Gość: xerxes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:31 Pamiętacie tą kapelę jeszcze, dziś z lekka już przebrzmiałą? Z takim pięknisiem na wokalu. Ja uważam, że to dobra muza była Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: Skid Row 27.11.04, 02:17 Pamiętamy. Ów "piękniś", czyli Sebastian Bach, występuje dziś gościnnie w serialu KOCHANE KŁOPOTY Sam zaś zespół (bez Bacha) ostatnio się reaktywował i nagrał nową płytę - THICKSKIN. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Skid Row 27.11.04, 02:24 a Sebastian Bach wcale juz do pieknisi sie nie zalicza;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Skid Row IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:40 pamietam teledysk ich. Koleś z długimi jasnymi herami biegał chyba po jakimś tartaku, pełno drewna było wokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmierć Re: Skid Row IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 29.11.04, 12:58 pamietam, fajna kapela była, a ten Bach... Odpowiedz Link Zgłoś
nesihonsu Re: Skid Row 29.11.04, 13:18 Poodle metal, co? Jak pomyślę, że kiedyś słuchałam takiego Bon Jovi i mi się podobało to robi mi się przynajmniej dziwnie. Ech, grzechy młodości... Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Skid Row 29.11.04, 14:19 Owszem, cała otoczka tej muzyki była dość tandetna (jak to w latach 80.), lecz sama muzyka bywała całkiem porządna. Skid Row nagrał kilka bardzo przyzwoitych płyt: SKID ROW, SUBHUMAN RACE, SLAVE TO THE GRIND. Po latach wracam do nich z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40 and life Re: Skid Row IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:25 To była zajebista kapela. Plyta "Slave To The Grind" to klasyka. Szkoda, że zespół żle trafił w czasie. Nadeszła era Nirvany plus niesnaski w zespole i wszystko się sypnęło. Naprawdę był to zespół o wielkim potencjale tylko trafił w okres gdy heavy metal w Stanach staczał się już po równi pochyłej. Pamiętam gdy zobaczyłem kawałek "18 and life" w MTV to było to co stare tygrysy lubią najbardziej. Łza się w oku kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyprawdziwykajtos Re: Skid Row 03.12.04, 15:34 "18 life" jakoś mnie nie kręci. takie to trochę na dyskotekę. Zdecydowanie bardziej wolę np. "Livin' on a Chain gang", "youth Gone Wild" czy "I Remember You" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40 and life Re: Skid Row IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:04 A co powiesz np. na "Wasted Time". To jeden z tych kawałków co chwytają za gardło a Bach pokazuje tu mistrzostwo świata. Płyta "Slave.." jest super wyprodukowana - klarowna i tnie jak żyletka. Dzisiaj ciężko spotkać tak realizacyjnie dopracowaną płytę heavy metalową jak w/w lub np. "Images and Words" Dream Theater. Odpowiedz Link Zgłoś