elbor38 O 14.30 orzeczenie ws. dobrego imienia suki Dorna 10.10.07, 16:58 "-A pies? -A pies mu mordę lizał..." (cytat -prawie dosłowny- z "Sęka",jeśli ktoś ma wątpliwości) Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco O 14.30 orzeczenie ws. dobrego imienia suki Dorna 10.10.07, 17:10 W jakim kraju żyjemy? Czy to wariacja? Przepraszać za psa? A może w przyszłym sejmie Saba na marszałka? Odpowiedz Link Zgłoś
o90 komuniscie przeprosza suke Dorna BRAWO 10.10.07, 17:14 od czegos przeciez trzeba zaczac 50 lat komuny bedzie wymagalo duzej ilosci przeporosin niech czerwone gnidy trenuja szkoda ze na suce Dorna, biedne zwierze moze nie zniesc bliskich kontaktow z czerwonymi Odpowiedz Link Zgłoś
makumamatata Re: komuniscie przeprosza suke Dorna BRAWO 10.10.07, 17:58 o90 napisał: > od czegos przeciez trzeba zaczac > > 50 lat komuny bedzie wymagalo duzej ilosci przeporosin > > niech czerwone gnidy trenuja > > szkoda ze na suce Dorna, biedne zwierze moze nie zniesc bliskich kontaktow z > czerwonymi ------------------------------------ Witam czerwoną gnidę - no przecież wg mądrości ludowego przysłowia tak mogę mówić do ciebie ,,kto kogo jak przezywa tak się sam nazywa,, prawda? czerwona gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Czy Wysoki Sąd ma psa? 10.10.07, 17:18 "Jednym z wymienionych mebli była kanapa. Miała zniszczoną tapicerkę. A była to kanapa, na której siadałem, siadała moja żona i leżała Saba - opowiadał Dorn." To ciekawe, dlaczego właściciele mebli i psów nie pozwalaja swoim psom włazić na kanapy i łóżka? Skoro tapicerce nie szkodzi, że pies się na niej wyśpi? Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Czy Wysoki Sąd ma psa? 10.10.07, 20:50 No to wyglada ze Dorn sam zniszczyl tapicerke. I oberwal lozko.. Ciekawe czy chociaz z zona? Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Przyożyć SLD powinny wszytkie psy w Polsce ..... 10.10.07, 17:18 bo szczekaja od lat a naiwniacyim wierzą .Hau ,hau. Przed SLD niech ucieka ten kto moze bo juz tych klikudziesięciu baronów powinno się dorobić w tym kraju a nie jeszcze podnoszą łeb jak hydra .FE .hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
konopnyjasio Dorn! 10.10.07, 17:28 Dorn zakut łbie,cała machina sądowa poruszona byś mógł błysnąć. To słuchaj:JESTEŚ PARÓWA!!I PODOBNO DAJESZ NA DWORCU. Zaskarż mnie w trybie wyborczym.Flecie wylniały Odpowiedz Link Zgłoś
makumamatata A ja mam płacić podatki? 10.10.07, 17:30 Polskie sądy są ociemniałe skoro przyjmują za pieniądze podatników takie pozwy i wydają takie ociemniałe wyroki. - Sądy utrzymywane są z podatków obywateli tego kraju i wypadałoby sądąm nie popełniać przestępstw marnotrawiąc pieniądze podatników. Sąd który przyjął ten pozew jakiegoś Dorna powinien te jaja robić za swoją prywatną kasę lub być pociągnięty do odpowiedzialności karnej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta O 14.30 orzeczenie ws. dobrego imienia suki Dorna 10.10.07, 17:37 Nie wiem czy intelektualny i mentalny poziom Dornowatego sięgnął dna, ale z pewnością osiągnął juz poziom jego suki Saby. Skoro to nie Saba pogryzła meble w MSW, to może zrobił to sam Dorn z w przypływie wściekłości? A może jego wściekli kumple z "pisuaru"? Oni zwsze mają pianę w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog mamy mozliwosc decyzji :) 10.10.07, 17:46 czy chcemy ogladac ojca "wykształciuchów" z "burą suką" w następnym sejmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Niech LiD o d s z c z e k a w TV !!!_____________ 10.10.07, 17:51 Niech te falszywe oskarzenia Kwasniewski o d s z c z e k a, najlepiej w TV podczas debaty z Kaczynskim bo wtedy bedzie najwieksza ogladalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Niech Kwach odszczeka na czworakach!______________ 10.10.07, 17:52 Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: i w kagancu kochanek Dorna! 10.10.07, 18:14 Dziś przypomnę prozę Kornela Makuszyńskiego zdecydowanie kierowaną do dorosłych. Należał do nich m.in. cykl z okresu międzywojennego „Dziewięć kochanek kawalera Dorna i inne opowiadania”. Cóż za prorocza wizja polityczna Kornela Makuszyńskiego, również dziennikarza popularnego krakowskiego „Ilustrowanego Kuriera Codziennego” (nie ma niestety jego odpowiednika w dzisiejszej prasie tabloidowej) oraz „Rzeczpospolitej” i to na dziesiątki lat wprzód! Tak opisywał w swojej powieści „Dziewięć kochanek kawalera Dorna” Kornel Makuszyński historię tę nieszczęsną: „Oto właśnie tu się rozpoczyna żałosna i frasobliwa historia kawalera Stanisława Dorna, który był Polakiem, mimo swego dziwnego nazwiska. (...) Szczupły, wiotki, łagodnego usposobienia, miał oczy niebieskie, takie, którymi zawsze patrzył marzenie...”. Szczupły, wiotki, łagodnego usposobienia, oczy niebieskie... A teraz? Wystarczy wejść na pierwszą, lepszą stronę z domeną gov. Znaliście się przecież Mistrzu! Z całym szacunkiem ale on obecnie inne imię nosi a i stan cywilny zmienił, jednakże z tą narodowością to Mistrz już przesadził. Sam, nie dalej jak jesienią widziałem w TVN 24: Sekielskiego i Morozowskiego z rzeczonym Dornem (jako gościem programu) i tylko Sekielski jarmułki nie miał. Musicie wszak wiedzieć, że Dorn z bardzo bogatej rodziny pochodził, a po wojnie tata Dorn czołowym apologetą marksizmu był co się zowie. Kochamy ojców swych i nie odpowiadamy za ich biografię. Tata niżej podpisanego, jak tata Dorna również lektorami PZPR byli, ale to nie powód by do PiS się zapisywać. Odrobinę przyzwoitości. Tak oto Dornom się w głowach po wojnie pomieszało z utraty majątku. Ale nie uprzedzajmy faktów i .... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne A o d s z k o d o w a n i e dla suki to pies?!__ 10.10.07, 17:56 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne roczne zaopatrzenie w PAL + 1 mln na TONZ_________ 10.10.07, 17:58 Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: roczne zaopatrzenie w PAL + 1 mln na DORN 10.10.07, 18:16 Pierwsza z niespełnionych miłości Dorna to sprzedawczyni zapalniczek. Ale w końcu to narzeczona funkcjonariusza Policji Państwowej. Teraz rozumiemy młodzieńczą fascynację i cel życiowy. Potem było tylko gorzej. Druga kandydatka na żonę była łysa, trzecia - transwersalka (a kto temu twojemu Dornowi o tym powiedział – policja). Czwarta lewe oko ze szkła, a nos z parafiny. Piąta: córka właścicielka (truskawieckiego zapewne) hotelu – lunatyczka. Szósta: w kataleptycznym śnie między szóstą a siódmą wieczorem (specyficzna odmiana hipnozy, też nie wiedziałem :-). Siódma: baronowa – kleptomanka. Ósma: histeryczka – „żelazna”, co kilogram gwoździ połknęła. Zatem Mistrz czyni pierwsze podsumowanie: „Repertuar miłosnych dziejów Dorna był straszliwy: kobieta łysa, przebrany mężczyzna, ze szklanym okiem i nosem z wosku, kobieta z sercem po prawej stronie i z podwójnym żołądkiem, lunatyczka, kataleptyczka, kleptomanka, histeryczka “żelazna” - tak!”. Nie koniec jednak na tym. Następna miała dziecko z murzynem, ciotkę zabiła – pomyślał nie! „Spojrzał na nią dzikimi oczyma, potem krzyknąwszy: Krwi! krwi! - skoczył przez balkon na głowę z pierwszego piętra.” Tyle Kornel Makuszyński. A co ja, skromny wielbiciel jego prozy w młodzieńczych latach, jak mógłbym spuentować tragedię tę ? Doprawdy nie wiem. Mogę jedynie spytać: jaki wpływ miał skok „na głowę z pierwszego piętra” na psychikę wieku dojrzałego polityka i urzędnika państwowego? Krzysztof Korn Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: A o d s z k o d o w a n i e dla suki to.. 10.10.07, 18:15 ...oddajmy głos samemu Mistrzowi, któremu nie tak dawno na „Pynksowym Brzysku” różyczkę żem położył: „Dorn rozpoczął długą opowieść, a ja słuchając go, miałem jedno oko pełne łez, a drugie pełne śmiechu. Wiele widziałem tragikomedii, ten człowiek jednak przeżył najdziksze, wymyślone przez najzłośliwszego z diabłów”. Pozwolisz Mistrzu, że wetknę coś w twe muzy, poeto drogi: a pewnyś, że diabeł był tylko jeden? A dwóch może ich było? Albo jeden we wcieleniach dwóch? A cyrografik? Nie wspominał twój przyjaciel coś o dokumencikach i własnoręcznie krwią złożonych podpisach? OK! Nie naciskam, wiem, kumpel w końcu a i ja mogę o stronniczość być posądzony albo i o wymuszenia zeznań, co gorsza, a czasy dziś dość niepewne. Czystki z czyśćcem mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
goglle Brak mu ogłady wieśniakowi. 10.10.07, 18:25 Nawet się nie potrafi zachować w służbowym mieszkaniu prostak. U siebie w domu może nawet jeść z jednej michy z psem. Państwo wydaje społeczne pieniadze na meble przeznaczone dla ludzi a on tam robi posłanie dla psa. Co za mizera. W sklepach zoologicznych są gotowe posłania dla zwierząt. Niech mu ktoś to wytłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Olejniczaka Saba osczać by nie chciała a Dorn się 10.10.07, 18:32 przejął i głupotami sprawy Wysokiego Sądu absorbuje. Zaiste Lewak i Prawicowy Dryblas ładnie się zabawiają za nasze pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Przecież to Irasiad pogryzł 10.10.07, 18:36 bo był bardzo zdenerwowany. To oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
goglle Raczej to była bura suka. 10.10.07, 19:27 E w e n t u a l n i e małpa w czerwonym. Odpowiedz Link Zgłoś
gal-pozytyw O 14.30 orzeczenie ws. dobrego imienia suki Dorna 10.10.07, 20:11 Dorn Ty jesteś kaczym pomiotłem ale oszczęc wstydu tej burej suce ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne liD odwolanie przegra i odszczeka co mowil o Sabie 10.10.07, 20:13 LiDowe Noviny pisza: > Olejniczak przypomniał, że LiD podając informację o pogryzieniu > mebli przez psa Dorna powoływał się na doniesienia > tygodnika "Wprost". - W tygodniku tym do dzisiaj nic nie zostało > zdementowane - zaznaczył. Poniewaz Dorn pozwal LiD w trybie wyborczym, tlumaczenie ze cos bylo juz publicznie ogloszone w jakims tygodniku nie odgrywa zadnego znaczenia. W kampanii wyborczej kandydatom/partiom nie wolno oglaszac nieprawdziwych zarzutow wobec swoich przeciwnikow, nawet jesli te zarzuty sa tylko powtarzane za kims innym. liD odwolanie przegra i odszczeka te oszczercze pomowienia Saby. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: liD odwolanie przegra i odszczeka co mowil o 10.10.07, 20:59 Dziwne! Jak Wprost pisze nt. Oleksego i tz. postkomuny, to wówczas wiadomości takie są dla Ciebie wiarygodne! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: liD odwolanie przegra i odszczeka co mowil o 10.10.07, 21:12 czyzyk331 napisał: > Dziwne! Jak Wprost pisze nt. Oleksego i tz. postkomuny, to wówczas > wiadomości takie są dla Ciebie wiarygodne! Psy nie maja zwyczaju niszczyc mebli. Koty tak, chociaz na pewno nie kot premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Alez powinni przeprosic! 10.10.07, 20:42 Tekst tych przeprosin jest genialny! Odczytac go takim zalosnym glosem z piekana muzyka w tle i bedzie lepszy niz reklamowka! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Marszałek Dorn zagłosuje na LiD.. 10.10.07, 21:01 Apeluję do Pana Marszałka, by 21 października zacisnął Pan - jeśli trzeba - zęby i głosował na LiD !! Pisząc te słowa kieruję się troską „o Pana specyficzne sumienie”. Bowiem co się z Panem stanie kiedy w Sejmie zabraknie posłów LiD, z kim będzie Pan prowadził polemikę, kogo będzie Pan wysyłał w kamasze, zwalniał z pracy! Dodatkowo podaję trzy argumenty! Pierwszy - kaczysta został oszukany po 1989 roku i dopiero LiD przywraca mu wiarę w to, że ciężka praca może przynieść rzeczywisty sukces w postaci zdobycia dobrze płatnej pracy czy realizacji swojego planu gospodarczego bez manipulowania teczkami! Drugi argument; to w LiD tkwi dzisiaj siła, a przecież tacy jak Pan Marszałek zawsze woleli być po stronie "silniejszych batalionów". Jest jasne, że lepiej kształtować rzeczywistość z Kwaśniewskim, Geremkiem niż Lepperem czy Giertychem. Trzeci argument, pisowiec i kaczysta kocha władzę, a taką może sprawować tylko z LiD-em. Dlatego należy odstawić w kąt swoje animozje, zacisnąć zęby i zagłosować na LiD, aby wspólnie kształtować przyszłość. Z poważaniem Wykształciuch Czyżyk Odpowiedz Link Zgłoś
elve O 14.30 orzeczenie ws. dobrego imienia suki Dorna 10.10.07, 22:01 podstawowe pytanie: czy suka Dorna jest bura? Odpowiedz Link Zgłoś
pickwick7 O 14.30 orzeczenie ws. dobrego imienia suki Dorna 10.10.07, 23:29 A mnie ciekawi coś innego. W Faktach było pokazane jak ta suka że tak powiem sra w krzakach, ale jakoś nie widać było żeby ktoś po psie posprzątał. 1/Ile wynosi kara za nieposprzątanie po psie ?? 2/ Jak inni mają to robić skoro góra ma sprzątanie po kundlach w d**? Odpowiedz Link Zgłoś
ml2403 O 14.30 orzeczenie ws. dobrego imienia suki Dorna 11.10.07, 09:27 Taki pozew podobnie jak list do wykształciuchów dobitnie świadczy o poziomie tego pana. Określenie dornowaty powinno na trwałe wejść do kanonu słownictwa polskiego. Jakbym ja poszedł do sądu z tym, że ktoś źle wyraził się o moim psie, to bym się żadnemu znajomemu na oczy nie pokazał przez kilka lat, bo nie lubię jak ludzie rechotają na mój widok. Mam nadzieję, że używając znanej retoryki juz nigdy urząd marszałka sejmu i żaden inny przez tego pana godności pozbawiony nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś