krzyhacz 18.07.07, 12:56 A ja życzę obu panom jeszcze stu lat bez puenty :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altspringe Re: Fedorowicz Tym razem w duecie 18.07.07, 22:46 Obaj są jakże wyrazistym przykładem niszczącej funkcji czasu. Staruszkom kierowcom odbiera się cichcem prawa jazdy w pewnej chwili. I słusznie, bo stanowią zagrożenie dla ruchu publicznego. Tym i Fedorowicz (swego czasu genialni) teraz wymagają interwencji organu administracyjnego. Powinni zająć się swoimi sprawami (w rodzaju zabaw z wnukami) a nie publiczną publicystyką satyryczną. Bo to co teraz robią to żenada i smutek. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Michal Ogorek - kilebasa i sznurek ............... 19.07.07, 05:05 Autor artykulu, niejaki Ogorek, nie bylby dziennikarzyna GWna jakby nie wtracil glupoty o IPNie. idz sie Ogorku zakwas Kwasniewskim, a bedziesz Kwachowi sluzyl za zagryche, gdy bedzie leczyl swego golenia, w towarzystwie jego dobranego druha od kieliszka, niejkakiego mi,mi,mi, chnika,kicham Odpowiedz Link Zgłoś
mikser73 Jesteś elly666 kretynem do 666 potęgi;) 17.10.07, 22:35 elly666 napisała: > Autor artykulu, niejaki Ogorek, > nie bylby dziennikarzyna GWna jakby nie wtracil glupoty o IPNie. > > idz sie Ogorku zakwas Kwasniewskim, > a bedziesz Kwachowi sluzyl za zagryche, gdy bedzie leczyl swego golenia, > w towarzystwie jego dobranego druha od kieliszka, niejkakiego mi,mi,mi, > chnika,kicham Odpowiedz Link Zgłoś
mikser73 Re: Fedorowicz Tym razem w duecie 17.10.07, 22:34 A ty jesteś wyrazistym przykładem idioty do maksimum spisiorowanego a do tego szowinisty w stosunku do ludzi starszych wiekiem i doświadczeniem którymi biją cię na głowę żeby nie powiedzieć w głowę ;)) a kierowcom w normalnych krajach nikt prawka nie odbiera ze względu na wiek :) chyba że młodym kretynom którzy powodują wypadki po pijaku i nie tylko!!!!!!!!!!!!!!!!! > Obaj są jakże wyrazistym przykładem niszczącej funkcji czasu. Staruszkom > kierowcom odbiera się cichcem prawa jazdy w pewnej chwili. I słusznie, bo > stanowią zagrożenie dla ruchu publicznego. Tym i Fedorowicz (swego czasu > genialni) teraz wymagają interwencji organu administracyjnego. Powinni zająć si > ę > swoimi sprawami (w rodzaju zabaw z wnukami) a nie publiczną publicystyką > satyryczną. Bo to co teraz robią to żenada i smutek. Odpowiedz Link Zgłoś