pierot6 Kanalie z PIS-u.. Won od Borusewicza !!!! 15.09.07, 21:11 Borurewicz to IKONA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Re: Kanalie z PO.. Won od Lepera !!!! 15.09.07, 21:19 pierot6 napisał: > Borusewicz tocw..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Bogdan Borusewicz to jeszcze nie program:) 15.09.07, 21:15 >... kretacze z PO.... ja glosuje na PiS i tylko PiS, zachecam tez innych , jak zwykle he,he, cha:) Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 doris9914.. ty to jeszcze nie Polska.. 15.09.07, 21:18 tylko dziwka na szosie... Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Re: doris9914.. ty to jeszcze nie Polska.. 15.09.07, 21:24 A to Israel i dziwka... pod ścianą .... realista.1000 napisała: > tylko dziwka na szosie... Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Czyli chla więcej i bardziej bije żonę? 15.09.07, 21:17 A ja myślałem, że ty Donald jesteś w tym najlepszy. . Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Re: Nie chlaj, nie bij konia!..idioto!!!! 15.09.07, 21:22 realisto.1000. Widzę, że na tym forum trzeba tylko gównem obrzucać, najlepiej PiS i jest sie git. chylę czoła przed pedałami z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 tuskobomber.. jestes burdelmama? 15.09.07, 21:26 Jareczka,Rydzyka,wielgusa,Zbysia ???? Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Re: tuskobomber.. jestes burdelmama? 15.09.07, 21:32 wszystkich (zusamen) do kupy, oni zrobią ci penetrację analną profesjonalnie. realista.1000 napisała: > Jareczka,Rydzyka,wielgusa,Zbysia ???? Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Czyli chla więcej i mocniej bije żonę? 15.09.07, 21:17 A ja myślałem, że ty Donald jesteś w tym najlepszy. . Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: tuskobo...masz nature łajdaka! 15.09.07, 21:41 nie, nie lubię sqrwysyna. - PO prostu. jasmin.11 napisał: > dawne SB ? Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: tuskobo...masz nature łajdaka! 15.09.07, 21:42 SB to domena PO: np. Olechowski jasmin.11 napisał: > dawne SB ? Odpowiedz Link Zgłoś
o90 na czym polega fenomen Borusewicza ? 15.09.07, 21:23 to jakis wybitny polityk ? autor przelomowych ustaw ? moze autor nowych idei ? nie to zwykly szarak jak Tusk daleko mu do Rokity zamiana sie nie powiodla Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: Borusewicz to GOSC ! 15.09.07, 21:46 ...szkoda tylko, że ma nieprzekonującą twarz. I nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Daremne zaklęcia Donalda! 15.09.07, 21:26 Wy starczy popatrzeć na facjatę tego Borusewicza, żeby stwierdzić że jest to prostak, gbur i prymityw! Jeżeli specjalnie nie przygotuje się, to wyłazi z niego ten prymitywizm w formułowaniu myśli. Nie wiem więc o jakim czyszczeniu butów mówi Donald Tusk! KOŃ JAKI JEST, KAŻDY WIDZI!!! Skończmy już panie Tusk z tym etosem i zasługami. Wtedy, kiedy ten osioł Borusewicz zajmował się budowaniem własnego kombatanckiego zyciorysu (bawił się w solidarnosciową konspirację), ja zastanawiałem się jak zbudować dom i wychować oraz wyżywić dwójke małych dzieci w wieku przedszkolnym. A teraz muszę z moich podatków utrzymywac takiego darmozjada jak Borusewicz i jeszcze czytać bzdurne wynurzenia Donalda. Wszystkich tych etosowych państwowców-samorządowców, żyjących na koszt podatnika, powinno się w ramach reedukacji kierować do najcięższych prac, żeby chociaż w części zwrócili społeczeństwu to co zawłaszczyli, kosztem tegoż społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Daremne zaklęcia Donalda! 15.09.07, 21:28 Manfred ! Pisowski debilu musza ci placic od slowa , bos ich duzo wyklepal !! Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Re: Daremne zaklęcia Donalda! 15.09.07, 21:30 Jeśli Tusk ci mało płaci, przejdź do Pis, przy twoich ciągotkach to nic takiego. jacekm22 napisał: > Manfred ! > Pisowski debilu musza ci placic od slowa , bos ich duzo wyklepal !! Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: Kaczyńscy, to Szambo-PIS !!!! 15.09.07, 21:37 beknęło ci się dolnym końcem przewodu pokarmowego? Albo masz kłopot z klawiaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna łzy w oczach Donalda 15.09.07, 21:35 znowu stawia na wizerunek mięczaka i płaczka - tak jak w poprzednich wyborach - tak trzymać Panie Donaldzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 tobie już ani Borusewicz ani Wałęsa nie pomoże 15.09.07, 21:44 ani pani Merkel nawet ... wybory macie udupione ! i to przez własną głupotę ! Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: tobie już ani Borusewicz ani Wałęsa nie pomoż 15.09.07, 21:47 ani ślub kościelny w ostatniej chwili - sqrwiały ateisto spod ściany beku. pw2221 napisał: > ani pani Merkel nawet ... wybory macie udupione ! i to przez własną > głupotę ! Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Czy Donald dalej pociąga i bije.....? 15.09.07, 21:44 Proszę o autoryzowaną odpowiedź, żebym nie musiała sie opierać na nieautoryzowanej wypowiedzi H..arskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski010 Herr Tuske powinien pojechac do Lizbony 15.09.07, 21:51 Tam nauczylby sie Silesiusowi czyscic buty; hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
exdziewica Bogdan Borusewicz wystartuje z listy PO 15.09.07, 21:54 To człowiek, któremu większość polskich polityków powinna czyścić buty - powiedział o marszałku Senatu Donald Tusk. Czyżby czyszczenie komuś butów było dla pana Donalda Tuska wyrazem najwyższego szacunku. Jeśli tak, zamiast odpowiadać kogo szanuje niech powie komu czyści buty a obywatele niech wiedzą ,że gdy już zostanie prezydentem czy premierem to będą musieli czyścić jego buty aby go uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski010 Przed 2 laty Tuske wzial se z Gocha slub koscielny 15.09.07, 21:55 (po 20 latach zycie "na kocia lape"); to pewnie teraz - na recz kampanii - poprosza abp Goclowskieg o uniewaznienie malzenstwa; przeciez chodzi o koalicje z LiD-em Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin chrzest Dorna był nie mniej frapujący 15.09.07, 22:01 bardziej mnie zafrapował nagły chrzest Dorna. Po tylu latach uwierzyć w Jezusa i Niepokalana Marię Pannę. Ciekawe czy odamwia paciorek wieczorem i chodzi do komunii co niedziela. na wszelki wypadek jarmułka cały czas w szafie. silesius.monachijski010 napisał: > (po 20 latach zycie "na kocia lape"); to pewnie teraz - na recz > kampanii - poprosza abp Goclowskieg o uniewaznienie malzenstwa; > przeciez chodzi o koalicje z LiD-em Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna antysemicka morda ,obrońców demokracji przed pis, 15.09.07, 22:04 ...w pełnej krasie : mojo.risin napisał: > bardziej mnie zafrapował nagły chrzest Dorna. Po tylu latach > uwierzyć w Jezusa i Niepokalana Marię Pannę. > Ciekawe czy odamwia paciorek wieczorem i chodzi do komunii co > niedziela. > > na wszelki wypadek jarmułka cały czas w szafie. > > silesius.monachijski010 napisał: > > > (po 20 latach zycie "na kocia lape"); to pewnie teraz - na recz > > kampanii - poprosza abp Goclowskieg o uniewaznienie malzenstwa; > > przeciez chodzi o koalicje z LiD-em > > Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin heheheeeee 15.09.07, 22:14 tylko sie nie popłacz ze złości;))) z drugiej strony masz rację - te antysemickie ataki na PiS moga byc dla nich męczące. szczególnie w szabas. sralimuchibedziewiosna napisał: > > ...w pełnej krasie : > > mojo.risin napisał: > > > bardziej mnie zafrapował nagły chrzest Dorna. Po tylu latach > > uwierzyć w Jezusa i Niepokalana Marię Pannę. > > Ciekawe czy odamwia paciorek wieczorem i chodzi do komunii co > > niedziela. > > > > na wszelki wypadek jarmułka cały czas w szafie. > > > > silesius.monachijski010 napisał: > > > > > (po 20 latach zycie "na kocia lape"); to pewnie teraz - na recz > > > kampanii - poprosza abp Goclowskieg o uniewaznienie malzenstwa; > > > przeciez chodzi o koalicje z LiD-em > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna płakać mogę ze śmiechu - syn folksdeutscha ? 15.09.07, 22:18 mojo.risin napisał: > tylko sie nie popłacz ze złości;))) > z drugiej strony masz rację - te antysemickie ataki na PiS moga byc > dla nich męczące. > szczególnie w szabas. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: płakać mogę ze śmiechu - syn folksdeutscha ? 15.09.07, 22:24 to nie wiesz czy ojciec podpisał folksliste czy nie? współczuje - życ z takim cieżarem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski010 Re: chrzest Dorna był nie mniej frapujący 15.09.07, 22:19 Pewnie i Dorn uwierzyl w Jezusa (a czemu nie?); zas Tuske wierzy tylko w kase (najlepiej lewa), zas Goche jak lal po pogansku, tak i po katolicku dalej lej, nasz damski bokser Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: chrzest Dorna był nie mniej frapujący 15.09.07, 22:32 widzisz silek chyba mu zazdrościsz bo o ile tusek może nawet bił zone - wcale nie po pogańsku tylko zgodnie z biblijnymi wzorcami - to ty całe życie biłeś kon.a. a to grzech. silesius.monachijski010 napisał: > Pewnie i Dorn uwierzyl w Jezusa (a czemu nie?); zas Tuske wierzy > tylko w kase (najlepiej lewa), zas Goche jak lal po pogansku, tak i > po katolicku dalej lej, nasz damski bokser Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: Bogdan Borusewicz wystartuje z listy PO 15.09.07, 21:59 "To człowiek, któremu większość polskich polityków powinna czyścić buty" Tusk rozumiem jest pierwszy w kolejce do czyszczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: Bogdan Borusewicz wystartuje z listy PO 15.09.07, 22:02 On już mu wyczyścił, teraz szuka głupszych od siebie ... 1maruti1 napisał: > "To człowiek, któremu większość polskich polityków powinna czyścić buty" > > Tusk rozumiem jest pierwszy w kolejce do czyszczenia? > Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: Bogdan Borusewicz wystartuje z listy PO 15.09.07, 22:06 qtastusk napisała: Fajny nick :) Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: Bogdan Borusewicz wystartuje z listy PO 15.09.07, 22:10 każdy jest fajny, kiedy sie dokładnie przyjrzysz . 1maruti1 napisał: > qtastusk napisała: > > Fajny nick :) > Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna PO brakuje twarzy i charyzmatycznych osobowości 15.09.07, 21:59 dlatego uprawia, jak to sama nazywa ,,polityczna prostytucję,, doskonale zdając sobie sprawę z tego, że jej obecne twarze nie sa w stanie porwać nikogo, a charyzmatyczna osobowość, jedyna w tej partii odeszła właśnie, co wycisnęło łzy z oczu Tuska zesrała się bida i płacze :] Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin PiStytutki 15.09.07, 22:04 sralimuchibedziewiosna napisał: > dlatego uprawia, jak to sama nazywa ,,polityczna prostytucję lepiej napisać PiStytucja. po odejsciu meżydła, borusewicza i kilku innych w pisie zostały juz same wystraszone k..y. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna w ustach nazisty takiego jak ty... 15.09.07, 22:11 ...wyzwiska to najlepszy kompolement mojo.risin napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > dlatego uprawia, jak to sama nazywa ,,polityczna prostytucję > > lepiej napisać PiStytucja. po odejsciu meżydła, borusewicza i kilku > innych w pisie zostały juz same wystraszone k..y. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin PiStytucja 15.09.07, 22:17 to już niedługo - po 21 października zmienisz nika i bedziesz pisać peany na cześć LiDu. Zmieni się klient. Zjawisko pozostanie to samo: PiStytucja. sralimuchibedziewiosna napisał: > ...wyzwiska to najlepszy kompolement > > > mojo.risin napisał: > > > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > dlatego uprawia, jak to sama nazywa ,,polityczna prostytucję > > > > lepiej napisać PiStytucja. po odejsciu meżydła, borusewicza i kilku > > innych w pisie zostały juz same wystraszone k..y. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Taa...Za to PiSuar ma bolszewicka twarz ojczulka 15.09.07, 22:32 Rydzyka i jego "ministrantki" Sobeckiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Bogdan Borusewicz wystartuje z listy PO 15.09.07, 22:01 o rety , ale sentex , łał ! Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Bogdan Borusewicz wystartuje z listy PO 15.09.07, 22:05 semtex, geniuszu brzoza36 napisał: > o rety , ale sentex , łał ! Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk To człowiek, któremu większość polskich polityków 15.09.07, 22:41 "To człowiek, któremu większość polskich polityków powinna czyścić buty" - to wypowiedź POważnego polityka-inaczej. Niech cię ch..j spali Donaldzie Iljiczu Tuskiewiczu . Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gdyby nie Borusewicz 15.09.07, 23:22 to k#tasie, psie czy też inny moherze - stała byś dalej w kolejkach za cukrem i mięsem a Jarek Kaczyński wykładał by socjalistyczna teorię prawa Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk Re: gdyby nie Borusewicz 15.09.07, 23:30 pierdzielisz, idź spać może jutro cię obudzi kolejna bomba Tuska. Będziesz miał nowy temat do obsikiwania. pakulec napisał: > to k#tasie, psie czy też inny moherze - stała byś dalej w kolejkach za cukrem i > mięsem a Jarek Kaczyński wykładał by socjalistyczna teorię prawa Odpowiedz Link Zgłoś
jakte chylę czoła. 15.09.07, 23:40 ale Panie Marszałku nie ma Pan charyzmy a Pana mowa nie zjednuje Panu zwolenników w TV wypada Pan blado. Dlaczedo? Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Czy Tuskowi zdarzylo sie powiedziec cos madrego ? 16.09.07, 00:00 << Tusk powiedział, że w wyborach Polacy dokonają wyboru za cywilizacją Zachodu lub przeciwko niej. - Tak jak tu narodził się sen o Polsce zakorzenionej w chrześcijańskiej cywilizacji Zachodu, tak teraz, w październikowych wyborach potwierdzimy ten wybór, albo zmarnujemy kolejne lata - dodał lider PO. Według niego, "ci, którzy dziś rządzą Polską znowu wpychają ją w objęcia Wschodu". Jak zaznaczył Tusk, wybory będą też sporem o to, czy kolejne dwa miliony Polaków wyjedzie z kraju. Jak ocenił, u władzy są obecnie ludzie, którzy mają "usta pełne obietnic i dwie lewe ręce do roboty". >> Przeciez to jest belkot. Skad te dwa miliony ? Polske przez ostatnie kilka stuleci w "chrzescijanskiej cywilizacji zachodu" stopniowo "zakorzeniali" zachodni barbarzyncy swoja potrzeba przestrzeni zyciowej (na wschodzie), co skonczylo sie utrata naszej panstwowosci, a po przeszlo 20 latach od odzyskania, 5 letnim bezprzykladnym niemieckim barbarzynstwem nie tylko w Polsce. Wczesniej "zakorzeniala" nas polska hierarchia kk bedaca na usugach watykanskiej. Watykanska byla i nadal jest pod duzym wplywem niemieckiej (wynikajacym z korzystnie swiadczonych sobie w przeszlosci roznych uslug /z wojnami wlacznie/ i roznych intryg.) Widac to wyraznie na Wawelu symbolu polskiej panstwowosci gdzie do dzisiaj spoczywa w krolewskim sarkofagu zdrajca Polski biskup Stanislaw, ktory spiskowal z Niemcami (wladza krolewska za czasow Boleslawa II Smialego byla synonimem wladzy panstwowej). Listy i pouczenia miedzy papiestwem a polska hierarchia z czasow powstan przeciwko zaborcom (opowiadajace sie za "prawowita" wladza i potepiajace "wichrzycieli") sa wymownycm swiadectwem wplywu Niemcow w Watykanie i stosunku Watykanu do Polakow. Za dotychczasowe 2 "zmarnowane" lata odpowiada conajmniej w rownym stopniu Tusk co Kaczynski. Straszenie nastepnymi jest nieomal zacheta by oddac zdecydowana wiekszosc PiS-owi jako ze Tusk po dwukrotnej przegranej w poprzednich wyborach okazal sie przywodca nieporadnym, bez najmniejszej charyzmy, bez programu i bez zadnej wizji oprocz tej oklepanej przez polska sfore dziennikarska, ktorej glowna "zasluga" jest reklamowanie i powielanie najgorszych zachodnich wzorcow. "ci, którzy dziś rządzą Polską znowu wpychają ją w objęcia Wschodu" To zas pozostawiam bez komentarza: Musi, ze to jakis skrot myslowy ktorego nie rozumiem. Antyrosyjskie fobie i schizofrenie Kaczynskich od dwoch lat niczym innym nie skutkuja jak pogorszeniem naszych stosukow z Rosja co odbywa sie kosztem naszego rozwoju, naszej gospodarki i naszej przyszlosci. Bogdan Borusewicz wystartuje z listy PO Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Borusewiczowi wstapil w POwno, buty zabrudzone 16.09.07, 00:01 Donald, wyczsyc Borusewiczowi buty bo mu sie zabrudzily jak wdepnal w POwno. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Donal "czyje duchowe wsparcie L. Walezy" czyli 1% 16.09.07, 00:04 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Donal "czuje duchowe wsparcie L. Walezy" czyli 1% 16.09.07, 00:21 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Dlaczego Sikorski zaluje nominacji Macierewicza?! 16.09.07, 00:11 GazWyb podaje: > W trakcie konwencji wystąpił również Radosław Sikorski. Jak > podkreślił, osobistym zawodem był dla niego fakt, że pod wpływem > Jarosława Kaczyńskiego powołał Antoniego Macierewicza na szefa > Służby Kontrwywiadu Wojskowego. Przeciez A. Macierewicz odwaznie i konsekwentnie likwiduje wplywy obcego wywiadu w Polsce, jak nikt inny przed nim! I pan Sikorski zaluje tej nominacji?! Widze, ze rzeczywiscie Sikorskiemu blizej do PO niz do PiSu, zdecydowanie blizej. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tusk wstydzi sie przyznac za jaka cywilizacja tesk 16.09.07, 00:18 GazWyb podaje: > [Donald Tusk: - [Dla Polakow] "To wybór za cywilizacją Zachodu lub > przeciwko niej" A konkretnie? No powiedz Donald za jaka cywiliazacja tesknisz! Przeciez wiemy ze nie szwajcarska ani hiszpanska. Dlaczego tak trudno ci jakos wymowic slowo "niemiecka" ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne p r o s b a do PiSankowych prostytutek !!!!!!!!!! 16.09.07, 00:51 D O N A L D A T U S K A I P L A T F O R M E O B Y W A T E L S K A P O C A L U J C I E W D U P E W S I A R Z E !!!!!!!! °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° jedno slowo cisnie sie na usta: p o g a r d a a ci co popieraja to najwstretniejsze, obrzyganie towarzystwo z Kaczego grodu nie zasluguja nawet na kopa w dupe, bo buta szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Widziałem wczoraj w TV to indywiduum - Borusewicza 16.09.07, 08:42 Zero poczucia humoru. Wygląd takiego kmiotka i prostaka, na dodatek obrażonego na cały świat i na siebie (chyba za kompletny brak urody i chzryzmy!!!). Chciał coś powiedzieć dowcipnego, a wyszedł żałosny prymitywizm i niezrozumiały bełkot!!! Ostatnią rzecz, którą ta miernota powinna robić, to zajmować się sprawami publicznymi. Pan Bóg ukarał go brakiem talentów i niech się ten osioł z tym pogodzi, a nie narzuca społeczeństwu, bo to zwyczajnie - grzech!!! Drugi niestety ogładzony prymityw, to ten Sikorski, jakieś głupkowate pytanie do samego siebie - "gdzie ja jestem". Facet najwyraźniej nie wie co mówi!!! Zastanawiam się jak PiS mógł się tak pomylić. Zarówno Borusewicz jak też Sikorski w normalnej partii są nie do zaakceptowania. Lepiej już było wziąć kogokolwiek z ulicy. Poczyniłby PiSowi mniej szkód a zrobiołby to samo a może i więcej!!! Borusewicz, to największa solidarnościowa GNIDA. Doczepił się sprytnie do Etosu i teraz odcina kupony za wszelką cenę - ODRAZA I OBRZYDLIWOŚĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 manfred211..ty tępy, zafajdany esbecki kmiocie ! 16.09.07, 09:08 żeby nie tacy, jak Borusewicz,komuna nadal by rządziła z Kaczynskimi... Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Wrogom Borusewicza przypomnę : 16.09.07, 09:36 "Nową przypowieść Polak sobie kupi,że i przed szkodą i po szkodzie głupi".A głosujcie sobie,głupole,na pisuarów.Macie przywódców:Jacek Kurski,Ziobro,Fotyga i kilku podobnych.To wasze "ikony".Głosuj głupia chołoto.Będziecie mieć kraj opluwany przez wszystkich i skócony.Rzadzony przez przygłupów i prymitywów.Jak ktoś jest jeszcze ślepy po 2 latach rządów PiS- ze zgnilizną Samoobrony i Giertychem i chce tego dalej to samobójca albo skonczony kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś