tomekjeden Pani Sawicka będzie uniewinniona w Strasburgu, 17.10.07, 21:46 a bolszewicko-ubeckie metody Kaczyńskich pozostaną na zawsze najlepiej zapamiętaną haniebną po nich spuścizną, z którą nowa władza będzie musiała się rychło uporać po 21 października. Demokratyzacja kraju musi iść do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mis54 Sawicka: Wczoraj mnie ukamienowano, wczoraj zos.. 17.10.07, 21:58 Jeżeli jest prawdą ,że funkcjonariuswz CBA w swojej robocie wykorzystywal związki imtymne z figurantką sprawy to Sawickiej włos z głowy nie spadnie , pomimo,że wzięła forsę . Zawsze obrona będzie mogla udowodnić ,że nią manipulowano . Ciekawe czy moje słowa bedą prorocze / :-)))) Sądzę ,że tak !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Sawicka: Wczoraj mnie ukamienowano, wczoraj z 17.10.07, 22:06 mis54 napisał: > Jeżeli jest prawdą ,że funkcjonariuswz CBA w swojej robocie > wykorzystywal związki imtymne z figurantką sprawy to Sawickiej włos > z głowy nie spadnie , pomimo,że wzięła forsę . Zawsze obrona będzie > mogla udowodnić ,że nią manipulowano . Ciekawe czy moje słowa bedą > prorocze / :-)))) Sądzę ,że tak !!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Prorocze? Podstawy prawa dotyczącego prowokacji. Pani Sawicka jest osobą raczej niemądrą, i pomogło w tej haniebnej manipulacji. Kaczyńscy są synami komunisty, zasłużonego dla PZPR-u, to i metody przez nich stosowane są wredne, moralnie odrażające i z SB-ckiego piekła rodem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Sawicka: Wczoraj mnie ukamienowano, wczoraj zos.. 17.10.07, 22:00 Żaden, nawet najbardziej obsrany kibel tak nie śmierdzi-jak "pisuar"! Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Sawicka: Wczoraj mnie ukamienowano, wczoraj z 17.10.07, 22:05 dzakarta napisał: > Żaden, nawet najbardziej obsrany kibel tak nie śmierdzi-jak "pisuar"! Czyli stoisz na stanowisku, że metan jest bardziej znośny niż amoniak? Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless Re: Sawicka: Wczoraj mnie ukamienowano, wczoraj z 17.10.07, 22:18 sznicel4 napisał: > dzakarta napisał: > > > Żaden, nawet najbardziej obsrany kibel tak nie śmierdzi- jak "pisuar"! > > Czyli stoisz na stanowisku, że metan jest bardziej znośny niż amoniak? Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Front Obrony Przestepców 17.10.07, 22:01 PO + Wyborcza = UB-ckie szambo Odpowiedz Link Zgłoś
pecker Re: Sawicka i jej niskie instynkty 17.10.07, 22:03 Dla mnie b. posłanka Platformy Obywatelskiej pani S, to śmieć! Wyszły na wierzch jej niskie instynkty a teraz próbuje odwrócić sytuację i nazywa obecną sytuację ukamienowaniem czy bolszewizmem. Pani S. proszę zrozumieć, to nie minister panią niszczy a zniszczyła panią zachłanność i w takiej chwili należy zachować odrobinę godność a nie oszczerstwa przeciwko osobom, które demaskująca pani złe poczynania, nazwijmy rzecz po imieniu „łapówkarstwo”. Oprócz rodziny zdradziła pani swoich wyborców ! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Degeneraci 2007 17.10.07, 22:05 ... na pochybel dziadom z Wyborczej i PO Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Sawicka: Pal_sie_w_piekla_zlosliwa_zlodzie jko!!! 17.10.07, 22:12 Kradniesz = siedzisz!!! HAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless ma tupet aferzystka 20lat ciężkich robót 17.10.07, 22:16 płacz nie zmyje chśiwości Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless ceny mamy artykułow najwyższe na świecie 10$ ki 17.10.07, 22:26 kg sera ,rzad ogłosi że ma olbrzymi napływ z vt,dzięki kochanej bolszewickie UNI ,a kto popiera ten kołchoz europejski ?PO LID ,takich posłów na taczki i na gnojowisko ,łapy precz od polityki Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Marta, pierwsza córka. 17.10.07, 22:17 "Marta, córka prezydenta Kaczyńskiego wniosła niedawno sprawę do sądu o zaprzeczenie ojcostwa swojej pierwszej córki. Spodziewa się, iż okaże się, że jej ojcem nie był pierwszy mąż Marty Kaczyńskiej, z którym niedawno się rozwiodła. Czy ktoś ją zapyta: - Co pani powie swojej córce, gdy dorośnie? Że miała innego ojca niż myślała, że ma? O hipokryzji wyznawców wartości rodzinnych pisze Maciej Wiśniowski, autor artykułu „Czyją córką jest wnuczka Kaczyńskiego” zamieszczonego w ostatnim przed wyborami numerze tygodnika „NIE”. Od poniedziałku – w kioskach!" www.nie.com.pl/ I tak nawiasem, jak to nazwać? Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Ej, koleś 17.10.07, 22:22 Co ty jedno gó.. w drugim reklamujesz? Nie pomieszają się? Bua ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
mertk Re: Marta, pierwsza córka. 17.10.07, 22:26 Trzy nazwy przychodzą mi na myśl, pierwsza "rewolucja moralna", druga "skrót myślowy", trzecia "nadużycie semantyczne" Odpowiedz Link Zgłoś
batiaryga Jej przestempstwo,że menża zdradziła,suka jedna 17.10.07, 22:18 a potem jeszcze o tym pletła Odpowiedz Link Zgłoś
pecker Re: Sawicka: Wczoraj wzięłam 17.10.07, 22:21 a dzisiaj jako posłanka PO zachowuję się bez klasy! Gdzie ta kobieta zgubiła swoja godność? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Nie wierze, że nie ma zdjęcia z gościem albo zdjęc 17.10.07, 22:22 Czy jutro będzie można w mediach podziwiać jego fizis? Odpowiedz Link Zgłoś
pis.forever Sawicka? Do jakiej partii nalezala? 17.10.07, 22:27 Nie moge sobie przypomniec :). Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Jaki kraj taki Bond. 17.10.07, 22:27 Znaczy się zgodnie z wartościami pojechali? Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Proszę nie ujawniać publicznie tych materiałów, pr 17.10.07, 22:49 Proszę nie ujawniać publicznie tych materiałów, proszę mi pozwolić na prawdziwy, sprawiedliwy proces! - w israelu? Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Rycz mała rycz ... 17.10.07, 23:07 płacz maleńka płacz... dziwne jak kradną to ni słabną i nie ryczą... PO-kemony histerycy i wariaci! Odpowiedz Link Zgłoś
pis.forever Re: Rycz mała rycz ... 17.10.07, 23:28 A moze to tylko POmowienie :)? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.zolynski Sawicka: Wczoraj mnie ukamienowano, wczoraj zos.. 18.10.07, 00:34 Dość takich standardów politycznych. W głębi duszy wierzę że ten smród jaki pozostaje po rządach zdemoralizowanych moralizatorów zniknie. I nadejdzie czas na prawdziwe idee i budowanie KRAJU bez tych wszystkich kompleksów z lat chłopięcych - bez ludzi którzy stworzyli tą najgorszą z formacji w nowej Polsce. Ludzie jakby nie widzieli prostych spraw które panowie K uważają za cnoty a takim nie są. Ale teraz to już przechodzi wszelkie granice dobrego smaku, przyzwoitości, uczciwości. Wiele osób w przeszłości nie na darmo mówiło że Kaczyńscy niosą zamęt i burzą. Ja po prostu wiem że nie tędy droga. Pani Sawicka popełniła wielki błąd, największy w jej życiu. Popełniła zło. Ale nie jest osobą zdeprawowaną o czym świadczy skrucha tak rzadko spotykana. Wierzę że zostanie osądzona i zapłaci sumiennie za swój czyn, a w swoim dalszym życiu pokaże że w ludzi należy wierzyć. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
ytelak Sawicka: Wczoraj mnie ukamienowano, wczoraj zos.. 18.10.07, 00:43 Cieńko gadasz laska mało jest przekonywujący ten płacz i histeria coś to nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
incomp1111 Sawicka: Wczoraj mnie ukamienowano, wczoraj zos.. 18.10.07, 04:00 Czlowiek uczciwy nigdy nie bierze lapowek niezaleznie w jakiej sytuacji sie znajduje na tym polega uczciwosc. Nie mozna byc troche uczciwym tak jak nie mozna byc troche w ciazy. Po drugie zaden czlowiek uczciwy nie strzela sobie w leb dlatego tylko ze przychodza do niego do domu przedstawiciele prawa. Nie pozwolmy sie zwariowac i nie szerzmy defektyzmu. Czlowiek uczciwy nie ma sie czego obawiac, a lajdak i przestepca na samo slowo policja powinien robic w gacie. Jasne!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
incomp1111 Re: Sawicka: Wczoraj mnie ukamienowano, wczoraj z 18.10.07, 04:30 uookasz napisał: > ta pani juz nikogo wiecej nie zabije. bez kpin ta Pani napewno odpowie za wzieta lapowke i powinna poniesc zasluzona kare. Teatr jaki odegrala przed kamerami swiadczy tak samo jak blakajacy sie usmieszek pychy bladzacy w koncikach ust Tuska. Ludzie nauczcie sie patrzyc na twarze politykow. Nauczcie sie patrzyc na jezyk mimiki, na ruchy oczu, ruchy warg lekkie gesty szyi a bedziecie duzo wiecej wiedzieli o prawdziwych ich inencjach niz sluchajac tego co mowia. Slowa moga klamac a Twarz NIE. Nawet skamieniala twarz jaka maja niektorzy ubecy tez mowi co to za czlowiek. Uczcie sie obserwowac a nie bedziecie oszukiwani. To samo dotyczy tez dziennikarzy, sedziow i innych. Trzeba bylo patrzyc na zmieszane oczy sedziow ktorzy wydawali rozne zaskakujace decyzje. Sami sie wstydzili tego co mowia a oczy te zmieszanie demaskowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan1970 90% ukamieniowanych !!! 18.10.07, 07:27 Gdyby na wszystkich mężczyzn wypuścić atrakcyjne agentki CBA, które przez rok urabiałyby ich tak by w końcu popełnili ustawione przestępstwo, to mielibyśmy zupełnie inne wpisy. Proszę o rozwagę i wyobraźnię. Każdy człowiek jest grzeszny, prędzej czy później padnie jego ofiarą. Kara tak!, ale nie lincz i zniszczenie najbliższego otoczenia posłanki - Bogu winnych dzieci, rodziców i innych z jej otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pocomiwaszekonto Sawicka: Wczoraj mnie ukamienowano, wczoraj zos.. 18.10.07, 07:19 poznałam pszyjaciela i chciałam loda, a pitochy miały być za loda. kierwa stara baba wiedziała co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
saed Gwóźdź programu w kampanii wyborczej PIS 18.10.07, 07:25 CBA to taki oddział PISu do tworzenia wizerunku medialnego. Normalne, że w ramach kampanii wyborczej trzeba było kogoś pokazowo ustrzelić, a akurat pani Sawicka była łatwa, dobrze rozpracowana i pod ręką. Trzeba być totalnie oderwanym od rzeczywistości, żeby uważać takie pokazówki za przejaw walki z korupcją. Korupcja jest PISowi bardzo na rękę, więc niby dlaczego miałby z nią walczyć? Lepiej ją umiejętnie wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
ela1001 Re: Gwóźdź programu w kampanii wyborczej PIS 18.10.07, 08:49 Cała sprawa jest obrzydliwa! PIS dla potrzeb walki z opozycją potrafił przez rok pracować nad wytypowaną osobą z PO zatrudniając sztab psychologów , agentów, speców od podsłuchów itp. Każdego można urobić stosując odpowiednie metody, to tylko kwestia czasu. Wybrali bardzo celnie- szarą, zakompleksioną i niedpopieszczoną mysz, która po wysłuchaniu paru komplementów straciła głowę dla podstawionego przystojniaka. Takie metody stosowała STASI w dawnym NRD- nie jest to nic nowego! Nie wierzę , że Kaczyński nie wiedział o akcji. O przyśpieszonych wyborach mówiło się od dawna więc trzeba było przygotować tę "bombę" dla skompromitowania PO. Jeżeli tak ma wyglądać walka z korupcją, że zamiast łapać prawdziwych przestepców , prowokuje się głupią babę tylko po to żeby triumfalnie ogłosić , że partia opozycyjna jest "ogólnie BE" to ja sobie wypraszam , żeby na to były przeznaczane moje podatki. Dlatego z pełnym przekonaniem oddam głos na PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
avchdega-27 Re: Gwóźdź programu w kampanii wyborczej PIS 18.10.07, 09:40 ela1001 napisała: > ja sobie wypraszam , żeby na to były przeznaczane moje podatki. > Dlatego z pełnym przekonaniem oddam głos na PO ! Inaczej mówiąc „na złość PiS-owi odmrozisz SOBIE uszy“? Wypraszasz sobie, aby na coś tam, co Ci się wydaje „be”, nie szły Twoje podatki, ale na wypchanie grubej koperty wsuwanej do torebki „przedstawicieli” Narodu nie żałujesz? No bo chyba nie wierzysz, że tego typu „kasa” z powietrza się bierze, albo że banknoty w ogródkach naszych „bjuznesmanów” na drzewkach rosną i tylko je zrywać... Oj, naiwanś, koteczku, naiwna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela1001 Re: Gwóźdź programu w kampanii wyborczej PIS 18.10.07, 12:14 Nie usprawiedliwiam P. Sawickiej. Okazała się podatna na pokusy co dla polityka jest dyskwalifikujące. Mój sprzeciw wzbudza rola CBA w zwalczaniu PO będącej w opozycji wobec PIS. CBA została stworzona dla walki z korupcją w rozumieniu ścigania przestępców a nie prowadzenia spektakularnych akcji majacych na celu skompromitowanie opozycji. CBA nie miało żadnych wcześniejszych sygnałów o korupcyjnych skłonnościach P. Sawickiej więc skąd to prawie roczne zainteresowanie jej osobą? Niech CBA weźmie się za prawdziwych łapówkarzy dla których branie kasy jest chlebem powszednim. Takich nie brakuje w żadnym środowisku. A na PO zagłosuję nie na złość PIS tylko zgodnie z własnymi przekonaniami. Nie popieram korupcji ale też nie popieram takiego uprawiania polityki, które prezentuje PIS. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
avchdega-27 Re: Gwóźdź programu w kampanii wyborczej PIS 18.10.07, 09:42 ela1001 napisała: > ja sobie wypraszam , żeby na to były przeznaczane moje podatki. > Dlatego z pełnym przekonaniem oddam głos na PO ! Inaczej mówiąc „na złość PiS-owi odmrozisz sobie uszy“? Wypraszasz sobie, aby coś tam, co Ci się wydaje „be”, nie szły Twoje podatki, ale na wypchanie grubej koperty wsuwanej do torebki „przedstawicieli” Narodu nie żałujesz? No bo chyba nie wierzysz, że tego typu „kasa” z powietrza się bierze, albo że banknoty w ogródkach naszych „bjuznesmanów” na drzewkach rosną i tylko je zrywać... Oj, naiwanś, koteczku, naiwna:) Odpowiedz Link Zgłoś
gmp3 Nie róbmy z ordynarnego brania łapówy romansu 18.10.07, 08:04 stulecia. Dlaczego media grają na emocjach ludzi odwracając kota ogonem. Stosują zasadę "Kłam, kłam, a coś z tego zostanie" , żeby ludzie zatracili związek między słowem a rzeczywistością i uwierzyli że to nie korupcja rujnuje państwo i niszczy ludzi tylko z nią walka. Pewnie mają w tym swój cel. Ludzie nie dajmy się ogłupić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
incomp1111 Sawicka: Nikt uczciwy nie bierze 18.10.07, 08:36 Czlowiek uczciwy nigdy nie bierze lapowek niezaleznie w jakiej sytuacji sie znajduje na tym polega uczciwosc. Nie mozna byc troche uczciwym tak jak nie mozna byc troche w ciazy. Po drugie zaden czlowiek uczciwy nie strzela sobie w leb dlatego tylko ze przychodza do niego do domu przedstawiciele prawa. Nie pozwolmy sie zwariowac i nie szerzmy defektyzmu. Czlowiek uczciwy nie ma sie czego obawiac, a lajdak i przestepca na samo slowo policja powinien robic w gacie. Jasne!!!!!!!! Nikt tej Pani nie osadzil ale jedynie pokazal fakty (czesc materialu dowodowego bedacego podmiotem pracy niezawislego sadu). Nikt rowniez tej Pani nie odmawia prawa do obrony przed sadem. Wygasnie jej immunitet i zostana jej postawione zarzuty. Bedzie sadzona jak kazdy przestepca. Prosze rowniez zauwazyc, ze CBA i Pan Kaminski pokazal tylko to na co zezwolil sedzia. Gdyby to bylo polityczne to poznalibysmy nazwiska pozostalych czlonkow PO wymienionych przez Pania Sawicke. To by pozwalalo na bardziej druzgocace dolozenie PO, a tak sie nie stalo, wiec cala ta gadanina jest paplanina ludzi niekompetentnych czyniacych wiele szkody Polsce, lub ludzi nieuczciwych ktorym na reke jest utrzymywanie lapowkarstwa, widocznie ci ludzie tylko w takim swiecie umieja zarabiac na zycie i cos jeszcze. bez kpin ta Pani napewno odpowie za wzieta lapowke i powinna poniesc zasluzona kare. Teatr jaki odegrala przed kamerami swiadczy tak samo jak blakajacy sie usmieszek pychy bladzacy w koncikach ust Tuska. Ludzie nauczcie sie patrzyc na twarze politykow. Nauczcie sie patrzyc na jezyk mimiki, na ruchy oczu, ruchy warg lekkie gesty szyi a bedziecie duzo wiecej wiedzieli o prawdziwych ich inencjach niz sluchajac tego co mowia. Slowa moga klamac a Twarz NIE. Nawet skamieniala twarz jaka maja niektorzy ubecy tez mowi co to za czlowiek. Uczcie sie obserwowac a nie bedziecie oszukiwani. To samo dotyczy tez dziennikarzy, sedziow i innych. Trzeba bylo patrzyc na zmieszane oczy sedziow ktorzy wydawali rozne zaskakujace decyzje. Sami sie wstydzili tego co mowia a oczy te zmieszanie demaskowaly. Konferencja prasowa CBA nie sadzila a jedynie za przyzwoleniem sadu pokazala czesc dowodow. Po ustaniu immunitety pani Sawickiej zostana postawione zarzuty i bedzie sadzona tak jak kazdy przestepca z nalezytym prawem do obrony. KOnferencji prasowej CBA by nie bylo gdyby: 1. Pani sawicka po zatrzymaniu samodzielnie zrzekla sie immunitety, ale tego nie uczynila. 2. Przewodniczacy Sejmowej Komisji d/s specjalnych z PO zwolal by posiedzenie tej komisji, ale tego nie uczynil grajac ta sprawa politycznie 3. PO nie powinna w wypowiedziach swych poslow rzucac pomowienia o politycznosc CBA, CBA jest sluzba i nie moze pozwalac aby rzucano na nia bezpodstawne pomowienia bez mozliwosci obrony przed zarzutami. To powinno byc chyba jasne dla nawet przecietnie maslacego czlowieka a co dopiero dla ponadprzecietnej populacji PO. To sa fakty ktore nie uchybiaja w najmniejszym stopniu prawnym poczynan CBA Dopiero to co zostalo uczynione po to jest rozgrawka polityczna POlitrukow. PO odwrocila kota ogonem i uczynila z tego ponownie nagonke na PiS, malo tego nie ujawnila nazwisk o ktorych mowila pani Sawicka i jak by tego malo bylo wyrezyserowano teatr (z czytaniem z kartki) przed kamerami TV. z takim mozliwym scenariuszem (a swiadczy o tym czytanie z kartki przez Pania Sawicka), ze Pan Tusk daje Pani Sawickiej szanse na uklad taki oto, ze Pani Sawicka wystapi w takiej oto formie jaka nam zaprezentowala a on jesli wygra PO postara sie zlagodzic do minimum wyrok za jej czyn. To by byl taki wklad Pani Sawickiej w zwyciestwo wyborcze PO. Pisze jeszcze raz ze sa to przypuszczenia, ale przypuszczenia dalekoprawdopodobne jesli wezmiemy pod uwage ze mimo wezwania do ujawnienia dalszych nazwisk z PO jakie byly wymieniane przez Pania Sawicka PO jak zwykle wykrecila kota ogonem i zaczela cytowac Pana Profesora Relige. Panie TUSK spoleczenstwo czeka na te nazwiska. Jesli tych nazwisk nie uslyszy to scenariusz powyzej przytoczony bedzie malo ze bedzie jeszcze bardziej prawdopodobny on bedzie prawie pewnikiem bo bedzie pokrywal sie ze stylem uprawianej przez Pana polityki. Badz uczciwy w osadach bo bedziesz kiedys sam siebie nienawidzil. PiS nie musi nic ciulac i ugrywac, to POlitykomatolki ze swoim rozumikiem chca wszystko wykrecac kota ogonem myslac ze bedzie im to wszystko uchodzilo na sucho jak za komuny. Nawet przymierzaja sie do POLiD-u by czerpac doswiadczenie jak sie kreci lody na glupim spoleczenstwie. Ale to si konczy petla wam sie zaciska bo i spoleczenstwo nie takie glupie jak wam sie wydaje, pod mocherowymi beretami ku waszemu zaskoczeniu spoczywaja i profesorskie glowy, ale i na pewno w wiekszosci uczciwsze i bardziej kochajace Polske niz te pod waszymi elegankimi niejednokrotnie kupinymi za ukrecone lody kapelusikami. Wasze socjotechniki odkrecania i przeinaczania faktow juz nie chwytaja. Wszystko jedno jak sie potoczy historia to tak czy inaczej kiedys odpowiedcie za WSZYSTKI, powtarzam WSZYSTKIE ukrecone lody. Kiedys Robotnicy uwierzyli w rewolucje i rozliczyli sie odpowiednio z ymi co ich wyzyskiwali, potem zjawili sie przywodcy i budowali komunizm. Ludzie im uwierzyli a oni popelnili zbrodnie bodaj najciezsza na narodzie oszukali narod ze beda dzialai dla jego dobra, a de facto dzialali dla swych prywatnych korzysci. Poten Narod powstal i zeby ratowac swoje glowy ulozyli sie przy okraglym stole. Pochowali sie po roznych partiach i teraz gdy Narod nareszcie ma szanse na prawe rzady, to jak gnidy wylaza i szkaluja i probuja jeszcze jeszcze cos ugrac dla siebie. JAK WAM NIE WSTYD!!!!!!!!!! Panie Tusk malo kto mowil tym ale ja Panu powiem, ze po przegranych przez Pana wyborach ulozyl Pan perfidna zimna i nikczemna kalkulacje, ze jak nie rzystapi Pan do koalicji to pis bedzie musial rzadzic z Samoobrona i LPR i sam sie ugotuje. POWIEM PANU ZE TO BYLO PLUGAWE! PLUGAWYM JEST TO CO PAN CALY CZAS CZYNI!!!!!!"! POLSKA PANU TEGO NIGDY NIE WYBACZY!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avchdega-27 Klawe życie b. pani poseł skonczońe... 18.10.07, 08:45 Tak sobie wczoraj oglądałem te krokodyle łzy pani Sawickiej i nie mogłem pojąć, na czym niby miałoby polegać to „zabicie za życia“, którym tak wzruszyła się „oszukana” przez przystojnego agenta CBA, cięzko „poszkodowana“ przez tą „wstrętną“ prokuraturę pani poseł. No chyba, że dla tej pani życie kończy się tam, gdzie kończy się „trzymanie władzy”, „układy”, „branie” i ławeczki, na którym przesiaduje się z przystojnymi biznesmenami, od których dostaje się cudowne bukiety i pękate koperty i których poucza się od kogo, za ile i co można „kupić”. Jeśli o takie „klawe żcie” sejmowej „cysarzowej” chodzi, to rzeczywiście, chyba jednak pani Sawicka „umarła” raz na zawsze i nikt na tej „śmierci” raczej nie straci... Ale przecież milony zwykłych, ciężko pracujących na następne czynsze, rachunki za prąd, ludzi, takich np. sprzątających hale fabryczne, zamiatających ulice, przyjmujących grosiaki w za korzystanie z toalet, TEŻ ŻYJE – kochana pani poseł Sawicka i jakoś tak za ś.p. Niemenem „mocno wierzę w to”, że ze zdobyciem takiej pracy nie będzie pani miała najmniejszych problemów! No i do spowiedzi przydałoby się pójść, żal wzbudzić, i mocne postanowienie poprawy w sercu sobie przyrzec... Na polityce świat się nie kończy, miła pani poseł! Odpowiedz Link Zgłoś