kaczylechu kacza bolszewia, obłuda i matactwo PiS 13.09.07, 13:35 tylko uśmiać się mozna z tej obłudy kaczek i tego całego pisuaru. Różnica polega natym ,że ludzie z tej kaczej mafii nie muszą brać łapówek bo robią to w inny sposób.Poprostu okradają całe społeczeństwo w zalegalizowany sposób.W tym celu wyznaczają sobie na ciepłych posadkach niemoralnie wysokie wynagrodzenia za które płaci podatnik,rozdają podobne premie naciągając prawo i rozbudowują celowo administracje na potrzeby sztucznych miejsc pracy dla kolesi i ich rodzin.Miało być tanie państwo a wychodzi kacze cwaniactwo i matactwo. Pamietam kacze powiedzonko.... a teraz ku.. my. Odpowiedz Link Zgłoś
staroduster Rydzyk i jego sekta RM..to kto ???? 13.09.07, 13:38 KORUPCJA,ZłODZIEJSTWO,KłAMSTWO !.. A wszystko to popierane przez Kaczyńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 buahahaha! a putra jest skąd? z po? 13.09.07, 13:35 to może wyjawi ile wziął za odbiór nieistniejącej oczyszczalni ścieków ?:))) nie biorą?! dobre sobie!!! poziom tgo spotu w iśćie pisowskiej stylistyce, żenada folwarczna! Odpowiedz Link Zgłoś
oora_boora PiSdolenie... i to baaardzo cienkie. 13.09.07, 13:36 Wypikane k... to kaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Ha,ha świetny spot a jaki prawdziwy 13.09.07, 13:36 Nic dodać nic ująć ... syn Tuska pracuje w Gazecie Wyborczej a córka Tuska pracowała ostatnio przy organizacji turnieju tenisowego PROKOM Tusk oczywiście święty ... no poza tym spotkaniem z Eriką Steinbach w Zielonej Górze,Erika tak się ucieszyła że na ostanim zjeździe ziomków twierdziła że liczy na zmianę rządu w Polsce. Inny lider PO niejaki hrabia Komorowski wydzwonił na koszt podatnika 170tys. złotych a niejako Piskorski twierdzi że wygrał 1 million złotych w kasynie. O LiD nie powiem nic no może tylko słowa Oleksego "to sitwa mająca Polskę w d....." Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa zgadzam się 13.09.07, 14:01 Natomiast córka Kaczyńskiego wcale nie pracuje w kncelarii obsługującej Prokom. Niejacy Łyżwińscy (nieadwno w koalicji popierającej najlepszy rząd od 17 lat) wcale nie wydali na przejazdy samochodem, którego zresztą nie mieli, 300 tys zł. P.Gosiewski wcale nie wydał 3 mln zł publicznych pieniedzy na peron we Włoszczowej, na którym wkrótce nie będą się zatrzymywały pociągi. Putra wcale nie był "w kręgu podejrzeń" w aferze dot oczyszczalni ścieków na Podlasiu. Finanse PiS wcale nie zostały zakwestionowane przez PKW. temat dłuugi jak rzeka herr_wolf napisał: > Nic dodać nic ująć ... syn Tuska pracuje w Gazecie Wyborczej a córka Tuska prac > owała ostatnio przy organizacji turnieju tenisowego PROKOM > Tusk oczywiście święty ... no poza tym spotkaniem z Eriką Steinbach w Zielonej > Górze,Erika tak się ucieszyła że na ostanim zjeździe ziomków twierdziła że licz > y na zmianę rządu w Polsce. > Inny lider PO niejaki hrabia Komorowski wydzwonił na koszt podatnika 170tys. zł > otych a niejako Piskorski twierdzi że wygrał 1 million złotych w kasynie. > O LiD nie powiem nic no może tylko słowa Oleksego "to sitwa mająca Polskę w d.. > ..." Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: S U P E R :))) Głosujemy na PiS! 13.09.07, 13:42 Ale czego spodziewac sie po ludziach, ktorzy CHCA WYCIAGAC LOSIA Z BAGNA?! Ostoja ostatnich losi w Polsce, gdzie przetrwaly najgorsze, bylo Czerwone Bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: S U P E R :))) Głosujemy na PiS! 13.09.07, 13:45 To ty pewnie nie wiesz, ile łosi żyje w takiej Szwecji... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
raskol a w opozycji PiS - przecież niedawno w Polsce 13.09.07, 13:36 Samobój, juppi, wygadali się, skoro niedawno w Polsce, a pokazują czasy gdy bylo PiS w opozycji, czyli jeszcze posmarowac opozycji trzeba :-) beka, ale mam beke, samoboja sobie strzelic, juppii Odpowiedz Link Zgłoś
vampiretto Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 13:37 Oj biedaczki, biedaczki! Kolba gnie was równo. Dość tego waszego kaczystowskiego burdelu. Po dwóch latach waszych chorych (nie)rządów trzeba będzie sprzątać dwa razy dłużej. Tyle rzeczy spieprzyc w dwa lata ... to wydaje się prawie nierealne, a jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 13:37 Może nie biorą - tylko skąd i po co pewien potężny biznesmen ma prywatny numer telefonu prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Tandeta, dno, kompletne zero 13.09.07, 13:38 Kto im to robi? Czy Polacy sa az takimi debilami aby kupowac taki chlam? Toz to jest gorsze od relklamy Prusakolepu! Pamietacie? Zalosna arogancja. Odpowiedz Link Zgłoś
el.es He he he... Dobre! 13.09.07, 13:38 Swietnie to ujeli. Tam przy telefonie, pod koniec spotu, powinnien byc pokazany Michnik, Kwach itp :-))) Uklad sie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Nowy spot PO - propozycja 13.09.07, 13:39 Cytuje za innym forum: Ja proponuję coś takiego: kamera na Giertycha. Cięcie. Lepper. Cięcie. Czarnecki. Cięcie. Łyżwiński. Cięcie. Wierzejski. Cięcie. Beger. Cięcie. Hojarska. Plansza z napisem: "Tych ludzi wypromował premier Kaczyński. Niektórych wprowadził do rządu. Czy wrócą?" Decyzja nalezy do nas, drodzy panstwo. 21 pazdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Lub w podobnym stylu. 13.09.07, 13:42 Można też pokazać Leppera, Kaczmarka, Kornatowskiego i Netzla. Następnie pokazać migawki z konferencji prasowych prokuratur, Ziobry, JK itp. Całość opatrzyć komentarzem: "Tę zorganizowaną grupę przestępczą wypromował Kaczyński i sam się do tego przyznaje. Czy chcesz by wypromował kolejną?" Odpowiedz Link Zgłoś
vardebedian Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 13:40 żałosny i smutny jest ten spot - zupelnie jak PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kacper2004 to sie nadaje dla prokuratora 13.09.07, 13:40 i mam nadzieje ze szybko sie tym zajmie ten ktory nie bierze, buhahahha. Odpowiedz Link Zgłoś
neoleo po tym spocie już wiem nie zagłosuję na PIS 13.09.07, 13:41 oni już zupełnie zwariowali? ten spot to już jest przesada Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Spot tak prymitywny jak kadry PiS.Dla przygłupów! 13.09.07, 13:41 CBA nawet nie potrafi zorganizować prowokacji.A i tak biorą-vide min.sportu i panisko Lipiec.Kadry PiS?k... do du..! Odpowiedz Link Zgłoś
blanka-sunny Re: Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 13:41 NIEDAWNO TEMU W POLSCE.................... to po polsku? brzmi strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 15:05 blanka-sunny napisała: > NIEDAWNO TEMU W POLSCE.................... > to po polsku? brzmi strasznie Nie, to po włolsku, czyli w mowie pękatego Jarosława (dziś powiedział: "kontrowersje są ... całkowicie żadne" LOLLOLLOLLOLLOL). Odpowiedz Link Zgłoś
jarevil Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 13:42 Wiem k..., że PiS jest żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-x Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 13:42 Jestem przerażona obroncami złodzieji,każdy z nas wie,że aby cokolwiek załatwic musiało dać się w łapę inaczej nikt nic nie załatwił.I po co te krokodyle łzy.Pod wzgledem korupcji tylko Rumunia za nami. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 13:43 Nie wiem, co rozumiesz przez "zalatwianie", ale ja nigdy w zyciu nie dalam lapowki (ani nie wzielam), a na zycie jakos narzekac nie musze. Moze po prostu masz skrzywiony swiatopoglad - i przez to zyciorys? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 14:47 A może wystarczy nie dawać? Odpowiedz Link Zgłoś
a_cali Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 13:42 ale smiec to chyba Kurski wymyslil,czegos tak durnego nigdy nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
ekspertznawca A co z telegrafem 13.09.07, 13:43 Kaczki nie rozliczyły się z afery Telegraf a teraz bredzą o tym ze się wczesniej brało a sami przecierz brali i teraz pokazują bzdure bo chcą wygrac wybory rzycze im zeby się wyłożyli Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: A co z telegrafem 13.09.07, 13:44 ekspertznawca napisał: > Kaczki nie rozliczyły się z afery Telegraf a teraz bredzą o tym ze > się wczesniej brało a sami przecierz brali i teraz pokazują bzdure > bo chcą wygrac wybory rzycze im zeby się wyłożyli hehehe... nastepny otumaniony burak. W ten telegraf to juz tylko Lepper uderza, wszyscy wiedza, jak bylo naprawde. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspertznawca Re: A co z telegrafem 13.09.07, 13:47 Moze i otumaniony ale to było dosć dawno i bez Lepera a tak to sam jestes Burak Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: A co z telegrafem 13.09.07, 14:01 ekspertznawca napisał: > Moze i otumaniony ale to było dosć dawno i bez Lepera a tak to sam > jestes Burak :-) moze dla ciebie, dziecko, to bylo dosc dawno i wtedy jeszcze na jedzenie "papu" mowiles, buraku zleperzaly. BTW: zazadaj wyjasnien, co bylo w Klewkach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: A co z telegrafem 13.09.07, 14:06 jaszynek napisał: > :-) moze dla ciebie, dziecko, to bylo dosc dawno i wtedy jeszcze na > jedzenie "papu" mowiles, buraku zleperzaly. aha. no i gdzie ten film, wykonania WSI i Samejbrony co to mial pokazac "jak bylo naprawde z telegrafem"? Jakos sprawa sie rypla a kto jak kto, ale oficerowie WSI o tej sprawie informacje mieli z pierwszej reki i jesli byloby prawda choc 1% tego, co Lepper i jego powtarzacze tacy jak ty mowia, to afera bylaby na caly kraj, a GW by nie popuscila. A tak, to odgrzewany kotlet, ktory zapiekaja tylko oszolomy i buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspertznawca Re: A co z telegrafem 13.09.07, 14:06 :-) moze dla ciebie, dziecko, to bylo dosc dawno i wtedy jeszcze na jedzenie "papu" mowiles, buraku zleperzaly. BTW: zazadaj wyjasnien, co bylo w Klewkach. :-) Sam żyjesz Klewkami buraku bo to była bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: A co z telegrafem 13.09.07, 14:12 ekspertznawca napisał: > Sam żyjesz Klewkami buraku bo to była bzdura Zupelnie taka sama bzdura jak brednie o Telegrafie. Dla mnie te dwie akcje sa bzdura, dla ciebie jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: Szkoda gadać 13.09.07, 14:17 Pewnie ze szkoda, z takim debilem, ktoremu brak argumentow rzeczywiscie szkoda mojego czasu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspertznawca Re:Co jeszce wymyślisz 13.09.07, 14:33 I to by było na tyle ic spać Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: A co z .............. 13.09.07, 13:47 Ucz się ortografi ekspercie bo wychodzisz na zwykłego niedouka Odpowiedz Link Zgłoś
m1o2i3 Re: Re i co jeszcze 13.09.07, 19:25 Starczy to może być uwiąd,sam nie umiesz a się wymądrzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
m1o2i3 Re: Re i co jeszcze 13.09.07, 19:29 Starczy to może być uwiąd,sam nie umiesz a pouczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 "Telegraf" to była nieudana prowokacja WSI... :))) 13.09.07, 13:47 Nie udała się i jeszcze teraz się wściekaja... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspertznawca Re: "Telegraf" to była nieudana prowokacja WSI... 13.09.07, 13:52 Jak była prowokacja to dlaczego siedza cicho i nic nie mówią,przeciez jak prowokowali Leppera to zrobili afere na 4 fajerki Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: "Telegraf" to była nieudana prowokacja WSI... 13.09.07, 14:14 ekspertznawca napisał: > Jak była prowokacja to dlaczego siedza cicho i nic nie > mówią,przeciez jak prowokowali Leppera to zrobili afere na 4 fajerki Przeciez mowia od prawie 15 lat, ze to byla bzdura. Co maja, wytatuowac sobie na czolach, bo jakis debil z forum nie wie o tym, ze to byla prowokacja WSI??? Mniej czytaj GW. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 staroduster, ty mnie lepiej przestań inwigilować.. 13.09.07, 13:59 staroduster, ty mnie lepiej przestań inwigilować... dobra? No! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: staroduster, ty mnie lepiej przestań inwigilo 13.09.07, 14:14 Ten Staroduster to tępy klon werterek-kralik Z takimi trollami nikt nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 PiS przyznał się do brania łapówek!!!! 13.09.07, 13:44 PiS brał łapówki!!! No bo jeśli spot mówi o tym, co "niedawno w Polsce" i że "trzeba jeszcze posmarować opozycji" (a PiS był wtedy w opozycji!!!), to wynika z tego, że PiS też brał! Czyżby to było przedwyborcze wyznanie win? Odpowiedz Link Zgłoś
olgierd23 Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 13:44 Prymityw Nic lepszego nie umieli już wymyśleć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 13:44 pierwsze primo: zenua!!!!! drugie primo: niestety na polskeigo wyborce w sam raz.... tupkal Odpowiedz Link Zgłoś