presentation1 ...Panie Tusk........... 05.10.07, 12:38 Polska przechodzi okres cudu gospodarczego.Niebywaly wzrost gospodarczy,wielki spadek bezrobocia.Pensje ida w gore i wedlug wszystkich opracowac Polacy uwazaja ze sa szczesliwi.Jezeli wiec Pan mowisz o cudzie to za panskich rzadow bedzie wygladal tak-gospodarka na minusie,bezrobocie w gore a pensje w dol.A wie Pan dlaczego?Bo dzis gospodarka nie potrzebuje politykow-daje sobie wspaniale rade.To Politycy z panskiej strony politycznej potrzebuja gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
uzalezniony Re: ...Panie Tusk........... 05.10.07, 12:46 presentation1 napisał: > Polska przechodzi okres cudu gospodarczego.Niebywaly wzrost gospodarczy,wielki > spadek bezrobocia. Bylem niedawno w Londynie, widzialem ten spadek na koczujacy pod dworcem. A ostatnio przejezdzajac przez Polske na tym cudzie gospodarczym zlamalem sobie przegub. Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: ...Panie Tusk........... 05.10.07, 12:59 Nieudacznicy, co poradzisz. Ci którzy wyjechali to największy śmieć, statystyki są bezlitosne www.finanse.wp.pl/kat,69478,wid,9257232,raportwiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS kłamie i też kradnie.? 05.10.07, 13:57 Myślę, że PiS to populiści bez glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: ...Panie Tusk........... 05.10.07, 12:50 Hmm!!! Jak by na to nie patrzeć, to fakt, że dziś jest wzrost gospodarczy to zasługa trzech rzeczy: 1. Przygotowania w miarę niezłego gruntu pod inwestycję poprzez radykalne obniżenie CIT-u, za czasów SLD jak by na to nie patrzeć, choć można było zrobić więcej 2. Miliony euro dzięki wejściu do UE 3. Fakt, że rządzący się na gospodarce nie znają i niespecjalnie się w nią wpieprzali, trwoniąc dwa lata na damskie brzuchy i nagonkę wzajemną wszystkich przeciw wszystkim. A gdzie krystalizacja przepisów podatkowych, gdzie obniżka kosztów pracy (i proszę mi tu nie wyjeżżdżać z obniżką składki rentowej, bo to śmiech na sali, Zyta wzięła się za obniżanie kosztów pracy od d..y strony), gdzie uregulowanie sprawy kontroli skarbowych i wejście w życie "pakietu Kluski", (choć była to czysta zrzynka z propozycji PO z poprzedniej kadencji). Nie zrobili NIC, za to udało im się rozwalić masę państwowej kasy, np na "becikowe". Mogli choć wprowadzić bony edukacyjne, żeby z tej kasy skorzystało dziecko, a nie męty, które dostają 1000 pln w prezencie na tanie wino Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 presentation1..zjawił sie dyżurny idiota, SB... 05.10.07, 12:52 pusciłem pawia.. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Bezsensowna debata z Kaczyńskim. Będzie kłamał. 05.10.07, 13:58 Kaczyński tylko umie kłamać...i kłamać... Odpowiedz Link Zgłoś
zdd PO prezentuje "pięć programów dla Polski" 05.10.07, 12:40 No ba, pewnie że cud gospodarczy zapełnił by brzuchy "ciemnego ludu" wegetującego na skraju nędzy przez te ostatnie 18-ście lat. Ale on (znaczy "ciemny lud") pragnie zemsty, haków, gwoździ i sądów (najlepiej ludowych)! Igrzysk i chleba a nie tam jakichś programów...Trzy miliony mieszkań i lustracji z grzebaniem w ubeckiej maklaturze po wsze czasy świetlanej IV (katolickiej) RP. Ciemość widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
edwood1 Zyta, mordo ty nasza!!!! 05.10.07, 12:41 Zyta - mordo ty nasza!!!! Zyta to potrafi. www.youtube.com/watch?v=rPCgaGKEWec Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz A jak PO chce rozwiązac problem "moherów"? 05.10.07, 12:44 Pan Tusk powiedział: Zwycięstwo tych, którzy tego nie zapewnią, oznacza za parę lat problemy również dla nas: dzisiejszych 40-, 50-latków. Pan Tusk martwi się o siebie i swoich rowieśników. To zrozumiałe. Szkoda tylko ,że nie martwi się o ludzi dziś "biednych nie z własnej winy" nazywanych pogardliwie "moherami". Tym ludziom 45 lat komuny odebralo szanse na godne życie i godna starość. Wywalczyli wolność i demokrację dla "młodych , energicznych" a dziś wegetują. Jakoś w żadnym z 5-ciu programów PO nie znalazłem propozycji rozwiązania tego problemu. PS - a ci "biedni nie z własnej winy" to duzy elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Oglądałem,..Mądra i merytoryczna debata... 05.10.07, 12:46 brawo Tusk i PO.. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Oglądałem,..Mądra i merytoryczna debata... 05.10.07, 13:59 jama.314 napisał: > brawo Tusk i PO.. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: ble ble ble ble..mówi sie kwa,kwa,kwa! 05.10.07, 14:00 Kłamczyński, czy Kwaczyński.? Już nie wiem, wiem tylko że kłamie i kwacze. Precz z Pis.! Odpowiedz Link Zgłoś
mordo.ty.moja a może "Pięćdziesiąąąt Pięęć Plam" na Polsce?? 05.10.07, 12:46 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mekagojira eee, a moze jakies konkrety? 05.10.07, 12:48 Kolejne genialne posuniecie Tuska po niepodpsanych bilboardach? Inne partie maja program - ale tylko PO ma az 5 programow!!! :] Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Re: Brawo Tusk!..Program konkretny...mądry!!!!! 05.10.07, 12:54 Klip wyborczy..cudo ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Brawo Tusk!..Program konkretny...mądry!!!!! 05.10.07, 14:00 barnaba444 napisała: > Klip wyborczy..cudo ! Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 PO prezentuje "pięć programów dla Polski" 05.10.07, 12:48 słuchałem i jestem mile zaskoczony , niezły , ambitny i napewno głosu nie zmarnuje . Jeśli idzie o spot reklamowy to jest całkiem odmienny od PiSiorów , niema nic z zajadłości tylko konkrety z nadzieją na normalne życie . Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 konkrety misu 05.10.07, 13:08 posluchaj Niesiolowskiego i Tuska ile tam jadu a J kaczynski sie z tego smieje i tym samym ich wyprowadza z rownowagi a oni dalej swoje i dlatego pzregraja wybory hahhahah nieudacznik donald Tusk szalom Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS, Kaczyński to tyjko jad.!! 05.10.07, 14:01 Tyle jadu u Kaczyńskiego, że aż strach.! Odpowiedz Link Zgłoś
tmeic Re: PO prezentuje "pięć programów dla Polski" 05.10.07, 13:14 Nareszcie. To może jeszcze nie porywający progam ale już przynajmniej coś. Dla wyjaśnienia w wielu miejscach forum GW wypowiadałem się krytycznie na temat PO i Donalda Tuska osobiście. Nie oznacz to jednak że nie jestem zwolennikiem PO. Różnica pomiędzy zwolennikami, jakich ma PO a wyznawcami jakich ma PiS, polega na tym, że Ci pierwsi prowadzą dyskusję Ci drudzy ślepo wierzą w to co im Jacek Kurski przyniesie. Na świecie ludzie głosują na mądrzejszych od siebie i nas na głupszych. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 A gdzie Wielki Narodowy Program 05.10.07, 12:51 Wymiany dotychczasowych polityków na nowych? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Zanim coś napiszesz - pomyśl. 05.10.07, 13:02 Nawet gdybyś wymyślił nowy ustrój polityczno - gospodarczy, z dotychczasowymi "wybrańcami ludu" niczego nie zwojujesz. Haseł mówiących o powszechnej szczęśliwości po wyborze partii x, y czy z mamy w nadmiarze. Mądrych ludzi u władzy - nie. To faktycznie boli. Ciebie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Przecież PiS nie myśli. Tylko sączy jad. 05.10.07, 14:02 PiS to nieszczęście Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Cud to będzie jak "prezydent" POkraka wysoko 05.10.07, 12:53 nie przegra. Wreszcie się wydało kto głosuje na POpaprańców i łaPOwników - ciemnota, która w cuda wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 W cuda nie wierz, tylko spełnij marzenie.... 05.10.07, 12:56 milionów, poniżonych przez dwa lata Polaków....... __________________________ LUMPENINTELIGENCIE, "CIEMNY LUDU", WYKSZTAŁCIUCHU, BURA SUKO, ŁŻE ELITO,DZIADU,MAŁPO W CZERWONYM....... 21 października 2007 ruszcie dupska i jazda do URN aby zmieść demokratycznie....KACZY TOTALITARYZM ....niech Europa i cały Świat zobaczy jak można w sposób bezbolesny zlikwidować szatańską SEKTĘ RYDZOLA wspieranego przez antysemitę KOBYLAŃSKIEGO z politycznym zapleczem tej sekty jakim jest PiS z DORNOWATYMI KACZORAMI na czele..... BO JAK NIE PÓJDZIESZ DO URNY ,TO WYBIERZE ZA CIEBIE MOHEROWY NARÓD DURNY........ _______________________________________ A wy...PiSowskie TKM-y ,pamiętajcie...co powiedział SENEKA..... ...Dość jednej chwili na to,by wprost z tronu znaleźć się na kolanach u cudzych stóp.Musisz pamiętać,że wszelki los jest zmienny i że cokolwiek się zdarza komu innemu,może sie i tobie przydarzyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Rządy Kaczyńskich, to rzady PZPR i SB... 05.10.07, 12:58 totalna inwigilacja...totalitarym! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Rządy Kaczyńskich, to rzady PZPR i SB... 05.10.07, 14:03 barnaba444 napisała: > totalna inwigilacja...totalitarym! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Brawo, brawo - program naprawy RP i poprawy ... 05.10.07, 12:58 ... dla społeczeństwa z perspektywą ... no w najlepszym przypadku dziesięcioletnią, podczas gdy naprawy dla siebie samych WSZYSCY politycy dokonują od ręki: podnoszą sobie diety i apanaże, odprawy i beneficja - ze skutkiem natychmiastowym, choćby przed ukończeniem kadencji! Panie Donaldzie, chce Pan coś zaproponować zwyczajnemu społeczeństwu, aby wygrac wybory? To przyrzeknij mu Pan natychmiastwą realizację hasła taniego państwa, likwidacji synekuralnych instytucji i posad, zaprzestanie finansowania polityków na koszt podatnika, a zaoszczędzone środki przeznacz Pan na wyrówanie rosnącego rozziewu pomiędzy stopą życiową władzy i jej pieszczochów, a resztą społeczeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Sekte Rydzyka i komuchów z PIS...trafił szlag !!!! 05.10.07, 13:01 To znaczy ,że program Tuska i PO jest bardzo dobry! Kaczyński ma pełne prtki strach!..Tchórz grudnia 81.. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Sekte Rydzyka i komuchów z PIS...trafił szlag 05.10.07, 14:03 pierot6 napisał: > To znaczy ,że program Tuska i PO jest bardzo dobry! > Kaczyński ma pełne prtki strach!..Tchórz grudnia 81.. Odpowiedz Link Zgłoś
tmeic Re: sondaze Kielce PIS 47% rzeszów PIS 52% W-wa 05.10.07, 13:19 Ludzie glosujcie na mądrzejszych os siebie, a nie na głupszych. To że ktoś nie proponuje prostych recept na wszystko i nie uzasadnia waszej biedy wpływem obcych sił to wyłącznie dowód że was nie oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ PO prezentuje "pięć programów dla Polski" 05.10.07, 13:04 a jakies konkrety zamiast mowy trawy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Tusk cud juz jest... 05.10.07, 13:07 dzieki PIS ps zaczyna m sie martwic o Tuska, co chlop zrobi po pzregranych wyborach? zacznie pic czy wroci na kominy? Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Tusk cud juz jest... 05.10.07, 13:16 Roxana, wyłącz jedynkę, idź na spacer, zapytaj przedsiębiorców, czy ich życie jest łatwiejsze w Kaczyńskiej RP, przemyśl, czy chcesz, żeby CBA (czyt. policja polityczna) miałą wgląd w twoje najintymniejsze sprawy, łacznie z dokumentacją medyczną, preferencjami seksualnymi etc. A może tak jesszcze pomyśl na tym spacerze, czy chciałabyś sobie swobodnie pogadać ze starszym panem z sąsiedztwa, czy może wolisz zastanawiać się czy był on agentem SB. Wiesz, jeśli chodzi o gospodarkę, to PiS miał cholerne szczęście, ale jest jeszcze coś takiego jak życie społeczne, a to co w tej mierze się dzieje jest treagedią Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 Re: Tusk cud juz jest... 05.10.07, 14:46 gulcia77 napisała: > Roxana, wyłącz jedynkę, idź na spacer, zapytaj przedsiębiorców, czy ich życie j > est łatwiejsze w Kaczyńskiej RP, typowy przykład myślenia PO - ma być dobrze przedsiębiorcom a ludziom zwykłym ma być źle - MOJE życie jest łatwiejsze i to się dla mnie liczy > przemyśl, czy chcesz, żeby CBA (czyt. policja > polityczna) miałą wgląd w twoje najintymniejsze sprawy, łacznie z dokumentacją > medyczną, preferencjami seksualnymi etc. akurat bardzo dobrze że CBA łapie gości (Beata S. dr. G) którzy za PO byli by bezkarni - a jeśli chodzi o te dane to zwykłe przekłamanie - z ZUS będa ciągneli dane o zarobkach > A może tak jesszcze pomyśl na tym spac > erze, czy chciałabyś sobie swobodnie pogadać ze starszym panem z sąsiedztwa, cz > y może wolisz zastanawiać się czy był on agentem SB. Wiesz, jeśli chodzi o gosp > odarkę, to PiS miał cholerne szczęście, ale jest jeszcze coś takiego jak życie > społeczne, a to co w tej mierze się dzieje jest treagedią życie społeczne nigdy nie bedzie ok jesli będa puse portfele, najpierw trzeba ludziom zapewnic byt, bo dopiero jesli będa mieli zapewniony spokój ekonomiczny będa mogli myslec o rozwoju zycia społecznego Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk cud juz jest... 05.10.07, 13:47 roxana10 napisała: > dzieki PIS > > ps > zaczyna m sie martwic o Tuska, co chlop zrobi po pzregranych > wyborach? > zacznie pic czy wroci na kominy? Rozwin temat i opowiedz nam cos o tym PiSim cudzie, co to PiS zrobilo zeby ten cud zaistnial? A! Wiem! 500m autostrad w 2 lata :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralikowa111 Re: Tusk cud juz jest... 05.10.07, 13:59 kralik111 napisał: Rozwin temat i opowiedz nam cos o tym PiSim cudzie, co to PiS > zrobilo zeby ten cud zaistnial? A! Wiem! 500m autostrad w 2 > lata :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wyraźnie widać, że twoja świeczka intelektualna już się dopala Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS potrafi tylko obrażać Polaków. 05.10.07, 14:05 Że tez PiS się Polsce trafił.! Nie mógł to gdzieś w kosmosie. Tam nie byloby strat dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk cud juz jest... 05.10.07, 14:56 kralikowa111 napisała: > kralik111 napisał: > Rozwin temat i opowiedz nam cos o tym PiSim cudzie, co to PiS > > zrobilo zeby ten cud zaistnial? A! Wiem! 500m autostrad w 2 > > lata :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Wyraźnie widać, że twoja świeczka intelektualna już się dopala Chcesz powiedziec, ze twoja swieczka intelektualna jest 500m autostrad w 2 lata i chec dorobienie sobie cyckow ? Marny i glupi pedal z ciebie tales...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 21Xcudu nie będzi. Nowak szefem kampanii i kicha 05.10.07, 13:06 Za to rodzina Nowaków zbierze 4 raz kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: kwiecien45..po "rekolekcjach" u rydzyka w RM 05.10.07, 14:06 Kaczyński, do Rydzyka.! Spytać się co teraz czynić.! Leć.! Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com łaPOwnictwo to jedyny i prawdziwy program PO 05.10.07, 13:08 a te "pięć programów dla Polski" to zwykłe mydlenie oczu lumpeninteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 ech ten twoj mozg wyprany pzrez Michnika i TUSKA 05.10.07, 13:10 ////////// Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 roxana10..Michnik i Tusk ,to polscy patroci ! 05.10.07, 13:14 nie tchórze jak j.Kaczyński,aferał i bolszewik! Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Re: roxana10..Michnik i Tusk ,to polscy patroci ! 05.10.07, 13:53 hahha patriota..ku.. mac Michnik siedzial w pierdlu i tam pisal swoje dziela ktore pozniej klawoisz pzrekazywal za brame aby mogly sie ukazac w paryzu:):) pewnie pisal to na bibulkach po papierosach:)Zydokomuna pieprzona w d.. Tusk , donald czerwiec 1992..pokazal na czym polega patriotyzm.. won z tego kraju ciemnoto Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: roxana10..Michnik i Tusk ,to polscy patroci ! 05.10.07, 14:59 roxana10 napisała: > hahha patriota..ku.. mac > > Michnik siedzial w pierdlu i tam pisal swoje dziela ktore pozniej > klawoisz pzrekazywal za brame aby mogly sie ukazac w paryzu:):) > pewnie pisal to na bibulkach po papierosach:)Zydokomuna pieprzona w > d.. > Tusk , donald > czerwiec 1992..pokazal na czym polega patriotyzm.. > > won z tego kraju ciemnoto Michnik siedzial w pierdlu za walko o twoja wolnosci glupia PiSdo, podczas gdy kaczynski donsil na kolegow, ty widzac w nim autorytet przyznajesz sie, ze w 1981 roku stalas po stronie ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: ech ten twoj mozg wyprany pzrez Michnika i TU 05.10.07, 13:20 Przeczytaj sobie dzieła Marksa i Lenina, a potem porównaj z programem PiS-y. Dyć to czysty bolszewizm :)) Ja nie chcę becikowego i 3 milionów mieszkań, a już na pewno nie chcę ksenofobii i nienawiści do wszystkich, którzy chcą inni. I nie chcę się wstydzić, że jestem Polką patrząc na Fotygę. Bardzo często jestem w Holandii i w Norwegii (mieszkam jednak i pracuję w Polsce). I jest mi wstyd, ze moi znajomi mówią "Aga, ty normalna jesteś, a w rządzie macie idiotów, którzy protestują przeciw aborcji, zzamiast się gospodarką zająć" Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Re: ech ten twoj mozg wyprany pzrez Michnika i TU 05.10.07, 13:54 ty jestes idiotaka \za duzo gownianej gazety czytasz Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ech ten twoj mozg wyprany pzrez Michnika i TU 05.10.07, 15:01 roxana10 napisała: > ty jestes idiotaka > \za duzo gownianej gazety czytasz Skad ty kobieto masz tyle scierwa w ustach ? Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 PO_wazna ekipa idzie PO wasza kase.... 05.10.07, 13:10 aby zylo sie im lepiej, nie WAM Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 roxana10..kase juz ciapnął Rydzyk i PIS! 05.10.07, 13:12 wracaj do roboty na szose,,tirówo! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Brawo PO i Tusk. 05.10.07, 14:08 Tylko Tusk.! Brawo PO.! Pokonamy ten zmierzły PiS, niszczący Polskę.! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: wyszarp sobie wacka:):) 05.10.07, 15:05 Wiesz co PiSia zdziro, sadzac po stylu, hamstwie i glupocie dochodze do wnisku, ze jestes ta sama suka co wystepuje pod wiloma nickami, tales, realista1000, kralikowa111... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO_wazna ekipa idzie PO wasza kase.... 05.10.07, 15:03 roxana10 napisała: > aby zylo sie im lepiej, nie WAM My chcemy dac im nasza kase, wiec ty PiSdo sie o nia nie martw, martw sie lepiej tym, ze po wygranej PO bedziesz musiala isc do uczciwej pracy i uczciwie zaczac placic podatki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jarekp666 Jaka minimalna i srednia krajowa takie wyniki! 05.10.07, 13:08 Niestety, od tego na jakim poziomie mamy place minimalna oraz jaka jest srednia krajowa taka partia wygra! Poniewaz za srednia krajowa mozna kupic miesiecznie 30cm2 mieszkania w Warszawie... to wybory wygra ten co powie ze mieszkania beda tansze lub place wyzsze. Jesli pozwala sie aby czlowiek po 160godzinach pracy w miesiacu zarobil netto 650zl... to wybory wygra ten co powie ze zabierze bogatym i da biednym w formie becikowego, zasilku, darmowego obiadu w szkole lub w innej formie, ale da, da za to ze ktos zarabia malo. Jesli w Polsce byloby tak ze wiekszosc ludzi pracowalo by 'na swoim' a nie w sektorze budzetowym! To wybory wygralaby partia przyjazna biznesowi... ale biurokracja i przerost administracji pokazuje iz nie jest to przez dluzszy czas mozliwe. Jesli ktos chce wygrac wybory, to niech zadba o elektorat! PIS juz dba... rozrosla sie liczba urzednikow panstwowych i byla podwyzka rent i emerytur : )) wyborcy PISu to przeciez zatrudnieni w administracji oraz emeryci : )) _________________ Sukces w życiu, Opiekunka do dziecka, Forum KIA, Pępek Świata - Dziecko, Remont inspiracje Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Model Szwedzki to jest to! Anglosasy to przy nich 05.10.07, 13:13 bida z nędzą! en.wikipedia.org/wiki/Human_Poverty_Index Odpowiedz Link Zgłoś
pepegi Re: PO prezentuje "pięć programów dla Polski" 05.10.07, 13:14 Super-ekstra odlotowo! A teraz poprosimy konkrety. Jak zamierzacie wprowadzić te programy w życie? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Naśladowanie Anglosasów źle się kończy! 05.10.07, 13:18 Polska po 1989 roku została zdegradowana do miana kraju trzeciego świata, a dla takich państw naśladowanie Anglosasów to tragedia! Na drugiej półkuli są takie kraje jak Meksyk, Honduras czy Haiti, które ostatnimi laty stosują się do wszystkich zaleceń ze strony usackich korporacji i powielają modele totalnej prywatyzacji idąc śladem "wielkiego brata". Nie muszę chyba opisywać nędzy i beznadziei tam panującej. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Naśladowanie Anglosasów źle się kończy! 05.10.07, 15:08 tornson napisał: > Polska po 1989 roku została zdegradowana do miana kraju trzeciego świata, a dla > takich państw naśladowanie Anglosasów to tragedia! > Na drugiej półkuli są takie kraje jak Meksyk, Honduras czy Haiti, które > ostatnimi laty stosują się do wszystkich zaleceń ze strony usackich korporacji > i > powielają modele totalnej prywatyzacji idąc śladem "wielkiego brata". Nie muszę > chyba opisywać nędzy i beznadziei tam panującej. Czyli co, proponujesz model moskiewski ? Biedaku maly...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Ten program zasmuci drogiego Bronislawa. 05.10.07, 13:21 Za duzo tam tych "narodowy". To drogiemu Bronislawowi moze sie kojarzyc tylko z tym strasznym nacjonalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Kocham zydów a nie parchów ... 05.10.07, 13:57 typu Michnik czy "wielebny Bronisław" Odpowiedz Link Zgłoś
tornson A ja lubię Polaków nie polaczków... 05.10.07, 14:02 typu bydło głosujące na PiS czy LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 piekne słowa ideologa Niesiołowskiego:) 05.10.07, 14:12 a kto na PO? Ku.. geye lesby i kryminal 98% sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: piekne słowa ideologa Niesiołowskiego:) 05.10.07, 15:11 roxana10 napisała: > a kto na PO? > Ku.. > geye > lesby i kryminal > 98% sukcesu tales, gayem jest twoj ojciec, ku...a twoja matka, kryminalem jestes ty, wiec co szczekasz suko... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ronronron Re: Mlodzi.! Na wybory.! 05.10.07, 14:33 NIE IDZIESZ NA WYBORY = GŁOSUJESZ NA PIS !!!! Roześlijcie ten adres znajomym: www.idz-do-urny.pl/ nie wiesz jak głosować poza miejscem zameldowania? Zajrzyj tutaj: www.glosujbezmeldunku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Myślę że i kochany "profesor" nie będzie temu rad. 05.10.07, 14:22 Za mało o naszych "adwokatach", Heimacie i deklaracji o zwrocie Pomorza i Śląska do Faterlandu. Odpowiedz Link Zgłoś
adwach I dlatego zagłosuję na PO!!!! 05.10.07, 13:26 PO musi wygrać! Innego wyjścia nie mamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumm Re: I dlatego zagłosuję na PO!!!! 05.10.07, 13:28 adwach napisał: > PO musi wygrać! Innego wyjścia nie mamy!!! ja również na PO!!! ----- NIE IDZIESZ NA WYBORY = GŁOSUJESZ NA PIS !!!! www.idz-do-urny.pl/ www.glosujbezmeldunku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: I dlatego zagłosuję na PO!!!! 05.10.07, 14:12 forumm napisała: > adwach napisał: > > > PO musi wygrać! Innego wyjścia nie mamy!!! > > ja również na PO!!! > > ----- > NIE IDZIESZ NA WYBORY = GŁOSUJESZ NA PIS !!!! > > www.idz-do-urny.pl/ > www.glosujbezmeldunku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: I dlatego zagłosuję na PO!!!! 05.10.07, 14:11 adwach napisał: > PO musi wygrać! Innego wyjścia nie mamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś