cygan37 Re: Lepper: Premier popełnił samobójstwo 29.07.07, 21:41 O matko! Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar żądam licznika 29.07.07, 22:06 niech w górnym rogu portalu i tv będzie licznik - od odwołania lepcia narastająco - ile kosztuje mnie wykształciucha utrzymanie tej bezproduktywnej bandy sejmu, senatyu, rządu i partyjnych posadek. Chciałbym na bieżąco widzieć ile kosztuje takie pieprzenie w telewizji skoro wiemy że bez wykopek chłopaki nic niezrobią - no może konkurs całowania rydzyka w dupę ale to też w trakcie kampanii mogliby robić... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: żądam licznika 29.07.07, 22:47 friedmar napisał: > niech w górnym rogu portalu i tv będzie licznik - od odwołania lepcia > narastająco - ile kosztuje mnie wykształciucha utrzymanie tej bezproduktywnej > bandy sejmu, senatyu, rządu i partyjnych posadek. > Chciałbym na bieżąco widzieć ile kosztuje takie pieprzenie w telewizji skoro > wiemy że bez wykopek chłopaki nic niezrobią - no może konkurs całowania rydzyka > > w dupę ale to też w trakcie kampanii mogliby robić... Chcesz licznik to se go kup, jak chcesz czegs zadac, to idz pod sejm, chcesz uchodzic glupcze za wyksztalciucha to skoncz najpierw podstawowke...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: żądam licznika. kranik.podaj personalia 29.07.07, 22:53 naruszyłeś moją godość osobistą wświetle polskiego prawa, pomijam netykietę. spotkajmy się w śadzie jak przystało a facetów, którzy odowiadają za to co robią i co piszą. No dawaj brachu, pokaż że masz jaja - naprawdę nie ma problemu by nie sprawdzić ile kosztuje taka impreza, przecież Cię stać, nie? kralik111 napisał: > friedmar napisał: > > > niech w górnym rogu portalu i tv będzie licznik - od odwołania lepcia > > narastająco - ile kosztuje mnie wykształciucha utrzymanie tej bezprodukty > wnej > > bandy sejmu, senatyu, rządu i partyjnych posadek. > > Chciałbym na bieżąco widzieć ile kosztuje takie pieprzenie w telewizji sk > oro > > wiemy że bez wykopek chłopaki nic niezrobią - no może konkurs całowania > rydzyka > > > > w dupę ale to też w trakcie kampanii mogliby robić... > > > Chcesz licznik to se go kup, jak chcesz czegs zadac, to idz pod sejm, chcesz > uchodzic glupcze za wyksztalciucha to skoncz najpierw > podstawowke...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: żądam licznika. kranik.podaj personalia 29.07.07, 22:55 Wiem, i przeprosilem, przepraszam jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: żądam licznika 29.07.07, 22:54 kralik111 napisał: > friedmar napisał: > niech w górnym rogu portalu i tv będzie licznik - od odwołania lepcia > narastająco - ile kosztuje mnie wykształciucha utrzymanie tej bezprodukty > wnej > bandy sejmu, senatyu, rządu i partyjnych posadek. > > Chciałbym na bieżąco widzieć ile kosztuje takie pieprzenie w telewizji sk > oro > > wiemy że bez wykopek chłopaki nic niezrobią - no może konkurs całowania > rydzyka > > > > w dupę ale to też w trakcie kampanii mogliby robić... > > > Chcesz licznik to se go kup, jak chcesz czegs zadac, to idz pod sejm, chcesz > uchodzic glupcze za wyksztalciucha to skoncz najpierw > podstawowke...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chyba dalem plame, myslalem, ze odpisuje PiSglabowi nie czytajac dokladnie, wiem, zrobilem z siebie mlota, przepraszam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: żądam licznika 29.07.07, 23:02 swoją drogą, sam się sobie dziwię ,Ty też popatrz: nasze elytki są tak nisko, że sami zaczynamu brodzić na ich poziomie...och Blair, czemyu nie urodziłeś się polakiem chlopie? kralik111 napisał: ba dalem plame, myslalem, ze odpisuje PiSglabowi nie czytajac dokladnie, > wiem, zrobilem z siebie mlota, przepraszam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: żądam licznika 29.07.07, 23:07 friedmar napisał: > swoją drogą, sam się sobie dziwię ,Ty też popatrz: nasze elytki są tak nisko, > że sami zaczynamu brodzić na ich poziomie...och Blair, czemyu nie urodziłeś się > > polakiem chlopie? > kralik111 napisał: > ba dalem plame, myslalem, ze odpisuje PiSglabowi nie czytajac dokladnie, > > wiem, zrobilem z siebie mlota, przepraszam...:) Przykre to wszystko, to prawda, a na Blaira osobiscie glosowalem od sameg jego pczatku :D Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner kralin przyznal sie ze jest mlotem , a ja dawno to 29.07.07, 23:03 wiedzialem > kralik111 napisał: > > Chyba dalem plame, myslalem, ze odpisuje PiSglabowi nie czytajac dokladnie, > wiem, zrobilem z siebie mlota, przepraszam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar półczego? 29.07.07, 23:07 po co mamy się walić błotem? mało tego dookoła? bardzo mnie to martwi, że nasze standardy wyznaczają nam słowotwórcy: kamaszy, wykształciuchów, IV RP, spieprzaj dziadu, małpo w czerwonym i innych nibysłów. Potem na forach i w ałtobusach bliźni walą do siebie niczym obuchem...szkoda. BTW - co ten Twój nick oznacza? halfilner napisał: > wiedzialem > > > kralik111 napisał: > > > > Chyba dalem plame, myslalem, ze odpisuje PiSglabowi nie czytajac dokladni > e, > > wiem, zrobilem z siebie mlota, przepraszam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe PIS zrobił Leppera wicepremierem. cieszy cie to? 29.07.07, 22:09 dał mu władzę i dostęp jego ludzi do rolniczych fundacji. i to się nazywa walka z korupcją:) Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner PiS ma moj glos jesli zrobi porzadek z Lepperem 29.07.07, 22:15 Lepper nie wzial sie z ulicy, byl szefem 3-ciej najwiekszej partii w Sejmie. Co to teraz robi, plus seksafera i afera rolna dykwalifikuja go jako vice premiera. wujaszek_joe napisał: > dał mu władzę i dostęp jego ludzi do rolniczych fundacji. > i to się nazywa walka z korupcją:) Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Kończ waść, wstydu oszczędź 29.07.07, 22:13 - My powinniśmy przestać męczyć społeczeństwo. Bo to, że my się męczymy, to bierzemy pieniądze za to, ale społeczeństwo nas jeszcze utrzymuje i my społeczeństwo męczymy. Andrzej Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Mało mnie powinna obchodzić 29.07.07, 22:18 dintojra wewnątrz rządzącego Polską moherowego gangu, ale chamskie metody jednojajowca owocują żywiołową sympatią do wykańczanych. Kto by pomyślał, że kiedyś będę kibicował świniopasowi? PiS w PiSdu, Lepper do leprozorium! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Nad Lepperem klebia sie czarne chmury wiec kontrat 29.07.07, 22:33 Nad Lepperem klebia sie czarne chmury wiec kontratakuje. Faktem jest ze sprawa przekwalifikowania dzialki w Mragowie wyglada na totalny przekret, a Lepper, swiadom przekretu albo nieswiadom, byl w sprawe zamieszany. Te sprawe oczywiscie koniecznie nalezy wyjasnic, bo nie powinno byc swietych krow/Lepperow. Nawolyanie przez Leppera do powolania komisji ws. CBA to odwracanie kota ogonem i proba zatrzymania sledztwa. Sledztwo w sprawie rzekomych przekretow w ministerstwie rolnictwa, i mozliwym udziale w nich A. Leppera, naelezy doprowadzic do konca. Dopiero pozniej mozna ewentualnie powolac komisje czy jakis inny zespol do zbadania prawidlowosci dzialania CBA. W przeciwnym razie, za kazdym razem jak CBA jakiemus prominentowi bedzie dobierac sie do doopy, natychmiast pojawią sie żądania zwolania komisji do zbadania prawidlowosci dzialania CBA i sprawa utknie albo wogole rozejdzie sie po kosciach. Spawa przekretu z dzialka w Mrągowie to sprawdzian dla PiSu, czy zamierza skutecznie walczyc z korupcja i traktowac wszystkich obywateli jednakowo, jak to obiecywal w swoim programie wyborczym , czy tez ugnie sie pod naciskiem koalicjantow i zacznie stosowac wobec nich taryfe ulgowa. Spoleczenstwo na pewno bedzie dzialania PiSu uwaznie obserwowac i wyciagac wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Lepper: Premier popełnił przestępstwo 29.07.07, 22:37 coś pan Dziedziczak mówi,że pan Lepper powinien złożyć immunitet,żeby poddać się śledztwu. Tylko,że do prowadzenia śledztwa nie jest potrzebne zrzeczenie się immunitetu.Z tych nerwów to niektórzy zapominają podstaw prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Lepper: Premier popełnił przestępstwo 29.07.07, 22:45 Chamy zwarchołami, cieplutko wam? Tłuki tępe. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Lepper: Premier popełnił przestępstwo 29.07.07, 22:51 jacyś świadkowie się znależli i prokuratura z "misją' oczyszczania z podejrzeń których nie ma,ale są,albo będą,albo były. Żenująca desperacja. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Pis poza parlament 29.07.07, 22:53 i to dopiero będzie zdrowe podejście.... Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 22:58 czemu ? przeczytaj, moze zrozumiesz : www.gazetapolska.pl/?module=messages&message_id=208 Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor popieraj, popieraj... 29.07.07, 23:06 www.youtube.com/watch?v=TygLWz2XrI8 "Zapada decyzja, żeby z tym kimś rozmawiać. I on okazuje się oszustem. Tak było w tym wypadku. Ale trzeba z tego wyciągnąć wniosek, nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy" Jakosław K. i jeszcze Jaruś K.: 1. Nie bede premierem, gdy mój brat bedzie prezydentem (JK). 2. Dla mnie, raz dane slowo, jest swiete... (J) 3. Nie bedzie koalicji z Samoobrona (J). 4. Samoobrona jest tworem bylych oficerów sluzb bezpieczenstwa (J). 5. Ciesze sie, ze bede na pierwszej linii walki z Samoobrona (J). 6. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do wladzy w Polsce uczestniczyc nie bedziemy (J). 7. Andrzej Lepper udowodnil, ze ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne (J). 8. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu tocza sie sprawy sadowe. To jest sprzeczne z idealami PIS (J) 9. W-ce minister sprawiedliwosci nie scigal i nie osadzal w wiezieniu dzialaczy opozycji w latach 70 (J). 10. Nie zmienia sie ordynacji wyborczej na krótko przed wyborami. 11. Nie podniesiemy akcyzy na paliwa. 12. Wybudujemy trzy miliony mieszkan. 13. Wprowadzimy szybko nizsze podatki. 14. To bedzie tanie panstwo, zredukujemy administracje. 15. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 16. Marcinkiewicz, to premier na cala kadencje. 17. Pomozemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 18. Afera bilboardowa. 19. Chcemy koalicji z PO. 20. PO jest w koalicji z SLD. 21. To wszystko wina PO i SLD. 22. Nie bedzie TKM-u. 23. Moja teczka jest sfalszowana (J). 24. Wiekszosc bylych szefów dyplomacji byla na uslugach KGB. 25. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasluga. 26. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. ............. 99. Dla mnie, raz dane slowo, jest swiete... (Jaroslaw Kaczynski 10 VII 2006) no i setne Leszka K.: 100. To nie jest moj podpis, zostal podrobiony (Lech Kaczynski) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:08 Bo dla zwolennika PiS białe jest czarne i na opak. Furda fakty - ważne, że dobre jest to co Prezes powiedział, że jest dobre. Jak Prezes powie że jedyną szansą dla Polski będzie taktyczny układ z ZSR... ups Rosją to tak będzie. Jak Prezes powiedział, że prawa nie złamano to tak jest. Bo Prezes ma rację co kolwiek powie. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:13 na nic twa histeria, PiS ma caly czas mocne ok 28% poparcie spoleczne maaac napisał: > Bo dla zwolennika PiS białe jest czarne i na opak. Furda fakty - ważne, że > dobre jest to co Prezes powiedział, że jest dobre. Jak Prezes powie że jedyną > szansą dla Polski będzie taktyczny układ z ZSR... ups Rosją to tak będzie. Jak > Prezes powiedział, że prawa nie złamano to tak jest. Bo Prezes ma rację co > kolwiek powie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:21 Jaka histeria? Ot dwadzieścia parę procent ludzi w Polsce to 'homosovieticusy' o lewicowych poglądach lubiących mieć włądzę co mówi jak mają myśleć. PiS świetnie zaspokaja ich potrzeby - obiecuje państwo socjali... ups solidarne i mówie im co jest dobre a co złe. No i pokazuje proste rozwiązanie dla czego nie jest w Polsce tak dobrze jak miało być. Winny jest układ i szara sieć... Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:25 homosovieticusy to popieraja SLD owskich zlodziei, przefarbowanych teraz na LiD ( lewizna i dojenie ) maaac napisał: > Jaka histeria? Ot dwadzieścia parę procent ludzi w Polsce to 'homosovieticusy' > o lewicowych poglądach lubiących mieć włądzę co mówi jak mają myśleć. PiS > świetnie zaspokaja ich potrzeby - obiecuje państwo socjali... ups solidarne i > mówie im co jest dobre a co złe. No i pokazuje proste rozwiązanie dla czego nie > > jest w Polsce tak dobrze jak miało być. Winny jest układ i szara sieć... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:28 Też SLD kiedyś, ale woleli się przenieść do PiS. To dziś najbardziej czerwona partia w sejmie... Olejniczak za bardzo liberalny. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:30 czerwonosc to zlodziejstwo. Wg tego kryterium SLD jest nadal czerwone , a PiSowi daleko do czerwonego maaac napisał: > Też SLD kiedyś, ale woleli się przenieść do PiS. To dziś najbardziej czerwona > partia w sejmie... Olejniczak za bardzo liberalny. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:33 ???? Ot ciekawe tezy piszesz. Może jeszcze stwierdzisz że komunista to ten kogo Prezes nazwie komunistą. PS. Olejniczak się nie przyznał by coś ukradł. Kaczyńscy tak - okradli w szkole swoich kolegów i są z tego dumni bo dalej o tym opowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:36 ktos okradal dzieci w szkole ???? czlowieku o czym ty piszesz ?????? dodaj jeszcze ze J.Kaczynski nie poscielil lozeczka jak mial 8 latek gdy byl na kolonii, Lech strzelal z procy w wiewiorki maaac napisał: > ???? > Ot ciekawe tezy piszesz. Może jeszcze stwierdzisz że komunista to ten kogo > Prezes nazwie komunistą. > > PS. Olejniczak się nie przyznał by coś ukradł. Kaczyńscy tak - okradli w szkole > > swoich kolegów i są z tego dumni bo dalej o tym opowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:41 > ktos okradal dzieci w szkole ???? > czlowieku o czym ty piszesz ?????? Okradli imprezę szkolną z jedzenia. Weszli przez okno - bo jako mikrusy jedyni mogli to zrobić. Oni to traktują w kategoriach kawału. Dla mnie to normalna kradzież. > dodaj jeszcze ze J.Kaczynski nie poscielil lozeczka jak mial 8 latek gdy byl > na kolonii, Lech strzelal z procy w wiewiorki Nie wiem, możliwe. Jednak nie piszą, żeby byli z tego dumni. Z tamtej kradzieży są. Ot mali złodzieje, a nie tylko kłamcy (co też im udowodniono). Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:46 paranoja antykaczyzmu !!! chcesz ich postawic pod sad za dzieciecego psikusa sprzed kilkudzissieciu lat ???? czlowieku - opamietaj sie !!! maaac napisał: > > ktos okradal dzieci w szkole ???? > > czlowieku o czym ty piszesz ?????? > Okradli imprezę szkolną z jedzenia. Weszli przez okno - bo jako mikrusy jedyni > > mogli to zrobić. Oni to traktują w kategoriach kawału. Dla mnie to normalna > kradzież. > > > dodaj jeszcze ze J.Kaczynski nie poscielil lozeczka jak mial 8 latek gdy > byl > > na kolonii, Lech strzelal z procy w wiewiorki > Nie wiem, możliwe. Jednak nie piszą, żeby byli z tego dumni. Z tamtej > kradzieży są. Ot mali złodzieje, a nie tylko kłamcy (co też im udowodniono). Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:52 Dziecięcy psikus? Ot złodziejstwo - a oni są złodziejami. Czasem ludzie popełniają błędy w młodości a potem jest im wstyd. To można wybaczyć. Co mam jednak wybaczać złodziejowi który jest dumny ze swojego złodziejstwa? W cale nie mam zamiaru stawiać ich przed sąd. Sprawa przedawniona i młodociani karnie nie odpowiadają za kradzieże w takim stopniu jak dorośli. Chciałem tylko ustalenia kto jest, a kto nie, złodziejem. Olejniczak nic nie ukradł (nie przyznaje się, ani mu nie udowodniono). Kaczyńscy do kradzieży się przyznali. Mamy więc sprawę jasną. Na czele PiS partii o niewątpliwie lewicowych poglądach społecznych i gospodarczych stoją złodzieje. Czy lewicowości PiS też mam dowodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:54 mam nadzieje ze nie jestes ojcem, bo jesli jestes , to wspolczuje twym dzieciom ( bez obrazy ), bo chyba bys ich wysylal do popraczaka co drugi dzien... maaac napisał: > Dziecięcy psikus? Ot złodziejstwo - a oni są złodziejami. Czasem ludzie > popełniają błędy w młodości a potem jest im wstyd. To można wybaczyć. Co mam > jednak wybaczać złodziejowi który jest dumny ze swojego złodziejstwa? > > W cale nie mam zamiaru stawiać ich przed sąd. Sprawa przedawniona i młodociani > > karnie nie odpowiadają za kradzieże w takim stopniu jak dorośli. > > Chciałem tylko ustalenia kto jest, a kto nie, złodziejem. Olejniczak nic nie > ukradł (nie przyznaje się, ani mu nie udowodniono). Kaczyńscy do kradzieży się > przyznali. Mamy więc sprawę jasną. Na czele PiS partii o niewątpliwie > lewicowych poglądach społecznych i gospodarczych stoją złodzieje. Czy > lewicowości PiS też mam dowodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 29.07.07, 23:58 Za złodziejstwo bym skroił tyłek tak by na całe życie popamiętali że źle zrobili. Zresztą nie sądze by moje dzieciaki dopóściły by się kradzieży. Nie to wychowanie. Widać starzy Kaczyńscy (tak jak Ty) uważali że kradzież to coś normalnego skoro ich dzieci mogą się tym sczyć po dziś dzień. Wiadomo zaś "czym skorupka za młodu nasiąknie, tym...". No to ustaliliśmy - Kaczyńscu są złodziejami a Ty ich złodziejstwa cały czas bronisz. Właśnie typowe zachowanie 'homosovieticus'. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 30.07.07, 00:03 wymyslasz jakies teorie. madrzejsi od nas ustalili, ze dzieci nie majac ustalonego systemu zasad moralnych, robia czasem cos, co moze byc naganne. dlatego nieletni sa inaczej traktowani niz dorosli przez systemy sprawiedliwosci na calym swiecie. a ty robisz wielka afere za , powtarzam - dzieciecego psikusa sprzed kilkudziesieciu lat. Moze jeszcze zalozysz sprawe w Strasburgu o tamta "kradziez " i zeby "sprawcow" pociagnac do odpowiedzialnosci ??? nie badz smieszny, uzywaj bardziej sensownych argumentow w powaznej dyskusji ... maaac napisał: > Za złodziejstwo bym skroił tyłek tak by na całe życie popamiętali że źle > zrobili. Zresztą nie sądze by moje dzieciaki dopóściły by się kradzieży. Nie to > > wychowanie. > > Widać starzy Kaczyńscy (tak jak Ty) uważali że kradzież to coś normalnego > skoro ich dzieci mogą się tym sczyć po dziś dzień. Wiadomo zaś "czym skorupka > za młodu nasiąknie, tym...". > > No to ustaliliśmy - Kaczyńscu są złodziejami a Ty ich złodziejstwa cały czas > bronisz. Właśnie typowe zachowanie 'homosovieticus'. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 30.07.07, 00:07 Nie dzieci a dorośli są dumni ze swojej starej kradzieży. To wskazuje jaki jest ich system wartości. Są złodziejami. > wymyslasz jakies teorie. > madrzejsi od nas ustalili, ze dzieci nie majac ustalonego systemu zasad > moralnych, > robia czasem cos, co moze byc naganne. dlatego nieletni sa inaczej traktowani > niz dorosli przez systemy sprawiedliwosci na calym swiecie. A to miałem wrażenie że są "lewicowe bzdury" z którymi Ziobro ma zrobić porządek... (tak jak z pobłażliwością do dorosłych skazanych). No ciekawostka. Jak zaczyna dotyczyć to "naszych" nagle robi się z tego poważna zasada. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 30.07.07, 00:08 od kiedy Ziobro chce wsadzac do wiezien dzieci ????? maaac napisał: > Nie dzieci a dorośli są dumni ze swojej starej kradzieży. To wskazuje jaki > jest ich system wartości. Są złodziejami. > > > wymyslasz jakies teorie. > > madrzejsi od nas ustalili, ze dzieci nie majac ustalonego systemu zasad > > moralnych, > > robia czasem cos, co moze byc naganne. dlatego nieletni sa inaczej trakto > wani > > niz dorosli przez systemy sprawiedliwosci na calym swiecie. > A to miałem wrażenie że są "lewicowe bzdury" z którymi Ziobro ma zrobić > porządek... (tak jak z pobłażliwością do dorosłych skazanych). No ciekawostka. > Jak zaczyna dotyczyć to "naszych" nagle robi się z tego poważna zasada. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 30.07.07, 00:19 > od kiedy Ziobro chce wsadzac do wiezien dzieci ????? Zrobić porządek z młodocianymi kryminalistami. Kwestia słownictwa. Jak to nasi to nawet 21latek jest "młodym chłopcem", a 18latek "dzieckiem", jak obcy to już 14latek jest "zdeprawowną młodzieżą". PS. To już nie negujesz tego, że Kaczyńscy to złodzieje, a PiS jest czerwoną partia? Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 30.07.07, 00:24 tzn jestes przeciwny by zrobic porzadek z mlodocianymi kryminalistami ? Myslisz , ze Ziobro rozumial pod tym pojeciem dzieciaki robiace psikusy, czy wyrostki okradajacy piwnice , wyrywajacy radia z samochodow itp ? a odnosnie twego PS, to nie zgadzam sie z twym bzdurnym twierdzeniem, ze Kaczynscy to zlodzieje ( nota bene, ostanio czytalam w GW , ze nawet przeciwnicy polityczni Kaczysnkich potwierdzaja, ze Kaczynscy sa uczciwi ), wiec niezabardzo wiem co chcesz udowodnic ? A PiS wg mnie nie jest czerwona partia, nigdy nie byla i miejmy nadziej ze nie bedzie. maaac napisał: > > od kiedy Ziobro chce wsadzac do wiezien dzieci ????? > > Zrobić porządek z młodocianymi kryminalistami. Kwestia słownictwa. Jak to nasi > > to nawet 21latek jest "młodym chłopcem", a 18latek "dzieckiem", jak obcy to już > > 14latek jest "zdeprawowną młodzieżą". > > PS. To już nie negujesz tego, że Kaczyńscy to złodzieje, a PiS jest czerwoną > partia? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 30.07.07, 00:34 > tzn jestes przeciwny by zrobic porzadek z mlodocianymi kryminalistami ? > Myslisz , ze Ziobro rozumial pod tym pojeciem dzieciaki robiace psikusy, > czy wyrostki okradajacy piwnice , wyrywajacy radia z samochodow itp ? :) O i już się uruchamia relatywizm moralny. Kaczyńscy to "dzieciaki robiący psikusy", a reszta to "wyrostki". Nie sądziłem że tak szybko potwierdzisz. > a odnosnie twego PS, to nie zgadzam sie z twym bzdurnym twierdzeniem, ze > Kaczynscy to zlodzieje ( nota bene, ostanio czytalam w GW , ze nawet > przeciwnicy polityczni Kaczysnkich potwierdzaja, ze Kaczynscy sa uczciwi ), > wiec niezabardzo wiem co chcesz udowodnic ? Kaczyńscy to kłamcy, oszuści i złodzieje. Za to świetnie potrafią w ramach PR robić wokół siebie wrażenie ludzi uczciwych. Są wogóle mistrzami we autokreacji. Opozycja potwierdza tylko ten obraz, a nie ich uczciwość. Mało kto już uwierzy w ich prawdomówność po tym jak przed wyborami pluli na SO, potem wzieli ją do rządu, potem znów pluli potem znów... i tak już kilka razy. > A PiS wg mnie nie jest czerwona partia, nigdy nie byla i miejmy nadziej ze > nie bedzie. Była, jest i niestety będzie. A zaprzeczasz jej czerwoności, bo nie chcesz przyjąć faktów do wiadomości, tak jak z tym, że Kaczyńscy są złodziejami. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 a kogo Ty popierasz Towarszyszu? Kc PiS 29.07.07, 23:28 to zyczę powodzenia...z komunistami z PZPR nigdy nie było mi po drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Tak 28 % jak Karski będzie nowe dzieci płodził 29.07.07, 23:27 z kim? ze swoją siostrą... Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 silne poparcie dla PiSu 29.07.07, 23:29 zablokowany - za duzo na formu siedzisz, a za malo poswiecasz czasu na sluchani lub ogladanie wiadomosci. Sondaze daja ok 28% poparcia dla PiS Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 o mam czytać? Pajaców którzy nawet nie potrafią 29.07.07, 23:25 włąściwego zdjęcia agenta zamieścić? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Pan Siobro będzie dobrym premierem. 29.07.07, 23:14 Może i prezydentem? Na miejscu Panów premiera i prezydenta też politycznie obawiał bym się tego młodego rzutkiego człowieka. Przyszłość należy do młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Pan Ziobro jest dobrym ministrem sprawiedliwosci 29.07.07, 23:17 czemu wszyscy na sile chca z niego zrobic premiera , kiedy on sam mowi, ze nie ma takiego zamiaru ? sznicel4 napisał: > Może i prezydentem? Na miejscu Panów premiera i prezydenta też politycznie > obawiał bym się tego młodego rzutkiego człowieka. Przyszłość należy do młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Pan Siobro będzie dobrym premierem. 29.07.07, 23:22 czytam o jakiejś prokuraturze,ktora coś szykuje albo przyszykuje albo planuje tylko trudno już tę prokuraturę traktować poważnie i ich zarzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Lepper ma rację premier udaje pana Boga 29.07.07, 23:19 premier jest jak Prokurator , Sedzia i Kat w jednej osobie , to wladza rowna panu Bogu ? A gdzie jest demokracja ? Gdzie etos Solidarnosci ? Dwaj bracia jako Najwyzsze Osoby w panstwie doprowadza ten kraj do konfrontacji z cala Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: sugeruje , ze ty masz duzo wolnego czasu ... 29.07.07, 23:31 Masz duzo wolnego czasu i sie nudzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
aksjomat2 Lepper: Premier popełnił przestępstwo 29.07.07, 23:34 ,,Według rzecznika rządu Jana Dziedziczaka atak Leppera to nerwowe ruchy. A zdenerwowanie byłego wicepremiera ma się brać stąd, że zdał sobie sprawę z determinacji PiS w oczyszczaniu państwa..'' Nie państwa a Sejmu, i nie z korupcji a z Polaków ! W tym zresztą celu LPR i Samoobrona zostały zaproszone do koalicji. Dziwić się należy jedynie naiwności Leppera i Giertycha..,którzy nie znali prawdy oczywistej: - ,,Marnie kończy, kto się z żydami łączy'' ! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Lepper: Premier popełnił przestępstwo 29.07.07, 23:47 Nie broń Boże antysemitą nie jesteś. Bo antysemici to ci których Żydzi nie lubią? Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Oszalały Kaczor nie potrafi zakręcić kranu z wrząt 29.07.07, 23:50 kiem, który leje mu się na tyłek do wanny, w której siedzi. Odkręcić potrafił, a zakręcić - już nie, jak ta małpa z Fredry. Jedyne wyjście: spieprzać z wanny i łazienki, a wrzątek niech się leje. Strateg, co planuje na 20 rychów do przodu, hi, hi :-))). To facet bełkoczący, co mu ślina na język przyniesie, najlepszy przykład: państwowy kaczy uniwersytet dla przyzwoityuch profesorów :-)). To po prosu kawał furiata. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Prawdziwa groza, to Kaczor. Lepper to po prostu 30.07.07, 00:04 tylko Lepper :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Lepper: Premier popełnił przestępstwo 30.07.07, 00:15 To że Lepper już dawno powinien siedzieć w pierdlu jest dla mnie rzeczą oczywistą. Nie jest dla mnie za to oczywiste czy akurat za to w co teraz chce się go ubrać. Wszystko przecież wskazuje na to że sprawa została stworzona na polityczne zamówienie. Nie mówi się o tym że były sygnały o tym że Lepper bierze i w związku z tym zastosowano prowokację ale że prowokacja miała na celu sprawdzenie czy w oóle się pokusi. Wiemy też że ostatecznie kasy na oczy nie widział. PiS umoczył i to bardzo a CBA zostało użyte w celu zgładzenia niewygodnego koalicjanta. Nieudolnie zresztą. Czy tego należy się bać? Owszem! A dlaczego? A dlatego że CBA na zamówienie może zrobić koło pióra każdemu. Dzisiaj jeden z koalicjantów a jutro ktoś z opozycji. Od czasu ujawnienia tej afery PiS stał sie ugrupowaniem którego należy się bać. Ugrupowaniem które w perfidny i nieczysty sposób jest w stanie gładzić przeciwników politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Lepper: Premier popełnił przestępstwo 30.07.07, 00:19 to wlasnie dlatego trzeba ich odstawic od wladzy, a nie czekac az zniszcza w Polsce wszystko co ma jakakolwiek wartosc Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Lepper: Premier popełnił przestępstwo 30.07.07, 00:24 Tylko że w demokratycznym państwie odstawić od władzy można tylko poprzez kartę wyborczą. Do wyborów naturalnie pójdę bo takie moje cholerne prawo! Za to oprócz mnie pójdzie rzesza rydzokowców natomiast tzw wykształciuchy pojadą w cholerną wyborczą niedzielę za miasto odpocząć i w dupie będą mieli wybory. A potem lament... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Lepper: Premier popełnił przestępstwo 30.07.07, 00:40 kato28 napisał: > Tylko że w demokratycznym państwie odstawić od władzy można tylko poprzez kartę > > wyborczą. Do wyborów naturalnie pójdę bo takie moje cholerne prawo! Za to > oprócz mnie pójdzie rzesza rydzokowców natomiast tzw wykształciuchy pojadą w > cholerną wyborczą niedzielę za miasto odpocząć i w dupie będą mieli wybory. A > potem lament... Mam nadzieję, że już dosyć im się w uszy nalało i zrozumieli, jaką ważną rzeczą jest udział w wyborach. Gorzej z tymi, co są za granicą; bo to raczej nie mohery z kraju powyjeżdżały... Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Lepper: Premier popełnił przestępstwo 30.07.07, 00:51 To też może być problem i spory plus dla PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Zgaduj zgadula kto kogo ma za uja??? 30.07.07, 00:17 Aleśmy się doczekali autorytetów. Odpowiedz Link Zgłoś
karol9968 Teraz rozumiemy skad wziely sie rozbiory Polski... 30.07.07, 00:25 ...Nie dziwie sie naszym sasiadom... Odpowiedz Link Zgłoś
yyz777 Re: Teraz rozumiemy skad wziely sie rozbiory Pols 30.07.07, 01:24 no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Media, Lepper, wszyscy - kucają przed Kaczorami, 30.07.07, 00:26 boją się ch wściekłej furii. Wypieprzają jakiegoś lepperowego urzedasa za jakis tam "nepotyzm" i NIKT nie ma odwagi otwarcie rzucic w twarz Kaczorom, że skrajnym i niespotykanym w cywilizowanym świecie aktem nepotyzmu było mianowanie przez prezydenta brata-bliżniaka na premiera w dużym europejskim kraju, bedącym rzekomo państwem prawa. To przeciez absurd, nikt tego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Media, Lepper, wszyscy - kucają przed Kaczora 30.07.07, 05:05 zyks napisał: > boją się ch wściekłej furii. Wypieprzają jakiegoś lepperowego urzedasa za jakis > tam "nepotyzm" i NIKT nie ma odwagi otwarcie rzucic w twarz Kaczorom, że > skrajnym i niespotykanym w cywilizowanym świecie aktem nepotyzmu było mianowani > e > przez prezydenta brata-bliżniaka na premiera w dużym europejskim kraju, bedącym > rzekomo państwem prawa. To przeciez absurd, nikt tego nie widzi? Za granicą widzą... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Lepper: Premier popełnił przestępstwo 30.07.07, 00:28 "Zdaniem Dziedziczaka PiS zależy na koalicji, ale rozmawiać się powinno z Samoobroną a nie z Lepperem". A rzad PRL chcial rozmawiac z robotnikami a nie z Walesa. Te same metody... tylko przeciwnik jakby gorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner Re: Lepper popełnił przestępstwo 30.07.07, 00:29 majster, a po co rzad PRL mial rozmawiac z Bolkiem, swym czlowiekiem ? majster_g napisał: > "Zdaniem Dziedziczaka PiS zależy na koalicji, ale rozmawiać się powinno z > Samoobroną a nie z Lepperem". > > A rzad PRL chcial rozmawiac z robotnikami a nie z Walesa. > > Te same metody... tylko przeciwnik jakby gorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Lepper popełnił przestępstwo 30.07.07, 00:35 halfilner napisał: Nie warto powtarzac co napisal. Napisalem wyraznie, ze teraz klasa rozgrywek jest znacznie slabsza. A Twoj wpis obrazajacy wszystkich Polakow, ktorzy pamietaja sierpien 1980 roku jest naprawde .... (epietu nie napisze, bo lubicie je pozniej powtarzac pod adresem tych, ktorzy z was drwia). Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner Re: Lepper popełnił przestępstwo 30.07.07, 00:37 majster - nie wysilaj sie, Walek przewalil wiekszosc Polakow, z drobna pomoca jaruzelskiego a potem kapciowego, a ty mu czolem o posadzke bijesz . Zal mi ciebie majster_g napisał: > halfilner napisał: > Nie warto powtarzac co napisal. > > Napisalem wyraznie, ze teraz klasa rozgrywek jest znacznie slabsza. A Twoj wpis > > obrazajacy wszystkich Polakow, ktorzy pamietaja sierpien 1980 roku jest > naprawde .... (epietu nie napisze, bo lubicie je pozniej powtarzac pod adresem > tych, ktorzy z was drwia). Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Lepper popełnił przestępstwo 30.07.07, 00:42 halfilner napisał: >(...) > Zal mi ciebie I niech tak juz zostanie. Mnie bardzo dzisiaj dobrze z moim szacunkiem do Walesy. Poki co, to jedyny maz stanu, ktory publicznie nazwal "czarne" czarnym. ;-) Bardzo mi z nim dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 pan Lepper to jedyny mężczyzna w polityce... 30.07.07, 00:39 Bracia Kaczyńscy to wasale i "harcownicy" którzy doprowadzą Polskę do wieloletniego konfliktu z sąsiadami w Europie. Kto im zlecił "pozycję jamnika" obszczekującego wszystkich dookoła ? Ten tandem rodzinny jest polityczną klęską Polski. Miejsce w jakim się Polska znajdzie po ich odejsciu jest nieciekawe. Wybory są życiową koniecznoscią . Tylko Platforma jest również złożona z płaczków bez energii. To przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
doris-doris co ten becwal Lepper jeszcze wymysli 30.07.07, 00:43 skonczy jak kretyn , powinien odejsc, i nie mataczyc wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 30.07.07, 00:48 doris-doris napisał: > skonczy jak kretyn , powinien odejsc, i nie mataczyc wiecej ---------------------------- tydzien temu go kochalas, zmienilas obiekt westchnien? wiadomo, nie H.Bogart czy R.Geer ale ma ogien przy dupie (podobno), Jolka z Dywit nadal do niego wzdycha przy dojeniu krow Odpowiedz Link Zgłoś
doris-doris Re: Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 30.07.07, 01:00 oczywiscie, ze wdycham jeszcze dzisiaj bo mialo byc tak pieknie a tu wpadka! tych dwoch formanow nie znam, moze mi uswiadomisz co to za flikkers? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 30.07.07, 01:05 doris-doris napisał: > oczywiscie, ze wdycham jeszcze dzisiaj bo mialo byc tak pieknie a tu wpadka! > tych dwoch formanow nie znam, moze mi uswiadomisz co to za flikkers? --------------------------- ze nie znasz Humphrey Bogart'a moge zrozumiec (pewno jestes mloda) ale Richard Gere???? wszyscy go znaja, zartujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
doris-doris Re: Doris Day, z Hollywood nadajesz???? 30.07.07, 01:20 nie zartuje, nigdy ich nie spotkalam w Hollywood, moze siedza gdzies w domu starcow czy ja wiem, ale jutro sie dowiem napewno w gminie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Ludzie, na miłość Boską, Lepper to TYLKO Lepper, 30.07.07, 00:51 prawdziwa gangrena i szkodnik to Kaczyński. On Leppera nadmuchał i dopuścił do władzy, bez niego byłby tylko lokalna ciekawostką, prawda, że dosyć pakudną. We wszystkich rozsądnych krajach takie figury snują się na marginesie. Zlikwidować gangrenę ! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ludzie, na miłość Boską, Lepper to TYLKO Lepp 30.07.07, 00:55 zyks napisał: > prawdziwa gangrena i szkodnik to Kaczyński. On Leppera nadmuchał i dopuścił do > władzy, bez niego byłby tylko lokalna ciekawostką, prawda, że dosyć pakudną. We > wszystkich rozsądnych krajach takie figury snują się na marginesie. Zlikwidować > gangrenę ! Tylko KTÓRĄ?! Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Ludzie, na miłość Boską, Lepper to TYLKO Lepp 30.07.07, 01:15 Wybacz, ale nie rozumiem, szanowna koloraturo, twojego pytania. "Którą" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Ludzie, na miłość Boską, Lepper to TYLKO Lepp 30.07.07, 01:22 zyks napisał: > Wybacz, ale nie rozumiem, szanowna koloraturo, twojego pytania. "Którą" ?? ------------------------------------ on pyta ktora gangrene zlikwidowac, kaczynszczyzna tez gangrena dla Polski, LPR- to HiV, dla mnie wybor nie trudny: zlikwidowac wszystkie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ludzie, na miłość Boską, Lepper to TYLKO Lepp 30.07.07, 05:23 zyks napisał: > Wybacz, ale nie rozumiem, szanowna koloraturo, twojego pytania. "Którą" ?? Którą "gangrenę" zlikwidować, Leppera czy Kaczora? A może obu? I na czym ta likwidacja miałaby polegać (fizycznie czy jakoś w przenośni)? Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner jan3211 wychwala Leppera pod niebiosa ??? 30.07.07, 00:44 jan3211 napisał: > Bracia Kaczyńscy to wasale i "harcownicy" którzy doprowadzą Polskę do > wieloletniego konfliktu z sąsiadami w Europie. Kto im zlecił "pozycję jamnika" > obszczekującego wszystkich dookoła ? > Ten tandem rodzinny jest polityczną klęską Polski. Miejsce w jakim się Polska > znajdzie po ich odejsciu jest nieciekawe. Wybory są życiową koniecznoscią . > Tylko Platforma jest również złożona z płaczków bez energii. To przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
doris-doris Re: jan3211 wychwala Leppera pod niebiosa ??? 30.07.07, 00:50 moze dopiero wrocil z pracy i nie wie o co chodzi, jakos to bezplciowo zabrzmialo , bez konkretow, ja mysle ze jednak zwyciezy PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: jan3211 wychwala Leppera pod niebiosa ??? 30.07.07, 01:37 Zwycięzy bo ma zdyscyplinowany elektorat+moherowi Odpowiedz Link Zgłoś
doris-doris Re: jan3211 wychwala Leppera pod niebiosa ??? 30.07.07, 01:44 w koncu o to kazdemu chodzi zeby miec staly elektorat, a ze mohery zdobyly taka popularnosc, wszystkim na dobre wyjdzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: jan3211 wychwala Leppera pod niebiosa ??? 30.07.07, 01:53 Wg mnie akurat nie. Odpowiedz Link Zgłoś
doris-doris Re: jan3211 wychwala Leppera pod niebiosa ??? 30.07.07, 02:00 moze nie jestes moherowy a inny, jakis lniany dla przykladu Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: jan3211 wychwala Leppera pod niebiosa ??? 30.07.07, 02:27 Z pewnoscia nie ekstremalny Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: jan3211 wychwala Leppera pod niebiosa ??? 30.07.07, 05:26 kato28 napisał: > Zwycięzy bo ma zdyscyplinowany elektorat+moherowi To już lepiej niech te wybory będą za dwa lata. Trochę więcej ubędzie moherowego elektoratu... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: pan Lepper to jedyny mężczyzna w polityce... 30.07.07, 05:18 jan3211 napisał: > Bracia Kaczyńscy to wasale i "harcownicy" którzy doprowadzą Polskę do > wieloletniego konfliktu z sąsiadami w Europie. Kto im zlecił "pozycję jamnika" > obszczekującego wszystkich dookoła ? > Ten tandem rodzinny jest polityczną klęską Polski. Miejsce w jakim się Polska > znajdzie po ich odejsciu jest nieciekawe. Wybory są życiową koniecznoscią . > Tylko Platforma jest również złożona z płaczków bez energii. To przykre. Pozostaje, zatem, LiD. Żeby tylko mieli dość rozsądku nie upychać na listy jakichś Millerów czy innych Czarzastych. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks [...] 30.07.07, 00:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
doris-doris Re: Chcemy premiera w kajdankach!! 30.07.07, 01:46 ale walnales, i co ci po premierze w kajdankach? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Chcemy premiera w kajdankach!! 30.07.07, 01:50 To proste, ludzie zaczna myslec normalnie. Dla mnie, postronnego obserwatora, JK zasluzyl na 10 lat albo wiecej ciezkiego wiezienia, za zdrade stanu i zdrade interesow Polakow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doris-doris Re: Chcemy premiera w kajdankach!! 30.07.07, 01:58 czyli chcesz JK do pierdla wsadzic? aczkolwiek wymierzona kara - ja nie dopatruje sie zdrady ,zadnej zdrady - jaka proponujesz to o tak sobie dla wlasnej przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ziobro, do dzieła! 30.07.07, 05:31 doris-doris napisał: > ale walnales, i co ci po premierze w kajdankach? Właściwie to nic, ale co za widok! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Chcemy premiera w kajdankach!! 30.07.07, 02:11 eat.pussy napisał: > ...Panie Leper poproś pan znajomego leśniczego aby tego papuśnego tłustego kaczorka upolował Kaczka z jabłkami może być Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Lepper: Premier popełnił przestępstwo 30.07.07, 02:07 Panie Leper równie dobrze możesz pan wezwać tego małego downa aby też złożył imunitet jest ku temu b dużo powodów, doprowadzenie kraju na krawędź upadku, spieprzenie sprawy w UE zorganizowanie przestępczej policji politycznej na wzór SS itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 a ja dalej spokojnie popieram PiS 30.07.07, 02:41 czemu ? przeczytaj, moze zrozumiesz : www.gazetapolska.pl/?module=messages&message_id=208 Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor bo nadal wierzysz, że istnieje gdzieś...: 30.07.07, 06:02 ...paralelny wszechświat, w którym obywatele szanują PiS i nie twierdzą, że jesteście tu tylko dla władzy, tylko k...wa tu gdzie żyjemy jest zupełnie odwrotnie... (...), a mogli sie jednak Kaczyńscy aktorstwu oddać...dupeczki...rauty...wywiady... zobacz całość: www.youtube.com/watch?v=TygLWz2XrI8 Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Lepper: Premier popełnił przestępstwo 30.07.07, 04:39 "ale rozmawiać się powinno z Samoobroną a nie z Lepperem" Oczywiscie rozmawiac bedzie PiS bez Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś