Dodaj do ulubionych

Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole"

13.10.07, 15:32
Panie Szzcygło pan chyba nigdy nie był na stadionie bo chrzanisz pan takie
farmazony że zal pupe ściska.
Może po prostu wypadałoby po prostu przyznać się do tego że nie wiem "premier
miał słabszy dzień" głowa go bolała (bo miał okres albo PMS w jego przypadku
odpada ;) ) niż charzanic takie niestworzone bujdy.
Obserwuj wątek
    • gamon0 Napastliwy Tusk i jego rozwydrzeni kibole... 13.10.07, 15:32
      Napastliwy Tusk i jego rozwydrzeni kibole...
      • wet3 Re: Napastliwy Tusk i jego rozwydrzeni kibole... 13.10.07, 15:34
        A mnie sie wydaje, ze to byli platni klakierzy.
        • kontestujacy To sztabowcy PiS chcieli publiczności 13.10.07, 15:41
          A mnie się wydaje, a nawet jestem pewien, że pulicznośc stanęła na wysokości
          zadania.Przypominam, że to sztabowcy PiS chcieli miec publiczność.
          Liczyli, że ich publiczność będzie tak samo aktywna jak w debacie Kaczyńskiego z
          Kwasniewskim, a tu się okazało, ze nagle ludzie PO sa lepiej zorganizowani,
          odważniejsi i wspierający swojego lidera.
          Kto publicznością wojuje od publiczności ginie.

A jak chcecie obejrzec kiboli to obejrzyjcie ostatni mecz Legii w Pucharach. Tam
          macie kiboli i wtedy porozmawiamy. Wskażecie mi podobieństwa populiści!
          • realista1000 chceli kulturalnej publiki a nie ryczących osłów 13.10.07, 15:45
            • sstepniewski Re: chceli kulturalnej publiki a nie ryczących os 13.10.07, 15:47
              Wreszcie mamy powod dlaczego Kaczynski zrobil siebie glupka -
              publicznosc mu przeszkadzala... Argument tej samej klasy jak
              wytlumaczenie gdzie sa te 3 mln mieszkan...
              • autor_autor Re: chceli kulturalnej publiki a nie ryczących os 13.10.07, 15:56
                Publiczność Kaczora była niewiele lepsza, jeśli nie gorsza: to oni krzyczeli "na kolanach" (albo "na kolana", nie słyszałem dokładnie) gdy Tusek mówił o polityce zagranicznej, to oni śmiali się, gdy Tusek mówił o miłości do Polski. Naprawdę chwalebne zachowanie.

A Szczygło jak zwykle ośmiesza siebie i swoją formację - tekst o sprawdzaniu życiorysów to woda na młyn dla tych, którzy mówią o paranoi jaką ma PiS na tym punkcie. Oczywiście Szczygło nie mówił tego dosłownie (chyba, choć jak go znam to nie jestem tego taki pewien), ale pokazuje to tok rozumowania jaki mają członkowie partii Kaczyńskich: życiorysy, teczki, agenci, rodzice, dziadkowie, itp. itd.
                • atomm Kartofle z PiS - wasz czas sie juz skonczyl... 13.10.07, 16:12
                  Nic dodac nic ujac...
                  • badacz2000 !!! SONDAŻ - wybierz zwycięzcę debaty 13.10.07, 16:25
                    Który z polityków Twoim zdaniem zwyciężył w debacie?
                    www.cbop.pl/wynik21_debata_kaczynski_tusk.html
                    • centrolew To prawda, Tusk przyprowadził hołotę! 13.10.07, 18:27
                      To jest akurat prawda - za Tuskiem wyło jakieś bydło. W moich oczach za takie
                      zagranie poniżej pasa dużo stracił. Tylko całkowite nieprzygotowanie
                      Kaczyńskiego do debaty uratowało mu skórę...

Ciekawe kto dziś pamięta, CO mówił Tusk? ...nic! To były gładkie formułki
                      przygotowane przez speców od wizerunku. Zero konkretów.
                      • kot9999 pis wyje z beznadzieji i z bezsilnosci po debacie 13.10.07, 18:52
                        pis wyje z beznadzieji i z bezsilnosci po debacie :-)
                        • seroo1 Kibole? Szczygło, się ciesz, ze mnie tam nie było. 13.10.07, 21:19
                      • flash3r Szczygło ma rację 13.10.07, 18:53
                        Z tym, że po obu stronach było bydło.

Jak oglądam debatę to chcę słyszeć tylko głos Tuska albo Kaczyńskiego, a nie
                        jakiegoś osła (nie ważne po której stronie)
                        • sokolasty Re: Szczygło ma rację 13.10.07, 19:03
                          Szczygło ma rację, a w zasadzie pół racji. I Kaczyńskiemu przerywano, i Tuskowi
                          ("na kolanach, na kolanach!" w kontekście polityki SZ oraz "czas, czas!" kiedy
                          Tusk się nie mieścił w swoim) - ale o tym panu Szczygle, politykom PiSu i
                          coponiektórym forumisiom jakoś zająknąć się nie wypada.

Moja subiektywna ocena dotychczasowych debat:
                          Kaczyński:Kwaśniewski 6:4
                          Kaczyński:Tusk 2:8
                        • kolargolo Tacy kibole jak minister gospodarki morskiej? 14.10.07, 09:36
                          ktory krzyczal Sieg Heil z hiterowskim pozdrowieniem a w nagrode
                          Kaczynski dal mu stolek ministra? Czy moze chodzilo o jakis innych
                          kiboli?
                      • rridd Re: To prawda, Tusk przyprowadził hołotę! 13.10.07, 21:10
                        ja pamiętam i wielu, wielu innych, logicznie myślących osób. Polska w Unii
                        Europejskiej, będąc już 3 lata niech w końcu wykorzysta swoją szansę i stanie
                        się bardziej rozwiniętym państwem i wykorzysta szanse jakie nam daję UE. Trzeba
                        uprościć przepisy, zmniejszyć udział państwa w życiu gospodarczym itd. Co
                        ograniczy również korupcję. Kolejnym czynnikiem jest ograniczenie ilościowo, a
                        przez zniesienie oraz uproszczenie wielu przepisów- jakościowo, administracji;
                        zwłaszcza rządowej, co ograniczy korupcję na najwyższych szczeblach władzy.A
                        propagandowe myślenie wyborców pis to jałowa papka tak jak ich mózgi.
                      • vishna Re: To prawda, Tusk przyprowadził hołotę! 14.10.07, 12:53
                        > To jest akurat prawda - za Tuskiem wyło jakieś bydło. W moich oczach za takie
                        > zagranie poniżej pasa dużo stracił.

lol, za Tuskiem siedzieli wyborcy PiS :D

> Ciekawe kto dziś pamięta, CO mówił Tusk? ...nic! To były gładkie formułki
                        > przygotowane przez speców od wizerunku. Zero konkretów.

Za to z ust Kaczyńskiego wiemy, że Gdańsk chce Tusk do Niemiec przyłączyć.
                  • konread Re: Kartofle z PiS - wasz czas sie juz skonczyl.. 13.10.07, 16:32
                    Język PISuarowej propagandy jest istotnie anie Szczygło, niczym ze stadionowych
                    boisk, i to nie widzów a samej wierchuszki, pana nie wyłączając!!!
                    • krzych.korab To wstyd aby minister nie widział kiboli.Co on wie 13.10.07, 16:50
                      o kraju ?
                      • sumienie.lk Nie mam pretensji do Szczygły - to służalczyk 13.10.07, 17:10
                        Ten facet nie wypowiada własnych opinii, a jedynie to, co mu każą
                        mówić bracia Kaczyńscy. Żal mi faceta, bo wygląda na niegłupiego i
                        chyba rozumie swoją dziwaczną rolę w rozgrywce, jaką prowadzą Lech i
                        Jarosław Kaczyńscy z 80 % Polaków.
                    • maruda.r Dlaczego klaka PiS była tak niemrawa? 13.10.07, 16:51
                      konread napisał:

> Język PISuarowej propagandy jest istotnie anie Szczygło, niczym ze stadionowych
                      > boisk, i to nie widzów a samej wierchuszki, pana nie wyłączając!!!

Kibice PO reagowali żywiołowo, czego się nie da powiedzieć o kibicach PiS.
                      Czyżby klakierom PiS zabrakło animuszu, bo w telewizji nie wypadało przystawiać
                      im pistoletu do potylicy?

• drbob20 Re: Dlaczego klaka PiS była tak niemrawa? 13.10.07, 20:06
                        maruda.r napisał:

> konread napisał:
                        >
                        > > Język PISuarowej propagandy jest istotnie anie Szczygło, niczym
                        ze stadio
                        > nowych
                        > > boisk, i to nie widzów a samej wierchuszki, pana nie
                        wyłączając!!!
                        >
                        > **************************************
                        >
                        > Kibice PO reagowali żywiołowo, czego się nie da powiedzieć o
                        kibicach PiS.
                        > Czyżby klakierom PiS zabrakło animuszu, bo w telewizji nie
                        wypadało przystawiać
                        > im pistoletu do potylicy?
                        >
                        SZCZYGLO = PIERDZIDLO = DO WIEZIENIA
                        • forumm NA WYBORY!!!!! 13.10.07, 21:43
                          NIE IDZIESZ NA WYBORY = GŁOSUJESZ NA PIS !!!!

Zobacz kto popiera PO!!
                          Swój głos poparcia dla Platformy oddali:

1.Filip Bajon - reżyser
                          2.Artur Barciś - aktor
                          3.Marcin Baszczyński - piłkarz
                          4.prof. Andrzej Blikle - cukiernik
                          5.Iwo Byczewski - b. ambasador RP w Belgii
                          6.prof. Zbigniew Ćwiąkalski - prawnik
                          7.Dariusz Dziekanowski - trener piłkarski
                          8.Norbert Dudziuk "Norbi" - piosenkarz
                          9.Tomasz Frankowski - piłkarz
                          10.Iwona Guzowska - bokserka
                          11.Tomasz Iwan - piłkarz
                          12.Tomasz Karolak - aktor
                          13.Cezary Kucharski - menedżer piłkarski
                          14.Paweł Kukiz - piosenkarz
                          15.Janusz Kupcewicz - trener piłkarski
                          16.Antoni Libera - pisarz
                          17.Tomasz Lipiński - muzyk rockowy
                          18.Włodzimierz Lubański - menedżer piłkarski
                          19.Olaf Lubaszenko - aktor
                          20.Piotr Machalica - aktor
                          21.Anna Nehrebecka - aktorka
                          22.Marian Opania - aktor
                          23.Zbigniew Preisner - kompozytor
                          24.Urszula Sipińska - piosenkarka
                          25.Grzegorz Skrzecz - b. bokser
                          26.Jacek Stachurski - piosenkarz
                          27.Tomasz Stockinger - aktor
                          28.Andrzej Strzelecki - aktor
                          29.Danuta Szaflarska - aktorka
                          30.Janusz Tylman - kompozytor
                          31.Krzysztof "Diablo" Włodarczyk - bokser
                          32.Leszek Wójtowicz - poeta
                          33.Wiktor Zborowski - aktor
                          34.Prof. Andrzej Zoll - prawnik

21. października oni wszyscy zagłosują na PO.
                          Nie zostań tego dnia w domu!

• indeed4 N_A__ W_Y_B_O_R_Y_!!!!! 14.10.07, 11:43
                            forumm napisała:

NIE IDZIESZ NA WYBORY = GŁOSUJESZ NA OJCA RYDZYKA !!!!
              • an1005 Re: chceli kulturalnej publiki a nie ryczących os 13.10.07, 18:28
                > Kaczynski zrobil siebie glupka -
                > publicznosc mu przeszkadzala...
                A w realizacji szczytnych zamiarow stworzenia znakomicie
                prosperujacego kraju przeszkadza mu ta wredna czesc narodu co to sie
                niechce podporzadkowac.
              • wami41 Re: Kupa durniow 13.10.07, 23:14
                sstepniewski napisał:

> Wreszcie mamy powod dlaczego Kaczynski zrobil siebie glupka -
                > publicznosc mu przeszkadzala... Argument tej samej klasy jak
                > wytlumaczenie gdzie sa te 3 mln mieszkan...

W kapitalizmie zyjesz idoto? Co Premier ma do ilosci mieszkan. Zarob
                sobie i kup a nie p.... z wyciagnieta lapa.
                • whitenegger Re: Kupa durniow 13.10.07, 23:40
                  Jak nic nie ma to po kiego ch.ja obiecuje?
                  • wami41 Re: Burdel nie kapitalizm 14.10.07, 12:27
                    whitenegger napisał:

> Jak nic nie ma to po kiego ch.ja obiecuje?

Kto i komu obiecywal? Ja nic takiego nie przypomniam sobie. Wiem, ze
                    w kapitalizmie premierzy i prezydenci nie maja nic wspolnego z
                    rozdawaniem mieszkan. Wy slyszycie to co chcecie slyszec.Chcecie
                    kapitalistycznych zarobkow a mozgi wasze sa nastawione na socjalizm.
                    Nalezy wam sie mieszkanie, "godziwa placa", dobra fura, bezplatne
                    szkolnictwo i opieka lekarska. To burdel nie kapitalizm.
                    • whitenegger Re: Burdel nie kapitalizm 14.10.07, 22:02
                      Widzę, ze sklerozę masz jak cholera. Kaczyński osobiście to obiecywał.
                      Mieszkanie kupiłem sobie sam a właściwie będzie moje za 20 lat jak je spłacę.
                      Opieki lekarskiej nie ma bezpłatnej - z każdej mojej pensji mam odciąganą
                      składkę zdrowotną. Poza tym to PiS twierdzi, że PO chce prywatnych szpitali i
                      pomocy tylko medycznej tylko za pieniądze (obejrzyj spoty) i nie mów mi, że to
                      nie prawda. Zapomniałem schizofrenia Cię toczy.
                • wielki_czarownik Głupi jesteś jak but 14.10.07, 17:36
                  Ogólnie pojęta władza może ułatwić proces nabywania mieszkań - np. poprzez przeznaczenie na sprzedaż ziemi należącej do Skarbu Państwa i ułatwienie odrolnienia gruntów. Już to spowoduje spadek cen. Ponadto mogą wprowadzić ulgi podatkowe - np. odliczenie X złotych od podatku PIT dla spłacających kredyty mieszkaniowe. Mogą też stworzyć jakąś spółkę Skarbu Państwa, budować mieszkania i sprzedawać z małą marżą!
                  Możliwości jest sporo, tylko trzeba się zająć poważnymi sprawami a nie szukaniem teczek i haków na każdego!
            • rychusa Re: chceli kulturalnej publiki a nie ryczących os 13.10.07, 16:02
              Tragedia....dostal po doopie merytorycznie to kto winien? ? ? No juz nie moze
              byc PO winna...i nie moze byc winna Samoobrona ani nawet LPR.Winni sa
              kibice....panie szczyglowski ...czy jakos tak...co pan w tym rzadzie robisz?Pan
              sie lepiej zajmij wojna w Afganistanie i Iraku bo cos slabiutko to wyglada.Nawet
              nam ostatnio ambasadora ustrzelili a pan tu pierd....lisz,ze kibice...Sam pan
              jestes kibic.Problem w tym,ze trzeba wiedziec komu przyklasnac.
            • haryjesion Panie Szczygło, widział Pan kiedyś kibola? 13.10.07, 16:09
              Na żywo? Stał obok "klatki"?
            • kralik111 Re: chceli kulturalnej publiki a nie ryczących os 13.10.07, 17:33
              Tales, ogladnij sobie na youtube fragmenty wczorajszej debaty,
              publika kaczynskiego ryczala tam jak stado zazynanych swin, publika
              Tuska ladnie dopingowala swojego lidera wlaczajac sie do dyskusji w
              sposob merytoryczne i rzeczowy.
            • wikal Re: chceli kulturalnej publiki a nie ryczących os 13.10.07, 19:45
              Myśleli, że młodzieżówka PO będzie siedziała cicho i grzecznie
              słuchała premiera, a może jeszcze nagradzała go oklaskami? Żarty was
              się trzymają pisiaki! Dlatego młodzi na was nie głosują. Nic nie
              stało na przeszkodzie, żeby młodzieżówka pisu kibicowała w sposób
              podobny. Mnie by to nie przeszkadzało. To nie były rozmowy panienek
              na pensji na temat: co włożyć na pierwszy bal. To była bezpardonowa
              walka polityczna, a dla Tuska sprawa życia i śmierci. Gdyby
              przegrał, byłby to jego koniec. Przyczyny klęski pana premiera
              wyjaśnił prosto Piotr Semka, a jego chyba o sympatię do Tuska
              posądzić się nie da. Po prostu pan premier zlekceważył szefa PO, nie
              przygotował sie do debaty, myśląc pewnie, że głupiego Donka załatwi
              swoimi sloganami w 5 minut. Zachowywał sie wobec niego arogancko i
              zarozumiale, bez klasy. Złośliwe "panie Donaldzie" miało chyba Tuska
              wyprowadzić z równowagi, ale okazało sie tylko niegrzeczne i głupie.
              Zrobiło fatalne wrażenie na widzach debaty, tak jak ta
              żałosna "konferencja prasowa", na której premier oglosił swoje
              zwycięstwo. Na jakiej podstawie? Jarosław Kaczyński żyje w
              nieprawdziwym świecie. Otaczają go podobni do ciebie klakierzy,
              którzy nie skrytkują, nie pisną ani słówka przeciwko temu "słońcu
              Tatr" i takie są skutki. W prawdziwym świecie pan Kaczyński okazał
              sie nieudolny. I jak już sie nie macie do czego przyczepić, to
              wymyślacie publicznośći. Jak pan premier taki delikatny, to niech
              zrezygnuje ze stanowiska, bo na tym co jest, jeszcze nieraz dozna
              przykrości, nawet jeśli weźmie wszystkich "za twarz". I ta porażka
              niczego pana premiera nie nauczyła. Dzis znowu wyzywał rywala, te
              słowa o grabieniu i korycie... Naprawdę zachowanie nieładne,
              aroganckie, nie umie ukryć wściekłości po porażce. A "kiboli"
              faktycznie na oczy nie widział i na uszy nie słyszał. Inaczej pan
              Szczygło nie opowiadałby takich głupot.
          • gamon0 PiS oczekiwał po PO kulturalnej publiczności... :) 13.10.07, 15:45
            A tu masz babo placek... Tusk nazbierał kiboli pod budką z
            piwem... :)))
            • rychusa Re: PiS oczekiwał po PO kulturalnej publiczności. 13.10.07, 17:10
              hihihihi...fajny masz nick.Apropos "tych spod budki z piwem"...wielu tam
              myslacych trzezwiej niz pan szczyglowski i Air Duck Double razem wzietych.
            • wikal Re: PiS oczekiwał po PO kulturalnej publiczności. 13.10.07, 19:50
              Naprawdę, daj już sobie spokój, bo brakiem argumentów szkodzisz
              swojemu idolowi. Poza tym publicznośc pisu też ryczała, tyle, że
              mniej ich przyszło. Mnie to nie przeszkadzało.
          • bespowrotnie tak wielokrotnie widzieliśmy rękoczyny, ale 13.10.07, 16:32
            na zjazdach PIS-u z rąk zwolenników Jarka Karczyńskiego na dziennikarzach którzy
            tylko poruszyli nazwisko Tusk,

PIS-owcy lepiej nie mówcie o mordach kiboli bo po prostu obrażacie naród,
            obywateli po prostu mocno zdegustowanych tym co robicie.
            • misiek197 Re: tak wielokrotnie widzieliśmy rękoczyny, ale 13.10.07, 17:07
              Nie rozumiem o czym jest ta dyskusja. PiS-owcom nie odpowiada zachowanie się
              publiczności popierającej PO? A co miała ona robić w studio TV ich zdaniem:
              recytować wierszyki? A czy KC PiS
              odpowiada codzienne zachowanie ich czołowych szczekaczek: Jacka K. oraz ministra
              zero?! Ci dwaj opluwają ludzi bez żadnego dowodu, zaś Pan Prezes deklaruje, że
              nie spadnie im włos z głowy! Zabolało, gdy okazało się, że prawo Kalego może
              także zadziałać w drugą stronę!!
              Tak na marginesie. Bardzo spodobała mi się wypowiedź przedstawiciela miłościwie
              nam (jeszcze) panujących, że "...prezes Urbański nie sprawdził uczestników tego
              spotkania..." czy jakoś tak. No jak to, kto zawalił sprawę - dlaczego niepewne
              imperialistyczne elementy zostały wpuszczone do studia? Gdzie było Gesta... o
              przepraszam CBA, dlaczego nikt z nich nie miał rekomendacji od Ojca Dyktatora?
              Moim zdaniem to skandal!
          • wami41 Re: To sztabowcy PiS chcieli publiczności 13.10.07, 23:13
            kontestujacy napisał:

> A mnie się wydaje, a nawet jestem pewien, że pulicznośc stanęła na
            wysokości
            > zadania.

Tak cie sie wydaje. Publicznosci praktycznie nie bylo, byla BOJOWKA,
            PRZYGOTOWANA BOJOWKA.Tego zabrania prawo, no ale to w cywilizowanych
            krajach. Polska do takich sie nie zlalicza.
            • whitenegger Re: To sztabowcy PiS chcieli publiczności 13.10.07, 23:44
              I dlatego tę bojówkę z PiS wyrzucono ze studio i zostawiono tych najmniej
              hałaśliwych
            • adas313 Re: To sztabowcy PiS chcieli publiczności 14.10.07, 01:07
              Skoro debatę zorganizowano tak, że zaproszono też kibiców uczestników, to chyba
              było do przewidzenia, że ci kibice mogą zostać też przygotowani do debaty.

Czyżby PiSowscy geniusze PRu tego nie przewidzieli i teraz toczą pianę w
              bezsilnej frustracji?
            • boggie Re: To sztabowcy PiS chcieli publiczności 14.10.07, 10:59
              wami41 napisal
              > Publicznosci praktycznie nie bylo, byla BOJOWKA,
              > PRZYGOTOWANA BOJOWKA.Tego zabrania prawo,

to co? trzeba ich z tej bojowki pozamykac najlepiej nie?
              aresztrowac odtrabic sukces w zdemaskowaniu ukladu
              a pozniej..
              ich po cichu wypuscic
              a gowno na nich pozostanie..

ty albo jestes glupi kaczy c h u j
              allbo
              gupia kacza PiSda

i tyle.

bez pozdrowien wami41 kaczy fanatyku z mozgiem wielkosci glowki mojego penisa..

--
              kazdy uczciwy obywatel tego kraju wie ze to JA mowie prawde!
              Zbigniew Z.ero
          • pompompom Re: To sztabowcy PiS chcieli publiczności 15.10.07, 13:32
            Albo publiczność pisu została uprzedzona, że ma być cicho, a
            publiczność PO odwrotnie, że dla lepszego odbioru, żywszej atmosfery
            powinni żywo i spontanicznie reagować.
        • kralik111 Re: Napastliwy Tusk i jego rozwydrzeni kibole... 13.10.07, 17:30
          wet3 napisał:

> A mnie sie wydaje, ze to byli platni klakierzy.

Tobie sie wiele wydaje, chociazby to, ze jestes czlowiekiem, a
          szczekasz jak bura suka :DDD

• stop_fotydze Szczygło: lizus i karierowicz 13.10.07, 16:54
        Jak dostał stołek po Radku, to zaraz się zrobił ekspertem od
        wszystkiego: od Wałęsy, od Dody, a teraz od publiczności Tuska. Czy
        to wypowiedź z cyklu "Metody obronności"... ? Niech on cicho siedzi,
        ten człowiek, bo to karierowicz jeden, niech się lepiej jeszcze
        stołka trzyma, póki może.
        A o kibolach to on ma wiedzę zerową, bo nigdy na żadnym meczu nie
        był, z z czytaniem gazet też krucho w tym rządzie (wyłaczając
        nieliczne wyjątki, np. Ziobrę ;D ). Niech ten człowiek się nie
        pokazuje, albo ewentualnie tylko w parze z Nelly Rokitą :/
        • adas313 Re: Szczygło: lizus i karierowicz 14.10.07, 01:09
          > od Dody, a teraz od publiczności Tuska

Jak widać na tym się choć trochę zna,
      • kralik111 Re: Napastliwy Tusk i jego rozwydrzeni kibole... 13.10.07, 17:28
        Zapomniaes dodac, ze zwolennicy kaczynskiego tez tam byli, i tez
        zachowywali sie jak kibole, z ta roznica,ze bylo ich mniej i mordy
        im opadly bedac swiadkami publicznego lania po mordzie ich
        zawodnika...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • porannakawa20 Re: Napastliwy Tusk i jego rozwydrzeni kibole... 13.10.07, 20:36
        gamon0 napisał:

> Napastliwy Tusk i jego rozwydrzeni kibole...

Ten bezczelny Tusk takie niewygodne pytania zadawał i punktował jak na rongu
        bokserskim - raz w nry, raz w kałdun, raz w facjatę.
        A biedny Kaczyński - cóż pogubił się i zapomniał jakie pytania miał zadać i
        zokautować tego bezczelnego i nieuznającego autorytetu samego Premiera - musiał
        zaparowane okulary plus pięć nakładać i czytać ściągi bo ten straszny Tusk tak
        bezczelnie pytania zadawał!!
      • ml2403 Re: Napastliwy Tusk i jego rozwydrzeni kibole... 13.10.07, 23:36
        To na pewno byli kosmici, którzy stworzyli na niewidocznej stronie
        księżyca układ z wyrzuconymi z planety XC23D456.
    • gamon0 Pewnie Tusk zebrał kiboli pod budką z piwem... :)) 13.10.07, 15:34
      • uookasz Re: Pewnie Tusk zebrał kiboli pod budką z piwem.. 13.10.07, 15:44
        po tym co piszesz widac ze pozbawiony jestes swojego zdania a powtarzasz po
        swoich ukochanych posłach. wysil sie troche.
        • bezczelnypolak1 Tusk przegra w niedzielę 13.10.07, 15:49
          • rychusa Re: Tusk przegra w niedzielę 13.10.07, 17:02
            a z kim walczy?bo nie jestem w temacie...
        • niestaly_czytelnik Tylko, że te pijackie ryki jakiegoś trolla za 13.10.07, 16:40
          Tuskiem (ciągle ryczał coś o "Samoobronie") brzmiały jak na
          stadionie. A czy kradzenie Kaczyńskiemu czasu na wypowiedź to jest
          jakaś mniejsza kradzież? Czy to nie jest przygrywka do metod jakie
          będzie stosować PO jak (o nie daj Panie Boże nigdy!) dojdzie do
          władzy?

Myślę, że o ile sam Tusk się tutaj wyjątkowo postarał (premier za to
          wyjątkowo olał - mimo to był remis), to jednak kibice PO odebrali
          nieco Tuskowi punktów jakie nabił, więc de-facto znów dał ciała.

• dzikowy Re: Tylko, że te pijackie ryki jakiegoś trolla za 13.10.07, 18:05
            niestaly_czytelnik napisał:

> A czy kradzenie Kaczyńskiemu czasu na wypowiedź to jest
            > jakaś mniejsza kradzież?

Robienie czego Kaczyńskiemu ??????
            Nie wiem, o czym mowa, ale brzmi groźnie, może nawet karalne:-D Ucz się języka,
            pisiorze.
          • wikal Re: Tylko, że te pijackie ryki jakiegoś trolla za 13.10.07, 19:54
            Muszę cię zmartwić - to są wrażenia twardego elektoratu pisu,
            którego nic nie ruszy. Nie było remisu, nie. I kibice Tuska niczego
            mu nie odebrali. Pokonane wczoraj pisiaki nie maja się do czego
            przyczepić, nie potrafia sie przynać do porażki, to wymyślają
            młodzieżówce PO. Żałosne to jest. Dajcie już spokój.
          • mirmat1 Chamstwo trenowalo wycie u Lisa 15.10.07, 07:42
            niestaly_czytelnik napisał:

> Tuskiem (ciągle ryczał coś o "Samoobronie") brzmiały jak na
            > stadionie. A czy kradzenie Kaczyńskiemu czasu na wypowiedź to jest
            > jakaś mniejsza kradzież? Czy to nie jest przygrywka do metod jakie
            > będzie stosować PO jak (o nie daj Panie Boże nigdy!) dojdzie do
            > władzy?
            M: Mozna bylo sie tego spodziewac ogladajac program Lisa "co z ta
            Polska". Te same mordy i to samo wycie na widowni.
            > Myślę, że o ile sam Tusk się tutaj wyjątkowo postarał (premier za
            to wyjątkowo olał - mimo to był remis), to jednak kibice PO odebrali
            > nieco Tuskowi punktów jakie nabił, więc de-facto znów dał ciała.
            >
      • dornjuan płyniesz ganmoniu 13.10.07, 16:32
        bo sam wiesz , że twoje argumenty obrażają 90% elektoratu
        PISdzielców.To są właśnie nieudacznicy spod budki z piwem
        którym "wielki wódz" obiecał piwo za darmo.
    • srebrnooki Kaczyński nie był w stanie zmierzyć się nawet z 13.10.07, 15:34
      publicznością, czyli tłem swego prawdziwego konkurenta. Więc Panie Szczygło co
      tak naprawdę w tam robił Kaczyński? Służył za wycieraczki w gmachu tvp?
    • fakej Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole" 13.10.07, 15:36
      No sorry Donaldusiu, ale każdy ma takie towarzystwo na jakie sobie zasłużył.
      Wczorajsza pyskówka z Kaczorem byłaby znacznie lepsza, gdyby nie stado wałków,
      których ze sobą przywlokłeś.
      • realista1000 "publika" PO godna swego wodza 13.10.07, 15:46
        • atomm PO nawet publicznosc ma lepsza niz PiS... 13.10.07, 16:16
          Kaczynski - zegnaj juz sie z urzedem
          Twoj czas juz minal...
    • sstepniewski Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole" 13.10.07, 15:39
      Te PIS-dzielce sa naprawde rozczulajace - od 2 lat ani raz nie
      slyszalem z ust takiego osobnika ze rozmowca ma chociaz czesciowo
      racje. A juz stwierdzenie , ze Urbanski nie sprawdzil zyciorysow
      jest tak samo smutne jak stwierdzenia Kaczynskiego w czasie debaty,
      ze za kazdym czlonkiem rzadu z Samoobrony poruszali sie
      funkcjonariusze z CBA. Pozostawiam to bez dalszego komentarza...
    • pixel48 Dla mnie ta publiczność była na miarę Kaczyńskiego 13.10.07, 15:42
      dokładnie tak jak PiS - nieważne, że głupio, byle głośno

www.koniecpisu.org
      • marcin5051 Re: Dla mnie ta publiczność była na miarę Kaczyńs 13.10.07, 15:56
        biedaczek! Czasem człowiek musi się dostosować do poziomu
        rozmówcy.Jak się gada z chamem to trzeba tak go traktować.Kaczki
        fruńcie stąd na bezludną wyspę, aa i weźcie ze sobą
        Szczygła.Zapomniał Kaczor jak tydzien temu przyprowadził swoją bandę
        głupoli?
    • kris2day Zenujaca publicznosc 13.10.07, 15:42
      Ponizej wszelkiej krytyki bylo zachowanie niektorych sympatykow PO,
      glosne odzywki w czasie gdy przemawia premier byly zwyczajnie
      chamskie.
      Wyczuwalo sie nerwowosc tej grupy, slychac tez bylo smiech ktory byl
      oznaka tej nerwowosci i nienawisci do przeciwnika. Naprawde bylo to
      zenujace
      • thorgal_aegirsson Re: Zenujaca publicznosc 13.10.07, 15:46
        "Ponizej wszelkiej krytyki bylo zachowanie niektorych sympatykow PO,
        glosne odzywki w czasie gdy przemawia premier byly zwyczajnie
        chamskie. "

Tiaaaaa, Kali ukraść krowy - dobrze. Kalemu ukraść krowy -
        niedobrze...
        • kris2day Re: Zenujaca publicznosc 13.10.07, 17:31
          Niezupelnie, tskie zachowanie jest niedopuszczalne w telewizyjnej
          debacie, to nie knajpa, i dotyczy to obu stron, tak sie sklada ze
          zwolennicy PO byli glosniejssi i bardziej chamscy
      • adas313 Re: Zenujaca publicznosc 14.10.07, 01:13
        Po prostu wzięli przykład z Sejmu.
        • wami41 Re: Mamy wlasnie taki poziom spoleczenstwa 14.10.07, 12:35
          adas313 napisał:

> Po prostu wzięli przykład z Sejmu.

Masz czlowieku problem, bo nie rozumiesz ze takie zachowanie poslow
          w czasie debaty w sejmie jest dopuszczalne, natomiast podczas debaty
          Premiera z kandydatem na premiera absolutnie nie.No coz, III swiat.
      • wami41 Re:Tusk przyprowadzil bojowke wyborcza 14.10.07, 12:32
        kris2day napisał:

> Ponizej wszelkiej krytyki bylo zachowanie niektorych sympatykow
        PO,
        > glosne odzywki w czasie gdy przemawia premier byly zwyczajnie
        > chamskie.
        > Wyczuwalo sie nerwowosc tej grupy, slychac tez bylo smiech ktory
        byl
        > oznaka tej nerwowosci i nienawisci do przeciwnika. Naprawde bylo
        to
        > zenujace

Nic dodac, nic ujac. Zenujace zachowanie bojowkarzy. Ale gdzie byli
        moderatorzy???Dlaczego dopuszczono do sytuacji gdzie holota kipiaca
        nienawiscia, wrzeszczala, wyla i tupala a nikt nie reagowal? Trzeci
        swiat, ponizej standartow w cywlizowalnych spolecznosciach.
    • realista1000 "szalikowcy"Tuska reagowali jak barany i 13.10.07, 15:43
    • emka44 Czy premier przeprosił już za kłamstwa o KRUS? 13.10.07, 15:45
    • emka44 Czy muszę tolerować Kurskiego za kłamstwa o Tusku? 13.10.07, 15:47
      nie!
      • 1zorro Panie Szczyglo, za to premier byl jak baran! 13.10.07, 15:49
        a panu to tez sie w przemowieniach niezle chrzani....Jaki wodz takie
        owieczki....
    • bezczelnypolak1 Tusk to idol dresiarzy. Wczoraj to było widać 13.10.07, 15:48
      • 1zorro Re: Tusk to idol dresiarzy. Wczoraj to było widać 13.10.07, 15:50
        za to kaczor to idol NKWDzistow. To tez widac.
    • bezczelnypolak1 Czas Tuska sie nie zacznie 13.10.07, 15:50
      • 1zorro Re: Czas Tuska sie nie zacznie 13.10.07, 15:51
        zmien lepiej "nika" na glupipolak1....
      • malapsotka Re: Czas Tuska sie nie zacznie 13.10.07, 19:33
        Zacznie sie, zacznie!
      • wikal Re: Czas Tuska sie nie zacznie 13.10.07, 19:57
        To nieważne, ważne, żeby skończył się czas Kaczyńskich, tej
        napuszonej, aroganckiej, zakompleksionej i kompromitującej Polskę
        władzy.
    • xero_kurduple_psy_putina Brawo publicznosc:)))) 13.10.07, 15:51
      Publicznosc była swietna i reagujaca zywiołowo jak na debate przedwyborcza
      przystało.
      Widac knyp kartoflanka osrana nie jest przyzwyczajony do tego ze ktos inny niz
      on zbiera brawa a jemu dostaja sie gwizdy i buczenie.
      Ciekawe co by powiedzieli ci kulturkampfowi pisdowscy haukacze gdyby to Tuska
      wygwizdywano??: "oto zdrowa reakcja patriotycznie nastawionych młodych
      polaków".Hipokryzja tych łachów az bije po oczach.
      Ale juz niedługo na szczescie :))))))))
      • wiloughby Re: Brawo publicznosc:)))) 13.10.07, 16:49
        a ty jesteś z jakiejś bojówki, czy co? pierdzisz tutaj jak
        potłuczony i zarzucasz ludziom coś, do czego sam się stosujesz. idź
        na podwórko się wyszaleć prostaku
        • forumm nie idąc na wybory głosujesz na PIS !!! 13.10.07, 21:45

Roześlijcie ten adres znajomym:
          www.idz-do-urny.pl/

-----------------------------------------------------
          nie wiesz jak głosować poza miejscem zameldowania?
          Zajrzyj tutaj:
          www.glosujbezmeldunku.pl/
    • emka44 Kaczyński określił Owsiaka mianem "bylejakość"... 13.10.07, 15:52
      bydlak!!!
    • aykro Re: Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole" 13.10.07, 15:52
      Złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek spódnicy, hehehehe
      Pan Szczygło nie zdaje sobie sprawy z tego, że bełkot JK wzbudzał
      często salwy śmiechu u ludzi w domach. Publiczność reagowała
      adekwatnie do tego, co mówił. A że wreszcie sztab PiS dał z czymś
      d... to się nie mogą wciąż z tym pogodzić.
    • 1zorro Re: Kaczyński pana czas już minął!!! 13.10.07, 15:52
      Kurskich, Ziobrow, Dornow i innych oszolomow tez!
      • wami41 Re: Pseudobiznesmeni 14.10.07, 12:38
        1zorro napisał:

> Kurskich, Ziobrow, Dornow i innych oszolomow tez!

Ja mysle ze dopiero ich czas nadchodzi.
        Pseudobiznesmeni,pseudopolicjani, pseudocelnicy,sciska wam sie d...
        ze strachu.
    • holtze pis przejechal sie na publicznosci... 13.10.07, 15:53
      pis przejechal sie na publicznosci...
      liczac ze w kontrolowanej przez pis telewizji uda sie wpuscic
      publicznosc wspierajaca premiera. tymczasem jak w konspiracji i za
      komuny publicznosc stanela na wysokosci zadania bedac po stronie
      prawdy i uczciwosci!!!

precz z pis!!!
      ciekawe jakiej sraki dostanie premier i ziobro po wyborach kiedy
      powstana komisje badajace naduzycia obecnej wladzy!!!

polska stoi przed historyczna szansa. wspolpraca skrajnych ugrupowan
      takich jak po i lid moze zaoowocowac zmiana mentalnosci polakow -
      dotad nastawionych glownie na klotnie i spory.
      tylko wspolna praca mozemy zbudowac przyjazna dla obywatela i silna
      polske!
    • marecki1963 Tusk gadał i wygladał jak gość po amfetaminie!Nal 13.10.07, 15:53
      Tusk gadał i wygladał jak gość po amfetaminie!Należało mu pobrać
      krew do badań na zawartość środków odurzających. Był blady. Miał
      poszerzone żrenice.Nienaturalnie pobudzony. Środki dopingowe w
      takich rozgrywkach sa niedozwolone.Jego cała mowa to było własnie
      amfetaminowe pewne siebie dziecinne blebleble. Nie odpowiadał na
      żadne pytania. Swoim kibolom z PO w studio kazał w chamski sposób
      przerywać premierowi. I takie cos chce byc prezydentem, premierem.
      To ma byc mąż stanu. Nigdy!
      • xero_kurduple_psy_putina Re: Tusk gadał i wygladał jak gość po amfetamini 13.10.07, 15:56
        marecki1963 napisał:

> I takie cos chce byc prezydentem, premierem.
        i bedzie ..czas kacsek minał..
        uwazaj marecki bo ci zyłka pierdzaca peknie i sie obsrasz jak twoj fuhrerek
        kartofelek :PPP
      • adas313 Re: Tusk gadał i wygladał jak gość po amfetamini 14.10.07, 01:15
        Ojojojoj.

I jeszcze wodę w studniach pozatruwał!
    • xero_kurduple_psy_putina szczygło kup sobie szaliczek kibolski cieciu!!!! 13.10.07, 15:55
      Trzeba sie było trepie monowski przejsc po osiedlach warszawskich i posłuchac
      jak ludzie wyja ze smiechu podczas debaty i jakie k.. i ch..leca pod adresem
      twojego kartoflanego karyplowatego fuhrerka dla ciemnego ludu.W stolicy
      przynajmniej macie pozamiatane na maxa dziady.
    • mississauga27 Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole" 13.10.07, 15:57
      Premier uratowal sytuacje, bo nie podjal dyskusji na poziomie
      bijatyki zuli na bazarku w nocy o 3 nad ranem.
      Publicznosc zachowywala sie jak banda , a szef PO wystepowal w roli
      herszta i wygadywal takie bzdury ze wstyd bylo sluchac.

A juz najlepiej jak Donald wyjechal z ta winda i tym pistoletem.
      Ze niby on sam na sam z Kaczorem zamkniety w tej windzie a tu Kaczor
      wyciaga spluwe ...
      Takie wyobrazenia to sa jakies paranoiczne fobie i to sie leczy,
      a nie pcha sie przed kamery i do mikrofonu , zwlaszcza jak te kamery
      nadaja na wszystkie kontynenty.
      pzdr Miss27
      • xero_kurduple_psy_putina Re: Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole" 13.10.07, 15:59
        mississauga27 napisała:

robisz za friko w sobote pipo? ministerstwa zdaje sie juz nie pracuja pisdeczko..
      • wiloughby Re: Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole" 13.10.07, 16:42
        nie zjade Cie tutaj jak niewychowany kolega zarzucający Ci plucie
        jadem, ale uważam że Twoja wypowiedź nie ma związku z
        rzeczywistością. po pierwsze: kaczyński powtarzał te same banały,
        którymi doszedł do władzy (korupcja, liberałowie, oligarchowie
        itp.), po drugie: w żaden sposób nie potrafił wytłumaczyć tego, co
        nazywa sukcesem rządu (po prostu sukces, a nie porażka i tyle) jak
        również zarzucał po przegłosowanie ustawy niekorzystnej dla
        budowania obiecanych mieszkań, choć nawet nie potrafił określić co
        to była za ustawa.

a tusk był spokojny, wyważony, nie dał się sprowokować. jedyne co
        mnie drażniło, to jego obiecanki cacanki dla ciemnego ludu (irlandia
        w polsce, cud i inne sraki), no i oczywiście z d.upy wyjęty tekst z
        pistolecikiem jarka w windzie, który nie powinien zostać użyty. a na
        plus na pewno można uznać brak reakcji na temat zatrzymanej posłanki
        po (choć pis miał nie używać jej w kampanii). generalnie jak zwykle
        było bezproduktywnie, ale lepsze wrażenie zrobił tusk, który mimo
        swojej wady wymowy potrafi mówić po polsku i mówi składnie w
        przeciwieństwie do konkurenta, który chciałby budować mosty wzdłuż
        wisły

mississauga27 napisała:

> Premier uratowal sytuacje, bo nie podjal dyskusji na poziomie
        > bijatyki zuli na bazarku w nocy o 3 nad ranem.
        > Publicznosc zachowywala sie jak banda , a szef PO wystepowal w
        roli
        > herszta i wygadywal takie bzdury ze wstyd bylo sluchac.
        >
        > A juz najlepiej jak Donald wyjechal z ta winda i tym pistoletem.
        > Ze niby on sam na sam z Kaczorem zamkniety w tej windzie a tu
        Kaczor
        > wyciaga spluwe ...
        > Takie wyobrazenia to sa jakies paranoiczne fobie i to sie leczy,
        > a nie pcha sie przed kamery i do mikrofonu , zwlaszcza jak te
        kamery
        > nadaja na wszystkie kontynenty.
        > pzdr Miss27
        • adas313 Re: Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole" 14.10.07, 01:18
          W dodatku przed krytyką w związku z 3 mln mieszkań bronił się twierdząc, że
          przygotowali ustawę (JEDNĄ w ciągu DWÓCH lat - nie przemęczyły się biedactwa?),
          ale nie było chętnych do przegłosowania (o koalicji z LPR i SB pewnie już
          zapomniał).
      • adas313 Re: Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole" 14.10.07, 01:16
        > Premier uratowal sytuacje, bo nie podjal dyskusji na poziomie
        > bijatyki zuli na bazarku w nocy o 3 nad ranem.

W istocie.

Nawet na tyle nie było go stać.

> A juz najlepiej jak Donald wyjechal z ta winda i tym pistoletem.

Tylko co ciekawe, na konferencji prasowej premier pytany o to odpowiedział: "nie
        było takiej sytuacji tylko inna".

No to jaka w końcu?
    • e_330 Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole" 13.10.07, 16:00
      A mnie zażenowała inna scena z wczorajszej debaty. W momencie, kiedy Tusk zaczął odpowiedź, dlaczego kocha Polskę, to pisuarowa strona roześmiała się. Niby tacy konserwatyści, ponoć szanujący nasze państwo, tradycję itd., a zachowali się, jak kmioty. Dla mnie to było szczytem chamstwa i szczerze zabolało mnie. To co? Może pisuar ma już monopol nawet na patriotyzm? Żałosne.
      • wiloughby Re: Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole" 13.10.07, 16:47
        fakt, szczególnie że odpowiedź tuska na to głupie pytanie była
        bardzo zwyczajna, przez co wiarygodna. premier jak zwykle mówił pitu
        pitu, choć można go wytłumaczyć tym, że odpowiadał jako pierwszy i
        tusk miał czas na przygotowanie wypowiedzi

e_330 napisał:

> A mnie zażenowała inna scena z wczorajszej debaty. W momencie,
        kiedy Tusk zaczą
        > ł odpowiedź, dlaczego kocha Polskę, to pisuarowa strona roześmiała
        się. Niby ta
        > cy konserwatyści, ponoć szanujący nasze państwo, tradycję itd., a
        zachowali się
        > , jak kmioty. Dla mnie to było szczytem chamstwa i szczerze
        zabolało mnie. To c
        > o? Może pisuar ma już monopol nawet na patriotyzm? Żałosne.
        • adas313 Re: Szczygło: Publiczność Tuska była jak "kibole" 14.10.07, 01:20
          Być może, ale z drugiej strony człowiek który od paru lat wyciera sobie słowem
          "patriotyzm" buzię przy każdej okazji nie powinien mieć z takim pytaniem
          szczególnych problemów.
    • xero_kurduple_psy_putina pisdy-mozecie sie zapluc i zacharkac!!!! 13.10.07, 16:00
      mozecie sie zapluc, zaszczekac,zacharkac wasza wsciekłoscia i jadem
      PRZEGRALISCIE DEBATE PREZYDENCKA KMIOTKI PISDOWSKIE-EOT!!!!!!!!
      • minusn Czego się serwisancie z xero podniecasz... 13.10.07, 16:19
        Do xerokopiarki...
        Z przykrością muszę cię uświadomić, że nie było żadnej debaty prezydenckiej. Od 2 lat. Ostatnią wygrał L. Kaczyński i to wszyscy wiedzą. Potem, wygrał wybory. Ale pewnie ryczałeś w piątek z tym motłochem gdy premier coś mówił, więc mogłeś się nie zorientować.

• tomekjeden To Pan Szczygło wygląda i 13.10.07, 16:01
      mówi jak rasowy kibol. No jest on ministrem w rządzie psychopatycznego premiera
      z małym pistolecikiem i nie wie, że zachowanie widowni podczas wczorajszej
      debaty przypominało zachowanie posłów angielskich podczas debat parlamentu
      angielskiego, buczenie, pokrzykiwanie. Anglicy tylko zamiast klaskać drą się,
      jak stado porąbanych baranów, "hear hear, hear hear!" Ale tradycja jest, i nic
      ona z kibolami i psychopatami z pistolecikami wspólnego nie ma. Ma ona zaś wiele
      wspólnego z historią wolności słowa. To, że Pan Premier został nieco wykolejony
      wczoraj nie powinno dziwić. Psychopaci nie umieją zapanować nad grupą im
      nieprzychylną, a domagającą się sprostowania psychopatycznych łgarstw.. Jest to
      część schorzenia. Tak mi się wydaje.
    • prokto [...] 13.10.07, 16:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka