jedreksolo Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobrej .. 14.09.07, 10:03 Mamy tu wyrazny przypadek oligarchi rodowej - Kaczorow, mamusi i tych co sie do tego podlaczaja. Najwybitniejsi z nich to ZIOBRRO, dorn gosiewski no i paru innych. Spodobala sie im wladza. DEFINICJA: Najogólniej rzecz ujmując, oligarchia to rządy autorytarne, czy nawet dyktatorskie, które cechują się przywłaszczeniem suwerennej roli w państwie przez małą grupę np. wyodrębnioną z arystokracji rodowej lub elit majątkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobre 14.09.07, 10:06 Brudna, chamska, PISdzielska polityka, rycie dołów pod sobą. Oczywiście, wszystko w dobrej wierze i dla dobra Polski. Gęby pełne frazesów u tych zakłamanych politycznych cyników wykorzystujacych ciemny lud do realizacji swoich chorych pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczorowe oszusty PiSu muszą odejść. 14.09.07, 10:08 albacor napisał: > Brudna, chamska, PISdzielska polityka, rycie dołów pod sobą. Oczywiście, > wszystko w dobrej wierze i dla dobra Polski. Gęby pełne frazesów u tych > zakłamanych politycznych cyników wykorzystujacych ciemny lud do realizacji > swoich chorych pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
polsz oligarchowie 14.09.07, 10:05 mam ochotę puścić pawia. "panowie" z PiS przebijają zidioceniem wszystko co w życiu widziałem, to taki tłum bezmózgfich potakiwaczy. Kaczor srunął coś o oligarchach a teraz w każdej wypowiedzi możnych z PiS usłyszymy, że oligarchowie to lub tamto. Czyżby układm się nie sprawdził? A może szatany były za mało czytelne? Co będzie następne? MOże teraz kaczor stwierdzi, że to spisek łysych....albo wysokich...Szukajmy wyimaginowanych wrogów dla braci żeby sami się biedactwa nie przemęczali Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: oligarchowie 14.09.07, 10:06 polsz napisał: > mam ochotę puścić pawia. "panowie" z PiS przebijają zidioceniem wszystko co w > życiu widziałem, to taki tłum bezmózgfich potakiwaczy. Kaczor srunął coś o > oligarchach a teraz w każdej wypowiedzi możnych z PiS usłyszymy, że oligarchowi > e > to lub tamto. Czyżby układm się nie sprawdził? A może szatany były za mało > czytelne? Co będzie następne? MOże teraz kaczor stwierdzi, że to spisek > łysych....albo wysokich...Szukajmy wyimaginowanych wrogów dla braci żeby sami > się biedactwa nie przemęczali Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Jak miał cały barak sukcesów to dziwne, że go wyp. 14.09.07, 10:06 usunęli. Może Ziobor chciał całej stodoły sukcesów... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Dorn to prostak. 14.09.07, 10:07 Dorn jest prosty jak drut. Jak większość PiSowców. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Błazenada PISu 14.09.07, 10:12 Genialny strateg spuścił niesłusznie, przy współudziale nieświadomego Ziobry dobrego ministra, za podszeptem agenta układu. Czy wu sie ku.wa słyszycie!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicawszechpolska Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobrej .. 14.09.07, 10:12 Polska, moja ojczyzna, jak powietrza i wody potrzebuje DEKACZYZACJI, DEZIOBRYZACJI I DEDORNOZACJI oraz dePISdacji u Odpowiedz Link Zgłoś
1mariannarokita Ziobro wykończył Dorna i Dorn jest wykończony 14.09.07, 10:17 Kiedy Ziobro wykończy Kaczyńskiego w dobrej wierze? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Ziobro wykończył Dorna i Dorn jest wykończony 14.09.07, 10:26 Najlepiej od tej zgrai trzymać się z daleka i żeby ta zgraja trzymała się z daleka od Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp naiwnych nie sieją, to samosiejki 14.09.07, 22:24 oszołomki jeszcze nie uwierzyli, że mamy od kilkunastu lat kapitalizm, nie wiedzą, że rządzi pieniądz, że dziennikarze są tak samo jak adwokaci ludźmi do wynajęcia. Są jak dziewice - nietknięte myśleniem, a może jak dziwki się sprzedają, kto to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczsilver Re: Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobre 15.09.07, 07:13 Potrzebyje obywatelskiej ustawy zasadniczej aby skończyć z kabaretem przedwyborczym,którego aktorami są polityczni szulerzy.Antyobywatelska konstytucja stworzyła pogodę i dla egzotycznych koalicji,tych szulerów i dla korupcji .Obywatelom wręcz uniemożliwia się stanięcia z otwartą przyłbicą aby na wzór instytucji "Whistle-blowers" /świszczace gwizdki/ brać konstruktywny udział w wyniszczającej patologii.Szczegóły wpis "znów po niewczasie". Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Swego czasu L.Kaczyński tez truchtem poleciał do 14.09.07, 10:22 Krauzego..po prace zlecone bo z czegoś żyć trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
bodzanta_pan Re: Swego czasu L.Kaczyński tez truchtem poleciał 14.09.07, 10:36 Przecież te PiSiorki i ich piewca bajkopisarzyna to żydłactwo*), mój dobry człowieku. *) bajkopisarzyna wymyślił polactwo co by Polakom dokuczyć więc rewanżujemy się szui jego miejscem w "semantyce". PS. nie mieszać PiSuarków (żydłactwo) z normalnymi obywatelami RP jak A. Michnik i wielu innych o korzeniach z czasów RP Wielu Narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczsilver Re: Swego czasu L.Kaczyński tez truchtem poleciał 15.09.07, 07:21 bodzanta_pan napisał: > Przecież te PiSiorki i ich piewca bajkopisarzyna to żydłactwo*), mój > dobry człowieku. > > *) bajkopisarzyna wymyślił polactwo co by Polakom dokuczyć więc > rewanżujemy się szui jego miejscem w "semantyce". Może niezręcznie ale jest dotknięcie problemu antysyjonizmu,gdzie również tkwią korzenie rasizmu.Polityczni szulerzy skrzętnie ten problem zamieniają na antysemityzm.Tak odbywa się najohydniejsza manipulacja do której wykorzystuje się wyższość szkoły biznesu nad szkołą ekonomii.Nie kto inny jak Żyd Karl R.Popper przestrzebał swoich pobratymców przed nadmiernym angażowaniem się w budowę systemów z rozbieżnością słów i czynów. > PS. nie mieszać PiSuarków (żydłactwo) z normalnymi obywatelami RP > jak A. Michnik i wielu innych o korzeniach z czasów RP Wielu Narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobre 14.09.07, 10:24 Zapewniam Pana Dorna,ze to i tak nic nie pomoze.Napewno nie bede glosowal na PiS.Boje sie takich "walczacych ze wszystkimi". Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Leper w TV, daje popalic Kaczyńskim ! 14.09.07, 10:33 Chyba podadza go do sądu ? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Wszystko to powiedziała mu Rokita? 14.09.07, 10:35 Mistrzyni świata w ........ Oj Dorn zajmij się lepiej młodą żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Porażenie mózgowe w pisuarze pogłębia się. 14.09.07, 10:35 sprlprsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Dorn: Ziobro ...... 14.09.07, 10:39 A ja i tak będę głosować na PiS.. Łyso wam bedzie jak PiS osiągnie wynik powyżej 50 procent.... Ale będzie lament.....ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Dorn: Ziobro ...... 14.09.07, 12:44 > Łyso wam bedzie jak PiS osiągnie > wynik powyżej 50 procent.... Jeżeli. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika w Polsce mamy tani uklad oligarchiczny, 14.09.07, 10:39 BEZ oligarchow. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Dorna wykończy jego bezgraniczna bezczelność 14.09.07, 10:40 Tej nie-Polskiej kanalii zależy na pohańbieniu Polski.On z nią nie ma nic wspólnego.Ten obrzezany mózg pisuara pokazuje bez przerwy swoją antypolską podłość.Żre Polski chleb i bezwstydnie szkaluje nasz kraj.Pluskwa.Obrzydliwa gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Dorna ...................... 14.09.07, 10:50 A ty o czym nienawistny sowiecki prowokatorze,pełniący obowiązki polaka.....paszoł won do kacapii czy tam łysego psychola... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator555 Re: Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobre 14.09.07, 10:43 jak zwykle po polskiemu, proponuję wprowadzić do polskiego nową literę - auł z akcentem na a. Bo jak napisać zakanszał? Odpowiedz Link Zgłoś
odo3 Wrogowie 14.09.07, 10:45 Solidarność padła po wykończeniu wroga jakim była komuna i ten sam los czeka PiS. Dlatego szybko trzeba szukać wroga który z cementuje PiS dla tego tez wymyślano, że są nimi oligarchowie. Wszystko idzie po myśli PiS tylko trzeba gdzieś umiejscowić tych oligarchów i wskazać narodowi gdzie oni siedzą i pociągają za sznurki. Czy naród da się nabrać i jest głupi czy rozsądny wskażą nam to wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab Media atakują PiS ??? 14.09.07, 10:51 Media atakowały poprzedni rząd SLD z nie mniejszą zaciekłościa.Już pan Dorn o tym zapomniał.Taka jest rola mediów aby patrzeć władzy na ręce.Tak że bez przesady z tym atakiem i oligarchami.Ciekaw jestem kto jest autorem tego odkurzonego putinowskiego określenia w szeregach PiS Punkt widzenia zależy jak widać od punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Media atakują PiS ??? 14.09.07, 12:46 > Media atakowały poprzedni rząd SLD z nie mniejszą zaciekłościa. Nikt nie postawił nikomu z rządzących obalonych później zarzutów np. o współpracę z obcym wywiadem. A za rządów SLD miało to miejsce. > Ciekaw jestem kto jest autorem tego odkurzonego > putinowskiego określenia w szeregach PiS Punkt widzenia zależy jak > widać od punktu siedzenia. Myślę, że nauczyli się tego od Ryszarda Bugaja. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobre 14.09.07, 10:52 Panie Dornbaun,do pana przyszła rekordzistka w bzykaniu ,pani rokita.Kaczmarek wybrał inny warjant ,umówił się na bzykanko do Mariota. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobrej .. 14.09.07, 10:55 Ciekawe co jeszcze bajkopisarze z PiS wymyślą. Dlaczego ich glupawe wypowiedzi sa traktowane poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9989 Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobrej .. 14.09.07, 10:55 Widocznie dla pana Dorna jak i calej jego formacji, ci co się nie zgadzają z PIS to członkowie ukladu, obecnie oligarchicznego. Daj pan spoój panie Dorn, pańska wyp[owiedź świadczy tylko o tym, że ani chwili dłużej nie powinniście być u władzy. Nie możecie rządzić ludźmi, których traktujecie jak potrencjalnych przestępców lub kompletnych idiotów. Mnie wasza władza obraża. Jestem przeciwnikiem PIS, więc pewnie jestem z układu. Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Choroba szalonych pisowcow 14.09.07, 11:00 Czy mamy do czynienia z tendencja do zrzeszania sie ludzi z wrodzonym infantylizmem, debilizmem czy to nabyty virus ktory wsciekle atakujac, zaburza funkcjonowanie intelektu w tej akurat grupie politykow? Jezeli to zarazki ciekawe jaka droga pisowcy wzajemnie sie zarazaja ta przypadloscia? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobre 14.09.07, 11:04 insider-outsider napisał: > Ziobro wszystkich wykończy w dobrej wierze ...łącznie z sobą samym. Oby jak najprędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobrej .. 14.09.07, 11:08 "Nie wiem po co poszedł, ale na mnie robi wrażenie, jak minister Rzeczpospolitej leci do pokoju hotelowego, przechadza się po nim nerwowo, a następnie wchodzi do pokoju miliardera - wyjaśnił marszałek." A na mnie wypowiedź pana Dorna sprawia wrażenie, jak marszałek (były) sejmu RP cholernie zazdrości ministrowi (byłemu) RP, że on sam dostępu do takiego pokoju miliardera nie ma. Niesprzedajność niektórych polityków oparta jest na fakcie, że nikt ich nie chce kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Dorn: Ziobro wykończył mnie działając w dobre 14.09.07, 12:52 > "Nie wiem po co poszedł, ale na mnie robi wrażenie, jak minister > Rzeczpospolitej leci do pokoju hotelowego, przechadza się po nim > nerwowo, a następnie wchodzi do pokoju miliardera - wyjaśnił > marszałek." Owszem, robi. Tylko: po co? Odpowiedz Link Zgłoś
momy Dorn najwyraxniej nie przyjmuje do wiadomości, 14.09.07, 11:11 że ktoś może atakować PiS dlatego, że potrafi wykazać, że ta partia to banda głupców (np. ten, co się rumienił), paranoików (wiadomo, kto) i karierowiczów (np. tzw. spin doctors, których nie interesuje racja, tylko manipulacja). Jeżeli Kowalska robi awanturę Nowakowej dlatego, że ta wyprowadza swojego psa pod jej okno, to nie musi znaczyć, że Kowalska ma w tym cichy zarobek. Może po prostu nie lubieć psiego g.wna pod swoim oknem. I słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś