kumoterstwo.pl Kaczyński-Tusk: niech zwycięży najlepszy! 12.10.07, 19:50 Chose your Desteny. Flawless Victory. Mortal Kombat! Fight! Tusk Kaczynski Choose Your Destiny! Flawless Victory! Fight! Mortal Kombat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Kaczyński-Tusk: niech zwycięży najlepszy! 12.10.07, 19:52 Pijmy piwo Lechujaro, krajowy niezdaro. Ustawowe wypociny, kalumnie i szczyny. Tak zwą piwo Lechujaro, bez woli umysłu ofiaro. Pełnia wolność w demokracji, to te szczyny do kolacji. Pij i płać, nie żałuj renty, spółka Redyk, nalepka Ojciec Święty! Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Komedyję czas już zacząć 12.10.07, 19:54 Pora otworzyć piwko. Smak tej goryczki akurat lubię. W przeciwieństwie do żółci jaką wylewają z siebie politycy. Szczególnie tacy pokroju Kaczyńskiego... Więc z dwojga złego wybieram mniejsze zło niż tragedię: Donaldu Tusku!!! Wykaż się! Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Prawica vs. Prawica! 12.10.07, 19:56 Nic dobrego nie może wyjść z rozmowy prawicowego ekstremisty z prawicowym ciamciaramcią. Jeden chwali jak to dobrze jest zarządzać państwem przez permanentny konflikt, a drugi będzie udowadniał, że jednak ma program. Normalne cywilizowane kraje dorobiły się prawicy i lewicy, a nie prawicy populistycznej i prawicy liberalnej! Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Lewica kontra centrum 12.10.07, 20:25 > Nic dobrego nie może wyjść z rozmowy prawicowego ekstremisty z prawicowym > ciamciaramcią. Ale to jest rozmowa wyraźnie lewicowego Kaczora z centrowym donaldem prawicy tu nie widzę (napisane po 25 minutach debaty). Ja widzę, że centrowy Donald rozwala lewicowego Kacozra. www.skubi.net/partie.html www.skubi.net/kampania.html Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy 3:0 dla Tuska 12.10.07, 20:40 W szoku jestem! Tusk po raz pierwszy zachowuje się jak rasowy polityk, który ma własne zdanie i pomysł na dyskusje, to on dyktuje warunki. Szok! Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 PO: łuuuuuuuuuuuu, łuuuuuuuuuuuuuu ... 12.10.07, 21:00 Dzikie wrzaski zwolenników PO na pewno spodobają się tym, którzy lubią siłą postawić na swoim. P Tusk starał się rozdrażnić p. Kaczyńskiego i używał dość obraźliwych określeń. P. Kaczyński nie powinien był zgodzić się na rozmowę z wrzaskami widowni... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: PO: łuuuuuuuuuuuu, łuuuuuuuuuuuuuu ... 12.10.07, 21:02 ale nie da sie ukryc, ze wrzaski widowni to raczej powinny byc wyciszone! Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: PO: łuuuuuuuuuuuu, łuuuuuuuuuuuuuu ... 12.10.07, 21:07 teraz sami widzicie ile buractwa jest w PO ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Kaczyński na kolanach 12.10.07, 21:11 Dzieki panie Donaldzie, jestem z pana Dumny! Po raz pierwszy pokazał pan klasę i okazał się mężem stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Czy to nie Tusk miał mieć ostatnie słowo ? 12.10.07, 21:21 Ozywiście kłamcy z otoczenia PiS (Skowroński) znowu oszukali. Kłamsto to jedyna broń PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Tuske to wariat - chce wypowiedziec wojne USA a z 12.10.07, 21:33 Polski zrobic 2. Irlandie Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Donaldzie, gratulacje :-) i pamietaj zeby nie zawi 12.10.07, 21:52 Donaldzie, gratulacje :-) i pamietaj zeby nie zawierac koalicji z pisem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Tuske to wariat - chce wypowiedziec wojne USA 12.10.07, 21:55 aplus napisał: > Polski zrobic 2. Irlandie ************************************ Nic nie powiedział o wypowiadaniu wojny, a zaproponował zaprzestanie prowadzenia polityki na kolanach wobec Waszyngtonu. Lepiej też być drugą Irlandią, niż drugą Białorusią. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Tuske to wariat - chce wypowiedziec wojne USA 12.10.07, 21:58 maruda.r napisał: > aplus napisał: > > > Polski zrobic 2. Irlandie > > ************************************ > > Nic nie powiedział o wypowiadaniu wojny, a zaproponował zaprzestanie prowadzeni > a > polityki na kolanach wobec Waszyngtonu. Lepiej też być drugą Irlandią, niż drug > ą > Białorusią. > no fakt bo Tuske woli na kolanach wobec Wermachtu, a na druga Japonie, Hiszpanie, Irlandie to POfrajerstwo zawsze sie nabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr4466 Re: Tuske to wariat - chce wypowiedziec wojne USA 12.10.07, 22:10 brawo donald oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpislandii Re: Tuske to wariat - chce wypowiedziec wojne USA 12.10.07, 23:00 usłyszałeś to? głos wewnętrzny ci to powiedział? czy po prostu łżesz, jak twój pinokioprezes? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Wszystko stracone ! PiS rozgromion ! 12.10.07, 21:44 Lumpen liberały wyległy na ulice ,pieszkać PiS-orczykom ino trzeba. Kryminalna Zona w kraju Lechitów nastała ! Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Polska - Kazachstan 3:0, jak powiedzial Lis w tvn2 12.10.07, 21:56 Polska - Kazachstan 3:0, jak powiedzial Lis w tvn24 Odpowiedz Link Zgłoś
kraq kaczor ciamciaramcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 12.10.07, 22:00 kartofel cienko pierdział. won kartofle!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Kaczynski - koncert klamstw 12.10.07, 21:17 Tak, kaczynski zaprezentowal nam koncert klamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Naszczeście wszystkie są one powszechnie znane... 12.10.07, 21:21 co potwierdzały reakcje sali :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Wskaż kłamstwa! Konkrety proszę! 12.10.07, 21:17 Coś konkretnego o czym skłamał Tusk? Konkrety prosze Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Oczywiście Tusk ..he,he 12.10.07, 21:25 Debatę oczywiście wygrał Tusk. I oczywiście notowania PiS-u wzrosną. Tak samo jak po debacie z Kwaśniewskim. Oczywiście robi różnicę. Oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Opinia kaczego aplusa dla mnie cenna 12.10.07, 21:32 > Klamczuch Tusk trymfuje ... biedna Polska Mam silne przekonanie, że Tusk wygrał. Ale jestem zwolennikiem Tuska, zupełnie nie należę do grupy niezdecydowanych, dla których jest ta debata. Dlatego nie byłem pewien swojego sądu i to, że kaczy aplus jest tego samego zdania, bardzo rozjaśnia mój pogląd na sprawę. Dzięki, kaczy aplusie, za Twój post. Kaczor dostał od Tuska, ale nie zaszkodzi mu dołożyć bardziej. Młotek znajdziesz tu: www.skubi.net/kampania.html Jak głosować za granicą: www.skubi.net/jak.html Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: Opinia kaczego aplusa dla mnie cenna 12.10.07, 21:47 Dokładnie panie Skubi!!!! opinia takich ludzi jak aplus jest paradoksalnie najważniejsza:) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
aplus POfrajerstwo nie ma swojej opinii, tylko buczenie 12.10.07, 22:12 klakierow jak nakazal POmocnik szefa Odpowiedz Link Zgłoś
mike63 21.10.2007 ostatecznie rozwiążemy problem drobiu w 12.10.07, 22:32 21.10.2007 ostatecznie rozwiążemy problem drobiu w naszym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpislandii Re: POfrajerstwo nie ma swojej opinii, tylko bucz 12.10.07, 23:07 hm... a pinokio ma tylko mały pistolecik... smutne Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: POfrajerstwo nie ma swojej opinii, tylko bucz 12.10.07, 23:14 Powiedział ten, który na bieżąco posługuje się zasłyszanymi tekstami Jarusia z małym PiStolecikiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok I co? Nie mówiłem! Gołota zwiał z ringu przed Tyso 12.10.07, 23:37 -nem. Co tu komentowac, kon jaki jest każden wie. Oczywiście w trakcie konferencji prasowej w centrali firmy Płacz i Smutek niejaki Napoleon nie zamierzał obwieszczać swojego Waterloo, ale wycieczka na Sw. Helene już niedługo, Tovariszcz Kaczorenko! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Kaczynski wypadl miernie 12.10.07, 21:16 Unikal odpowiedzi na pytania, wtracal sie zupelnie chamsko w wypowiedzi, nie potrafil skonstruowac wypowiedzi i zadac pytania w swoim czasie. I cholera wie po co wyciagal na poczatku te okulary. Chcial chyba udac inteligenta (pewnie podpowiedzial mu to ktorys ze specow od propagandy). Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Najemna siła robocza głosująca na lumpenliberała 12.10.07, 21:22 :) . kaczyński wdeptany ,władza stracona ! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Najemna siła robocza głosująca na lumpenliber 12.10.07, 21:25 Ale Brudziński ujada na TVN24 :) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Najemna siła robocza głosująca na lumpenliber 12.10.07, 21:29 hehehe a Bobinska broni Kaczynskiego w TV Info moze nie wszystko stracone Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Najemna siła robocza głosująca na lumpenliber 12.10.07, 21:34 aplus napisał: > hehehe a Bobinska broni Kaczynskiego w TV Info moze nie wszystko > stracone Może :) Dziwne ,że ludzie nie dostrzegają ,że to jest pierwszy rząd ,który wzbudza tyle emocji .Poprzednie rządy były takie mdłe,bez wyrazu .Ci to przynajmniej mają jakąś wizję i chęci . W poprzednich rządach ,to pół roku porządzą ,a potem tylko kraść potrafili ;( Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Najemna siła robocza głosująca na lumpenliber 12.10.07, 21:42 mariuszdd napisał: > aplus napisał: > > > hehehe a Bobinska broni Kaczynskiego w TV Info moze nie wszystko > > stracone > Może :) Dziwne ,że ludzie nie dostrzegają ,że to jest pierwszy rząd ,który > wzbudza tyle emocji .Poprzednie rządy były takie mdłe,bez wyrazu .Ci to > przynajmniej mają jakąś wizję i chęci . > W poprzednich rządach ,to pół roku porządzą ,a potem tylko kraść potrafili ; > ( > Dokladnie .. Tuske jest bardziej wygadany, manipuluje danymi pod swoich klakierow i umie oszukiwac lepiej jak pokerzysta Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Najemna siła robocza głosująca na lumpenliber 12.10.07, 21:50 aplus napisał: > aplus napisał: > Dokladnie .. Tuske jest bardziej wygadany, manipuluje danymi pod > swoich klakierow i umie oszukiwac lepiej jak pokerzysta To teraz pokaż, że nie trzymasz wzorem kaczek głowy w dupie i podaj przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Najemna siła robocza głosująca na lumpenliber 12.10.07, 21:55 e-maxim napisał: > aplus napisał: > > > > aplus napisał: > > Dokladnie .. Tuske jest bardziej wygadany, manipuluje danymi pod > > swoich klakierow i umie oszukiwac lepiej jak pokerzysta > > To teraz pokaż, że nie trzymasz wzorem kaczek głowy w dupie i podaj przykłady. podalbym gdybys nie obrazal ludzi a tak to naucz sie czytac i sam se znajdz. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Najemna siła robocza głosująca na lumpenliber 12.10.07, 21:56 e-maxim napisał: > aplus napisał: > > > > aplus napisał: > > Dokladnie .. Tuske jest bardziej wygadany, manipuluje danymi pod > > swoich klakierow i umie oszukiwac lepiej jak pokerzysta > > To teraz pokaż, że nie trzymasz wzorem kaczek głowy w dupie i podaj przykłady. Tusk mówił o minister Fatydze,mówił że zła ,ale nie powiedział dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: Najemna siła robocza głosująca na lumpenliber 12.10.07, 21:56 > Dokladnie .. Tuske jest bardziej wygadany, manipuluje danymi pod > swoich klakierow i umie oszukiwac lepiej jak pokerzysta no widzisz, dlaczego sądzisz że pokerzysta=oszust? to jest twój problem i z resztą nie tylko twój. ps. fajnie ze pojawil sie temat poniżania mego kochanego Gdańska, mam nadzieję że tutaj kaczory dostaną w dziób i ja się do tego za 2 tyg przyłożę Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Najemna siła robocza głosująca na lumpenliber 12.10.07, 22:06 aplus napisał: > Dokladnie .. Tuske jest bardziej wygadany, Biedny Jarus, taki nagle malo wygadany... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpislandii Re: Najemna siła robocza głosująca na lumpenliber 12.10.07, 23:09 pewnie nawet nie wiesz, że bełkoczesz nowomową, jak towarzysze gomułki w 68, ciemny naród-wszystko kupi... Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska100 A MI się żal zrobiło Kaczyńskiego 12.10.07, 21:18 bo miałem wrażenie, że już wszystko jest przeciw niemu. i się plątał w sytuacji w której ja bym się posr--ał z żałości i presji. żal. ale będę chyba głosował na tuska. a najbardziej tobym chciał żeby się dogadali. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: A MI się żal zrobiło Kaczyńskiego 12.10.07, 21:24 Kaczyński wzbudzał wrażenie boksera słaniającego się na nogach od ciosów rywala, który wyczekuje gongu kończącego rundę. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Jarek nie martw sie, najwyzej POchamy wygraja 12.10.07, 21:47 dzieki klamstwom i znowu bedzie iles lat straconych rzadow PO ale w koncu ludzie skresla ich jak LiD Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: Jarek nie martw sie, najwyzej POchamy wygraja 13.10.07, 03:00 w tych wg Ciebie "straconych" latach Polska: - odzyskala niepodleglosc - usunela wojska sowieckie - rozwiazala SB itp sluzby - doprowadzila do wymienialnosci zlotowki - wprowadzila wolny rynek, ktory zapelnil sklepy - zostala przyjeta do NATO - zostala przyjeta do Unii Europejskiej i jeszcze jakies tysiace drobniejszych spraw A co zrobili Kaczynscy? (nie co obiecywali/obiecuja/beda obiecywac, tylko co zrobili)? Odpowiedz Link Zgłoś
evula Re: A MI się żal zrobiło Kaczyńskiego 12.10.07, 22:04 jakubowska100 napisała: > bo miałem wrażenie, że już wszystko jest przeciw niemu. i się plątał > w sytuacji w której ja bym się posr--ał z żałości i presji. żal. ale > będę chyba głosował na tuska. a najbardziej tobym chciał żeby się > dogadali. Mi tez niestety zrobilo sie go zal. Nie wiem, czy zmeczony, czy po prostu nie potrafil w wiarygodny sposob odeprzec argumentow Donalda. Taki maly byl i biedny - w tej chwili nie ironizuje. Co nie zmienia faktu, iz bardzo bardzo bardzo sie ciesze, ze Tusk byl gora od poczatku do konca i wygral. Mam nadzieje, ze w przyszla niedziele rowniez spotka go rownie wielkie, a raczej wieksze szczescie. Moje gratulacje panie Donaldzie! Odpowiedz Link Zgłoś
evula Re: A MI się żal zrobiło Kaczyńskiego 12.10.07, 22:08 jakubowska100 napisała: > bo miałem wrażenie, że już wszystko jest przeciw niemu. i się plątał > w sytuacji w której ja bym się posr--ał z żałości i presji. żal. ale > będę chyba głosował na tuska. a najbardziej tobym chciał żeby się > dogadali. Mi tez sie go zrobilo zal. Moze byl zmeczony, moze nieprzygotowany, co nie zmienia faktu, ze platal sie i ciezko mu bylo w wiarygodny sposob odeprzec argumenty Tuska, lub zwyczajnie ich nie mial. Brawo Panie Tusk! Mam ogromna nadzieje, ze za tydzien znow sie Panu uda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapi46 A nie mówiłem? Będzie się działo. 12.10.07, 21:13 CBA zatrzymało kanclerza wyższej szkoły we Włocławku. Czy był on związany z PO? Wczoraj napisałem: „Kaczyński właśnie obiecał, że jeżeli Tusk czegoś tam nie obieca i czegoś tam nie powie wprost, to debata będzie wyglądała zupełnie inaczej. Czyli jak? Tusk w sposób oczywisty nic nie obieca, bo to byłoby bez sensu. Stawiam dolary przeciwko orzechom, iż czeka nas debata polegająca na tym że: - w dniu debaty będą spektakularne „przypadkowe” zatrzymania osób związanych z Tuskiem w stylu przećwiczonym z burmistrzem Helu, - na dzień przed ciszą wyborczą, tak aby nie można było nikogo skutecznie pozwać do sądu w trybie wyborczym, nastąpią spektakularne „przypadkowe” zatrzymania osób związanych z Platformą Obywatelską i z Tuskiem (bo startuje w Warszawie) oraz ujawnione zostaną porażające tajne informacje z tym związane. Na wszelki wypadek te osoby, które teoretycznie mogą być obiektem takich działań, nie powinny w tych dniach nocować w domu a poruszając się powinny kluczyć. Po tych terminach już będą bezpieczne nie będą już do niczego potrzebne. Tak sobie to wymyśliłem. Zobaczymy czy miałem rację.” Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Kaczynski o pielegniarkach 12.10.07, 21:19 "Tolerowalismy protest pielegniarek" pochwalil sie kaczynski. Byl taki dowcip kiedys, ze stalin kopnal dzieciaka. Potem w radiu mowili: "stalin kopnal dziecko. Dobry stalin. Mogl zabic, a kopnal". Tak samo kaczynski: Zastrzelic czlowieka to dla niego jak splunac (mowiac za tuskiem). Ale pielegniarki potraktowal tylko policja. Dobry premier. Tolerancyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd ;) No rozsądny to ty nie jesteś 12.10.07, 21:26 emigrancik napisał: > "Tolerowalismy protest pielegniarek" pochwalil sie kaczynski. > > Byl taki dowcip kiedys, ze stalin kopnal dzieciaka. Potem w radiu mowili: > "stalin kopnal dziecko. Dobry stalin. Mogl zabic, a kopnal". > > Tak samo kaczynski: Zastrzelic czlowieka to dla niego jak splunac (mowiac za > tuskiem). Ale pielegniarki potraktowal tylko policja. Dobry premier. Tolerancyj > ny. Gdyby wporowadzono to co oni chcieli,więcej niz połowę wypłaty oddałbyś na podatki. Liberały będą dotować państwową służbę zdrowia ? He he he,Nigdy w życiu . Odpowiedz Link Zgłoś
euro-mason zabawy Jarosława K. z pistoletem 12.10.07, 21:29 mariuszdd napisał: > > > > Tak samo kaczynski: Zastrzelic czlowieka to dla niego jak splunac (mowiac za tuskiem). i to jest GROZNE, bo te słowa padły w windzie sejmowej, Jarosław bawił sie pistoletem. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-mason Pis-tolet 12.10.07, 21:48 euro-mason napisał: > mariuszdd napisał: > > > > > > > Tak samo kaczynski: Zastrzelic czlowieka to dla niego jak splunac ( > mowiac za > tuskiem). > > i to jest GROZNE, bo te słowa padły w windzie sejmowej, Jarosław > bawił sie pistoletem. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Nie chodzi o to czego chcialy 12.10.07, 21:34 ani o to co dostaly, a czego nie dostaly. To zupelnie inna kwestia. Chodzi o sposob w jaki premier je traktowal. Nie dosc ze przez caly czas odmawial wogole rozmow, to jeszcze traktowal je na zasadzie "spieprzaj dziadu". A teraz chwali sie jaki byl tolerancyjny. Premier po prostu gardzi ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Nie chodzi o to czego chcialy 12.10.07, 21:39 emigrancik napisał: > ani o to co dostaly, a czego nie dostaly. To zupelnie inna kwestia. > > Chodzi o sposob w jaki premier je traktowal. Nie dosc ze przez caly czas > odmawial wogole rozmow, to jeszcze traktowal je na zasadzie "spieprzaj dziadu". > A teraz chwali sie jaki byl tolerancyjny. > > Premier po prostu gardzi ludzmi. Gardził,nie gardził ,nie wiadomo ,ale tak naprawdę to bronił twojej i mojej kasy. Ciekawe co Tusk by zrobił, rozdał kasę ,czy sprywatyzowałby lekarzy :).Narazie to wygląda ,że rozdałby kasę he he...farbowany liberał, tfu lumpenliberał Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Nie chodzi o to czego chcialy 12.10.07, 21:53 > emigrancik napisał: > > > ani o to co dostaly, a czego nie dostaly. To zupelnie inna kwestia. > > > > Chodzi o sposob w jaki premier je traktowal. Nie dosc ze przez caly czas > > odmawial wogole rozmow, to jeszcze traktowal je na zasadzie "spieprzaj dz > iadu". > > A teraz chwali sie jaki byl tolerancyjny. bo byl ... ale w tym czasie byl szczyt UE i musial sie przygotowac, pielegniarki dostaly sygnal od komuchow zeby zaczac stajkowac wlasnie wtedy gdy byl zajety. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Nie chodzi o to czego chcialy 12.10.07, 21:56 Buahahahaha... wszechmogacy układ :D Wy jednak nie udajecie, poprostu jesteście zwyczajnie głupi :D Odpowiedz Link Zgłoś
oksytocyna1 Re: Nie chodzi o to czego chcialy 12.10.07, 22:09 Ale przed górnikami już nie miał odwagi bronić kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Nie chodzi o to czego chcialy 12.10.07, 22:24 oksytocyna1 napisała: > Ale przed górnikami już nie miał odwagi dyby się to lekarze dokonaliby skoku na kasę bronić kasy. Zmęczył się :) Naprawdę wówczas to nie chodziło jedynie o kasę ,ale o dziką prywatyzację szpitali itd. G Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: PO: łuuuuuuuuuuuu, łuuuuuuuuuuuuuu ... 12.10.07, 21:50 Tusk ładnie prowadził debatę, szkoda tylko, że przez pierwszą część ani razu nie odpowiedział na żadne pytanie, jedynie opluwał PIS. Wypadł dobrze - bez dwóch zdań, ale jak to się mówi i co widać chociażby po tym forum - wśród ślepców jednooki jest królem. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: PO: łuuuuuuuuuuuu, łuuuuuuuuuuuuuu ... 12.10.07, 22:05 mindhardcore napisał: > Tusk ładnie prowadził debatę, szkoda tylko, że przez pierwszą część ani razu ni > e > odpowiedział na żadne pytanie, jedynie opluwał PIS. Wypadł dobrze - bez dwóch > zdań, ale jak to się mówi i co widać chociażby po tym forum - wśród ślepców > jednooki jest królem. ta frajerstwo ma juz tak mozgi POprane na roznych Amwayach i Avonach, oni na wszystko maja jedna odpowiedz: dzieki prywatyzacji ceny spadna do zera a place wzrosna w nieskonczonosc. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: PO: łuuuuuuuuuuuu, łuuuuuuuuuuuuuu ... 12.10.07, 22:12 Chciałem Ci powiedzieć, że smutne to twoje pierdzenie. Przejaskrawiając bez wyobraźni to z każdej słusznej idei można zrobić tragedię dla prostaków. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: PO: łuuuuuuuuuuuu, łuuuuuuuuuuuuuu ... 12.10.07, 22:30 e-maxim napisał: > Chciałem Ci powiedzieć, że smutne to twoje pierdzenie. Przejaskrawiając bez > wyobraźni to z każdej słusznej idei można zrobić tragedię dla prostaków. 'Przejaskrawiajac' z wyobraznia (gdybys ja mial) to z malych klamstw mozna zrobic duza kleske a w przypadku braku wyobrazni pozostanie Ci bol w dupie, reka w nocniku, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sergiucha Re: PO: łuuuuuuuuuuuu, łuuuuuuuuuuuuuu ... 13.10.07, 13:41 "Spieprzaj Dziadu ! " ( J.Kaczyński ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Kaczyński nie ma nic merytorycznego do powiedzenia 12.10.07, 21:02 Chłopak nie umie grac na cudzych warunkach. Pierwszy raz nie umiał narzucić warunków kłamstwa i agresji jakie zazwyczaj preferuje. Tusk rozłożył kaczora na łopatki Odpowiedz Link Zgłoś
euro-mason Re: Kaczyński nie ma nic merytorycznego do powied 12.10.07, 21:09 kontestujacy napisał: > Chłopak nie umie grac na cudzych warunkach. Pierwszy raz nie umiał narzucić > warunków kłamstwa i agresji jakie zazwyczaj preferuje. > Tusk rozłożył kaczora na łopatki zeby tylko nie wyciagnal tego pistoletu przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Re: Kaczyński nie ma nic merytorycznego do powied 12.10.07, 21:12 Faktycznie to było bez sensu, choć spokojnie można to pominąć. Nieptrzebne ale nieprzeszkadzające. Tusk wreszcie był merytoryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kirunia-lalunia Re: PO: łuuuuuuuuuuuu, łuuuuuuuuuuuuuu ... 12.10.07, 23:00 robertw18 napisał: > Dzikie wrzaski zwolenników PO na pewno spodobają się tym, którzy lubią siłą pos > tawić na swoim. > P Tusk starał się rozdrażnić p. Kaczyńskiego i używał dość obraźliwych określeń > . > P. Kaczyński nie powinien był zgodzić się na rozmowę z wrzaskami widowni... > Pozdr. Widze, ze nie jestes zorientowany, ale forma debaty lacznie z widownia byla"narzucona" przez sztab pana Kaczynskiego.Wiec nie uzywaj prosze tego typu argumentow bo one sa bezpodstawne!!!!!!!!!! Po prostu Kaczynski sam sobie podcial te galaz na ktorej siedzial Odpowiedz Link Zgłoś
kirunia-lalunia Re: PO: łuuuuuuuuuuuu, łuuuuuuuuuuuuuu ... 12.10.07, 23:02 robertw18 napisał: > Dzikie wrzaski zwolenników PO na pewno spodobają się tym, którzy lubią siłą pos > tawić na swoim. > P Tusk starał się rozdrażnić p. Kaczyńskiego i używał dość obraźliwych określeń > . > P. Kaczyński nie powinien był zgodzić się na rozmowę z wrzaskami widowni... > Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hoyacarnosa Re: 3:0 dla Tuska 12.10.07, 21:40 nie lubię Tuska ale masz rację. powidzialabym 10:0 Odpowiedz Link Zgłoś
ozjasz_szechter C i e n k i __ t e n __ K a c z o r __ D o n a l d 12.10.07, 21:44 Dosyc mam tego Kaczora Donalda i jego przydupasow Niesiolowskiego, Komorowskiego i Kopacz. Odpowiedz Link Zgłoś
trltrl Re: C i e n k i __ t e n __ K a c z o r __ D o n 12.10.07, 22:37 Wiemy, wiemy - PiSiaków i tak nikt nie przekona, że białe jest białe a czarne jest czarne :) buahahahhahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: C i e n k i __ t e n __ K a c z o r __ D o n 12.10.07, 22:50 Hahaha, strzał w dziesiątkę! :D Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpislandii Re: C i e n k i __ t e n __ K a c z o r __ D o n 12.10.07, 23:11 rozumiem cię, to, że inni są mądrzy frustruje, premier pewnie leje teraz kota... Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Caly kaczor 12.10.07, 20:42 Przed chwila przegral proces sadowy, ale nadal uzywa tych samych klamliwych argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Caly kaczor 12.10.07, 20:52 jankbh napisał: > Przed chwila przegral proces sadowy, ale nadal uzywa tych samych > klamliwych argumentów *********************************** Dał dupy z elektrownią na Litwie i przedstawił to jak sukces. To trzeba mieć, qrva, tupet. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Mistrz demagogii 12.10.07, 21:20 Kaczynski jest mistrzem demagogii, ale jest to demagogia prymitywna, dla ubogich duchem. Gdy przechodzi do konkretów nie potrafi oddzielac klamstw od prawdy, nawet jezeli ta choc niewielka prawda pomoglaby mu przekonac watpiacych. Nie ma zadnych szans na powiekszenie elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Mistrz demagogii 12.10.07, 21:52 jankbh napisał: > Kaczynski jest mistrzem demagogii, ale jest to demagogia prymitywna, > dla ubogich duchem. Gdy przechodzi do konkretów nie potrafi > oddzielac klamstw od prawdy, nawet jezeli ta choc niewielka prawda > pomoglaby mu przekonac watpiacych. ************************************ Fakt. Pogubił się we własnych kłamstwach, licząc na kłamliwą retorykę Tuska. Dokonał błędnych założeń licząc, że Tusk będzie haczył. Na nieszczęście dla Kaczyńskiego premiera wystarczyło mówić prawdę. Na marginesie: LiD powinna wystawić do debaty Olejniczaka, który ma znacznie lepsze rozeznanie w sytuacji politycznej, niż Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
tambylec Kaczynski lezy na lopatkach 12.10.07, 20:53 Kaczynski lezy na lopatkach, lezy i kwiczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Jeszcze nie widziałem Kaczora tak zdenerwowanego 12.10.07, 21:00 Chłopaczyna biedny aż chodzi z nerwów, ale też dawno nie dostał takiego łomotu. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus no coz upierdliwym POchamem latwo sie zdenerwowac 12.10.07, 21:09 i ta chamowata widownia z PO ... Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Coś ad rem zamiast ad personam? 12.10.07, 21:14 Przyjacielu? :) jakieś konkrety zamiast inwektyw? Odpowiedz Link Zgłoś
evula Re: no coz upierdliwym POchamem latwo sie zdenerw 12.10.07, 22:16 aplus napisał: > i ta chamowata widownia z PO ... Jasne, bo nie PiS-dowata to odrazu chamowata. Twoje PiS-dy, gdyby byly wiekszoscia na widowni to gawarantuje, ze poszlaby bitwa na sztachety. Jakos dziwnie sie sklada, ze wszyscy ludzie na poziomie, ktorych znam glosuja na PO, a cale chamstwo, ktore rowniez znam TO PiS-deczki. To ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpislandii Re: no coz upierdliwym POchamem latwo sie zdenerw 12.10.07, 23:12 hm, łatwo wyzywać, jak się ma tylko kłamstwa na koncie... Odpowiedz Link Zgłoś
delete_pis Re: Jeszcze nie widziałem Kaczora tak zdenerwowan 13.10.07, 00:01 a ja widzialem...to było po tym jak mu ziobro powiedział ze ma hiva i rzezaczke . Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Ale kaczor dostał w tyłek!!! 12.10.07, 21:10 Jezus, Maria, nie spodziewałem się, że Kaczyński aż tak dostanie w tyłek! Popełnił mnóstwo błędów i nie był w stanie odpowiedzieć na argumenty Tuska. Jedyne, co był w stanie powiedzieć, to slogany... Zresztą, co się dziwić - intelektualnie stoi cieniutko, merytorycznej podbudowy mu nie staje, a fakty są przeciwko niemu. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Ale kaczor dostał w tyłek!!! 12.10.07, 21:17 No no, bałem się że Tusk da ciała i będzie miałki, a Kaczor zagbnie go typowymi, pisowskimi sztuczkami socjotechnicznymi i wprawnym odwracaniem ogona. A tu niespodzianka, Kaczka zaczęła pod koniec (dosłownie, cóż za skrzek!) cienko śpiewać i praktycznie od początku do końca pluła głupimi sloganami z których publiczność miała kupę uciechy :D Brawo Tusk, powiem szczerze, że jestem mile zaskoczony :D Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Ale kaczor dostał w tyłek!!! 12.10.07, 21:24 e-maxim napisał: > > Brawo Tusk, powiem szczerze, że jestem mile zaskoczony :D Szkoda, ze Tusk tak pózno zdolal blysnac politycznymi zdolnosciami, bedzie trudno to nadrobic w tydzien, ale koncówke ma dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.s Re: Kaczynski lezy na lopatkach 12.10.07, 22:20 tambylec napisał: > Kaczynski lezy na lopatkach, lezy i kwiczy ... nie masz racji! kaczynski lezy i .... kwacze :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Prawica vs. Prawica! 12.10.07, 21:39 centrolew napisał: > Nic dobrego nie może wyjść z rozmowy prawicowego ekstremisty z prawicowym > ciamciaramcią. Też się spodziewałam ciamciaramci... a tu SuperDonald! Rozwalił kaczora na drzazgi. Znakomicie przygotowany, z obrazowym przekazem konkretnym, co nawet do matoła dotrze. Z luzem, refleksem, dowcipem. No po prostu dobry gospodarz,a naprzeciw niego sfrustrowany starszy pan, któren wychodzi z siebie, bo mu nie wychodzi... Zaskoczył mnie i zachwycił Donald ten mimo, żem tyż centrolew. Odpowiedz Link Zgłoś
k.jurek Re: Komedyję czas już zacząć 12.10.07, 23:05 Jeśli PIS nie wygra wyborów w taki sposób, żeby móc samodzielnie rządzić to niestety ja już w swoim życiu nie doczekam się Polski bezpiecznej bez bandziorów i złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
kilorg01 Re: Kaczyński-Tusk: niech zwycięży najlepszy! 12.10.07, 22:41 PREMIER NIE KŁAMIE Nigdy z Samoobroną Nigdy z z Lepprem Nie miszzkam sam Nie jstem gejem Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 19:58 czy to tak trudno sie domyslic, ze byloby wygodniej czytac gdyby relacja byla ulozona od gory do dolu a nie od dolu do gory, czy wy tam w GW na glowie stoicie jak to piszecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy 2:0 dla Tuska 12.10.07, 20:22 W drugim pytaniu znów Tusk wypunktował Kaczyńskiego. Jestem naprawdę zaskoczony przygotowaniem Donalda.... Spokojem i merytoryką.... Ale ciekawe co będzie dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
semafor.semafor Re: 2:0 dla Tuska 12.10.07, 21:24 Tusk górą. 5:0. To jest klęska premiera. Mają rację ci, którzy piszą, że Kaczyński jest mocny tylko, kiedy sam rzuca oskarżenia. Przyciskany o konkrety na temat własnych działań całkiem się zapowietrzył. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Tusk wygrał bo nic NIE ROBI 12.10.07, 21:54 a kto nic nie robi ten się nie myli. Kaczka przegrał dlatego, że nie mógł się przyczepić do działań Tuska bo takowych NIE MA. Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaw Re: Niech zwycięży lepszy :) 12.10.07, 20:03 Donald Donald Donald Donald Donald !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uhder Re: Niech zwycięży lepszy :) 12.10.07, 20:11 Jarek, Jarek, Jareeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Do boju do boju... Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Re: Niech zwycięży lepszy :) 12.10.07, 21:30 Bielo dwoch, ale kaczka na mecie byla 10-ta! Az mi sie go zal zrobilo... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:07 g..... mnie obchodzi ta cała debata. Jak się można fascynować czymś takim. które miejsce zajmie Kubica? czy powiniem grać Żurawski? czy Tusk wygra z Kaczyńskim? A CO TO MNIE OBCHODZI!!!! A na dworzu jesień... Odpowiedz Link Zgłoś
raporter Kaczyński troche pozolkl?!? 12.10.07, 20:09 Czy mi sie wydaje czy premier jest troche pozolkly?!? Moze on zle znosi trzymanie wladzy?!? Odpowiedz Link Zgłoś
ta_blo Re: Kaczyński troche pozolkl?!? 12.10.07, 20:21 Na to wyglada - mamy zoltego premiera. No i wyszlo - mamy druga Japonie :P Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Kaczyński troche pozolkl?!? 12.10.07, 21:38 ta_blo napisał: > Na to wyglada - mamy zoltego premiera. > No i wyszlo - mamy druga Japonie :P A może to ta choroba z Filipin? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 a g.... mnie to wszystko obchodzi. Smiechu warte 12.10.07, 20:09 Relacja na żywo... Czy Państwa dzinnikarzy naprawdę to interesuje? Czy tylko z zawodowego obowiązku? Odpowiedz Link Zgłoś
smoova Re: Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:09 buahaha, dwa kaczory i oba seplenia :) Ale bardziej boje sie Jarka. so, go Donald go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Tusk bredzi i klamie o liberalizmie 12.10.07, 20:11 PO i liberalizm dobre sobie to pseudo liberalna populityczna solcjalistyczna partyjka prawdziwi liberalowie sa w UPR Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Moja ocena 12.10.07, 20:11 Pierwsze pytanie: 0:0 (kiepsko się zapowiada) Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Pierwsze dla Tuska 12.10.07, 20:13 Pierwsze pytanie zdecydowanie dla Tuska, który wypunktował. Pytania wzajemne bez wskazania zwyciezcy Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Drugie pytanie 12.10.07, 20:19 1:0 dla Kaczki (Tuska zżerają nerwy) Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Re: Drugie pytanie 12.10.07, 20:31 Że co? Akurat Tusk jest oazą spokoju! :) Przyjacielu ogladasz inny program Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Podsumowanie pierwszej rundy 12.10.07, 20:23 Wzajemne okładanie bez ładu i składu. Publika poniżej dna (wycia - chociaż w regulaminie były wykluczone). W sumie -1:-1 :-( Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Druga runda - pytanie pierwsze Olejnik 12.10.07, 20:27 1:0 dla Kaczki Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Druga runda - pierwsze pytanie Kaczki 12.10.07, 20:30 1:0 dla Kaczki (niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Druga runda - drugie pytanie Kaczki 12.10.07, 20:39 0:0 (Tusk niepotrzebnie dał się wybić z rytmu) Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Druga runda - podsumowanie 12.10.07, 20:43 Arytmetycznie 3:0 dla Kaczki, podsumowując jednak dałbym nie więcej niż 2:0, dla Kaczki, niestety... No, dla pocieszenia Tuska mogę dać 2:0,5 Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Trzecia runda - pytanie pierwsze Skowrońskiego 12.10.07, 20:47 1:0 dla Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Trzecia runda - pytanie pierwsze Tuska 12.10.07, 20:49 1:0 dla Kaczki Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Trzecia runda - pierwsze pytanie Kaczki 12.10.07, 20:53 1:0 dla Tuska (Kaczka sama się podłożyła pytaniem) Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Trzecia runda - drugie pytanie Kaczki 12.10.07, 20:56 1:0 dla Tuska (Kaczka popełnia samobója) Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Trzecia runda - drugie pytanie Tuska 12.10.07, 20:59 1:0 dla Kaczki (tym razem Tusek się podkłada) Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Trzecia runda - podsumowanie 12.10.07, 21:05 Arytmetycznie 3:2 dla Tuska, realnie także lekka przewaga Tuska nad Kaczką, chociaż końcówka należała do tego ostatniego. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Podsumowanie 12.10.07, 21:09 Po równo Wprawdzie Tusk wydawał się bardziej rozluźniony, pomagała mu publiczność, ale unosił się nad nim (za nim?) duch chorego na filipinkę. Kaczka mamrotała swoje, miała przeciwko sobie publiczność, ale jej argumenty mogą trafić do wielu. Organizacja - żenada, jeszcze gorzej niż poprzednio. Tym razem Olejnik była trzeźwa i potrafiła doliczyć do dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Moja ocena 12.10.07, 22:41 Kim był ten pan z którym rozmawiał Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Donald wygrywa!!!!!!!!!!!!!!Brawo! 12.10.07, 20:15 Kaczka się skończyla!! Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:17 Donald dobrze punktuje Kaczynskiego :-)) Zobaczymy dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaw Re: Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:18 Donald górą - winna Platforma hihhihihhhhhhhhh !!!! Wyście Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:18 Jak miło patrzeć jak się kaczka kończy!! Odpowiedz Link Zgłoś
delete_pis Tusk go roznosi!!!!!!!! 12.10.07, 20:17 Brawo Donald!!!!!!!!!!!! ta kartoflanka lezy i kwiczy na poczatku debaty... kaczka wypunktowany po kilku starciach!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Tusk masakruje Kaczora 12.10.07, 20:18 Tusk najzwyczajniej w świecie masakruje Kaczora. Tylko pióra lecą! Po prostu knock-out!! Wezwijcie lekarza, bo Kaczorek chyba nie przeżyje. Odpowiedz Link Zgłoś
julia745 Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:18 Brawo,Tusk. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaw Re: Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:19 Tusk jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
delete_pis Go go go Donald!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.07, 20:19 Dobij dziada...dobij sqwysyna...jest zerem smiec!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malenstwo_9 Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:20 Kaczyński powiedział, że plan 3 mln mieszkań to był plan na 8 lat rządów - cóż za zuchwałość - przecież kadencja trwa 4 lata!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaw Re: Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:21 A mieszkania są ale po 3 mln doooooobre Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaw Re: Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:22 Co Kaczyński ma w buzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
indyck Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:21 Rewelacja!!!! Donald tłucze Kaczora!!!!!!!!!!!!!!!! I oby tak dalej. Moze zmienie sympatie z sld na po.... Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaw Re: Kaczyński- Kompromitacja!!!!! 12.10.07, 20:23 No Monia nie spal się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
delete_pis Nie zwalniaj debaty brnac w szczegoły 12.10.07, 20:23 Donald Nie wdawaj sie w bezsensowne procenty...wal faktami, szybkosc!!! jedz po nim aparatem ubeckim i naruszeniami konstytucji!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ta_blo Gołota wymieka 12.10.07, 20:23 Gołota przy Tusku to maly pikus. Kaczynski stoi w rogu i dostaje cios za ciosem ... niedlugo zaczna go liczyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:23 Kaczynski ... demagogia, demagogia, demagogia ... zalosny kwak Kaczora Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaw Re: Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:26 Kaczyński wyuczony w kółko mówi to samo Odpowiedz Link Zgłoś
mmadi Re: Kaczyński-Tusk: debata minuta po minucie 12.10.07, 20:27 DONALD RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
delete_pis Doni trzymaj styl!!!! 12.10.07, 20:25 Nie daj sie poniesc wqwowi...wygrywasz człowieku!!!!!! masz go i trzymasz za jaja !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek802 [...] 12.10.07, 20:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Oto quiz: 12.10.07, 21:20 ktory prezydent Polski odznaczyl orderami oficera Wehrmachtu przeciwko czemu protestowaly srodowiska kombatanckie? Odpowiedz Link Zgłoś
qkasperq PO - PiS 12.10.07, 21:39 PO - publicznosc Donalda Tuska była widac bezczelna i chamska. tego nie da sie ominac, jesli chca rzadzic to wspołczuje Polsce z takimi ludzmi. banda warchołow ktora mozliwie była tak nastawiona przez sojego wodza Donalda. a po drudie Tusk był chyab nie przygotowany w 100% tylko w jakiejs połowie i snucie oszczerstw o pistolecie chyba tylko pokazało ze ta partia lubi kłamac i to przed cała polska. PiS - fakt likwiduje korupcje, co pokazuje bardzo sutecznie. jesli chodzi o debate tez nie byli przygotowanie w 100% ale mieli przewage. i tu uwazam ze byli lepiej przygotowani niz konkurencja. takze tu apel do ludzi PO nie badzcie takimi warchołami bo niestety nie da sie z wami zadzic w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś