doris9914 chcial sie przypomniec, ze istnieje:) 10.09.07, 12:25 ..> dupek , ten stepien,,niech odejdzie , bedziemy mogli duzo zmienic,lacznie z konstytucja :) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Prezesowi TK znowu coś się pomyliło... :))) 10.09.07, 13:57 Prezydent Lech Kaczyński, powiedział, że naród wybrał nie sędziów na swoich przedstawicieli, lecz partię braci Kaczyńskich! Jest to jedna z przyczyn, dla których ideologię Kaczyńskich nazywa się "kaczystowską". Realnie istniejący socjalizm PRL domagał się za pomocą podobnych argumentów prymatu „partii” nad sądownictwem, tyle że wtedy mowa była nie o „społeczeństwie”, lecz o „klasie robotniczej" Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus99 Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 12:22 w imię wyższej konieczności wprowadzi się zatem stan wojenny bo naród moze zachować się skrajnie nieodpowiedzialnie i odsunąć PIS od władzy! Piatka z logiki! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie 10.09.07, 12:25 Zasługujesz nawet na szóstkę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Sprawa jest prosta.... 10.09.07, 12:24 Fotyga w Portugalii nie podjęła żadnych zobowiązań jako minister spraw zagranicznych, była tam w sensie formalnym jako sekretarz stanu. "Ważny był sygnał dla naszych portugalskich partnerów, że od poniedziałku będzie ministrem spraw zagranicznych, bo ma już podpisaną nominację". Pojawiające się głosy krytyki w tej sprawie prezydencki minister określił mianem "klasycznej burzy w szklance wody". Poinformował, że Fotyga przysięgę złoży w poniedziałek około południa, bez udziału mediów. "Nie ma żadnego problemu międzynarodowego. Jedyny problem jest taki, że partia pana Kwaśniewskiego, razem z Platformą Obywatelską i dla politycznej hucpy naraziła na szwank ważny polski interes narodowy" Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: ...Sprawa jest prosta.... 10.09.07, 12:28 presentation1 napisał: > Fotyga w Portugalii nie podjęła żadnych zobowiązań jako minister spraw zagranic > znych, była tam w sensie formalnym jako sekretarz stanu. "Ważny był sygnał dla > naszych portugalskich partnerów, że od poniedziałku będzie ministrem spraw zagr > anicznych, bo ma już podpisaną nominację". Pojawiające się głosy krytyki w tej > sprawie prezydencki minister określił mianem "klasycznej burzy w szklance wody" > . > > Poinformował, że Fotyga przysięgę złoży w poniedziałek około południa, bez udzi > ału mediów. > > > "Nie ma żadnego problemu międzynarodowego. Jedyny problem jest taki, że partia > pana Kwaśniewskiego, razem z Platformą Obywatelską i dla politycznej hucpy nara > ziła na szwank ważny polski interes narodowy" Jedynym problemem i wstydem dla Polski jest to że rządzi nami banda karłów rodem z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Sprawa jest prosta.... 10.09.07, 12:31 Wyjedz do innego kraju skoro nie podoba ci sie demokracja.Na Bialorusi rzadzi tamtejsze SLD,w Chinach tez SLD i na Kubie tamtejsze SLD.Bedziesz mogl uniknac demokracji.Beda samo swoi. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec światowy spisek SLD? 10.09.07, 12:41 dawno nie czytałem nic równie głupiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: światowy spisek SLD? 10.09.07, 12:59 jak to nie slyszales? cala komunistyczna,mafijna terrorystyczna prasa zajmuje sie wyborami w Polsce a prymat wioda wywiady kwasa, geremka,michnika , nawet do rosji dotarli z sld/lid itd..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na razie widze co innego 10.09.07, 13:02 cała zakłamana bolszewicka prasa typu Rzeczpospolita czy Wprost popiera rewolicyjno - bolszewickie zapędy Pisu aby wyprowadezić nas ze struktur Ue i zrobić Polskę na wzór Białorusi aby rządzić samemu Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: na razie widze co innego 10.09.07, 13:10 ..wydoroslej chlopie, chyba ze snisz na jawie, .... powtarzasz za trybuna glupoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec brawo rozszyfrowałas mnie ;-) 10.09.07, 13:12 tylko że nie trafiłaś - nie czytam trybuny - myslę samodzielnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re; o, tak?:) 10.09.07, 13:59 ... czyli jestes malym chlopczykim? a posiadasz juz prawa obywatelskie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: ...Sprawa jest prosta.... 10.09.07, 13:10 presentation1 napisał: > Wyjedz do innego kraju skoro nie podoba ci sie demokracja.Na Bialorusi rzadzi t > amtejsze SLD,w Chinach tez SLD i na Kubie tamtejsze SLD.Bedziesz mogl uniknac d > emokracji.Beda samo swoi. problem z tym, żetakie skandaliczne wypowiedzi premiera są zaprzeczeniem demokratycznych reguł życia politycznego, ale to przecież szczegół prawda?:D Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Sprawa jest prosta.... 10.09.07, 13:15 Sa wybory.Stepien zaczal uczestniczyc w kampanii wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Prezydent działał w imię wyższej koniecznośc 10.09.07, 12:38 jak zwykle zresztą. On wszystko robi " ...w imię wyższej konieczności" Nawet jak ma kłopoty ze zwieraczem Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Łukaszenka wzorem dla Kaczyńskich 10.09.07, 12:38 Kaczyńscy są zafascynowani postępami Łukaszenki w dziedzinie krzewienia demokracji na Białorusi. Swoimi działaniami udowadniają że iich celem jest wyprowadzenie Poski ze zgniłych struktur lewacko - liberalnej UE i stworzenie niepodległej Polski pod swoim przewodnictwem poświęconej przez Rydzyka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Łukaszenka wzorem dla Kaczyńskich 10.09.07, 19:33 Ja myślę, że Putin, tak jak kiedyś napisał jeden z tygodników. To nieco wyższe progi, a ego naszego cysorza jest rozdęte do granic absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 12:42 To pewnie było tak. W torebce pani minister Anny Fotygi dzwoni komórka. AF: Słucham… JK: Tu Jarek – twój pryncypał AF: Łozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap JK: Łozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap AF: nie mogę się bardzo wygłupiać … wiesz … portugalanie słuchają JK: kumam. Słuchaj uważnie bo nie będę powtarzał. Wsiadaj w taxę i zapodawaj do Warszawki. Odwołałem cię jako ministra i Lechu musi cię znów powołać. AF: Odwołałeś mnie? Za co? Powiedziałam coś nie tak? JK: Musiałem… I tak tego nie zrozumiesz … to się nazywa polityka. Wsiadaj w taksówkę i przyjeżdżaj. AF: Oj … teraz to nie mogę … są tańce … i tańczyłam z takim przystojnym portugalaninem, mówię ci – istny portugalski królewicz. JK : Wsiadaj w taksówę, potańczysz sobie po wyborach {na grobach naszych przeciwników – dodał w myślach} AF: Ale bal się dopiero zaczyna. Wiesz ile tu taksówki kosztują? JK: Fakt … to byłaby błędna decyzja gospodarcza – nieuzasadniony koszt „taniego państwa”. Tylko tańcz ładnie, to cię wystawię do „tańca z gwiadami”. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro ........Fuck the Duck........! 10.09.07, 12:48 tak jak oni konstytucje i Narod! Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup007 Re: hehehe dobre ;-)) 10.09.07, 13:00 Pakulcu bredzisz jak embrion, to dziwne ale z tych stron i opinii wynika ze w Polsce grasuje zastraszajaca liczba kompletnych idiotow bei odniesienia do systacji i do realiow zycia politycznego, kompletnych ignorantow historii i dyletantow. Czemu ty Pakulcu nie startujesz do wyborew, do sejmu do rzadu tylko zostawiasz to dla innych ktorych to az tak krytakujesz jak typowy polski chamciuch i prostak. Pokaz co potrafisz oprocz smrodzenia i lecenia bzdur, wez sie do roboty dyletancie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ojej ale mi dokopałeś moherze ;-))))) 10.09.07, 13:07 po pierwsze sam jesteś nieukiem i dyletantem - gdyż nawet nie wiesz że embriony nie bredzą ;-) po drugie - po co mam iśc do sejmu jak mogę tutaj was deptać Pisowskie matoły - daje mi to wystarczająco dużo zabawy - a i wam kontakt kimś kto was przewyższa intelektalnie na coś się może przydać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup007 Re: ojej ale mi dokopałeś moherze ;-))))) 10.09.07, 13:11 Podtzrymuje moje zdanie o tobie, jestes kompletnym idiota, dyletantem ktory pierdzi w krzeslo i nie jest w stani sam nic zrobic pozde deptaniem innych ludzi ktorzy co dla kraju cos robia. Ty tego poprostu nie potrafisz. Najwyzszy czas aby Ziobro zrobil ci jak nalezy kolo tylka. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chciałbyś moher ale niedoczekanie 10.09.07, 13:17 poprawka - nie depczę innych ludzi - depczę moher - to pewna różnica bo was trzeba deptać abyście odcierpieli tą hańbę którą sprowadziliście na ten biedny kraj. co ty zrobiłas dla kraju ? chyba nie wiele - a nick eurobiskup odnosi się do wielbicielki Rydzyka? tekst o pierdzeniu pomine milczeniem - wiesz pewnych rzeczy nie robi się w towarzystwie i nie mówi o nich - zapamięytaj to sobie może kiedyś ci się przyda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ojej ale mi dokopałeś moherze ;-))))) 10.09.07, 15:43 ty jestes taki "urobiskup" jak ku.. zakonnica, palancie. Widze, ze ty innego jezyka gamoniu nie rozumiesz. Wic sprobuje "po twojemu" : spadaj na drzewo moherze! Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Re: hehehe dobre ;-)) 10.09.07, 13:03 doris9914 napisała: > ... prymitywny zart ... a u was biją murzynów .. Odpowiedz Link Zgłoś
staroduster Kaczyński grozi prezesowi TK ! 10.09.07, 12:53 I taki łajdak, łamacz prawa, kłamca i oszust jest premierem ! HANBA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Wstyd i hańba - oto jakiego mamy premiera 10.09.07, 12:55 ktoś jeszcze wierzy w łgarstwa Kaczyńskiego o tym, że jest zwolennikiem Państwa prawa? ------------------ Forum przeprasza za Palestrinę, Galbę, Poszeklu, wet3 i innych szczekaczy na żołdzie pisiorków Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Kaczyński grozi prezesowi TK ! 10.09.07, 12:55 Mam nadzieję, że gdy już premier nie będzie premierem i nie będzie miał 8 BORowców wokół siebie, zamiast staruszek całujących go po rękach znajdzie się kilku takich, którzy bez żenady naplują temu człowiekowi w twarz. Kaczyński będzie doskonale wiedział za co to. Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Re: Kaczyński grozi prezesowi TK ! 10.09.07, 13:00 ... A on im na to - "spieprzaj dziadu" ... jorge.martinez napisał: > Mam nadzieję, że gdy już premier nie będzie premierem i nie będzie miał 8 > BORowców wokół siebie, zamiast staruszek całujących go po rękach znajdzie się > kilku takich, którzy bez żenady naplują temu człowiekowi w twarz. Kaczyński > będzie doskonale wiedział za co to. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod wzloty i upadki wodza IV RP 10.09.07, 12:54 www.youtube.com/watch?v=q2whkmQmK-U Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld premier kraju grozi prezesowi TK mam nadzieje ze p 10.09.07, 12:56 o wyborach Jarek,Lech i inne oszolomy z PISSdu zaplaca za niszczenie podwalin demokratycznego panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek 1. Kaczyszenko ma zawsze rację 10.09.07, 12:58 2. W przypadku gdy nie ma racji - patrz punkt 1. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .....Miejsce sklerotyka...... 10.09.07, 12:57 jest w szpitalu.Stepien to PRL i przybudowka czyli III RP.Mysli ze zyje w PRL Odpowiedz Link Zgłoś
staroduster miejsce SB-eka presentaton1, jest w więzieniu ! 10.09.07, 13:06 tacy ,jak presentation1, zaświniaja nasz kraj.. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Stępień powołany z poparciem Kaczyńskich 10.09.07, 13:06 wtedy nie było mowy o PRL i szpitalu rzecz jasna, teraz nagle aktywiści PiSu sobie o tym przypomnieli. Ciekawe, oczywiście przypadkiem i oczywiście ma to jakikolwiek związek z tym, czy Stępień ma rację czy nie. Typowo pisowska manipulacja i insynuacja jak widać ciągle ma się dobrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: .....Miejsce sklerotyka...... 10.09.07, 13:08 ale konstytucja jest m.in. po to, żeby władza była trzymana w pewnych ryzach. jeśli faktycznie stępień dobrze interpretuje konstytucje, to kaczyński powinien uważać co mówi. albo niech ch.u.j zmieni sobie konstytucje Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: .....Miejsce sklerotyka...... 10.09.07, 13:12 presentation1 napisał: > jest w szpitalu.Stepien to PRL i przybudowka czyli III RP.Mysli ze zyje w PRL A twoja wypowiedz w ogole do niczego nie pasuje, jest tak glupia. Polska byla, jest i bedzie, a lachudry jej nie rozcapirza. Cale szczescie, bo oni sa jeszcze glupsi niz ty, co pojecia nie ma ani o PRL-u ani o pozniejszych czasach i prezentuje mentalnosc hunwejbina. Ja sie nie wstydze, ze zylem w PRL-u, bo innej Polski wtedy nie bylo, madralo. A ty wyjdz z tego forum i wez sie do jakiejs roboty. Pan Stepien nie dostal swojej funkcji na piekne oczy, tylko cos soba prezentowal, a napewno znal prawo. Wiec nie piep... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 12:57 Ten nasz premier reprezentuje takie dno , że nie ma go z kim/czym porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
o.d-erektor Kaczyńscy przed Trybunał Stanu... 10.09.07, 12:59 za łamanie Konstytucji !!! To skandal aby przywódcy partii PiS zachowywali się w tak obrzydliwy sposób w stosunku do najwyższej litery Prawa w państwie. PiS - to Prowokacja i Strach. Prawdziwa zakała polskiej polityki na pasku Rydzka. Odpowiedz Link Zgłoś
autor_autor Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 12:59 czyli co? kamiński twierdzi, że fotyga ministrem nie jest, jednynie sekretarzem stanu, a jarek, że jest - już sami się plączą w swoich "zeznaniach"? czyli słowa jarka skierowane do stępnia (powołanego zdaje się już za czasów PiS) są de facto skierowane do lecha i jego podwładnych, bo i ci mają czelność twierdzić, że ona ministrem nie jest - czyli, że według jarka konstytucji nie znają powiedzieć o nich idioci to prawie pochwalić... Odpowiedz Link Zgłoś
mj.tuning Bezprawie 10.09.07, 12:59 Mają za nic Konstytucję, Trybunał Konstytucyjny. Polskę uważają za swój prywatny folwark - Kaczystan.Kto na nich głosuje? Skąd to poparcie? To chołota. Opamiętajmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Bezprawie a raczej kaczyzacja prawa. 10.09.07, 13:02 Prawo jest u nas "kaczone" na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 odwolac stepnia:) 10.09.07, 13:04 niech sie podszkoli , na jakis kurs go wyslac, bo jak dlugo mozna rozumiec prawo po eseldowsku anie po europejsku:) Odpowiedz Link Zgłoś
staroduster doris9914... jesteś brudna nie tylko ciałem... 10.09.07, 13:09 masz zawszony mózg... Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Re: odwolac stepnia:) 10.09.07, 13:37 Jestem za ... Pani fotyga ma kilka nieobstawionych stanowisk za granicą. Zawsze to mniejszy wstyd niż podopieczni latynoamerykańskiego sponsora ojca R Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Ten żałlosny kurdupel powinien zostać skazany 10.09.07, 13:02 przez Trybunał Stanu razem z tą kretynką, która ośmiesza Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 tym tytulem/odpowiedzia mamy jasny obraz tego co 10.09.07, 13:02 bedzie: nieliczenie sie z nikim i niczym aby realizowac niesmiertelne TKM..... Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek W sytuacji "wyższej" konieczności... 10.09.07, 13:04 To znaczy ile - ze 20 cm ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie 10.09.07, 13:03 Jest stare polskie przyslowie, ktore mowi, ze gdy Bog chce kogos pokarac, to mu rozum odbiera. Nie wiem, dlaczego Bog chce pokarac Polske osobami kaczorow u wladzy, ale to przeciez narod sam ich wybral. A to co oni wyrabiaja, to jest gorsze niz zgroza. Premier zachowuje sie gorzej od ziobra i poucza arogancko prezesa Trubunalu Konstytucyjnego. No ladnie, ladnie, daleko Polska zaszla, a sadzac z wystapienia kwoki w Portugalii, zajdzie jeszcze dalej. A najciekawsze, ze wsrod antysemitow slowo "hucpa" zaczyna robic kariere. Ciekawe, czego jeszcze obecna wladza nie trenowala w dyscyplinie zachowan? A najgorsze jest to, ze ciemny narod nie widzi, ze sam daje sie pakowac w cugle. Strasznie bym chcial kaczorow i spolke zobaczyc przed sadem. I HWALA polskiemu sadownictwu, ze ciulom nie da sie zastraszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
markor2 Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 13:03 Jak można tak atakować bez zastanowienia!? Pani minister nam wynegocjonowała (ze słupkiem portugalskiej braki i ręką brakmarza) remis w sobotnim meczu, a tu tylko o jakiejś głupiej przysiędze wszyscy mówią. Tylko Krzynówek jest bohaterem, ale co on by zrobił bez tych negocjacji... Na poważnie - jak Fotyga ma coś powiedzieć to są trzy możliwości: 1. Mówi słowo w słowo to co Kaczyński. 2. Mówi tak, że nikt nic nie rozumie. 3. Nic nie mówi. W związku z tym dyskusja jest bezcelowa. Przecież nie ma znaczenia czy MSZ jest Fotyga czy Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
evident prezes Trybunału Konstytucyjnego uważał co mówi 10.09.07, 13:03 bo jak nie to co ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek "Nie po to wymienialiśmy sędziów" 10.09.07, 13:07 żeby się teraz jakiś tam Stępień ze smyczy urywał. Już Ławrientij Ziobro znajdzie na niego haka. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 rodzice mieszkają w Niemczech 10.09.07, 13:09 nie mogę zrozumieć tej Pani odnośnie polityki wobec Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Prezes Jarek stróżem...prawa 10.09.07, 13:10 Niech Prezes TK uważa co mówi bo prezes PIS naśle chłopaków z CBA. Bo pan Jarek jest doskonałym stróżem prawa i "chroni je tak doskonale, by nikt nie mógł zeń skorzystać" jak mówił znany pisarz. Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: Prezes Stępień stróżem...opozycyjnych ataków 10.09.07, 13:16 Nie było wczesniej Prezesa TK, który byłby takim politycznym szczekaczem, jak Stepień. Skandalicznie burzy autorytet i wiarygodność TK. Poza tym w "naukowcu" zawsze drzemią jakieś nieznane mysli. Stępień objawia poglady, wg których władzę w państwie sprawuje TK. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Prezes Stępień stróżem...opozycyjnych ataków 10.09.07, 13:18 Co postkomuna moze zaproponowac panstwu?Niszczenie Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Co ty - on tak, dla idei..... 10.09.07, 13:21 Uczył się na obozach dla pionierów im. Pawki Morozowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Prezes Stępień stróżem...opozycyjnych ataków 10.09.07, 14:39 pioskee napisał: > Nie było wczesniej Prezesa TK, który byłby takim politycznym > szczekaczem.........., Bez zbytniej przesady czy chcesz żeby "przemawiał" językiem Kurskiego, Karskiego, sekretarza generalnego Be.. itp.itd. Wówczas nie będzie burzyć autorytetów a Ty słuchając go osiągniesz wymagany orgazm. Bo tak zaczyna być, kto nie z nami czyli z braćmi Kaczyńskimi to przeciw. Idziemy w złym kierunku nienawiści, lizusostwa i poddaństwa. Poznań już to pokazał. Potrafię zrozumieć członków partii bo robią to dla forsy, lecz zwykłych szarych ludzi w Poznaniu mi żal, którzy bili pokłony prezesowi, kobiety starały łapać go za rączki i całować np. jak Papieża. Lecz nie może tak być bo wówczas może dojść do tego jak w Maolandzie, że „wieśniacy palą mu kadzidła i biją pokłony, artyści rzeźbią Mao geja, turyści jedzą Mao w pikantnym sosie a prawdziwych maoistów ściga policja”. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 13:11 A co premierku, wsadzisz pan Prezesa TK do kryminału? Wszystko do czasu. Wszystko wskazuje na to,że czasy kaczego bezprawia odchodzą w niebyt. Mam nadzieję dożyć takich czasów, w których premier, prezydent i ten cały za przeproszeniem PIS ,zostaną rozliczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Kaczor, nie fotyguj się - niedługo wybory. 10.09.07, 13:14 Tylko skąd wziąć taką wielką śmietniczkę, żeby was tak za jednym zamachem do kubła wynieść ? Odpowiedz Link Zgłoś
mientki2000 rozeslijcie te dwa linki gdzie sie da, nie wszyscy 10.09.07, 13:12 to widzieli a warto obejrzec www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 www.youtube.com/watch?v=l3NU4jp7Pug do kibla z nimi raz na zawsze :))))) www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 www.youtube.com/watch?v=l3NU4jp7Pug www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 www.youtube.com/watch?v=l3NU4jp7Pug www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 www.youtube.com/watch?v=l3NU4jp7Pug www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 www.youtube.com/watch?v=l3NU4jp7Pug Odpowiedz Link Zgłoś
ferby26 Zakompleksiony Stary Kawaler! 10.09.07, 13:13 Jak taki niesamodzielny kurdupel który mieszka z mamusią całe życie może każdemu w tym kraju ubliżać??? W końcu powinien mu ktoś w ryja przywalić aby się w druga stronę wykręcił. Odpowiedz Link Zgłoś