honeyr Ryże to wredne, pamiętajcie! 18.10.07, 20:08 Tusk to kreatura wyjątkowo wredna i napastliwa. Dziś znów obrażał wyborców lewicy, w czym sie widać wyspecjalizował, ten koguci moralista spod znaku Miodowicza, Jaruckiej i Sawickiej. Dwa lata temu dostał podwójne manto wyborcze - i znów się prosi o powtórkę! Odpowiedz Link Zgłoś
joannina_thuske_po Re: Ryże to wredne, pamiętajcie! 18.10.07, 20:10 Czy to prawda, że bił obrzydliwie żonę gdy mieszkali razem jeszcze w akademiku ? a teraz gęba pełna frazesów o tolerancji !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michta_onanista Re: Ryże to wredne, pamiętajcie! 18.10.07, 20:49 joannina_thuske_po napisała: > Czy to prawda, że bił obrzydliwie żonę gdy mieszkali razem jeszcze w > akademiku ? a teraz gęba pełna frazesów o tolerancji !!!! A ja widziałem dzisiaj na konferencji Zera jego narzeczoną w gipsie - oj, taki to sobie nie pobije Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: michta_onanista 18.10.07, 21:16 michta_onanista napisała: > joannina_thuske_po napisała: > > > Czy to prawda, że bił obrzydliwie żonę gdy mieszkali razem jeszcze > w > > akademiku ? a teraz gęba pełna frazesów o tolerancji !!!! > A ja widziałem dzisiaj na konferencji Zera jego narzeczoną w gipsie - > oj, taki to sobie nie pobije Widac, ze oprocz zwyklego onanizmu lubisz tez uprawiac onanizm umyslowy i piszesz klamstwa oraz glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Sąd sądem ale gdzie jest kasa?! :-) 18.10.07, 20:54 "Pieniądze na stole. Ciekawe gdzie wyląduje honor?" W.Gombrowicz Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Tusk wiedziales: wyslales Sawicka po pieniadze 18.10.07, 23:36 Sawicka nie ukradla ani zlotowki, wyslono ja po te pieniadze a ona calosc wplacila do kasy PO; wiedzieliscie od poczatku ze pieniadze te byly brudne i cicho siedzielisci przez cala kampanie! i glupa rznie Tusk. Dzis zmuszono PO do rpzyznania sie ze wzieli taka sume. (a te pieniadze byly aby Sawicka mogla zachowac stolek posla; jeszcze miala im przyniesc wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Kase oddac trzeba, ona nalezy do podatnikow_______ 19.10.07, 03:39 - czy poslanka Sawicka byla poslanko PO kiedy przyjmowala te lapowke? Byla. - czy Sawicxka wplacila cala sume na fundusz wyborczy Platformy? Sama Platforema potwierdza, ze wplacila. - po zatrzymaniu Sawickiej przez CBA, ona te pieniadze oddala czy nie oddala? Nie oddala. - czy te pieniadze naleza do Sawickiej? Nie naleza. - czy te pieniadze naleza do Platformy? Nie naleza. - czy te pieniadze naleza do polskiego podatnika? Naleza. A wiec coz w tym dziwnego, ze posel PiS - w imieniu podatnikow - zapytal poslanke i Platforme - ktore niewatpliwie z ta kasa mialy do czynienia - co sie z ta kasa stalo? ODDAWAC SZMAL! Odpowiedz Link Zgłoś