jerzy30 18.09.07, 11:59 wasze bolszewickie ch.mskie zwyczaje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terazpolka Gilowska i Religa marionetkami w objazdowym cyrku 18.09.07, 12:05 Gilowska i Religa marionetkami w objazdowym cyrku PiS! A może w nieudolnym i obciachowym rządzie Jarosława Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
sandiii nowa pacynka: nelly rokita 18.09.07, 12:12 do kolekcji doszła nowa pacynka. nikt nie wie czym ma się zajmować oprócz noszenia nazwiska rokita. Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog Re: nowa pacynka: nelly rokita 18.09.07, 12:18 Jak to czym? Ta wybitna osobowość o korzeniach niemiecko-rosyjskich zajmie sie pojednaniem narodowym :) zaczynając od własnego małżeństwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Teraz byle kto moze opluwac... 18.09.07, 12:44 Wychodzi sobie taki nikt i zaczyna nadawac.... Po co o tym pisac w gazecie.pl?? Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Kto to jest Markowski? 18.09.07, 12:49 Ten z Perfectu miał Grzegorz, jego córka to Patrycja. Ale o Tomaszu nie słyszałem. Jakiś głęboko zakonspirowany superman superbohater spiderman kobieta-wąż? A może kolejny wazeliniarz z PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 pacynki mają dziurki do poruszania-kto nimi porusz 18.09.07, 13:11 a, bo ktoś musi? Z tymi dziurkami to mogę się mylić, ale tak mi się wydaje z dzieciństwa. PS Nie uważam, by pan Sikorski i Mężydło byli pacynkami (i to nie tylko z racji koniecznych wtedy "dziurek", ale i tak ogólnie). Sikorskiego lubiłem, o Mężydle czytałem, ale przyznać jednak muszę, że politycy z nich żadni, robią raczej za ... trofea i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 talesik, zboczencu!..Ty masz"dziurke" dla Paetza? 18.09.07, 13:20 ty mały pokurczu,pedofilu.. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 słuchaj,nerwusie,jak się nie znasz na rekwizytach 18.09.07, 13:27 teatralnych, to chociaż nie wyzywaj innych, bo zawiadomię admina o twych postach pełnych niepohamowanych bluzgów. Nie wiesz,co to pacynka? No to czytaj: Pacynka, lalka teatralna nakładana bezpośrednio na dłoń aktora-animatora, zwana inaczej lalką rękawiczkową. Znana od XVIII w. portalwiedzy.onet.pl/58884,,,,pacynka,haslo.html No to logiczne, że ktoś musi nią poruszać, prawda nerwusie? Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: słuchaj,nerwusie,jak się nie znasz na rekwizy 18.09.07, 13:54 realista1000 napisała: > teatralnych, to chociaż nie wyzywaj innych, bo zawiadomię admina o twych postac > h > pełnych niepohamowanych bluzgów. > Nie wiesz,co to pacynka? > No to czytaj: > Pacynka, lalka teatralna nakładana bezpośrednio na dłoń aktora- animatora, zwana > inaczej lalką rękawiczkową. Znana od XVIII w. > portalwiedzy.onet.pl/58884,,,,pacynka,haslo.html > No to logiczne, że ktoś musi nią poruszać, prawda nerwusie? Grunt sie pali pod nozkami, to pissdzielstwo pluje na wszystko co tylko mozliwe. Ale juz nie dlugo. Wkrotce ziobro sie bedzie dziwilo dlaczego jego otwor w dupie jest wielkosci 6 galonowego bucketa jak go chlopcy z pod celi w obroty wezma. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 100 % poparcia dla R. Sikorskiego. 18.09.07, 14:12 "Całe życie byłem antykomunistą i popierałem lustrację, ale miała ona wyplenić agenturę ze służb państwowych i napiętnować kapusiów, a nie zmuszać 700 tys. ludzi do samooskarżeń. Po raz kolejny zamiast wyciąć wrzód, tylko go rozjątrzono" Gaz. Wyb. 17 września 2007. Podpisuję się pod tymi słowami b. Ministra Obrony Narodowej obiema rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
darkar11 Re: Kto to jest Markowski? 18.09.07, 13:29 ....typowy pisek: 39 letni kawaler (i to ma być ta katolicka prawica :D :D :D ) ps. ciekawe kiedy ostatni raz był z kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 A gdzies Ty byl zapchlony tchorzu kiedy trzeba 18.09.07, 12:21 z komuna walczyc??? kim jestes markowski? teraz ryja pyszczysz, bo w wolnym kraju i tak do pierdla za to nie pojdziesz, za komuny pewnie jescze kupe robiles w pieluchy, kiedy mezydlo dostawal po dupie od sbekow? teraz cwaniakujesz, a gdyby nie taki np. mezydlo, to taki ciul jak Ty nigdy by nie został poslem, bo dalej rzadzilaby komuna. Pewnie za komuny bys na dupie siedział/badz siedziales w domciu u mamusi jak inni obecni bohaterowie (karski, gizynski, ziobro), a teraz odwazny sie znalazl... zamknij paszcze siersciuchu i mordy nie strzep bo jak widze do powiedzenia nic madrego nie masz, zreszta Waszmosci facjata juz zdradza, ze intelektem nie grzeszysz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: A gdzies Ty byl zapchlony tchorzu kiedy trzeb 18.09.07, 12:24 pateko7 napisał: > z komuna walczyc??? poseł PiS Karol Karski zapytany nt. swojej działalności w (reżimowym) ZSP w latach 80-tych : >>> "chciałem coś zrobic" Odpowiedz Link Zgłoś
sandiii wyluzuj, ja też ich nie lubię 18.09.07, 12:26 Zostawmy im takie zachowania. Nie tylko PiS się kojarzy z chamstwem. Emocje schowaj na inną okazję, mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę Ziobrę w TV ale szkoda mi rozwalić TV z powodu takiego kretyna (Ligi Mistrzów bym nie mógł oglądać). Odpowiedz Link Zgłoś
staniol1 Re: wyluzuj, ja też ich nie lubię 18.09.07, 12:35 Tak, łatwo powiedzieć wyluzuj. Kiedy pisuary mają taką wzajemną łączność ze swym szefem i propagują jego widzenie świata. Kilka ich słów przelewa na słuchających litry ich wewnętrznych momyj, tej cuchnącej mieszaniny zawiści, nikczemności, łgarstwa, małości, podstępności, odwetu. Dla nich miłość i wybaczenie są ładnie brzmiącymi hasłam, których użyją gdy będzie się to opłacało. Teraz krzyczą odwet i szczują ludzi na ludzi. A gdy to wszystko jest takie czytelne bo się dostało dobre wychowanie i w życiu miało się szczęście do choćby odbrobiny dobra i miłości ze strony bliskich, to oni budzą odrazę, potem, gniew, czasem bezradność. Dlatego zamiast wyluzowania proponuję odsunąć te pomioty od władzy a potem jakoś im przebaczyć... Boże pomóż! Odpowiedz Link Zgłoś
sandiii wiem że nie jast łatwo się opanować 18.09.07, 12:47 Mnie powstrzymuje od rzucania mięsem w tych buców tylko to że wtedy będę podobnie wyglądał (jak to było w "dialogi na cztery nogi" Friedmana i Kofty : "Chamstwo zwalczamy siłą i godnością osobistą" ;). Jak widzę PiSowskie teksty i zachowania typu : oszukamy oszusta, okradniemy złodzieja, pobijemy bandytę to się zastanawiam czym się różnią od tych swoich WYMYŚLONYCH wrogów ci "ludzie" z PiS? Nie chcę być taki jak oni i nie chce by ktoś pomyślał że choć przez chwilę byłem podobny do tych jak to mówi moja Mama [Odwetowców] bezmyślnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 myśl słuszna.. 18.09.07, 13:21 sandiii napisał: > (jak to było w "dialogi na cztery nogi" Friedmana i Kofty : > "Chamstwo zwalczamy siłą i godnością osobistą" ;) niestety ze znajomości historii kabaretu pała, siadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
sandiii Re: myśl słuszna.. 18.09.07, 14:03 bingo! sorki skecz kabaretu Dudek (Kobuszewski, Gołas i "Duduś" oczywiście) - cytat pełny: "Chamstwu z życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom" (zgodnie z oryginałem ;) kabarety.tworzymyhistorie.pl/368_kabaret_dudek_majster.php Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper masz rację, tym bardziej że tam sa 18.09.07, 13:25 w wiekszości tchórze, który nigdy nie wyjdzie na solówkę, bo by się usmarkał i zes...ał, ROP-owców charakteryzuje ideowość a nie myslenie, Macierewicz ich mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Wyjatkowo bezczelny cham będzie mi robił wykłady 18.09.07, 12:32 o przypadłościach charakteru Mężydły czy Sikorskiego. I z obleśną mina przekonywał o czystości intencji Prezydenta, któremu niezbędnie potrzebny był nowy doradca w sprawie kobiet (za ca 10 tys zł miesięcznie) akurat teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 sPOko chłopaczki-PiS 36,1%,PO 31,3%! GW schowała 18.09.07, 13:04 ten sondaż szybciutko i dosyć głęboko, ale tu jest, o proszę!: SMG/KRC dla TVP1: 36,1 proc. poparcia dla PiS, 31,3 proc. dla PO wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4498533.html Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: sPOko chłopaczki-PiS 36,1%,PO 31,3%! GW schow 18.09.07, 13:08 realista1000 napisała: > ten sondaż szybciutko i dosyć głęboko, ale tu jest, o proszę!: > > SMG/KRC dla TVP1: 36,1 proc. poparcia dla PiS, Nazi Party Election Results July 1932 37.4% After Hitler was candidate for presidency November 1932 33.1% March 1933 43.9% During Hitler's term as Chancellor of Germany Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re:sPOko chłopaczki-PiS 36,1%,PO 31,3%! GW schował 18.09.07, 13:18 co ty, chłopaczku niedouczony, tutaj przytaczasz? Masz też pretensje do GW za to, że dała sondaż, w którym PiS ma 4 pkt. przewagi nad PO www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4456921.html ? a z którego się potem Pacewicz wstydliwie tłumaczył: www.gazetawyborcza.pl/1,84766,4467112.html ? Nazi są? To im to powiedz, smarkaczu POkręcony w ... lewo Odpowiedz Link Zgłoś
goethek ReAlia 18.09.07, 13:31 Sondaże to papka dla podatnych na nią ... patrz na próbę 1000 osób...myślisz, że to daje obiektywny obraz rzeczywistości...? ponadto wiem jak pracują czasami indagatorzy , moderatorzy i jak niektóre badania są robione szybko po łebkach i bez zachowania zasad sztuki. Sondaże można do lamusa wyrzucić i mieć nadzieję, że rodacy okażą zainteresowanie przyszłością naszej ojczyzny... w szczególności Ci którzy wyemigrowali (ja sam emigrowałem, wróciłem i znów myślę aby wyjechać do czasu jak sie nie uspokoi ), bo Ci ludzie dobrze wiedzą kto jest zły - o dobrych też ciężko ale wroga znać trzeba. --------------------------------------------------------------------- PO nie popieram, PiSu nienawidzę, głosować wypada, a kandydata nie widzę. Polska dla Polaków nie dla buraków...! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 O, widzisz! Myślisz! 18.09.07, 13:36 Podziel się teraz swoimi przemyśleniami z red. GW, POlityki, Przekroju, Polsatu, TVN, TOK FM itd. - zawstydzisz ich albo rozwścieczysz. Właściwie to powinieneś im to powiedzieć przed wyborami ad 2005, to by tak sondażyków nie "dmuchali", a tak sondażyki ich ... "wy-dymały" Odpowiedz Link Zgłoś
goethek ja to wiem , nie muszę sie nawet zastanawiać... 18.09.07, 13:47 Jeżeli ktoś miał cokolwiek wspólnego ze statystyką to nie daje sie manipulować sondażami, choć w każdym z nich też ziarno prawdy jest. NIe wiem czy chciałeś mnie obrazić mówiąc, że myślę, czy obrazić swój intelekt, bo zaliczam sie do gatunku homo sapiens więc z definicji myślę... > Podziel się teraz swoimi przemyśleniami z red. GW, POlityki, Przekroju, Polsatu > , > TVN, TOK FM itd. - zawstydzisz ich albo rozwścieczysz. Oni pewnie poniekąd zdają sobie z tego sprawę, ale robią na tym kasę i to przesłanie powinno raczej trafić do tych myślących niesamodzielnie którzy (mowiąc potocznie) "łykają" to co im sie na "talerz" wrzuci... Niejednokrotnie pracowałem w różnych "firmach" badających opinię publiczną i zawsze znajdzie sie jakiś nierzetelny "zbieracz danych" , który chce na skróty i szybko wszystko zbadać, aby tylko zarobić kasę, a potem sie śmieje jak widzi opublikowane dane "jego autorstwa" , niezależnie czy to SMG-KRC , czy PBS czy inne...podmioty te same w sobie pewnie i by chcialy byc profesjonalne ale niezawsze maja na wszystko oko i wplyw. --------------------------------------------------------------------- StoLica bez PiS !! Odpowiedz Link Zgłoś
sandiii tym bardziej trzeba Obowiązkowo pójść na wybory 18.09.07, 13:12 By uwolnić się od ordynusów i chamów z PiS. Jeśli ktoś nie wie na kogo głosować niech wrzuci pustą kartkę - sposób liczenia głosów jest taki że puste głosy przełożą się na wszystkie partie proporcjonalnie. Każdy więc pusty głos to tylko 33% poparcia dla PiS i aż 67% poparcia dla pozostałych partii. Lepiej oczywiście głosować na inna konkretną opcję ... ale zawsze jakieś wyjście dla tych co nie widzą sensownego wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: sPOko chłopaczki-PiS 36,1%,PO 31,3%! GW schow 18.09.07, 13:38 Reżimowa TVP nada wszystko o co Wielki Brat K...prosi! Gazeta Pomorska, 14 września 2007 - 13:51 Pożegnanie sapera Z korupcją rzeczywiście trzeba było walczyć, dziwi mnie tylko dlaczego ta walka ogranicza się do prowokacji. Rozmowa z byłym posłem Prawa i Sprawiedliwości ANTONIM MĘŻYDŁO. (…) - Piotr Tymochowicz twierdzi, że premier boryka się z problemami emocjonalnymi. Zauważył pan takie symptomy? - Nie. Razem z posłem Markowskim uczestniczyłem kiedyś w rozmowie z premierem, chodziło o rozstrzygnięcie jakiegoś sporu. Markowski łgał jak najęty. Gdy odszedł, mówię do Jarosława: "Ale on kłamie!”. Jarosław na to: "Ja wiem, że on kłamie, ale taki jest jego styl uprawiania polityki”. "To ja mam też cię okłamywać?!”. "Nie, ty nie możesz kłamać, ty jesteś inny”. Premier potrafi łączyć te dwa style - jedną ręką wymachuje mieczem prawdy, a w drugiej ma kłamstwa. To jest tak, jak z liczbą zespoloną, która składa się z części rzeczywistej i urojonej. Markowski używa tylko części urojonej, chyba że się pomyli. Ja używam tylko części rzeczywistej, a premier potrafi operować liczbami zespolonymi, choć zapewne o tym nawet nie wie. Pamiętam jak oglądaliśmy wystąpienie premiera, on z całkowitym spokojem opowiadał, że to my zmusiliśmy Giertycha do wprowadzenia programu "zero tolerancji” w szkołach. A przecież to był autorski program Giertycha! Ale premier mówił to z takim przekonaniem, że wszyscy mu wierzą. Gdyby miał jakieś problemy emocjonalne, nie potrafiłby tego robić tak perfekcyjnie.(…) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Panie Markowski, lepiej byc marionetka w teatrze 18.09.07, 13:18 niz guanem w szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 To wszystko, Markowszki, co masz do zaproponowania 18.09.07, 12:30 Niewiele, jedynie szczeniackie ataki na przeciwnikow to niewiele. Tyle mozna oczekiwac od 5-latkow w perzedszkolu, a nie od tzw."polityka". To oznacza, ze chcecie zafundowac Polsce kolejne lata w chaosie i glupocie, bo, niestety, nie widze zadnych konstruktywnych planow na przyszlosc, a jedynie debilne zabawy w stylu "bo on jest glupi, prosze panstwa". Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Markowski: Mężydło i Sikorski marionetkami w ob.. 18.09.07, 12:06 Wyjatkowo wredny bolszewicki ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Markowski pacynką kaczyński z kijem w d.pie 18.09.07, 12:07 Cahamstwem w chamstwo. No, ale oczywiście to pis jest porażająco atakowany. prostaki Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Markowski: Mężydło i Sikorski marionetkami w 18.09.07, 12:08 Widzę, że po blamażu Kurskiego, PiS musiał sięgnąć po nowe najwyższe autorytety moralne w osobie pana Markowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel949 kto to jest Markowski? 18.09.07, 12:08 Pan Markowski jest nikim. Natomiast Radek Sikorski to KTOŚ. Głosząc takie oceny pisowski aparatczyk tylko się ośmiesza! Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: kto to jest Markowski? 18.09.07, 12:15 Pan Markowski jest swoistą dwunastnicą organizmu prtyjnego PiS z większymi ambicjami, ale niestety Bóg nie ma litości.. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: kto to jest Markowski? ..mr.Nobody..... 18.09.07, 12:15 jak to w PISie w zwyczaju,prawie wszyscy naśladują Wodza.Wódz przez 16 lat próbował cos tam zdziałać w polityce,założona przez niego kanapowa partyjka pod nazwą PC ( polichlorek winylu...) brała kasę od specjalistów od naciagania banków z ArtB.Wtedy było to legalne, a przynajmniej nie zakazane jak obecnie i dlatego wtedy nie było to przestępstwem.., podobno! Przez te kilkanaście lat mniej lub bardziej skutecznej destrukcji, w zasadzie niczego nie osiągnął,prócz spalenia kukły Wałęsy na placu Zamkowym.Każdy kto ośmielił sie wychylic ponad poziom intelektualny Wodza był niszczony. Poseł Markowski jako mr.Nobody wiernie naśladuje Wodza,więc czemu tu się dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Markowski to PiSoplankton 18.09.07, 12:19 pawel949 napisał: > Pan Markowski jest nikim. Natomiast Radek Sikorski to KTOŚ. Głosząc takie oceny > pisowski aparatczyk tylko się ośmiesza! ********************************** Chciałem postawić dokładnie to samo pytanie, bo pierwszy raz słyszę o Markowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_dolot no, ale to nie oni ukradli księżyc... 18.09.07, 12:09 Polska to piękny kraj, a tacy durnie nią rządzą... Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog Re: no, ale to nie oni ukradli księżyc... 18.09.07, 12:20 a to się dopiero okaże... Na najbliższej konferencji minister Zerro ogłosi porażające fakty... za zaćmienie słońca odpowiada Tusk i zdrajcy z szeregów Samego Dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis44 A kim jest pan Markowski? 18.09.07, 12:11 A kim jest pan Markowski, że tak "pluje" na lepszych od siebie? To zwykły aparatczyk PiS'u bez żadnych zasług dla Polski, w przeciwieństwie do Pana Posła Mężydło czy Pana Senatora Sikorskiego. Obaj mieli odwagę służyć Polsce wtedy, kiedy oznaczało to tylko wyrzeczenia i ryzyko, a nie stołki w samorządach lub spółkach skarbu państwa. Pan Markowski powinien siedzieć cicho jak nie wie co mówi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
util Jakiś partyjny aparatczyna. 18.09.07, 12:21 I kolejny żałosny kawaler. Sejmowa efemeryda, niewarty uwagi karzykacz bez osiągnięć. Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Czy PiS umie tylko opluwać? 18.09.07, 12:12 Ciągle tylko miesza z błotem wszystkich, którzy ich krytykują. A może by tak odpowiedzieć na krytykę merytorycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Czy PiS umie tylko opluwać? 18.09.07, 12:19 yot23 napisał: > Ciągle tylko miesza z błotem wszystkich, którzy ich krytykują. A > może by tak odpowiedzieć na krytykę merytorycznie? to partia typu "fascio" wykorzystująca ludzką zawiśc i nienawiśc do wszystkiego co nakazał "duce". Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog heh, zeby ktos te gliz.dy wydusil 18.09.07, 12:15 czy nie moge przezyc jednego dnia bez wahan cisnienia, jak kolejna mor.da daje popis chamstwa i obludy? Gdyby tak cała to "elyte" polityczna na Madagaskar? może nie byłoby dużej straty?? Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 prawdziwa prawica to Jarosław Kaczyński 18.09.07, 12:16 1."Polska nie jest krajem dla ludzi bogatych" - Lech Kaczyński 2."bedziemy walczyc z idea liberalizmu" - JK 3."rozliczymy spekulantów" "prawica" hahahahhaahaa Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog a juz mialem sie zdenerwowac :) 18.09.07, 12:21 prowokatorze jeden :) pamietaj ze niektorzy maja klopoty z cisnieniem. Banda populistów pod wodzą Samego Dobra prawicą :) dobre, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Markowski: Mężydło i Sikorski marionetkami w ob.. 18.09.07, 12:19 A Jaroslaw Kaczynski zdradzil miliony wlasnych wyborcow: nie bede premierem jesli prezydentem bedzie moj brat, wybudujemy 3 mln mieszkan, iles tam tysiecy km autostrad itd, itd... Zwykly klamca i zdrajca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
socceraras Markowski: Mężydło i Sikorski marionetkami w ob.. 18.09.07, 12:22 na swojej stronie internetowej poseł SLD Sławomir Jeneralski ogłosił konkurs na dowcip o IV RP. Wiekszość wypowiedzi posła Markowskiego mogłaby się tam znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Markowski musi zapracować na miejsce na liście 18.09.07, 12:29 im głośniej zaszczeka tym dalej zajedzie Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Jeśli Mężydło i Sikorski są marionetkami to ...... 18.09.07, 12:32 Jeśli Mężydło i Sikorski są marionetkami to Tomasz Markowski jest pajacem w teatrze szopek p.t. "Mierny ale Wierny".Chciałoby sie zapytać ach Tomasz gdzie rozum masz? Odpowiedz Link Zgłoś
totila A czyja marionetka jest imc markowski? Kacza? 18.09.07, 12:34 Metoda PiS-u: wmawiac innym swoje wlasne niegodziwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: A czyja marionetka jest imc markowski? Kacza? 18.09.07, 12:36 totila napisał: > Metoda PiS-u: wmawiac innym swoje wlasne niegodziwosci. typowa zagrywka faszystów z lat 20-tych i 30-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
totila Obawiam sie, ze nazisci w Polsce AD2007 wygraja 18.09.07, 12:45 wybory. Taka jest wola oglupionego ludu (za prezesem kaczynskim: czerwonej holoty). Odpowiedz Link Zgłoś
staniol1 Re: A czyja marionetka jest imc markowski? Kacza? 18.09.07, 12:44 Projekcja! A to już mechanizm psychologiczny, poziom nasilenia odpowiadający zaburzeniom osobowości wg ICD10 i w ten sposób jesteśmy na polu psychiatrii. Czyli tam gdzie to się zaczęło... w głowie dwóch poważnie zaburzonych knepli. Ja bym poszedł dalej i powiedział, że projekcyjna identyfikacja. Nie dość że na innych przerzucają własne uczucia to jeszcze tym w nas próbują sterować. Odpowiedz Link Zgłoś
totila Knepla a tylko tego starszego. 18.09.07, 12:56 Drugi jest jego cieniem, intelektualnym rowniez. Za dlugi porod? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Markowski: Mężydło i Sikorski marionetkami w ob.. 18.09.07, 12:36 Gdzie ten Markowski widzi dzisiaj "komunę" ? :) Ta "komuna" wprowadziła Polskę do Unii,uporządkowała burdel po świetoszkach z AWS,była wzorem demokracji i poszanowania prawa,jak swoi śmiecili - byli brani za twarz. Ręce opadają, kiedy członek partii ewidentnie stosującej metody esbeckie i gloryfikującego bolszewię szermuje generalizującymi określeniami "komuniści" wobec tych, od których demokracji i wolności mógłby się uczyć,siedząc w kucki i ze złożonymi rączkami. Kury ci szcz.. prowadzać, ty ośle,a nie politykę robić. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka01 Markowski: Mężydło i Sikorski marionetkami w ob.. 18.09.07, 12:40 ta wypowiedź posła PIS jest własnie przykładem na język, jakim operuje PIS. Większość posłów w publicznych wypowiedziach używa słów obelżywych, lekceważących przeciwników politycznych (knajactwo, łże elity, wykształciuchy, kapiszon, teraz marionetki w teatrze objazdowym...). Zupełnie nie pojmuję, jak przeciętny polak, czytający takie teksty, nie widzi, jak PIS podzielił naród, jaki nowy zwyczaj wprowadził do polityki, jaki przykład dla młodych pokoleń idzie z góry. I jeszcze do tego głośne oświadczenia - to nie my prowadzimy agresywną kampanię. To tak, jak złodziej, który ukradł coś a krzyczy: łapcie złodzieja....I to dla mnie ma najgorszy wymiar. To poświadcza regułę: po trupach do celu. Nie wazne jakim kosztem. Cel - władza, społeczny koszt - nieistotny. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Markowski: Mężydło i Sikorski marionetkami w ob.. 18.09.07, 12:43 A kto to jest ten Markowski , jakaś menda alkoholik. Marionetka w teatrze PIS. Meni na dzień dzisiejszy kaczki w sosie rydzykowym Odpowiedz Link Zgłoś
goethek To Ci dopiero autorytet ten ...Markowski 18.09.07, 12:45 Powiedzial, że (po)omawiani przez niego Panowie dziś są "w nurcie, który może współpracować z komunistami", czyli "od samego prawa do samego lewa" jak ja już nie mogę słuchać ludzi, którzy widzą wszedzie komunistów. KOMUNIZMU JUŻ DAWNO NIEMA TY INFANTYLNY POLITYCZKU !!! skończcie z tą waszą prawicową "propagandą" w PiSie jest tak , że jak nie z nami to przeciwko nam, a lewice to komuchy...idiotyzm i rządza władzy dominuje w obozie Panisa Markowskiego. Nelly Rokita z kolei stała się pacynką PiSu ... "przyganiał kocioł garnkowi ... " (C)HWDP na murach dostanie chyba nowego znaczenia...jak nie daj Boże wygrają znowu. --------------------------------------------------------------------- POLSKA dla Polaków nie dla buraków !!(bez żadnych rasistowskich podtekstów!) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_dolot Markowski - autorytet na miarę PiS`aków...: 18.09.07, 12:48 PiS=Patatoes & Shit Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: To Ci dopiero autorytet ten ...Markowski 18.09.07, 13:08 Akurat Markowski trafił, sami współpracują z PZPR-owcami, byłych komunistów mają w rządzie, trzymają z radiem, które ma niejasne początki (kapitał niewiadomego pochodzenia, niektórzy założyciele to dawni partyjniacy komunistyczni). Tylko dlaczego nikt z wyborców PiS-u nie przejrzy na oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
goethek nie przejrzą ...bo oglądają TVP 18.09.07, 13:19 >Tylko > dlaczego nikt z wyborców PiS-u nie przejrzy na oczy? bo oglądają tylko TVP i mają tak jak Doda "zryte berety"( w tym przypadku moherowe w większości) Pozdrawiam nieżyczliwych PiS-owi --------------------------------------------------------------------- Polska dla Polaków nie dla buraków !! Odpowiedz Link Zgłoś
mundek42 Markowski: Mężydło i Sikorski marionetkami w ob.. 18.09.07, 12:48 Synu kto o Tobie ktos kiedys slyszal jestes typowy dla beczki wazeliny Sikorski to jest ktos Ty Fiut Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 dodatkowo iza małysz & jas fasola:)))) 18.09.07, 12:58 latajacy cyrk donalda tuska:0000 Odpowiedz Link Zgłoś
kraq o nastepna zapluta pisdowska menda 18.09.07, 12:58 duzo tam macie jeszcze takich oszolomow sprzedajacych swiatu swoje prawdy objawione? Odpowiedz Link Zgłoś
mordo.ty.moja Re: o nastepna zapluta pisdowska menda 18.09.07, 13:23 kraq napisał: > duzo tam macie jeszcze takich oszolomow sprzedajacych swiatu swoje > prawdy objawione? No, no nerwy POo_szczają niektórym gwardzistom Donaldu Tusku:))))) PO_wyborach strzelą sobie w krocze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Co to za osilek ten Markowski... 18.09.07, 12:58 ...taka marionetka probujaca podlizac sie Kaczynskim? psycholog sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 jak ktoś tak powie o pisie to jest to agresywny 18.09.07, 13:05 wściekły atak, a jak to mówi członek z pisuaru to jest to rzeczowa ocena co do której nie można mieć żadnych zastrzeżeń. Ten relatywizm jest w sposób oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś