doris9914 Re:posiada takowe? a niech tam.:) 04.09.07, 09:50 .> przyznasz , ze Ziobro ma racje, tylko nieudacznicy atakuja go bezpardonowo.?> Odpowiedz Link Zgłoś
gps-sk Uczciwi 04.09.07, 09:47 Jeśli PiSie są takie uczciwe to czemu nie chcą komisji sledczej? Przecież to teraz główny argument opozycji. Wytrąciliby go im z ręki momentalnie. Jeśli są uczciwi. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Cyrk Polska. 04.09.07, 09:50 Po tych wszystkich rewelacjach proponuję na zmianę nazwy kraju na-=- CYRK "POLSKA" z naczelnym dyrektorem Kaczyńskimi[to nie błąd] i głównym błaznem Mniej niż Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro ZERO chodzi teraz chyba w pampersach.... 04.09.07, 09:54 bo pewnie porobil sie ze strachu! Co za kretyn... Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 09:51 I ja też to robię, bo mam już dość narcyza o wyglądzie debila, który nie ma baby i nie wie co to sex. Chyba tylko ręczne robótki "pod konterfekt kurduplowatego wodza Jarusia" uprawia Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 dla czerwonej boszewi, im gorzej dla Polski:) 04.09.07, 09:52 ..> tym lepiej dla kretaczy..> Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: Czerwona bolszewia to sld/lid/po 04.09.07, 10:01 .> nie udawaj ze nie wiesz tego, ile ci placa za falszywe posty.> Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Czerwona bolszewia to sld/lid/po 04.09.07, 10:05 z ta pluskwa SBecka to chyba odwrotnie, PISdzielcu? Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 A co on robiła SD? 04.09.07, 09:52 Dzisiaj wtorek, więc to dzień na odtworzenie nagranych dzień wcześniej nagrań z rozmową z Jarosławem Kaczyńskim. I co Ziobro ma z głową, że zamiast zająć się swoją pracą ciągle pie***y głupoty w mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless Zbysio szaleje bo gra o życie, 04.09.07, 09:53 dobrze wie, że jeżeli przegra, to wyląduje w mamrze, więc zrobi wszystko, żeby przegiąć pałę na swoja korzyść... to nie są żarty i on to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: Zbysio szaleje bo gra o życie, 04.09.07, 09:54 A czy on wogóle ma pałę? Chyba tylko jakieś 3cm... hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda Re: Zbysio szaleje bo gra o życie, 04.09.07, 10:09 skonczyc w kryminale, to jego marzenie - przeczuwa, ze raczej skonczy na latarni. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Zbysio szaleje bo gra o życie, 04.09.07, 10:19 cyndyndanda napisał: > skonczyc w kryminale, to jego marzenie - przeczuwa, ze raczej > skonczy na latarni. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Zbysio szaleje bo gra o życie, 04.09.07, 10:20 fleshless napisał: > dobrze wie, że jeżeli przegra, to wyląduje w mamrze, więc zrobi wszystko, żeby > przegiąć pałę na swoja korzyść... > > to nie są żarty i on to wie... > > Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A w ryja nie dal? A powinien! 04.09.07, 09:57 kiedy ten palant przestanie tymi "konferencjami" ludzi meczyc??! Odpowiedz Link Zgłoś
yaesu73 Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 09:56 Trafił swój na swego! Żenada z tym ziobrotokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 09:58 Mam w rodzinie starego kawalera, kiedyś był normalny, teraz to facet nie do zniesienia, zakomleksiony, zawistny, widzący u wszystkich wady, wietrzący spiski i ukałady - wypisz wymaluj Ziobro, J. Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda szkoda tylko, ze nieskutecznie, ale co sie odwlecz 04.09.07, 10:03 e, to ................. Odpowiedz Link Zgłoś
blendyks Ziobro Kalim IV RP 04.09.07, 10:05 Jak Ziobro grozić Tuskowi, Olejniczakowi, Lepperowi to dobrze. Jak ktoś grozić Ziobrze to źle. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ziobro Kalim IV RP 04.09.07, 10:20 bo wszystkie PISdzielce maja mentalnosc Kalego... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ziobro Kalim IV RP 04.09.07, 10:21 blendyks napisał: > Jak Ziobro grozić Tuskowi, Olejniczakowi, Lepperowi to dobrze. Jak > ktoś grozić Ziobrze to źle. Odpowiedz Link Zgłoś
cuben Maaammmooo! A Kaczmarek mnie bije... łłłłłaaaaaa! 04.09.07, 10:07 Jak dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
blendyks Czy Ziobro dorabia w TVP jako prezenter? 04.09.07, 10:08 Czy i ile Urbański płaci Ziobrze za te wszystkie wystąpienia? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Czy Ziobro dorabia w TVP jako prezenter? 04.09.07, 10:10 jego "lala" mu fuche zalatwila. Kazdy orze jak moze... Odpowiedz Link Zgłoś
doris.9914 Wybierając PIS, wybierzecie bolszewizm i nędze! 04.09.07, 10:16 już żywność drożeje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wybierając PIS, wybierzecie bolszewizm i nęd 04.09.07, 10:19 uwazaj, bo ci zaraz twoj klon bez kropki dowali! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 10:23 rydzyk_fizyk napisał: > Masz szczęście szczeniaku, że ci ręcznie nie wytłumaczył co to jest rodzina. Bo > jak na razie tego nie wiesz. dokladnie. uderzajacy jest fakt, ze partia, ktora pan "zero" reprezentuje zaklada maske prorodzinna! a tu taki****** jeden uderza w rodzine drugiego czlowieka! DNO! miller sie mylil, Ziobro nie jest "zerem", on jest "mniej niz zero"! Odpowiedz Link Zgłoś
ozyrys9 panie Zero za póżno ! 04.09.07, 10:24 Rychło w czas! Jak Ci sie grunt pali pod nogami to robisz z siebie zaszutego biedaka,a wcześniej co ? Masz strach przed trybunałem stanu i robisz pod siebie.Miller miał racje kim jesteś,tylko że zdolna z ciebie bestia i gdybyś myślała nie szedł za kaczorami tak ślepo to coś byś opsiągnął,a teraz jesteś skończony i z tegho powodu bijemy wielkie brawo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doris.9914 Ziobro !!!.. Nagrałeś te grożby ??????? 04.09.07, 10:31 Nie?!.. Dlaczego??????/ Odpowiedz Link Zgłoś
dylentat5 Re: Ziobro !!!.. Nagrałeś te grożby ??????? 04.09.07, 10:36 no własnie...Ziobro nie nagrał ? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Kaczmarek zrobil blad 04.09.07, 10:31 nie przypomnial sobie zasady: nie mozna miec wyrzutow sumienia, zrezygnowac, wycofac sie z Mafii. Mafia nie przebacza ani nie odpuszcza zdrajcom. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Tak !.. Mafia nie wybacza...PIS-szambo ! 04.09.07, 10:46 Znowu zaśmieciłeś forum pod rożnymi nickami tępy kraliku-pierociku.. Wspólczuję twoim rodzicom... Odpowiedz Link Zgłoś
dylentat5 chachar1.. won, wieprzu! 04.09.07, 10:48 ja chociaz mam rodziców..Ty ich nie znasz!..Tylu ubeków, którzy to? Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: chachar1.. ................. 04.09.07, 10:53 Jesteś żałosny w swojej tępocie...z głupcem się nie dyakutuje a rodzicom dalej współczuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
dylentat5 chachar1... buraku! 04.09.07, 10:56 walisz, idioto, jak chory w gaci! Co ześ sie przyje.ał młotku? Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: ziebro...i......... 04.09.07, 11:03 Zaraz zaczniesz wyć pisubeku ... Współczuję rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Tak !.. Mafia nie wybacza...PIS-szambo ! 04.09.07, 13:23 chachar1 napisał: > Znowu zaśmieciłeś forum pod rożnymi nickami tępy kraliku- pierociku.. > Wspólczuję twoim rodzicom... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Czuli sie tak silni.......... 04.09.07, 10:36 ze mysleli ze szantazem mozna cos zdzialac.Pomylka.Brawo Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Zona Kaczmarka potwierdzila......... 04.09.07, 10:39 I nie szukajcie madrzy inaczej zadnych tasm.Ziobro wygral i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Zona Kaczmarka potwierdzila......... 04.09.07, 10:41 Mąż się zdenerwował i zrobił może błąd. Poszedł do Ziobry i powiedział, żeby się odczepił od jego rodziny. Co teraz Ziobro chce wykorzystać, że go straszył. To nie było straszenie, tylko było pod wpływem emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: ....Zona Kaczmarka potwierdzila......... 04.09.07, 11:33 Za pierwsze dwa posty chciałem Cię zbluzgać. Ale widzę, że nawet czasem Ty coś widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: ....Zona Kaczmarka potwierdzila......... 04.09.07, 11:33 Potwierdziła, że pod wpływem emocji powiedział za dużo. Ziobro przekuwa to teraz na wielką aferę i groźby, być może pozbawienia życia? Nie wiem. Faktem jest natomiast, że Ziobro może rzucać groźby pod adresem opozycji i klakierzy pisowscy tylko się cieszą. Jakiś taki dualizm moralny pisowców. M.in. za to nie lubię tej partii i jej elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Kaczmarek wysławia się jak pospolity cham 04.09.07, 10:39 mogliśmy to usłyszeć. Pewnie do gróźb też się doszło. Jak taka szuja może być autorytetem polskiej inteligencji z gazetki? Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Kaczmarek wysławia się jak pospolity cham 04.09.07, 11:10 PiSiory jak zwykle rzna totalnych glupow. Oczywiscie, ze Kaczmarek wyslawia sie jak pospolity cham...tylko zanim zacznie sie z tego tytulu robic zarzuty inteligencji i opozycji najpierw nalezaloby zadac pytanie jak taki cham mogl wejsc w sklad rzadu, wspolpracowac z Kaczynskimi, przy ich aktywnym poparciu. Jesli chcesz sie zastanawiac dlaczego taka szuja moze byc autorytetem polskiej inteligencji (chociaz wcale nim nie jest, ale to za chwile) to najpierw odpowiedz jak taki cham mogl byc popierany przez Kaczorow, no chyba ze chcesz powiedziec, ze Kaczory nigdy nie byly na tyle inteligentne i kulturalne by chamstwo Kaczmarka im przeszkadzalo. To po pierwsze. A po drugie, co jest znacznie wazniejsze, to ze ktos jest chamem i w jakiejs sprawie, albo niejednej sprawie sklamal, nie oznacza jeszcze, ze taki ktos jest niewiarygodnym swiadkiem w innych sprawach. Bo gdyby tak zalozyc, to nalezaloby zrezygnowac w polskim wymiarze sprawiedliwosci miedzy innymi z instytucji swiadka koronnego, ktorymi niejednokrotnie bywaja czlonkowie mafii miejacy na sumienu znacznie wiecej niz chamskie odzywki, czlonkowie mafii zeznajacy przeciw innym czlonkom mafii. Kto jako kto, ale czlonkowie partii ktora w nazwie ma Prawo i ktorej przywodcy sa profesorami prawa, tacy czlonkowie powinni to rozumiec. Problem w tej calej awanturze polega na tym, ze PiS usiluje caly czas zatrzec podstawowa prawde. A mianowicie taka, ze w kraju demokratycznym i praworzadnym, wladzy po prostu wolno mniej. Bo wladza ma do dyspozycji srodki przymusu, srodki i mozliwosci techniczne ktore w zlych rekach sa narzedziem niebezpiecznym. Ktos kto mowi na okraglao o Prawie i Sprawiedliwosci powinien to bardzo dobrze rozumiec. Problem wiec nie polega na tym czy Kaczmarek jest chamem, czy tez nie (jest nim) i czy jest on autorytetem polskiej inteligencji (nie jest nim)....problem polega na tym, ze istnieje wystarczajaco duzo przeslanek by sadzic, ze PiS i w szczegolnosci Ziobro jako minister sprawiedliwosci naduzywaja swojej wladzy. Kaczmarek jest tuatj wiec nikim innym niz swiadkiem, a jesli opozycja jest nim zainteresowana, to dlatego, ze opozyzja ma obowiazek patrzyc wladzy na rece...a Kaczmarek jest zrodlem informacji, nawet jesli jest chamem...tak samo jak czlonek mafii jako swiadek koronny... Dlatego wlasnie ten krzyk PiS'u i koncentrowanie sie przezen tylko i wylacznie na chamstwie Kaczmaraka jest dodatkowa przeslanka ku temu by PiS'owi w ogole nie ufac... Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Re: Kaczmarek wysławia się jak pospolity cham 04.09.07, 11:11 Styl wysławiania się Kaczmarka i elegancja z jaką znajduje się w polskiej polityce wypływa wprost z obyczajów panujących w kręgach rządowych i toruńskich. To tyle, w TELEGRAFicznym skrócie. Odpowiedz Link Zgłoś
muhi1 Re: Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 10:45 rydzyk_fizyk napisał: > Masz szczęście szczeniaku, że ci ręcznie nie wytłumaczył co to jest rodzina. Bo > jak na razie tego nie wiesz. On dobrze wie, co to jest rodzina. Kto w końcu postawił prokurature na nogi, aby znaleźć tego lekarza, który zrobił tatuśkowi zawał? Jakoś inni ludzie też umierają na zawał i nikt normalny nie lata w tej sprawie po prokuratorach. Tylko, że ci inni nie są prokuratorami generalnymi,wydającymi polecenia służbowe. Nie dziś, nie jutro, ale przyjdzie czas, że ktoś mu buziaczka zdefasonuje. Oby go wtedy było stać na trzecie zęby. Bo bez zębów nie będzie mógł wymamrotac: Panie prezesie, melduję, że zadanie zostało wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś
amstaff_fan Re: Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 10:46 Tylko dlaczego, minister Ziobro nie nagrał tej groźby? Ma przecież, potrzebny sprzęt do tego. Teraz nagrywanie, wszystkich rozmów, jest wręcz wskazane. Za groźby, wobec urzędnika państwowego, są przecież paragrafy, można by było pana Kaczmarka, wsadzić za kraty. A swoją drogą, to Ja się wcale, nie dziwię panu Kaczmarkowi, gdyby to moją rodzinę inwigilowano, to minister Ziobro dostałby w mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus81 Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 10:47 Ciekawe czy Ziobro mówiąc te słowa nie załkał na antenie dla udramatyzowania;) Odpowiedz Link Zgłoś
filiphaken Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 10:48 Panie Ziobro, Pan gadasz jak komunista, tylko że sam Pan tego nie zauważasz. Toż to takie same odwracanie kota ogonem jak z poprzedniej epoki. Brutalna walka z PiSem? Tak? A jak nazwać to co zrobił Pan na spółke z Panem Kamińskim w sprawie nieszczęsnego kardiochirurga ze szpitala MSWiA, w sprawie Pani Blidy i teraz w sprawie Pana Kaczmarka? BRUTALNYM niszczeniem ludzi!!! Na podstawie pomówień i domysłów. To Pana powinni zamknąć w więzieniu. Pan jest największym problemem tego kraju. Szuka Pan winnych na siłę nie próbójąc spojrzeć ile szkody sam Pan czyni. To wbrew zasadom fair play. W sporcie byłby Pan skończony. Dla mnie już Pana nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 11:13 filiphaken napisał: > Pan jest największym problemem tego kraju. Największym złem tego kraju jest Jarosław Kaczyński. PS. Co do reszty - zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś