voqo 04.09.07, 11:59 Nie będzie zeznawać tym, tylko tamtym lub innym. Fajnie. Nowe standardy prawne imienia Kaczmarka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poszeklu Kaczmarek pomylil pietra i pokoje 04.09.07, 13:46 - Takie te pietra jednakowe. Nawet przyciski w windzie takie same. A drzwi do Krauzego takie same jak do Ziuty, ktora zawsze odwiedzam przed spaniem. -Z Krauzem sie nie spotkalem, bo jak zobaczylem w sypialni inna Ziute, a ona sie wzbraniala, wiec pomyslalem, ze jednak musialem trafic do innego pokoju. Wszytko jasne, zadnego spotkania z Krauze nie mialem. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Kaczmarek pasuje do Ziobry 04.09.07, 13:56 Do Leppera i Giertycha tez. No i do PZPR pasi jak ulał: tam pełno było tych, co się w gruncie rzeczy nie zgadzali, nawet protestowali, szczególnie u cioci na imieninach, po paru kieliszkach. Ale jak na trzeźwo z bylejakości Kaczmarka wyciągać wniosek o wyzszości moralnej PiSu nad resztą świata??? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Nowa wersja, to Kaczmarek szedl do Ziobry 04.09.07, 15:26 reszta tak jak poprzednio: - Takie te pietra jednakowe. Nawet przyciski w windzie takie same. A drzwi do Krauzego takie same jak do Ziuty, ktora zawsze odwiedzam przed spaniem. -Z Krauzem sie nie spotkalem, bo jak zobaczylem w sypialni inna Ziute, a ona sie wzbraniala, wiec pomyslalem, ze jednak musialem trafic do innego pokoju. Wszytko jasne, zadnego spotkania z Krauze nie mialem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_michnika Nie dość, że kłamczuch, to na dodatek nudziarz 04.09.07, 15:54 A poza tym jak może być kandydatem na premiera człowiek tak prymitywny, który nie mówi dobrze po polsku i który zaczyna w chwilach zdenerwowania i podniecenia tak przeciągać końcówki... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Nie dość, że kłamczuch, to na dodatek nudziar 04.09.07, 17:46 Ziobro to nudziarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kinoman1920 Re: Kaczmarek pomylil pietra i pokoje 04.09.07, 17:31 Kiedy skoncza sie te szopki? Strach zagladac gdziekolwiek bo Kaczmarek, Uklad, Opozycja, Premier sepleniacy, kosmate lapska Maksymiuka... belkot Kuchcinskiego... listosci Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 11:59 Panie Kaczmarek! Pan mówisz tylko wtedy prawdę gdy się pomylisz! Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek jakie ziobro takie prokuratory, do Wisły z nimi!!! 04.09.07, 12:05 polscy prokuratorzy to skorumpowana banda niedouczonych debili, nie pamiętacie już w co byli umoczeni? ile łapówek przyjmowali (ze świniakami łącznie), ile to razy wypuszczali morderców, zabójców, gwałcicieli itd.??? Nie dziwię się że Kaczmarek nie ma zamiaru nic mówić tym śmieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra PIS__to__ jedno__ wielkie___oszustwo 04.09.07, 12:15 Ludzie zdolni do każdej podłości. Po prostu ich znam niestety. Takiego zakłamania służalczości i flekowania nie było w POlsce od czasów Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
solveik Re: PIS__to__ jedno__ wielkie___oszustwo 04.09.07, 12:44 To już nawet przestaje być śmieszne...niech już ten cyrk się skończy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Pierocik-pajacyk sie pokazał. 04.09.07, 13:26 Pierot, to tez biedak umyslowy i tak jest przez wielu oceniany. przczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PIS__to__ jedno__ wielkie___oszustwo 04.09.07, 13:26 ja_biedronka_pstra napisała: > Ludzie zdolni do każdej podłości. > Po prostu ich znam niestety. > Takiego zakłamania służalczości i flekowania nie było w POlsce od czasów Stalin > a. Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: PIS__to__ jedno__ wielkie___oszustwo 04.09.07, 13:28 Bo też cała pisowska polityka to bolszewizm i bliźniak PRL.Dziwi tylko dlaczego tylu Polakow daje się okłamywać i głosuje na tych stalinowców. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: jakie ziobro takie prokuratory, do Wisły z ni 04.09.07, 12:30 tylko , ze ten kaczmarek to tez prokurator z dziada pradziada i wszyscy oni sa siebie warci -zera Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: jakie ziobro takie prokuratory, do Wisły z ni 04.09.07, 14:15 antypisiorek napisał: > polscy prokuratorzy to skorumpowana banda niedouczonych debili, nie > pamiętacie już w co byli umoczeni? ile łapówek przyjmowali (ze > świniakami łącznie), ile to razy wypuszczali morderców, zabójców, > gwałcicieli itd.??? Zdarzalo sie takze (ale to nie prokuratorzy), ze wypuszczano skazanych prawnych wyrokiem przestepcow - vide Sobotka i Maly Kretacz. Poza tym, powyzszy opis Polski za SLD b. trafny. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Powiedz, ilu skazanych prawomocnym wyrokiem 04.09.07, 16:00 ulaskawil Lech Kaczynski? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:00 Ziobro kłamie ? Niemożliwe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Donald, miej trochę odwagi 04.09.07, 12:01 i przegłosuj konstruktywne wotum, niech zaczną działać komisje. Trzeba skończyć ze sposobem działania, że jeśli potrzebne jest to Ziobrze do ratowania reputacji, a przy okazji PiSu, to prokuratura udsostępnia mu materiały ze śledztwa, robi taki show jak ostatnio. A obrońca kaczmarka czeka cały dzień, żeby móc się z nim spotkac po aresztowaniu jego klienta. Przecież to jakas paranoja, niezależnie od tego kto kłamie bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Donald, miej trochę odwagi 04.09.07, 12:11 obrońca cały dzień nie złozył pelnomocnictwa, jak złożył to od razu się zobaczył:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 12:12 I juz Ci to tlumaczono z podaniem paragrafow KPK.... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 12:14 nie znam się na tym, w każdym razie - tu wszyscy sie zgodzimy - porada prawna w sprawie postepowania prokuratorskiego to była ostatnia rzecz jaką Kaczmarek potrzebuje buhahahhaha:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 12:16 to Kaczmarek jest ekspertem i mógłby doradzać swojemu mecenasowi w tym akurat zakresie buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 12:47 Co w zadnym wypadku nie oznacza, ze w zwiazku z tym utrudnianie dostepu do porady prawnej obroncy/pelnomocnika jest akceptowalne i usprawiedliwione...trudno zrozumiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 12:52 a czy jesteś zdolny do jakiejkolwiek syntezy czy tylko będziesz z takim analitycznym ochłapem latal po podwórku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 12:59 sajjitarius napisał: > Co w zadnym wypadku nie oznacza, ze w zwiazku z tym utrudnianie > dostepu do porady prawnej obroncy/pelnomocnika jest akceptowalne i > usprawiedliwione...trudno zrozumiec ? Problem z Kaczynskimi, Ziobrami i ich klakierami takimi jak Ty polega na tym, ze potraficie jedynie wydawac dzwieki na poziomie pieciolatka w piaskownicy...zastanawiam sie, czy po stronie PiS'u na prawde nie ma nikogo kto by zauwazyl, ze arogancja z jednej strony, rzniecie glupa i infantylnosc z drugiej, nie sa przez wyborcow niezauwazane...ja mysle, ze sa...wyborcy nie sa ciemnym ludem ktory wszystko kupi, mam pewnosc, ze niebaem o tym sie przekonacie... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 13:05 ps. rozważcie koledzy rodacy głosowanie na W.Pawlaka i PSL to najroztropniejszy przywódca mijającej kadencji parlamentu - nie tak jak ci clowni z PO, SLD itd.:) niestety na dzisiaj nie mieści się w limicie 5%, to bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 14:05 loppe, ja to juz rozważyłem. nigdy przedtem nie głosowałem na PSL. ale tak: nie za bardzo umoczeni, maja dluga ławke kadrowa, zachowuja wstrzemiexliwość w tym indyczym sporze, i doprawdy nie maja chyba w szeregach takiego popaprańca jak kurski, rockita, reprezentują umiarkowana linię i pragmatyczny sposób postepownia. bo tak: na sld - brrrr na pis - fuj na po - bleee na leppera - uuuuuu na - giertycha - hahahahhahahahhhaaa i zgroza. psl? co macie na przeciwko? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Siła Spokoju 04.09.07, 14:10 W.Pawlak - siła spokoju (musiałem zmienic nagłówek Mreck bo nie pasował:) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 14:16 mreck napisał: > psl? co macie na przeciwko? Kiedyś uważałem PSL za stronnictwo skrajnie bezideowe, a przy tym partykularne, skupione na obronie interesów wąskiego lobby tworzącego zaplecze tej partii. Trzeba przyznać, że po tym, jak Pawlak odrzucił (chyba nawet 2 razy ?) nieszczere umizgi Kaczyńskiego, zobaczyłem w PSL coś nader pozytywnego - trzeźwy ogląd sytuacji. Dlatego nie mówię nie, chociaż nadal wierzę, że PO się otrząśnie i zacznie DZIAŁAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Siła Spokoju 04.09.07, 14:28 W.Pawlak zachowuje pewna powagę, której braknie tym klownom z opozycji Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 14:20 sajjitarius napisał: > sajjitarius napisał: > > > Co w zadnym wypadku nie oznacza, ze w zwiazku z tym utrudnianie > > dostepu do porady prawnej obroncy/pelnomocnika jest akceptowalne i > > usprawiedliwione...trudno zrozumiec ? > > Problem z Kaczynskimi, Ziobrami i ich klakierami takimi jak Ty > polega na tym, ze potraficie jedynie wydawac dzwieki na poziomie > pieciolatka w piaskownicy...zastanawiam sie, czy po stronie PiS'u na > prawde nie ma nikogo kto by zauwazyl, ze arogancja z jednej strony, > rzniecie glupa i infantylnosc z drugiej, nie sa przez wyborcow > niezauwazane...ja mysle, ze sa...wyborcy nie sa ciemnym ludem ktory > wszystko kupi, mam pewnosc, ze niebaem o tym sie przekonacie... To prawda, wiekszosc z nas zauwaza stronniczosc polskojezycznych mediow, ktore krytykowaly bez umiaru Giertycha i Leppera, gdy byli w rzadzie (oraz, a jakze, Kaczmarka), a obecnie spijaja slowa z ich ust i uznaja je za prawde objawiona. Przestalbym (byc moze) ufac Kaczynskim, gdyby przestali byc codziennie regularnie i zajadle krytykowani przez antypolskie z natury media. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 14:26 inteligentny człowiek nie może po wysluchaniu tych klownów z mediów i opozycji ot tak po prostu ruszyć na ten rząd, bo by poszedł w stadzie ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 12:17 Kazdy potrzebuje prawnika podczas przesluchania na prokuraturze - jest on jednoczesnie swiadkiem postepowania procesowego jak i przeciwaga dla przesluchujacych. To widac ze sie malo na tym znasz. Natomiast jakos dziwnie nie przeszkadza Ci to gardlowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 12:22 Proponowałbym pozostac przy tym buhahahahaha :)))))) To jedyna rozśądna wypowidź jaką jesteś wyartykułować. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 12:24 widze że wszedłem do nieodp. watku - tu grupuja się miłosnicy Kaczmarka i wrogowie Ziobry buhahahaha :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 NIe dziecko 04.09.07, 12:27 Tu kroluje logika i wiedza.... Wiec faktyczine - wszedles do niewlasciwego watku... Bo z logika jestes na bakier, a wiedze czerpiesz tylko z TV, jak to sam powiedziales odrobine ponizej.... Odpowiedz Link Zgłoś
y.y To nie insynuacje:) 04.09.07, 13:36 Tylko fakty: nie znasz się na tym, o czym piszesz ergo bredzisz. Art. 300 i 301 KPK jasno precyzują, że każdy przesłuchiwany ma niezbywalne prawo do tego, aby zarządać obecności obrońcy w czasie przesłuchania. Jeżeli to prawo nie zostanie spełnione, oznacza to ***przestępstwo***, za które należy się po postępowanie dyscyplinarne. KPW czy narysować? A więc, nie bredź jeżeli nie wiesz. Kochasiu:) loppe napisał: > ale proszę bez insynuacji:) kochasiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: To nie insynuacje:) 04.09.07, 14:04 nie zrozumiałeś o czym mówimy:) ale to nic dziekuję za cytat z kodeksu - popieram prawo i w tym punkcie! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Nie, haha, no oczywiście:)))) 04.09.07, 14:32 Jakże mógłbym przypuszczać, że zrozumiałem:D 306 powiedział, że każdy ma prawo do obecności adwokata, odpowiedź na to: "widze że wszedłem do nieodp. watku - tu grupuja się miłosnicy Kaczmarka i wrogowie Ziobry" (czyli brednie nie na temat). Faktycznie, nie zrozumiałem, ale tylko tej drugiej części:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 12:31 Wątek jak wątek. A że nie wszyscy muszą się ze sobą zgadzać to normalne. I dobrze byłoby gdyby PIS dopuszczał taką możliwość. Pokornie proszę. A z tym buhahahahaha :)))))) daj sobie spokój bo przypominasz mi pewną dziennikarkę z dyskusji telewizyjnej (zwolenniczkę PIS) , która każdy argument przeciw kwitowała nerwowym chichotem. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 12:49 Jesteś w błędzie, to co jest lub ma być prawdą, to określa tylko Jarosław Kaczyński w IV RP, i tylko on ma rację! Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 13:09 Rozumiem ,że ironizujesz podobnie jak i ja, ale problem jest głębszy . My tu sobie możemy pogadać o tym i owym i pocieszać się faktem ,że są jeszcze w Polsce ludzie myślący, czasami nawet podobnie jak my. Ale proponuję byś postawił się w sytuacji polskiego, niezamożnego prowincjusza dla , którego podstawowym żródłem informacji jest TVP i Poranne Sygnały Dnia. Popatrz co tam się dzieje i jaki obraz kraju się rysuje. Wildstein i Kwiatkowski to wzór obiektywizmu i pluralizmu w porównaniu z obecną sytuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 14:24 konread napisał: > Jesteś w błędzie, to co jest lub ma być prawdą, to określa tylko Jarosław > Kaczyński w IV RP, i tylko on ma rację! Miedszy 1995 a 2005 slowo Malego Kretacza bylo prawem; jakaz wy macie wybiorcza pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 15:06 mylisz sie. slowo malego kretacza na kaczych lapkach bylo prawem tylko przez jakis czas w latach rzadow AWS, kiedy ow maly kretacz byl ministrem sprawiedliwosci, Klamczynski Lech Aleksander sie nazywa. i jest zwornikiem calego ukladu, laczacym Krauzego z Kaczmarkiem w jeden - tak wlasnie - uklad. poza tym nie bylo juz zadnych kretaczy, ktorych "slowo byloby prawem". jesli masz na mysli przeydenta Kwasniewskiego, belkotku, to zwroc uwage, ze za jego kadencji rzady sie zmienialy, a prezydent jako taki nie moze byc "prawem" - od tego sa sady. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 13:05 Dolumppe: Nie masz racji, tutaj nie ma miłośników zadnej ze stron yej dziecinady, są tylko ludzie myślący, do których ciebie trudno zaliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 13:07 jesteś bardzo błyskotliwym myslicielem...zazdroszczę ci intelektu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 14:50 loppe napisał: > buhahahahaha :)))))) Czego chichoczesz? "Wielu z tych, którzy sie dotąd śmiali, dziś już się nie śmieje. A tym, którzy się jeszcze śmieją, już wkrótce nie będzie do śmiechu". (Adolf Hitler) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 15:19 odkryto kwaterę fuehrera buhahahahaha!!!: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4458537.html Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Ja sie z tym nie zgadzam.... 04.09.07, 13:38 Z czym się nie zgadzasz r306 ? Ja nie zgadzam się z psuciem prawa przez Ziobrę i jego kłamstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 12:18 loppe napisał: > nie znam się na tym, w każdym razie - tu wszyscy sie zgodzimy - > porada prawna w sprawie postepowania prokuratorskiego to była > ostatnia rzecz jaką Kaczmarek potrzebuje buhahahhaha:)))) 1. To że ktoś sam jest prawnikiem, nie oznacza, że można łamać jego konstytucyjne prawa. 2. Jak ktoś siedzi w areszcie, pełnomocnik jest jego pośrednikiem ze światem zewnętrznym. Szczoteczkę do zębów może przynieść, rodzinę poinformować co i jak, prasie złożyć jakies oświadczenie. To, że nasze państwo traktuje ludzi jak szmaty i ma w dupie ich prawa mało jest śmieszna. buahahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
raf.99 Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 12:42 Coz, smieszne dla tych ktorzy sadza ze ich to nie dotyczy. "Najwiekszy platnik" zapewne sadzil podobnie, place im haracz na kampanie to bede mial spokoj. A PIS jest jak partia bolszewicka - najpierw wzieli pieniadze, a teraz glowe utna dla zatarcia sladow. Kaczmarek byl zwyklym urzednikem ktorego awansowali zeby firmowal ich dzialania. A ze gosc nie byl jeszcze szmata i mial deko oleju w glowie, to sie postawil. I tyle. Tak latwo z budowniczego Nowego Ladu stac sie wrogiem Rewolucji... Czyste Dobro wlasna matke nazwie agentem Ukladu jesli bedzie to politycznie korzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 14:26 raf.99 napisał: > Coz, smieszne dla tych ktorzy sadza ze ich to nie dotyczy. > > "Najwiekszy platnik" zapewne sadzil podobnie, place im haracz na > kampanie to bede mial spokoj. > A PIS jest jak partia bolszewicka - najpierw wzieli pieniadze, a > teraz glowe utna dla zatarcia sladow. "Pozyczka moskiewska" i Miller - mowi Ci to cos? > > Kaczmarek byl zwyklym urzednikem ktorego awansowali zeby firmowal > ich dzialania. A ze gosc nie byl jeszcze szmata i mial deko oleju w > glowie, to sie postawil. I tyle. Tak latwo z budowniczego Nowego > Ladu stac sie wrogiem Rewolucji... > Czyste Dobro wlasna matke nazwie agentem Ukladu jesli bedzie to > politycznie korzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: Pelnomocnictwo moze byc ustne 04.09.07, 12:35 a wlasnie, ze nie wystarczy ustne. w sadzie np. obronca zawsze musi przedstawic pisemne pelnomocnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
k0curek Jak adwokat miał zdobyć pisemne pełnomocnictwo 04.09.07, 12:19 jeśli Kaczmarek był w prokuraturze, a Brochwicz czekał na zewnątrz? A może ty dałeś jakiemuś adwokatowi pełnomocnictwo, na wszelki wypadek, gdyby cię nagle aresztowali? A może masz w domu podpisane in blanko pełnomcnictwo, żeby żona w razie czego mogła dać jakiemuś adwokatowi? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe wiem tylko z telewizji 04.09.07, 12:21 że adwokat najpierw złorzeczył, a na koniec powiedzial "nieporozumienie", co by potwierdzało wersje prokuratury o braku odp. pelnom. Odpowiedz Link Zgłoś
kabron Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:02 To, że Kaczmarek skłamał o tym, że spotkał się z kimś innym, nie oznacza, że kłamie nt sytuacji w Ministerstwie Sprawiedliwości. Dymisja Ziobry od zaraz. Najlepsze rozwiązanie: Prokurator Generalny oddzielony od MS i wybierany na 9-letnią kadencję spośród kandydatów zaproponowanych przez samorząd prokuratorski. W czasie aplikacji miałem styczność z tą instytucją. Jest chora. Odpowiedz Link Zgłoś
lech_kartofel_kaczynski Ziobro jest mym psem łańcuchowym, 04.09.07, 12:07 chorym na wściekliznę ale przez to jeszcze bardziej skutecznym więc nie rozumiem czym się tu wszyscy podniecacie. To jest państwo prawa. Naszego prawa i naszej sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Chyba kotem lancuchowym... 04.09.07, 12:17 Ziobro byl juz zerem,TO TERAZ DOROBIL DRUGIE ...i jest szambo.To ziobro trzeba wyciac,bo cuchnie Geobbelsem. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie zgadles !!!! 04.09.07, 13:24 Ja nie lubie tego w samoopalaczu, co ze wzruszenia nie umial sie utrzymac na nogach, stojac nad grobami polskich zolnierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Ziobro jest mym psem łańcuchowym, 04.09.07, 14:30 lech_kartofel_kaczynski napisał: > chorym na wściekliznę ale przez to jeszcze bardziej skutecznym więc > nie rozumiem czym się tu wszyscy podniecacie. To jest państwo prawa. > Naszego prawa i naszej sprawiedliwości. Porponuje zmiane nicku np. na lewa_golen_malego_kretacza. Bedzie nieco smieszniej, bo na pewno (wnioskujac po wypowiedzi) nie madrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Ziobro jest mym psem łańcuchowym, 04.09.07, 14:45 lech_kartofel_kaczynski napisał: > chorym na wściekliznę ale przez to jeszcze bardziej skutecznym więc > nie rozumiem czym się tu wszyscy podniecacie. To jest państwo prawa. > Naszego prawa i naszej sprawiedliwości. Ale wścieklizna jest śmiertelną chorobą, trwa kilka dni, najwyżej tydzień, po czym zwierzę bądź człowiek umiera w strasznych męczarniach. Gdzie więc ta skuteczność? Odpowiedz Link Zgłoś
ufny.ufok Za 100 lat "ziobrzyć" 04.09.07, 12:03 będzie w języku polskim synonimem słowa "kłamać". Mark my words. Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub.pl Ziobro o Kaczyński mogą łgać do woli 04.09.07, 12:05 rozgrzeszenie da im Rydzyk,hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:06 voqo napisał: > Nie będzie zeznawać tym, tylko tamtym lub innym. Fajnie. Nowe standardy prawne > imienia Kaczmarka. A jaki to jest standard, że faceta, który nie unikał wezwań do porokuratury, nie jest niebezpiecznym kryminalistą zatrzmymuje się, zakuwa w kajdanki? Nie można było listu mu wysłać? Telefonicznie zawiadomić (np. netzla na przesłuchanie, o którym potem netzel rozmawiał w nagranej rozmowie z kornatowskim pan ziobro wezwał telefonicznie). Jaki to jest standard prawny, że cała prokuratura ma brązowe nosy od włażenia w tyłek swojemu szefowi ziobrze??? Ja też bym nie chciał w takiej prokuraturze zeznawać. I nie jest to żadnen nowy standard a la Kaczmarek, tylko jedna z podstawowych zasad prawa karnego - jak ktoś jest OSKARŻONY, to może odmawiać składania zeznań. Prezent kaczmarkowi zrobiła prokuratura - gdyby poczekała z oskarżeniem, kaczmarek musiałby zeznawać. Ale wtedy byłoby mniej medialnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dean08 Re: Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:07 Owszem może wybrać kpk daj mu prawo odmowy składania wyjaśnień. Zdziwiony czy Ziobro ? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg ile trzeba ziobrów by Polska była dobra? 04.09.07, 12:10 kiedy do IV RP przyjedzie kontyngent stabilizacyjny ONZ? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander51 Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:11 Zgadzam sie ze kaczmarek klamie w pewnych fazach swoich zeznan,ale ma do tego prawo jako podejrzany,ale to co opowiadaja ci chorzy ludzie jak zero i kaczor to juz przechodzi wszelkie granice.jest mi po 100 kroc wstyd ze mamy takich ludzi,ba o osobowosci stanczyka.Najwyzszy czas aby narod zapomnial o dobrych obyczajach i wywalil tych psudo politykow na zbita morde,wsadzil do pudla,a ziobro bedzie mial tam dobrze,bedzie ladna z niego panienka Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:12 Jak się wchodzi w goowno, to się goownem można utytłać! Kaczmarek wlazł, a teraz mu śmierdzi i się chłopak dziwi. Czy ktoś jeszcze w tym kraju się dziwi? Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Kaczmarek chcial byc kaczym-markiem... 04.09.07, 12:31 to nim zostal.Ziobro to najzwyczajniejsza kanalia,TAKA SAMA JAK jego szef JERRY-kaczka z kotem i kontem mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:13 a ja jestem przekonany że kaczmarek mniej kłamie od ziobry. jeszcze każdy z was się o tym przekona. mnie przekonuje nie kłamstwo kaczmarka, ale to jak wije się teraz ziobro szukając dla siebie wszelkimi możliwymi środkami cudownego wybielacza, który wybieli jego występki. w interesie "prawdomownego" ziobry jest komisja sledcza, jesli nie chce jej to znaczy ze woli grać wraz z prokuraturą i spółką. cel oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Ziobro ... 04.09.07, 12:35 to zwyczajna, podla swinia,TYPOWY ZGNILEC POSPOLITY. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Ziobro ... 04.09.07, 12:39 edek47 napisał: > to zwyczajna, podla swinia,TYPOWY ZGNILEC POSPOLITY. na naszych oczach pis dokonuje zamachu na demokracje, steruje prokuraturą, lamie prawo, wprowadza do rządu lepperow i innych tego pokroju a narod siedzi cicho i daje sobie wszystko wmowic w imie walki z ukladem kiedy bedzie walka z ukladem slonecznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Bedzie ziobrrze!!! 04.09.07, 12:53 ziobro sie za pozno urodzilo,TAKA KANALIA SPRAWDZILA BY SIE W STANIE WOJENNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem rządu. 04.09.07, 12:17 Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem rządu z nadania identycznych jemu szumowin z lpr i samoobrony. NIGDY! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Melanc.hoolik - klamac nawet nie umiesz :) 04.09.07, 12:29 Bo to kandydat Lis i nigdy PO ani LiD nie daly mu poparcia. A wczesniej ten kandydat Lis, jak i caly Lis - byl w rzadzie Kaczynskiego.... Ale po co mowic prawde, nie? :) Lepiej potrolowac :) Poprawia Ci to nastroj? :) Wyzwala z melancholii? :) Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik I co z tego że LiS? Bez poparcia czerwonych z PO 04.09.07, 12:35 i LiD z premierostwa nici. Kto z wypiekami na twarzy słuchał wyznań tej gnidy; nie PO i LiD? Kto dawał im wiarę? PO i LiD! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Klamiesz dalej - ale widac to taka Twoja natura... 04.09.07, 12:38 > Kto dawał im wiarę? PO i LiD! Nie, PO i LiD chcialo powolania specjalnej komisji sejmowej w celu ZWERYFIKOWANIA slow Kaczmarka. Nie jest moja wina, ze nie rozumiesz slowa 'weryfikowac' - z pretensjami do rodzicow sie zwroc. Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Naucz się czytać aparatczyku na etacie PO 04.09.07, 13:00 "Politycy Platformy podchodzą do sprawy z rezerwą, ale zdaniem Bronisława Komorowskiego wypowiedzi Kaczmarka są argumentem za komisją"! www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4404322.html Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: I co z tego że LiS? Bez poparcia czerwonych 04.09.07, 13:17 melanc.hoolik napisał: > i LiD z premierostwa nici. Lepszym po stokroć premierem byłby Kaczymarek niż ciota jaruś ze swoją lalunią ziorro Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Kto jest obrońcą Kaczmarka? Brochwicz z PO! 04.09.07, 12:39 Zamilcz człowieku bo twoja Tuskowa propaganda przypomina wywody Urbana. Tutaj więcej o panu Brochwiczu: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,58300,2898629.html Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Bo jest dobrym radca prawnym i ma zaplecze? 04.09.07, 12:45 Dokladnie - zaplecze Krauzego - zasiada w radzie nadzorczej Spółki Bioton należącej do imperium Ryszarda Krauzego? :) Podszkol sie, bo slabo Ci wchodza prowokacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Kłamstwa+intryga wg sympatyka PO = dobroć hahaha 04.09.07, 12:58 Człowieku jesteś lepszy niż Urban! Nawet zdrowemu wmówiłbyś chorobę. Skoro Brochwicz, czyli ojciec tzw "Sprawy Jaruckiej" jest dla ciebie dobrym człowiekiem, to proponuję żebyś przywitał się lekarzem w Tworkach Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Idiota.... 04.09.07, 13:08 Napisalem 'dobry radca prawny' a ten mi "dobry czlowiek"... Podalem mu na tacy powiazanie z Krauzem, a ten nadal pitoli o PO.... Facet... EOD Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo faktycznie... 04.09.07, 13:16 ...idiota typu "porcelitowy czerep z zawartością". Dyskutować z takimi się nie da, bo to ludzie, którym mózgi zeżarła nienawiść. Teraz te wszystkie PiSdackie kanalie są ekstremalnie rozdrażnione, bo widzą, że pomimo medialnych wygibasów mafii rządzącej, czas rozliczenia nadchodzi wielkimi krokami. W październiku się ich wykopie a na wiosnę - posadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Nie tam nienawiść, po prostu etatowe łganie 04.09.07, 13:25 Żadna tam nienawiść. To zazwyczaj aparatczycy, młodzieżówka etc. z PiSu. Żadna tam nienawiśc, tylko prikaz: łgać na forum ile wlezie. Prowadzi to rzecz jasna do takiego samego efektu: nie ma co z debilami dyskutować, szkoda czasu:D Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem r 04.09.07, 12:20 marecki1963 napisał: > Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem rządu z nadania > identycznych jemu szumowin z lpr i samoobrony. NIGDY! a ty juz rozumiem znasz caly material dowodowy obu stron sprawy ? gratuluje :) jestes wybrancem Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem r 04.09.07, 13:19 uookasz napisał: > marecki1963 napisał: > > > Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem rządu z nadania > > identycznych jemu szumowin z lpr i samoobrony. NIGDY! > > a ty juz rozumiem znasz caly material dowodowy obu stron sprawy ? gratuluje :) > jestes wybrancem Tak, tylko co zrobic z tym, co tymi szumowinami z lpr'u i samoobrony obsadzal najwazniejsze stanowiska w panstwie ? A juz wiem...wziasc za dobra monete jego slowo honoru, ze w przyszlosci nic juz takiego nie powtorzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem r 04.09.07, 13:57 sajjitarius napisał: > uookasz napisał: > > > marecki1963 napisał: > > > > > Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem rządu z nadania > > > identycznych jemu szumowin z lpr i samoobrony. NIGDY! > > > > a ty juz rozumiem znasz caly material dowodowy obu stron sprawy ? > gratuluje :) > > jestes wybrancem > > Tak, tylko co zrobic z tym, co tymi szumowinami z lpr'u i samoobrony > obsadzal najwazniejsze stanowiska w panstwie ? A juz wiem...wziasc > za dobra monete jego slowo honoru, ze w przyszlosci nic juz takiego > nie powtorzy ? prawda jak widac jest taka ze kaczynskiemu ziobrze i kaczmarkowi mozna wierzyc tak samo jak lepperowi giertychowi. kazdy warty kazdego. kaczynski samoobronie nie otworzy drogi do wladzy, raz dane slowo jest swiete. a wpuscil. sklamal ? Odpowiedz Link Zgłoś
lech_kartofel_kaczynski Re: Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem r 04.09.07, 12:23 marecki1963 napisał: > Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem rządu z nadania > identycznych jemu szumowin z lpr i samoobrony. NIGDY! Szumowiny z lpr i samoobrony zostały wprowadzone na salony (czytaj zostali nawet wicepremierami) przez kogoż to słoneczko? odpowiedz sobie na to pytanie i się zastanów, to nie boli, myślenie przynajmniej nie powinno boleć.... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem r 04.09.07, 12:28 lech_kartofel_kaczynski napisał: > marecki1963 napisał: > > > Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem rządu z nadania > > identycznych jemu szumowin z lpr i samoobrony. NIGDY! > > Szumowiny z lpr i samoobrony zostały wprowadzone na salony (czytaj > zostali nawet wicepremierami) przez kogoż to słoneczko? odpowiedz > sobie na to pytanie i się zastanów, to nie boli, myślenie > przynajmniej nie powinno boleć.... > wlasnie, tym bardziej ze PO odradzala nominacji kornatowskiego i kaczmarka a premier ich wychwalal. 2 dni przed usunieciem kornatowskiego dal mu nagrode pieniezna za dobra prace! widac ze ta sprawa smierdzi na kilometr. przyjdzie czas i sie dowiemy prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem r 04.09.07, 14:48 marecki1963 napisał: > Kaczmarek - kłamca, oszust ma być premierem rządu z nadania > identycznych jemu szumowin z lpr i samoobrony. NIGDY! A bo to on jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup007 DOSC tego bagna 04.09.07, 12:23 byles w rzadzie, oszukiwales twoj czas minal. A teraz Kaczmarki, Leppery, Giertychy, Szmajdy, Borowskie i inne warcholy zamknac geby i wziasc sie do roboty, tzn do tego do czego was wybrano do reformowania kraju, gospodarki, nauki szkolnictwa, budowy drog i Euro 2012. Dosc tego jarmarku halastro chamow i bencwalow. Kradniecie czas narodu za to powinniscie byc odpowiedzialni. Praca dla mlodych Polakow czemu wypedzacie ich za granice. Reformy a nie chamskie dyskusje publiczne. Nawed ten balwan Miller dalej bruzdzi, dlaczedo panie Ziobro on nie jest za kratkami???? Dosc tego my chcemy spokoju, Prawa I Sprawiedliwosci dla wszystkich takiego samego. A sejm do pracy do reform to nie jest jarmark i miejsce na zalatwianie prywatnych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Z tego ziobra nic nie da sie zrobic... 04.09.07, 12:43 Nie wyobrazam sobie tej Ewy, ktora mogla by powstac z tego swinstwa.- POWIEDZIAL PAN BOG I WYRZUCIL ZIOBRO NA SMIETNK. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: DOSC tego bagna 04.09.07, 13:09 eurobiskup007 napisała: > byles w rzadzie, oszukiwales W rządzie PiS - nie miał innego wyjścia... > A teraz Kaczmarki, Leppery, Giertychy, Szmajdy, Borowskie i inne > warcholy zamknac geby i wziasc sie do roboty, tzn do tego do czego > was wybrano do reformowania kraju, gospodarki, nauki szkolnictwa, > budowy drog i Euro 2012. 1. Nie ma takiego słowa: "wziąść" 2. Kaczmarek nie jest posłem; nikt go nie wybierał. 3. Niesmiało zaznaczam, że w Polsce istnieje rząd, w tym rządzie są ministrowie i to im właśnie naród płaci niemałe pieniądze za symulowanie pracy. Opozycja może co najwyżej alarmować opinię publiczną i próbować rozliczyć rząd z niezrealizowanych obietnic, zmarnowanych funduszy i nadużytych uprawnień - co przedstawiciele partii rządzącej z pełnym samozaparciem wciąż nazywają "brutalnymi atakami". > Dosc tego jarmarku halastro chamow i bencwalow. Kradniecie czas > narodu za to powinniscie byc odpowiedzialni. Praca dla mlodych > Polakow czemu wypedzacie ich za granice. Reformy a nie chamskie > dyskusje publiczne. Adresatem tych słów może być tylko partia rządząca, czyli PiS. > Nawed ten balwan Miller dalej bruzdzi, dlaczedo panie Ziobro > on nie jest za kratkami???? Widocznie nic na niego nie mają. Czy sądzisz, że Ziobro odpuściłby Millerowi, gdyby istniał chociaż cień śladu poszlaki? > Dosc tego my chcemy spokoju, Prawa I Sprawiedliwosci dla > wszystkich takiego samego. Wszyscy tego chcą, tylko rząd jakoś tego nie umie wprowadzić. > A sejm do pracy do reform to nie jest jarmark i miejsce na > zalatwianie prywatnych spraw. A więc uważasz, że ten sejm powinien dalej pracować? No, popatrz, a ta szuja Kaczyński chce go rozwiązać! Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:24 jak dlugo jeszcze szmatlawcu bedziesz pokazywal tego klamce Odpowiedz Link Zgłoś
romaga1 Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:26 Najpierw zeznawał "na lewo i prawo", bo miał nadzieję, że jego rewelacje przedostaną się do prasy (i tak się stało). Teraz nie zeznaje, bo się boi, że jego zeznania przedostaną się do prasy. Zakłamany i fałszywy typ. A jeśli chodzi o jego zatrzymanie, to było to właśnie zatrzymanie, a nie aresztowanie. A dokonane po to, aby wszyscy uczestniczący w grypsowaniu jednocześnie, bez porozumienia, złożyli zeznania. Nie miał pojęcia, że uda się udowodnić jego służalczą wizytę u Ryśka - najlepszego płatnika. A co ma do rzeczy jego wizyta u Preyzdenta, to naprawdę nie wiem. Sugerujecie, że Prezydent dowiedział się od Kaczmarka o akcji CBA i następnie dokonał przecieku? Nonsens! Przecież wiedział o niej i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:30 romaga1 napisał: > Najpierw zeznawał "na lewo i prawo", bo miał nadzieję, że jego rewelacje > przedostaną się do prasy (i tak się stało). Teraz nie zeznaje, bo się boi, że > jego zeznania przedostaną się do prasy. Zakłamany i fałszywy typ. A jeśli chodz > i > o jego zatrzymanie, to było to właśnie zatrzymanie, a nie aresztowanie. A > dokonane po to, aby wszyscy uczestniczący w grypsowaniu jednocześnie, bez > porozumienia, złożyli zeznania. Nie miał pojęcia, że uda się udowodnić jego > służalczą wizytę u Ryśka - najlepszego płatnika. A co ma do rzeczy jego wizyta > u > Preyzdenta, to naprawdę nie wiem. Sugerujecie, że Prezydent dowiedział się od > Kaczmarka o akcji CBA i następnie dokonał przecieku? Nonsens! Przecież wiedział > o niej i tak. dziwne ze nie bolą cie przecieki z prokuratury do WPROST. no ale jak sie jest zaslepionym pisiorem, coz. leku jeszcze nie wynaleziono. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Na lewo i prawo? 04.09.07, 12:33 Dziwne, bo jak na razie tylko przed komisja sejmowa..... I czesciowo przed prokuratura. O czym wiec dziamiesz romaga? :) Nawet na konferencji prasowej po przylocie z Wloch, Kaczmarek byl bardzo wstrzemiezliwy.... Nie ma to jak sobie popluc - porawia samopoczucie, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Na lewo i prawo? 04.09.07, 12:35 r306 napisał: > Dziwne, bo jak na razie tylko przed komisja sejmowa..... > I czesciowo przed prokuratura. > > O czym wiec dziamiesz romaga? :) Nawet na konferencji prasowej po > przylocie z Wloch, Kaczmarek byl bardzo wstrzemiezliwy.... > > Nie ma to jak sobie popluc - porawia samopoczucie, nie? ;) bo romaga1 to typowy moher co zobaczyl show w tv i klaszcze nie myslac o tym co widzi Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:27 Jakim prawem ten śmieć i zdrajca zabiera głos.Facet jesteś zatopiony lepiej kup sobie wyprawkę do pierdla bo ten masz zagwarantowany na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Re: Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:40 To zastanawiające. Jak szybko mobilizują się w każdym temacie dyskutanci o wdzięcznych nickach typu imię123. W sztabie wyborczym PIS obowiązuje widać teoria ,że ilość przechodzi w jakość. Pytanie z jakiej ideologii pochodzi ten dogmat. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 13:35 leszek993 napisał: > Jakim prawem ten śmieć i zdrajca zabiera głos.Facet jesteś > zatopiony lepiej kupsobie wyprawkę do pierdla bo ten masz > zagwarantowany na 100%. Wątpię, czy w ogóle dojdzie do procesu. "Dowody" przedstawione na piątkowym szoł były może dobre dla tępej gawiedzi, ale niezawisły sąd zabiłby prokuraturę śmiechem. Co innego magister sPRawiedliwości - prędzej czy później ten pan doczeka się procesu i wyroku. Mam nadzieję, że nie będzie to wyrok w zawieszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:34 voqo napisał: > Nie będzie zeznawać tym, tylko tamtym lub innym. Fajnie. Nowe standardy prawne > imienia Kaczmarka. po 1 nie ma zaufania do prokuratury ziobrowej, wiec bedzie mowil przed sądem. ciesz sie z tego bo będzie obiektywniej. po 2 widac ze jestes przeciwko demokracji, bo jak narazie odmowienie wyjasnien jest jego prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 13:37 To każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Ziobrowka jest ze slomka... 04.09.07, 13:01 ktora wylazi z buciorow ZIOBRY, A TO , co ty proponujesz,TO JAKIS SMIERDZACY JAJCO-KACZNIK. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz o czym sie mowi 04.09.07, 12:38 nie mowi sie o tym ze byl przeciek, tylko o tym ze kaczmarek klamie. nie mowi sie o tym ze sluzba zdrowia kuleje, mowi sie o tym ze ziobro jest szczery bo jest uczciwy az do bolu. gdzie w tym wszystkim polska ? Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Re: o czym sie mowi 04.09.07, 13:01 Nie mówi się o wielu innych rzeczach choćby w tej konkretnej sprawie: 1. Czy pomiędzy początkiem sierpnia a dniem zatrzymania Kornatowkiego , Kaczmarka i Netzla nie było innego dogodnego i tańszego terminu ich przesłuchania (Kornatowskiego przewożono z Gdańska helkopterem za kilkadziesiąt tysiecy złotych z naszych pieniędzy). Musiało się to odbyć koniecznie w przeddzień zeznań przed komisją sejmową? 2.Czy zatrzymanie nie miało przypadkiem z jednej strony uniemożliwić zeznań a z drugiej stanowić oprawę dla przygotowanego już przecież wcześniej medialnego show? I dlaczego dla potwierdzenia wątpliwej prawdomówności Ziobry wydaje sie takie pieniądze? 3. I to jest zasadnicze pytanie dlaczego od roku całe życie polityczne w Polsce toczy się w rytm medialnych występów prokuratorów i CBA a wszystkie media i politycy opozcyjnie jak stado baranów latają z konferencji na konferencję. Czy naprawdę nie mają innej wizji zycia publicznego tylko muszą biernie uczestniczyć w tej paranoi? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Bo przecieki to normalka... 04.09.07, 13:16 kazdy z nich jest dobrze umoczony,ALE KLAMAC NIE WOLNO, zapytaj lojca RYDZYKA, on w tym robi raz dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Bo przecieki to normalka... 04.09.07, 14:00 edek47 napisał: > kazdy z nich jest dobrze umoczony,ALE KLAMAC NIE WOLNO, zapytaj > lojca RYDZYKA, on w tym robi raz dziennie. bo to jest klasyczny uklad. pis popiera rydza co klamie ze masoński majątek i zydowski z europy jest zly a teraz wyciaga lape. prezydent klamie ze nie bylo rozmowy o cba podczas gdy glupi narod nabiera sie na to ze przez 2 godziny o godzinie 22 wieczorem rozmawiali o terroryzmie w polsce - zalamac rece tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Bo przecieki to normalka... 04.09.07, 14:03 uookasz napisał: > edek47 napisał: > > > kazdy z nich jest dobrze umoczony,ALE KLAMAC NIE WOLNO, zapytaj > > lojca RYDZYKA, on w tym robi raz dziennie. > > bo to jest klasyczny uklad. pis popiera rydza co klamie ze masoński majątek i > zydowski z europy jest zly a teraz wyciaga lape. prezydent klamie ze nie bylo > rozmowy o cba podczas gdy glupi narod nabiera sie na to ze przez 2 godziny o > godzinie 22 wieczorem rozmawiali o terroryzmie w polsce - zalamac rece tylko. proponuje jeszcze zbadac kontrolowane wycieki z prokuratury do wprost Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Pytany przez dziennikarzy 04.09.07, 12:46 cytowane z onet.pl Kaczmarek powiedział, że Lepper skarżył mu się w tej rozmowie na działania prokuratury i mówił, że nie ma ona dowodów. W mojej opinii prokuratura dowody miała - podkreślił b. szef MSWiA. Pytany przez dziennikarzy dlaczego wcześniej mówił, że nie rozmawiał o tej sprawie z Lepperem, podkreślił, że niektórych rzeczy człowiek może nie pamiętać. Nie chciał odpowiedzieć na pytanie dziennikarzy, czy spotkał się z Ryszardem Krauze 5 lipca w hotelu Marriott - jak uważa prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Kaczmarek: Ziobro kłamie po wielokroć 04.09.07, 12:55 voqo napisał: > Nie będzie zeznawać tym, tylko tamtym lub innym. Fajnie. Nowe standardy prawne > imienia Kaczmarka. Ja też jestem wstrząśnięty zachowaniem Kaczmarka. Uważam, że ze względu na wagę sprawy powinien go przesłuchiwać osobiście sam prokurator generalny, prawy, szlaczhetny rycerz i szeryf, polski Robespierre - Ziobro.... Odpowiedz Link Zgłoś