konrad.ludwik02 Nieszczęsny kraj, w którym konformiście ... 13.09.07, 16:18 ... quasikomunistycznemu ufa więcej ludzi, aniżeli temu, który z narażeniem siebie i rodziny obalił komunizm! Odpowiedz Link Zgłoś
xegar Relidze?! 13.09.07, 16:38 Jak można ufać palącemu kardiologowi, który w dodatku po przebytej operacji usunięcia raka płuc zapewnia, że to bez związku z papierosami? Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
xegar Re: Relidze?! 13.09.07, 16:47 Ten sondaż pokazuje, że im dalej ktoś od polityki, tym bardziej godzien zaufania. Gdyby rozszerzyć listę możliwych odpowiedzi o postaci z Bajek, pierwsze miejsca zajmowaliby zapewne Bolek, Lolek i Święty Mikołaj, spychając nawet Religę na dalsze miejsca. Miś Uszatek już nie złapałby się w pierwszej trójce, bo zbyt lewicowy. Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 CBOS: najbardziej ufamy Relidze, Kwaśniewskiemu.. 13.09.07, 16:56 Patrzac na polska sluzbe zdrowia i jej problemy stawianie Relige na pierwszym miejscu to po prostu ZENADA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: CBOS: najbardziej ufamy Relidze, Kwaśniewskie 13.09.07, 17:06 To właśnie przez takich ludzi jak Ty jest taki poziom rozmów na forach.Byłem zawsze przeciwnikiem Lecha Włęsy.Lecz jak mi Niemiec u którego pracowałem, pwiedział że Wałęsa jest głupi.Kazałem mu się zamknąć bo mówi o moim Panu Prezydencie.Teraz ty POSRAŃCU mówisz o moich byłych PRZYDENTACH.Więc trochę szacunku posrańcu do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
wy CBOS: Moze jeszcze Michnik 75%, Urban 66% ??? 13.09.07, 17:07 Jak juz zmyslacie to dawajcie na calego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina Pozbawic Kwacha obywatelstwa Polskiego-CBOS klamie 13.09.07, 17:12 . Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 a skąd te dane? 13.09.07, 17:16 jak słyszę takie manipulacje, to... któż mógłby napisać, że ufa K?. Nawet nie chce mi się pisać całego nazwiska tego błazna... Odpowiedz Link Zgłoś
jabaal Zero pikuje!!! 13.09.07, 17:32 Czy to przypadek, że samoloty na których latali kamikadze nazywały się Zero? Zaczął się lot samobójczy w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder ja ufam że KWAS sie nie wytłumaczy z majątku 13.09.07, 17:35 ja ufam że KWAS sie nie wytłumaczy z majątku, może ze niewpisze zegarka od dochnala...tego z krokodylej skóry precz z komuną! precz z układaniem sie w gazetach obcych mocarstw! Odpowiedz Link Zgłoś
buszek3 dziwi zaufanie do Kwasniewskiego, pijaka 13.09.07, 17:42 chwiejacego sie nad grobami polskich zolnierzy i zadajacego ostrego kursu niemieckiej polityki w stosunku do Polski. Normalny narid spusculby go z woda do szamba.. Odpowiedz Link Zgłoś
delju Re: dziwi zaufanie do Kwasniewskiego, pijaka 13.09.07, 18:47 buszek3 napisał: > chwiejacego sie nad grobami polskich zolnierzy i zadajacego ostrego > kursu niemieckiej polityki w stosunku do Polski. Normalny narid > spusculby go z woda do szamba.. Takiego prezia to ty w życiu nie będziesz miał. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: dziwi zaufanie do Kwasniewskiego, pijaka 14.09.07, 18:49 delju napisała: > Takiego prezia to ty w życiu nie będziesz miał. Daj Boże! Nie trzeba nam takich śliskich małych krętaczy, oby nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 CBOS: najbardziej ufamy Relidze, Kwaśniewskiemu.. 13.09.07, 18:05 a przysłowie mówi : "kto nie pije ten kapuje" Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta CBOS: najbardziej ufamy Relidze, Kwaśniewskiemu.. 13.09.07, 18:10 A dlaczego relidze? Toż to bezwolny dupek, bezwolne narzedzie w ręku pisuaru! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 CBOS: najbardziej ufamy Relidze, Kwaśniewskiemu.. 13.09.07, 18:15 a ja ufam panu profesorowi, że kiedyś coś złapie Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 mowa chyba o "wyksztalconych" na propagandzie GW 13.09.07, 18:18 Relidze ufam, pozostalym gosciom - zero! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Widać jak ludzie wierzą Pisowi 13.09.07, 18:41 czy jakiś Kaczyński poza Bogusławem zmieścił się pierwszej 100? Odpowiedz Link Zgłoś
delju CBOS: najbardziej ufamy Relidze, Kwaśniewskiemu.. 13.09.07, 18:46 BRAWO OLO! HEJA,PISIORKI A GDZIE WASZE KACZORY? ODSTRZELONE CZY JAK? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Rozbiory mosci panowie to najlepsze wyjscie dla 13.09.07, 18:50 delju napisała: > BRAWO OLO! HEJA,PISIORKI A GDZIE WASZE KACZORY? ODSTRZELONE CZY JAK? Pr Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.magistra ja najbardziej ufam Kwaśniewskiemu .. 13.09.07, 18:53 po tym jak poszczuł nas Niemcami.. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: ja najbardziej ufam Kwaśniewskiemu .. 13.09.07, 18:55 p.o.magistra napisał: > po tym jak poszczuł nas Niemcami.. ´Ja temu j....synowi nie wierzylem od poczatku,to nie Polak to jakis nie wiem co, prostytutka by sie obrazila byc porownywana do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.magistra Polska straciła 10 lat rozwoju a ile szans uciekło 13.09.07, 19:03 i dóbr materialnych nikt już nie policzy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Kwasniewski na Nmiestnika putinowskiego ksiestwa g 13.09.07, 19:14 p.o.magistra napisał: > i dóbr materialnych nikt już nie policzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 CBOS: najbardziej ufamy Relidze, Kwaśniewskiemu.. 13.09.07, 20:32 ufajcie na zdrowie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Taa - a PZPR nadal ma 99% poparcia narodu. 13.09.07, 21:29 " ... w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. " Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Najbardziej ufamy .... 14.09.07, 15:33 przede wszystkim Walesie. Przeciez zdobyl 1% glosow w wyborach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Najbardziej ufamy .... 14.09.07, 15:33 przede wszystkim Walesie. Przeciez zdobyl 1% glosow w wyborach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1group Re: Najbardziej ufamy .... 17.09.07, 23:02 Ufający Wałęsie - szybko do lekarza,może da się jeszcze coś zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown Spójrzcie na D_A_T_Ę sondażu !!! Dekonstrukcja 15.09.07, 14:46 ankieta przeprowadzona do dnia 4 września. Nieprzypadkowo, bowiem afera z Vanity Fair wyciekła 7 września :) Ktos ma jeszcze zludzenia, ze od tego czasu poparcie dla samozwańczego "Meża Stani" vel męża stawu/goleni A.K. zjechało po równi pochyłej? Odpowiedz Link Zgłoś