olek_01 Re: "Koło fortuny" znów w telewizji? Pijanowski: 28.08.07, 07:49 A dlaczego nie ?? Ja też jestem za :) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: "Koło fortuny" znów w telewizji? Pijanowski: 28.08.07, 09:24 Ciekawe czy dalej Pijanowski, będzie kazał jakieś Magdzie dawać całusy uczestnikom, jako nagrodę pocieszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
warsawvoice "Koło fortuny" znów w telewizji? Pijanowski: To.. 28.08.07, 07:54 warto tez przypomniec ze Kolo Fortuny zniknelo z TVP w atmosferze skandalu ( uczestnicy podpisywali zobowiazanie ze w przypadku wygrania glownej nagrody samochodu zadowola sie znacznie mniejsza suma , pech chcial ze jedna z uczestniczek tego zobowiazania nie dostala i sprawa sie rypla ) Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg to ktoś jeszcze ogląda TV? 28.08.07, 08:24 i czeka na audycje o godzinie która pasuje TV? Szok. Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Magda pocałuj pana! 28.08.07, 08:43 Magda pocałuj pana - a teraz odsłoń cztery litery. Ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek Magda kleknij i pociągnij Panu :) 28.08.07, 09:17 wersja hardcore, myślę że nadaję się na emisję o 23.00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka SKIBA - kolo fortuny 28.08.07, 09:31 Mozecie nie wierzyc, ale jest bardzo prawdopodobne, ze kolo fortuny poprowadzi Skiba z Big Cyca z laseczka z Ostrowa Wlkp. podobno jakas Miss sprzed kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Magda, pokaż panu w bagażniku 28.08.07, 09:42 Ja jestem ZA. Lubiłam ten teleturniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Magda, pokaż panu w bagażniku 28.08.07, 10:09 też jestem "za", lubiłam ten teleturniej i Pijanowskiego, mimo, że jako prowadzący wzbudzał kontrowersje, Skibę lubię zdecydowanie mniej, może nawet z jego powodu nie oglądałabym Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca PiSowskie bydło uwstecznia nie tylko kraj ale i TV 28.08.07, 12:12 najlepiej cofnijmy się do 89. Bo standardy sprawowania władzy PiSowskiego ścierwa i tak mamy jak w latach 60 za komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś