puch4cz 14.10.07, 17:41 Sanepid to dokładnie zbada, wtedy będzie można coś powiedzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p3nisista Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j... 14.10.07, 17:43 bwahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Kwasniewski,Michnik,Kuron to druzyna AA :) 14.10.07, 18:18 Pozniej Polacy dziwia sie ,skad ten polityczny belkot . Wybierz PIS azeby uchronic Polske przed pijackimi wizjami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
janmro Re: Kwasniewski,Michnik,Kuron to druzyna AA :) 14.10.07, 19:36 Trzy tysiące razy wolę Kwacha po pijaku, niż trzeźwych (?) PiSków Odpowiedz Link Zgłoś
we28 Re: Kwasniewski,Michnik,Kuron to druzyna AA :) 14.10.07, 20:08 janmro napisał: > Trzy tysiące razy wolę Kwacha po pijaku, niż trzeźwych (?) PiSków Boś sam jesteś pijak i alkoholik Odpowiedz Link Zgłoś
tosza13 Re: Kwasniewski,Michnik,Kuron to druzyna AA :) 14.10.07, 20:33 i złodziej, bo każdy pijak to złodziej Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Kwasniewski,Michnik,Kuron to druzyna AA :) 15.10.07, 00:26 A kazdy zlodziej to pijak!I panie kierowniku,wyrwal mi ta kaczke i chcial uciec.... Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Kwasniewski,Michnik,Kuron to druzyna AA :) 16.10.07, 18:52 Kazdy kto woli Kwacha - ma takiego tatusia. I to zna i to lubi, bo niczego innego nie zna. Kwach? B.Prezydent.. mikry niestety. Gadac na okraglo kazdy potrafi. A od MIchnika - WARA!!!! I od Kuronia tez. To inni ludzie, niz Kwach. Nie oni byli ministrami za PZPR - siedzieli ,bo ...Boze! I Taki - ma prawo glosowac! Odpowiedz Link Zgłoś
ozjasz_szechter Wolisz Kwasniewskiego nawalonego w Charkowie? 14.10.07, 21:34 Czy ty tez masz zwyczaj pic na grobach swoich najblizszych? Pytam, bo dziwi mnie, ze ci to za bardzo nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Wolisz Kwasniewskiego nawalonego w Charkowie? 16.10.07, 19:01 ozjasz_szechter napisał: > Czy ty tez masz zwyczaj pic na grobach swoich najblizszych? > > Pytam, bo dziwi mnie, ze ci to za bardzo nie przeszkadza. Rosjanie maja zwyczaj pic na grobach bliskich z ...nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
util Nie masz nic wspólnego z katolicyzmem. 14.10.07, 19:38 Zmień nicka na szuja_polska. Odpowiedz Link Zgłoś
lukapo Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j... 14.10.07, 17:46 Gdybym tyle pił, też pewnie miałbym problemy z układem pokarmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Po tych chamskich opiniach widać 14.10.07, 18:20 jaki jest stopień zbydlęcenia wyznawców 2xK. Wygląda na to, że Hindusi dobrze kombinują z tą reinkarnacją. Z tym jednak zastrzeżeniem, że najczęstszym poprzednim wcieleniem jest świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusfilipinski Twoim swinia dopiero bedzie, wieprzu czerwony 14.10.07, 19:30 Masz glowe zadurzona klamstwami jeleniu Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Brawa dla Oli :) 14.10.07, 17:50 Niech chleje w domu by go świat nie widział.Lub niech się zaszyje esperalem.Pijaczyna jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Brawa dla Oli :) 14.10.07, 17:52 Zaczadziłeś się kadzidłem w czasie katocelebry niedzielnej? Odpowiedz Link Zgłoś
roquefinette Re: Brawa dla Oli :) 14.10.07, 19:40 Kolejny kretyn - lewak myślący, że jak się (słusznie) krytykuje Libacje I Dupokracje to od razu musi się być moherem? Ojej, przykre ... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Brawa dla Oli :) 15.10.07, 00:28 a ktos mowi, ze jestes moher? mohery przynajmniej maja jakies doswiadczenie zyciowe, chocby z racji wieku. ty jestes zwykly cymbal brzmiacy. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna ktos tu strasznie klamie ... 14.10.07, 17:52 teraz kwasniewscy twierdza jednym glosem, ze Olek nie moze pic alkoholu i nie pije od lipca ( od powrotu z Filipin ), natomiast kilka tygodni temu Kwasniewski sam przyznal ( po incydencie podczas wyklady na Ukrainie, gdy belkotal i slanial sie na noigach ), ze wypil kilka lampek wina. Wiec po co tak klamia ? Albo pije , albo nie pije trzeciej mozliwosci nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
lechujar Taśmy z wykładami na Ukrainie były sprzed tygodni. 14.10.07, 17:57 To nie był "gorący news", tylko wyszukany paszkwil sprzed paru tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
usak Re: Choroba elit:))) 14.10.07, 20:17 Wlasnie, wszystko przez te wielogwiazdkowe trunki. Gdyby pil czysta, jak masy polskich alkoholikow, z przewodem pokarmowym nie mialby zadnego problemu. Wszystko skonczyloby sie na zaburzeniach rownowagi i belkotliwej mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: ktos tu strasznie klamie ... 14.10.07, 21:03 Wiadomo kto - ty! Ola Kwaśniewska nie powiedziała, że ojciec w ogóle nie pije, tylko, że "gdyby był alkoholikiem, już by nie żył". Jest oczywiste że dla osoby na lekach wypicie kilku toastów na Ukrainie mogło dać efekt taki, jak pół litra dla zdrowego. Nie znoszę Kwaśniewskiego, ale te napaści ze strony "katolików" są już naprawdę niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: ktos tu strasznie klamie ... 16.10.07, 19:12 chris30 napisał: Nie jestem katolikiem, ale Kwach ZAWSZE klamal. Jako i rodzinka z ..beza, fryzura i psychologia. P. Ola powinna zrobic specjalizacje z terapii odwykowej. U Mellibrudy - tez alkoholika! > Wiadomo kto - ty! Ola Kwaśniewska nie powiedziała, że ojciec w ogóle nie pije, > tylko, że "gdyby był alkoholikiem, już by nie żył". Jest oczywiste że dla osoby > na lekach wypicie kilku toastów na Ukrainie mogło dać efekt taki, jak pół litra > dla zdrowego. Nie znoszę Kwaśniewskiego, ale te napaści ze strony "katolików" s > ą > już naprawdę niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: ktos tu strasznie klamie ... 16.10.07, 19:09 frakcja-alternatywna napisała: U Kwacha - mozna, nalezy klamac!!! Jak to w PRL -U!!!! > teraz kwasniewscy twierdza jednym glosem, ze Olek nie moze pic > alkoholu i nie pije od lipca ( od powrotu z Filipin ), > natomiast kilka tygodni temu Kwasniewski sam przyznal ( po > incydencie podczas wyklady na Ukrainie, gdy belkotal i slanial sie > na noigach ), > ze wypil kilka lampek wina. > > Wiec po co tak klamia ? > > Albo pije , albo nie pije > trzeciej mozliwosci nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Brawa dla Oli :) 14.10.07, 18:11 Czy nazywasz zachowaniem z klasą wyciąganie spraw rodzinnych przez Olę K. w programie w którym nawet jej o to nie pytają? Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Brawa dla Oli :) 16.10.07, 19:07 honeyr napisał: > Zachowanie z klasą i bardzo ładnie! Cyniczna panienka po tatusiu. Bedzie glosowac na LID, czyli d.PZPR.Udaje, bo MUSI odgrywac role. Ona jest biedna, bo Kwach alkoholik, a mamusia gada o bezie ....kompromitacja. Kasa jest, ale to nie elita, to ...bufetowe towarzystwo. Tylko takie dazy do wladzy.Inteligencja trzyma sie z daleka - np Michnik, Krzyzanowska, Holowka / juz nie kretynka Sroda/, Kolakowski,Letowska,albo ...szkoda gadac do ...gawiedzi doprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Ojciec pijak, córka kłamczucha. Piękna rodzinka... 14.10.07, 17:50 Wzorce "legendarnej prawdomówności" ojca się nie zmarnowały jak widać... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Oleksy mial racje 14.10.07, 17:55 pasuje do siebie ta cala rodzinka,zreszta jabym tez bronil ojca ktory zabezpieczyl przyszlosc coreczce wnukom i pra,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Oleksy mial racje 14.10.07, 18:09 Szczęśliwą przyszłość twoich dzieci masz zabezpieczoną dzięki wejściu do UE, które zawdzięczasz choćby Kwaśniewskiemu, Skubiszewskiemu, Geremkowi, Bartoszewskiemu, Buzkowi, czy nawet Millerowi. Innymi słowy więcej szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Oleksy mial racje 14.10.07, 18:12 laaazy_boy napisał: > Szczęśliwą przyszłość twoich dzieci masz zabezpieczoną dzięki wejściu do UE, > które zawdzięczasz choćby Kwaśniewskiemu, Skubiszewskiemu, Geremkowi, > Bartoszewskiemu, Buzkowi, czy nawet Millerowi. Innymi słowy więcej szacunku. Ojoj pomieszalo ci sie, ja zabezpieczylem przyszlosc swoim dzieciom spie..jac z Polski, moje dzieci byly juz dawno tam gdzie mowisz,a te istoty czleko pofdobne to ja mam w dupie , rozumiesz w dupie,to sa napewno autorytety do takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Oleksy mial racje 14.10.07, 18:19 Marcin - męt (mam na myśli ciebie) będzie zawsze mętem, niezależnie od tego, w którym kraju mieszka. Szkoda, że byłeś zbyt krótki, aby poradzić sobie w Polsce. Ale fakt faktem, w GB płacą lepiej za pracę przy taśmie. Tyle, że pozwolenie na pracę zawdzięczasz przede wszystkim wejściu do UE ;). Chyba, że robisz na czarno, na zmywaku w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Oleksy mial racje 14.10.07, 18:23 laaazy_boy napisał: > Marcin - męt (mam na myśli ciebie) będzie zawsze mętem, niezależnie od tego, w > którym kraju mieszka. Szkoda, że byłeś zbyt krótki, aby poradzić sobie w Polsce > . > Ale fakt faktem, w GB płacą lepiej za pracę przy taśmie. Tyle, że pozwolenie na > pracę zawdzięczasz przede wszystkim wejściu do UE ;). Chyba, że robisz na > czarno, na zmywaku w USA. Ty polglowku skonczony , ja spie..lem z Polski czerwonej po stanie wojennym , ja juz mam obywatelstwo inne.Tak trudno ci czerwony idioto to zrozumiec, ze ciagle mi wmawiasz co to tym czerwonym swiniom nie zawdzieczam, zawdzieczam im gowno. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Oleksy mial racje 14.10.07, 18:29 > zawdzieczam im gowno. ... to zjedz je równo prostaczku. Bawią mnie tacy jak ty - kabaretowi patrioci z greenpoint'a, najświętsi ze świętych, najbardziej patriotyczni ze wszystkich patriotów, doszukujący się źródeł swoich porażek w działalności "komuchów", malowani hipokryci, którzy już od dawna nie są Polakami i g..wno o Polsce wiedzą, ale gardłują najgłośniej o patriotyzmie. Daj sobie spokój chamusiu.. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Oleksy mial racje 14.10.07, 18:30 laaazy_boy napisał: > > zawdzieczam im gowno. > > ... to zjedz je równo prostaczku. Bawią mnie tacy jak ty - kabaretowi patrioci > z > greenpoint'a, najświętsi ze świętych, najbardziej patriotyczni ze wszystkich > patriotów, doszukujący się źródeł swoich porażek w działalności "komuchów", > malowani hipokryci, którzy już od dawna nie są Polakami i g..wno o Polsce > wiedzą, ale gardłują najgłośniej o patriotyzmie. > > Daj sobie spokój chamusiu.. Tak w Ameryce mozna tylko odniesc porazke w polsce sukces taki jak kulczyk i wieli innych. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Oleksy mial racje 14.10.07, 18:37 Nie wyobrażam sobie marcin, abyś był tak rozgoryczony i zgorzkniały z powodu odniesionych za granicą sukcesów. Prawda jest taka, że w każdym kraju można się uczciwie dorobić. Tyle ,że nieudacznicy muszą sobie swoje niepowodzenia usprawiedliwiać (przecież nie skonstatują, że ich życiowe porażki to ich wina) i tutaj wchodzą na scenę postaci Oligarchy i widmo Szarej Sieci. Dałeś ciała, żona odeszła, robisz na zmywaku, twoje życie jest do bani - tak, tak - to Oligarchka ukradł Tobie Twoje szczęście, to on ma Twoje pieniądze. I jak za dotknięciem magicznej różdżki - mnożą się pieniacze i zwolennicy PiSu. Prymityw, ale skuteczny, prawda marcin? Kupujesz to ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Oleksy mial racje 14.10.07, 18:41 PiS i tak wygra i co potem? Wyjedziesz zmywac naczynia? Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Oleksy mial racje 14.10.07, 18:49 Ja często podróżuję marcin, a w Polsce mi dobrze, więc zmywak masz tylko dla siebie. Nie muszę uciekać przed PiSem - tylko jest mi wstyd, gdy widzę te skrzywione mordy wykorzystujące najbardziej prymitywne socjotechniki oraz najtańsze marketingowe triki i smutno, gdy ludzie kupują puste obietnice tak bezrefleksyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Oleksy mial racje 14.10.07, 18:52 Dzieki PiSowi jest ci dobrze fajnie to slyszec, jak nie lubisz patrzec na mordy to wylacz tv a zalacz radio bedziesz tylko slyszal.Ja tez lubie popatrzec na pijanego Kwasniewskiego , na you tube jest tego pelno, i jakos ci nie wstry? Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Kurski miał rację 14.10.07, 19:21 Jest mi dobrze dzięki umiejętnościom, pracy i determinacji w osiąganiu zamierzonych celów marcin. PiSowcy nie mają nic do tego poza psuciem mi humoru za każdym razem, gdy mam okazje słyszeć ich pustosłowie i za każdym razem, gdy ktoś z moich zagranicznych partnerów pyta, o co naszemu rządowi tak naprawdę chodzi. Pijący Kwaśniewski to porażka - ale pijaństwo ma to do siebie, w przeciwieństwie do fanatycznej hipokryzji, że się czasami jest trzeźwym. Dlatego gdybym miał wybierać mniejsze zło, postawił bym na Kwaśniewskiego, a nie na wiecznie zaślepionych PiSowców. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Kurski miał rację 14.10.07, 19:29 Twoi zagraniczni partnerzy maja Polske w dupie nie czaruj , wiem cos o tym,im gorzej tym lepiej to ich zasada,Kaczynscy wielu poprzeszkadzali dlatego musza odejsc w ich mniemaniu,ale czy Polacy tez tak sadza zobaczymy po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Kurski miał rację 14.10.07, 19:33 O czym ty pleciesz koleś. Kaczyńskim nie zawdzięczam NIC poza uczuciem permanentnego zażenowania pierdołami, które ci ludzie wygadują. Układy, oligarchowie, szare sieci, próba wprowadzania tych prymitywnych podziałów, groteskowe myślenie (jak coś ma to pewnie ukradł, a jak nie ukradł to niech najpierw udowodni), to czarny dowcip. W dodatku szefem rządu jest człowiek, który nie ma żony, dziecka, prawa jazdy ani nawet konta w banku. To nie chodzi o to, czy ludzie z którymi rozmawiam mają Polskę gdzieś czy nie, lecz o absurdalność naszej sytuacji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Kurski miał rację 14.10.07, 19:37 laaazy_boy napisał: > O czym ty pleciesz koleś. Kaczyńskim nie zawdzięczam NIC poza uczuciem > permanentnego zażenowania pierdołami, które ci ludzie wygadują. Układy, > oligarchowie, szare sieci, próba wprowadzania tych prymitywnych podziałów, > groteskowe myślenie (jak coś ma to pewnie ukradł, a jak nie ukradł to niech > najpierw udowodni), to czarny dowcip. W dodatku szefem rządu jest człowiek, > który nie ma żony, dziecka, prawa jazdy ani nawet konta w banku. To nie chodzi > o > to, czy ludzie z którymi rozmawiam mają Polskę gdzieś czy nie, lecz o > absurdalność naszej sytuacji politycznej. Jaka absurdalna, normalna demokracja ktorej ty nie rozumiesz albo nie dorosles do niej.Mamy w Polsce legalnie wybrany sejm. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Kurski miał rację 14.10.07, 19:49 to nie jest demokracja tylko Feliks Kaczyński :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Kurski miał rację 14.10.07, 19:55 maureen2 napisała: > to nie jest demokracja tylko Feliks Kaczyński :)) popie..lo ci sie cos albos zalany jak Kwasniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Kurski miał rację 14.10.07, 20:10 >> Mamy w Polsce legalnie wybrany sejm. Zapominasz, że nie jesteś obywatelem Polskim ? Mamy demokrację dzięki konstytucji, która została opracowana pod patronatem Kwaśniewskiego. Tylko dzięki niej działają mechanizmy demokratyczne, które PiSowcy starają się zakulisowo rozmontowywać falandyzując prawo. Sejm to kabaret, podobnie jak koalicja partii, która nazywa się Prawo i Sprawiedliwość z SO, do której należeli m.in. gwałciciel Łyżwiński, pedofil Bestry (którego PiS broniła), nie mówiąc już o całej masie prawomocnie skazanych złodziei. Ale masz rację - społeczeństwo wybrało, teraz społeczeństwo zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 fatalna konstytucja 14.10.07, 21:20 Mamy demokrację dzięki konstytucji, która została opracowana pod patronatem Kwaśniewskiego. Tylko dzięki niej działają mechanizmy demokratyczne Właśnie przez ta gownianą konstytucję jest taki klincz, że z niczym nie mozna ruszyc do przodu...PIS dobrze robi- trzeba zmienic te czerwono-różową konstytucję! Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: fatalna konstytucja 14.10.07, 23:52 mil - jeżeli zamierzacie konstytucyjnie pozbawić praw publicznych ludzi pokroju Kaczyńskiego - to na pewno będzie krok w dobrym kierunku. A tak serio - niech to wreszcie trafi do twojej pustej pały - klincz nie jest spowodowany konstytucją, ponieważ ta stanowi tylko, że desygnowany przez prezydenta szef rządu musi zdobyć ponad 50% poparcie w sejmie. Wy, pisuarczycy nie dość, ze zdobyliście poparcie mętów z SO i dzięki głosom oddanym ich brudnymi, pedofilskimi łapami, to później nawet to poparcie straciliście. Więc nie pitol. Odpowiedz Link Zgłoś
partiaoslowlibacjeidupy Re: Kurski miał rację 15.10.07, 02:53 CZy PO jest swiete?? co z np przekretami a helu?? JAKIE konkrety TUSK zaprezentowal podczas debaty??? własnie- PO tylko krytykuje i wciska kit z Cudem i Irlandią. bardzo chciałbym ich poprze ale prosze mi napisac jaki mają pomysł na budowe autostrad?? jaki na słuzbe zdrowia?? bo tusk nie miał odwagi odpowiedziec podczas debaty, tylko krytykował + ogólnik e trzeba zaufac ludziom i dziekuje, Bydło platformy na widowni ... bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Problem emigrantow 14.10.07, 18:53 Problemem emigrantow lat 80tych bardzo czesto jest "zawieszenie sie" w tamtych czasach. Oni ciagle postrzegaja polska rzeczywistosc, tak, jak postrzegali ja wtedy. Wiem bo spotkalem za granica wielu takich. Jest pewien taki typ, ktorego po prostu sluchac sie nie da. Poznalem raz takiego lekarza, co to o polskiej beznadzie gadal i komuchach wszechobecnych. Mial jednak na to wszystko sposob: rzady silnej reki - po czym zaczal chwalic polityke hitlera i jego autostrady. Nie ma sensu z nimi dyskutowac o Polsce. Nie znaja jej, nie maja z nia kontaktu, zbudowali ja sobie w glowie. Rpzmowa z nimi o Polsce, to rozmowa o dwoch zupelnie innych swiatach. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Oleksy mial racje 15.10.07, 00:30 dobra, dobra, nie pier.. tylko opowiadaj, jak robiles doktorat z obrobki azbestu zrywaniem, czlowieku sukcesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
iz.podpolja Re: Oleksy mial racje 14.10.07, 23:22 Czy Pan jest aby na pewno normalny. Rozumiem, że na tym forum większość wypowiedzi to ataki ad personam, ozdobionę wulgaryzmami, ale to - co Pan wyprawia - to już delikatna przesada. Jeśli ma Pan problemy z językiem, niech Pan policzy do 10, 20, 30... i tak dalej aż poskutkuje. Serdecznie pozdrawiam, Kamil Piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Szmato zakurw.... 15.10.07, 01:59 imprezagt napisał: > Wzorce "legendarnej prawdomówności" ojca się nie zmarnowały jak > widać... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 17:55 Kwachu ma amebe. Tez mialem i wygladalo jakbym byl pijany, albo struty. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujar Trzymaj się! To chorzy z nienawiści pseudokatolicy 14.10.07, 17:55 Moi znajomi mieli głosować na PO ale jak zobaczyli jak im leci "piana z pyska" stwierdzili, że nic się nie różnią od PiSu i zagłosują na LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Trzymaj się! To chorzy z nienawiści pseudokat 14.10.07, 18:12 > Moi znajomi mieli głosować na PO ale jak zobaczyli jak im leci "piana z pyska" > stwierdzili, że nic się nie różnią od PiSu i zagłosują na LiD. Platfusy są niejednokrotnie gorsze od Pisducków. Bo to takie święto..e, zakłamane, mieszczańskie katolstwo, co się dorobiło, na ogół na ordynarnych przekrętach i wykorzystywaniu pracy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik PO jest wielka zagadka. Cholera wie czego chca 14.10.07, 18:45 Przez kilka lat powtarzaja, ze sa partia liberalna. Podczas gdy w parlamencie europejskim liberalowie z innych krajow nie chca mic z nimi nic wspolnego. Zamiast tego PO siedzi w lawkach chadecji. teraz w wyborach jak slysze Tuska, to mysle: co jest? Oni sa bardziej socjalni od lewicy? Ja tez wole LiD od PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Co do PO znowu masz rację 14.10.07, 21:24 choć nie zgadzam sie z oceną LiD-u...to nie jest partia propolska w żadnym wypadku- nie reprezentuje polskich interesów narodowych, a to jest najważniejsze kryterium (powinno być dla każdego Polaka) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Co do PO znowu masz rację 15.10.07, 00:33 co to dokladnie sa te polskie interesy _narodowe_? bo polskie interesy to rozumiem, dobrobyt, efektywna gospodarka, panstwo sprawne i przyjazne ludziom, mocna pozycja w strukturach europejskich i w swiecie, ale narodowe? zeby Niemiec tez nosil krakuske, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Ola mówi prawdę, to nie alkoholik !! ... To pijak! 14.10.07, 17:58 Alkoholizm to choroba i można próbować ją leczyć. A chorej osobie wypada współczuć bo to nic miłego. Pijaństwo natomiast to STYL BYCIA. I tego, zwłaszcza wieku ponad 50 lat zmienić się już nie da. Pokazywanie się publicznie PIJANYM, nieważne czy jako urzędujący czy były Prezydent Polski to przejaw CHAMSTWA i BURACTWA. Żal mi Polski, tych 10 straconych lat gdy na czele kraju stał Aleksander "Dyzma" Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Ola mówi prawdę, to nie alkoholik !! ... To p 14.10.07, 18:07 Podczas 2 kadencji Kwaśniewskiemu oraz wszystkim rządom III RP udało się wprowadzić Polskę do NATO i UE, zbudować jej silną pozycję na arenie międzynarodowej (przykładem niech będą działania na Ukrainie), przeprowadzić państwo przez proces tranzycji oraz uchwalić Konstytucję. Powiedz mi jaki jest bilans rządów Kaczyńskich ? Co prócz dziesiątek , setek pustych zapowiedzi o walce z korupcją, o tym, że "będą walczyli o silną Polskę", będą walczyli z korpucją i układem (będą - czyli nawet nie udało im się zacząć) udało się zrobić PiSowi? Otóż PiSowi zawdzięczamy to polskie piekło, niekończącą się awanturę i szczucie grup społecznych przeciw sobie. Przy tym materialnych, namacalnych dokonań nie ma kompletnie żadnych. I nie mów o wzroście gospodarczym, ponieważ Kaczyńscy NIC w tym kierunku nie zrobili, a zawdzięczają wskaźniki akcesji do UE (której byli nota bene przeciwni) oraz choćby obniżeniu CITu przez rząd belki. Więc nie pieprz ośle - lepszy podpity Kwaśniewski niż nabzdyczeni, bełkoczący nawet po trzeźwemu i niezdolni do jakiejkolwiek pracy poza mieleniem jęzorem Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
oddech_soltysa Lekarz Olka-Alkoholka powiedział że nie ma choroby 14.10.07, 18:01 filipińskiej Coś ta Ola kręci, ale to chyba rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 18:07 widziałem wystapienie prezydenta na konwencji w Łodzi,the best. Odpowiedz Link Zgłoś
marek802 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem:) 14.10.07, 18:13 No to wyjątkowo, nie popił, sprężył się facet. Racja lepiej narąbać się po konwencji :) Odpowiedz Link Zgłoś
opg42 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 18:14 Cos to wszystko podobne jak z tym magistrem Olka. Wydaje się, że jest, a faktycznie nie ma. I to oburzenie na Sanepid? Przecież Sanepid ma obowiązek (dla dobra wszystkich) badać wszystkie przypadki chorób. Byłem chory na borelioze i dwa razy u mnie była Pani z Sanepidu i robiła wywiad? Wiec skąd oburzenie? Jak jest chory to sanepid musi to zbadac i już. Takie są przepisy i obowiązują nawet byłych prezydentów. Jesli Olek od lipca nie pije, to co pił na Ukrainie. Sam stwierdził, że wypił parę lampek za dużo. I kto kłamie? A córeczka kłamie razem z ojcem! Oj nie ladnie Olu,..nie ładnie! A przy tym nasuwa mi się taka refleksja? W normalnym kraju polityk zlapany na kłamstwie bylby już politycznym trupem. Nawt jakby był tak beszczelny, zeby się gdzieś pokazywać, to społeczeństwo by go wyeliminowało z zycia społecznego. W Polsce jakoś nikomu to nie przeszkadza. Aleksander K. złapany na kłamstwie co do swojego wykształcenia, został wybrany na nastepną kadencję. Wniosek dla mnie jest jeden: Ponad 50 % społeczeństwa uważa, że kłamstwo jest dopuszczalne, a nawet jest powodem do dumy. A zlapany na kłamstwie, to poprostu pechowiec. A potem wszyscy się dziwią, że jest tak źle, że są afery, itp. jak spoleczeństwo nie potrafi korzystając z demokratycznych mechanizmów eliminować kłamców, aferzystków, skorumpowanych polityków. JEST TAK JAKI SPOŁECZEŃSTWO DOKONUJE WYBORÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 18:31 temat passe,skąd sanepid wiedział,że to borelioza ? Z telewizji ? Odpowiedz Link Zgłoś
darek419 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 18:15 Jeżeli ktoś jest chory to idzie do szpitala lub siedzi w domu,i łyka tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
fernandel Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 18:18 Gdybym miał oceniać Polskę na podstawie tych pożałowania godnych wpisów to musiałbym stwierdzić , że jest to kraj kompletnych idiotów. Kraj ludzi pozbawionych muzgu i ludzkich uczuć. Całe szczęście , że to tylko niewielki odsetek takiego prymitywu. Żal mi was nieszczęśliwi i zakompleksieni forumowicze. Olu brawo. Nie zwracaj na te idiotyzmy uwagi. Możesz być dumna ze swojego ojca. Żaden z tych durni nie dorósł mu do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 18:19 fernandel napisał: > Gdybym miał oceniać Polskę na podstawie tych pożałowania godnych > wpisów to musiałbym stwierdzić , że jest to kraj kompletnych > idiotów. Kraj ludzi pozbawionych muzgu i ludzkich uczuć. Całe > szczęście , że to tylko niewielki odsetek takiego prymitywu. Żal mi > was nieszczęśliwi i zakompleksieni forumowicze. > Olu brawo. Nie zwracaj na te idiotyzmy uwagi. Możesz być dumna ze > swojego ojca. Żaden z tych durni nie dorósł mu do pięt. Tak masz racje, tylko skonczenie WUMLu nobilituje. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 15.10.07, 00:37 a ty co konczyles, gluptasku? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 18:23 Frustraty i miernoty. Niespełnione seksualnie waligruchy z IQ<90. Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 18:25 fernandel napisał: > Gdybym miał oceniać Polskę na podstawie tych pożałowania godnych > wpisów to musiałbym stwierdzić , że jest to kraj kompletnych > idiotów. Kraj ludzi pozbawionych muzgu i ludzkich uczuć. Całe > szczęście , że to tylko niewielki odsetek takiego prymitywu. Żal mi > was nieszczęśliwi i zakompleksieni forumowicze. > Olu brawo. Nie zwracaj na te idiotyzmy uwagi. Możesz być dumna ze > swojego ojca. Żaden z tych durni nie dorósł mu do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 18:29 Głowa do góry Pani Olu!Pani postawa może tylko imponować.A Panu Aleksandrowi Kwaśniewskiemu gratuluję takiej córki. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j... 14.10.07, 18:32 Właśnie ze Szczecina sympatyczna Olu do ciebie piszę! Naprawdę! Do Ciebie nic! Koniec! Ale Olu nie kłam! Tatuś nie jest w porządku, to moim zdaniem jakiś mafiozo! Alkochol pomijam bo prawie każdy w Polsce pije! Chodzi mi konkretnie o to że twój Tato zawetował Ustawę uwłaszczającą lokatorów którzy mieszkaką po Niemcach w Szczecinie i nie tylko! Sami mieszkania komunalne przejmują! Uwłaszczają się! Kochana Olu! Ja mieszkam w Szczecinie, i urzędnicy postanowili usunąć mnie z mieszkania rodzinnego, w którym mieszkamy od zakończenia II Wojny światowej!( babci Niemcy zbombardowali mieszkanie w czasie Powstania Warszawskiego, na przeciwko zajezdni przy ul. Wolskiej). Bo takie jest "prawo"! Ale jest też drugie prawo dla działaczy i urzędników państwowych! którzy to mienie po nas przejmują! Tu jest przykład w Szczecinie szefa związku zawodowego, który dostał komunalne mieszkanie po znajomości! Nota bene 110 m.kw., więc Olu wybacz nie bądę kochał twojego taty, bo zdaje się więcej metrów kwadratowych dla Ciebie zabezpieczył. Powiedz. Czy to sprawiedliwe że do mojego Ojca strzelano w Grudniu 1970r., a w 81.r karano sądownie za stan wojenny! (zaśmiecanie miasta), a twój Tato tak bez żadnych oporów przechodzi do rzeczywistości! Tak jak powiedziałem, do Ciebie nic nie mam. Z Poważaniem Marek Bazan Szczecin e-mail zorro234@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder Ola Kwaśniewska używała BOR-owskiego BMW nielegal. 14.10.07, 18:32 Ola Kwaśniewska używała BOR-owskiego BMW nielegalnie: była kierowcą i bez ochrony. Odpowiedz Link Zgłoś
kolopoludnie Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 18:38 Brawo Olu wierzymy tobie i twojemu tacie. Dużo zdrowia dla Pana Prezydenta od działaczy Demokratów z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
k.adorator Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 18:52 Przeczytałem te wpisy i jestem zażenowany. Jedni są na tyle ślepi że nie widzą przesady z piciem i zakłamania. Wymyślają jeszcze przy tym jakieś wątpliwe sukcesy jak NATO i UE (Komuszki w początkowych fazach jak rząd Bieleckiego to załatwiał, wtedy bliżej dzisiejszego PiS niż LiD nie jarali się tak tym patentem) czy Ukraina (jedyna bardziej zaplugawiona polityka od polski gdzie obalenie komunizmu tak samo jak w Polsce polegało na przekazaniu władzy komunistom). Inni piszą o PiSie, który nie ma moralnego prawa istnieć. Partia, która nic nie osiągnęła zbudowała wszystko na propagandzie konferencji prasowej. Co istnieje Pakiet Kluski, mieszkania, walka z korupcją, układ? Czy raczej nepotyzm i banda komunistów u władzy? Jeszcze inni będą za PO. Farbowana partia, 0 działań. Mając ogromną siłę w sejmie zajmowała się tylko blokowaniem i krzyczeniem. Zwołała tyle samo zbędnych konferencji co PiS. Kolejna partia hipokryzji i propagandy. To samo w ich wydaniu jest dobre co w wydaniu PiS złe. Vide taśmy Begger vs. PGNiG za poparcie w wyborach. Teraz pewnie ckliwe kobiety w średnim wieku zagłosują na LiD, bo ten Kwaśniewski taki biedny, córka się popłakała. Dla nich TVN i GW spełnia taką samą rolę jak RM i Nasz Dziennik dla moherowych dewotek. Naprawdę różni ich tylko sposób jedzenia bezy i styl ubierania. Wg. sondaży 80% ludzi zagłosuje na PiS+PO+LiD czyli przeciwko jakimkolwiek zmianom, za dalszym układem i oligarchią, bo każda z tych partii uwłaszczyła się na państwowych pieniądzach i dziś żyje sobie w luksusie za nasze wysokie podatki. --------------------------------------------------------------- 18 lat, 14 rządów, 0 osiągnięć, 3 partie. Chcesz coś zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Ola K. - niezalezny, obiektywny autorytet 14.10.07, 18:45 Nalezy wierzyc Oli, ze jej "tata" ma cos nie w porzadku z jelitami. Nawet jesli ten tata moze byc, po dlugich badaniach DNA, okreslony tylko z dokladnoscia do samodzielnego batalionu. Tak, tak, Ola juz nie jest dzieckiem pulku, ani tym bardziej calej Grupy Polnocnej, nauka poczynila postepy jak ta lala. Tylko co ma rozwolnienie w batalionie do pijanstwa jednego, konkretnego, klamliwego towarzysza K., przypadkiem i dla smiechu ozenionego przez Brezniewa z biologiczna matka Oli? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Ola K. - niezalezny, obiektywny autorytet 15.10.07, 00:38 ty, bezportek, jak to jest, jak sie patrzy w lustro przy goleniu i widzi takiego ch..ja? Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 I Olka jest psychologiem ..... 14.10.07, 19:02 dolała tylko oliwy i przyznała że ojciec to akoholik który nawet w domu przez panią psycholog jest niedostrzeżony .Okazuje się córeczka warta tatusia mogła by nic nie mówić przynajmniej nie naruszyłaby swojego wizerunku a tak kłamia wszyscy Kwasniewscy ,FE.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Szkoda ze ma tak polsko brzmiace nazwisko 14.10.07, 19:05 Kwasniewski, gdyby bylo Stolzmann toby mi zwisalo. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Stotzman 14.10.07, 21:51 Ja nie za bardzo jestem sympatykiem Ola, ale raczej , chyba Stolcman nie jest! To raczej sprawdziłem! NO! Oczywiście każdy się może pomylić! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 19:03 dlaczego PiS nie ma kadr ? dlaczego nie może obsadzić fachowcami stanowisk,tylko musi pożyczać z innych ugrupowań ? dlaczego nie garną się do niej ludzie inteligentni,tylko drobne cwaniaki Arturki, Gosie-Edgary,jak profesor to Bender,łże-suki,zomo,koryto,warchoły i wielebny Tadeusz ? Odpowiedz Link Zgłoś
k.adorator Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 19:09 mówiąc przykrywają to, że nic nie robią. To jest nowość do tej pory po kadencji nieróbstwa się oddawało władzę, PiS skorzystał ze starej sprawdzonej metody jak nie może być dobrze to trzeba ludziom wmówić że jest dobrze. Dziwne, że są w tym lepsi niż SLD, które powinno mieć to we krwi. Jeszcze zagadeczka co się udało tym partiom razem przegłosować przed końcem kadencji razem z PO? ----------------------------------------------------------- 18 lat, 14 rządów, 0 osiągnięć, 3 partie. Czy chcesz coś zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 19:16 PiS nikomu nic nie wmówi i to od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
k.adorator Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 19:27 Widzisz to Ty tak twierdzisz, bo Tobie nie wmówi i mnie też nie wmówi. Jednak jeżeli mają 30% poparcia po 2-letnich złych rządach, a Po ma 30% po 2-latach bycia bierną opozycją, to jednak komuś coś wmawiają. Entuzjastów biernej opozycji można zrozumieć, bo pewnie żyją w przekonaniu, że jak PO dojdzie do władzy to będzie lepiej niż z PiS. Może i lepiej ale wciąż gorzej niż w Czechach, Estonii, na Litwie czy Łotwie, nie mówiąc o krajach Europy środkowo-zachodniej, Australii, USA czy Kanadzie. Spójrz na to co się dzieje i przypomnij sobie jakąś głośną aferę z zagranicy. Wolfowitz na ten przykład stracił posadę i jest już wykluczony z życia publicznego, bo awansował swoją kochankę, która notabene miała kwalifikację. Uznano tylko, że to niestosowne. U nas przejdzie jednak wszystko. Dekomunizacja z Andrzejem Kryże, pijany prezydent śmiejący się z JPII i ten sam prezydent nie trzymający równowagi nad grobami polskich żołnierzy. Nie mówię już o jawnej korupcji i jawnym nepotyzmie. ---------------------------------------------------------- 18 lat, 14 rządów, 0 osiągnięć, 3 partie Czy naprawdę chcesz zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 15.10.07, 00:36 jaki znow pijany prezydent smiejacy sie z JP2? ten prezydent, co go wspomniany JP2 zaprosil do papamobile? tak przy okazji, w normalnym swiecie posady traci sie za konkretne sprawy, typu proba wyeliminowania wlasnego wicepremiera przez ubeckie prowokacje, a nie jakies "wysmiewanie". Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 19:27 a jak juz kogoś zwerbują,to takich,na ktorych są haki w papierach ? Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 20:24 maureen2 napisała: > dlaczego PiS nie ma kadr ? dlaczego nie może obsadzić fachowcami > stanowisk,tylko musi pożyczać z innych ugrupowań ? dlaczego nie > garną się do niej ludzie inteligentni,tylko drobne cwaniaki Arturki, > Gosie-Edgary,jak profesor to Bender,łże-suki,zomo,koryto,warchoły > i wielebny Tadeusz ? >inteligentni to znaczy sterowane dupki jak ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 21:42 dupki,koryto,bure suki,łże-elity,zomo,warchoły Odpowiedz Link Zgłoś
partiaoslowlibacjeidupy Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 15.10.07, 02:47 powiedz mi jakie kadry ma PO?? kto bedzie ministrem finansow, jakie ma propozycje oprocz ogolnikowych typowych jak: obniżyc podatki aby wszystkim zylo sie lepiej?? CZY PAN Niesiolowski to kompetencja czy dziadek ktory juz ma nie wszystko ok poukładane?? jaki resort on obejmie?? ;-) to przez takich ludzi PO stale przegrywa i przegra pora kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne No ale przyznal sie ze byl pijany w Charkowie i na 14.10.07, 19:04 No ale przyznal sie ze byl pijany w Charkowie i na Ukrainie, wiec chla czy nie chla? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Gdyby nie był alkoholikiem 14.10.07, 19:09 To by się umiał powstrzymać przy waznych publicznych okazjach. Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski nie z Kusznierewiczem a z Mellerem i Rusin 14.10.07, 19:10 ogladal to ten ktory pisal newsa czy tylko o tym slyszal? A moze ma problemy z fromulowaniem zdan? Ola rozmawiala z Marcinem i Kinga , a rozmawiali o jej pobycie w Slowenii i plwanie tam z M.Kusznierewiczem. Gazeta, zblizacie sie szybko do dna z takimi dziennikarzami; Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Niestety słyszał nie jeden .. 14.10.07, 19:25 te bzdury i płacze jaki to tatuś porządny i nie alkoholik .Cała Polska o tym wie ze tatuś to pijak i do tego nie umie się przyznac ale nie po raz piewszy Odpowiedz Link Zgłoś