Dodaj do ulubionych

Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest kon...

27.07.07, 11:14
Teraz moze być już bez komisji, a potem bez wyjaśniej aby zachować stołki
Obserwuj wątek
    • tomasz10012 Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest kon... 27.07.07, 11:15
      hihihi hahaha hehehe....
      blebleble....
      a fuj.
      brak słów - korytowcy pospolici - wynocha , dość zabawy za moje pieniądze.
      • moki1 Re: Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 11:22
        Jest jakaś różnica kto sie bawi za twoje pieniądze?
        Przecież po tych przyjdą inni.
        • tomasz10012 Re: Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 11:24
          moki1 napisał:

> Jest jakaś różnica kto sie bawi za twoje pieniądze?
          > Przecież po tych przyjdą inni.
          *******************************************************************************
          Za moje pieniądze bawić sie może ten komu daje na to zgodę i pieniądze.
          W tym przypadku zgody nie było, a pieniądze biorą sobie sami.
          • kontestujacy Re: Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 11:26
            Ech, żeby to było takie proste...
            Cóż pozostaje liczyć, ze w przyszłych wyborach co światlejsza część narodu
            zmobilizuje się i pójdzie do urn. Ta kadencja jest stracona dla rozwoju kraju.

> Za moje pieniądze bawić sie może ten komu daje na to zgodę i pieniądze.
            • wrojoz Kaczynski musi odejsc.! 27.07.07, 11:34
              Szybko.
              • milet_z_sedesu Kontynuancja Serialu "Niewolnica Isaura" 27.07.07, 11:58
                • milet_z_sedesu jako Leoncio Jarosław K. Isaura Roman G. 27.07.07, 11:59
                  • katecheta to już starszy i zasłużony Członek więc szcunek 27.07.07, 16:48
                    takiemu staremu ch... się jakiś należy :)))
            • moki1 Re: Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 12:04
              Tylko gdzie jest to kryterium pozwalające weryfikować, która część narodu jest
              światlejsza? Ja mam odmienne zdanie od Twojego. Nie uważam jednak aby to mogło
              rozstrzygnąć, który z nas jest bardziej światły.
              • ned_pap Re: Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 12:43
                O różnicy poglądów można było rozmawiać na początku obecnej kadencji
                Parlamentu. Aktualnie ten, kto popiera PiS musi być po prostu mało rozgarnięty.
                • moki1 Doprawdy? 27.07.07, 12:50
                  Śmiały pogląd.
                  Osobiście wolę aby rozwój był około 6% i mieć ten rząd, niż rozwój 3% i mieć
                  inny rząd.
                  • r306 A cos ten rzad zrobil dla tych 6%? :) 27.07.07, 12:53
                    Prosze, wymien :)
                    Ostatnie doniesienia gospodarcze dosc dobitnie pokazuja, ze ten rzad nie ma
                    zadnego wplywu na gospodarke.... No i chwalic Boga...
                    • moki1 Tak, choćby wystraszył Kulczyka i jemu podobnych. 27.07.07, 14:03
            • karol9968 Re: Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 14:26
              kontestujacy napisał:

> Ech, żeby to było takie proste...
              > Cóż pozostaje liczyć, ze w przyszłych wyborach co światlejsza część narodu
              > zmobilizuje się i pójdzie do urn. Ta kadencja jest stracona dla rozwoju kraju.
              >
              > > Za moje pieniądze bawić sie może ten komu daje na to zgodę i pieniądze.
              >
              Zgadzam sie z tym. Kluczem do przyszlego sukcesu bedzie szeroki udzial
              spoleczenstwa w wyborach.
      • beffen Re: Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 11:23
        skandal, najpierw udawac ze chca wyjasnic sprawe a teraz aby zatrzymac stolki
        to nie,

tchorze, nie macie jaj , jestescie skandalem , wynocha z polski!!!!!!
        • a.k.traper Oj, naiwny, naiwny. Kasa i władza maja się dobrze 27.07.07, 11:44
          Naprawdę myslałeś ze taka komisję powołają? Żadnej ze stron nie zalezy na
          wczesniejszych wyborach, z róznych powodów, napewno nie z racji
          odpowiedzialnosci za państwo a raczej bardzo prywatnych, dla jednych kasa i
          upływajacy czas w wymiarze sprawiedliwosci dla drugich ządza władzy. Gdybys
          miał takich fachowców w firmie juz bys lezał a ZUS i US szarpał z kazdej
          strony. Tu sie towarzystwo bezpiecznie bawi za nasze oieniadze i czasem sie
          gniewa jak wspominamy o pracy. Podziękujmy tym wyborcom o szerokich
          horyzontach myslowych, co naiwnie mysleli że wracamy do PRL-u pod wodza Rydzyka
          i tym którzy nie ruszyli d...y sprzed telewizora. Ja jestem za wyborami
          wiekszosciowymi, okregami jednomandatowymi i niefinasowaniem partii
          politycznych. Za duze tego badziewia na naszym organiźmoie sie chce pozywić.
          Acha, dobrowolnie niech będzie mozliwość podpisania swego głosu, ja skorzystam.
          • stanislawcz02 Re: Oj, naiwny, naiwny. Kasa i władza maja się do 27.07.07, 11:52
            a.k.traper napisał:

> Naprawdę myslałeś ze taka komisję powołają? Żadnej ze stron nie zalezy na
            > wczesniejszych wyborach, z róznych powodów, napewno nie z racji
            > odpowiedzialnosci za państwo a raczej bardzo prywatnych, dla jednych kasa i
            > upływajacy czas w wymiarze sprawiedliwosci dla drugich ządza władzy. Gdybys
            > miał takich fachowców w firmie juz bys lezał a ZUS i US szarpał z kazdej
            > strony. Tu sie towarzystwo bezpiecznie bawi za nasze oieniadze i czasem sie
            > gniewa jak wspominamy o pracy. Podziękujmy tym wyborcom o szerokich
            > horyzontach myslowych, co naiwnie mysleli że wracamy do PRL-u pod wodza
            Rydzyka
            >
            > i tym którzy nie ruszyli d...y sprzed telewizora. Ja jestem za wyborami
            > wiekszosciowymi, okregami jednomandatowymi i niefinasowaniem partii
            > politycznych. Za duze tego badziewia na naszym organiźmoie sie chce pozywić.
            > Acha, dobrowolnie niech będzie mozliwość podpisania swego głosu, ja
            skorzystam.
            Naiwniaku, okręgi jednomandatowe to oddanie władzy ludziom z dużą kasą,. którzy
            będą chcieli ją jeszcze powiększyć. Wyborcy powinni organizować swoje komitety
            wyborcze i głosować na ludzi przez siebie wyznaczonych.
            • a.k.traper Głosuj realisto na tych co zyja z zasiłku 27.07.07, 13:36
              Ja naiwny nie jestem, głosuje na tych co coś potrafią. Powiadasz że wyborcy
              powinni organizować swoje komitety, to dlaczego nie organizują?Bo maja to
              wszystko w de...Piekna socjalistyczna wypowiedź. Jakbyś poswiecił troche czasu
              eyborom samorzadowym to bys wiedział ze niektórzy takie komitety powołuja i
              głosuja na swego kandydata. Nigdy nie zagłosuje na kandydata który mówi tak jak
              Ty, że społeczeństwopownno miec lepiej, powinno zrobić, powinno to, powinno
              siamto, bo ci ludzie nie maja pomysłu ani zdolnosci do zarzadzania tylko cytuja
              wypowiedzi ludzi nie przdstawiajac swojego "tajemnego" programu". Ja patrzę co
              ktos osiagnał w zyciu, czego dokonał jaki ma autorytet z kim przebywa. Historia
              pokazała że rady robotnicze i zołnierskie dobrobytu nie zbudowały. A jeśli
              chcesz opowiadac o kradziezach i podobnych przestepcach to melduj w
              prokuraturze. Bo ja słyszałem ze jeden z Kaczyńskich to Żyd, ale jakos w to nie
              wierzę.Pozdrawiam
      • kontestujacy Żenujący spektakl 27.07.07, 11:23
        Obawiam się, że Twoje wołanie będzie wołaniem konającego na puszczy.. Chłopcy
        najwidoczniej czują sie na swoich stołkach dobrze i zrobią wszystko, by się od
        nich nie odrywać! A Polska? A Polska to oni, wszak działają dla dobra kraju...
        Tylko oni maja wizję, tylko oni naprawdę coś zrobili...
        paranoicy
      • koham.mihnika dvpostolki laczcie sie! Ale mialem niefart, takich 27.07.07, 11:33
        miec za ziomkow?!!!!
        • wrojoz Kaczyńscy na księżyc.!!! 27.07.07, 11:35
          Kosmos to jedyne miejsce dla Kaczyńskich.
    • intel-e-gent Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest kon.. 27.07.07, 11:17
      Dziwi mnie, że ludzie z Samoobrony nie zrozumieli jeszcze, że tak czy inaczej są już od koryta odcięci. Dalsze brnięcie w koalicję z PiSem będzie skutkowało tylko tym, że będą dyżurnym kozłem ofiarnym.

Ale to ich wybór.
      • saniba Re: Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 12:55
        A mnie nie dziwi, ponieważ aby to zrozumieć trzeba mieć w głowie rozum, a nie
        sieczkę :-)
        • intel-e-gent Re: Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 13:53
          he, he ;)
    • freak30 Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest kon... 27.07.07, 11:17
      Hahahahahahaha. Gostki z Samoobrony nie mogą oderwać się od stołków.
      Codziennie mówią co innego. Wszystko to hucpa i zaprzaństwo. Takiego kabaretu
      nie było w Polsce od XVIII wieku.
      www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=54380Pajacyki.
    • r306 Zieeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwww.... 27.07.07, 11:20
      Wiesci z frontu "koalicja vs wybory" sa juz tak nudne, ze nawet kawe nie ratuje
      przed ziewaniem...

Znajdzie sie jakis Kmicic i powie "Koncz Wasc, wstydu oszczedz"?
    • vanilla.dream Kaczka nieźle rogrywa swoją gierkę polityczną 27.07.07, 11:21
      a chamki się boją wracać do gnoju, wszak na salonach to jest życie ... więc
      chamki dziś już nie tupią nóżkami, już próbują wycofać się, już chcą łagodzić spór.

byle dalej chrumchać w korycie ! (przepraszam - budować IV kaczą najjaśniejszą)
      • grisza14 Wielki kwik i pobekiwanie na Forum, 27.07.07, 11:26
        bo Kaczory nie zrobia wyborow.A niech ta opozycyjna zgraja poprosi pana
        Premiera, ale grzecznie, to moze urzadzi Wam wybory na krola glupoty. Smiac sie
        chce, jak patrze na tzw liderow Platformy.Tusk, Niesiolowski,
        Zdrojewski,Gowin,Komorowski,Schetyna,Gronkiewicz- w zyciu nie widzialem takiego
        zgromadzenia medrcow.
        • wrojoz Kaczyńscy szkodzą. 27.07.07, 11:36
          Kaczyńscy bardzo szkodzą.
        • remeq Nawet lepiej, gdyby teraz nie było wyborów 27.07.07, 11:44
          Niech się pisiory jeszcze trochę poszamoczą, to ich koniec będzie jeszcze
          bardziej żałosny. Równia pochyła, tak jak z rządem Lesia Millera. Mniej będzie
          tych kaczych mongołów w przyszłym sejmie (albo wcale). Jaruś wróci na następnych
          kilkanaście lat na swoje miejsce na politycznym śmietniku. A dla polityka w tym
          wieku to już emerytura.
        • saniba Re: Wielki kwik i pobekiwanie na Forum, 27.07.07, 13:02
          To wpadnij na zebranie rady ministrów (Al. Ujazdowskie 1/3) - tam to dopiero
          jest zgromadzenie, hahahahha, "mendrców".
          • grisza14 Re: Wielki kwik i pobekiwanie na Forum, 27.07.07, 14:15
            Nie rozsmieszaj mnie, bo mam zajady i co sobie przypomne Tuska, to smieje sie
            az do bolu przepony.Nawet teraz jak to pisze, juz nie moge ha,ha,ha.
            • saniba Re: Wielki kwik i pobekiwanie na Forum, 27.07.07, 14:43
              Czyżby coś się zmieniło? - nie wiedziałam, że Tusk jest w rządzie i uczestniczy
              w posiedzeniach rady ministrów - a to ci dopiero numer!!! A swoją ja akurat za
              nim nie przepadam - nie trafiłeś, dziecino.
            • vanilla.dream Wielka rozpacz prokaczego elektoratu 27.07.07, 14:43
              Tusk to nic przy Kaczyńskim. Też mam ból brzucha ze smiechu, gdy tylko sobie
              przypomnę stek kłamstw Kaczyńskiego. Tyle tego było że nie sposób zliczyć.

To jest dopiero pajac. Co gorsza traktuje ludzi jak półgłówków. Choć mohery to
              pewnie kręci
              • grisza14 Bardzo lubie draznic lewactwo z PO I LiD, 27.07.07, 14:50
                bo to fajni ludzie. Niby inteligentni, ale zawsze tak jakos inaczej.He, he, he.
                • grisza14 A przypomnijcie jeszcze prosze jakich ministerstw 27.07.07, 14:55
                  chcialo PO w ramach koalicji POPiS? Pusty smiech ogarnia, nadajecie sie na lige
                  powiatowa w plichy a nie do powaznych spraw.A gdzie sie podzial jego
                  ekscelencja premier z Krakowa, litosci, bo nie moge przestac sie smiac.
                  • saniba Re: A przypomnijcie jeszcze prosze jakich ministe 27.07.07, 15:51
                    A śmiej się, podobnież śmiech to zdrowie, zupełnie jak sport, tylko skąd tyle
                    kalek wśród sportowców, po skończeniu kariery? Czyżby z wykopalisk?! A Rokity
                    też nie lubię i znowu nie trafiłeś :-)
                    • grisza14 Re: A przypomnijcie jeszcze prosze jakich ministe 27.07.07, 16:12
                      Rokita to najprzyzwoitszy dzialacz PO. Powinien wstapic do PiS i rzucic cala te
                      paczke cwaniaczkow. Rokita jest idealista, jest za deubekizacja i stad jego
                      miejsce u nas.
      • stanislawcz02 Re: Kaczka nieźle rogrywa swoją gierkę polityczną 27.07.07, 11:37
        Dziwię się niepomiernie,że są jeszcze na forum ludzie, którzy zabierają głos w
        tej sprawie.Przecierz od początku wiadomo było, że ludzie Samoobrony to osoby
        pod względem zasad,honoru i uczciwości oraz pracy dla dobra Ojczyzny są warte
        mniej niż zero.Ale może i dobrze się dzieje, że wyborcy widzą to zdeprawowanie
        i zaprzaństwo i w przyszłych wyborach nie dadzą się już nabrać.
    • jaga771 Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest kon.. 27.07.07, 11:25
      Ale Lepuś i Maksymuś boją się wyborów, włażą w dupcie Piskowi aż
      miło. "Panowie" troszkę honoru.
      • finish1 Re: Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 12:19
        do jaga711. Dlaczego czepiasz się maxymka, w takim wieku taką "sandrę" złowić
        to sztuka. Tyle że jeśli maxym poleci z "posłów" to nawet ta żałosna "sandra"
        go oleje i pójdzie w wyrko z innym "posłem"
    • ar.co Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest kon.. 27.07.07, 11:31
      No i bardzo dobrze, przez następne dwa lata skompromitują się do tego stopnia,
      że nawet nijakość i apatia PO im nie pomoże. Widać, że koalicja musi zgnić do
      końca.
    • wyksztalciuch_pl Czytaj:CBA działała legalnie i nie popełniła błędu 27.07.07, 11:33
      LISek zgodzi się już na wszystko, aby pozostać przy państwowym cycku.
      Brawo kaczki !
      Teraz tylko załadować śrut i ustrzelić dwóch przewodników, a młode LISki pójdą
      za wami gęsiego, by wkrótce zniknąć z krajobrazu na zawsze.
      Dla dobra Polski, oczywiście.
      • cyklista CBA miało za zadanie usunąć Leppera, 27.07.07, 11:36
        i zadanie wykonało. Jak to LPR zobaczył, to narobił w gacie i tylko z kąta cicho
        poPiSkuje.
        • cyklista Ale nie ma się co cieszyć, bo powstaje nowa ubecja 27.07.07, 11:39
          i nie ma się co cieszyć, bo każda ubecja ma to do siebie że musi zwalczać wrogów
          systemu: kułaków, wykształciuchów, "you name it, we kill it".
      • wrojoz Kaczyńscy to dranie. Tanie dranie. 27.07.07, 11:36
        Niesłychanie.
        • koham.mihnika abonament swinstew to maja wyczerpujacy 27.07.07, 11:38

• nabrok Koalicja będzie dogorywać przez następne 2 lata 27.07.07, 11:52
      Zgadzam się z opiniami, że w tym "grajdole" koalicyjnym będą się kokosić przez nastęne 2 lata, co staje się nudne iżenujące. I będą przez swoje tuby propagandowe trąbić, że to dla dobra Ojczyzny!!! . Powiem cynicznie: Kartofle i Buraki niech zgniją, Koń niech zdechnie! Im szybciej, tym lepiej.
    • kato28 Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 11:53
      Smutno-żenującego spektaklu ciąg dalszy...
    • zdzichu_bhp Zaczelo sie robienie w portki w SO.... 27.07.07, 11:57
      Zaczelo sie robienie w portki w Samoobronie. Nie dzdza ta sie ze stolkow oderwac
      bo sie cieple posadki skoncza. No niezle widac teraz ze chodzi o to i tylko o to
      zeby siedziec na stanowiskach. Jak pluja w twarz to deszczyk pada a jak wala
      lisciami po mordzie to glaskanie takie milosierne. Panie Boze i Boziu kochana
      prosze Was ladnie, spusc bombe na Wiejska ;)
    • grogreg Lepper bedzie blagal, zebral, skamlal...... 27.07.07, 11:59
      ..... zeby tylko go z rzadu nie wypieprzali. Nic charakteru, nic godnosci.
      Nic.
    • baba53 Re: Maksymiuk: lizidupa 27.07.07, 12:03
      Lizanie dupy to dla Maksymiuka pestka
    • saniba Buhahahaha, a za kilka godzin...SO ogłosi: 27.07.07, 12:04
      "Właściewie, to aby wytrwać w tej, jakże zbawiennej dla Polski koalicji,
      wystarczy jak pan wicepremier Lepper przeprosi pana premiera Kaczyńskiego, pana
      ministra Wassermanna i szefa CBA - pana Kamińskiego, za to, że chcieli go
      wrobić w łapówkarstwo, ale im biedaczkom nie wyszło oraz złoży na piśmie 100%
      bezwzględne poparcie dla wszelakich poczynań PiS, tak jak to już zrobił LPR".
      Nieważne jak, ważne by było miernie, biernie, ale wiernie!!! LiS = SyfiLiS
    • rydzyk_fizyk Zmiękła im rura 27.07.07, 12:11
      Krótkowzroczne postępowanie bo to tylko odroczenie wykonania egzekucji.

PS. Panie Maksymiuk - chodzi o zarządzenie a nie o rozporządzenie, które
      Premier miał wydać na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy o CBA.

Jak Premier wykonał swój obowiazek? - rydzykfizyk.salon24.pl/index.html
    • cyklista A i tak najgorszy gnój to PiS 27.07.07, 12:15
      Co warte LPR i Samoobrona wiadomo od dawna, i nikt nie ma złudzeń co sobą
      reprezentują. Ale najgorszy syf w tym towarzystwie to PiS ze swoim wodzusiem,
      którzy dla władzy będą tkwić w koalicji z tym badziewiem bez honoru i godności.
      • saniba Re: A i tak najgorszy gnój to PiS 27.07.07, 13:14
        Ciszy mnie, że są jeszcze tacy, którzy to rozumieją, bo tak naprawdę największą
        winę ponosi PiS, który wchodząc w taką, a nie inną koalicję, mając totalną
        świadomość tego z jakimi ludźmi się spoufala i jakim ludziom daje olbrzymią
        władzę - dał mandat na to zaprzaństwo (fajne słowo).
    • stasieczek5 Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest kon.. 27.07.07, 12:23
      Pięknie ! Beautiful ! Schoen !

PARANOJA I SCHIZOFRENIA ( PiS ) + LIZODUPY I SZMACIARZE ( LIS ) = to jest
      koalicja tragiczna dla tego umęczonego kraju.
      • uniaeuropejska1 Re: Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest k 27.07.07, 12:42
        Cóż premier chyba wyczuł,że przystawki to lipe partie i kontynuuje dzieło ich
        rozbijania.Samoobrona już je mu z ręki.
    • kat_bolszewikow_z_pisu Maksymiuk ma 5 mln dlugow-wiec z diety nie zrezygn 27.07.07, 12:23
      uje; w Chamoobronie jest jeszcze wielu innych dluznikow - wiec na pewno nie
      zrezygnuja z dietki poselskiej

tak samo PISiorki i reszta politykow

milosc do koryta przezwyciezy wszystkie trudnosci
    • jurekpy No i wyborów nie będzie... 27.07.07, 12:23
      ... to jest jasne.
      Rzeka tym rózni się od polityka ,że potrafi opuścić swoje koryto.!!!!
      Teraz Andrew Lepper trafi do szpitala,dla własnego alibi,a koledzy z Samoobrony
      podjmą decyzję,że dla dobra Rzeczypospolitej pozostaja jednak w koalicji aby do
      końca bronić dobra ukochanej ojczyzny.
      Faszyści zrobili to już wczoraj.
    • krzyme dla koryta to oni sprzedadzą nawet Lepera 27.07.07, 12:26
      sprzedadzą nas wszystkich to ludzie bez honoru więcej na nich nie należy głosować
    • michalparadowski Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest kon.. 27.07.07, 12:57
      Poczekaj marny cwaniaczku.Kumpel Łyżwiński nam opowie, oj opowie.
      A wtedy nic nie pomoże, nawet, podobne do opisanego w tytule lizydupstwa.
    • chwdpis51 Strach 27.07.07, 13:50
      Jak wielki musi być strach zadłużonych gołodupców, że tak bardzo boją się nowych wyborów. Nigdy bym się spodziewał, że dożyje
      kloaki w życiu politycznym!
    • wariant_b Maksymiuk: Komisja śledcza ds. CBA nie jest kon.. 27.07.07, 13:57
      Widzę, że idą łeb za łeb.
    • tetradrachma najgorsze jest "to" że to bydło z Samoobrony 27.07.07, 14:24
      ma rację. Przecież to jest gorsze niz afera Watergate ! A nasz premier tkwi
      przy władzy jak palec w jelicie grubym !?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka