basia 15.09.07, 19:28 niedobra Gilowska, zly PiS. Powinni w ogole nikogo w Poznaniu nie wystawiac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
worjoz Olejniczak, zezowaty gogus, co jezykow nie zna 15.09.07, 19:36 i ten palant chce byc liderem mlodej lewicy ? zarty se robi ten zezowaty gogus Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Re: Olejniczak, zezowaty gogus, co jezykow nie zn 15.09.07, 20:48 Miler go w znajomości językow bije na głowę; www.dojarka.pl/f/1034/Miller_angielski worjoz napisał: > i ten palant chce byc liderem mlodej lewicy ? > > zarty se robi ten zezowaty gogus Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Olejniczak, zezowaty gogus, co jezykow nie zn 15.09.07, 22:29 Olejniczak mądrze gada. Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Olejniczak, zezowaty gogus, co jezykow nie zn 15.09.07, 23:56 też go nawet lubię, ale gada jak każdy polityk z mądrościa nie ma to wiele wspólnego. tego typu politycy nie są od myślenia tylko do lubienia a jego ludzie lubią a milera nie lubili i wszystko, zresztą okaże się po wyborach czy go tak naprawdę lubią:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Przestępcy w rządzie.? Gilowska też.? 16.09.07, 08:09 Mężydło jasno przedstawił że w rządzie są podejrzani o przestępstwa : Ziobro-nakazy w prokuraturze w sprawie Rydzyka i Kamiński z CBA : nielegalne podsłuchy namawianie posła.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petronelka_net Re: Olejniczak, zezowaty gogus, co jezykow nie zn 15.09.07, 20:59 Chcesz powiedzieć,że w przeciwieństwie do Millera poligloty?! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Olejniczak, zezowaty gogus, co jezykow nie zn 15.09.07, 23:12 worjoz napisał: > i ten palant chce byc liderem mlodej lewicy ? > > zarty se robi ten zezowaty gogus Skoro "wykształciuchy" premier i prezydent nie potrafią poprawnie posługiwać się żadnym językiem, włączając w to język polski, to nie widzę powodu do krytyki Olejniczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Re: Olejniczak, zezowaty gogus, co jezykow nie zn 16.09.07, 00:36 obecnie rowiesnicy Olejniczaka chcac pracowac na stanowisku pow.zmywaka musza wykazac sie znajomoscia jezyka obcego i wykazuja sie,a ten to beztalentne ksero Kwacha,tylko moze rzadziej pokazuje sie z bolaca golenia lewa Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Beznadziejny Religa-zaprzedał się. 16.09.07, 08:11 I Gilowska też. Stała się sługusem schizofrenika. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Olejniczak, zezowaty gogus, co jezykow nie zn 15.09.07, 23:29 A moze by sie tak zainteresowac co ten pan ma wogole do powiedzenia w jezyku ojczystym a nie po sztubacku rozliczac go ze znajomosci jezykow obcych...Bo jak dla mnie najwiekszym problemem z Olejniczakiem jest to,ze w swoich wystapieniach powiela banaly n/t zaangazowania na rzecz mlodych co akurat nic nie musi znaczyc. Czy ktokolwiek pyta w ilu obcych jezykach mowi prez. USA??? Uznany za najbardziej skutecznego w ub. wieku Reagan nie znal zadnego poza ojczystym. Jego poprzednik Carter, intelektualista brylujacy plynnie po francusku jest na dzis oceniany jako jeden z najgorszych prezydentow. Nota historyczna: najgorszy polski krol M.K.Wisnioweicki znal osiem jezykow obcych (na tamte czasy byl to fenomen) ale w zadnym z nich nie mial nic do powiedzenia ze szkoda dla kraju. przytomny2 (plynna znajomosc jez. angielskiegom (w tym zawodowego) i wloskiego, niezla rosyjskiego i slaba niemieckiego, od 9 lat na kontraktach badawczych w Niemczech i we Wloszech - obecnie w Rzymie; mowie to po to ,zeby mi tu jakis sztubak-poliglota nie zarzucal kompleksow. W zyciu co najmniej rownie wazne jest to co sie ma do powiedzenia jak to w jakim jezyku sie to robi. Wybitny matematyk z Polski dostanie prace (rowniez w charakterze wykladowcy) w USA nawet jesli nie zna angielskiego. Matomiast cale tabuny anglistow dozywaja za to emerytury na posadkach nauczycielskich w kraju bo za granica nikt za nimi nie przepada). Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Bezprawie i Niesprawiedliwość. 16.09.07, 08:12 PiS to organizacja przestępcza.? Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Poznaniacy śmieją sie z "występu" TW Beaty 15.09.07, 19:49 Kaczyńscy chyba na głowe upadli wysyłając do Poznania ta miernote. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Poznaniacy śmieją sie z "występu" TW Beaty 15.09.07, 19:50 mojo.risin napisał: > Kaczyńscy chyba na głowe upadli wysyłając do Poznania ta miernote. skoro taka miernota, to nikogo nie skloci. Wiec czego boi sie Olejniczak? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Poznaniacy śmieją sie z "występu" TW Beaty 15.09.07, 19:56 basia napisała: > mojo.risin napisał: > > > Kaczyńscy chyba na głowe upadli wysyłając do Poznania ta miernote. > > skoro taka miernota, to nikogo nie skloci. Wiec czego boi sie Olejniczak? Boi się? Jak Tyś do tego doszła? (Bo wcale nie sprawia wrażenia przestraszonego.) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin widoki z katafalku 15.09.07, 20:01 żywy trup - PiS - leży na politycznym katafalku. koloratura1 napisała: > Boi się? Jak Tyś do tego doszła? Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Re: widoki z katafalku 16.09.07, 00:41 mojo.risin napisał: > żywy trup - PiS - leży na politycznym katafalku. > > koloratura1 napisała: > > > Boi się? Jak Tyś do tego doszła? niestety mylisz sie ty z IV Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Gilowska.? to ten odpad z PO.? 16.09.07, 08:10 Tej Pani już dziękujemy. To wtyka Kaczyńskiego, nic nie warta. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Poznaniacy śmieją sie z "występu" TW Beaty 15.09.07, 21:57 koloratura1 napisała: > Boi się? Jak Tyś do tego doszła? > (Bo wcale nie sprawia wrażenia przestraszonego.) a co? cieszy sie, ze Gilowska kandyduje ale ostrzega, ze chce sklocic poznaniakow? Logika lewicy jest porazajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Poznaniacy śmieją sie z "występu" TW Beaty 15.09.07, 23:38 No coz, Poznaniacy mieli kiedys taka "wybitnosc" w rzadzie Buzka jak p.Kamele-Sowinska. O ile wiem w odroznieniu "miernioty" Gilowskiej nikt o niej nie Zachodzie nie slyszal, no ale poznaniacy musza od czasu do czasu wyleczyc swoje kompleksy i w tym celu sie programowo posmiac z kogos z zewnatrz.Ty tez masz kompleksy bo nie potrafisz niczego zarzucic Gilowskiej konkretnie tylko wcinasz sie z ta odgrzewana historia lustracyjna sprzed roku. Nie masz czegos ciekawszego do powiedzenia w temacie? No bo jak to mozliwe,.. wszak Poznan posiada czolowa uczelnie ekonomiczna a z tego KUL-u, co to studia biznesowe ma dopiero od 15 lat to i ten sp L.Paga (wspolzalozyciel GPW) no i ta "smieszna" Gilowska. A Poznan czuje przeciez ciezar ekonomicznych doswiadczen z korupcja i upadkiem Banku Wielkopolskiego. Juz nie mowie,ze jest to kolebka rodu Giertychow no i zwiaznej z nim instytucji parabankowych.... takie doswiadczenie to nie w kij dmuchal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Bolszewizm PiSu. 16.09.07, 08:13 Działania PiS to bolszewia. Co na to powiedział by Beria.? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Olejniczak: Gilowska chce skłócić poznaniaków 15.09.07, 20:27 "Zyta Gilowska startuje w Poznaniu z listy PiS "tylko po to, by się kłócić i dzielić poznaniaków" - ocenia Wojciech Olejniczak. " a jak w ogóle samopoczucie Samego Przewodniczącego zawołania klanowego "łelkam ewrybady"? Miller już nie depcze po piętach? czy może sam Naczelny Ochlej już sprawę rozsądził? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Odejście Milera i tego drugiego pajaca z LSD przed 15.09.07, 20:46 samymi wyborami to wielka lipa obliczona na dodatkowe punkty. Tylko chory umysłowo człek uwierzy, że lewica sie odmładza. Niech ktoś mi podpowie czyim cieniem jest dr, no ten który chciał swego czasu rozmawiać z Wałęsą jak doktor z doktorem? Odpowiedz Link Zgłoś
jowitaa1 jakie to ma znaczenie co sobie tu powiedza!!zadneg 15.09.07, 20:47 to co mowia o sobie nawzajem nie liczy sie ani dla nich ani dla nas. Bo oni po takim wiecu spotykaja sie i ida razem na piwo. To co sie dla nas liczy to zobaczenie co ci ludzie zrobili dla nas i dla kraju. Jak pracowali w sejmie??? to mozna zobaczyc na sejm.gov.pl wszystkie partie w sejmie sa socjalistyczne,bo wylonily sie w wyniku socjalistycznej ordynacji wyborczej.I ta trzeba konicznie zmienic. aaaaa1.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
petronelka_net Olejniczak: Gilowska chce skłócić poznaniaków 15.09.07, 20:57 Poznań nigdy nie był propisowski, więc i Gilowska nic nie wskóra.Poza tym my nie lubimy sprzedawczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: Olejniczak: Gilowska chce skłócić poznaniaków 15.09.07, 21:05 petronelka_net -to głosuj na czerwone sierpy spłodzone na czerwonej szmacie, z twojej wypowiedzi wynika jedno młot i sierp Odpowiedz Link Zgłoś
r100gs_pd Re: Olejniczak: Gilowska chce skłócić poznaniaków 15.09.07, 21:11 > twojej wypowiedzi wynika jedno młot i sierp a Ty Rydzyk czy kaczor ważaniejszy ? kompleks jakby podobny. jak nie ma arumentów to szatan itp. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Beata dołączyła do komuny. 16.09.07, 08:14 Ale ona tam już była, tylko wyciągnął ja Jarek, widocznie też bolszewik.? Odpowiedz Link Zgłoś
tuskbomber Re: Olejniczak: Gilowska chce skłócić poznaniaków 15.09.07, 21:13 petronelka_net napisała: > Poza tym my nie lubimy sprzedawczyków. my lubimy takich co nie słodzą herbaty, zawsze to taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Olejniczak: Gilowska chce skłócić poznaniaków 15.09.07, 23:52 Za to pod Poznaniem zainstalowal sie rod Giertychow ... i to dopiero jest reklama dla regionu !!! Czyz nie tak?? A kto niby w tym wszystkim jest "sprzedawczykiem"??? Gilowska,ktora na insynuacje Tuska (o domniemany nepotyzm, z ktorego to zarzutu poniewczasie chcial sie wycofac) zrezygnowala z czlonkowstwa w PO czy moze kto inny ...? A moze wzorem kolesi spod budki z piwem pijesz do tej kretynskiej szopki lustracyjnej sprzed roku, z ktorej sad ta gadule (Gilowska) uwolnil. Nawet jesli Gilowska w Poznaniu niczego nie wskora to co w sumie wskora Poznan?? Dostanie wlasnego min. finansow (jednego u Buzka juz mial przez trzy miesiace). Wyskoczy w rankingach inwestorow przed Wroclaw? - smie watpic. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Olejniczak, dzieciaczku zostaw prof.Z. Gilowską 15.09.07, 21:20 Dzieciaczku, nie dorosłeś do pięt prof.Z.Gilowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: zlodzieje,kretacze i ubecy glosuja na lid:) 15.09.07, 21:22 >.... polacy glosuja na PiS...:) Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: zlodzieje,kretacze i ubecy glosuja na lid:) 15.09.07, 23:56 A w srodku pomiedzy PiS i LiD zieje wielka dziura - czyz nie tak. Miedzy nimi nie ma NIC .... ciemno wszedzie glucho wszedzie ... a rodacy odbijaja sie od sciany do sciany ... przytomny2 - wyborca PO Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 a po co ty startujesz w wyborach gamoniu ? 15.09.07, 21:50 he, he z takim liderem to ten Lid zajedzie ale na śmietnik historii Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt --- Obłuda, korupcja i kit - to cały LiD.--- 15.09.07, 21:52 Taka prosta odpowiedź na głupkowate rymowanki Olusia - małego krętacza. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: --- Obłuda, korupcja i kit - to cały LiD.--- 15.09.07, 23:15 imprezagt napisał: > Taka prosta odpowiedź na głupkowate rymowanki Olusia - małego > krętacza. Prawie poeta i prawie mądry, ale prawie robi jednak zasadniczą różnicę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szuszwol Nikt nas nie skłóci! 15.09.07, 21:53 Poznaniacy to liberałowie i liberalni konserwatyści i ani PiS ani lewica nie wygra tu wyborów. My pamiętamy obcinanie środków z UE, brak finansowania S-5 do Wrocławia i Gdańska w kontekście Euro, dofinansowania trzeciej ramy i innych projektów. Rząd warszawski marginalizuje nasze miasto i region. Za Kaisera mieliśmy większe poważanie. Czy oni są nam do czegokolwiek potrzebni? Samorządna, samodzielna Wielkopolska! Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek wlasnie 15.09.07, 22:18 do tego jeszcze autonomiczny Slask i niech sobie kaczory wprowadzaja bolszewickie pomysly gospodarcze w tych debilnych wojewodztwach, gdzie masa nierobow na nich glosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: wlasnie 15.09.07, 23:35 chce cichutko zaznaczyc, ze do tej listy mozna smialo dodac Pomorze. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: wlasnie 16.09.07, 00:37 Pomorze niech juz zwija manatki, i to zarowno to Zachodnie, ktore drenuje specjalistow z Polski centralnej i wschodniej (moja sistra - wziety neurolog po 2 specjalizacji pracuje w Gryficach a jej maz - w Kolobrzegu - oboje z Polski wschodniej po lubelskim AM) i niech placi stosownie lekarzom z Zachodu zeby zechcieli sie zjawic. Jesli Szczecin po 17 latach od otwarcia granic nie potrafi skorzystac z bliskosci Berlina, doprowadza wlasna stocznie do upadku to mu akurat jakakolwiek samodzielnosc pomoze. No a jesli chodzi o Pomorze Gdankie z jego potrzebami na publiczny grosz na utrzymanie roznych kolebek i etosow - to tym bardziej, szczegolnie po aferach z korupcja polityczna wokol tamtejszej prokuratury, niesmacznych historiach z ks Jankowskim i ogolnie nieswiezymi pretensjmai tego regionu do wielkosci. Zycze Wam wielkosci ale na wlasny koszt. Zacznijcie moze od A1- przynAJMNIEJ BEDZIE JAKIS TRANZYT ZE Skandynawii, przynajmniej na cos sie przydacie!!! A skoro chcecie na swoje to lapy precz od budzetu !!! Stadion na EURO 2012 TEZ SFINASUJCIE ZE SRODKOW SAMORZADOWYCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_one Re: wlasnie 16.09.07, 01:08 Idzcie wszyscy wreszcie Polska odetchnie i wschód będzie pracował na siebie. Mam dosyć wiecznych fochów nienasyconych mądrali z tzw. Polski A. Niemce zbudowali miasta a ci nawet utrzymać sami nie potrafią. Granda i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: wlasnie 16.09.07, 00:19 Osobiscie do debilnych wojewodztw zaliczam wlasnie Slask, choc na Kaczorow nie glosowalemn i nie zamierzam. SLASK NIECH SIE RZADZI SAM I LAPY PO PUBLICZNY GROSZ NIE WYCIAGA.Rzygac sie juz chce od tych slaskich postekiwan. Idzcie "na swoje" i zobaczycie za lat 10 ile z was jeszcze zostanie. Tylko nigdzie indziej nie liczcie na latwe emneryturki dla gornikow ja za ostatnich tygodni Kwacha. Zycze wam abyscie dostali taka druga premier Tatcher, ktora akurat brytjskich gornikow sprowadzila do parteru i bezwzglednie wyegzekwowala rachunek ekonomiczny. Chcialem tez zauwazyc,ze to wbrew pozorom nie Slask tylko te "debilne wojewodztwa" na wschodzie byly od zawsze platnikami netto do kasy wiec akurat Slask tu laski nie robi w niczym. Zdrenowal kraj z ludzi i pieniedzy przez pol wieku, nastawial deficytowych molochow wiec niech teraz troszczy sie o siebie sam. Zobaczymy jak mu pojdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_one Re: wlasnie 16.09.07, 01:22 Wypraszam sobie nierobów panie PIEKNY. My tu na wschodzie też musimy z rana maszerować do pracy jak wszędzie w Polsce. Od nikogo z zachodu chleba nie prosimy i wrzucamy do wspólnego kotła. W drugą stronę sprawa ma się inaczej bo inwestycje tu nie docierają. Zanim coś napiszesz na forum publicznym pomyśl pierwej. Ergo, chcecie się odłączyc idźcie, z błogosławieństwem wschodu, nigdy nie wracajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk Re: Nikt nas nie skłóci! 15.09.07, 23:11 A, kto wygra? Ten trzeci? szuszwol napisał: > Poznaniacy to liberałowie i liberalni konserwatyści i ani PiS ani > lewica nie wygra tu wyborów. My pamiętamy obcinanie środków z UE, > brak finansowania S-5 do Wrocławia i Gdańska w kontekście Euro, > dofinansowania trzeciej ramy i innych projektów. Rząd warszawski > marginalizuje nasze miasto i region. Za Kaisera mieliśmy większe > poważanie. Czy oni są nam do czegokolwiek potrzebni? Samorządna, > samodzielna Wielkopolska! Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Nikt nas nie skłóci! 16.09.07, 00:09 Tak ,tak ,usamodzielnijcie sie, bedziecie za lat 50 drugim - Rostockiem albo i gorzej. W jednym zdaniu mowisz,ze wam sierotkom poskapili srodkow publicznych a w nastepnym,ze stac was na autonomie - zdecyduj sie mnoze na cos. Jestescie specjalistami od wyciagania lapy po publiczny grosz i w produkcji deficytu. Jak wyskoczylo to EURO,ktore bedzie kraj kosztowac kompromitacje, to juz ten wasz prezydent sugerowal,zeby "sciagnac srodki" na inwestycje drogowe ze Wschodu (czyli srodki przyznane w funduszach spojnosci na sciane wschodnia). A rok temu centrala energetyczna z Poznania wyciagala lape po jedyna poza spolkami weglowymi dochodowa kpalnie Bogdanka na Lubelszczyznie zaby zalatac wlasny deficyt. A moze byscie tak doprowadzili do ladu swoja "prawdziwa autostrade" A2, bo juz sie zaczela sypac, musicie wynajmowac ekipy z zewnatrz a placic kazecie co 40 km nie wiadomo za co. Idzcie do "Kaisera" - on wam splaci dlugi i przytuli, nikt za wami plakac nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mazepa-live Noooo warszawskiej wiochy 16.09.07, 00:18 i tak nikt nie przebije w wyciąganiu łap po cudze. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Noooo warszawskiej wiochy 16.09.07, 00:28 No coz , taki juz "ciezki los" miast stolecznych, ale jak nie checie na W-wke placic to sie oderwijcie, tylko do tego trzeba lebskich prawnikow, nie wiem czy Romus wystarczy, do secesji potrzeba zmian w konstytucji a konstytucjonalisci jakos tak glownie na wschopdzie urzeduja. A skoro juz relatywizujesz problem i zwalasz na Warszawe (bynajmniej nie jest to moja metropolia), ze bierze wiecej to znaczy, ze przyznajesz,ze Poznan tez ma cos z tego procederu a mit "gospodarnej Wielkopolski" sypie sie w gruzy ... - moze faktycznie czas zwinac manatki ale kto was przyjmie, bo z ta autonomia moze byc krucho jak sie przez lat 60 bylo tak czy inaczej beneficjentemn budzetu ... Odpowiedz Link Zgłoś
bolo_one Re: Noooo warszawskiej wiochy 16.09.07, 01:35 Swięta prawda, na wschodzie trzeba było mieć głowę na karku aby się utrzymać z tych okruszyn z "pańskiego stołu". Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Szczyt naiwności : uwierzyć Kaczyńskiemu. 16.09.07, 08:17 To oszołom i podejrzany o szereg przestepstw. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz O tym jak Ziobro łeb sprawie Rydzyka ukręcił 15.09.07, 22:39 Co to znaczy że Rydzyk rządził w województwie ? - Mogę panu pokazać moje interwencje, które kierowałem do premiera, ale to się dla niego nie liczyło. Trudno mi zrozumieć sprawę taśm Rydzyka. Ziobro był gościem u tego duchownego i po dwóch dniach prokuratura umorzyła śledztwo nie badając nawet autentyczności nagrań. Decyzja o tym zapadła przed posiedzeniem episkopatu w sprawie ojca Rydzyka. Nie wiem dlaczego media tego nie wyciągnęły. Dla mnie to kompromitacja Ziobry, porzucenie nawet pozorów uczciwości. cały wywiad z A. Mężydło (g. pomorska) i9.tinypic.com/4q8zqrb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk Re: O tym jak Ziobro łeb sprawie Rydzyka ukręcił 15.09.07, 23:10 Media nie ciągnęły również tematu nadużywania alkoholu przez Donalda i obijania małżonki. uookasz napisał: > Co to znaczy że Rydzyk rządził w województwie ? > > - Mogę panu pokazać moje interwencje, które kierowałem do premiera, ale to się > dla niego nie liczyło. Trudno mi zrozumieć sprawę taśm Rydzyka. Ziobro był > gościem u tego duchownego i po dwóch dniach prokuratura umorzyła śledztwo nie > badając nawet autentyczności nagrań. Decyzja o tym zapadła przed posiedzeniem > episkopatu w sprawie ojca Rydzyka. Nie wiem dlaczego media tego nie wyciągnęły. > Dla mnie to kompromitacja Ziobry, porzucenie nawet pozorów uczciwości. > > cały wywiad z A. Mężydło (g. pomorska) > i9.tinypic.com/4q8zqrb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: O tym jak Ziobro łeb sprawie Rydzyka ukręcił 15.09.07, 23:22 Typowa reakcja PiS-iorka. Nie wiem co odpowiedzieć, obrzucam błotem przeciwnika i to najlepiej pisząc o jego sprawach rodzinnych, których i tak nikt nie sprawdzi. Kurski to chyba twój idol. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: O tym jak Ziobro łeb sprawie Rydzyka ukręcił 16.09.07, 08:18 guru133 napisał: > Typowa reakcja PiS-iorka. Nie wiem co odpowiedzieć, obrzucam błotem przeciwnika > i to najlepiej pisząc o jego sprawach rodzinnych, których i tak nikt nie > sprawdzi. Kurski to chyba twój idol. Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk Listy wyborcze LiD, gdzie jest dużo osób młodych i 15.09.07, 23:08 Listy wyborcze LiD, gdzie jest dużo osób młodych i kobiet to odpowiedź na to, co proponuje PiS i .... Szkoda, że ta zasłona dymna jest tylko na potrzeby kampanii buraczanej LiDu Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Listy wyborcze LiD, gdzie jest dużo osób młod 15.09.07, 23:27 piespasterskitusk napisał: > Listy wyborcze LiD, gdzie jest dużo osób młodych i kobiet to odpowiedź na to, c > o > proponuje PiS i .... Szkoda, że ta zasłona dymna jest tylko na potrzeby kampani > i > buraczanej LiDu Zaręczam cię że na tych listach nie będzie buraków takich jak Kaczyński czy Dorn, którzy kpiąc z prawa i sprawiedliwości nie respektują wyroków niezawisłych sądów. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Mam nadzieję że pragmatyczni poznaniacy 15.09.07, 23:09 nie pozwolą sie omotać Pani OZI. Odpowiedz Link Zgłoś
mazepa-live Tez mi się wydaje 16.09.07, 00:15 że poznaniacy nie przepadają za socjalistami typu Gilowska oczywiście oprócz nierobów Odpowiedz Link Zgłoś
kurna.poznan niech sie ten parobek nie wypowiada o Poznaniu 16.09.07, 00:17 niech ten chłopek ze wsi zajmie się życiorysem Dzierżyńskiego a nie wypowiada się o Poznaniu i Poznaniakach. i tak jesteście już na katafalku :D Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: niech sie ten parobek nie wypowiada o Poznani 16.09.07, 00:36 kurna.poznan napisał: > niech ten chłopek ze wsi zajmie się życiorysem Dzierżyńskiego a nie wypowiada > się o Poznaniu i Poznaniakach. i tak jesteście już na katafalku :D Czyżby zaściankowemu szlachurze jakiś katafalk się przyśnił?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: niech sie ten parobek nie wypowiada o Poznani 16.09.07, 00:37 kurna.poznan napisał: > niech ten chłopek ze wsi zajmie się życiorysem Dzierżyńskiego a nie wypowiada > się o Poznaniu i Poznaniakach. i tak jesteście już na katafalku :D a tak na marginesie, Dzierżyński był polskim szlachcicem;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurna.poznan Re: niech sie ten parobek nie wypowiada o Poznani 16.09.07, 00:41 a ty co - guru - masz nocny dyżur w mlodziezowce sld :D i kolega co juz zaliczył lekturę ci podpowiedział :) pracuj, pracuj to może cię weźmie twój guru na wycieczke do moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
babetle666 parobek Olejniczak bedzie promowal Kwasniewska 16.09.07, 04:35 we wtorek olejniczak i cale to jego smierdzace LiD bedzie odpalal swoja "bombe", dodam , ze strasznie smierdzaca bombe. otoz maja wystawic niejaka Jolante Kwasniewska , zwana pod pseudonimem "Beza" na liste LiD. Beza znana jest z tego, ze cala pogarda dla Polek i Polakow, uczy ich jesc nozem i widelcem, bo w mniemaniu Bezy-Kwasniewskiej, Polacy nie umieja poslugiwac sie sztuccami. kurna.poznan napisał: > a ty co - guru - masz nocny dyżur w mlodziezowce sld :D i kolega co juz > zaliczył lekturę ci podpowiedział :) pracuj, pracuj to może cię weźmie twój gur > u > na wycieczke do moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyński=Ziobro=Rydzyk=Dno 16.09.07, 08:20 Kaczyński chroni przestepcę Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyński=Rydzyk=Przestępcy. 16.09.07, 08:24 Mężydlo jasno mówi, że w tym rzadzie Kaczynskiego są przestepcy.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muszynsky Re: niech sie ten parobek nie wypowiada o Poznani 16.09.07, 08:08 Poznań to miasto akadamickie, miasto wykształciuchów, nie ma tutaj miejsca dla PiS.. Jestem przekonany, że Poznaniacy w tym ja wybierzemy lepsze zło.. bo tak naprawdę nie ma prawdziwej opozycji. Jeśli już głosować to byle nie na PiS , które zafunduje nam BIS. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_don_pedro Aktyw ZSMP 16.09.07, 04:39 Jestem w wieku na tyle dojrzałym, żeby ten typ żula pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyńscy to tasiemce na polskiej ziemi. 16.09.07, 08:21 Gilowska też tasiemiec.? Odpowiedz Link Zgłoś
matijaz Re: Olejniczak: Gilowska chce skłócić poznaniaków 16.09.07, 05:20 wiesz co, wszystkim pisowcom i tobie ch.. wielki na grób (nie gwóźdź do trumny) ale wieeeelki ch.. na grób! i nie wracajcie więcej. przeproście i spie..jcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Olejniczak: Gilowska chce ...... 16.09.07, 06:44 Wzajemnie,wzajemnie czerwona kanalio... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyńscy to naprawdę dziwoląg. 16.09.07, 08:22 Na skalę europejską dziwoląg.? Odpowiedz Link Zgłoś
michnix2 Znam Lewandowskiego z Poznania. To zly czlowiek 16.09.07, 07:03 Czlowiek, ktory NIGDY W ZYCIU nie pracowal w prywatnej firmie. Caly czas przy zlobie politycznym, pasozytowal na cudzych pieniadzach. Sam nie zarobil ani zlotowki. Do przekretow pierwszy. Jezeli takie maja byc "lokomotywy" SLD to znaczy ze SLD nic sie nie zmienilo od czasow Millera. Po prostu przyszli nowi zlodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Gilowska dołączyła do dziwolągów.? 16.09.07, 08:22 Chyba tak. A może była od początku.? Odpowiedz Link Zgłoś
javall Olejniczak: Gilowska chce skłócić poznaniaków 16.09.07, 10:26 NO TO GLOSOW WAM PRZYBEDZIE ! Odpowiedz Link Zgłoś