sceptyk31 17.08.07, 07:12 To w takim razie my to i tak mamy szczęście, bo mogł byc prezydent, premier , Ziobro i Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chavez6 Re: W USA urodziły się jednojajowe czworaczki 17.08.07, 07:42 a tak... prędzej czy później skoczą sobie do gardeł Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger W Polsce też mamy : Jarosław, Lech, Edgar i Ludwik 17.08.07, 09:23 W Polsce też mamy : Jarosław, Lech, Edgar i Ludwik. horror... Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Tak mi strasznie przykro 17.08.07, 07:47 Tak mi strasznie przykro, niezmiernie przykro. Czterech chlopcow z jednym jajkiem. Przykre Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Autumn???? 17.08.07, 08:12 jak mozna dziecko "jesien" nazwac?? to prawie tak glupie jak Sonia czy Dzanet Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Autumn???? 17.08.07, 10:11 Ani Sonia ani Dzanet nie sa glupimi imionami (W ten sposob Marysia czy Stanislawa tez mogly by byc glupie). Oczywiscie pierwsze powinna nosic Rosjanka (zdrobnienie od Zofi), a drukie Turczynka. Zreszta Niebo (Dzanet) to ladne immie. Odpowiedz Link Zgłoś
coolbabe W USA urodziły się jednojajowe czworaczki 17.08.07, 08:26 Wczoraj robiąc zakupy w sklepie słyszałam jak babcia zwracała się do swojej wnuczki melisa.Zaraz sobie przypomniałam że mam kupić melisę i pokrzywę .Boże ludzie już nie wiedza jak zwrócić na siebie uwagę , wnuczka była ładną dziewczynką ale szkoda jej. Odpowiedz Link Zgłoś
portfonetka W USA urodziły się jednojajowe czworaczki 17.08.07, 08:39 jak zobaczylam "autumn" to myslalam, ze pozostale dzieci beda nosic imiona kolejnych por roku... ale w stanach takie imiona to chyba nic szczegolnego, tam kazdy moze nazwac dziecko jak chce (PS a u nas ostatnio kroluje alan - na wlasne oczy widzialam dziecko o nazwisku "alan slup" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
l_esio Boshe.. 17.08.07, 08:53 Boshe.. A my myśleliśmy że mamy podwójnie_jednojajową_tragedię Pomyślcie co będzie działo się w stanach! Za trzydzieści lat będą mieli prezydenta, obu przewodniczących parti (republikanów i demokratów) i prezesa GM Motors z jednego jajka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_don_pedro Prezydent, Chief Justice, i przewodniczący Senatu 17.08.07, 08:56 ...i Izby Reprezentantów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
leon000 Re: W USA urodziły się jednojajowe czworaczki 17.08.07, 08:59 Chyba w Kanadzie barany dziennikarskie... Odpowiedz Link Zgłoś
mimi9930 W USA urodziły się jednojajowe czworaczki 17.08.07, 09:01 ha ha , rozbawił mnie autor artykułu - INDUSKA!!! tego jeszcze nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
antoni61 W USA urodziły się jednojajowe czworaczki 17.08.07, 09:26 o tak w Ameryce wszystko na ... wieksze, naładniejsze, namądrzejsze i wiele innych wymądrzeń. Także nie dziwi mnie powicie wieloraczków, a wręcz dziwi że takie coś idzie na łamy prasy ! Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar W USA urodziły się jednojajowe czworaczki 17.08.07, 09:36 Kim zostaną w przyszłości?? Podobno u nas gdy rodzą się bliźniaki to pielęgniarki topią jedno z dzieci - w końcu lepiej już więcej nie ryzykować... Odpowiedz Link Zgłoś
ergiel Prezydent, prokurator generalny, sekretarz obrony 17.08.07, 09:39 i Prezes Sądu Najwyższego - już za 35 lat w USA :). Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper No to problem dopiero przed nimi 17.08.07, 09:52 ciekawe czy zagraja w filmie? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski W USA urodziły się jednojajowe czworaczki 17.08.07, 10:37 Uroczyście ostrzegam mieszkańców tego pięknego kraju. U nas, urodziły się tylko dwojaczki i popatrzcie jaki mamy burdel! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.donald Re: W USA urodziły się jednojajowe czworaczki 17.08.07, 11:17 No tak. Czy to dalsza część dowcipu : "My w Ameryce tez mamy tylko wieksze " ? Współczuje wyborcom zza wody :( Odpowiedz Link Zgłoś