nowytor.nowytor8 11.10.07, 08:17 a pewnie dalej ma swoje "wpływy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konread Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 08:21 Ciekawe czy to jest szablonowe wazeliniarstwo, czy też sam Krauze zamieścił to ogłoszenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lukibiker Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 10:22 A może by tak wybudować mu pomnik. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszngw Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 10:42 nie pomnik, ale podejrzewam że dla ludzi zrobił wiele więcej niż ty. Jeśli w ogóle cokolwiek prócz opluwania w życiu zrobiłeś oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 12:12 lukaszngw napisał: > nie pomnik, ale podejrzewam że dla ludzi zrobił wiele więcej niż ty. Jeśli w > ogóle cokolwiek prócz opluwania w życiu zrobiłeś oczywiście. W szczególności informatyzacja ZUS która kosztowała dużo więcej niż powinna, opłacona z Twoich pieniędzy - no to rzeczywiście dużo, a mogli w końcu wycisnąć z Ciebie jeszcze więcej, więc bądź im za to wdzięczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
fakeeye Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 12:17 jakżeż proste spojrzenie na problem - zdajesz sobie sprawę człowieczku jakich błędów uniknęliśmy wprowadzając system Prokomu do ZUS? Czy zdajesz sobie sprawę jakie koszta ponosilibyśmy gdyby ZUS działał nadal w tej formie, która była obecna przed informatyzacją ZUSu? Zdajesz sobie sprawę ile w świecie kosztuje wprowadzenie wspólnego systemu do organizacji tak wielkich jak ZUS? Zresztą - co Ty wiesz ... bateryjko Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 12:24 Nik nie patrzy na to ile krauze zatrudnia ludzi A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
sniperslaststand Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 12.10.07, 20:41 wujekmik napisał: > Nik nie patrzy na to ile krauze zatrudnia ludzi A szkoda PKP w latach 90-dziesiątych miało kolosalny przerost zatrudnienia, była cała masa miejsc pracy generujących koszty, zbędnych. I zwalniali. A szkoda (co nie?). (Przypominam zainteresowanym, że prokom zarabiał na kontraktach głównie z państwem, nie z prywatnymi instytucjami i osobami) Odpowiedz Link Zgłoś
sniperslaststand Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 12.10.07, 20:38 Sam nie zaprezentowałeś ABSOLUTNIE ŻADNEJ ani wiedzy, ani faktów, ani konkretów w swojej wypowiedzi, ani dowodów, iż Ty masz rację, ani nawet poszlak, że tak mogłoby być. Tylko parę sztampowych gadek w stylu "czy ty masz pojęcie, że...?!" Ale przedpiścy niewiedzę zarzuciłeś. Gratuluje rdzennie polskiej drogi donikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
garfield69 Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 22:18 Przypuszczam, ze nie znales go osobiscie stad te twoje idiotyczne dywagacje. Odpowiedz Link Zgłoś
janko_z Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 12.10.07, 21:26 Przyłączam się do podziękowań, nie jest to wazeliniarstwo, ale docenienie faktu, że dzieki Prokom, zdobyliśmy doświadczenia, praktykę, wiedzę pomocną w pracy tak tutaj jak i poza granicami kraju. Krauze zbudował Imperium które wypromowało ludzi, obecnie wchłanianych przez najlepsze firmy zagraniczne.. jeśli o to chodziło w ostatnich czasach? to "oczywisty" sukces.. Pozdrawiam from Slovakia.. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 08:22 wybiórcza, nie pogrążaqj się do reszty. Wstyd i dla Ciebie, wstyd dla pacowników Prokomu. No chyba żeś łapnąła pare milionów od wiadomo kogo, ale nie wiadomo kiedy. Pozxdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Kmiotku, masz problem 11.10.07, 09:30 Idz i okradnij kogos ze swojej rodziny. U was, czerni polskojezycznej, takie zachowania sa normalne wiec bez skrepowania smieciu. Opluc, wykorzystac, pojsc do kosciolka, pocalowac stopki naciemniejszej marii panny jareniowskiej i czuc sie dobrze, jak prawdziwy polskojezyczny kmiot. Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Łubudubizm wiecznie żywy 11.10.07, 08:33 Łubudubu łubudubu Niech żyje nam prezes naszego klubu Nieeeeech żyje nam Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Sprostowanie. List pracowników głosił... 11.10.07, 09:37 "Temu panu JUŻ dziękujemy." Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyzulicy Ekscelencjo Krauze 11.10.07, 08:41 Ekscelencjo. Ja również dziękuję Panu z rozwój polskiej gospodarki. Byłbym dumny móc pracować dla Pana. Obecnie jestem bezrobotny. Może znajdzie się jakieś stanowisko, tym bardziej, że dużo nie chcę. Wystarczy mi jakieś 15 tysięcy. Życzę zdrowia, pomyślności całuję rączki Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Ekscelencjo Krauze 11.10.07, 09:04 maurycyzulicy napisała: > Ekscelencjo. Ja również dziękuję Panu z rozwój polskiej gospodarki. Byłbym dumn > y > móc pracować dla Pana. Obecnie jestem bezrobotny. Może znajdzie się jakieś > stanowisko, tym bardziej, że dużo nie chcę. Wystarczy mi jakieś 15 tysięcy. > Życzę zdrowia, pomyślności całuję rączki z takim podejściem pozostaniesz bezrobotny do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Ekscelencjo Krauze 11.10.07, 10:28 Zastanowimy się nad Pańską propozycją. Prosimy tylko szczegółowo określić, co Pan umie, byśmy mogli dobrać zajęcie odpowiednie dla Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyzulicy w czym jestem dobry? 11.10.07, 13:14 Jestem elokwentny, potrafię znaleźć w każdej sytuacji 10 argumentów za i 20 przeciw. Jeśli ktoś mi zapłaci będę głosił publicznie konieczność powrotu Pana do Polski. Roman Kluska to przy Panu mały pikuś. Gdyby jednak przeciwnicy zaoferowali mi więcej, będę publicznie głosił, że w naszym kraju potrzebna jest gospodarka społeczna, a koncentracja kapitału przez takich osobników jak Pan, Kulczyk, Stokłosa jest szkodliwa i niepotrzebna. Jeśli Pan mnie zatrudni, będę przeciwnikiem biopaliw, a jeśli nie, będę lobbował na rzecz upraw rzepaku przez małych rolników oraz na rzecz małych wytwórni. Czekam na decyzję sprawa jest dla mnie pilna Odpowiedz Link Zgłoś
czarne_slonce1 Re: Oczywiście list napisały "komuszki" z "układu 11.10.07, 11:49 to chore kazdego kto w 'tamtych czasach' dzialal nazywa sie komuchem itp-w tatkim swiecie przyszlo wtedy zyc i jesli ktos byl wstanie jako krecic biznes legalnie cz ymniej, inna sprawa to i tak bylo to osiagneice.Co z tymi ludzimi co wtedy zyli? mieli sie zabic wyniesc z polski zeby teraz nie nazywano ich komuchami? Poprane czasy to dopiero teraz są. Przyszłe pokolenia pewnie beda tak mowic o tym co teraz sie dzieje w Polsce - jaki lud byl glupi skoro mial wybór, tylko że wybrał źle. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Ciekawe czy Kaczyński dostanie taki list. 11.10.07, 08:48 Jemu tak wielu tak wiele zawdzięcza. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor No to 'K' wybral wolność. Brazylia,Izrael,Panama? 11.10.07, 08:51 Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszbankowski Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 08:51 przynajmniej on się wykazał rozsądkiem. faktycznie, albo kretyni w rządzie zaczną szanować ludzi tworzących miejsca pracy albo szlag trafi ten kraj. wolałbym żeby szlag trafił tę ekipę rządzącą a nie Polskę... Odpowiedz Link Zgłoś
junislaw Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 09:14 A tak na marginesie, slyszeliście, że wogóle Asseco wykupilo Prokom??, bo ja Gazety się nic niedowiedzialem:/ Wg mnie Wybiórcza znowu informuje ludzi o glupotach w stylu ten "list", a o największej tranzakcji ostatnich lat na gieldzie, w której powstala największa Polska i jedna z 10 największych spolek informatycznych w Europie śię nic nie mówi!! Odpowiedz Link Zgłoś
lebaim Zanim napiszesz ośmieszające Cię bzdury 11.10.07, 09:24 poinformuj się. Gdy w wyszukiwarce portalu gazeta.pl wpiszesz dwa słowa: Asseco i Prokom zobaczysz czy ani słowa o ich fuzji nie napisano. Kliknij tutaj i odszczekaj: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,51922.html?slowo=Asseco%20Prokom Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 09:13 "Każdy z nas był dumny z pracy dla Prokomu"Tylko zleceniodawcy nie byli pewnie za bardzo dumni z ich usług Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki ___~~~___ Oczywista Oczywistosc ___~~~___ 11.10.07, 09:16 Niech lepiej sprawdza czy gracz gieldowy Zbigniew Ziobro bezposrednio lub posrednio zyskal na spadku cen akcji wz zwiazku z zatrzymaniem Ryszarda K. P. -- www.ZbigniewZiobro.ORG -> "Doktor G. i Kaczmarek" Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest do tego, który usuwa wypowiedzi 11.10.07, 12:08 koleś - rób to z głową. Jak usuwasz wiadomość nadrzędną to usuń też te które się do niej odnoszą bo wychodzi z tego bardach. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawska Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 09:23 Pracownicy to pewnie i są wdzięczni, bo informatycy zarabiali tam świetnie. To była najlepiej płacąca informatykom firma na Wybrzeżu. Ale, że facet korumpował władzę, to mu się należy kraciasta piżama. Odpowiedz Link Zgłoś
tooz Re: Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 11:38 Po czym wnosisz ze korumpowal wladze geniuszu? No po czym? Oswiec mnie przynajmniej... Odpowiedz Link Zgłoś
pprzybyl Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 09:24 Jeśli go tak wylewnie żegnają, to może oznaczać, że już do Polski nie wróci, albo przeczuwają, że po powrocie czeka go ostry proces i wiele lat więzienia. W każdym razie nie zazdroszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
lebaim Po wypowiedziach na tym forum widzę... 11.10.07, 09:33 że PiS doskonale odczytał polską drobnomieszczańską mentalność - zakompleksioną, zawistną, pełną ignorancji i uprzedzeń, przeżartą do cna przez postkomunistyczną propagandę populistycznego egalitaryzmu - i ekslotuje ją do woli, tym samym jeszcze ją pogłębiając. Idźcie tak dalej, nie używając rozumu, karmiąc się papką podawaną przez Goebbelsów i Urbanów PiSu a Polska upodobni się na pewno do Białorusi czy Kuby. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Pożegnanie prezesa Banku Zbożowego -Nikodema Dyzmy 11.10.07, 09:41 "Stanął przed nimi, chrząknął i zaczął mówić: - Moi państwo. Zaprosiłem was tutaj, żeby was pożegnać. Pomimo tego, że gwałtem chcą mnie zatrzymać na stanowisku, odchodzę. Może wiecie, dlaczego, a może i nie wiecie, ale to wszystko jedno. Odchodząc chciałem wam podziękować za to, żeście państwo byli pracowici i służbiści, żeście pomogli mnie, twórcy tego banku, w jego wzorowym prowadzeniu. Myślę, że zachowacie o mnie dobrą pamięć, bo byłem dla was prawdziwym ojcem i - nie chwaląc się - niejeden pod moją ręką sporo nauczył się. Nie wiem jeszcze, kto będzie moim następcą. Ale to jedno wam powiem, że musicie go tak samo szanować jak i mnie, bo zwierzchnika zawsze szanować trzeba, chociaż to i nie będzie na pewno żaden wielki mąż stanu, a może nawet spartoli to, co ja tak dobrze zrobiłem, ale zwierzchnik to zwierzchnik. Pracujcie dalej dla dobra kochanej ojczyzny, żeby państwo miało korzyść, skoro wam płaci. Żal mi was opuszczać, bo chociaż może i nie byłem z wami delikatny, ale taka już moja natura, a sercem do was przywiązałem się. Wyjął chusteczkę i głośno wytarł nos." "Kariera Nikodema Dyzmy" - Tadeusz Dołęga Mostowicz ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Re: Pożegnanie prezesa Banku Zbożowego -Nikodema 11.10.07, 09:46 "Z kolei wystąpił dyrektor i w dłuższym przemówieniu podniósł wielkie zasługi prezesa Nikodema Dyzmy, podkreślił jego znakomity talent organizacyjny i życzliwy stosunek do podwładnych. Na zakończenie wyraził w imieniu swoim i wszystkich zebranych serdeczny żal, że tracą tak mądrego kierownika, po czym wśród głośnych wiwatów wręczył prezesowi wspaniały "biuwar" na biurko, wykonany ze złoconej skóry. Okładkę stanowiła wielka srebrna płyta, na której u góry wyrzeźbiona była podobizna Nikodema, u dołu gmach banku, a w środku adres treści następującej: Czcigodnemu Panu Nikodemowi Dyzmie, znakomitemu ekonomiście, twórcy, założycielowi, organizatorowi i pierwszemu Prezesowi Państwowego Banku Zbożowego - wdzięczni podwładni. Następowały liczne podpisy. Podczas całej uroczystości sekretarz osobisty pana prezesa notował treść przemówień, teraz szybko przepisał dedykację i polecił jednemu z urzędników zrobić odpowiednią ilość odpisów i rozesłać do prasy. Sam śpieszył się bardzo, gdyż musieli jeszcze przebrać się we fraki, by zdążyć na pożegnalny bankiet, jaki na cześć Nikodema wydawał prezes Rady Ministrów. Dyzma tymczasem żegnał się z urzędnikami, wszystkim podając rękę. Po przybyciu do pałacu Rady Ministrów Nikodem dowiedział się, że przygotowano dlań niespodziankę: przed bankietem miał być udekorowany. Przy stole wznoszono wiele toastów, nacechowanych serdecznością, chodziło bowiem o zatarcie w opinii publicznej wrażenia dymisji." ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Re: Pożegnanie prezesa Banku Zbożowego -Nikodema 11.10.07, 09:46 "Już pod koniec bankietu wstał Ulanicki i wygłosił w wesołym tonie utrzymane przemówienie, w którym oznajmił, że winowajca dzisiejszej uroczystości upoważnił go do zawiadomienia zebranych, iż wkrótce wstępuje w związki małżeńskie z hrabianką Niną Ponimirską, na które to obrzędy, połączone z masową konsumpcją alkoholu, będzie miał satysfakcję zaprosić wszystkich obecnych. Powitano to okrzykami żartobliwych życzeń i pytań, gdyż wiadomość nie była dla nikogo niespodzianką. Po bankiecie odbył się raut, na który przybyło jeszcze kilkadziesiąt osób. Powszechnym tematem rozmów było ustąpienie prezesa Dyzmy i konsekwencje, jakie to może pociągnąć. Przede wszystkim zwracano uwagę na wysoce niepokojący fakt znacznego spadku obligacji Banku Zbożowego na giełdzie. Optymiści utrzymywali, że jest to objaw zdenerwowania, wywołanego dymisją Dyzmy, i że obligacje znowu pójdą w górę, pesymiści natomiast wyrażali obawę, że może dojść do krachu. Gdy interpelowano w tej sprawie Nikodema, ten wzruszał ramionami. - Rząd zrobił, jak chciał, a co z tego będzie, zobaczycie. Oczywiście, oświadczenie to komentowano jako przepowiednię kryzysu, a że ostatnie miesiące przyniosły szereg nowych zaostrzeń politycznych i niepowodzeń gospodarczych, gabinetowi nie wróżono długotrwałego żywota. W tej sytuacji osoba prezesa Dyzmy, świetnego organizatora i silnego człowieka, usuwającego się z życia publicznego z racji odmiennych poglądów, musiała na siebie zwracać uwagę. Gdy jeden z dziennikarzy chciał go wybadać, czy ewentualnie w razie upadku gabinetu nie zabiegałby o jaką tekę w nowym rządzie, Dyzma kategorycznie zaprzeczył: - Nie, panie, ja jadę do siebie na wieś i biorę się do gospodarki. Oczywiście wiadomość obiegła natychmiast salony, nikt jednak uwierzyć nie chciał, by była prawdziwa." ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Proponuję jeszcze masówkę ku czci Krauzego. 11.10.07, 10:59 "Ukochany przywódca" pracowników PROCOMu. Jak widac awangarda polskiego kapitalizmu nie potrafi się uwolnić od komunistycznego myślenia. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
wildturkey Re: Po wypowiedziach na tym forum widzę... 11.10.07, 10:31 Drobnomieszczanska - powiadasz? Powiedzialbym raczej ze to proletariacka, bolszewicka mentalnosc. Jak widac idee Lenina zyja wiecznie w narodzie i w partii przewodniczce pracujacego ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
lebaim Oczywiście 11.10.07, 10:50 Wtórnie jak najbardziej bolszewicka, ale nie zapominaj z jakiego środowiska wywodził się Marks. A zawsze trzeba iść do korzeni by zrozumieć procesy. A ostatecznie robotnicy, czy cała ta najniższa warstwa społeczna zawsze byli i są wykorzystywani przez tych małostkowych, zakompleksionych, zawistnych frustratów. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Marx był synem prawnika. Co konkretnie sugerujesz? 11.10.07, 10:56 lebaim napisał: > Wtórnie jak najbardziej bolszewicka, ale nie zapominaj z jakiego > środowiska wywodził się Marks. Marks and Spencer? ;) Marx był synem prawnika. Co konkretnie sugerujesz? > A zawsze trzeba iść do korzeni by zrozumieć procesy. A > ostatecznie robotnicy, czy cała ta najniższa warstwa społeczna > zawsze byli i są wykorzystywani przez tych małostkowych, > zakompleksionych, zawistnych frustratów. Spiskowa teoria dziejów? Odpowiedz Link Zgłoś
lebaim Wręcz przeciwnie 11.10.07, 11:00 Nie spiskowa, a cykliczna. Te same frustracje, te same manipulacje, to samo odwoływanie się do najniższych instynktów mamy teraz ponownie u nas i przejawia się to na tym forum "bij oligarchę-kułaka". P.S. Nadnercza reagują szybciej, ale mózg skuteczniej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Komunistyczne włazidupstwo autorów listu. 11.10.07, 11:02 To w takich wiernopoddańczych deklaracjach jak te "podziekowania" szukajcie komunizmu. Bo on bardzo głęboko tkwi w głowach tych co napisali te brednie do Krauzego. A może sam do siebie to napisał? ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
lebaim Współczuję Ci 11.10.07, 11:06 Jeżeli rzeczywiście nie jesteś w stanie uwierzyć, że ludzie mogą być wdzięczni i wyrażać to publicznie, że ludzie bogaci mogą być dobrzy, powiem szerzej, że w ogóle ludzie generalnie są dobrzy i szlachetni... to na prawdę szczerze Ci współczuję. Twoje życie musi być jedną wielką, koszmarną i chłodną pustką... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk PROCOMowi dziekujemy za komputeryzację ZUS. 11.10.07, 11:36 A panu dobrodziejowi Krauzemu w szczególnosci. System dziala tak jak działa, kosztował państwo i emerytów fortune, ale cóż...... DZIĘKUJEMY PANIE KRAUZE!!!! ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat "Stopczyk, przestańcie mi tu pierd....' :) 11.10.07, 12:11 kapitan_stopczyk napisał: > A panu dobrodziejowi Krauzemu w szczególnosci. > System dziala tak jak działa, kosztował państwo i emerytów fortune, > ale cóż...... > DZIĘKUJEMY PANIE KRAUZE!!!! > > > > ------------------------------------------------------- > - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, > demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? > - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk "Jarząbki" napisały list: łubudubu, łubudubu...... 11.10.07, 09:34 .....niech nam zyje prezes naszego klubu.... Niechh zyyyyyyjeeeee nam!!!!To śpiewałem ja - Jarząbek - pracownik PROCOMu" Bareja był geniuszem. Tyle lat już go nie ma, ale mentalność polskiego włazidupy nic się nie zmieniła. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
mcozio IV RP i jej prawidzwa twarz - walka z gospodarka 11.10.07, 09:38 udowadnia ze nie lubi wykształciuchów ale tez prywaciazy, owszem nie przepadam za prokomem, bo majac małe firme musze użera sie z ZUSem i ich systemem informatycznym, gdzie pomimo zgodnych wpłat to są zaległosci w papierach z winy urzedasów i nie chca mi zaswiadoczenie o niezaleganiu wydac. no ale jednak Prokom zatrudnia mase osób, takze widac to boli co niektórych i trza kolejna firme uwalic,,,a tak miało byc pieknie i gospodarka itp a jest nalot na czrownice, szukanie wrogów władzy i haki,,, pozdr mcozio Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Jakies dobre panisko 11.10.07, 09:46 musial byc ten oligarcha. Nuze, dziady, do nog panskich i raczeta wycalowac! Kiedy zaklady pracy byly rzeczywiscie Wasze, to jeno placz i utyskiwanie na zbolaly kark po nieludzkiej harowie. Dzisiaj stan niewolniczy nie doskwiera, a i plecki mniej bola od niziutko pochylonej glowy. No i ta radosc z posiadania roboty! Dobre paniska Nami rzadza, sam miod. Wiec wznosmy doniosle modly za jeszcze lepszy dobrobyt dla naszych dobrodziejow. Odpowiedz Link Zgłoś
strazaksam1 kondolencje 11.10.07, 09:49 kondolencje dla pracownikow Prokomu od bylego pracownika ass eco. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: kondolencje 11.10.07, 10:19 strazaksam1 napisał: > kondolencje dla pracownikow Prokomu od bylego pracownika ass eco. ================================================ ass eco, he, he, dobre. W wymowie angielskiej to brzmi jak "echo dupy". Przypadek, czy rozmyslna nazwa dla "przewlaszczeniowej" firmy? Bo oryginalna nazwa brzmi tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianakonefka Znamy takie dziękczynne listy. 11.10.07, 09:59 Czasami jeszcze robiono spontaniczne wiece poparcia :P Odpowiedz Link Zgłoś
maniakon Pracownicy Prokomu dziękują Ryszardowi Krauze 11.10.07, 10:04 PiS to ma raczke do interesow;) pewnie teraz ojciec rydzyk polozy na tym lape ;), przywrocmy dziesiecine wkoncu kazdy patriota powinien placic Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 niezły P.R. pracowali nad tym długo. 11.10.07, 10:15 gdyby nie ten bolący wszystkich gwarantowany stale kontrakt na ciagle niewydolny program obsługi ZUS`u itp. A list pewnie i sympatyczny, wiarygodność ocenią lata. Odpowiedz Link Zgłoś
daga_1 Zawsze pomógł Pan nam i naszym rodzinom. 11.10.07, 10:19 Nawet nie wiedział, kto u niego pracuje. A pracownicy widzieli go z daleka, jak wsiadał do swojej limuzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
rilski Tu akurat podpisuje sie obiema rękami: 11.10.07, 10:44 "Mamy nadzieję, że nadejdą takie czasy, kiedy ludzie tworzący tysiące miejsc pracy i promujący Polskę w świecie, będą obdarzani szacunkiem i wdzięcznością. Jesteśmy dumni, że mogliśmy z Panem pracować" Bo pracodawca to jedna z najwazniejszych osob w spoleczenstwie. Ale post-kolonialne spoleczenstwo polskie tego nie pojmuje. Nie pojmuja tego tez pracodawcy - w 90% chamy i zwyrodnialcy. Odpowiedz Link Zgłoś