rydzyk_fizyk 23.09.07, 13:43 Żeby tylko dyspepsji nie dostał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuski_denaturat Kotem w niego! 23.09.07, 13:44 On w Ciebie rękawicą - to Ty w niego rzuć kotem! Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Kotem w niego! 23.09.07, 14:01 Ciekawe czy "rządowa" będzie tą debatę transmitować. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Tylko jak dyskutowac z alkoholikiem ??? 23.09.07, 14:06 Co swoje polityczne idee zaczerpuje z pijackich wizji . Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 [...] 23.09.07, 14:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Kaczyński przegra, gdy będa pić wódkę, natomiast 23.09.07, 14:12 w piciu wina może byc lepszy (chód prosty, mowa niebełkotliwa), ciekawe jak obstawiaja zakład buki? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Ani Be ani Me ani Kukuryku. 23.09.07, 14:14 Coś czuję, że będzie to debata w stylu już słynnej debaty Kwaśniewskie vs Wałęsa, kiedy to padły słynne słowa "Ani Be ani Me ani Kukuryku" :) Mam nadzieję, że i tutaj oponent Kwaśniewskiego ośmieszy się jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Główny atrybut Kwacha to ... FLACHA - logo L 23.09.07, 14:34 Może i ich atrybutem jest ich flacha, lecz czemu zatem większość PISuarów gada jakby w ogóle nie trzeźwiała? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Podziwiam Ola- 365-dniowy "ciąg" to dopiero,no,no! 23.09.07, 14:41 Dziwisz się? Jak przez dziesięć lat z TVP lały się potoki pijackiego bełkotu, to naród w oparach tychże zaczął fiksować. Ale naród wytrzeźwiał, a Olo dalej wali w "gardziołko!" Odpowiedz Link Zgłoś
niesiolek_matolek_rynsztok [...] 23.09.07, 15:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Re: PISS OFF! dziady! 23.09.07, 17:19 Heheh, jesteście za ciency w uszach żeby coś wymyślić, więc ctr+c i ctrl+v i jedziemy! Wykształciuch, buahahhahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 dobrze zes TY wypasiony w ryju! 23.09.07, 17:24 zapita sarmacka niedoewoluowana malpiatko! haha ahah! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 oglądajcie sbeckiego ejakulata 23.09.07, 21:39 Idź się wytrzyj bo w przypływie euforii obsrałeś się śmierdzielu. Wali od was, komuszych pomiotów na sto kilometrów. Paskudny fetor. buahahhahahahahhah Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal To tak uczą w szkołach PiS? 23.09.07, 22:24 sma1 napisał: > Idź się wytrzyj bo w przypływie euforii obsrałeś się śmierdzielu. Wali od was, > komuszych pomiotów na sto kilometrów. Paskudny fetor. > buahahhahahahahhah Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: .W szambie gustujcie i się podlizujcie! 23.09.07, 23:51 W szambie gustujcie i się podlizujcie! Niech wiedzą qrwa w świecie, jak się nie zlustrujecie, wy qrwa się dowiecie, co mam na parapecie. Karabin maszynowy, do strzałów wciąż gotowy. Ja was wszystkim zohydzę, ja was tak nienawidzę, żadne autorytety, jam waszym wodzem stety! Wy qrwa mordy wraże, ja rzucę was na twarze. Musicie przejść ablucję, chcę nową konstytucję. Dam nowe wam morale, przeciwnych ja rozwalę. Przez rok grudzień trzynasty, woda, chleb bez omasty! Wybrać mnie na premiera, bo was weźmie cholera! Ja qrwa nie rozumiem, ja qrwa nic nie umiem? Ja jestem tu premierem, a ty to qrwa zerem! I wziął wdech za duży, i pękł, aż pierzem kurzy! Pij krew jego i jedz ciało jego, jak sfora ojca deerektora, używaj sztuczek świńskich, ucz się od Kac Czyńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 co tak buchasz buhaju?! sraczki dostales? 24.09.07, 00:21 prezydenckiej czy gowno pod makowke podeszlo w druga strone? hahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: PISS OFF! dziady! 23.09.07, 22:42 sma1 napisał: > Heheh, jesteście za ciency w uszach żeby coś wymyślić, więc ctr+c i ctrl+v i > jedziemy! Wykształciuch, buahahhahahaha. A ty cytujesz żydka Dornbauma. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PISS OFF! dziady! 23.09.07, 17:21 troll7777 napisał: > jacek i placek Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 PISS OFF! - haslo wyborcze: 23.09.07, 17:23 moze spiepszac PiS a moga spiepszac dziady... wiec nich go uzywaja wszyscy we Wcheszpolsce pospolu prawie i sprawiedlywie ( praw autorskich sie zrzekam ) i niech Wam Bozia Jahwe zdrowka da Wszechpolacy! wzajemnie obszczani wedlug ostatniej mody spod pisuaru! hahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
diopsyd1 To sie pajac z klamczuszkiem dogadali... 23.09.07, 17:23 ... jak wydupcyc PO. Pajacowi to na reke - slabsza PO bedzie musiala szukac koalicjanta. Niezaleznie od tego czy bedzie to PiS czy LiD, to i tak ostatecznie zyskuje na tym PiS Klamczuszkowi to na reke - wiecej kolesi wsadzi do sejmu. Zaraz puszcze hafta... czy ten kraj nigdy sie nie wyplacze z rzadow czarnej i czerwonej bolszewii? :( Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 A Tuska wydmuchali ... 23.09.07, 16:59 Bo wychodzi na to ze glowni oponenci to Kaczor i Kwach ... O Donku wszyscy zapomnieli ... Odpowiedz Link Zgłoś
mgr_zdrajca_szwabski_pudel U_c_h_l_a_n_y__R_z_u_c_i_ł__Rekaw icę_i_Zasnął_:))) 23.09.07, 14:52 Mgr Kwach Alkoholik-Zdrajca wezwał Jarosława Kaczyńskiego do debaty podczas konwencji LiD w Kielcach..... ........................................ Uchlany zydo-komuch Kwach w stanie upojenia alkoholowego nie wiedząc co czyni rzucił rekawicę Polskiemu Premierowi Jarosławowi Kaczyńskiemu ! Jarosław Kaczyński powinien zignorować skompromitowanego i skończonego już jako polityka, zydokomuszego psychopatę-pijaka wyśmiewanego w kraju i za granicą ten szczątek człowieka nie jest parnerem do dyskusji dla Polskiego Premiera !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: U_c_h_l_a_n_y__R_z_u_c_i_ł__Rekaw icę_i_Zasną 23.09.07, 15:20 > nie jest parnerem do dyskusji > dla Polskiego Premiera !!!! Alez jest, jest, jak najbardziej. I Kwach rozjedzie Kaczynskiego jak czolg biedronke. Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 Funia?Ta funia??? 23.09.07, 15:34 Czy ty przypadkiem nie piszesz z Dublina? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Funia?Ta funia??? 23.09.07, 18:25 Nie. W zyciu nie bylam w Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Czarny kon zawodow wygrywa!!! 23.09.07, 21:12 Coz za niespodzianka! Pijany maturzysta okazal sie milion razy madrzejszy od doktora prawa. Nic nie pomoglo doktorowi wykucie wszystkich ksiazek lenina i cytowanie ich w swojej pracy. Jego belkotu najpierw nikt nie potrafil zrozumiec. Pozniej bylo jeszcze gorzej. Jezykoznawcy przetlumaczyli jurorom co doktor mial do powiedzenia. Jedyna reakcja bylo kiwanie glowa. Z politowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re sma1: Doktor Prawa VS 23.09.07, 23:25 Taki z niego doktor prawa, jak ze mnie mandaryn chiński. Aby uzyskać tytuł doktora nauk należy zaliczyc egzamin ze znajomości jezyka obcego (w latach 1970-80 musiał to być język zachodni) oraz filozofii lub ekonomii, a sądząc z wypowiedzi pisiorkowego premiera ani jednego ani drugiego nie mógł zaliczyć. Chyba że dostał tytuł za zasługi dla władzy, niekoniecznie swoje, albo za pochodzenie (przypomina się rabin Kalkstein z Łomży). Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: U_c_h_l_a_n_y__R_z_u_c_i_ł__Rekaw icę_i_Zasn 23.09.07, 15:46 Nie przepadam za kwachem, ale faktycznie nawet uchlany gada bardziej do rzeczy niz kaczor trzeźwy. Jeśli stawi sie na to spotkanie w dobrej formie, nareszcie Kaczyński pozna co to dyskusja z wygadanym przeciwnikiem, który nie jąka sie, nie patrzy w oczy z uwielbieniem i nie klaszcze przy każdym bzdecie wykwakanym przez premiera. Nie lubię Kwasniewskiego, głosowałam na niego tylko raz, w drugiej kadencji. Było wiadomo, że i tak wygra, bo przeciwnikiem był koszmarny Krzaklewski, uznałam więc, że szkoda państwowej kasy na II turę. Jego prezydentura była taka sobie, ale po raz pierwszy będę trzymała za niego kciuki. Pan Kaczyński pewnie pojawi sie z teczkami i obelgami, ale na kwachu nie zrobi to wiekszego wrażenia. Sądzę, że w końcu nie zostałby premierem, ale ta nowina to dobre posunięcie LiD-u. Wiedzą, że nie będzie tego trzeba sprawdzać, bo to nie LiD wygra wybory i desygnuje premiera. Kwaśniewski jest bowiem jednym z najsprawnieszych polityków w Polsce. Tusk lepiej niech sobie da spokój z debatami. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Premier Kaczyński pije.!! 23.09.07, 17:23 Bo niemozliwe jest gadać takie glupstwa jak premier bez kielicha. Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 jestem za tym ... 24.09.07, 03:40 by Olek podczas debaty był nieco w nastroju ukraińskim . Pojeżdzi po kaczorach i "ichnich" RP jak po "burych sukach" i się wszyscy pośmiejemy nieżle. Zabawa gwarantowana. Fakt, że Kach po bańce lepszy niż kwaki na "trzeźwo". Ani to tańczyć, śpiewać, bawić się czy wypić, nawet żadnego języka poza "ojczystym" pewnie nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: U_c_h_l_a_n_y__R_z_u_c_i_ł__Rekaw icę_i_Zasną 23.09.07, 15:54 Takie wierszyki brzmią wulgarnie. Pisząc tak o byłym prezydencie obrażasz miliony Polaków, którzy na niego głosowali. Przypominam, że ten polityk ma wciąż większe poparcie niż twój umiłowany prezydent tysiąclecia. Myślę, że ostatnia wypitka też mu nie zaszkodzi. Polacy bardziej lubią tych, co się napiją niz smętnych abstynentów. Nie mówię, żebym to popierała, ale to fakt. Kwaśniewski jednak to bardzo sprawny i elokwentny polityk, dlatego sądzę, że debaty nie będzie. Kaczor stchórzy i słusznie - trzeźwy kwachu rozjechałby jego majaczenia jak czołg muchę. To nie jest nijaki Tusk, przez którego blablablowatość mamy pis wywindowany tak wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Główny atrybut Kwacha to ... FLACHA - logo L 23.09.07, 22:40 Przy tym obszczymurze pijaczyna i komuch Kwaśniewski jawi się, niestety, jako mąż stanu. Jakże nisko upadliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Mozesz byc tego pewien. Brat mniejszy nie zawie- 23.09.07, 14:22 dzie i pokaze swoja malosc w calej krasie :D Mam nadzieje, ze ktos to umiesci w sieci. Szkoda by utracic taka debate. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Mozesz byc tego pewien. Brat mniejszy nie zaw 23.09.07, 14:25 Nie zdziwię się jak zobaczę, iż w obliczu braku argumentów Kaczor rzuci sie na Kwacha i zacznie go dziobać, gryźć itp. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Mozesz byc tego pewien. Brat mniejszy nie zaw 23.09.07, 14:26 Kaczki nie gryza. One maja takie specjalne dzioby. Mozna powiedziec, ze robia cos w rodzaniu mlaskania. Powinienes wiec powiedziec, ze sie nie zdziwisz, jak z braku argumentow kaczor rzuci sie na niego i zamlaszcze go na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Mozesz byc tego pewien. Brat mniejszy nie zaw 23.09.07, 14:36 www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Mlaskanie Zaczerpnąłem wiedzy źródłowej i muszę sie przyznać do błędu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Mozesz byc tego pewien. Brat mniejszy nie zaw 23.09.07, 15:12 Czasem tak bywa kiedy kawałeczek zagrychy pomiędzy zębami zalega:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PISS OFF! dziady! 23.09.07, 17:23 troll7777 napisał: > jacek i placek Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 PISS OFF dziady! - haslo wyborcze: 23.09.07, 17:26 moze spiepszac PiS a moga spiepszac dziady... wiec nich go uzywaja wszyscy we Wcheszpolsce pospolu prawie i sprawiedlywie ( praw autorskich sie zrzekam ) i niech Wam Bozia Jahwe zdrowka da Wszechpolacy! wzajemnie obszczani wedlug ostatniej mody spod pisuaru! hahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
elwis_v Re: Ani Be ani Me ani Kukuryku. 23.09.07, 16:27 Nadzieja Matką Głupich, heheeh. Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Re: Ani Be ani Me ani Kukuryku. 23.09.07, 18:28 tetlian napisał: > Coś czuję, że będzie to debata w stylu już słynnej debaty > Kwaśniewskie vs Wałęsa, kiedy to padły słynne słowa "Ani > Be ani Me ani Kukuryku" :) Mam nadzieję, że i tutaj oponent > Kwaśniewskiego ośmieszy się jak najbardziej. Dla ludzi, którzy mają chociaż odrobinę własnego zdania i horyzonty sięgające dalej, niż za stodołę, Kaczyński ośmiesza się na co dzień. Bardziej ciekawi mnie to, czy zdoła nawiązać jakąkolwiek dyskusję z "człowiekiem z układu", czy tradycyjnie zapluje się obelgami i oskarżeniami. Stawiam na to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
lemkos000 Re: Kaczyński przegra, gdy będa pić wódkę, natomi 23.09.07, 14:55 tekameka napisał: > w piciu wina może byc lepszy (chód prosty, mowa niebełkotliwa) Co do Kaczyńskiego, to mowa jak najbardziej bełkotliwa, i to bez względu na spożycie. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Kaczyński przegra, gdy będa pić wódkę, natomi 23.09.07, 21:40 Buki obstawiaja ze wygra Jaroslaw "belku-belku" Premier. 1000:1 Dyskusja odbedzie sie w Polsacie, prowadzic bedzie Gawryluk. Jak i to nie pomoze skrot bedzie retransmitowany w TVPiS i tam "niezalezni" publicysci oglasza zwyciezca J. "belku-belku". Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 o, jaki prymitywny przedstawiciel postkomuny! 23.09.07, 14:15 puknij się w główkę i ... posłuchaj tego ... echa - zobaczysz, jak wiele czasu ci to zajmie, he,he, ty kryptostalinisto Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: o, jaki prymitywny przedstawiciel postkomuny! 23.09.07, 14:24 Widzisz, do prymitywnych zwolennikow PiSu juz sie wszyscy przyzwyczaili. Dlatego nikt nie zwraca uwagi na wasze chamski wyskoki. Jestescie zazwyczaj ignorowani, lub traktowani z usmiechem. Dlatego jestes tak zszokowany tym, ze komus zachcialo sie was obrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: o, jaki prymitywny przedstawiciel postkomuny! 23.09.07, 14:36 typowe tłumaczenie zdemoralizowanego postkomucha, przyjmującego wszystko co wybełkoce Kwach jak wyrocznię. Człeku, naucz się myśleć i przyjmij - to nałogowiec jest Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: o, jaki prymitywny przedstawiciel postkomuny! 23.09.07, 14:59 realista1000 napisała: > typowe tłumaczenie zdemoralizowanego postkomucha, przyjmującego wszystko co > wybełkoce Kwach jak wyrocznię. Człeku, naucz się myśleć i przyjmij - to > nałogowiec jest ================================ A co, razem bywacie na sesjach Anonimowych Alkoholikow, ze takie bzdety krecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: o, jaki prymitywny przedstawiciel postkomuny! 23.09.07, 15:22 Nie wiem co bierze Kaczynski, ale szkodzi mu to bardziej niz Kwachowi alkohol. Co lepsze - zdecyduj sam. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 piss off! piss off! piss off! dziaaaaaaady!!!! 23.09.07, 17:28 hahah ahhaa! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Trunkowy wygra debatę z zamordystą 23.09.07, 14:16 (o ile będzie w dobrym stanie :-)) Kaczyński chce uderzyć w PO, dlatego godzi się na debatę z Kwaśniewskim. Ale będzie go to dużo kosztować: Kwaśniewski, co by o nim nie myśleć, jest normalnym politykiem. A Kaczyński zupełnie nie. A ja po raz pierwszy w życiu będę kibicować Kwaśniewskiemu. I myślę, że niejeden Polak też. O Kwaśniewskim: www.skubi.net/partie.html#kwasniewski Jak Kaczyński pomógł Łukaszence: www.skubi.net/obserwatorzy.html Wyrwij Polskę z rąk przyjaciół Łukaszenki: www.skubi.net/kampania.html Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Trunkowy wygra debatę z zamordystą 23.09.07, 14:25 No, dla Tuska to jak strzal w pysk. Nagle z pierwszej sily stal sie osoba, ktora nikt sie nie interesuje. A o wynik debaty mozemy byc spokojni. Brat mniejszy pobelkocze, poslini sie, a ptem nogi nie poda. Czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Jarek wystarczy ze teraz noge podstawi i Kwach sam 23.09.07, 21:08 sie wypie... "Centralne Biuro Antykorupcyjne zdobyło kluczowy dowód w sprawie przecieku o akcji CBA w resorcie rolnictwa - dowiedział się "Wprost". Okazało się, że Janusz Kaczmarek i Ryszard Krauze mieli telefony na kartę, które służyły im wyłącznie do porozumiewania się między sobą. Rozmawiali za ich pośrednictwem kilkadziesiąt razy, w tym w dniu domniemanego przecieku." Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Trunkowy wygra debatę z zamordystą 23.09.07, 15:11 skubi6 napisał: > (o ile będzie w dobrym stanie :-)) > > Kaczyński chce uderzyć w PO, dlatego godzi się na debatę z Kwaśniewskim. Ale bę > dzie go to dużo kosztować: Kwaśniewski, co by o nim nie myśleć, jest normalnym > politykiem. A Kaczyński zupełnie nie. > > A ja po raz pierwszy w życiu będę kibicować Kwaśniewskiemu. I myślę, że niejede > n Polak też. > > O Kwaśniewskim: www.skubi.net/partie.html#kwasniewski > > Jak Kaczyński pomógł Łukaszence: www.skubi.net/obserwatorzy.html > > Wyrwij Polskę z rąk przyjaciół Łukaszenki: www.skubi.net/kampania.html ====================================== Skubi: gdzie ty "lapiesz" te linki? Zarabiste. Druga sprawa, to nie jestem taki pewien, ze ta debata sie odbedzie. Stawiam dolary przeciw orzechom, ze kwaczorek po prostu rozchoruje sie lub zajda przyczyny wagi panstwowej. Kwach zostanie olany sciegiem prostym, a mohery beda szalec ze szczescia za zaoszczedzenie im upokorzen. Mentalnosc kwaczorow jest na wiadomym ogolnie poziomie, za to ich specjalistow od PR (wizerunku, takze medialnego) o idiotyzm nie podejrzewam. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Trunkowy wygra debatę z zamordystą 23.09.07, 15:37 skubi6 napisał: > A ja po raz pierwszy w życiu będę kibicować Kwaśniewskiemu. I myślę, że niejede > n Polak też. ------------------------------------------------------------- Kibicuj, kibicuj on już wielu Polaków wydymał .... ty będziesz następny. Kwasior ma Polskę w dupie jak Oleksy powiedział, tak więc i ciebie również. A co do Kaczynskich .... to nieudacznicy usiłujący robić za cwaniaków takich jak Kwaśniewski. Sam sobie odpowiedz gdzie jest tu miejsce na myślenie o nas, o państwie, choć to wszystko za nasze pieniądze. Tu jest problem, że szumowiny robią sobie igrzyska za nasze pieniądze, a my się podniecamy .... jak głupki. Z tego chleba nie będzie, niestety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: A oto tadjan 23.09.07, 22:44 jozek_robotnik napisał: > i jego guru - Oleksy.... Piłeś? Jeśli nie, to przeczytaj uważnie, co tadjan napisał i nie wywracaj Jarkowego kota ogonem do góry Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Uwaga Katolik Polski jest prowokatorem 23.09.07, 14:10 Wiem to z dobrych zródel wiem tez skąd klika!! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Uwaga Katolik Polski jest prowokatorem 23.09.07, 14:11 Ze szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Uwaga Katolik Polski jest prowokatorem 23.09.07, 14:12 Napisze potem na priv.Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Uwaga Katolik Polski jest prowokatorem 23.09.07, 14:20 wyslij mi maila :D Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Uwaga Katolik Polski jest prowokatorem 23.09.07, 14:32 Prawda to ,ze na godzine przed sodomia siadasz na kibel ,zeby sie oproznic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 [...] 23.09.07, 15:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 ave! z katolyckym pozdrowkiem: PISS OFF! dziady! 23.09.07, 15:57 hhhahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Uwaga Katolik Polski jest prowokatorem 23.09.07, 15:23 Wyslij mi tez, na priva. Bardzo prosze. Boze, mam nadzieje, ze nie klika gdzies z okolicy. Ale by byl wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Uwaga Katolik Polski jest prowokatorem 23.09.07, 16:37 funia81 napisała: > Wyslij mi tez, na priva. Bardzo prosze. > Boze, mam nadzieje, ze nie klika gdzies z okolicy. Ale by byl wstyd. --------------------------------------------------- Ty funia jestes gotowa kazdemu dac dupy ,azeby tylko poparl twoje chore umyslowo idee ! Homoseksualizm,zabijanie dzieci nienarodzonych , eutanazja to gniezdzi sie w twoim mozdzku . Jak mozna byc takim cynicznym ? Skonczysz jak Roza Luxemburg !!! Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 Uwaga! katolik-polski1 to niejaki Dornbaum! 23.09.07, 17:22 wredny neofita i przechrzta - co sie woda ochlapal ( bo nozem juz sie ochlastac przeciz nie mogl ) zeby na stolec wysoki w Oslej Laczce wlezc i Chamerykanska Tarcze nam postawic... no zeby ruskie mialy w co celowac... i chrzani tu jakies dyrdymaly.. uwaga! moherowe berety - bo Putin Ojcu Dyrektorowi nadajniki pozamyka - i czem bedziecie zyc??? ( oprocz renty za Komuny uczciwie zapracowanej - przy okazji pewnie bylaby wieksza gdyby Wam sie chcialo lepiej robic a nie strajkowc.. ale to mniejsza z tym.. ) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Uwaga! katolik-polski1 to niejaki Dornbaum! 23.09.07, 17:24 troll7777 napisał: > wredny neofita i przechrzta - co sie woda ochlapal ( bo nozem juz sie ochlastac > przeciz nie mogl ) zeby na stolec wysoki w Oslej Laczce wlezc i Chamerykanska > Tarcze nam postawic... no zeby ruskie mialy w co celowac... i chrzani tu jakies > dyrdymaly.. uwaga! moherowe berety - bo Putin Ojcu Dyrektorowi nadajniki > pozamyka - i czem bedziecie zyc??? ( oprocz renty za Komuny uczciwie > zapracowanej - przy okazji pewnie bylaby wieksza gdyby Wam sie chcialo lepiej > robic a nie strajkowc.. ale to mniejsza z tym.. ) Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 katoliku polski każdy katabas jest alkoholikiem 23.09.07, 14:16 codziennie pije wino. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 to Olo jest...katabas? No,popatrz, nie wiedziałem? 23.09.07, 14:31 wiem, że Oleksy był ministrantem, a Jaruzelski był bardzo religijny, ale Kwach? Nawrócił się? pl.wikipedia.org/wiki/Wojciech_Jaruzelski Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Tylko jak dyskutowac z alkoholikiem ??? 23.09.07, 14:32 katolik_polski1 napisał: > Co swoje polityczne idee zaczerpuje z pijackich wizji ................................... Twój ksiądz dokladnie to samo robi na mszy - Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Re: Tylko jak dyskutowac z alkoholikiem ??? 23.09.07, 14:44 Przed debatą będzie abstynencja i niebieskie soczewki kontaktowe. Odpowiedz Link Zgłoś
chomikdc Re: Tylko jak dyskutowac z alkoholikiem ??? 23.09.07, 15:23 Najbardziej przeraża nie to, że Kwachu nie dał rady tylko to, że ten nieszczęsny Kwaśniewski nawet na bańce jest 100x bardziej kumaty niż obecny prezio na trzeźwo :/ Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Tylko jak dyskutowac z alkoholikiem ??? 23.09.07, 20:29 Lepiej być pijakiem, niż ksenofobem i neonazistą mieniącym się polaskim katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Tylko jak dyskutowac z alkoholikiem ??? 23.09.07, 21:37 tak samo jak z polskim katolikiem, którym się ponoć mienisz! Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kotem w niego! 23.09.07, 14:59 Panie Premierze,bardzo się boję tej debaty,Kwaśniewski wdepcze pana w ziemie,tam pana propaganda bolszewicka nie wystarczy,tam trzeba będzie operować konkretami dla Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
tk123 Re: Kotem w niego! 23.09.07, 15:43 > będzie operować konkretami dla Polaków. Buhahahaha! I niby pijaczyna Kwaśniewski ma operować konkretami? Przecież on nigdy nie powiedział niczego konkretnego - zawsze tylko gładko i elokwentnie gadał o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kotem w niego! 23.09.07, 21:08 tk123,Bardzo się cieszę że jesteś chwilowo we Wrocławiu,to tak jak byś był we Lwowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kotem w niego! 23.09.07, 17:22 francuski_denaturat napisał: > On w Ciebie rękawicą - to Ty w niego rzuć kotem! Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Ciekawe 23.09.07, 13:45 Ciekawe, który ma mocniejszy łeb i więcej kielunków potrafi obalić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Kaczynski z tuskiem 4 wina obalili 23.09.07, 14:11 Szkoda ze kamer nie bylo. Moze Kaczynski zaczal mowic poprawnie po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaśni... 23.09.07, 13:46 Ciekawe ile Kwachu golnie przed debata...;D Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaś 23.09.07, 14:21 kaczorek nawet schylić się nie musi po rękawicę, przy swoim nikczemnym wzroście nawet wyprostowany podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Trzeba znaleźć termin kiedy Kwachu będzie trzeźwy. 23.09.07, 13:51 A to jak widać, może być problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Trzeba znaleźć termin kiedy Kwachu będzie trz 23.09.07, 15:57 Nawet na gazie da sobie radę z trzeźwym Kaczyńskim. To nie jest klucha-Tusk. Możecie na niego pluć, ale to jest bardzo sprawny polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 No to Kaczor połozył leb pod gilotyne! 23.09.07, 13:57 nie ma szans z Olkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: No to Kaczor połozył leb pod gilotyne! 23.09.07, 14:05 Może być bardzo ciekawie!!!!No Aleksandrze liczę na Ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: olek dowal małemu.. 23.09.07, 14:01 Przepraszać to powinien Kwaśniewski za kolejny skandal ze swoim udziałem, w którym zamiast jako obywatel Kwaśniewski jest postrzegany przez zagraniczną opinię publiczną jako były prezydent RP który się napił. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: olek dowal małemu.. 23.09.07, 14:03 Mniejszym złem jest pijaństwo Kwaśniewskiego niż kołtuństwo i warcholstwo Kaczyńskiego. Bowiem o ile, to pierwsze nie szkodzi na dłuższą metę państwu i społeczeństwu, tak to drugie owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Czlowieku, większość Polaków ,,popija,, nie rób 23.09.07, 14:08 z tego dramatu,to jest Jego slabośc,ale zdecydowanie wolę Kwaśniewskiego od tego malego psychopaty! Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: olek dowal małemu.. 23.09.07, 14:39 Podobnie jak abp, który w Katyniu msze miał odprawiać. Tyle, że Kwach wypił i wystąpił publicznie. Abp zaś tak się nawalił, że padł tam gdzie chlał. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: olek dowal małemu.. 23.09.07, 15:30 takajednaania napisała: > Podobnie jak abp, który w Katyniu msze miał odprawiać. Tyle, że Kwach wypił i > wystąpił publicznie. Abp zaś tak się nawalił, że padł tam gdzie chlał. ========================================= Slyszalem ta historie od jednego z ruskich ochroniarzy, ale nie wiem, czy mu wierzyc, bo tam na imprezach gorzala leje sie strumieniami. Pod koniec, zawsze, szychta z odwodu musi przejac ochrone. Wszyscy sa wtedy "bratcy", nawet sukienkowi, bo maja gest. My z ksiedzem proboszczem przy pokerku, to raczej skromnie. Obalamy we czterech jakies 3/4 kartonu "Jasia Wedrowniczka". Za to jedzonko, jak z bajki. O reszcie zamilcze, bo admin czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: olek dowal małemu.. 23.09.07, 15:15 krusnik02,Kto nie wypije ten szybko gnije.Dla ciebie nie jest skandalem że Kaczynski nie umie się przeżegnać,a udaje takiego wielkiego katolika.Odkiedy byle przechszta będzie prawdziwym katolikiem.Dobrał sobie prawdziwych katolików jak Wassermann,Macierewicz,Gosiewski.itd.Kit to do okien,nie wciskac prawdziwym Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: olek dowal małemu.. 23.09.07, 15:48 lwowiak5 napisał: > krusnik02,Kto nie wypije ten szybko gnije.Dla ciebie nie jest > skandalem że Kaczynski nie umie się przeżegnać,a udaje takiego > wielkiego katolika.Odkiedy byle przechszta będzie prawdziwym > katolikiem.Dobrał sobie prawdziwych katolików jak > Wassermann,Macierewicz,Gosiewski.itd.Kit to do okien,nie wciskac > prawdziwym Polakom. =================================== Musze Cie rozczarowac >krusnik<. Kwaczory nie sa "przechrztami" w ogolnym rozumieniu tego slowa. To sa agnostycy z wychowania i przekonania. Za to ich slugusy nigdy publicznie nie zadeklarowali swojej wyznaniowej przynaleznosci. Oczywiscie, ze nie musieli. Zyjemy w Panstwie "demokratycznym". Jednakowoz w kontekscie wczorajszych nawolywan kwaczora do Panstwa Katolickiego pod grozba wprowadzenia stanu wojennego, wierni Watykanu maja pelne prawo zazadac jednoznacznych deklaracji o sposobie "chrztu". Inaczej wzniosle hasla o przewodniej sile KK w Polsce mozna nazwac propagandowym, cynicznym belkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: olek dowal małemu.. 23.09.07, 19:48 Przynajmniej jak Kaczyński wypije to nie pokazuje się w telewizji, ale jeśli jest to chwyt Kwaśniewskiego na zbliżające się wybory to widzę, że w twoim przypadku zadziałał. Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Olek sam się wdeptał w ziemię 23.09.07, 17:37 Premier da sobie radę... spokojna głowa! Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Hara-Kiri 23.09.07, 14:00 taki było pismo satyryczne jeszcze w latach 70 we Francji. Pasowałoby zamieścić rysunek wg. maniery tego pisma, bardzo dosłowny w przekazie: shający Kaczyński vs. rzygający Kwaśniewski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz nie wierzę w szczere intencje Kurdupla.. 23.09.07, 14:00 przecież on nie jest skończonym idiotą; doskonale zdaje sobie sprawę, że jak będzie musiał się powstrzymać od obrzuycania ludzi inwektywami to tak naprawdę pozostaje mu tylko milczenie bo on nie ma nic innego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Ide o zakład!..Kurdupel stchórzy! 23.09.07, 14:08 jak to w jego zwyczaju... Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz Re: Ide o zakład!..Kurdupel stchórzy! 23.09.07, 14:11 przemysli i podda tyły!.. Wie że intelektualnie nie da rady Olkowi! Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Ide o zakład!..Kurdupel stchórzy! 23.09.07, 14:54 Tylow tez nie ma co podawac, Olek nie spragniony, ma Beze a Jarek tylko kota. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ide o zakład!..Kurdupel stchórzy! 23.09.07, 17:26 j.ciecwierz napisał: > przemysli i podda tyły!.. Wie że intelektualnie nie da rady Olkowi! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Ide o zakład!..Kurdupel stchórzy! 23.09.07, 14:12 Nie koniecznie,ale się tak zaplącze że będzie to żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ide o zakład!..Kurdupel stchórzy! 23.09.07, 17:25 pierot6 napisał: > jak to w jego zwyczaju... Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: nie wierzę w szczere intencje Kurdupla.. 23.09.07, 14:10 Należy pamiętać, że Kwaśniewski to mistrz debat vis a vis. Swoją drogą to dość ciekawy pomysł LiDu z tą debatą. O ile jest to popularny sposób walki wyborczej w kampaniach prezydenckich, tak w wyporach parlamentarnych o takim czymś jeszcze nie słyszałem. Ale to dobry pomysł, bo sprowadza debatę na grunt dyskusji merytorycznej a nie pohukiwania. Stawiam 1:0 dla LiDu. A PO niech żałuje, że nie wpadło na taki pomysł, tylko dało sie wciągnąć w taniec, w którym prowadzącym jest PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: nie wierzę w szczere intencje Kurdupla.. 23.09.07, 15:20 Sprawy merytoryczne, 10:0 dla Kwaśniewskiego.Sprawy propagandy bolszewickiej,10:0 dla Kaczynskiego,tatuś nauczyciel marksizmu wyuczył celująco. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 ja też, kurdupel zawsze będzie kurduplem 23.09.07, 14:25 chociaż czasami zmienia się na pokurcza. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: nie wierzę w szczere intencje Kurdupla.. 23.09.07, 15:26 Ja mysle, ze Bielan z Kaminskim wespna sie na wyzyny i wyszykuja Jarka na debate. Moze byc ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: nie wierzę w szczere intencje Kurdupla.. 23.09.07, 17:25 swan_ganz napisał: > przecież on nie jest skończonym idiotą; doskonale zdaje sobie > sprawę, że jak będzie musiał się powstrzymać od obrzuycania ludzi > inwektywami to tak naprawdę pozostaje mu tylko milczenie bo on nie > ma nic innego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: nie wierzę w szczere intencje Kurdupla.. 23.09.07, 19:58 swan_ganz napisał: > przecież on nie jest skończonym idiotą; doskonale zdaje sobie > sprawę, że jak będzie musiał się powstrzymać od obrzuycania ludzi > inwektywami to tak naprawdę pozostaje mu tylko milczenie bo on nie > ma nic innego do powiedzenia. Mówiąc szczerze mocno zastanawiam się co Olek chce zyskać na tej debacie? Komuna ma i tak stałą liczbę zwolenników - oscyluje w granicach 10 - 15% mogących głosować. Biorąc pod uwagę, że partii lewicowych jest kilka, może co najwyżej odebrać trochę głosów byłym kolegom, bo nie sądzę, żeby odebrał część elektoratu PiS-owi. Najprawdopodobniej gra na Tuska - a nuż się uda zniechęcić parę procent głosujących do PiS i premiera, i te parę procent zagłosuje na PO. A wtedy ciepła posadka dla byłego prezydenta szybko się znajdzie, pomimo że teraz Tusk odżegnuje się od kontaktów z Kwaśniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 jaruś kpisz czy o drogę pytasz???????????? 23.09.07, 14:13 ty oszuście, ty miernoto, ty chcesz się z Prezydentem Kwaśniewskim równać??? Tobie została alternatywa: kota po brzuchu czochrać albo iść do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: jaruś kpisz czy o drogę pytasz???????????? 23.09.07, 17:26 finish1 napisał: > ty oszuście, ty miernoto, ty chcesz się z Prezydentem Kwaśniewskim równać??? > Tobie została alternatywa: kota po brzuchu czochrać albo iść do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaśni.. 23.09.07, 14:16 Na szczęście są to tylko wasze pobożne życzenia drodzy dyżurni b. ormowcy,b.zomowcy,b.sb-owcy i różnej maści b.pezetperowcy tudzież mundurowi emeryci prl-owscy.p.s.zapomniałem o b.milicjantach za co sorry Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz tak sekciarzu... Trzeba będzie spojrzeć 23.09.07, 14:21 prawdzie w oczy; Olek Jarkaczowi w czasie tej debaty gacie przez głowę ściągnie i wtedy sam się przekonasz jakiego politycznego golasa popierasz... Co Ty wtedy zrobisz ze sobą sieroto, co? Na kogo wtedy przerzucisz swoje poparcie? Przypominam, że Pani Sobecka jest dopiero czwarta na liście toruńskiej więc nie bardzo ma szansę na wczołganie się do sejmu... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaś 23.09.07, 14:23 ambl napisała: > Na szczęście są to tylko wasze pobożne życzenia drodzy dyżurni b. > ormowcy,b.zomowcy,b.sb-owcy i różnej maści b.pezetperowcy tudzież mundurowi > emeryci prl-owscy.p.s.zapomniałem o b.milicjantach za co sorry Czyżbyś uważał że to są ci pobożni od Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
marcink_23 Re: Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaś 23.09.07, 14:25 A wyborcy PiSu kim są? Z Ameryki przyjechali ? Sieroty po PRLu którym się robić nie chce. Jestem młodym czlowiekiem i podobnie jak wiekszosc mlodych ludzi mam w dupie całe to PiSowskie babranie się w gó..e przeszłości. Żyjemy tu i teraz, liczy się terazniejszosc i przyszlosc. Dlatego bardziej cenie pijanego Kwacha, bo mowi do rzeczy i w kilku jezykach niz sierotę Kaczynskiego, ktory nawet po polsku nie umie sklecic zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaś 23.09.07, 15:36 Bo premier zyje w innym kraju - w Wolsce. Oby tylko młodzi poszli na wybory. Bo mohery ich na pewno nie oleją. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ciekaw jestem czy do czasu tej debaty Kaczyński 23.09.07, 14:18 nauczy się mówić poprawnie po polsku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Ciekaw jestem czy do czasu tej debaty Kaczyńs 23.09.07, 15:37 Będzie znów po wolsku - wzięłem, podjęłem, jeźli itd... i to jest syn polonistki! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Prof. Kwaśnieski ma zdolność honorową? 23.09.07, 14:20 "Kiedyś wyzywało się na szable lub pistolety. Ja przyjmuję to wyzwanie - powiedział premier Jarosław Kaczyński". ______________ A to prof. Kwaśniewski posiada zdolność honorową (vide Boziewicz)? Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Prof. Kwaśnieski ma zdolność honorową? 23.09.07, 14:36 eva15 napisała: > "Kiedyś wyzywało się na szable lub pistolety. Ja przyjmuję to > wyzwanie - powiedział premier Jarosław Kaczyński". > ______________ > > A to prof. Kwaśniewski posiada zdolność honorową (vide Boziewicz)? nie słyszałem o prof. Kwaśniewskim więc się nie wypowiadam. Natomiast Prezydent Kwaśniewski po stokroć ma. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Prof. Kwaśnieski ma zdolność honorową? 23.09.07, 15:19 Jakbyś studiował w Hameryce to znałbyś pewnie prof. Kwaśniewskiego, to wieeelka sława. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Prof. Kwaśnieski ma zdolność honorową? 23.09.07, 15:28 > A to prof. Kwaśniewski posiada zdolność honorową (vide Boziewicz)? Bardziej niz dr Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
gps-sk tv 23.09.07, 14:23 Może troszkę nie na temat notki. Pierwszy minister bardzo często lubi podkreślać nieprzychylność mediów do pis. Właśnie widzę na tvn24 wystąpienie Tuska w Szczecinie, a na tvp3 leci, o dziwo wioślarstwo. Jakoś tak dziwnie się składa, że tvp nie przerywa tym razem transmisji sportowej by pokazać "ważnych" polityków. Chyba jednak jakaś tv (przypadkiem o największym zasięgu) lubi kochanego pana premiera... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ms.proper 23.09.07, 14:41 ms.proper napisała: > oj zbzikowal! Moze powiedzialabys dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 a czemu nie? I tak jarka z kotem rzuci na kolana 23.09.07, 14:45 Jednego musi Pan Prezydent pilnować, żeby mu się jaruś do tyłka nie dobrał / w dosłownym znaczeniu tej czynności/ Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: a czemu nie? I tak jarka z kotem rzuci na kol 23.09.07, 16:01 finish1 napisał: > Jednego musi Pan Prezydent pilnować, żeby mu się jaruś do tyłka nie dobrał / w > dosłownym znaczeniu tej czynności/ ============================================ I niespodzianka! Kwachu to kobieciarz. W doslownym znaczeniu tej czynnosci. Pomylily ci sie fora. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Choćby się schlał, to i tak kaczporowi nie da 23.09.07, 18:50 szans. Kwaśniewski nawet po pijanemu mówi z sensem a Kaczyński cały czas truje jakby był pijany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Rydzyk_Fidzyk????? 23.09.07, 14:33 Ty placisz portalowi Gazeta.pl za to, ze pod kazdym politycznym artykulem Twoj wpis pokazuje sie jako pierwszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Premier: Podnosze rekawice ,,, 23.09.07, 14:39 Chyba pijanica nie zdawal sobie sprawy z tego, co mowi. Przeciez poza czerwonym pustostlowiem Kwacha nie stac na powiedzenie czegos sensownego. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: lewy_kaczor 23.09.07, 15:04 lewy_kaczor napisal: > PiSiory placa ci od watku na Forum kapusiu... Bezmozgowcu! Lepiej siadz na dupe i rzeczowo uzasadnij mi dlaczego Kaczki nie maja racji. Dotychczas jedynie rzucasz miesem, inwektywami oraz pitolisz koszlki-opalki jak kazdy prawdziwy lewak lub komuch. Przy okazji pokazujesz swoja bezdenna glupote gdy ciskasz epitetami na swoich przeciwnikow. Zachowujesz sie jak prawdziwe lewackie lub czerwone bezmyslne lajno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor spieniłeś się widzę były SB`eku... 23.09.07, 15:11 >Lepiej siadz na dupe i rzeczowo uzasadnij(...) polecenia to tobie wydają twoi zwierzchnicy kapusiu... Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Re: spieniłeś się widzę były SB`eku... 23.09.07, 16:11 Nikt nie czyta twojego obsranego bełkotu slumsie. Jesteś piękną cenzurką LiD i reszty śmierdzącej postkomuny i lewaków. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor ty widzę jesteś prawdziwym polakiem-"katolikiem" 23.09.07, 16:14 pl.youtube.com/watch?v=qzLEF0kChOw&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Re: ty widzę jesteś prawdziwym polakiem-"katoliki 23.09.07, 16:53 > > pl.youtube.com/watch?v=qzLEF0kChOw&mode=related&search= Co tak słabo? A gdzie keywordsy: mamusia, kot, konto? Bo widzisz, na Kwachowy "problem goleni lewej" na grobach pomordowanych Polaków w Charkowie jest brak konta Kaczyńskiego. Każdy samodzielnie myślący potrafi wyciągnąć z tego wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: lewy_kaczor 23.09.07, 15:33 Sluchaj, mlody. Kwach nawet po kielonku rozjedzie Kaczynskiego na miazge. Przeciez nie bedzie biernie sluchal kaczego pieprzenia i klamstw o nowym stanie wojennym, ZOMO, zlych liberalach - tylko po prostu udowodni mu, ze to belkot. Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Re: lewy_kaczor 23.09.07, 16:09 W chlaniu na czas to na pewno go pokona. W końcu za trenerów ma sowieckich jenerałów. Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Rydzyk_Fidzyk????? 23.09.07, 14:43 To pewnie jakiś nadgorliwy redaktorek GW co ma za dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Rydzyk_Fidzyk????? 23.09.07, 16:06 wilma.flintstone napisała: > Ty placisz portalowi Gazeta.pl za to, ze pod kazdym politycznym > artykulem Twoj wpis pokazuje sie jako pierwszy??? =================================== Nie. To jeden z barmanow w tej knajpie. Odpowiedz Link Zgłoś
freedompl Czy Pan Premier powinien gadać z tym menelem? 23.09.07, 14:42 To chyba zbędna nobilitacja dla Olka-pijaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz 1:0 dla tuska po dniu dzisiejszym 23.09.07, 14:43 juz nawet pawlak madrzej gada od premiera Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 Norma dla Pisuarów!!! 23.09.07, 15:42 Premier, Putra i inne oszołomy pieprzą o powtórce Stanu Wojennego, ale ocztywiście to PO pluje jadem...sugeruje Ci zaprzestania działalności na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Norma dla Pisuarów!!! 23.09.07, 15:58 On nie może zaprzestać. Za dobrze mu za to płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Norma dla Pisuarów!!! 23.09.07, 17:27 emka44 napisał: > Premier, Putra i inne oszołomy pieprzą o powtórce Stanu Wojennego, > ale ocztywiście to PO pluje jadem...sugeruje Ci zaprzestania > działalności na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod kaczka się wnerwiła, chyba zostanie prezydentem... 23.09.07, 14:44 tańcowały dwa Michały :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeenek Ależ dupowałazów OLKA 23.09.07, 14:44 poklepują się jeden przez drugiego a forum trybuny wyborczej od świtu do nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Ten niewyksztalcony pijak w ogole nie zrozumie co 23.09.07, 14:48 Premier bedzie do niego mowil.Takie pojecia jak rachistyczny czy konkluzja to dla nieuka Kwacha czarna magia.Na melinach takim jezykiem nie mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod założę się, że będą walczyć na butelki... 23.09.07, 14:51 "samo dobro" będzie zasłaniał się kotem i mamusią, ewentualnie wyprostuje fujarkę kwachowi Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Jak tam bezy Jolki? 23.09.07, 16:15 Takie dobre bezy, a Oluś ciągle te flachy ciągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jozek_robotnik Dla wszystkich Twoje pojęcie "rachistyczny" jest 23.09.07, 16:33 czarną magią. Nie tylko dla Kwacha... I co miałby oznaczać ten neologizm pisowska ciamajdo? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Dyskusja między dwoma postkomunistami 23.09.07, 14:49 Nie jestem jasnowidzem, ale jestem prawie pewien, że tę debatę wygra Pan Kwaśniewski. Dlaczego? Pan Kaczyński, namacalny histeryk obsesjonista i egotyk, jest emocjonalnie niezdolny do używania rzeczowych i trzeźwych argumentów, a każda znacząca debata takich wymaga jak soli. Pan Kwaśniewski ma jeszcze atut swojego zdrowia psychicznego, podparty wizerunkiem zdrowej i normalnej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Zbiórka na osobisty alkomat dla Kwacha. . 23.09.07, 14:50 Przed każdą debatą Bambuko Olejniczak będzie badał kwacha na zawartość alkoholu w organizmie.Dopuszczalnej dawki jeszcze nie ustalono z Borowskim. :))))) Datki kierować na adres : ul. Rozbrat 44 A 00-419 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Przwiduję zwycięstwo Kaczyńskiego 23.09.07, 14:54 ...bo Kwach mordę zaleje przed Debatą i się po prostu porzyga... Bua ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor raczej kaczor będzie miał sraczkę... 23.09.07, 14:58 "Zapada decyzja, żeby z tym kimś rozmawiać. I on okazuje się oszustem. Tak było w tym wypadku. Ale trzeba z tego wyciągnąć wniosek, nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy" Jakosław K. i jeszcze Jaruś K.: 1. Nie bede premierem, gdy mój brat bedzie prezydentem (JK). 2. Dla mnie, raz dane slowo, jest swiete... (J) 3. Nie bedzie koalicji z Samoobrona (J). 4. Samoobrona jest tworem bylych oficerów sluzb bezpieczenstwa (J). 5. Ciesze sie, ze bede na pierwszej linii walki z Samoobrona (J). 6. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do wladzy w Polsce uczestniczyc nie bedziemy (J). 7. Andrzej Lepper udowodnil, ze ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne (J). 8. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu tocza sie sprawy sadowe. To jest sprzeczne z idealami PIS (J) 9. W-ce minister sprawiedliwosci nie scigal i nie osadzal w wiezieniu dzialaczy opozycji w latach 70 (J). 10. Nie zmienia sie ordynacji wyborczej na krótko przed wyborami. 11. Nie podniesiemy akcyzy na paliwa. 12. Wybudujemy trzy miliony mieszkan. 13. Wprowadzimy szybko nizsze podatki. 14. To bedzie tanie panstwo, zredukujemy administracje. 15. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 16. Marcinkiewicz, to premier na cala kadencje. 17. Pomozemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 18. Afera bilboardowa. 19. Chcemy koalicji z PO. 20. PO jest w koalicji z SLD. 21. To wszystko wina PO i SLD. 22. Nie bedzie TKM-u. 23. Moja teczka jest sfalszowana (J). 24. Wiekszosc bylych szefów dyplomacji byla na uslugach KGB. 25. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasluga. 26. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. ............. 99. Dla mnie, raz dane slowo, jest swiete... (Jaroslaw Kaczynski 10 VII 2006) no i setne Leszka K.: 100. To nie jest moj podpis, zostal podrobiony (Lech Kaczynski) Odpowiedz Link Zgłoś