64k Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować t.. 11.10.07, 12:50 Jaka "reintegracja"?! Nikt tak nie podzielil spoleczenstwa jak PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
roled Re: Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować 11.10.07, 13:03 Matole Dorn, twardo to mozesz sobie ze swoim pieskiem postepowac. Jest grupa ludzi, ktora nie zyczy sobie, zeby matoły twojego pokroju uzywaly takich okreslen i najprawdopodobniej cie pozwie zebys to odszczekal. Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Dorn --> hipokryta. Precz z PiS! 11.10.07, 13:00 Dorn, hipokryto, sam jestes "wyksztlaciuchem" i udajesz, ze jestes po stronie moherowych babci! Precz z układem Kaczyński-Rydzyk-Kaczyński! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Dla zlodzieja i aferzysty najwiekszy wrog to PiS 11.10.07, 13:25 Ida w zaparte i odrzucaja PiS, bo tak dobrze jak za komuny, to zlodziejom nigdy nie bylo. PO i SLD gwarantuja dawne dobre czasy dla zlodziejstwa, aferzystow i alfonsow, dilerow narkotykow i calej kryminalnej ferajny. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Dla zlodzieja i aferzysty najwiekszy wrog to 11.10.07, 13:37 Ty czytasz artykuły które komentujesz, lub posty, pod którymi dopisujesz swoje "montrości", czy po prostu siedzisz przed kompem i do kazdego wątku wklejasz przygotowane uprzednio komentarze? ------ - Która godzina? - zapytano pisowca - To kolejny bezpardonowy atak broniącego się układu, co jest oczywiste, bo godzimy w interesy przestępców, oczywiście - odpowiedział pisowiec. - A czy zimno na dworze? - Spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Dla zlodzieja największy wróg to wykształciuch 11.10.07, 13:56 kontonaspam napisał: > Ty czytasz artykuły które komentujesz, lub posty, pod którymi > dopisujesz swoje "montrości", czy po prostu siedzisz przed > kompem i do kazdego wątku wklejasz przygotowane uprzednio > komentarze? ********************************** Wkleja komentarze uprzednio przygotowane przez niewykształciucha Dorna. Odpowiedz Link Zgłoś
hepowy Re: Dla zlodzieja i aferzysty najwiekszy wrog to 11.10.07, 13:38 > Ida w zaparte i odrzucaja PiS, bo tak dobrze jak > za komuny, to zlodziejom nigdy nie bylo. PO i SLD > gwarantuja dawne dobre czasy dla zlodziejstwa, > aferzystow i alfonsow, dilerow narkotykow i calej > kryminalnej ferajny. Ciekawi mnie, skad masz takie dokladne informacje? Czyzbys probowal swoich sil w kazdym z tych procederów? Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz PIS boji się ludzi samodzielnie myślących 11.10.07, 14:20 żadna gnida z pisu nie zmusi mnie do myslenia jak oni, nie boje sie mysleć samodzielnie i nie dam sie zastraszyć. Według pisu jak nie jesteś z nimi to jesteś przeciwko nim. Te wybory są jeszcze anonimowe i nie grożą nam represje polityczne z powodu oddania głosów na inna partię niż PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PIS boji się ludzi samodzielnie myślących 11.10.07, 17:50 plaszcz napisał: > żadna gnida z pisu nie zmusi mnie do myslenia jak oni, nie boje sie mysleć samo > dzielnie i nie dam sie zastraszyć. > Według pisu jak nie jesteś z nimi to jesteś przeciwko nim. > Te wybory są jeszcze anonimowe i nie grożą nam represje polityczne z powodu odd > ania głosów na inna partię niż PIS. > Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Dorn --> hipokryta. Precz z PiS! 11.10.07, 17:51 are.1 napisał: > Dorn, hipokryto, sam jestes "wyksztlaciuchem" i udajesz, ze jestes > po stronie moherowych babci! > > Precz z układem Kaczyński-Rydzyk-Kaczyński! > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mierzawa Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować t.. 11.10.07, 13:02 Jestem jednym z wykształciuchów i chyba zasilę szeregi emigrantów, jeśli kolejne wybory wygra PIS. "Postępowanie twardo" z grupami społecznymi, które mają inne poglądy to powrót do czasów komuny. Nie mam na to ochoty. Nie tylko ja z resztą :) Inne wykształciuchy też. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Twardo to robimy ci na klatę,Durniu-gó..jadzie. 11.10.07, 13:04 Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Twardo to robimy ci na klatę,Durniu-gó..jadzi 11.10.07, 17:51 ponury_drwiacy_szyderca napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Zgadnij kto to powiedzial... 11.10.07, 13:05 Odpowiedz ponizej: "Klasa robotnicza jest wyczulona na sprawiedliwość społeczną. Spadek ogólnego poziomu życia jeszcze bardziej zwiększył tę wrażliwość. W każdym kryzysie powstają bieguny bogactwa i niedostatku. Zaostrza się wyzysk I ten znany z teorii ekonomii w postaci przechwytywania wartości dodatkowej, jak to ma i u nas miejsce w sektorze drobnokapitalistycznym. I ten w postaci spekulacji, korupcji, oszustw podatkowych i afer gospodarczych, będący źródłem powstawania swoistej odmiany kapitału, który można nazwać kapitałem spekulacyjnym. Wszystko to prowadzi do tworzenia się zamkniętego kręgu, w którym bogaci produkują dobra i świadczą usługi dla boga tych. Niezadowolenie ludzi pracy na tym tle jest zrozumiałe. Zarówno wtedy, gdy prywatna inicjatywa robi „kokosowe interesy", jak też i wtedy, gdy w wyniku nierozważnego udzielania koncesji liczba butików rośnie, a z naprawą obuwia, sprzętu domowego, przeróbkami odzieży są kłopoty. Robotnicy pytają również, jak to jest, że wykształceni za społeczne pieniądze specjaliści podejmują pracę w sektorze prywatnym, w firmach polonijnych, przy czym w licznych przypadkach nawet niezgodnie z nabytymi kwalifikacjami? Czy wówczas, gdy absolwent wyższej uczelni zatrudnia się na własny rachunek, nie powinien zwrócić społeczeństwu przynajmniej części kosztów swego wykształcenia? Naruszaniu prawa trzeba zdecydowanie przeciwdziałać. Tam, gdzie obowiązujące prawo jest niedoskonałe, dopuszcza powstawanie nie akceptowanych społecznie kontrastów, należy je odpowiednio zmieniać." Wojciech Jaruzelski, Referat Biura Politycznego na Krajowej Konferencji Delegatów PZPR wygłoszony 16 marca 1984 r. www.geocities.com/wojciech_jaruzelski/ref.htm Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Zgadnij kto to powiedzial... 11.10.07, 13:45 Alez to wszystko Swieta Prawda. Zwlaszcza dzisiaj, po emigracji blisko 3 milionow tych, ktorzy nie chcieli byc niewolnikami oligarchow. Moze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować t.. 11.10.07, 13:08 Czy PiSdzielce kpia, czy tez o droge pytaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 panie Dorn - obrazaj ludzi dalej - to wam 11.10.07, 13:16 PiSdzieluchom spadnie do zera Tak trzymac Dorn. Sam wskakujesz w kupe g..na. Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Re: W_y_k_s_z_t_a_ł_c_i_u_c_h_y_=_Dyp lomowane_Jo 11.10.07, 13:11 Przestan spamowac i sam sobie odpisywac szklo_kloakowe_tvn mgr_zdrajca_szwabski_pudel her_thuske_pies_kanclerki augustuw_germanicutasus_angela cycki_krolowej_europy her_thuske_pies_kanclerki bronek_komorow_mundrol niesiolek_matolek_rynsztok Odpowiedz Link Zgłoś
snovi Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować t.. 11.10.07, 13:17 Oj Ludwiczku, ty się lepiej weź za hodowlę psów bo Saba potrzebuje towarzystwa, a ty jak bedziesz miał zajęcie to sie pierdołami jak pisanie listów nie bedziesz zajmował. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować 11.10.07, 13:51 snovi napisał: > Oj Ludwiczku, ty się lepiej weź za hodowlę psów bo Saba potrzebuje towarzystwa, > a ty jak bedziesz miał zajęcie to sie pierdołami jak pisanie listów nie bedzies > z > zajmował. ============================================= On pewnie bardzo chetnie, i owszem. Ale musi poczekac na cieczke u swojej ukochanej. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura alienacja Dorna 11.10.07, 13:17 Reintegracja spoleczenstwa? Ten pan zyje w niezlej alienacji, skoro takie wnioski wyciaga. To co PiSowi na pewno mozemy zawdzieczyc, to wlasnie podzial spoleczenstwa, wzajemna podejrzliwosci i wrogosc. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: W_y_k_s_z_t_a_ł_c_i_u_c_h_y_=_Dyp lomowane_Jo 11.10.07, 13:19 szklo_kloakowe_tvn napisał: > Zasadniczy błąd pisarczyka z GWna !!! > Wykształciuchy nie są > częścią Polskiej Inteligencji !!! Ależ oczywiście: jedyną inteligencję w Pl reprezentują Zybertowicz, Dorn i Kaczyńscy :-P No może jeszcze Ziobro i Suski. Hi hi ... > Wykształciuchy > to produkt Intelibecji ! A czego produktem są Kaczyńscy, doktorzy prawa, którzy z języków obcych tylko kuchenną łacinę znają ("Spieprzaj dziadu!") > > Polskie uczelnie to przechowalnie > tępaków, profesorków masowo mianowanych > przez komunę za polityczne psłuszeństwo, > > różnej maści doktorków piszących prace > o bujaniu obłoków i tzw. pracowników naukowych > cała ta zgraja żyje nędznie z tzw. prac zleconych > nienawidząc szczerze pracy dydaktycznej > i studentów :) Tak! Naukowcy do zakładów pracy! Bliżej do robotników!!! > > paradoksalnie siedząc w bagiennym Układzie > nie mają ochoty z niego się ruszyć :) > > ich produktem są wykształciuchy :( > > Iinteligenci to ludzie, którzy zachowali > coś z z tradycyjnego etosu (honor, ojczyzna, Bóg) > Czyli Kaczyńscy się nie kwalifikują (poziom honoru = 0) > Intelibecja popierająca Ubekistan > nie posiada żadnego etosu jedynie > genetyczny instynkt dorabiania się, > okradania i zdradzania Polski i Polaków :( Znowu jakieś brednie o "genetycznym uwarunkowaniu patriotyzmu" jak Suski. Odpowiedz Link Zgłoś
miguelsantiago Nie reintegracja tylko emigracja społeczeństwa 11.10.07, 13:19 z początku mi się nawet wydawało że pisze prawidłowo Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować t.. 11.10.07, 13:19 Pomijając brednie jakie w tym liście "do wykształciucha" pan Dorn napisał, wydawać by się mogło,że pan marszałek chce pokazać "ludzką twarz" i przekonać wykształciuchów do swej partii A tu masz "tzreba postępować twardo" Może od razu "w kamasze"? I to postawienie wykształciucha w opozycji do społeczeństwa. Co to ma być? Walka z "pasożytnictwem" w imię ludu pracującego miast i wsi? Niby wykształciuch nie należy do społeczeństwa? I jeszcze ta zapowiedź listu do aferzysty (ciekawe co w nim naskrobie?)Wygląda na to,że dla Dorna wykształciuch to tylko trochę mniejsze zło niż aferzysta Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 wprowadzić obowiązek badań psychologicznych 11.10.07, 13:19 dla przyszłych posłów i senatorów - ludzi nas reprezentujących powinno sie wprowadzic obowiązek posiadania choćby matury i obowiązkowe badania psychologiczne! To wcale nie jest już śmieszne - to juz stało się tragiczne Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Pozwole sobie nie zgodzic 11.10.07, 13:50 Zgadzam sie, ze wielu z naszych pozal sie Boze politykow nadaje sie do Tworek. Kaczynscy, Dorn, Rydzyk, cale to PiSdzielskie talatajstwo w pierwszym rzedzie. Tylko jest male ale...to cale talatajstwo nie zaczelo wykazywac cech psychopatycznych dzisiaj. Moje pytanie jest takie...jak to sie stalo, ze tylu wyborcow na nich glosowalo ? Nie wiadomo jeszcze ilu zaglosuje w najblizszych wyborach. Ktos na nich glosuje, dla kogos oni sa atrakcyjna alternatywa. Komus nie przeszkadza ich niekompetencja, buta, chamstwo, klamstwa, cynizm...badania psychiatryczne jednego czy dwoch psycholi nic tutaj nie zmieni...to Polacy musze ruszyc cztery litery z kanapy i pojsc na wybory, i glosowac nieco bardziej rozwaznie...miejmy nadzieje, ze moze tym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 Re: Pozwole sobie nie zgodzic 11.10.07, 14:12 to także nie do końca jest oczywiste - np. jeśli chcę głosować na PO to akurat w Łodzi na liście sa ludzie których nie chcę widzieć jako posłów! Na inną partię może nie chcę. A jeśli głosowałam poprzednio naiwnie na PiS to w koszmarnych snach nie widziałam jakich wezmą koalicjantów i jak będą rządzić, np. kogo wybiorą na ministrów! Włąściwie jesteśmy przez tych którzy uprawiają politykę dość lekko traktowani... Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Pozwole sobie nie zgodzic 11.10.07, 16:59 OK. Mam pytanie. Skoro w poprzednich wyborach glosowalas na PiS, to dlatego, ze w Lodzi na liscie byli ludzie ktorych chcialas widziec na liscie, czy tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 rozumiem że kobiety wykształcone pan D "olał" 11.10.07, 13:26 list został skierowany do pana i panów - to mówi samo za siebie!!! A pies w miejscu publicznym powinien miec obrożę i nalezy sie mandat- ale nie poselski! Broń nas Boże przed takimi! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: rozumiem że kobiety wykształcone pan D "olał" 11.10.07, 14:06 O to właśnie chodziło Ludwikowi! Mam bezpłatną reklamę na łamach ”GW”. Po prostu jest od nas sprytniejszy! Dajemy się wciągnąć w debatę którą On ma w du..ie! Przecież wszyscy wiedzą, że łże. I o to właśnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować 11.10.07, 13:27 Konowałów do wojska, zabrać im wille i terenówki. Polscy lekarze pracują najmniej wydajnie w UE, powinni zarabiać minimalna krajową. Odpowiedz Link Zgłoś
janonet4 Re: Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować 11.10.07, 13:31 niech najlepiej wyjada do angii ,to po problemnie ,bo to polityka tak jaka byla przed II wojna swiatowa ,tam tez wyzucano na emigracje ,bo kto jest wykszacony ,stanowi zagrozenie ,dla ciemnogrodu ,zabobonu ,dewotyzmy i by wyliczac ,a unas niedosc ze powaraca, dewotyzm, zabobon - to jescze stajemy wysmieskiem europy ,a pozatym powarac co jest grozne nacjonalizm...... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Re: Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować 11.10.07, 13:32 Mój Boże. Opadają ręce, nogi, jaja, fiut, a przede opada mi szczęka do samej ziemi. Tak w czaszce jeszcze mózg czy g... wapnem zlasowane? O czy ten facet rozmawia? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 samo to zdanie dzieli ludzi i jest przesycone .... 11.10.07, 13:33 pogarda do drugiego, wyksztaciuchy szybko sie ucza, wyciagaja wnioski i jeszcze szybciej tworza instrumenty zmian panie saba Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować t.. 11.10.07, 13:34 Panie Dorn, niech pan nie robi z siebie idioty, jeszcze większego i przestanie prowadzić kampanię wyborczą w kościołach. Byłem świadkiem jak w kościele w Łosicach członkowie PiSu rozdawali plakaty z kandydatami przed wejściem do kościoła (nowego), a ksiądz mówił, że jedynym wyjściem dla Polski jest oddanie głosu na partię Kaczyńskich !! ------------------------------- polskajakkobieta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować t.. 11.10.07, 13:42 Do "wykształciuchów " Dornowaty z pewnością nie należy. Swoje "dornowate" listy może on kierować przede wszystkim do psów i suk, które tak uwielbia, a także do różnej maści hycli i rakarzy, których w "pisuarze" zapewne nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować t.. 11.10.07, 13:42 A na mohery tylko bat. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować 11.10.07, 14:04 piotrjakub11 napisał: > A na mohery tylko bat. ========================================== A po co bat? Bieda sama ich zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: W_y_k_s_z_t_a_ł_c_i_u_c_h_y_=_Dyp lomowane_Tę 11.10.07, 13:47 Ale się obśmiałem z tych wypocin - pokazałem nawet mojej koleżance z pracy i ona choć gorąca zwoleniczka "układu" rzadzącego (cóż jest sekretarką bez studiów) - powiedziała czytając to zdanie "Iinteligenci to ludzie, którzy zachowali coś z z tradycyjnego etosu (honor, ojczyzna, Bóg)" - oho, kolejny bez skonczonych studiów za to z ogromnymi ambicjami. Otóż tzw inteligenci to żadne tam bogi, honory i inne ecie pecie tylko ludzie z dyplomem wyższej uczelni. Jesli słyszałeś gdzies o "etosie inteligenta" to jesli nawet masz wyzsze wykształcenie (w co wątpie) to napewno jesteś pierwszym w swojej rodzinie z takowym wykształceniem :))))) Przez Twoje wypowiedzi przenikają jakies straszne kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
sorl2 Re: W_y_k_s_z_t_a_ł_c_i_u_c_h_y_=_Dyp lomowane_T 11.10.07, 15:05 anvill napisał: > Ale się obśmiałem z tych wypocin - pokazałem nawet mojej koleżance z > pracy i ona choć gorąca zwoleniczka "układu" rzadzącego (cóż jest > sekretarką bez studiów) - powiedziała czytając to > zdanie "Iinteligenci to ludzie, którzy zachowali coś z z > tradycyjnego etosu (honor, ojczyzna, Bóg)" - oho, kolejny bez > skonczonych studiów za to z ogromnymi ambicjami. Otóż tzw > inteligenci to żadne tam bogi, honory i inne ecie pecie tylko ludzie > z dyplomem wyższej uczelni. Jesli słyszałeś gdzies o "etosie > inteligenta" to jesli nawet masz wyzsze wykształcenie (w co wątpie) > to napewno jesteś pierwszym w swojej rodzinie z takowym > wykształceniem :))))) > Przez Twoje wypowiedzi przenikają jakies straszne kompleksy. Inteligenci zachowali coś z etosu Bóg-Honor-Ojczyzna. A my na Polskich uczelniach kształcimy wykształciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: W_y_k_s_z_t_a_ł_c_i_u_c_h_y_=_Dyp lomowane_ 11.10.07, 16:11 I teraz wciskając kit ciemnemu ludowi usiłują przekuć "etos" na wymierne "marności" tego świata. Na przykładzie Ludwika widać, jak fascynujący może być wpływ bliskiej perspektywy oderwania od koryta na wichrowanie dekla. PS. Zacytowałeś jedynie połowę hasła "inteligencji" zdefiniowaej wg stabdardów PiS. Całość składa się z 6 słów, które niniejszym cytuję: "Bóg, Honor, Ojczyzna, Teraz, K...a, My!" Odpowiedz Link Zgłoś
konstruktywny Re: Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować 11.10.07, 13:52 adegie napisał: > Absolwenci podstawówek siłą przewodnią Narodu! Słusznie rzeczesz, a ja - jak ten wykształciuch - kończę studia. Może powinienem poczytać złote rady Ludwika Dorna zainspirowane jakimś podziemnym piśmidłem brukowego myśliciela radzieckiego ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Dorn: Z ''wykształciuchami" trzeba postępować 11.10.07, 14:04 O to właśnie chodziło Ludwikowi! Mam bezpłatną reklamę na łamach ”GW”. Po prostu jest od nas sprytniejszy! Dajemy się wciągnąć w debatę którą On ma w du..ie! Przecież wszyscy wiedzą, że łże. I o to właśnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje W obozach reedukacyjnych dla wykształciuchów 11.10.07, 13:54 najsroższą represją będzie obowiązkowa lektura "Faktu" i "Naszego Dziennika". Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Za lżejsze przewiny - "Wprost" i "Gazeta Polska". 11.10.07, 13:56 Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Za lżejsze przewiny - "Wprost" i "Gazeta Pols 11.10.07, 13:59 „Samodzielne rządy PiS to cztery lata spokoju bez rządowych kryzysów, bez konfliktów między różnymi ośrodkami władzy, w harmonijnej współpracy z prezydentem“ -mówi premier. Pamiętamy ostatnie dwa lata. Kto usunął z funkcji szefa MSW Ludwika Dorna, potem Janusza Kaczmarka, kto kilkakrotnie zmieniał szefa policji, pięciokrotnie (!) ministra finansów, dwukrotnie szefa telewizji i szefa MSZ? Kto odwołał marszałka Sejmu z PiS, wyrzucał ministra z Kancelarii Prezydenta, a potem obsadzał go na czele państwowej telewizji? Kto dwukrotnie zawierał z Samoobroną i LPR koalicję, a potem ją zrywał? Pasmo konfliktów. Dlaczego teraz miałoby być inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: W obozach reedukacyjnych dla wykształciuchów 11.10.07, 14:03 O to właśnie chodziło Ludwikowi! Mam bezpłatną reklamę na łamach ”GW”. Po prostu jest od nas sprytniejszy! Dajemy się wciągnąć w debatę którą On ma w du..ie! Przecież wszyscy wiedzą, że łże. I o to właśnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Ulegasz fetyszowi "rozpoznawalności". 11.10.07, 14:09 Może i ma Dorn reklamę, ale negatywną, jak kiedyś firmy "Biedronka" i "Constar". Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Ulegasz fetyszowi "rozpoznawalności". 11.10.07, 14:12 Nie mylić z masłem "Kama"..coś w tym duchu ale aluzję paniał! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Jak to robi Lepper! Blokuje pisowskie tivi 11.10.07, 14:20 Szef Samoobrony Andrzej Lepper uważa, że jego partia jest dyskryminowana w mediach publicznych. Wezwał prezesa TVP Andrzeja Urbańskiego do dymisji i zapowiedział, że jeśli sytuacja się nie zmieni, w przyszłym tygodniu dojdzie do zablokowania centrali TVP przez manifestację kandydatów Samoobrony do parlamentu! Odpowiedz Link Zgłoś