Dodaj do ulubionych

Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie na ...

21.09.07, 13:44
Prawidziwie niemiecko-rosyjsko-polskie pojednanie
Obserwuj wątek
    • junkier Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warszawie, 21.09.07, 13:48
      Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warszawie, ale się przeliczą
      jak sądzę.
      • piotr10530 Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 13:51
        panie Boze , zlituj sie nad tym facetem - co za debil - tyle
        nienawisci to nawet u bin ladena nie ma
        • zygzag3 Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 13:56
          Osama, tak na boku, byl zalozycielem PiSu. Zmienil taktyke, po co wysadzac
          swoich wojownikow, daj wladze samym Polakon a sami doprowadza do destrukcji
          kraju. Tylko zartowalem. Nie popieram PiS bo jestem liberalem a PO mnie zawodzi.
          • mamara Posłuchajcie co ona mówi. Jeśli nie zaatakuje PO i 21.09.07, 14:00
            Tuska, to jest chora. Próbowałem przeanalizować jej wypowiedzi.
            Okazało się, ze nie ma zbyt wiele do powiedzenia, poza: 1)Zły Tysk
            i "jego dwór"; 2)wspaniała polityka zagraniczna PiS; 3)genialny
            Ziobro; 4) Zły Tysk i "jego dwór" i cała PO. 5) kobiety są OK; 5)
            zły Tusk i PO.
            PiS-owi gratulujemy wzmocnienia
            • jardo-g Re: Posłuchajcie co ona mówi. Jeśli nie zaatakuje 21.09.07, 14:03
              to nawiedzone babsko raczej odbierze głosów PiSowi, niż napędzi ;-)
              • almagus Re: Z PiS dzielna taka, a mąż zgorzkniały jakiś! 21.09.07, 14:28
                Hasło dla PO i LiD!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Państwo kościelne czy samodzielne?

Spotkali się na Jasnej Górze,
                gdzie kapie złotem, wszystko w marmurze,
                by solidarnie klepać chałtury,
                z tym co także zamieszkuje marmury.
                Sprzyja rodzinie matka patronka,
                lecz ich pazerność nie ma postronka,
                korupcja brata niszczy rodzinę,
                z całej przemowy wyrabia kpinę.
                Nie Narodowi prezydenta nepotyzm
                czy służyć bratu to patriotyzm?
                A ta korupcja, to stanowisko,
                co z Rokitami załatwia wszystko.
                Braciszek mówi, będzie przejrzyście,
                odzyskasz żonę na naszej liście.

Dzwonię do matki z komórką przy uchu.
                Już wyjechałem. Czym na podsłuchu?
                Tu szukam miejsca życia dla siebie,
                sam, bez rodziny, z dachem na niebie.
                Trwam, czekam na światło z Jasnej Góry,
                domy z tektury, domy z tektury,
                na przedmieściach Paryża, Madrytu, Londynu.
                Nie trzy miliony, a może z pięć.
                To jedno z waszych osiągnięć!
              • skubi6 Ojej, jej jest dobrze u boku Prezydenta !!!! 21.09.07, 14:31
                > Jest mi dobrze u boku prezydenta Lecha Kaczyńskiego

Pani Nelly chce rozbić parę prezydencką? Już jej nie wystarczy polityczne
                zniszczenie własnego męża?

Jak sobie kogoś szuka, to niech weźmie Jarosława. Też piękny, też wysoki, też po
                polsku mówi tak dobrze, jak Nelly.

Wywal to całe towarzystwo w PiS.... no wiecie co. Przyłącz się:
                www.skubi.net/kampania.html
                • illogical Re: Ojej, jej jest dobrze u boku Prezydenta !!!! 21.09.07, 14:46
                  skubi6 napisał:

> > Jest mi dobrze u boku prezydenta Lecha Kaczyńskiego
                  >
                  > Pani Nelly chce rozbić parę prezydencką? Już jej nie wystarczy polityczne
                  > zniszczenie własnego męża?
                  >
                  > Jak sobie kogoś szuka, to niech weźmie Jarosława. Też piękny, też wysoki, też p
                  > o
                  > polsku mówi tak dobrze, jak Nelly.
                  >
                  > Wywal to całe towarzystwo w PiS.... no wiecie co. Przyłącz się:
                  > www.skubi.net/kampania.html

Wyswiadcz ludzkosci przysluge i przestan wreszcie pisac swe farmazony i
                  banialuki, ktorych an ogol i tak nikt nie chce czytac.
        • blackmoore Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:03
          piotr10530 napisał:

> panie Boze , zlituj sie nad tym facetem - co za debil - tyle
          > nienawisci to nawet u bin ladena nie ma

przeciez junkier to zwykly faszysta, wiec co sie po nim innego
          spodziewac jak nienawisci do kazdego kto inaczej mysli niz on
          • junkier Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:06
            Nie piexxxl glupot blackmoore, faszysci to takie samo lewicowe bydlo
            jak i wy, komunisci, postkomunisci i tzw. socjaldemokraci, ja z tym
            motlochem nie mam nic wspolnego, to wasza jedna czerwona holota.
            • blackmoore Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:11
              junkier napisał:

> Nie piexxxl glupot blackmoore, faszysci to takie samo lewicowe
              bydlo
              > jak i wy, komunisci, postkomunisci i tzw. socjaldemokraci, ja z
              tym
              > motlochem nie mam nic wspolnego, to wasza jedna czerwona holota.

nie jestem ani komunista ani postkomunista ani zadnym z tego
              rodzaju. Milosc do komuny probowali mi zomowcy wbic przez plecy
              palami ale im sie nie udalo. Ty wtedy albo srales w pieluchy jeszcze
              albo dopiero Cie planowali. Wiec nie bedzie mnie zadna faszystowska
              szmata tutaj obrazac. Przypomnij sobie jak kilka dni temu stawales w
              obronie smieci nazistowskich chcacych sie dostac do polskiego sejmu.
              Poglady masz smierdzace, brunatna łajzo. Idz zamow sobie piwo,
              najlepiej od razu 5.
              I ucaluj swojego wujka AQdolfa w dupe, faszystowska szmato
              • junkier Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:16
                Zwyczajne łajzy spod znaku ideologii michnikowszczyzny to element
                degeneracyjny, rozkładowy i skretyniały. Nie wart żadnej polemiki bo
                przecież z rynsztokowcami rozmawiać nie sposób.
            • pies_na_lewizne Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:17
              junkier napisał:

> Nie piexxxl glupot blackmoore, faszysci to takie samo lewicowe
              > bydlo jak i wy, komunisci, postkomunisci i tzw. socjaldemokraci,
              > ja z tym motlochem nie mam nic wspolnego, to wasza jedna czerwona
              > holota.

Nie rozumiem dlaczego lewactwo jak kukulka jajko z maniackim uporem
              podrzuca prawicy faszyzm.

faszyzm = narodowy socjalizm = lewactwo.

Niemczy faszystowskie zawarly pakt ze stalinowska Rosja, czy to byl
              przypadek?

A ze sie pozniej pozarli? A co, w LiDzie to sie nie pozarli?
              • junkier Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:19
                Bez ustanku trzeba poprawiac durniow, ktorzy w zywe oczy chca sie
                wykpic konotacji z lewicowa ekstrema faszystowska. Walka klas czy
                walka ras, co za roznica? Jedna czerwona paranoja lewicy.
                • lofix22 Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:37
                  Na początek zdefiniuj, co oznacza hasło walka klas. Czy to czasem
                  nie jest walka np. biednych z bogatymi inaczej oligarchami (ostatnio
                  bardzo popularne słowo w pewnych kręgach)? To teraz powiedz mi, kto
                  ostatnio rozpętał wojnę z oligarchią, inaczej wojna klasową? Idąc
                  dalej tym tropem twój pryncypał jest czerwony, a co za tym idzie ty
                  jesteś bolszewicką szmatą. C.N D.
                  • junkier Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:41
                    Glupis. Zarowno walka klas w wykonaniu komunistow jak i walka ras w
                    wykonaniu lewicy faszystowskiej laczyly sie zawsze z eksterminacja
                    fizyczna.

A jakos nie moge sobie przypomniec zeby rzekomy 'komunista'
                    Kaczynski kogos poddal eksterminacji. Chyba ze taka ciota jak ty ma
                    obsesje i manie przesladowcze
                    • czyzyk331 Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 15:01
                      O strachu PiCu przed lewicą świadczy fakt gorączkowego wsparcia
                      Nelly na liście Wielkiego Brata K...
                    • lofix22 Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 15:18
                      Argument o eksterminacji rozłożył mnie na łopaty. Zakładając, że
                      masz rację. Powiedz no mi parówo, dlaczego ty jeszcze żyjesz?.
                      Przecież komuchy z SLD powinni cię puścić przez komin podczas
                      poprzedniej kadencji. Jesteś kretynem jakich mało. A nie przyszło ci
                      do tego pustego łba, że komunizm w dzisiejszych czasach objawia się
                      nieco inaczej niż w latach 30 ubiegłego wieku? Najlepszym przykładem
                      komunistycznego spojrzenia na świat jest właśnie podział na: bogaci
                      źli, biedni dobrzy. Taki oto pogląd próbuje ostatnio lansować twój
                      najgłówniejszy (pożal się boże) prawicowiec.
                    • lofix22 Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 15:50
                      Muszę cię zmartwić..... poddał eksterminacji, ale nie do końca.
                      Jedynie udało mu się wyssał mózgi swoim wyznawcom, czego ty jesteś
                      najlepszym przykładem.
                      • pies_na_lewizne lofix22 nie wymadrzaj sie bo nic nie zrozumiales 21.09.07, 16:20
                  • pies_na_lewizne do lofix22: nie rozumiesz co to jest "oligarchia" 21.09.07, 16:18
                    lofix22 napisał:

> Na początek zdefiniuj, co oznacza hasło walka klas. Czy to czasem
                    > nie jest walka np. biednych z bogatymi inaczej oligarchami
                    > (ostatnio bardzo popularne słowo w pewnych kręgach)? To teraz
                    > powiedz mi, kto ostatnio rozpętał wojnę z oligarchią, inaczej
                    > wojna klasową? Idąc dalej tym tropem twój pryncypał jest czerwony,
                    > a co za tym idzie ty jesteś bolszewicką szmatą. C.N D.

Nic nie udowodniles, bo twoje definicja byla bledna.

Oligarchia to nie "bogaci".

Tutaj podaje ci definicje oligarchii Wildsteina w rzeczpospolitej:

"Oligarchia po grecku znaczy rządy nielicznych. Współcześnie
                    określenie to używane jest najczęściej w odniesieniu do układu
                    biznesowo-politycznego, który przy zachowaniu pozorów demokracji
                    kontroluje zarówno politykę, jak i gospodarkę. Takie modelowe
                    oligarchie funkcjonowały w Ameryce Łacińskiej. Termin “oligarcha”
                    używany był w odniesieniu do magnatów rosyjskich i ukraińskich
                    głównie ze względu na ich wpływy i powiązanie z aparatem rządzącym."

Rozumiesz teraz?

Oligarchia to nie zwykli "bogaci".

Oligarchia to "bogaci", ktorzy dzieki towarzyskim i korupcyjnym
                    powiazaniom z politykami kontroluja tak polityke jak i gospodarke
                    panstwa, za nic majac jego demokratyczne instytucje.
                    • lofix22 Re: do lofix22: nie rozumiesz co to jest "oligarc 21.09.07, 17:05
                      Najwyraźniej ty niewiele rozumiesz, albo nie wszystko czytasz.
                      Doskonale wiem co to jest oligarchia i definicja Wildsteina nie jest
                      mi do niczego potrzebna. To było uproszczenie (specjalnie dla
                      junkira) zeby zobrazować walkę cytuję: „Walka klas czy walka ras, co
                      za roznica? Jedna czerwona paranoja lewicy.” o czym wspominał
                      junkier. Głównie chodzi o to, że potrzebny jest wróg wokół którego
                      można się zjednoczyć. W przypadku faszyzmu na pierwszej linii byli
                      żydzi, u bolszewików był to wróg ludu, w komunizmie wróg klasowy. W
                      kaczyzmie jest oligarcha. Takie podejście do polityki, do świata,
                      pokazuje bolszewickie korzenie osób, które tego typu poglądy głoszą.
                      I tyle. Dowód jest jak najbardziej prawidłowy. W następnych wyborach
                      PiS pewnie będzie walczył z kosmitami, albo wymyślą coś innego, bo
                      wróg musi być!!!!!! O poszanowaniu demokratycznych instytucji to w
                      przypadku PiS lepiej nie wspominać. No to teraz być może zrozumiesz,
                      a jeżeli nie to mnie wcale nie zaskoczy :-))
                      • pies_na_lewizne Re: do lofix22: nie rozumiesz co to jest "oligarc 21.09.07, 18:21
                        lofix22 napisał:

> Głównie chodzi o to, że potrzebny jest wróg wokół którego
                        > można się zjednoczyć. W przypadku faszyzmu na pierwszej linii byli
                        > żydzi, u bolszewików był to wróg ludu, w komunizmie wróg klasowy.
                        > W kaczyzmie jest oligarcha. Takie podejście do polityki, do
                        > świata, pokazuje bolszewickie korzenie osób, które tego typu
                        > poglądy głoszą.
                        > I tyle. Dowód jest jak najbardziej prawidłowy. W następnych
                        > wyborach PiS pewnie będzie walczył z kosmitami, albo wymyślą coś
                        > innego, bo wróg musi być!!!!!! O poszanowaniu demokratycznych
                        > instytucji to w przypadku PiS lepiej nie wspominać. No to teraz
                        > być może zrozumiesz, a jeżeli nie to mnie wcale nie zaskoczy :-))

Acha, to wedlug ciebie PiS nie powinien walczyc z oligarchia?
                        A powinien walczyc z mafia czy tez nie powinien?
      • rybka9915 Re: Komuchy z pisu - paranoi ciag dalszy 21.09.07, 13:55
        dziwka z ulicy ma wiecej szacunku dla siebie i wie o problemach
        kobiet w pis-kolchozie niz tzw. dama Rokita. Wczoraj poczytala se
        gazet w swoim "gabinecie" - czyli pracowala - a dzisiaj kurdupel
        juz ja na listach widzi. Ot - takie bezmozgowe debile pchaja chlam
        na miejsca, ktore finansuja podatnicy. I baba moze byc glupia jak
        but, jej "kwalifikacje" to to, ze jest zona Rokity.
        Czy obcokrajowcy moga byc wybierani do sejnmu? Bo jezeli tak, to
        pewno wkrotce i Lukaszenko zasili wyborcze wakaty pis-komuny.
        • junkier Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 13:59
          Spojrzyj sobie na te zal sciska pupe damulki z komuszego zaciagu, te
          wszystkie Piekarskie, Szymanki, Jarugi, Srody, Senszynowe i inne
          rzekome 'kobiety', a raczej kobietony jak powiedzial o pewnej
          komunistce J. Kurski, ktore az rwa sie do tego zeby zniesc w Polsce
          zakaz aborcji i zezwolic na mordowanie dzieci nienarodzonych. To ci
          dopiero 'nowoczesne kobiety', to skandal jest po prostu!
          • blackmoore Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:07
            junkier napisał:

>, a raczej kobietony jak powiedzial o pewnej
            > komunistce J. Kurski,

nie powiedzial o "pewnej komunistce" tylko o wielu kobietach w
            sejmie. Zanim sklamiesz faszysto to skorzystaj z wyszukiwarki. A
            moze instrukcja obslugi potrzebna?
            Napisz cos co sie nie mija z prawda
            • junkier Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:10
              Czerwony poyebie, trudno persony ktore mial na mysli J. Kurski
              nazywac inaczej niz kobietony.
          • rybka9915 Re: Komuchy z pisu - paranoi ciag dalszy 21.09.07, 14:10
            Sobecka i Rokitowa - to bezsprzecznie najpiekniejsze i najmadrzejsze
            co pis-komuchy moga wystawic. Gratuluje gustu i smaku inaczej. I te
            ich porazajace "kompetencje" i "zaslugi". Ale czegoz innego sie po
            sfrustrowanych kaczych paranoikach mozna spodziewac!
            • junkier Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:11
              Starej, odrazajacej pudernicy senyszonowej i tak nikt nie przebije.
              • blackmoore Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:13
                tak samo jak Twoich smierdzacych nienawiscia postow, brunatna
                szmato. Jak bedziesz calowal Kurskiego to uwazaj, bo on moze miec
                hemoroidy
          • jardo-g Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:15
            "zezwolic na mordowanie dzieci nienarodzonych"

Junkier - umówmy się, sprawa od kiedy istnieje człowiek nie jest
            rozstrzygnięta. Kościół tierdzi, że od momentu poczęcia (wtedy
            napływa do ciała dusza). Niemniej Kościół kiedyś twierdził co innego
            (że dusza napływa w (chyba) 12 tygodniu po zapłodnieniu.

Więc - nawet Kościół nie jest pewien, a co dopiero laiccy etycy.
            • junkier Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:18
              Nie relatywizuj moderstw popelnianych na nienarodzonych dzieciach.
              Kazdy kto widzial film aborcyjny wie jakiego bestialstwa dopuszcza
              sie zarowno rodzic/rodzice takiego dziecka jak tez pozbawiony
              skrupulow, zadny nachapania sie za wszelka cene tzw. lekarz, w
              rzeczywistosci aborter.
              • jardo-g Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:20
                Junkier - nie nazywaj trzech komórek w macicy dzieckiem...
                • junkier Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:26
                  Tez na pewnym etapie stanowiles te trzy komorki. Dostales zycie wiec
                  nie odmawiaj go innym.
                  • jardo-g Re: Komuchy z LiDu liczą na dobre miejsca w Warsz 21.09.07, 14:33
                    "Tez na pewnym etapie stanowiles te trzy komorki"
                    niektórzy się na tym etapiew zatrzymali. Plaemnikiem też byłem i co
                    z tego?
                    zamiast powtarzać slogany, to pomyśl:
                    skoro koniec życia liczy się od końca pracu mózgu, to to logicznym
                    wydaje się początek liczyć od momentu pierwszej aktywności układu
                    nerwowergo .

Trzy komórki nie mają układu nerwowego, więc nie są cxłowiekiem.
                • wet3 Re: jardo-g 21.09.07, 14:52
                  jardo-g napisał:

> Junkier - nie nazywaj trzech komórek w macicy dzieckiem...

"jardo-g(ooowno)" - czemu nie podasz sie do eutanazji, bezmozgowcu?
                  • freemarsjanin Otwieram liste katolickich debili: wet, junkier. 21.09.07, 14:57
                    ...
                  • jardo-g Re: jardo-g 21.09.07, 15:00
                    wet3 napisał:

> jardo-g napisał:
                    >
                    > > Junkier - nie nazywaj trzech komórek w macicy dzieckiem...
                    >
                    > "jardo-g(ooowno)" - czemu nie podasz sie do eutanazji, bezmozgowcu?

z czarownicą, czy bez?
              • blackmoore Re: Komuch-faszysta junkier 21.09.07, 14:26
                junkier, zdecyduj sie czy jestes komuchem czy faszystą, bo
                pierdzielisz glupstwa jak oni. Sieroto po Adolfie i Josefie
                Wissarionowiczu, ktory jest Ci ojcem a ktory matka? A moze jestes
                zwyklym bekartem z brunatno czerwona geba? Klamiesz jak prawdziwy
                komunista, plujesz jadem jak faszysta, tak ich zreszta kilka dni
                temu bronilem tutaj zazarcie, wiec ktora frakcja jest Ci blizsza? I
                tak niewazne, obydie dobre, obydwie mordowaly Polakow, potem zaczely
                sie nawzajem mordowac
                • junkier Czerwony margines spoleczny z dostepem do netu 21.09.07, 14:35
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=69371563&a=69373382
                  • freemarsjanin Junkier. Debilu. PiS to czerwony beton, nie dotarl 21.09.07, 14:37
                    o do pustego narodowo-socjalistycznego pustego lba marynowanego w
                    katolickiej marynacie???
                    • junkier Komunisci nazywaja antykomunistow z PiS 'czerwonym 21.09.07, 14:39
                      Komunisci nazywaja antykomunistow z PiS 'czerwonymi', niezla heca,
                      zawsze wiedzialem ze lewicowcy sa uposledzeni ale zeby do tego
                      stopnia...
                      • freemarsjanin Baranie. Zobacz, co oznacza debilu narodowy-socjal 21.09.07, 14:43
                        izm. Pozniej podrap sie po pustym katolickim lbie, zastanow sie
                        troszke swoimi katolickimi zwojami, pomodl sie do B16, wyspowiadaj,
                        poradz proboszcza, a pozniej cos napisz. ok?
                        • junkier Nie mam w zwyczaju z lewicowymi ciotami prowadzic 21.09.07, 14:46
                          Nie mam w zwyczaju z lewicowymi ciotami prowadzic konwersacji wiec
                          pozwol ze calkowicie zleje twoj tepy belkot.
                          • freemarsjanin Junkier. Debilu katoglowy, to my cie zlewamy, idio 21.09.07, 14:47
                            to moherowy.
                      • blackmoore Re: junkier nazwywa PiS antykomuna 21.09.07, 14:43
                        to nawet nie jest zabawne. Jak masz zamiar opowiadac kawaly junkier
                        to najpierw pomysl czy to bedzie smieszne. Chyba ze na zjazdach
                        brunatno-czerwonych was to bawi, wspolczuje w takim razie
      • smiech-na-sali Komuchy a PiSu 21.09.07, 13:56
        tez sie przeliczą
    • rydzyk_fizyk A może jednak Opolszczyzna? 21.09.07, 13:48
      tam doceniliby pochodzenie Nelly.
    • piotr10530 Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie na .. 21.09.07, 13:49
      nic dodac nic ujac - jest tam gdzie pasuje
    • seydlitz Re: Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie n 21.09.07, 13:49
      Warszawiacy wybór należy do WAS, czy poprzecie pisdectwo? Mam nadzieję, że nie.
    • yavorius Śmieciowaty hipokryta 21.09.07, 13:51
      Najpierw mówi, że Rokita jest sprawcą najcięższych przestępstw,
      porównywalnych z mordem, a teraz mu liże tyłek. Co za gnój...
    • rechott Re: Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie n 21.09.07, 13:52
      Działania Pani Rokity jest cokolwiek dziwne i moim zdaniem ośmiesza się będąc w
      marionetką do dokopania platformie w rękach Kaczyńskiego.
      Ale jak to kobieta pewnie naiwna jest i wierzy, że on ją naprawdę kocha...
    • oblatywacz_budyniu a ale o co chodzi z tymi listami "w poprzek" na.. 21.09.07, 13:53
      których są podobno ex aequo same pierwsze miejsca..przecież taka
      lista będzie miała z 10 m długości i po zwinięciu nie zmieści się do
      szczeliny urny..
      • expert_spod_mostu_kierbedzia "listy w poprzek" będą możliwe wtedy gdy.. 21.09.07, 14:00
        będzie można głosować przez internet. Wtedy o kolejności na listach
        nie będą decydowć koledzy z partii ale sami wyborcy selekcjonując
        kandydatów według wybranych przez siebie kryteriów..wystarczy
        banalny program..czy cóś...
    • smiech-na-sali Kaczyński właśnie stanął tam 21.09.07, 13:56
      gdzie stało ZOMO
    • robertkropkab Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie na .. 21.09.07, 13:58
      gdzie diabeł nie może tam babę pośle...
    • freemarsjanin Nelly jest naprawde calkowicie yebnieta w mozg... 21.09.07, 13:58
      ...
    • pan_zajebista_psychika Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie na .. 21.09.07, 14:00
      Tajna broń czy koń trojański...?
    • markor2 Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie na .. 21.09.07, 14:03
      Janowi Rokicie tez nie odmówią miejsca więc może czas przestać ściemniać, że się
      teraz będzie kurą domową i pokazać PO i Tuskowi ten sam palec, który pokazała
      dotychczasowa kura domowa.
    • galan12 Ta prawicowo-watykańska banda jest siebie warta ! 21.09.07, 14:07
      Ta prawicowo-watykańska banda jest siebie warta !
      • freemarsjanin Korekta: narodowo-socjalistyczna banda i Watykan. 21.09.07, 14:36
        ...
    • kato28 Re: Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie n 21.09.07, 14:10
      Taka troche polityczna prostytucja...
    • pies_na_lewizne Osoba kojarzona z PO na 2-gim miejscu to mistrzows 21.09.07, 14:10
      nelly Rokita, osoba do niedawna kojarzona z PO, na 2-gim miejscu po
      J. Kaczynskim na liscie PiSu w Warszawie to byloby mistrzowskie
      posuniecie, Tusk znalazlby sie w POWAZNYCH OPALACH.
      • czyzyk331 Re: Osoba kojarzona z PO na 2-gim miejscu to mist 21.09.07, 15:03
        Nelly od dawna była kojarzona z PiC albo innymi organami
        kaczystowskiej partii..
    • sld_sld Co w zyciu osiagnela ta pani by byc oslem?? 21.09.07, 14:10
      Zastanawia mnie to bardzo. Jakie ma kompetencje? No niby po Lepperze
      nic nie zdziwi...nawet kot Kaczora jako posel ale nie o to chodzi.
      Ci ludzie Rokity i inni ciagnie do wladzy a dokladnie do panstwowej
      kasy bo nic innego robic nie potrafia. Bez kasy z panstwa umarliby z
      glodu i zglupieli psychicznie co po janku rokicie bylo widac w
      ostatnim wywiadzie gdzie juz bredzil o Czeczenii

No ale nic... wyborcy PISSDy jako ciemny lud popra kazdego byleby
      nie musiec swojego zdania wyrazac
    • com.bi-nerki Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie na .. 21.09.07, 14:12
      Te zawirowania z pp Rokitami niezbyt dobrze świadczą o przenikliwości
      politycznej Donalda i jego politycznych doradców. Jestem z Wrocka. Pan
      Zdrojewski ma tutaj w większości dobre konotacje. Z czym piszący te słowa nie do
      końca (czysty subiektywizm)się zgadza. Tak dobrych opinii nie ma pan Schetyna,
      który jest znany raczej ze zdolności do robienia interesów, co samo w sobie nie
      jest niczym złym. Ale polityka to inne zagadnienie. Ciekawy jestem jakież to
      względy kierowały Donaldem, o zamianie Rokity na Schetynę? Przecież to było do
      przewidzenia, że skierowany w odstawkę Rokita, a wraz z nim jego Nelly,
      odwdzięczą mu się w równie finezyjny sposób.
      • ojciecrydzyk1 Re: Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie n 21.09.07, 14:24
        Inwazja Niemców na Polskę trwa , teraz nie tylko odbierają Polakom domy na
        Śląsku czy Mazurach ale jeszcze pchają się do polskiego sejmu i rządu .
    • sld_sld W sumie to smieszna spraw Rokita wraz z Rydzykiem 21.09.07, 14:13
      w jednej partii...:)) Ku*** u nas jak widac swinie do zloba tak
      pedza ze akceptuja wszystkie inne swinie i inne odmience
    • inv28 Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie na .. 21.09.07, 14:15
      Nie wiem, co jest powodem dziwnego, od kilku miesięcy zachowania
      pani Rokity. Wydaje mi się, że nawet nie chcę wiedzieć, bo wygląda,
      że prawdziwe powody nie są merytoryczne, a kolejne decyzje dyktowane
      są osobistymi emocjami. Wiem natomiast, że tego typu zwroty nie
      służą dobrze ani jej, ani jej mężowi. Kto na takich manewrach
      zyskuje, wszyscy wiemy, ale zastanawia mnie, czy stanowisko doradcy
      Prezydenta było dla pani Rokity wymażonym celem, czy może środkiem
      do osiągnięcia jakiegoś innego celu. Pozostaje zapytać, jakiego?
    • nowe_rozdanie A ja sie zastanawiam... 21.09.07, 14:25
      ...czy Johnny Maria & Nelly tak sobie normalnie w domku rozmawiaja o
      tych sprawach? Zakladajac, ze Johnny Maria szczerze zyczyl kolegom z
      PO zwyciestwo, a Nelly szczerze nienawidzi Donaldowy dwór i dworzan.
      Nie wierze, ze w domu dyskutuja tylko o problemach "Na Wspólnej"
      tudzież klanu Lubiczów ;)
      • pakulec Jan Maria nie ma czasu a dyskusje z Nelly 21.09.07, 14:36
        jak już ugotuje obiad, pościeli, posprząta, upierze, wyprasuje,
        wyprowadzi psa i wyniesie śmieci to poprostu leci z nóg i nawet
        pooglądac klanu nie ma siły, a co tu mówić o dyskusjach z żoną
        ;-)
    • waldi1953 Chcę wiedzieć na kogo mam głosować. 21.09.07, 14:28
      Może ktoś wie ile p. Nelli Rokita ma dzieci i jak długo jest polką. Warsawiak
      • antypisiorek Nelly posłem??? Tyle lat a po polsku nie mówi.... 21.09.07, 14:34
        Wczoraj usłyszałem tą gwiazdę i duża sztuka zrozumieć ten jej bełkot
        fafluniasty... a może ma sztuczną szczękę i jej sie odkleja?
        • freemarsjanin Nu nie prawda, troszku po polskiemu mowi... 21.09.07, 14:38
          ...
    • pakulec może zniechęci Warszawiaków do głosowania na Pis 21.09.07, 14:30
      ;-)
    • 36krzysiek Re: Premier: Nie odmówimy miejsca Nelli Rokicie n 21.09.07, 14:31
      Przeciętna prostytutka ma więcej godności niż polityk. Ciemny lud
      się bulwersuje, za łby bierze a oni gdy zgasna światła kamer i nikt
      nie słucha siadają wspólnie do stołu i dzielą się wpływami i kasą
      jak brat z bratem. Czy wy myslicie, że te afery rzucane na żer mają
      jakieś znaczenie w prawdziwym ich świecie? To jest 0,0000001% tego,
      co sie wyrabia na szczytach władzy, niezaleznie od barw i ugrupowań.
      Niektórzy tylko się czasem zapominają jak prostytutka Rokita czy
      Miller. Byle do koryta. To już jest chyba naukowo udowodnione że
      władza jest najsilniejszym narkotykiem. Nie wierzę w ani jedno słowo
      wypowiadane przez tych wielolicowych kłamców. Naiwne, wiem, ale
      spotykam opinie ,że ten to PRAWDZIWY POLAK, a tamten to wredny
      komuch. Podzielili się rolami jak w zabawie w złodziei i
      policjantów. Pamiętacie słynne stwierdzenie Kaczyńskiego?
      - Teraz k...wa my!
    • freemarsjanin Co menopauza robi z umyslem kobiety. Straszne... 21.09.07, 14:32
      ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka