rydzyk_fizyk 22.09.07, 20:38 Znowu nawalony jak szpadel. Chociaż i tak mniej mamrocze niż Bracia Ksero Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwanadze Kwach-obrzydliwy pijak... 22.09.07, 20:41 ...jak zwykle ,,zaprezentowal" sie. Zalosny... Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 20:47 Kwaśniewski po pijaku potrafi mówić z większym sensem niż nasze dwa słońca i to w dwóch obcych językach... Kaczyński nawet na trzeźwo papla bez sensu, nie mówiąc już o tym, że nie zna ani angielskiego, ani rosyjskiego. Dla mnie wybór jest prosty - LiD! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 20:49 I dlatego ci co oddaja glosy na LiD to sami alkoholicy i zlodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 20:55 presentation1 napisał: > I dlatego ci co oddaja glosy na LiD to sami alkoholicy i zlodzieje. przekrety sa i w pisie. nie mysl ze to taka czysta partia, takich nie ma. na lid glosuja alkoholicy i zlodzieje ? przedstaw dowod. bo ja mam dowod na to, ze na pis glosuja stare bambosze ktore maja w dupie mlodziez Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 22:56 > glosuja alkoholicy i zlodzieje ? przedstaw dowod. bo ja mam dowod na to, ze na > pis glosuja stare bambosze ktore maja w dupie mlodziez Nie wiem kto głosuje na LiD, ale wystarczy mi to, że głosują NA ZŁODZIEI i ALKOHOLIKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Z kaczorami nie piją, w tym problem. 22.09.07, 23:05 Na tyle co musiał wypić to dał dobre świadectwo wytrzymałości Polaka. Przypuszczam, że wykład był grzeczną kontynuacją biesiady. Należy jednak mieć na uwadze, że z kaczorami nie piją! Sitwa. Wyostrzyli apetyt, będą ostrzy jak brzytwa, pod wodzą Zachlanego na Kraj nadciąga sitwa. Stare podziały łupów, wyblakły tatuaże, padły bastiony hossy i wszędzie wojska wraże. Zawodzą zakonni, ucichła stoczni rybitwa, o nasze pieniądze szykuje się walna bitwa. Rozdzwoniły się dzwony, odezwy do narodu, podają numery kont publikatory smrodu. Alleluja do przodu, więc sypią z moherów szańce, sieje, sieje kasa, grzeją modlitwą różańce. Sitwa podlicza straty, ściąga zobowiązania, szuka eSBe papiery, co ma do pokazania. Tak lat siedemnaście czarna, albo czerwona, czwarta lub trzecia, a może inaczej barwiona? Targani za Boga, Niepokalaną Maryje lub zwodzeni, ze dadzą pokraść, bo to niczyje, powiemy basta im, jesteśmy wolni w Europie, teraz my, a im kartofle nakopie, dokopie? W praniu to wyjdzie chłopie! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik A co w tej wypowiedzi bylo nie tak? 22.09.07, 23:12 Ze mial podkrazone oczy? A od kiedy to oceniamy politykow po czyms takim jak podkrazone oczy? Popatrzcie sobie na mordy w pisie, jakie to brzydkie i zezowate. A jak belkocza! Na trzezwo czy po pijaku, roznicy nie zauwazysz. Kwachu nawet jak sie napil, to jego sprawa. Ja i tak wole jego nabrzdykanego, ale mowiacego z sensem, niz chorych psychicznie i trzezwych klamczynskich. Zreszta, dziwi mnie, ze Polacy nagle taka awersje maja do alkoholu. Tak jakby byli najbardziej trzezwym narodem europy. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Kwas pije, a Kaczor męczy grzyba, ajjj... 23.09.07, 00:26 hrabia Kvasula sączy, i się potem potrafi wysłowić w paru językach - szacun Jarosław Kaczyński unika seksu i alkoholu, i nie zna języków obcych z tej pary bardziej żenadny jest Jarosław a rządzi PK :D Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Kwachu zna 3 języki, a Kaczyński ledwo jeden. 23.09.07, 00:36 Jaki on tam pijany? Jakoś nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
konra2 Kaczor męczy grzyba ? _________________ 23.09.07, 03:15 a co to znaczy te sformulowanie panie forumowiczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek === Kaczynski permanentnie pijany nienawiscia... 23.09.07, 06:55 ... ten nienawistnik az zionie jadem ! Co usta otworzy to albo mowi frazesy albo pluje! On jest pijany jadem i nienawiscia... Co on moze nam zaproponowac? wyslanie polowy Polakow na Sybir? pozbawienie praw obywatelskich tych ktorzy go nie lubia? Przeciez 3/4 Polakow ma torsje gdy go widzi w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Nawet jak by puścił pawia to czerwone pająki 23.09.07, 07:45 będą chwalić jaki piękny i kolorowy.ZGROZA!!!!!!!!!!!!!!! /Internauta jwisinski na onet, 23.09.2007 07:11/ Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Nawet jak by puścił pawia to czerwone pająki 23.09.07, 07:50 Jeden nawet tlumaczy ze nie dano mu balonika czy alkomatu wiec niewinny. Odpowiedz Link Zgłoś
akurach1981 Re: Jesteś żałosny ! 23.09.07, 08:37 jaki pijany ?? to tylko ... chora goleń (umówmy sie, zgodnie z rada R. Kalisza z przed paru, ze to chora goleń i po sprawie; a teraz to kontuzja sie odnowila:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
akurach1981 Re: Jesteś żałosny ! 23.09.07, 08:42 po obejrzeniu na tvn24.pl www.tvn24.pl/-1,1522272,wiadomosc.html teraz jasna wydala mi sie przyczyna "niedyspozycji" slownej z wywiadu dla Vanity Fair sprzed kikunastu dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
rocco.sifredi Kwas lepiej włada językami obcymi nawalony 23.09.07, 10:00 niż kaczka językiem ojczystym trzeźwa jak świnia! Odpowiedz Link Zgłoś
zibuumgo Re: Kwas lepiej włada językami obcymi nawalony 23.09.07, 10:04 Ważne , że dostał kasę za ten wykład i miał na flaszke i bilet. Jola kupiła se ciuch i jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslip Re: Kwas lepiej włada językami obcymi nawalony 23.09.07, 10:10 a moze jak sie pogodzil z Wałęsą to przeszła na niego pomrocznosć jasna Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Sprawnie gada i to w dwóch językach obcych:D:D 23.09.07, 10:26 Kaczki tak nie potrafią, nawet po butelce wina na łebka obalonej z Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_komorow_mundrol K_o_n_i_e_c__P_r_e_z_i_a_-_A_l_k_ o_h_o_l_i_k_a__! 23.09.07, 19:04 To koniec Mgr Ochlajusa-Zdrajcy który jeździł do Charkowa aby pochlać z tamtejszymi kacapskimi bolszewikami i pokazać gdzie on i jego sitwa mają Polskę i Bohaterstwo Polaków (słuchaj taśm Olexego!) a ostatnio napuszczał hitlerland na Polskę i zamierzał apologizować polakożercę Szreodora-Ribentropa ! Odpowiedz Link Zgłoś
mars60 Re: K_o_n_i_e_c__P_r_e_z_i_a_-_A_l_k_ o_h_o_l_i_ 24.09.07, 09:51 Oj Bronek, Bronek. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Kwaśniewski jest dużo lepszy od Lecha Kaczyńskiego 23.09.07, 08:13 Pierwszym atutem Kwaśniewskiego jest to, że nie ma chorego na głowę brata bliźniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
varvar Kwach byl trzeźwy, ale spójrzcie na Kaczyńskich: 23.09.07, 10:05 Kwaśniewski był trzeźwy i ładnie mówił w 3 obcych językach, a słowo: "zabotilbysia" sami sprobujcie wypowiedziec na głos. A co do "nietrzeźwosci", to rzuccie okiem na to: Jarosław Kaczyński w Sejmie www.youtube.com/watch?v=WNo9TbZSpVs Prezydent Lech Kaczyński www.youtube.com/watch?v=rdD9xIGqSzY i porównajcie z tym Kwaśniewski w Kijowie www.youtube.com/watch?v=N1YtMxdEtzk Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Gdyby chodził do kościoła a po mszy pił i bił żonę 23.09.07, 07:13 to byłby OK. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Nie wysilaj sie................ł 23.09.07, 07:17 Byly Prezydent jezdzi po swiecie i przynosi obciach swojemu krajowi.Tylko czekac jak media zachodnie zrobia z tego pokazowke a od Polaka-pijaka nigdy nie uciekniemy.Jestes z milosci do lewicy nie tylko zaslepiony, ale i powaznie chory Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Polaka pijaka to zrobili Francuzi wbrew temu co 23.09.07, 07:28 mówił Napoleon. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: ....Nie wysilaj sie................ł 23.09.07, 09:18 A co kogo na swiecie obchodzi co robi były prezydent? W Rosji np reklamuje pizze i walizki :) czy to ma byc obciach dla Rosjan ? Dla Polski daleko bardziej jest kompromitujące to co robi obecny prezydent. Kwasniewski, Jaruzelski czy Wałensa to osoby prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslip Re: ....Nie wysilaj sie................ł 23.09.07, 10:02 osoba prywatna powiadasz? a borowiki laza za nim za czyje pieniadze, nie dosc ze pijak to i maly kretacz, tylko czekac jak zostanie premierem i schlany bedzie znow sie zataczal nad jakimis grobami i wlazil do samochodu przez bagaznik albo jak w Nowym Jorku owijal sie nasza flagą, ot bladź chytra suka jakby powiedzieli moi ukrainscy koledzy,chluba naszych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek22 Re: A co w tej wypowiedzi bylo nie tak? 23.09.07, 00:27 Trzeźwi nie pijący, mądrzy, ludzie z godnością i honorem głosują na PIS a wygląd jakie ma znaczenie ogladnijcie sie w lustrze za swój wygląd nikt nie odpowiada ale za charakter tak- a są ludzie którzy brzydzą się pijakami Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Wolę pijaków od łajdaków 23.09.07, 00:49 Prz okazji pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących zwolenników PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Wolę pijaków od łajdaków 23.09.07, 01:11 nie ma takich, pozdrawiasz zbiór pusty Odpowiedz Link Zgłoś
wieslip Re: Wolę pijaków od łajdaków 23.09.07, 10:05 a tos sobie znalazł dwa w jednym wash @ go Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek22 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 23.09.07, 00:23 Jestem młoda i głosuje na PIS - bo widać że to prawda że na lid głosować będą pijacy i nieuczciwi- a ty co poza obrażaniem umiesz?? chyba niewiele- jak nie rozumiesz że pijaństwo byłej głowy państwa przynosi wstyd brr - nie lubię pijaków śmierdzi od nich że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
beckett Brak integrity prezydenta 23.09.07, 11:24 No poprostu nie przystoi tak sie upijac, co by nie powiedziec, najgorsze nie jest to ze sie upil, wcale nie. Najgorsze jest to, ze zamiast przeproscic (co by zostalo przyjete ze zrozumieniem) odniosl sie z buta do wlasnego narodu. Nie podoba mi sie jego buta gdy ofukuje wlasny narod JUZ NA TRZEZWO. Nie panie prezydencie, nie ma pan prawa robic co chce jako prezydent, wypic dziesieciu kieliszkow wina. Wlasnie za taki brak tego co anglosasi nazywaja INTEGRITY, potepiam takie zachowanie. Nie jest godne prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter [...] 22.09.07, 20:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 20:57 Przegraliscie postkomunisci.Kac do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 21:02 presentation1 napisał: > Przegraliscie postkomunisci.Kac do konca zycia. boshh..z toba jest gorzej niz myslalem...:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Zrozum presentationa - 22.09.07, 21:15 - jest zły bo opróżnia kosze na śmiecie we Francji. Taki z niego patriota, że uciekł z ojczyzny bo sobie nie mógł biedaczyna poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zrozum presentationa - 22.09.07, 21:17 Przeciez tekst jest o wizerunku III RP na swiat.Kto komu wstyd przynosi?Tak .Kwasniewski przynosi Poloniii zyjacej w roznych krajach swiata-WSTYD.Wstydzimy sie za bylego Prezydenta-alkoholika. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Zrozum presentationa - 22.09.07, 21:24 Mój kuzyn w podstawówce układa poprawniejsze zdania niż ty. Poza tym wie, jak i kiedy używać znaków interpunkcyjnych. Nic dziwnego, że bez wykształcenia musiałeś do Francji za chlebem uciekać. Też mi patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zrozum presentationa - 22.09.07, 21:28 Twoj kuzyn w podstawowce?Masz szanse poszczycic sie rodzinka.Najwieksze osiagniecie twojej rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Aleś ty wygadany 22.09.07, 21:33 A ty czym się możesz poszczycić poza pracą sprzątacza psich kup w e Francji??? Skończyłeś chociażby studia? Ale takie prawdziwe studia. Nie porównuj się z ludźmi, którzy w przeciwieństwie do ciebie znają dobrze swój ojczysty język, patrioto dla ubogich. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Aleś ty wygadany 22.09.07, 21:37 Ja nie musze pracowac.I wypoczywam.Widocznie w zyciu przepracowalem swoje.Dlatego mieszkam prawie na plazy.Dlatego 3 razy dziennie ide z pieskiem na spacer,na plaze.Ale kupy nie pozwalam mu robic na piasku.Moj pies nie lewak i nauczyl sie prawa.Przez takich jak Ty przemawia zawisc i zlosliwosc komunistyczna.I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
defetysta13 Re: Aleś ty wygadany 22.09.07, 21:40 nie znam Cię, ale Twoje teksty pachną mi bogatymi starymi, a Ty w życiu uczciwie dnia nie przepracowałeś i śmiesz jeszcze innych pouczać... jeśli się mylę tym gorzej dla Ciebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 On nie ma bogatych starych 22.09.07, 21:42 Gdyby miał nie musiałby uciekać z Polski za chlebem. I nie byłby tak cholernie sfrustrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: On nie ma bogatych starych 22.09.07, 22:41 Kaczor przez pierwsze pół roku miał więcej wpadek niż Kwach, z resztą on i jego brat nie wiem jak to tłumaczyć, ale cały czas kiedy pojawiają się w lufciku gadają jakby byli po ładnych kilku głębszych, na dodatek nawet trudniej ich zrozumieć niż przemawiającego Wałęsę:P Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Re: On nie ma bogatych starych 22.09.07, 22:53 konread napisał: > Kaczor przez pierwsze pół roku miał więcej wpadek niż Kwach, z resztą on i jego > brat nie wiem jak to tłumaczyć, ale cały czas kiedy pojawiają się w lufciku > gadają jakby byli po ładnych kilku głębszych, na dodatek nawet trudniej ich > zrozumieć niż przemawiającego Wałęsę:P Ale o czym ty mówisz? To nie chodzi o to kto jak gada, ale o to kto jaki stosunek wykazuje do Polski i włansnego narodu! Kwaśniewski pluje Polakom w twarz i wcale już tego nie ukrywa. Ja się tylko zastanawiam jak taki plugawy alkoholik mógł zostać przed dwie kadenecje prezydentem Polski. Ale to chyba tylko pokazuje obraz Polski z lat '90. I nie wiem co mają we łbach ludzie, którzy porównują tu alkoholika do inteligencji żoliborskiej! Komuszy pomiot wywodzący się z najniższej warstwy chłopów, gdzie nic nie mieli, a najlepsze co dostał od ojca to strzała w pysk jak se stary za sprzedane warchlaki pochlał, po wtargnięciu na salony właśnie tak się zachowuje. Informuję iż poziom użytego słownictwa został obniżony do ogólnie obowiązującego na tym forum. W inny sposób nie można trafić do grona osób tu wypowiadających się. Odpowiedz Link Zgłoś
geno01 Re: On nie ma bogatych starych 22.09.07, 23:48 chopie nie myśl .OLEK to DOBRY Jabolek.70 procent poparcia ludzie raczej głosóją na tych co się znimi utożsamiają. Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Panie kwaśniewski! Kiedy pan zaśpiewasz i 22.09.07, 23:01 zatańczysz? Ale ja mam dla pana jedną bardzo fajną propozycję. Weź pan się raz zachlej na śmierć i będzie koniec tej groteski. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Panie kwaśniewski! Kiedy pan zaśpiewasz i 23.09.07, 09:13 sma1 napisał: > Panie kwaśniewski! Kiedy pan zaśpiewasz i > zatańczysz? Kaczyński nawet nie zatańczy bo by się bał zeznań własnych. Odpowiedz Link Zgłoś
michr znam język 23.09.07, 10:31 rosyjski i stwierdzam że Kwaśniewski lepiej mówi po rosyjsku niż gwiazda PiS-u, niejaka Nelly po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Aleś ty wygadany 22.09.07, 21:37 wymiatator1 napisał: > A ty czym się możesz poszczycić poza pracą sprzątacza psich kup w e Francji??? > Skończyłeś chociażby studia? Ale takie prawdziwe studia. Nie porównuj się z > ludźmi, którzy w przeciwieństwie do ciebie znają dobrze swój ojczysty język, > patrioto dla ubogich. Przestan pieprzyc , kiedys mowilismy zmien plyte,jestes uposledzony , widac WUML dzielnie ja skonczyles. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Kolejny jełop 22.09.07, 21:47 wymiatator1 napisał: > nie umiejący ułożyć zdania po polsku. Tak najlepszy jest pijak Stolzman Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Kolejny jełop 22.09.07, 22:02 marcin1122331 napisał: > wymiatator1 napisał: > > > nie umiejący ułożyć zdania po polsku. > Tak najlepszy jest pijak Stolzman I wszystko wiadomo - marcin1122331 to nieudacznik o wszytko obwiniający Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Zrozum presentationa - 22.09.07, 21:30 presentation1 napisał: > Przeciez tekst jest o wizerunku III RP na swiat.Kto komu wstyd > przynosi?Tak .Kwasniewski przynosi Poloniii zyjacej w roznych > krajach swiata-WSTYD.Wstydzimy sie za bylego Prezydenta-alkoholika. Strasznie się błaźnisz, pustaczku. Te wszystkie mikrourazy (kariera "bokserska" w charakterze worka treningowego), paskudna, poniżająca praca w której schodzisz do poziomu cuchnącej ściery i najwyraźniej przyrodzona drętwota twojego umysłu - to wszystko powoduje, że nie jesteś w stanie przeczytać ze zrozumieniem prostej, dwudziestozdaniowej notatki. Tam, gdzie normalny czytelnik widzi elokwentnego i wygadanego męża stanu - ty imaginujesz sobie "kompromitacje"... Ale coś w tym jest, przecież trudno o większą kompromitację niż twoje wypowiedzi na tym form. Wydaje się, że komentowanie tekstów GW zdecydowanie cię przerasta, powinieneś chyba poprzestać na czytankach z elementarza dla pierwszej klasy. Rozbiór logiczny zdania "Ala ma kota" to coś w sam raz dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zrozum presentationa - 22.09.07, 21:32 Poczytaj posty- nie zwolennikow Wyborczej.Wstyd i hanba.Z wielkich liter.To koniec postkomuny. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Kup sobie książkę o ortografii i gramatyce! 22.09.07, 21:36 Co za jełop. Jak można nasz piękny język tak kaleczyć? To jest dowód na to, że ludziom nie potrafiącym przeliterować swojego nazwiska nie powinno się pozwalać na dostęp do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Zrozum presentationa - 22.09.07, 22:14 Większość Polaków stydzi się za obecnego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Zrozum presentationa - 22.09.07, 22:16 Przepraszam, powinno być - wstydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mijuka Re: Zrozum presentationa - 22.09.07, 23:46 Mów za siebie,a nie wypowiadaj się w imieniu innych Polaków! A tak na marginesie,co to za neologizm "stydzi"???? Odpowiedz Link Zgłoś
mijuka Re: Zrozum presentationa - 22.09.07, 23:59 Mów za siebie,a nie wypowiadaj się w imieniu innych Polaków! A co to za neologizm "stydzi"? Odpowiedz Link Zgłoś
geno01 Re: Zrozum presentationa - 23.09.07, 00:00 panie wikal wstydzi SIĘ.ALE za co może za guziki,skarpetki reszte garderoby zostawiam dla pana wyobrażni. Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 23:20 Życie masz tylko jedno. Jak możesz je niszczyć przesycając je goryczą? Nie widzisz jak eLKa - Prezydent, ku.. stanowisko głowy państwa na rzecz doraźnych celów małych ludzi? Dowodów jest tyle, że cięzko je skomasować w poście-bryku. Z resztą, na pewno je znasz. KAŻDY OBYWATEL NASZEGO KRAJU POWINIEN ROBIĆ CO LUBI I W CZYM JEST DOBRY, A NIE TO CO BRACIA UZNAJĄ ZA SŁUSZNE!. Tylko w ten sposób można skutecznie promować Polskość. tylko w sposób, gdy tym zajmie się 38000000 wolnych ludzi + obcokrajowcy zauroczeni takimi możliwościami. Jeśli nie będziesz głosował na PO, to chociaż nie głosuj na betonowy PiS. Prosze cię z serca i z łzami w oczach. Ja chcę Polski wolnej, bez wrogów, skupionej na łączeniu i przyjaźniach, a nie na podziałach i nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
geno01 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 23.09.07, 00:12 CUDOWNE PIĘKNE EKSCENTRYCZNE głosuje na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 21:08 Znaczy się kolega popiera lewicę? Od razu widać. Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 20:59 > I dlatego ci co oddaja glosy na LiD to sami alkoholicy ... bardziej ufam człowiekowi, który czasami napije się z przyjaciółmi (i zna dwa języki obce!) niż staremu kawalerowi, który ma tylko kota, a zarobione pieniądze przekazuje mamusi (a swoimi decyzjami kompromituje całe państwo - vide: wyrzucenie obserwatorów OBWE). Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 21:55 Godnie was komunistow reprezentuje.Demoralizacja i degrengolada w osobie Pseudomagistra znalazla perfekcyjna reprezentacje.Maly komunistyczny kretacz z problemem alkoholowym glowna twarza lewicy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 22:58 > ... bardziej ufam człowiekowi, który czasami napije się z przyjaciółmi (i zna > dwa języki obce!) niż staremu kawalerowi, który ma tylko kota, a zarobione > pieniądze przekazuje mamusi (a swoimi decyzjami kompromituje całe państwo - > vide: wyrzucenie obserwatorów OBWE). Gdzie było OBWE jak twoi mentorzy robili zamach stanu w "lewy czerwcowy"? Dokształć się trochę z historii najnowszej, a może Ci się umysł rozjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 21:00 presentation1 napisał: > I dlatego ci co oddaja glosy na LiD to sami alkoholicy i zlodzieje. xxxxxxxxxxxxxx IDIOTA. Odpowiedz Link Zgłoś
w.groch Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 21:58 presentation1 napisał: > > > I dlatego ci co oddaja glosy na LiD to sami alkoholicy i zlodzieje. Skąd my to znamy? Co za ironia: pbryzi.fm.interia.pl/R/Pijak.html presentation1, zapewne coś wiesz o brudnej ścierce. Bo ja wiem coś o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 22:00 Napewno wiesz wiecej o Mnie niz ja o Tobie.Wiesz dlaczego?Bo nie wstydze przedstawic sie mojego profila. Odpowiedz Link Zgłoś
w.groch Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 22:11 presentation1 napisał: > Napewno wiesz wiecej o Mnie niz ja o Tobie.Wiesz dlaczego?Bo nie wstydze przeds > tawic sie mojego profila. Przede wszystkim dowiaduję się o Tobie z komentarzy które tu umieszczasz. Po owocach Cię poznaję. P.S. Czy znasz w ogóle uczucie wstydu? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 21:07 @presentation1: a na pis idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
critic Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 22:00 presentation1 napisał: > I dlatego ci co oddaja glosy na LiD to sami alkoholicy i zlodzieje. Lepiej być alkoholikiem niż upośledzonym umysłowo wyborcą PiSu. (P.S. To jest ironia - gdybyś miał problemy ze zrozumieniem). Odpowiedz Link Zgłoś
marcin5051 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 22:11 a ja doradzam temu obleśnemu Putrze aby zajął się swoją ósemką dzieci, a nie zamęczał nas swymi"inteligentnymi" wypowiedziami!A jak panowie posłowie balowali w hotelu sejmowym za nasze, czyli podatników pieniądze, to było dobrze???Banda i tyle!Wolę pijanego Kwaśniewskiego, który jest teraz prywatną osobą, niż tych bezmózgowców pisuarów! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 22:12 Napisz lepiej, że wszyscy, którzy nie oddają głosów na pis i IV Wolskę to alkoholicy, bandyci i złodzieje, których należy powywieszać i strzlać im w łby. To twoje marzenia. Ale przypominam, że to grozi eksterminacją 70% Polaków. Ale to ci gorsi, prawda? Niech tam sobie zdychają. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk112 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 22:38 presentation1 napisał: > I dlatego ci co oddaja glosy na LiD to sami alkoholicy i zlodzieje. jeszcze to odszczekasz ubecka szmato. pamiętaj, że prawo obowiązuje na całym terytorium UE. nie myśl sobie, że jak, tchórzu, siedzisz we Francji, to jesteś anonimowy. nie masz prawa pisać takich rzeczy na ludzi, którzy nigdy nic nie ukradli, a nawet nie donosili, tak jak ty za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
quba71 Wszyscy wyborcy LiD głosują na PO !!! 22.09.07, 22:53 Innego wyjścia nie ma. Koalicja z LiD zawsze bedzoe kojarzona z nawalonym Kwachem. Lepiej oddać głos na PO, żeby potem nie szukać koalicji i pokonać kaSzyzm. Trzeba pokonać PiS - inaczej cofniemy sie niemieckiej historii i lat 1936-1939, albo lat stalinowskich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak A ci co glosuja na pis to geje. 22.09.07, 23:44 Jaki 'wuc' taka i jego wyborcza holota. Odpowiedz Link Zgłoś
peter_1000 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 23.09.07, 01:28 Ja oddam głos na LiD. Jeśli ja jestem pijak i złodziej to ty jesteś skończony cham i bydle. Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Znajomosc jezyka nie swiadczy o inteligencji !!! 22.09.07, 20:56 On nawet pic nie umie bo zarza jest nawalony.....nic go ten PZPR nie nauczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Natomiast ich nieznajomość jest hańbą dla prezyden 22.09.07, 20:58 ta 40-milionowego państwa bedącego członkiem UE i NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Kwas jak zaczynal prezydenture znal tylko ruski, 22.09.07, 20:59 ....Walesa do dzisiaj nawet polskiego nie zna dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hek_sa Re: Kwas jak zaczynal prezydenture znal tylko rus 23.09.07, 00:04 Elektryk po zawodówce i prawnik z tytułem doktora - dobre porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Natomiast ich nieznajomość jest hańbą dla pre 22.09.07, 21:11 No to prezydent USA i premier UK muszą czym prędzej przyjechać do ciebie na naukę Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Natomiast ich nieznajomość jest hańbą dla pre 22.09.07, 21:18 Zarówno prezydent USA jak i premier UK używają języka najbardziej uniwersalnego, którego ani Wałęsa, ani Kaczyńscy nie znają a który jest wystarczajacy aby się porozumiec z każdym cywilizowanym człowiekiem na świecie. Prezydent USA nie musi znać polskiego, ale prezydent Polski musi znać angielski. Bo potem są szopki w stylu spotkania z papieżem "w czetry oczy" z towarzystwem tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Co Polak to pijak i zlodziej 22.09.07, 21:42 on to wprowadza do obiegu, jemuto ujmy nie przynosi, bo wykonuje swoje zadanie jako obcokrajowiec, durni Polacy ze go jeszcze nie wy.... do Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
w.groch Re: hańbą człeku,to jest pijaństwo tego byłego"pr 22.09.07, 22:24 "Nie to, co wchodzi do ust, czyni człowieka nieczystym, ale co z ust wychodzi, to go czyni nieczystym." (Mateusza 15:11) Może trzymajmy się tej zasady? Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 21:36 centrolew napisał: > Kwaśniewski po pijaku potrafi mówić z większym sensem niż nasze dwa słońca i to > w dwóch obcych językach... Rosyjski to nie jezyk obcy dla Mr. Golenia. Toz on magister ksztalcuny u swoich towarzyszy z Moskwy. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
somelikeit jaka mądra... 23.09.07, 13:42 szkoda, że miłościwie nam panujący nigdzie nie bywali i horyzontami sięgają płotu swej kancelarii. oczywiście, ze głupote zrobił Kwach, ale czasami wspólne picie daje lepsze skutki niż jakieś noty dyplomatyczne. Dzięki takim kontaktom jestesmy gdzie jestemy (UE), a bracia K. mają co przejadać. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 22:51 Czylki Kwasniewski jest dobry, tylko dlatego ze jakies dwie kaczuszki nie znaja tylu jezykow obcych co eks-komuch? Raczysz zartowac... Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 22:55 > Kwaśniewski po pijaku potrafi mówić z większym sensem niż nasze dwa słońca i to > w dwóch obcych językach... Kaczyński nawet na trzeźwo papla bez sensu, nie > mówiąc już o tym, że nie zna ani angielskiego, ani rosyjskiego. > > Dla mnie wybór jest prosty - LiD! Dla ciebie wybór jest prosty, za komuny na jedno się głosowało to i teraz "zagłosujem" na naszych. Żal mi takich jak ty, z drugiej strony jestem pełen optymizmu, że coraz mniej jest w Polsce tobie podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
z_apomnialem Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 22.09.07, 23:38 centrolew napisał: > Kwaśniewski po pijaku potrafi mówić z większym sensem niż nasze dwa słońca i to > w dwóch obcych językach... Kaczyński nawet na trzeźwo papla bez sensu, nie > mówiąc już o tym, że nie zna ani angielskiego, ani rosyjskiego. > > Dla mnie wybór jest prosty - LiD! > IDIOTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slaw1948 Re: A ja szanuję Kwaśniewskiego! 23.09.07, 09:11 A prezydent jest cacy wtedy,gdy języki zna!!!!Można znać kilka języków i być BŁAZNEM.... Odpowiedz Link Zgłoś
parambol obecny lokator pałacu prezydenckiego to jednak 23.09.07, 10:25 zupełnie inna klasa nie pije, nie pali, nie zażywa, nigdy nie uprawiał seksu (poza celami prokreacyjnymi), nie kręcił śmigłem w okresie młodzieńczym, nie przezywał koleżanek, a komuny nie lubił już wtedy, gdy jeszcze mu zmieniano pieluchy Odpowiedz Link Zgłoś
bowpoz Re: Kwach-obrzydliwy pijak... 22.09.07, 22:15 rzeczywiscie, "chlapnął sobie", ale i tak wypadł znacznie lepiej niż wielu polityków na trzeźwo! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Głosować na LiD to wstyd 22.09.07, 22:25 Głosować na LiD to wstyd. Odejdź panie Kwaśniewski i wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
temop Ha ha ha - ale porażka i wstyd 22.09.07, 20:42 A Wybiórcza jak zwykle stara się to informację przemilczeć. Jakby tak się zachowal np Kaczyński to byłby to news dnia, do tego "obiektywny" komentarz Pana Stasińskiego oraz wstepniak Pana Michnika. Czekam teraz jeszcze na komentarze naszych OBIEKTYWNYCH dziennikarzy: Lisa, Żakowskiego, Parandowskiej i innych... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Ha ha ha - ale porażka i wstyd 22.09.07, 20:46 Co on pieprzy o winie przeciez on tylko szkocka chleje, a swoja droga przysporzy to glosow lidowi , pijakow w Polsce duzo, wiecej niz zwolennikow Radia Maryja.Problem tylko w tym jak takich nawalonych zawiezc do lokalu wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Pijany Kwach gada lepiej po angielsku i rosyjsku 22.09.07, 20:43 niż 2 trzeźwe Kaczory razem wzięte po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Bo jest wielkim mężem stanu i umie sie zachować w 22.09.07, 20:54 każdych warunkach. A Kaczory nie umią się zachować wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
puchaty31 Re: Bo jest wielkim mężem stanu i umie sie zachow 22.09.07, 21:13 proponuje zameldować się do składu desek z taką prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Widziales kiedys pijanego męża stanu? 23.09.07, 02:25 Juz z samej definicji pasuje to jedno do drugiego jak pięść do oka. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekubek Re: Pijany Kwach gada lepiej po angielsku i rosyj 22.09.07, 20:58 Widocznie nie znasz ani angielskiego ani rosyjskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Pijany Kwach gada lepiej po angielsku 22.09.07, 23:01 ja tez "gadam",tylko ze nie rozumiem tego co gadam. Odpowiedz Link Zgłoś
blazejczykmateusz Re: ''Kontrowersyjne'' zachowanie Kwaśniewskiego 22.09.07, 20:43 Wiecej nam takich "pijaków" Wiecej. Umie wypic tak, zeby nie byc pijanym i umie mowic w obcych jezykach. Jestem dumny z prezydenta. I pozdrawiam redaktorow gazety.pl , ktorzy jako jedynie zauwazyli, ze nie bylo zadnego "pijanego" Kwasniewskiego. To naprawde ważne, że jeszcze sa obiektywni ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ubekubek Re: ''Kontrowersyjne'' zachowanie Kwaśniewskiego 22.09.07, 21:04 Tak, najwazniejszy jest obiektywizm -moze jest chory a zgraja pijaczków z PiS zara gada ze pijak - obiektywizmu jejmoscie- obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
emyot1 "Dziwne" hahaha jakby to był Kaczyński... 22.09.07, 20:44 ...to odrazu w temacie byłoby pijany prezydent na Ukrainie ale to wkońcu towarszysz Kwaśniewski więc swój swego nie bedzie oczerniał Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: "Dziwne" hahaha jakby to był Kaczyński... 22.09.07, 20:58 a widzisz jakąkolwiek różnicę między funkcjami; aktualny prezydent a były prezydent? No więc to co robi sobie były prezydent to tak naprawdę jego sprawa ale to co robi aktualny prezydent to nasz sprawa. Kumasz teraz matole ? Odpowiedz Link Zgłoś
emyot1 Re: "Dziwne" hahaha jakby to był Kaczyński... 22.09.07, 22:29 Kwasniewski jest byłym prezydentem, więc reprezentuje Polskę na czele której stał przez 10 lat, nie musiał pokazywać swojej pijanej mordy w TV. Kumasz teraz matole? Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: "Dziwne" hahaha jakby to był Kaczyński... 22.09.07, 21:37 To nie mógł by być Kaczyński. Bo o czym on mógłby mówić do ukraińskiej młodzieży? O układzie? Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 "Kontrowersyjne" zachowanie Kwaśniewskiego na U... 22.09.07, 20:44 Kwasniewski widocznie cierpi na niedocukrzenie organizmu. Kiedy wartosci cukru, glukozy we krwi w nienaturalny sposob spadaja do "piwnicy", czlowiek zachowuje sie jak pijany. Ale to jest bardzo niebezpieczne. Moze dojsc do zapasci a nawet mozna wpasc w kome. To nie sa zarty. Niedocukrzony czlowiek dziala nieracjonalnie. Dyscyplina w odzywianiu moze zapobiec niedocukrzeniu. Zapytajcie fachowcow, lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
anwoz Re: "Kontrowersyjne" zachowanie Kwaśniewskiego na 22.09.07, 20:47 to już nie jest problem goleni lewej? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg pomoże dieta dr Kwaśniewskiego 22.09.07, 20:48 i konsultacje u prof. Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Jolka mu musi bezy kupowac 22.09.07, 20:53 w...... pare to mu przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Alkoholik... 22.09.07, 20:45 Na moim blogu juz dawno jest zarejstrowany pijany Kwasniewski.Ale takiego Prezydenta sobie zafundowaliscie.A pozniej mowia ze Polak to pijak.Tak .Kwasniewski wystawil Polske na wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: ...Alkoholik... 22.09.07, 20:49 presentation1 napisał: > Na moim blogu juz dawno jest zarejstrowany pijany Kwasniewski. buda ubecki psie... kto ci pozwolił wyjsc i pisac chamie??? buda scierwo bo zatluke... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Alkoholik... 22.09.07, 20:53 Tak wyglada III RP.Od alkoholikow,stalinowcow(Geremek) po zlodziei.To sa fakty.A Wyborcza?To Trybuna Ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: ...Alkoholik... 22.09.07, 21:00 presentation1 napisał: > Tak wyglada III RP.Od alkoholikow,stalinowcow(Geremek) po zlodziei.To sa fakty. > A Wyborcza?To Trybuna Ludu. lesiu... nie chlaj tego shita do czyszczenia kibli bo ci resztki mozgu wypala , i pamietaj psie guano ktore zbierasz na plazy nie jest zamiennikiem dla jajek -sasiedzi sie skarza w zandarmerii i prefekturze ze jak smazysz jajecznice to musza maski p/gas zakładac. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: ...Alkoholik... 22.09.07, 21:19 nie śmiejcie się z niego. sprzątanie psich kup na francuskiej plaży to jak na człowieka o jego inteligencji i tak wielki sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Alkoholik... 22.09.07, 21:21 Jeszcze raz powtarzam .Tekst jest o waszym idolu.Ja nie pretenduje do tej rangi.Wstydze sie polskiej lewicy,podobnie wstydze sie Tuska.Jezeli piszesz cos o plazy i o tym ze ja to zbieram.Powiem zadna praca nie chanbi.Ale to na tej plazy jest lepsze niz twoje idole. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: ...Alkoholik... 22.09.07, 21:26 Hańbi (zwróć uwagę na literę "h") za to brak znajomości ojczystego języka. Tym bardziej gdy śmiesz mienić się patriotą. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald ruski agent 22.09.07, 21:37 presentation1 napisał: > Powiem zadna praca nie chanbi. ...ale poznać jest Cię łatwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Bo jak ktoś alkoholik to wiesz że Polak i Katolik 23.09.07, 07:35 napisał kiedyś Załucki. Odpowiedz Link Zgłoś
awacho Re: ...Alkoholik... 23.09.07, 08:15 Taaak, mierzi mnie twój poziom wypowiedzi. Zaczynam się zastanawiać, jakim to prawem ludzie, którzy siedzą za granicą wybierają nam rządzących? Trochę to przypomina parszywy experyment: "my siedzimy tam, gdzie jest bezpiecznie, więc możemy im wrzucić trochę gó.na." Byłem na tym twoim forum - zgroza. Jesteś chory na nienawiść, psychicznie pewnie też - to są te powody, dla których nie pracujesz? Pisałeś już na forum, że nie musisz pracować, tylko z pieskiem po plaży chodzisz. Coś mi się wydaje, że po prostu masz rentę zdrowotną. Poza tym przypominasz rozgorączkowanych rencistów-emerytów, moim zdaniem nadmiar wolnego czasu szkodzi. Cwaniakom-emigrantom mówimy stanowcze NIE ;). Chcez wrzucić swoje 3 gr. to pakuj manatki i przyjedź do kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Alkoholik... 23.09.07, 08:19 Rente zdrowotna?Codziennie siedze na silowni wiec nie potrzebna mi renta.Mowisz ze na moim forum nienawisc?Taka sama jak w Wyborczej.Odwrocenie stron.To jest druga strona Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: ...Alkoholik... 22.09.07, 21:17 Francuzi znający Ciebie z kolei zapewne sądzą, że Polak to idiota i nieudacznik. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter ehh olek... 22.09.07, 20:46 ehh Olo... tez sie lubie sponiewierac od czasu do czasu ale na public fresh lemon :) , Pozdro :) your video dealer from SGPiS rotfllll Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: ...Blok Kuczma...... 22.09.07, 20:57 presentation1 napisał: > czy tu cos trzeba dodawac? Blok Kuczma Nazwa ugrupowania jest skrótem od pierwszych liter słów: Konstytucja, Ukraina, Czest (honor), Myr (pokój) i Antyfaszyzm. co zlego tu widzisz ? ja bym na koncu dodal - antykaczyzm Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni osoba znająca języki obce , to nie może być kaczyń 22.09.07, 20:49 wole kwasa niż braci mniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
ubekubek Kwasniewski jest wzrostu Kaczynskich-ale siega im 22.09.07, 21:10 do piet - dlatego chla bo ma kompleks. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Wypowiedz byla sprawna.......................... .. 22.09.07, 20:52 wedlug Wyborczej. Według "Wiadomości", wśród ukraińskich komentatorów zachowanie b. prezydenta i jego wypowiedzi dla ukraińskich mediów "wzbudziły wiele kontrowersji". Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Wypowiedz byla sprawna....................... 22.09.07, 21:04 presentation1 napisał: > wedlug Wyborczej. > Według "Wiadomości", wśród ukraińskich komentatorów zachowanie b. prezydenta i > jego wypowiedzi dla ukraińskich mediów "wzbudziły wiele kontrowersji". "Wiadomosci" ? to ten program w rządowej TV ? to w tv trwam pewnie caly dzien o tym mowią. bo to taka katolicka telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wypowiedz byla sprawna....................... 22.09.07, 21:05 Podaja ci ludzie linki.Zobacz w TVN a tam chyba nie znajdziesz nic pochlebnego o Kaczynskim. Odpowiedz Link Zgłoś
koszb ''Kontrowersyjne'' zachowanie Kwaśniewskiego na.. 22.09.07, 20:52 Najlepsze zdanie z "Wyborczej": "może sprawiać wrażenie..." rzetelność i obiektywizm dziennikarski na 10. Można się uczyć jak napisać, żeby nikt się nie czepiał. Dla mnie najbardziej smutne jest tłumaczenie się p.Kwaśniewskiego: "jestem osobą prywatną i mogę robić co chcę..." Współczuję Olejniczakowi Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 "Kontrowersyjne" zachowanie Kwaśniewskiego na U... 22.09.07, 20:53 Drodzy czytelnicy. Porównajcie relacje innych mediów i Gazety. Inne media: "Fakty" TVN, a później "Wiadomości" TVP pokazały nagrania z wykładu Kwaśniewskiego wygłoszonego w ubiegłym tygodniu dla studentów Uniwersytetu im. Tarasa Szewczenki w Kijowie. Widać na nich jak były prezydent chwieje się i ma kłopoty z mówieniem. Wyborcza: Kwaśniewski wchodzi na trybunę lekko chwiejnym krokiem. Później jednak bez problemów wygłasza wykład po angielsku i rosyjsku. Następnie, w rozmowie z dziennikarzami w tym ostatnim języku, Aleksander Kwaśniewski mówił o powołaniu na Ukrainie szerokiej koalicji. Wypowiedź była sprawna i nie widać na niej, aby był on nietrzeźwy. Podczas wykładu słychać, że jest nawalony jak stodoła, potem do wywiadu udało im się go jakoś doprowadzić do "używalności". Czyzby Olek przerwał leczenie i znowu wrócił do kieliszka? A byłokres, że wydawało się , że już wyszedł na prostą. A jednak kuracja się nie udała. Szkoda człowieka, ale z drugiej strony LiD (którego nie trawię fajnego lidera na wybory sobie wybrała, po odejściu Millera, daje im jakieś 3-5%) Towarzyszu Olek, no to jeszcze po jednym na rozchodnego. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Kontrowersyjne" zachowanie Kwaśniewskiego na 22.09.07, 20:54 On uzywa esperal. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: "Kontrowersyjne" zachowanie Kwaśniewskiego na 22.09.07, 21:21 Chłopie, ty zdania nie potrafisz poprawnie ułożyć. Bierz szufelkę i marsz na plażę, psie kupy sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: "Kontrowersyjne" zachowanie Kwaśniewskiego na 22.09.07, 20:56 Strzemiennego Olus. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: żenua... 22.09.07, 20:54 Wszystkie media relacjonują paplaninę pijanego Kwaśniewskiego tak: "Widać na nich jak b. prezydent chwieje się i ma kłopoty z mówieniem". A GW bez żenady tak: "Wypowiedź była sprawna i nie widać na niej, aby był on nietrzeźwy." To kolejny dowód, że jedni dziennikarze relacjonują rzeczywistość a inni tworzą alterantywną rzeczywistość na polityczne zamówienie. Nie rozumiem tylko czemu GW spekuluje, że Kwaśniewski "mógł byc zmęczony" zamiast skorzystac z wypróbowanego juz wzorca "chory goleń"? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz mimo, że wyraźnie po kilku głębszych to 22.09.07, 20:54 i tak bardziej przytomny od tych dwóch świrniętych kurdupli. Nawet wtedy gdy dziobów nie moczyli od miesiąca. Zresztą oni bredzą zupełnie "na zimno" będąc kompletnie trzeźwi.. Kuziwa - o co wam chodzi z tym Olkiem? Ja ma ochotę się nachlać to powinien uzgodnić to z narodem? A może wystarczy wam zezwolenie tylko samego kaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
rhubarb Re: ''Kontrowersyjne'' zachowanie Kwaśniewskiego 22.09.07, 20:54 www.tvn24.pl/28377,1522263.1,0,1,fakty_wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
mordo.ty.moja Jak ja lubię to szczere pijackie lewicowe oblicze! 22.09.07, 20:55 Kawchu bełkotał generalnie ni to po ukrainsku, ni to po rosyjsku. W wypowiedzi po rosyjsku naliczyłem 6 błędów językowych, w wersji angielskiej 9. Jak wspominał kiedyś Oleksy "Oluś mały krętacz lubi strzelić sobie 4-5 głębszych na odwagę!":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ubekubek Pijak lokomotywa napedowa LiD - bravo 22.09.07, 20:55 I taki chlystek byl prezydentem RP przez 10 lat!! - Gratuluje POLAKOM Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl I co z tego ? :) 22.09.07, 20:55 Pijany Kwach gada mądrzej niż trzeźwa kaczka :) Potrafi poromnawiać na luzie z każdym, pije gdy częstują by nie obrazić gości - a kaczki? - aspołeczne, izolujące się od wszystkich kurioza. Odpowiedz Link Zgłoś
o_retyy Na tym filmie LEPIEJ WIDAĆ!!! 22.09.07, 20:55 Komuch zawsze będzie komuchem, a pijak pijakiem, cokolwiek by robił, i jakkolwiek próbowałby się przebierać za "oświeconego", bądź wolnego europejczyka. www.tvn24.pl/-1,1522272,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
general39 Wg GW to jedynie dziwne zachowanie 22.09.07, 21:07 gdy tymczasem kazdy zobaczyl jak bylo a inne media mowia zgodnie z prawda i wprost ze byl pijany.Jest to koronny dowod i przyklad jak manipuluje GW.Nawet w tak oczywistym przypadku nie potrafi napisac prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wg GW to jedynie dziwne zachowanie 22.09.07, 21:08 Czyli? Trybuna Ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran56 Re: Wg GW to jedynie dziwne zachowanie 22.09.07, 22:52 A dokładniej - Wyborcza Trybuna Ludu. Jutro Ryszard Kalisz będzie mówił pewnie o lewej goleni (prawa już była) - Łgarze, alkoholicy i tyle - Twarze LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Polacy, zrzućmy się na odwyk dla Prezzia 22.09.07, 20:57 Niech nie kompromituje nas dalej w Świecie Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Polacy, zrzućmy się na odwyk dla Prezzia 22.09.07, 21:00 Podejrzewam ze tym razem to niedyspozycja goleni lewej. www.youtube.com/watch?v=JzLjYCdMU0c Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg To bylby chyba bardzo drogi odwyk. 22.09.07, 21:56 Lepiej odebrac paszport tej chodzacej porazce. Odpowiedz Link Zgłoś
kinemator ''Kontrowersyjne'' zachowanie Kwaśniewskiego na.. 22.09.07, 20:57 W którym fragmencie on niby wygląda jak pod wpływem alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: ''Kontrowersyjne'' zachowanie Kwaśniewskiego 22.09.07, 21:06 Drogi kinematorze zobacz sobie nagranie z TVNu, zobacz jak studentki śmieją się do łez z tego idioty. Co za wstyd. Twarz polskiej lewicy. On nawet takiego Millera powinien w d... na klęczkach całować i prosić, żeby się zgodził reprezentować lewiznę. Miller to niewątpliwie gangster, ale przy Kwaśniewskim (nie wspomnę Olejniczaka) to istny mąż stanu. Strzeż nas Boże przed takimi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
marek287 ''Kontrowersyjne'' zachowanie Kwaśniewskiego na.. 22.09.07, 21:00 jeszcze raz powtarzam, że dziennikarze z Wyborczej są obiektywni. Tylko oni mają monopol na prawdę, a skoro napisali, że nie widać żeby był pijany to nie widać. Jestem dumny, że demokracji bronią tacy dziennikarze to rzeczywiście ludzie honoru, którym nie jest wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta9 ''Kontrowersyjne'' zachowanie Kwaśniewskiego na.. 22.09.07, 21:01 Poprzednie występy Olka: www.youtube.com/watch?v=g8N_EG7jJ5U&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=d0S41AGoeYw Odpowiedz Link Zgłoś