t-1984 19.07.07, 12:24 Za syna ,odpowiadaja rodzice .To że syn ma 40 lat to inna sprawa.A kto odpowiada za syna że jest dziennikarzem i pisze glupoty?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zygmund Faszystowski kraj 19.07.07, 12:26 Tępią rowerzystów, ścigają po parkach, po polnych drogach. To co mają robić ludzie na wsi jak wypiją dwa piwka? Wzywać taksówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Faszystowski kraj 19.07.07, 12:43 jeszcze nie tak dawno się jezdziło na piwo rowerem, ale przecież teraz dzielna straż miejska i policja musi sie wykazać i nie może być tak,że rowerzysta to sobie wypije i pojedzie przez park do domu.Przeciez taki rowerzysta to ŚMIERTELNE zagrożenie stanowi.BUHAHAHA 3RP wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Re: Faszystowski kraj 19.07.07, 13:17 Stanowi zagrożenie.....Np. nie zauważy jadącego samochodu, kierowca przy próbie uniknięcia kolizji wjedzie np. na drzewo lub w grupę osób. ( proś Boga, by Cię nie było w tej grupie ). A może nie powinien zważać na pijanego rowerzystę? Daj pomysł, by pijani się oznakowali. Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Faszystowski kraj 19.07.07, 13:54 przejechałem będąc po piwie ,dwóch więcej km niż niektórzy przeszli pieszo i nigdy nic mi sie nie stało.Takich jak ja znam wielu...Równie dobrze możnaby stwierdzić,że pieszy też nie ma prawa iść przez park po piwie bo stanowi zagrożenie... 3 RP to były piękne czasy wolności obywatelskiej,które juz chyba niestety nigdy nie wrócą :( Odpowiedz Link Zgłoś
husyta A jaki to grzech jazda po pijanemu? 19.07.07, 13:58 Chłopak musiał chodzić na religię finansowaną z budżetu państwa. I jak go nauczono? Czy jazda po pijanemu jest grzechem? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: A jaki to grzech jazda po pijanemu? 19.07.07, 14:47 Pani Hojarska, ups przepraszam posłanka Hojarska, znowu będzie musiała fałszować przepustki więzienne - a oczywiście cała sprawa ze złapaniem synka ma charakter czysto polityczny i całkiem nie wykluczona że to kolejna prowokacja CBA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
husyta A czy fałszowanie przepustek to grzech? 19.07.07, 16:03 Jeśli tak, to jaki? Lekki czy ciężki? Czy zjedzenie hostii z ręki księdza pedofila albo esbeka wystarczy, aby usunąć winę tego grzechu? Odpowiedz Link Zgłoś
biserka79 do krwe 19.07.07, 14:00 po piewrsze nie masz sie czym chwalic, no chyba ze rzeczywiscie tylko po symbolicznym piwie jechales ale co innego miec 2 promile we krwi Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: do krwe 19.07.07, 14:27 jeśli 79 to Twój rocznik, to masz prawo nie wiedzieć jeszcze paru rzeczy o życiu.Ja w tym wieku też myslałem,ze jest tak jak prawo stanowi.Potem sie okazoło,że życie a ustawodastwo to dwie rózne bajki i trzeba mieć swój rozum.Postępując zgodnie z prawem czasem można za długo nie pożyć.Czego z całego swojego swawolnego serca nie życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: do krwe 19.07.07, 14:30 dobra dobra, przesadzają z tym polowaniem na rowerzystów. cholera kiedyś to jak złapali takiego to spuszczali powietrze z opon i dalej kazali na piechotę (oczywiście nie mówię o 2 promilach bo to bejc, ale powiedzmy do tych przepisowych 0,6 od których kończy sie wykroczenie a zaczyna zbrodnia:), a teraz sąd 24godzinny, minimum tysiak do tyłu i do tego jeszcze ze trzy miesiace darmowej pracy w mpo, ciąganie po sądach, prawko minimum na rok zabrane, a wszysko bo koleś po dwóch piwkach po polnej drodze sie przejechał, albo w środku nocy po parkingu pod tesco. osobiście oświadczam, że nie zagłosuję na żadna partie, która nie obieca że spuści z tonu odnośnie ścigania rowerzystów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 ci co przyzwalaja na jeżdżenie "po piwku" 19.07.07, 14:09 to w czystej formie kretyni Odpowiedz Link Zgłoś
zygmund Re: Faszystowski kraj 27.07.07, 09:52 jantar15 napisał: > Stanowi zagrożenie.....Np. nie zauważy jadącego samochodu, kierowca przy próbi > e A jeśli pieszy nie zauważy samochodu i zrobi to samo? A jesli pieszy w domu gas odkręci i zapomni podpalić, bo jest pijany i wysadzi budynek? To chyba rozwiązaniem jest prohibicja jak w USA w latach 20 Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Faszystowski kraj 19.07.07, 15:49 Gdyby na mojej szosie,przy ktorej mieszkam) lapali rowerzystów pijanych,to nie byłoby 10 krzyżyków! a mimo to policji nie uswiadczysz.Widocznie te gnojki zaczaiły sie na tego synka Hojarskiej celowo! Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb To samo, co w mieście. 19.07.07, 12:44 > Tępią rowerzystów, ścigają po parkach, po polnych drogach. Coś złego w tym widzisz? > To co mają robić ludzie na wsi jak wypiją dwa piwka? Wzywać taksówkę? To samo, co w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
kmieciuz Re: Faszystowski kraj 19.07.07, 13:41 Art. 178a par. 2 "Kto, znajdując się w stanie nietrzeźwości lub pod wpływem środka odurzającego, prowadzi na drodze publicznej lub w strefie zamieszkania inny pojazd niż określony w § 1, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku." Mając na uwadze treść powyższego paragrafu jazda po pijanemu na rowerze po lasku, parku (o ile nie jest w strefie zamieszkania) nie jest zabroniona ani bezprawna. pozdrawiam Kmieciu Odpowiedz Link Zgłoś
zygmund Re: Faszystowski kraj 30.07.07, 19:39 kmieciuz napisał: > Mając na uwadze treść powyższego paragrafu jazda po pijanemu na rowerze po > lasku, parku (o ile nie jest w strefie zamieszkania) nie jest zabroniona ani > bezprawna. E.. no to rewelacja - jednak nie jest tak źle. Czy masz jeszcze gdzieś pod ręką definicję strefy zamieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Faszystowski kraj 27.07.07, 13:08 I syna Hojarskiej też dopadli? Już niedługo każdy komu Lepper podał rękę będzie miał wezwanie do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Znów będzie podrabiała przepustki do więzienia 19.07.07, 12:26 chyba , że wyszła z wprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ratam1978 starszy synuś bandyta...wzór dla młodszego ! 19.07.07, 12:28 A wszystkiemu winien...Szymon Majewski ! Odpowiedz Link Zgłoś
kuballa Re: Soją drogą, to jaki śmieszny pyszczek zrobiła 19.07.07, 13:40 no i co z tego ze 19 latek napil sie i poszedl na rower czy autor tej notatki nie ma innych pomyslow na artykol? EEE tam Odpowiedz Link Zgłoś
biserka79 Re: Znów będzie podrabiała przepustki do więzieni 19.07.07, 14:02 coś ty..... tacy ludzie mają to we krwi! Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Toż to tragedia narodowa. 19.07.07, 12:38 I jeszcze nie był chory na pomroczność jasną bydlak ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
robinson65 Re: Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za 19.07.07, 12:42 Jakie głupoty, wybiórcza wie co robi podając to na swojej głównej stronie. A dziennikarze? Dziennikarze są obiektywni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michnix2 A gdzie jest sad 24-godzinny??? 19.07.07, 12:51 Ponoc 90% spraw w takich sadach to wlasnie pijani rowerzysci, a tu sprawa jest wyjatkowo jasna. O co wiec chodzi? O to, ze jak zwykle Samoobrona jest nie do ruszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
blackthorn Ja mam takie niesmiale pytanie: 19.07.07, 12:57 Ja mam takie niesmiale pytanie: Jak ma na nazwisko Tomasz H.? Moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe53 jaka matka taki syn. Pewnie pił piwo bezalkoholowe 19.07.07, 12:57 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
virtualtrancer Re: Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za 19.07.07, 12:58 Ojej, jaka brzydka Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
virtualtrancer Re: Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za 19.07.07, 12:59 Ojej, jaka brzydka pani. Wyglada troche jak polaczenie zabki z zolwiem. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.plocki Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za ja.. 19.07.07, 13:00 Co to za gatunek małpy na tym zdjęiu, nie znam takiego? A swoja drogą, jakie drzewo, taki klin, jaki ojciec (matka) taki syn. Nawalił się ankoholem - do wytrzeźwiałki i mandat i sprawa karna. Nieważne czy jedzie rowerem, czy samochodem. Jest uczestnikiem ruchu i pijany stwarza zagrożenie. Nikt z was obszczymury nie chciałby po pijanemu zabić przechodnia? I ja też nie chce zabić pijanego rowerzysty Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Re: Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za 19.07.07, 13:09 A osobiście mi to zwisa. Jak najdzie taki na celownik będzie sam sobie winien. Szkoda było by jedynie samochodu, bo nawet gdyby taki menel był ubezpieczony to polisa nie pokryje strat spowodowanych przez kierującego będącego pod wpływem alkoholu. I to tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za 19.07.07, 13:09 "Dodała, że prowadzenie pojazdu pod wpływem alkoholu może grozić nawet do dwóch lat pozbawienia wolności." Czyli to pojazd był pod wpływem alkoholu? Pijany rower do więzienia, na dwa lata :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Nie mógł zaczekać? Mama by lancie wysłała !!!! 19.07.07, 13:12 Na koszt podatnika!!! W końcu podatnik po to płaci, żeby utrzymywac swoje te...no.... ELITY!!! ;))) ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
aka55 Re: Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za 19.07.07, 13:13 Ale gdyby coś podobnego dotyczyło Oli Kwaśniewskiej (dwadzieścia kilka lat) to oczywiście rzutowałoby to na starych Kwaśniewskich, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Mamy haka na Hojarską !!!!!!!!!!!!!!! 19.07.07, 13:16 Całkiem "przypadkiem" nie zadziałał tryb 24 godzinny. Zobaczymy głosowania, "Drapieżne Kaczory" czekają Odpowiedz Link Zgłoś
yuki93 Re: Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za 19.07.07, 13:25 Kiedy dziennikarze przestaną pisać nazwiska tylko litera? (tajemica osobowa?) Zatrzymany tomasz H. syn hojarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za ja.. 19.07.07, 13:26 A mamusia taka*porządna*. Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za ja.. 19.07.07, 13:27 Jaka matka taki syn...Tow.Ziobro z PRAWAiSPRAWIEDLIWOSCi gdzie sądy 24 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za 19.07.07, 13:35 sar11 napisał: > Jaka matka taki syn...Tow.Ziobro z PRAWAiSPRAWIEDLIWOSCi gdzie sądy 24 godz. xxxxxxxxxxx Minister *Mniej niż Zero*teraz ma inne kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za ja.. 19.07.07, 13:30 Może nieborak w domciu się nawdychał? A ja, mając taka mamcię, chlałbym nieustannie! Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Prokurator,sąd, już mają przechlapane...!!!!!!!! 19.07.07, 13:32 kiedy Danuta wparuje do prokuratora,zastosuje sprawdzoną metodę działania Samohołoty- blokadę...Zablokuje prokuratorowi ujście cewki moczowej,nastapi rozerwanie pęcherza i prokurator do szpitala a akta pójdą do kosza.A jak to nie pomoże to sędzia dostanie w pysk i też będzie po sprawie. A co ! W końcu jest posłankom Hojarskom,nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Syn posłanki Danuty Hojarskiej zatrzymany za ja.. 19.07.07, 13:39 Mama go wyciągnie i tak z pudła. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 hmmm... to ten sam syn ? 19.07.07, 13:40 hmmm... to ten sam syn który siedział w więzieniu i żeby go widzieć posłanka hojarska fałszowała przepustki za co ma rok w zawieszeniu? t-1984 napisał: > Za syna ,odpowiadaja rodzice .To że syn ma 40 lat to inna sprawa.A kto > odpowiada za syna że jest dziennikarzem i pisze glupoty?. Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Noooooooooooo, to jest ewidentnie... 19.07.07, 13:46 "polytyczna sprawa. Któs bidnemu chopu zadał gorzołki i wazwał policyję!" Czy taka inteligentna istota (zwróćcie uwagę na tę twarz: no sama mądrość!)jak pani Hojarska mogłaby wydać na świat pijanego debila na rowerze? Przepraszam, zapomniałem: obowiazuje ustawa antyaborcyjna. No to i pech dla rodziców Hojarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Immunitet należy rozszerzyć na rodziny posłów. 19.07.07, 13:48 Wtedy nie będzie takich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś