fraglesi67 25.09.07, 14:38 Bądź choć raz mężczyzną Jarosław ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piteros777 boi się i tyle ;) Człowiek małego formatu 25.09.07, 14:38 a z Kwachem już od miesiąca się ustawiał... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 PO pozbywa się najlepszch polityków i fachowców... 25.09.07, 14:46 Płażyński, Rokita, Gilowska, Religa... A Tusk ciągnie PO na dno... Dobrze dla PiS... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: PO pozbywa się najlepszch polityków i fachowc 25.09.07, 15:12 ad.1 Rokita jest niezrownowazony, ma problemy z soba samym (i z Nelly) i to nie PO sie go pozbyla, ale sam odszedl ad.2 gilowska (specjalnie z malej) - tej skorumpowanej szmaty nikt w PO nie chce, nic dziwnego ze TW Beate do PiS-u chetnie przyjeli ad.3 Religa nie jest politykiem, a przynajmniej nie byl zanim nie wstapil do rzadu PiS to tyle mam ci do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
piotras 'szacunek'.... 25.09.07, 15:23 > ad.2 gilowska (specjalnie z malej) - tej skorumpowanej szmaty nikt w PO nie chce to jak tam chlopcy mieliscie to haslo? szacunek czy jakosc tak?trudne slowo, chyba jednak dla was za trudne... aaa... przeciez wy walczycie z szacunkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: 'szacunek'.... 25.09.07, 16:49 Lekcewazenie jaki Kaczor okazal Tuskowi jest malostkowe i prymitywne. Gentelman tak nie postepuje (ale Kaczora genetelmenem nikt by i tak nie nazwal). Tak wiec nie PiS-owi uczyc szcunku do innych. Meritum sprawy jest jednak inne. Kaczor wie, ze to PiS jest i bedzie glowna partia prawicowa w Polsce. Poglady lewicowe tradycyjnie wyraza ok. 20% spoleczenstwa. PO jest partia liberalna i moze liczy docelowo na ok. 10% glosow. Obecne wyniki PO sa zawyzone bo ludzie ciagle pamietaja Rokite i komisje Rywina. Tymczasem liberalowie to partia bogatych dla bogatych. W przeciagu najblizszych kilku lat sytuacja w Polsce sie wyklaruje mniej wiecej tak jak w innych krajach, np. Niemcy. Polskie CDU/CSU to PiS (tak zreszta Kaczor buduja ta partie), SPD to przeksztalcone komuchy, a FDP to PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cycki_krolowej_europy W_e_r_m_a_h_t__PO_m_o_c_n_i_k_i_e _m__Bolszewika_:) 26.09.07, 00:24 Premier Jarosław Kaczyński: Aleksander Kwaśniewski jest ważniejszą postacią ostatniego 18-lecia niż Thusk. Program POkemonów jest tylko dodatkiem do programu LiD. W związku z tym, po co mam rozmawiać z pomocnikiem skoro mogę z szefem ....... .................................... Premier ma rację !!!!!! Kwach choć pijak i bolszewik dużo wiecej znaczy od szwabskiego pieska kanclerki - Wermahta :) Poza tym bolszewia ma program kiepski i antypolski ale ma a wermahty żadnego programu nie mają :( DEBATA Z HER THUSKE NIE MA SENSU ! FACET JEST AGRESYWNY, NIEMERYTORYCZNY, NIE MA PROGRAMU I TYLKO POTRAFI OPLUWAĆ :( THUSK POWINIEN ZMIERZYĆ SIĘ Z RYWINEM TO DLA NIEGO GODNY PARTNER DO DEBATY :) Odpowiedz Link Zgłoś
lfc_ynwa Re: W_e_r_m_a_h_t__PO_m_o_c_n_i_k_i_e _m__Bolszew 26.09.07, 15:26 A to niby była nieagresywna i merytoryczna wypowiedź??? Wstydzę się że żyję w jednym kraju s takimi oszołomami. Wstydzę się że tacy ludzie obniżają średni iloraz inteligencji w naszym kraju. Jak słyszę wypowiedzi takich chorych fundamentalistów to jestem za wprowadzeniem ograniczeń w prawie wyborczym. Aby móc zagłosować, trzeba by udowodnić odpowiedni poziom inteligencji, wiedzy i świadomości politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
vegas Re: W_e_r_m_a_h_t__PO_m_o_c_n_i_k_i_e _m__Bolsze 26.09.07, 16:07 Popieram w całej rozciągłości. Też uważam, że warto do kart wyborczych dodawać krótki test na inteligencję i liczbę punktów przyznawać partii na którą głosuje wyborca a potem punkty, a nie głosy, sumować. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 JK__D_o_ś_ć__ W_s_p_i_e_r_a_n_i_a__ K_o_m_u_n_y_! 26.09.07, 18:42 Panie premierze, jak można panu ufać, skoro zamiast odważnej dyskusji z opozycją wybrał pan umacnianie postkomunistów ? grafika.redakcja.pl/wydania.okladka.aspx/600/0/fakt/1190704248924.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_komorow_mundrol Re: W_e_r_m_a_h_t__PO_m_o_c_n_i_k_i_e _m__Bolszewii 26.09.07, 18:50 Premier Jarosław Kaczyński: po koalicji PO i LiD można by się spodziewać nawet podjęcia represji wobec osób, które wprowadzały proces odnowy Polski i doprowadziły do wzrostu gospodarczego, spadku przestępczości oraz bezrobocia. ....................................... Niestety to jest realne zagrożenie ! Dlatego trzeba intensywnie uświadamiać naiwnych i niezdecydowanych ! ps Aby uratować Polskę przed zagładą PIS musi zdobyć 51 procent mandatów w Sejmie !!! 50 procent mieszkańców Polski to niestety tępe polaczki wybierające albo szwabską agenturę - Pokemonię albo kacapską agenturę zydo-komunę :( albo nikogo nie wybierające :( 10 procent to autentyczne czerwone badziewie rak na piersi Narodu 40 procent to świadomi zagrożeń patrioci popierający PIS Czy to jednak wystarczy aby być Narodem, który da radę przetrwać pomiędzy dwoma barbarzyńskimi nacjonalizmami ? które nie tak dawno wymordowały dziesiątki milionów ludzi i omal nie zgładziły Narodu Polskiego :( Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 JK __Pa_t_r_o_n_e_m__ Kwaśniewskiego i LiDu !!!! 26.09.07, 18:56 Nie wystarczy wam wspierania lepperowskich ubeków i miłosników Jaruzelskiego z LPR ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Polska dziękuje Kaczyńskiemu za Leppera i Kwasa !! 26.09.07, 18:59 Mordy wy solidarnościowe nasze, jak zawsze niezawodne w umacnianiu lewej komuszej nogi na wzór Wałęsy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
uklad_wcielony Re: 'szacunek'.... 26.09.07, 10:44 agaj.agaj napisał: > Lekcewazenie jaki Kaczor okazal Tuskowi jest malostkowe i > prymitywne. Gentelman tak nie postepuje (ale Kaczora genetelmenem > nikt by i tak nie nazwal). Tak wiec nie PiS-owi uczyc szcunku do > innych. > > Meritum sprawy jest jednak inne. Kaczor wie, ze to PiS jest i bedzie > glowna partia prawicowa w Polsce. Poglady lewicowe tradycyjnie > wyraza ok. 20% spoleczenstwa. PO jest partia liberalna i moze liczy > docelowo na ok. 10% glosow. Obecne wyniki PO sa zawyzone bo ludzie > ciagle pamietaja Rokite i komisje Rywina. Tymczasem liberalowie to > partia bogatych dla bogatych. W przeciagu najblizszych kilku lat > sytuacja w Polsce sie wyklaruje mniej wiecej tak jak w innych > krajach, np. Niemcy. > > Polskie CDU/CSU to PiS (tak zreszta Kaczor buduja ta partie), SPD to > przeksztalcone komuchy, a FDP to PO. Ja widziałbym to trochę inaczej: PO to partia konserwatywna, partii liberalnej z prawdziwego zdarzenia w Polsce jeszcze nie ma, a najbliższym odpowiednikiem PiS-u na światowej scenie politycznej mogłyby być ugrupowania islamskie (w tych krajach, gdzie się liczą). Na miejscu Tuska zaprosiłbym do debaty ojca Rydzyka, bo po co rozmawiać z pomocnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tmmmy Nie będę rozmawiał z pomocnikiem... 26.09.07, 12:32 POGARDA - zasady zobowiązują... Odpowiedz Link Zgłoś
bir.ke Re: 'szacunek'.... 26.09.07, 14:58 Na miejscu Tuska zaprosiłbym do debaty ojca Rydzyka, bo po co rozmawiać z pomoc > nikiem? dobre:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
vaterlandnl Re: PO pozbywa się najlepszch polityków i fachowc 25.09.07, 15:15 Akurat fakt pozbycia sie osob ktore wymieniles tylko pomogl utwierdzic mi sie w przekonaniu, ze warto glosowac na PO. Nie chce zadnych prawicowcow (Plazynski, Rokita), ani ludzi trwoniacych swoj dorobek (Religa), ani miernot, ktorym ewidentnie padlo cos na mozg (Gilowska). Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 hm to może napiszecie własny? wtedy wygrana... 25.09.07, 14:47 gwarantowana! a Polska w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Ot i cała prawda o zakompleksionym człowieczku 25.09.07, 14:48 Pogarda dla innych , strach w oczach przed usłyszeniem smutnej prawdy o osobie. Osamotniony w przyszłym sejmie będzie marzył człapiąc na kolanach aby Donald raczył go przyjąć. Ale tu wielki wizjoner się przejedzie bo Donald i pijaczek go wydymają hehe. Następne cztery lata będzie się smarzył w opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyńscy to komuna. Najgorsza. 25.09.07, 14:50 Okazuje sie. Kaczynski to gomułka.!! Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Ot i cała prawda o zakompleksionym człowieczk 25.09.07, 15:06 "Osamotniony w przyszłym sejmie będzie marzył > człapiąc na kolanach aby Donald raczył go przyjąć" żartujesz - powie, że Tusk był ubekiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: Tusk,osiolku,brak ci programu,dlatego przegra 25.09.07, 15:34 Ludzie idzcie do urn!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: nie boi 25.09.07, 15:00 ma takiego stracha jak podczas stanu wojennego, jak trząsł się w piwnicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Może lepiej przerwać wzajemne obszczekiwanie się? 25.09.07, 16:02 Tyle się mówi, że obecne wybory są najważniejsze od wielu lat. Ja podzielam pogląd pana Wildsteina, że najważniejsze wybory były 2 lata temu. Mimo że pogrobowcy PZPR wtedy przegrali, nie wolno dopuścić do ich recydywy. W tym sensie obecne wybory też są ważne. Myślę, że najważniejszy spór toczy się wciąż między resztkami po komunie a Polską demokratyczną. Dlatego uważam, że debata Kaczyński - Kwaśniewski jest rzeczywiście ważniejsza od debaty Kaczyński - Tusk, chociaż to między partiami tych ostatnich przywódców rozegra się walka o pierwszeństwo. Złośliwości typu "pomocnik szefa" nie za bardzo mi się podobają, ale są w klimacie i duchu tego, co prezentuje pan Tusk, więc się nie dziwię. Sama jednak starałabym się takiej retoryki unikać. Ostatnio pseudodyskusja między zwolennikami PiSu i PO przeradza się niestety w wojnę na obelgi. Według mojego odczucia, tutaj górą jest PO, ale mogę byc stronnicza. W każdym razie na tym forum tak jest bez dwóch zdań - każdy obiektywny obserwator umiejący liczyć to potwierdzi. Natomiast forum Gazety Wyborczej jest dość dalekie od średniej krajowej jeśli chodzi o reprezentatywność, a że gdzie indziej zaglądam rzadko, mogę nie obejmować całości kampanii. W sytuacji, gdy przywódcy PO i PiSu dostroili się do przeciętnego poziomu tej pseudodyskusji, dobrze jest może zaniechać, przynajmniej na razie, bezpośredniej debaty. Tym bardziej, że jest mało prawdopodobne, żeby któraś z partii osiągnęła bezwzględną większość w Sejmie i trzeba będzie stworzyć koalicję, nawet jeśli to jest trudne. I nawet, gdyby to była koalicja na kilka miesięcy do ewentualnych kolejnych wyborów, dla Polski byłoby lepiej, gdyby w koalicji rządzącej nie było SLD (pod firmą LiD lub własną, wszystko jedno). Pan Kwaśniewski jest trudnym przeciwnikiem i nawet, gdy jego racje można uznać za słabsze, bój będzie zacięty. Wcale nie jest powiedziane, że pan Kaczyński wygra wyraźnie. Prawdopodobnie zwolennicy obu stron pozostaną przekonani, że ich przywódca zwyciężył. Ba, już teraz, przed debatą są i raczej się to nie zmieni. Debata jest jednak ważna dla ludzi niezdecydowanych, na kogo będą głosować. Będzie to najważniejsze spotkanie polityczne w telewizji od czasu debaty Wałęsa - Miodowicz. Ewentualne spotkanie Kaczyński - Tusk miałoby wielki ładunek emocjonalny, ale merytorycznie nie byłoby takie ważne. "Takie jest moje zdanie i całkowicie je popieram" (Henri de Montherlant). Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Kwach niech rozmawia z Rydzykiem 26.09.07, 08:29 Po co Kwach pochyla się łaskawie i zniża do rozmowy z pomocnikiem Kaczyńskim? Niech pogada z prawdziwym szefem pisu, z Ojcem Dyrektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
flarex Debata Tusk-rydzyk w niedzielę 26.09.07, 09:55 Po co Tusk ma rozmawiać z pomocnikiem rydzyka, ni(e)jakim jarkiem, skoro można rozmawiać z szefem tadziem Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja kto godny chwały a kto wręcz kija. Leje na serce miód swoim gościom do adwersarzy zionie miłością. Żyda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi oprócz człowieka. Glemp traci nerwy: "Rydzyk - łobuzie", Tadzio z uśmiechem nadyma buzię. Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie", to on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: "weź - odpuść sobie", a Rydzyk: "spadaj, co zechcę - zrobię". Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali. Czuje się bosko jak w siódmym niebie do Sejmu wchodzi tak jak do siebie. A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje armię BERETÓW mobilizuje. Ich nie obchodzi, co sądzi prasa - że dla Rydzyka Bogiem jest KASA. Mohery wielbią swego pasterza dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA! Odpowiedz Link Zgłoś
macondowo oj będą baty bez debaty:P 25.09.07, 15:13 Pogadam sobie z Kwachem, bo to Tuska jest szef Tak odparł premier Jarek na Tuskowy zew A ja mam koncept lepszy pod rozwagę jego Niech Kwach gada z Rydzykiem, szefem Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
klonpvv wygrać wybory dzieki emigrantom 25.09.07, 19:59 Może i przegapiłem już podobną informację, jeśli jednak nie.... Nikt się nie powinien dziwić dużemu procentowi poparcia dla Kaczyńskich jeśli w Polsce zostali w dużej mierze ludzie ktorzy nie potrafią się zdobyć na wysiłek myślenia, albo ksiądz jest dla nich pierwszą instancją wcielonego Boga. Są też strukturalni bezrobotni, ktorzy nawet jakby im ktoś obiecał złote góry, po wyborach, to i tak by je olali, na tej samej zasadzie z staraniem sie o pracę. Ilu natomiast emigrantów pofatyguje się do polski na wybory? Albo ilu z nich pójdzie się zapisać bodajże do konsulatu na listę polaków za granicą, którzy chcą głosować [i pewnie ujawniając się kaczyńskim którzy z tych "przegranych niezaradnych emigrantów' są do ścigania za granicą za podatki]? Niech przeciwna opcja zaproponuje amnestię podatkową i zadba aby głupie podatki się skończyły, to część ze znaczej liczby Polaków za granicą będzie miała wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia... 25.09.07, 14:38 Żałosna kreatura i kultura z rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia... 25.09.07, 14:38 Jarek dyspepsją się zaraził od brata? Odpowiedz Link Zgłoś
plakaplaka Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia... 25.09.07, 14:39 Widzę nieźle zakompleksionego, złośliwego karła. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrment Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia... 25.09.07, 14:39 Jaki jadowity:-))) Został premierem, ale kompleksów się nie pozbył. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia... 25.09.07, 14:39 Boi się, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
defoe83 No oczywiście, po co najjaśniejszy Kaczyński 25.09.07, 14:39 ...miałby się zniżać do rozmowy z szefem partii, która jest jego największym konkurentem. Ech, żenada, tak właśnie Kaczyński pokazuje jak poważnie traktuje swoich wyborców. -- www.koniecpisu.org Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia... 25.09.07, 14:40 Super! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Po co mamy prezydenta... uups, pomocnika 25.09.07, 14:40 melduję wykonanie zadania Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia... 25.09.07, 14:41 kaczor no to pojechałeś po bandzie. ciekawe czy takie komplementy uslyszy też kwasniewski w trakcie debaty, bo kwasniewski też był ważniejszy przez ostatnie 18 lat niż 2 kartofle razem wzięte, nie mówiąc o osiągnięciach. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream PiS gardzi "wrogami ludu" 25.09.07, 14:41 pozostaje mieć nadzieję, że podobnych mi "zaplutych karłów reakcji" znajdzie się więcej przy urnach. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PiS gardzi "wrogami ludu" 25.09.07, 14:52 vanilla.dream napisał: > pozostaje mieć nadzieję, że podobnych mi "zaplutych karłów reakcji" znajdzie > się więcej przy urnach. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pauleycz Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia... 25.09.07, 14:41 Jak zwykle subtelny i kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
herrdocent Re: Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmaw 25.09.07, 14:46 subtelny i kulturalny, wysoki, przystojny i wysportowany Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Re: Głosujemy przeciw PiS.!! 25.09.07, 15:10 Facet, strzelasz te komentarze z zawziętością PePeSzy, co pół min. nowy. Ale z celnościa u ciebie podobnie. I po co ten pośpiech? Boisz się, że wypłaty z ambasady nie będzie? Buhahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
qualias Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia... 25.09.07, 14:41 Brawo Panie Premierze właśnie osiągnął Pan dno! Odpowiedz Link Zgłoś
barom Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia... 25.09.07, 14:41 No to sobie Pan premier poleciał.Obawiam się ,że trudno jest dyskutować z niepełnosprawnym, dlatego Tusk powinien to przemilczeć. Oczywiste jest ze socjaliście Kaqczyńskiemu bliżej do komunisty Kwasniewskiego.To jest oczywiste oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
puljan ciamciaramcia he he 25.09.07, 14:43 Znowu niemotę wyrolowali Kaczor i Kwach I to ma być prezydent albo premier Ciamciaramcia Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmaw 25.09.07, 14:42 Bezczelny typ. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia... 25.09.07, 14:42 Śmieszny ten nasz premierek... to buc jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
shogun1234 Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia.. 25.09.07, 14:42 Chamstwo i prostactwo - to cały pis i Kaczyński!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha 25.09.07, 14:42 i NIC poza tym! POmocnik, he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Re: ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, h 25.09.07, 14:53 No i nie kazałeś długo czekać żeby pokazać jaką słomę masz w tym zakutym łbie. -------------------- PiS Przeproście i Spieprzajcie Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Karzeł boi się pytań o 500 metrów autostrad 25.09.07, 15:36 i tyle, synu ziemi wolskiej. Zwiewa w krzaki w razie poważniejszego zagrożenia. Tak było w stanie wojennym (lojalka) i ostatnio, gdy przed pielęgniarkami uciekł na drugi koniec miasta. Mam nadzieję, że PO odpowiednio to wykorzysta - np. jakieś spoty z tchórzliwym Jareczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 bo tak"rzekła"(anagram od"karzeł") menda remeq? 25.09.07, 16:05 menda liryczna w gwarze uczniowskiej (bez obrazy): portalwiedzy.onet.pl/szukaj.html?S=menda&pw=1 Słownik gwary uczniowskiej ◆ liryczna menda ‘ktoś, kto często kłamie’ Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawia.. 25.09.07, 14:42 Frędzel ... i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kadazan Re: Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmaw 25.09.07, 14:43 Tchórz! Ale jak się nie ma jaj, to tak trzeba się tłumaczyć. Jakoś z "przystawkami" chciał rozmawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo oj nie ładnie ładnie 25.09.07, 14:43 pierwsza i podstawowa zasada - nigdy nie ignoruj przeciwnika... jednakże, jeżeli Tusk da się sprowokować... to przepadł z kretesem. Czekam na jego ruch - zaznaczam - wyważony ruch... ale czyż nie wymagam zbyt wiele? Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Pomocnik Tusk już rozmawiał z pomocnikiem Lechem 25.09.07, 14:47 cztery godziny w pałacu i dogadali się ws. wyborów żeby nadal grać w pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: oj nie ładnie ładnie 25.09.07, 16:32 leeloo napisała: > pierwsza i podstawowa zasada - nigdy nie ignoruj przeciwnika... > jednakże, jeżeli Tusk da się sprowokować... to przepadł z kretesem. > Czekam na jego ruch - zaznaczam - wyważony ruch... ale czyż nie > wymagam zbyt wiele? ========================================= Juz tuskowe pokazali, chociaz pewnie nagrane przed kwaczorowa prowokacja. Denny spot, ktory ich naprawde w obecnej sytuacji osmiesza prymitywizmem nie mniejszym niz spoty kwaczystow. I to moze byc odebrane, jako taki wlasnie "nerwowy" ruch Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Kaczynski woli... 25.09.07, 14:44 rozmawiac z komunistą niz z antykomunistą interesujace, moze zakonczy to koalicją ? Odpowiedz Link Zgłoś
puljan Cimaciaramcia 25.09.07, 14:45 Został wyrolowany przez Kwacha i Kaczora I to ma być prezydent albo premier ? To jest ... Ciamciaramcia Odpowiedz Link Zgłoś