Dodaj do ulubionych

Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania na ...

04.09.07, 21:05
Kto łże jak bura suka?
Saba będzie musiała rozstrzygnąć?
Obserwuj wątek
    • mintaj4 Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania na ... 04.09.07, 21:06
      bedzie kandydatek jak go nie wsadza :)

mundurki szkolne ala giertych
      • poszeklu RKaczmarek, Bialorus czeka na ciebie 04.09.07, 21:22
        mintaj4 napisał:

> bedzie kandydatek jak go nie wsadza :)
        >
        > mundurki szkolne ala giertych
        • her_tuske_piesek_gejrlina Ł_ż_e_-_G_n_i_d_a__C_h_c_e__D_o__ Ż_ł_o_b_a__:))))) 04.09.07, 22:00
          Łże-Kaczmarek:
          Nie zrezygnowałem z kandydowania na premiera
          ...........................................

Perfidny Łże-Kaczmarek - szpieg układu
          i pachołek oligarchy,
          któremu grozi 5 lat pierdla
          za fałszywe zeznania pod przysiegą

próbuje uciec przed odpowiedzilnością karną
          poprzez morze łgarstw i pomówień,
          pokrętne mataczenia i ewentualny immunitet polityczny

ale z pewnością przeliczy się i wyląduje w
          na mocy prawomocnego wyroku sądowego
          za kratami :)

• przytomny2 Re: Ł_ż_e_-_G_n_i_d_a__C_h_c_e__D_o__ Ż_ł_o_b_a__ 04.09.07, 22:25
            A do towarzystwa dostanie kolegow - lgarzy z rzadu PiS-u z min.
            "sprawiedliwosci" na czele. Chyba ,ze tego ostatniego uwolni od pierdla
            orzeczenie lekarskie na temat jego stanu poczytalnosci ...
            Sprawa tak pokazowego nagrania wizyty min. w Marriocie smierdzi na odleglosc
            podobnie jak podchody pod min rolnictwa, rozmowy Krauzego z L. Kaczynskim o
            ktorych teraz cicho sza ...)
            A moze jeszcze inne persony z obecnego rzadu PiS-u (z wyzszej polki)
            sie zalapia na "efektowny" koniec kariery politycznej...??? Oczywiscie jak juz
            przerzna te wybory bo na razie mowic o niezaleznosci sadownictwa od wladzy
            wykonawczej to czysta kpina.
            Tak wiec nie zapluwaj sie pisiorku bo ta sprawa ma co najmniej dwa konce a
            Kaczmarek naprawde ma zamiar doprowadzic do tego,ze "nie bedzie tonal sam" ...
            wiec nie podniecaj sie az tak bardzo. W koncu to do niedawna minister kluczowego
            resortu W TWOIM RZADZIE, ktos go tam zatrudnikl a wiec skorzystaj z okazji by
            siedziec cicho. Twoje srodowisko i tak sie juz dostatecznie skompromitowalo.
            • pokemonka_piztera Re: Ł_ż_e_-_G_n_i_d_a__C_h_c_e__D_o__ Ż_ł_o_b_a__:) 04.09.07, 23:38
              > produkt UBekistanu, PZPR-owiec,
              > komuszy oficer polityczny - Kaczmarek
              > to
              >
              > pachołek oligarchy i agent Układu,
              > który podstępnie się wślizgnął
              > do Polskiego Rządu tak jak Stępień do TK :(
              >

najlepszy płatnik - oligarcha Krauzer -
              odbiera raport od ministra MSW Kaczmarka !!
              o zagrożeniu Leppera
              i po 27 minutach wypuszcza go
              zmantretowanego bez krawata !!

Minister MSWiA RP - pachołkiem
              oligarchy w Układzie !!!!

Jakie haki na Kaczmarka ma Układ ???

Kaczmarek kupił willę w Gdańsku
              za łapówę od Krauzego ??

Dlaczego Krauzer ochrania Leppera ??

Prokuratura musi pilnie
              wziąć Krauzera za d...
              i wyjaśnić całą tę sieć powiązań
              Układu z Samo-Oborą i opozycją !!!
              • hennep jesli i stepien to ubek, jakim prawem w TK jeszcze 05.09.07, 00:06
                > potrzeba te ku.. ubeckie wyciac> <:)
    • realista1000 Raz jest,raz nie jest, premier od 7 boleści-śmiech 04.09.07, 21:06
    • manfred211 Kaczmarek - lecz się Chłopie na nogi, 04.09.07, 21:07
      bo na głowę jest już za późno!!!
    • realista1000 Raz jest,raz nie jest, premier od 7 boleści-śmiech 04.09.07, 21:10
      śmieszny Kaczmarek-kłamczuszek, śmieszny "giertyszek" i śmieszny "lepperek" =
      śmieszny LiSek ...chytrusek.

LPR = LepPeR ???
      Bez Giertycha i Leppera znacznie lepsza atmosfera!
      Bez Leppera i Giertycha znacznie lepiej się oddycha!
      • przytomny2 Re: Raz jest,raz nie jest, premier od 7 boleści-ś 04.09.07, 22:28
        A co dopiero powiedziec o zatrudniajacych ich do niedawna kaczorkach - i ich
        przybocznym "sprawiedliwym" - tacy smieszni ,ze boczki zrywac ....
    • thorgal_aegirsson Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 21:11
      Halo, szpital? Proszę 460 białych kaftanów na Wiejską...
      • przytomny2 Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 22:30
        To moze jeszcze ze 60 na Aleje Ujazdowskie i ze 20 do Belwederu ???
        Jak juz to juz ....w koncu tam siedza szalency na dzis najgrozniejsi i nie ma co
        udawac,ze jest inaczej ....
    • owix Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania na .. 04.09.07, 21:14
      to gowniarstwo pisac jeszcze o tej kanali
      • przytomny2 Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 22:31
        Gowniarstwem jest pisac jeszcze o calym pisowskim ukladzie a nie tylko o jego
        odpadkach ...
    • madryt3 Na premiera?! 04.09.07, 21:17
      E, tam.....Na Prymasa! Bądż nam Prymasem! Swoją drogą, jak Lepper i
      Giertych wykorzystali tego biednego, nie kumającego polityki
      kolesia. Wycisną jak mokrą szmatę i jak śmierdzącą szmatę wyrzucą do
      kosza. A on nic nie kuma...No, tak były prokurator, który niebawem
      pracę będzie mogł znaleźć jedynie w kancelarii Brochwicza. Szanowny
      Panie, spieprzaj Pan z polityki teraz, bo później będzie za późno.
      Ani z Pana strateg, ani z Pana taktyk. Dupa wołowa.
      • realista1000 Re: może na...frezera - dobry fach w rękach 04.09.07, 21:26
        • loppe Re: może na...frezera - dobry fach w rękach 04.09.07, 22:00
          niedawno gazeta.pl ucieszyła się z jego "bezdotykowego przesuwania
          pielęgniarek", umysł niekonwencjonalny
      • przytomny2 Re: Na premiera?! 04.09.07, 22:33
        No coz, poczekajmy do wyborow, wtedy sie okaze kto czym jest ...
        poki co nie zapluwaj sie pisiorku ...
    • dr_bez_hab Kaczmarek - pracujesz na tzw. żółte papiery, żeby 04.09.07, 21:21
      nie iść do paki? Bo tylko tak to mozna tlumaczyc. No chyba, ze
      zupelnie zwariowales. W celi nie porzadzisz, stary, zapomnij. Nie
      tacy tam królują. No chyba, ze dostaniesz pojedynczą celę.
      • pies.na.prawiznie slyszalam, ze tusk zostanie premierem :) 04.09.07, 21:25
        > dlatego kaczmarek wstrzymuje na razie swoja kandydature do piatku,
        oj, bedzie wesolo, poziom adrenaliny rosnie.:)
        • realista1000 prezenterem w ... TVN-ie 04.09.07, 21:35
          • pies.na.prawiznie Re:tak nisko go cenisz?:) 04.09.07, 22:02
            . dykcje ma do dupy, odpadnie napewno:)
    • haen1950 Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania na .. 04.09.07, 21:26
      Nawet Dornowi udziela się już panika Kaczorów, głupieje. Pewnie chcą
      zablokować prezentację Kaczmarka na forum sejmu.

Może chcieć wygarnąć wszystko, co ma na wątrobie.
      • prapradziad Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 22:56
        Śmiszny facet ten Kaczmarek! Co dzień ma nowe pomysły, jeden lepszy
        od drugiego.
    • macarthur moje typy 04.09.07, 21:28
      Kaczmarek na premiera, Krauze na cesarza, Kornatowski na marszałka
      sejmu, Netzel na skarbnika,

• kobun Dobra panie, idź pan już stąd. Skończ pan, idź pan 04.09.07, 21:29
    • tajemniczy_don_pedro Buuuhahaha. Kto następny, Gasiński, ten od Klewek? 04.09.07, 21:31
      :)
      • kobun Tam gdzie Gasiński, tam Arabi i Talibi ;))) 04.09.07, 21:35
    • loppe Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania na .. 04.09.07, 21:33
      a może ktos z GW napisałby we wstępniaku że nie czuje sie bezpieczny
      w kraju gdy ktos taki wciąz kandyduje na premiera RP?
      • przytomny2 Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 22:37
        Przy obecnym premierze to juz zadne nowe zagrozenia nie starszne ...
        i to niezaleznie od GW ...
        • piespasterskitusk Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 22:44
          przytomny2, piszesz jak Mnichnik.
          .

przytomny2 napisał:

> Przy obecnym premierze to juz zadne nowe zagrozenia nie starszne ...
          > i to niezaleznie od GW ...
          • przytomny2 Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 22:50
            Nie wiem czy pisze jak Michnik bo nie czytam Michnika. Rozumie ,ze na tym forum
            to porownanie ma oznaczac obelge, bo jak sie nie ma argumentow to sie stosuje
            tego typu odniesienia "prasoznawcze" zeby adwersarza pognebic. Otoz ja nie czuje
            sie pognebiony a nawet troche ubawiony nieporadnosca was - pisiorowatych
            dyskutantow w tym w czym powinni byc najlepsi - czyli w pluciu jadem a juz
            szczegolnie na tych,ktorzy wam podpadli a bronic sie nie moga. Ta wasza tania
            "odwaga" i ten wasz srodowiskowy jazgot z rychlymi wyborami w perspektywie ... w
            sumie nic nowego
            • piespasterskitusk Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 22:56
              przyjmij to jak chcesz, chyba, że uznasz to za antysemityzm, to mamy problem.
              .

przytomny2 napisał:

> Nie wiem czy pisze jak Michnik bo nie czytam Michnika. Rozumie ,ze na tym forum
              > to porownanie ma oznaczac obelge, bo jak sie nie ma argumentow to sie stosuje
              > tego typu odniesienia "prasoznawcze" zeby adwersarza pognebic. Otoz ja nie czuj
              > e
              > sie pognebiony a nawet troche ubawiony nieporadnosca was - pisiorowatych
              > dyskutantow w tym w czym powinni byc najlepsi - czyli w pluciu jadem a juz
              > szczegolnie na tych,ktorzy wam podpadli a bronic sie nie moga. Ta wasza tania
              > "odwaga" i ten wasz srodowiskowy jazgot z rychlymi wyborami w perspektywie ...
              > w
              > sumie nic nowego
              • przytomny2 Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 23:02
                Przyjmuje to jako wasz standardowy belkot i typowy "zestaw dyskutanta"
                waszego pokroju.
                Dylemat typu Zyd - nie Zyd to wasz problem a nie moj (ja tego typu
                rozroznieniami sie nie zajmuje wiec mi tu tego nie imputujcie) , to wasz odcisk
                na mozgu ...
                • piespasterskitusk Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 23:13
                  Zaczynasz odkrywać swoje karty, robi się coraz ciekawiej, dalej parchu, dalej.
                  .

przytomny2 napisał:

> Przyjmuje to jako wasz standardowy belkot i typowy "zestaw dyskutanta"
                  > waszego pokroju.
                  > Dylemat typu Zyd - nie Zyd to wasz problem a nie moj (ja tego typu
                  > rozroznieniami sie nie zajmuje wiec mi tu tego nie imputujcie) , to wasz odcisk
                  > na mozgu ...
                  • przytomny2 Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 23:21
                    No coz ,ty juz swoje karty dawno odkryles, za wiele w nich nie masz, robi sie
                    nudno a nie ciekawie .... twoje zgrane epitety sa jak oliwa dolewana do ...
                    pisowskiego gnoju
                    poza tym mam co robic, szkoda mi czasu na dyskusje ze slepym o kolorach.
                    Wylaczam sie.
                    • piespasterskitusk Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 23:22
                      No to CI PA.
                      .

przytomny2 napisał:

> No coz ,ty juz swoje karty dawno odkryles, za wiele w nich nie masz, robi sie
                      > nudno a nie ciekawie .... twoje zgrane epitety sa jak oliwa dolewana do ...
                      > pisowskiego gnoju
                      > poza tym mam co robic, szkoda mi czasu na dyskusje ze slepym o kolorach.
                      > Wylaczam sie.
                    • piespasterskitusk Re: Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania n 04.09.07, 23:24
                      Napisz, że przepustka sie kończy, a nie używaj forteli.
                      .

przytomny2 napisał:

> No coz ,ty juz swoje karty dawno odkryles, za wiele w nich nie masz, robi sie
                      > nudno a nie ciekawie .... twoje zgrane epitety sa jak oliwa dolewana do ...
                      > pisowskiego gnoju
                      > poza tym mam co robic, szkoda mi czasu na dyskusje ze slepym o kolorach.
                      > Wylaczam sie.
    • intel-e-gent A Dorn co? Sieje propagandę? 04.09.07, 21:33
      Wcale mnie to nie dziwi. Pewnie najpierw coś palnął, a dopiero potem skosultował się z Jareczkiem.

Dziś: Ciemny lud to kupi
    • relisys1 Kaczmarek: Kiedy znów zobaczymy twoje białe zęby? 04.09.07, 21:33
      Ostatnio posmutniałeś, a taki był z ciebie wesoły herbatnik. Co jest tego
      przyczyną? Kto ci smutną minę zabezpieczył?
      • qtastusk .......Może mu zęby wybili, albo zgubił...? 04.09.07, 21:35
        relisys1 napisała:

> Ostatnio posmutniałeś, a taki był z ciebie wesoły herbatnik. Co jest tego
        > przyczyną? Kto ci smutną minę zabezpieczył?
        • przytomny2 Re: .......Może mu zęby wybili, albo zgubił...? 04.09.07, 22:40
          No coz, przy obecnych technikach i "procedurach" wymiaru sprawiedliwosci
          wszystko jest mozliwe, nawet wyrok i egzekucja przed rozprawa ... a wszystko ku
          uciesze takich jak ty ...
          • piespasterskitusk Re: .......Może mu zęby wybili, albo zgubił...? 04.09.07, 22:41
            przytomny2, odgryzł sie niczym bąk na krowiej d...pie.
            .

przytomny2 napisał:

> No coz, przy obecnych technikach i "procedurach" wymiaru sprawiedliwosci
            > wszystko jest mozliwe, nawet wyrok i egzekucja przed rozprawa ... a wszystko ku
            > uciesze takich jak ty ...
            • przytomny2 Re: .......Może mu zęby wybili, albo zgubił...? 04.09.07, 22:55
              Natomiast piespasterskitusk zastosowal typowy pisowski lobbing przedwyborczy
              przy czym do powiedzenia ma tyle co ta ukaszona w pewno miejsce krowa, ktora z
              tego powodu zdania nie zmieni ... z braku jakiegokolwiek
              • piespasterskitusk Re: .......Może mu zęby wybili, albo zgubił...? 04.09.07, 22:58
                pamiętaj o końcu przepustki, bo będą problemy i nie poczytamy twoich wypocin
                przez czas jakiś.
                .

przytomny2 napisał:

> Natomiast piespasterskitusk zastosowal typowy pisowski lobbing przedwyborczy
                > przy czym do powiedzenia ma tyle co ta ukaszona w pewno miejsce krowa, ktora z
                > tego powodu zdania nie zmieni ... z braku jakiegokolwiek
                • przytomny2 Re: .......Może mu zęby wybili, albo zgubił...? 04.09.07, 23:07
                  Wysil sie bardziej pisiorku, az tak wysoko cenisz swoje dziarskie pokrzykiwania
                  w stylu kolesia pod budka z piwem. Ja rozumie,ze ciebie bardziej kreci dyskusja
                  prosta jak cep i nieskomplikowane obszczekiwanie sie. Nie wiem tez o jakiej
                  przepustce belkoczesz.
                  To takie wasze "srodowiskowe" skojarzenia ????
                  A tego co pisze nie musisz czytac - wolna wola.
                  • piespasterskitusk Re: .......Może mu zęby wybili, albo zgubił...? 04.09.07, 23:12
                    Poproś panią od polskiego, aby sprawdziła twoje wypracowania na forum pod
                    względem(pod każdym).
                    .

przytomny2 napisał:

> Wysil sie bardziej pisiorku, az tak wysoko cenisz swoje dziarskie pokrzykiwania
                    > w stylu kolesia pod budka z piwem. Ja rozumie,ze ciebie bardziej kreci dyskusja
                    > prosta jak cep i nieskomplikowane obszczekiwanie sie. Nie wiem tez o jakiej
                    > przepustce belkoczesz.
                    > To takie wasze "srodowiskowe" skojarzenia ????
                    > A tego co pisze nie musisz czytac - wolna wola.
                    • przytomny2 Re: .......Może mu zęby wybili, albo zgubił...? 04.09.07, 23:16
                      No tak ,jestesmy na etapie "pani od polskiego" bo juz nie bardzo jest o czym
                      dyskutowac a odgryzc sie jakos trzeba ...
                      Niestety ostatnia pania od polskiego mialem 30 lat temu a teraz pisze na
                      niepolskiej klawiaturze ... wiec jak juz ci sie temat wyczerpal to proponuje na
                      tym skonczyc ...
                      • piespasterskitusk Re: .......Może mu zęby wybili, albo zgubił...? 04.09.07, 23:21
                        jeżeli się zmęczyłeś/aś, to dobrej nocy, nie decyduj za innych, to takie bliskie PO.
                        .
                        przytomny2 napisał:

> No tak ,jestesmy na etapie "pani od polskiego" bo juz nie bardzo jest o czym
                        > dyskutowac a odgryzc sie jakos trzeba ...
                        > Niestety ostatnia pania od polskiego mialem 30 lat temu a teraz pisze na
                        > niepolskiej klawiaturze ... wiec jak juz ci sie temat wyczerpal to proponuje na
                        > tym skonczyc ...
    • presentation1 ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 21:34
      przyzwyczail .Ciezko mu zrozumiec ze nie bedzie Premierem.Chociaz przy poparciu PO...wszystko mozliwe.
      • presentation1 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 21:38
        Prokuratorzy, którzy w lipcu przesłuchiwali Jaromira Netzla w sprawie przecieku o akcji CBA w ministerstwie rolnictwa, polecieli do Gdańska wojskowym śmigłowcem – dowiedział się „Wprost”.

Według naszych informacji resort sprawiedliwości nie chciał skorzystać z maszyn MSWiA, normalnie używanych w nagłych wypadkach, z obawy, że Janusz Kaczmarek może się dowiedzieć o nagłym przesłuchaniu byłego już szefa PZU.

13 lipca wieczorem minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro zadzwonił do Jaromira Netzla z prośbą o stawienie się w gdańskiej delegaturze CBA. Chodziło o szybkie zweryfikowanie zeznań Kaczmarka, który powiedział w prokuraturze, ze 5 lipca (dzień przed akcją CBA) spotkał się w hotelu Marriott z Jaromirem Netzlem.

W rozmowie z Ziobro, Netzel zgodził się i wyruszył na ul. Kurkową, gdzie znajduje się siedziba CBA. W czasie jazdy do szefa PZU zadzwonił Konrad Kornatowski, szef policji. Z ujawnionych przez prokuraturę podsłuchów wynika, że komendant główny mógł namawiać Netzla do zapewnienia alibi Kaczmarkowi. Tak wyglądała część rozmowy obu panów: „Pamiętaj! Jak raz (...) widziałeś się z naszym kolegą tu wspólnym z Gdyni (chrząknięcie) to, to się z nim widziałeś, nie?" – mówi Kornatowski. „Ale, ale ja wszystko wiem! No błagam ciebie, no!" - odpowiada Netzel.

Według prokuratury to dowód na utrudnianie śledztwa przez Kornatowskiego i Netzla. Były szef policji twierdzi, że sens jego rozmowy został wypaczony i nie był elementem żadnego układu.
        • przytomny2 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 22:44
          W tej sprwie, jak w kazdej innej dowody sa he, he: "porazajace"
          • piespasterskitusk przytomny2.dla ciebie wszystkie newsy są porażając 04.09.07, 22:48
            przytomny2 napisał:

> W tej sprwie, jak w kazdej innej dowody sa he, he: "porazajace"
            • przytomny2 Re: przytomny2.dla ciebie wszystkie newsy są pora 04.09.07, 23:09
              No coz, do zrozumienia prostej ironii tez trzeba dojrzec ...
              • piespasterskitusk Re: przytomny2.dla ciebie wszystkie newsy są pora 04.09.07, 23:14
                jesteś uparty, no cóż.
                .
                przytomny2 napisał:

> No coz, do zrozumienia prostej ironii tez trzeba dojrzec ...
          • presentation1 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 23:01
            Jezeli chodzi o Kaczmarka ,powinien skonczyc jak Blida.
            • piespasterskitusk Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 23:09
              I decyzja powinna być autonomiczna.
              /

presentation1 napisał:

> Jezeli chodzi o Kaczmarka ,powinien skonczyc jak Blida.
              • presentation1 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 23:13
                Jest kilka powodow takiej(przypuszczalnej)decyzji.
                Wie bardzo duzo o srodowisku PO na Wybrzezu.Wie o powiazaniach resortu ktorym kierowal ,z biznesem ,oraz wie o osmiornicy III RP.Osmiornicy ktora miala przejac wladze po obaleniu Kaczynskich.
                • kralik111 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 05.09.07, 00:07
                  presentation1 napisał:

> Jest kilka powodow takiej(przypuszczalnej)decyzji.
                  > Wie bardzo duzo o srodowisku PO na Wybrzezu.Wie o powiazaniach
                  resortu ktorym k
                  > ierowal ,z biznesem ,oraz wie o osmiornicy III RP.Osmiornicy ktora
                  miala przeja
                  > c wladze po obaleniu Kaczynskich.

Co tyciulustekasz, znasz srodowisko PO na pomorzu ? A skad jak ty
                  bez paszportu od kilkunastulat we Francji sie ukrywasz ???

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ales sie zblaznil lesium jak ta bura suka dorna :DDDDDDDDDDDDDD
              • kralik111 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 05.09.07, 00:05
                piespasterskitusk napisał:

> I decyzja powinna być autonomiczna.
                > /
                >
                > presentation1 napisał:
                >
                > > Jezeli chodzi o Kaczmarka ,powinien skonczyc jak Blida.

Jak myslicie PiSdziuchy, kto nastepny po kaczmarku? Moze jego
                protektor l.kaczynski, ten slynny oszust i klamca co zone czarownica
                ma ?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • przytomny2 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 23:12
              Prawda, tyle by to spraw "uproscilo" .... ale on sie uparl i powiedzial ,ze lubi
              tonac w towarzystwie ... ciekawe jakie towarzystwo mu chodzi po glowie...
              • piespasterskitusk Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 23:19
                Myślę, że takiemu apaczowi jak Kaczmarek, każde towarzystwo, nawet towarzystwo
                meneli spod budki z piwem pasuje. Czytaj uważnie wywiad z małżonką Kaczmarka,
                jeżeli oczywiście potrafisz wyjąć własną głowę ze swojej dupy, a doczytasz się
                wielu ciekawych rzeczy.
                .

przytomny2 napisał:

> Prawda, tyle by to spraw "uproscilo" .... ale on sie uparl i powiedzial ,ze lub
                > i
                > tonac w towarzystwie ... ciekawe jakie towarzystwo mu chodzi po glowie...
                • ready4freddy Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 23:58
                  wiele ciekawych rzeczy mowi zona Kaczmarka, ale najczesciej wspomina o niejakim Leszku. kiedy zerowy przeslucha kingpina calego ukladu, tow. (p)rezydenta Klamczynskiego?
                • kralik111 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 05.09.07, 00:09

> Myślę, że takiemu apaczowi jak Kaczmarek, każde towarzystwo, nawet
                  towarzystwo
                  > meneli spod budki z piwem pasuje. Czytaj uważnie wywiad z małżonką
                  Kaczmarka,
                  > jeżeli oczywiście potrafisz wyjąć własną głowę ze swojej dupy, a
                  doczytasz się
                  > wielu ciekawych rzeczy.

To towazystwo z pod budki z piwem to lech kaczynski glupi
                  PiSdziochu, nie ublizaj prezydentowi pomimo, ze jest fajansem jak
                  ty :DDD
            • kralik111 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 23:59
              presentation1 napisał:

> Jezeli chodzi o Kaczmarka ,powinien skonczyc jak Blida.

Lesiu, cale PiS powinno tak skonczyc, jeszcze nie tak dawno temu sam
              byles tego zdania, dlaczego zmieniasz zdanie kazdego dnia jak
              ku...a kutasa, w genach to juz masz ?
              :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • qtastusk jolka z dyw , pierdnęła i poleciała na inne fora 04.09.07, 21:38
        Jakoś ostatnio mam problem z czytaniem jej konstruktywnych postów, leży pod
        Le`perem, czy co?
        ?

presentation1 napisał:

> przyzwyczail .Ciezko mu zrozumiec ze nie bedzie Premierem.Chociaz przy poparciu
        > PO...wszystko mozliwe.
        • presentation1 Re: jolka z dyw , pierdnęła i poleciała na inne f 04.09.07, 21:40
          Bo to nokaut nie tylko dla Leppera ale i Jolki.Wodz jednak zdradzil ja z inna....
          • kobun taaa, z 50letnią rozklepiochą z Poznańskiej 04.09.07, 21:42
            cios straszny
      • przytomny2 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 22:41
        No, skoro przy poparciu PiS zostal szefem kluczowego resortu to co tu sie
        czepiac PO ...???
        • piespasterskitusk Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 22:42
          przytomny2, poczytaj mi te bajki do poduszki.
          .

przytomny2 napisał:

> No, skoro przy poparciu PiS zostal szefem kluczowego resortu to co tu sie
          > czepiac PO ...???
          • kralik111 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 23:56

> przytomny2, poczytaj mi te bajki do poduszki.
            > .
            >
            >
            > przytomny2 napisał:
            >
            > > No, skoro przy poparciu PiS zostal szefem kluczowego resortu to
            co tu sie
            > > czepiac PO ...???

A powiedz no PiSdoglowy, kaczmarejk to nie czlowiek PiS i prawa reka
            lecha kaczynskiego, to sa bajki ?
            :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        • piespasterskitusk przytomny2, przepustka sie zaczęła? 04.09.07, 22:47
          szkoda śliny, zaraz sie skończy i czas na kaftan.
          .

przytomny2 napisał:

> No, skoro przy poparciu PiS zostal szefem kluczowego resortu to co tu sie
          > czepiac PO ...???
      • kralik111 Re: ....Kaczmarek juz sie........... 04.09.07, 23:28
        presentation1 napisał:

> przyzwyczail .Ciezko mu zrozumiec ze nie bedzie Premierem.Chociaz
        przy poparciu
        > PO...wszystko mozliwe.

Lesiu, a od kiedy to PO popiera ludzi PiS ? :O
    • qtastusk jolkazdywid6, postaw Lepera(owi), on taki smutny 04.09.07, 21:46
      jolka, odezwij się, brak nam ciebie, ty zawsze nas rozbawiałaś do ....łez. No
      ...jolka ....
    • adam_l27 Komorowskiemu rozum odbiera. 04.09.07, 22:01
      Jak dowiedział się nieoficjalnie tvn24.pl, na prezydium faktycznie była mowa
      rezygnacji, ale... czysto teoretycznie. Wicemarszałek z LPR Janusz Dobrosz pytał
      Ludwika Dorna, co Kaczmarek musiałby zrobić, gdyby - ewentualnie - chciał
      zrezygnować z kandydowania. A Dorn tłumaczył, że powinien przesłać pismo i
      zadzwonić.
      • adam_l27 PiS niech mu prześle preparat magnezowy. 04.09.07, 22:05
        Bo ma facet problemy z koncentracją.
        • adam_l27 Albo niech się z nim Tusk podzieli czekoladą. 04.09.07, 22:06
          Z paczki od PiSu.
      • pies.na.prawiznie Re: a co powiesz o Niesiolkowskim?:). 04.09.07, 22:13
        > to dopiero profesor - fanatyk, moze on na premiera.:)
        • adam_l27 z Kurskim w golfa powinien sobie pograć :) 04.09.07, 22:26
          Tyle o Niesiołowskim.
    • adam_l27 A Kaczmarek dalej bohaterem farsy. 04.09.07, 22:04
      Facet po prostu wstydu nie ma.

Co chwila być przyłapywanym na publicznym kłamstwie i kandydować na premiera ??
      Ludzie no przecież to się w pale po prostu nie mieści !!

Czy ten człowiek już nie ma ani odrobiny szacunku do Polaków i ma nas wszystkich
      za idiotów ??
      • circassian kaczmarek...to stary LiS 04.09.07, 22:08
        akurat pasuje do tych pajacow :Giertych/Lepper.
        • pies.na.prawiznie Re: kaczmarek..to evenement z PRL-u:) 04.09.07, 22:15
          > szkola biernackiego, peowcy to potrafia,.:)
          • hennep Re: kaczmarek..to evenement z PRL-u:) 04.09.07, 23:59
            . facet sie zagalopowal, jak daleko ?.<:)
    • piespasterskitusk _ _ _ _ Leper/Giertych dwa bratanki ..... 04.09.07, 22:39
      no coment
    • kaczor.donald Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania na .. 04.09.07, 22:54
      Kaczmarek powiedział, że nieprawda jest co powiedział Komorowski,
      któremu Dorn powiedział, ze Kaczmarek powiedział, ze rezygnuje a
      Lisicki powiedział, ze Dorn nic nie powiedział

musiałem zrobić skrót, zeby coś zrozumiec i dalej nic nie wiem
    • bokassa Kaczmarek: Nie wycofałem się z kandydowania na .. 04.09.07, 22:56
      Nadal jestem czlowiekiem najlepszego platnika.
    • presentation1 .....Kaczmarek mial poparcie wielu...... 04.09.07, 22:58
      Nie nalezal do PiS.Lawirowal swoim zyciorysem.Tylko raz przyznal sie ze nalezal do PZPR, pozniej lagodzil obraz ze byl tylko kandydatem.Przypuszczam ze gdyby nie nastapily przemiany w Polsce bylby to czlonek KC PZPR i kto wie czy nie na stanowiskach silowych.To juz taki typ czlowieka.Kolesie,wladza i rzadzenie.
    • wojtek2784 Kaczmarek - Casus pascudeus 04.09.07, 23:11
      To co pokazali w TV , jak ten pan czeka w hotelu o 12 tej w nocy na
      Krauzego, to jest skandalem politycznym i eliminuje tego pana z
      polityki.
      Kto mu placi za prace, czy podatnicy , czy milionerzy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka