ala4910 Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 18:21 Byc może radio "ma ryja" umocniło polski kościół, ale czy umocniło wiarę? Czy zresztą komuś na tym zależy? Na pewno nie. Ja, dzięki temu radiu zrozumiałam,że boga nie ma i jestem w sumie wdzięczna za otworzenie mi oczu. Wiara i kosciół to zwykły biznes i cieszę się, jestem nawet dumna z tego,że w tym interesie nie uczestniczę. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Dobrze powiedział polski Premier! 04.09.07, 18:27 A czy ktoś cie zmusza do słuchania Radia Maryja? To radio nie jest dla takich jak ty. Dla ciebie jest bełkot i manipulacje RMF FM lub radia Z. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ciebie też nikt nie zmusza 04.09.07, 18:45 abyś to wchodził i wypisywał swoje głupotki - a wchodzisz, a potem czerpiesz masochistyczna przyjemność jak ktoś cię miesza z błotem ;-) typowy z ciebie zbok Odpowiedz Link Zgłoś
polakmaly60 Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 18:23 Jak sie martwi Pan Premier o Polski Kosciol ,a moze chodzi o glosy ktore moga sie isc dymac jak sekta ''MOHEROS'' straci swego GURU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 18:25 Ile kasy wyżyłowali za frico?A wszystko przez takich .....[wpisz co sam chcesz] Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: "pożygacz": Ile kasy wyżyłowali za frico - 04.09.07, 18:30 Proponuję uznać ten post za najgłupszy wpis na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może zamelduj o tym Rydzykowi 04.09.07, 18:41 w nagrode dostaniesz rabat w telezakupach mango na jakiś dyktafonik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: "pożygacz": Ile kasy wyżyłowali za frico - 04.09.07, 21:37 vitabravo napisał: > Proponuję uznać ten post za najgłupszy wpis na tym > forum. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Po pierwsze nie miałem zamiaru takiemu baranowi odpowiadać,który nawet poprawnie nie potrafi przepisać tego co przeczyta. Po drugie to branie kasy za niby"naukę"religii w szkołach a kiedy to religia stała się "nauką".Zawsze ci czarni oszusci i darmozjadzi mówią,że religia jest wiarą. Po trzecie -=- policz idioto ile wyciagają z panstwowej kieszeni na róznego rodzaju dotacje,dopłaty,opłaty składek ZUS i wiele,wiele innych. Po czwarte-=-ile utworzono zbędnych etetów tylko dla transwestytów we wszystkich służbach poczynając od armii a kończąc na Straży Pożarnej. Czy teraz ci wystarczy debilu.Od kiedy pamiętam to pod tym nickiem nigdy nic mądrego nie powstało a tylko same roszczenia do -=- tzw. garbatego,że ma proste dzieci.Weź synu tabletkę a najlepiej Prozac i idź odpocząć,gdyż myślenie bardzo cię męczy[wszystkie małe litery zamierzone]ewentualnie pomódl się o zdrowie,gdyż na rozum już jest za późno Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 18:27 morientes.wrzuta.pl/audio/plz4fmDE4z/defekt_mozgu-pisiory_na_wybory Pisiory na wybory Wybory znowu będą tu Kłamstwa kolejny raz Pisiory do nich staną znów By w ch..a robić nas Pisiory wielkie stoją tu I preżą się, że strach Kondony włóżmy na nie już Bo obryzgają głupotami nas Ja nienawidzę was jak psów Kłamiecie cały czas Kłamstwa płyną z waszych ust Nie nabierzecie nas Mały ch..ek pragnie znów Na Wiejskiej sobie stać Głupa chce ze wszystkich rżnąć Przez uszy gwałcić nas Chciałby bardzo żebyś ty Przyjemność jemu dał Ale mam nadzieje, że Nie robisz takich zakłamanych pał Nie wiem czego od nas chce Kutasów partia ta Bo nie obchodzi przecież nas Ich po.. gra Nie chcemy szmacić ku..ć się Oglądać więcej was Więc odpie..ie lepiej się Dopóki macie czas Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Ale wazelina... 04.09.07, 18:29 Jarek stosuje właśnie wazelinkę a niedługo Ojciec Ryzyk będzie go posuwał w pupkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Chamów won z forum kulturalnej Gazety Wyborcze 04.09.07, 18:33 Gazety kulturalnej inaczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Chamów won z forum kulturalnej Gazety Wyborcz 04.09.07, 18:42 nic nie dorówna kulturze Pisdzielców i ich szefów: Jarka ze Zbylutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 18:29 Zobacz, jak szybko wieje czasów wiatr A w tej krainie ciągle myśl nie płynie Ukryci w kryjówkach wszyscy przyjaciele Czekając na znak święty z nieba w niedzielę Płaczą nad losem swoim i tej krainy Dlaczego tutaj ciągle myśl nie płynie? Bo, bo, bo, bo prawda, jak mówią, jest bardzo banalna Głowy pustoszy komuna mentalna! Bo mądrość góruje nad głupotą, tak Jak, jak światłość góruje nad ciemnością, i I kapłan sekty panującej w krainie On dobrze wie to, co wiedzieć powinien I targuje się z prawnikiem pół nocy tracąc zdrowie W końcu podzielą się po połowie Jeden się przeżegna, drugi Drugi spojrzy śmiało On będzie rządzić tłuszczą... (Kazik S.) Odpowiedz Link Zgłoś
lkuczewski Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 18:44 Jaruś, coś Ty dzisiaj brał? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dobroslawa2 Radio Maryja umocniło endecką odmianę faszyzmu 04.09.07, 18:46 I tyle tow. Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda kaczor nie bluznij - za koryto gotowy jestes wstap 04.09.07, 18:48 ic do grzybowej sekty? Predzej czy pozniej wszyscy grzybiarze beda ekskomunikowani! Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Panie Kwaczynski 04.09.07, 18:49 Wczoraj mowil cos Pan na temat tego, ze Pan sie myli...pomylil sie Pan co do Marcinkiewiecza, Kaczmarka, Netzla, zapomnial pan o ministrze Mellerze od ktorego to przeciez odzyskiwal Pan MSZ. Czy jest Pan na prawde absolutnie pewny co do pana Rydzyka ? Na pewno nie myli sie Pan po raz kolejny...jest Pan pewien ? Pan Rydzyk oplul Pana brata i jego zone, ale Pan jest absolutnie pewien, ze pna Rydzyk nie jest kolejnym bledem ? Daje Pan slowo honoru ? A moze by tak zanim Pan cokolwiek powie publicznie zazyc tabletki ? Odpowiedz Link Zgłoś
mehow74 Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 18:50 P.i.e.r.d.o.l.n.e kaczory i rydzki! właśnie przez takich jak wy szmaciarze Polska staje się coraz większym pośmiewiskiem Europy, dzięki takim jak wy dupolizy wzajemne utwierdzam się w przekonaniu, że póki co do Ojczyzny nie ma po co wracać. Jestem dumny z tego, że jestem Polakiem, ale wstyd mi że Polską rządzą tak popie..ni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Niestety to nie do konca tak 04.09.07, 18:55 mehow74 napisał: > P.i.e.r.d.o.l.n.e kaczory i rydzki! właśnie przez takich jak wy szmaciarze Pols > ka staje się coraz większym pośmiewiskiem Europy, dzięki takim jak wy dupolizy > wzajemne utwierdzam się w przekonaniu, że póki co do Ojczyzny nie ma po co wrac > ać. Jestem dumny z tego, że jestem Polakiem, ale wstyd mi że Polską rządzą tak > popie..ni ludzie... Oczywiscie ze Kaczynscy sa psychopatami, jak i zreszta zupelnie prawdopodobnie Rydzyk. Tylko nie oni stanowia problem, musze Cie zmartwic...problem stanowia Ci co z taka latwoscia na ich retoryczne sztuczki daja sie lapac jak i ci co dla swoich wlasnych niezbyt czystych celow przymykaja oczy na glupote braci blizniakow...w kazdym normalnym kraju narod jzu by sobie z takimi idiotami poradzil... Odpowiedz Link Zgłoś
mehow74 Re: Niestety to nie do konca tak 04.09.07, 19:15 ... i naprawdę trudno się z Tobą nie zgodzić...może pod zbyt wielkim wpływem emocji popełniłem poprzedniego posta, ale szlag mnie trafia jak czytam kolejne wspaniałe newsy z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 18:50 Jarosław Kaczyński zaznaczył, że decyzja w sprawie Radia Maryja nie należy do niego, ale do Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 18:52 "- Ludzie dosyć mają agresji, chamstwa i wzajemnych inwektyw. Wzywamy, nawet prosimy Platformę, aby zmierzyła się z nami na konkretny program - zaapelował sekretarz generalny PiS Joachim Brudziński podczas konferencji prasowej PiS. - Finezję kampanii wyborczej PO można przyrównać do finezji cepa - stwierdził Joachim Brudziński." (jakaż to wypowiedż "bez"...CHAMSTWA!?..moj komentarz) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 19:02 mala20033 napisała: > - Finezję kampanii wyborczej PO można przyrównać do finezji cepa - > stwierdził Joachim Brudziński." > (jakaż to wypowiedż "bez"...CHAMSTWA!?..moj komentarz) Pan Jan Onufry Zagłoba mawiał: "Cham chamem na wieki wieków, amen". I po chwili dodawał - "zwłaszcza z PiS". Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 19:07 ale w czasach Zagłoby słowo cham co innego oznaczało...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 19:14 isa.stern napisała: > ale w czasach Zagłoby słowo cham co innego oznaczało...;) Oznaczało po prostu nie szlachcica. Ale oznaczało taki sam brak dobrych manier jak obecnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 19:29 ciekawe, co powiedziałby Andrzej Kmicic, gdyby zobaczył swojego potomka, niejakiego Edgara Peróna Gosiewskiego..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec potomek Kmicica? 04.09.07, 19:33 bez pzesady Edgar Peron jest bez wątpienia potomkiem niejakiego Kalinowskiego - i jego Pani Kalinowskiej (szabli) Hm... nie jestem pewien do końca nazwiska tego szlachcica Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: potomek Kmicica? 04.09.07, 19:37 chyba Ci chodziło o Rocha Kowalskiego...;))) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4398469.html Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: potomek Kmicica? 04.09.07, 19:41 hehehehehe no własnie - no widzisz starość nie radośc Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: potomek Kmicica? 04.09.07, 19:46 zawsze można sobie odświeżyć pamięć czytając książkę lub oglądajac film; moim zdaniem, "Potop" jest jednym z najlepszych starych polskich filmów...;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 19:37 isa.stern napisała: > ciekawe, co powiedziałby Andrzej Kmicic, gdyby zobaczył swojego potomka, > niejakiego Edgara Peróna Gosiewskiego..;) Kazał by go wypchać i jako wotum w kościele w Upicie powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 19:42 raczej odciąć jego głowę i powiesiś wśród głów dzików, aby jego kamraci mieli do czego strzelać...;) > Kazał by go wypchać i jako wotum w kościele w Upicie powiesić. jesteś pewien, że chodziło Ci o "wotum"..?!...;DD :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 19:46 isa.stern napisała: > raczej odciąć jego głowę i powiesiś wśród głów dzików, aby jego kamraci mieli do czego strzelać...;) Tylko, że on strzelali między rogi. > > Kazał by go wypchać i jako wotum w kościele w Upicie powiesić. > jesteś pewien, że chodziło Ci o "wotum"..?!...;DD Oczywiście. O wotum, nie votum. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 19:47 wotum (l.mn. wota) Kośc. rz.kat. przedmiot ofiarowany Kościołowi na skutek przyrzeczenia a. ślubowania, Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 19:51 hmm... dałbyś w podzięce Bogu coś takiego jak Gosiu, ja na miejscu Boga odebrałabym to jako potwarz...;DD :P PS wolałabym dostać misia..;)))))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 19:56 isa.stern napisała: > hmm... dałbyś w podzięce Bogu coś takiego jak Gosiu, ja na miejscu Boga > odebrałabym to jako potwarz...;DD Popatrz na sprawę (jak mawiał Tewie Mleczarz) z drugiej strony - uwalniasz świat od takiego osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 20:00 czy mogę prosić coś mniej drastycznego...?!...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 20:13 isa.stern napisała: > czy mogę prosić coś mniej drastycznego...?!...;) Kaczka w rydzykach? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 21:03 od samego czytania mozna dostać niestrawności...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 21:16 isa.stern napisała: > od samego czytania mozna dostać niestrawności...;) Co prowadzi prosto do "choroby prezydenckiej". :-( Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Co za niespotykana skromność. 04.09.07, 21:26 musi zmienić dietę i koniecznie odstawić grzybki...halucynogenne...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec już niedługo 04.09.07, 18:59 Jarek ogłosi się głową polskiego kościoła- albo ogłosi kims takim Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
melee Re: już niedługo 04.09.07, 19:02 Brawo. Kaczyński wybaw nas od krwiopijców z pod znaku Jasnej Góry i JPII ! Niech żyje schizma ! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: już niedługo 04.09.07, 19:04 hehehehe też widze te pozytyne akcenty działalności Rydzyka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: już niedługo 04.09.07, 19:08 pakulec napisał: > Jarek ogłosi się głową polskiego kościoła- albo ogłosi kims takim > Rydzyka a to już Jezus nie będzie królem Polski...?!...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a jak elektorat da mu Jezus? 04.09.07, 19:12 i w dodatku jakiej narodowości? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: a jak elektorat da mu Jezus? 04.09.07, 19:29 RM prędzej uzna, ze był kosmitą niz Żydem...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: a jak elektorat da mu Jezus? 04.09.07, 19:34 RM chyba nawet nie wie że kiedyś był taki facet, Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: a jak elektorat da mu Jezus? 04.09.07, 19:44 słuchaczy mają w końcu równie inteligentnych...;) :P wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4454875.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.prawiznie zydo-komuna szkaluje Polakow:) 04.09.07, 21:13 >prostak z prostaczka=cwiercinteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern ksiazkowy przykład mecha... 04.09.07, 21:24 non erat his locus, mulo...;) :P PS to raczej Ty jesteś ćwierćinteligentem, bo masz nick pies. na.prawizna, a przeszkadza Ci komuna, więcej konsekwencji, trollu... Odpowiedz Link Zgłoś
junkir Pedryl Kaczyński, 04.09.07, 18:53 ma czelność przeciwstawiać się Biskupom Świętego Kościoła Katolickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 18:54 marsz do psychiatrii, krasnalu ! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 18:57 A żądny waaaadzy Wodzuś, której nie umie sprawować, prowadzi Polskę na dziady. I jest to oczywista oczywistość! Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 18:59 Ten kurduplowaty buc chyba nawet gdyby Papież złajał Rydzyka ten dalej by mu tyłek lizał. Byle guru swoich wiernych przekonał do głosowania na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
zbik Wlazi w zadek rydzykowi z tona wazeliny 04.09.07, 19:05 a prezydent znowu dostal sraczki , kaczyzm musi zostac wykrzewiony. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Tak...umocniło polski kościół antysemicki...... 04.09.07, 19:14 www.polonica.net/ www.polonica.net/KTO_jest_KIM.htm ten ortodoksyjny, z freskami o zbijaniu przez Żydów dzieci i przelewaniu ich krwi... ten dzielący nie łączący ..... ten siejący nienawiść do innych ludzi.... Ksenofobiczny,antysemicki...... Całkiem inny jaki chciał widzieć JP II ,który w ekumeniźmie widział siłę i wiarę w JEDNEGO BOGA..... Bo dla Jana Pawła II..... BÓG BYŁ MIŁOŚCIĄ ,miłością,która łączy a nie dzieli......... Czy taki kościół przedstawiają powyższe strony sponsorowane przez antysemitę Kobylańskiego.....sponsora i przyjaciela o.dyrektora do którego jeździł i jeździ także prymas Glemp...... Ale ani Rydzyk ani Glemp nie mogą sobie uzurpować prawa do tego ,że kształtują polski Kościół poprzez Radio Maryja i TV Trwam..... Premierze.....pachniesz naftaliną i tym wszystkim co sobą przedstawia moherowy świat sekty Rydzola....dlatego niedługo odejdziesz w niebyt historii i pozostaniesz ciemną plamą jako nienawistny,mały człowiek... _______________________________ ...."nie pójdziesz do urny,to wybierze za Ciebie moherowy naród durny....." Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Tak...umocniło polski kościół antysemicki.... 04.09.07, 19:18 To forum smialo porownac mozna do orwellowskich czerwonych i lewackich swin starajacych sie przekwiczec wszystko, co nie jest po ich mysli lub glosi prawde!!! Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Tak...umocniło polski kościół antysemicki.... 04.09.07, 19:46 ty nie wiesz chyba co to znaczy orwellowski katobolszewiku wet3 siedzi dziad borowy przed tym internetem i wypisuje na forum którego nie lubi od ładnych paru lat to co ma w ciasnej swojej głowie komuna mentalna... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tak...umocniło polski kościół antysemicki.... 04.09.07, 19:20 Masz absolutną rację. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Tak...umocniło polski kościół antysemicki.... 04.09.07, 19:22 Mądrze piszesz milo_1 tylko Kaczyńskiemu dla którego tożsamość narodowa to przede wszystkim opozycja my - dobrzy, inni - źli albo co najmniej podejrzani, patriotyzm to ślepe posłuszeństwo Ukochanemu Przywódcy, klepanie wierszyków i wystawanie na patriotycznych spędach a wiedza, zaradność, otwartość a przede wszystkim samodzielne myślenie są cechami negatywnymi taki właśnie kościół (celowo z małej litery żeby nie mylił się z Kościołem Katolickim) jest potrzebny. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
thelima kaczynski=PIS=radio maryja=rydzyk 04.09.07, 19:19 Radio Maryja umocniła PiS. Nic więcej. lima Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek radyjko daje 1,5 mln glosów 04.09.07, 19:22 a że nienawiść sieje..mniejsza panie kaczka Odpowiedz Link Zgłoś
gajos26 baran 04.09.07, 19:24 ten gościu tylko otworzy usta i juz obraża moje uczucia - czy mam go pozwac do sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: baran 04.09.07, 19:26 Pan Jarosław znowu wychylił się ze swojego świata i obwieścił coś, co oczywiście nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.Ale pamiętajmy że to ciężko chory człowiek, co najwyżej apelujmy do lekarzy o zwiększenie dawki leków. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: baran 04.09.07, 19:41 > Zachęcam do tego, żeby stroje jednolite były różnorodne. A włosy mogą być długie ale muszą być krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba to po co gada jak nie jego sprawa? 04.09.07, 19:34 Kaczy kłamczuszek wszędzie musi wsadzić swój dziób. Zaraz zacznie szukać haki na Dziwisza. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 19:43 kolejne ble ble kurdupla!!!lze premier lize d...tego "ojca" i ciagle ma z nim "uklad".wprawdzie oszust naplul w morde braciszkowi ale za utrzymanie "tronu" pan "premier" da sie wyobracac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remmarek Premier: Radio Maryja umocniło polski Kościół 04.09.07, 19:48 Jarek znów gra radiem, to już ten czas.. może trzeba wazeliny? Tadziu zaraz chwyci swój bacik i wyśle swoje mohery do urn. Ciekawe co Jarek Rydzykowi da.. kasa z Unii, a może eutanazja bratowej..? Odpowiedz Link Zgłoś