adam_l27 01.09.07, 02:40 N: On sobie moją osobą podniósł ciśnienie. S: ale on tym gra. Mówię ci - 200 proc. S: Że on powoła się na samego diabła. Zresztą jak on topi wszystkich ludzi wokół. To już jest skrajna gra, po prostu - wiesz, no gra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam_l27 Dorota J.Z pojmuje więcej niż red. Stasiński. 01.09.07, 02:42 W swoim śmiesznym komentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Czysty numer, a rozmowy i tak nagrane. 01.09.07, 10:59 I co im dało upewnianie się, że rozmowy nie są na podsłuchu, skoro i tak zostały nagrane i wykorzystane? Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Radwańska jest w układzie - Krauze jej sponsorem! 03.09.07, 11:36 ..absurd ? w państwie kaczyńskim wszystko jest możliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki Kto jest kim w rozmowach Kornatowskiego? 01.09.07, 02:43 ja sie moge odniesc jedynie co do wiarygodnosci Ziobra, wiem ze klamie. Na ZbigniewZiobro.ORG za okolo 2 tyg. obnaze jego klamstwa oraz klamstwa Kaczynsiego ktory opo2iadajac o ukladzie badanym prze informatykow najprawdopodobnoej probuje sobie stworzyc pbezkarnosc na podstaqie art 31 kk. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To juz wiezienna grypsera? 01.09.07, 08:20 bo na zaszyfrowany kod agenta 007 to nie wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
loader To juz wiezienna grypsera? 01.09.07, 09:24 grypsują jak na porządnych przestępców przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Intelgentni czytelnicy GW znaja winnego- prezydent 01.09.07, 09:58 Ukladu nie ma, to zamach stanu, ptezydent to mafia, Polska to kraj kamer ( kamery w Londynie to dobre kamery. Programowanie debili sie zaczelo.. milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
mreck opukiwać 01.09.07, 10:29 zabrakło a też ważne. hihi, kurde machulski by lepszego scenariusza nie wymyslił. CIC normalnie. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
waall Kto jest kim w rozmowach Kornatowskiego? 01.09.07, 10:38 CO przez godz robil u Prezydenta min. Kaczmarek. JAKIE DOSTAWAL INSTRUKCJE PRZED SPOTKANIEM Z KRAUZE Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_browarek Kto jest kim w rozmowach Kornatowskiego? 01.09.07, 11:40 Nie wiedziałem, że Polska śrubami stoi:) Odpowiedz Link Zgłoś
laclos Kto jest kim w rozmowach Kornatowskiego? 01.09.07, 11:56 Ale holota dorwała sie do władzy! I jeszcze PiS nadal ma poparcie przeszło 20% badanych! Pezeciez ten naród to kompletne debile, albo ludzie zdemoralizowani do cna! Odpowiedz Link Zgłoś
jerryjak Re: Kto jest kim w rozmowach Kornatowskiego? 02.09.07, 06:24 do "laclos" a wlasciwie powinno byc DUCLOS (czolowy komuch francuski skrajny stalinowiec) - HOLOTA to byla dotychczas - te kwasniewskie, millery,cimoszewicze i ich wspolnicy - guzowate,kulczyki,kaczmary, solorze,waltery (kazdy zdobyl miliony w rok - takich cudow nie ma), ale teraz przvszla "kryska na matyska" -rozliczeni beda z tych zlodziejskich majetnosci.Wszyscy !!!Dlatego strach u dupy... Vivat Prawo i Sprawiedliwosc ! Vivat wolna i sprawiedliwa IV Rzeczospolita ! Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio Kto jest kim w rozmowach Kornatowskiego? 01.09.07, 12:55 Układ? i walka z układem? ale jakim? ja powiem tak:PIS miał szczytne cele, między innymi walkę z korupcją a to jest największa plaga każdego ustroju a walka z nią jest bardzo ale to bardzo trudna zaś do udowodnienia tym bardziej, ponieważ w takim procederze przeważnie uczestniczą 2 osoby, dlatego też PIS otrzymał poparcie przy powołaniu stosownych służb nawet z opozycji t.j. między innymi pomoc w przegłosowaniu stosownych uchwał itp. Szkoda że w ręce jednego człowieka dano tak wiele, służby są w zasadzie bez żadnej kontroli np:Sejmu. A więc jeśli jest tylko cień podejrzeń ich wykorzystywania niezgodnie z powołaniem - a są, mówi to były ważny przedstawiciel rządu- bez względu na konsekwencje, należy wyjaśnić wszystko teraz przed komisją śledczą.Wybory zaś po komisji śledczej. Bagatelizowanie zeznań p. Janusza Kaczmarka byłego wysokiego -ważnego- przedstawiciela rządu czy to przez część opozycji tudzież przedstawicieli partii sprawującej władzę lub zamykanie ust przez toczące się śledztwa jest ewenementem na skalę światową. Nie tędy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
kabra Re: Kto jest kim w rozmowach Kornatowskiego? 01.09.07, 16:26 y_anio napisał: Tak jest dla was komuchów najważniejsze są słowa lenina i jego następców. Do tej pory jak szczano wam na głowy to deszcz padał. Teraz jak na głowie macie gó.. - mowicie, że to berecik. A ja mówię smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Kto jest kim w rozmowach Kornatowskiego? 01.09.07, 18:55 A teraz ty w tym kaczym g.wnie siedzisz i się objadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
eve2 Kto jest kim w rozmowach Kornatowskiego? 01.09.07, 21:13 a ja myślała, ze "krewny" to brat jarosława Odpowiedz Link Zgłoś