rydzyk_fizyk 19.10.07, 11:38 Trochę się nauczył od Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Tusk podpisuje 10 zobowiązań Platformy 19.10.07, 11:39 super, podajcie procenty (bo że wrost to wiadomo, nikt spadku PKB i płac nie obiecuje) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Niech pokaze co zobowiazal sie Niemcom 19.10.07, 18:24 1.) Doprowadzic do upadku budzetu panstwa, 2.) Doprowadzic do prywatyzacji szpitali, 3.) Swoich wspolnikow wyposazyc - z majatku panstwa, 4.) Przeprowadzic rozbicie Polski na landy 5.) Oddac rewizjonistom niemieckim Zachodnia Polske, 6.) Zgodnie popierac niemiecka polityke zagraniczna, 7.) Zgadzac sie na kazdy dyktat Brukseli, 8.) Zalegalizowac eutanazje, 9.) Zalegalizowac aborcje, 10.) Zalegalizowac zwiazki homoseksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Obiecanki cacanki 19.10.07, 11:40 Obiecanki cacanki a głupiemu radość? pożyjemy zobaczymy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Czy jest tam także gwarancja dobrej pogody ? 19.10.07, 12:03 gdzie można tekst tych zobowiązań zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Wierz Tuskowi - i łap się za portfel !!! 19.10.07, 16:08 Wierz Tuskowi - i łap się za portfel !!! the_rest napisał: > gdzie można tekst tych zobowiązań zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
adamicus4 POpulistyczna PO jest POdróbką wolnorynkowej UPR 19.10.07, 21:44 Wczoraj w programie "Kto kogo?" Tusk obiecywał komu rozda pieniądze. Jednocześnie PO w oczach większości wyborców jawi się jako partia wolnorynkowa (liberalna). Tusk natomiast mówił, że jest konserwatystą społecznym (czyli socjalistą?). Jak można jednocześnie obniżać podatki i rozdawać ludziom nasze pieniądze? Przecież to POPULIZM w najczystszej postaci. Jak im nie wstyd zawrzeć umowę na piśmie, iż gdy tylko dorwą się do koryta podarują każdemu pracownikowi PGNiG 70 tys. złotych? Przecież ta firma póki co jest państwowa i nie można tak zmarnotrawić naszych wspólnych 4 miliardów zł. Gdyby PGNiG przynosiło straty to byśmy musieli wszyscy się do niego dokładać. Tak bezczelnych obietnic zatwierdzonych pisemnie nie składali nawet Lepper i Kaczyński. ZASTANÓWCIE SIĘ. Tusk zakłada co chwilę maski wolnorynkowca bądź to wrażliwego socjalisty. Miał już swoją szansę. Był w KLD, wspólrządził za koalicji AWS-UW. Podatki i biurokracja wówczas tylko rosły. Teraz eurokratyczna PO pragnie ściślejszej integracji z UE- najbardziej zbiurokratyzowaną organizacją XXI wieku, której nie tylko uciekły USA, ale gonią również, dynamicznie rozwijające się kraje azjatyckie. Ludziom Tuska zawdzięczamy również to, iż dla większości Polaków prywatyzacja kojarzy się z e złodziejstem i przekrętami. Można zarzucić UPR, że startuje z Giertychem. Tylko, że w Sejmie V kadencji to LPR głosował najbardziej wolnorynkowo (wg analizy ekspertów bodajże dla Gazety Prawnej). Giertych w 2005 roku pozbył się socjalistycznej frakcji Wrzodaka. --- "There's no such thing as a free lunch" Nilton Friedman Odpowiedz Link Zgłoś
an1005 zdjecie 19.10.07, 21:30 > gdzie można tekst tych zobowiązań zobaczyć? NA zdjeciu towarzyszacemu notatce. Sa w 70% czytelne. Aby Pan Tusk ich tylko za tydzien nie zapomnial bo mysle, ze bedziemy obserwowac co zrobi a te wybory nas nauczyly ze mozemy jednak o NASZE walczyc. Ktos krzyknie,ze przez ten czas zdaza sie juz nakrasc. Moze ale wiadomo ze moze sie okazac ze stolek im sie spod tylka usunie. Jak na razie daje im szanse i bede na nich glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Platforma też będzie pod naszą stałą obserwacją. 19.10.07, 16:19 PiS dostanie baty ! Ale Platforma też będzie pod naszą stałą obserwacją. Odpowiedz Link Zgłoś
testigo Tusk- premier z reklamówki? Najkrótsza recenzjaLOL 19.10.07, 17:46 POmada+frazesy+obiecanki "cudów" = produkt marketingu speców od reklamy! Błech! Luzacka marynareczka i zaplanowane chamstwo "kiboli" w studio. SKĄD oni wezmą kasę na podwyżki w budżetówce skoro nawet nie potrafią zrezygnować z naszej kasy na dotacje dla swojej partii w Sejmie??? Z NASZYCH podatków! A "lody się ukręci"... Tusk- premier z reklamówki? Najkrótsza recenzja LOL Odpowiedz Link Zgłoś
autor_autor Tusk podpisuje 10 zobowiązań Platformy 19.10.07, 11:40 ale nuuudy :) ale wolę taką kampanię niż to co się działo przez cały ostatni tydzień - całe szczęście dziś już koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
ewicz Zobacz co skrywa Tusk!!! 19.10.07, 15:20 pl.youtube.com/watch?v=vQRjGq7RtLQ Koniecznie posłuchaj Popieli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Krótko mówiąc - PO zbuduje drugą Irlandię... :))) 19.10.07, 11:41 Krótko mówiąc - PO zbuduje drugą Irlandię... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Krótko mówiąc - pis zbuduje drugą Bialorus, bo 19.10.07, 11:43 tylko tyle potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead Re: Krótko mówiąc - pis zbuduje drugą Bialorus, b 19.10.07, 11:51 rybka9915 napisała: > tylko tyle potrafi... ale niechcący może im Kambodża wyjść. Lepiej PiSdzielców odsunąć od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Re: Krótko mówiąc - PO zbuduje drugą Irlandię... 19.10.07, 11:54 gamon0 napisał: > Krótko mówiąc - PO zbuduje drugą Irlandię... :))) Chyba na wyspie Wolin... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Re: Krótko mówiąc - PO zbuduje drugą Irlandię... 19.10.07, 12:35 gamon0 napisał: > Krótko mówiąc - PO zbuduje drugą Irlandię... :))) Biorąc pod uwagę fakt, że jesteśmy członkiem UE, a PO w przeciwieństwie do PiS potrafi myśleć ekonomicznie i zrobić użytek z naszego członkostwa, są na to spore szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Donaldu Tusku - ja chcę tylko zarabiać jak w IRL ! 19.10.07, 16:10 Donaldu Tusku - ja chcę tylko zarabiać jak w IRL ! Naprawdę resztę zapewnię sobie sam... gamon0 napisał: > Krótko mówiąc - PO zbuduje drugą Irlandię... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pklimas Re: Krótko mówiąc - PO zbuduje drugą Irlandię... 19.10.07, 17:57 boje sie tylko ze bedzie to Irlandia z 1970 roku Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Tusk podpisuje 10 zobowiązań Platformy 19.10.07, 11:42 Ej, to podajcie wszystkie, ja co prawda i tak na PO nie zagłosuję, ale to brzmi ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca_pis Mam 47 lat popieram Pis !!!! 19.10.07, 11:42 Nienawidze sąsiadów, pedałów, wszystkich, uważam że wszyscy którzy mają więcej niż ja to złodzieje. Syn somsiada wybudował dom na pewno kradnie, już dwa razy doniosłem na niego. Ja nie pracuję bo nie bede robił na jakiegoś kapitaliste, siedze w pierszej łafce w kościele, czasem dam po pysku żonie jak wezme zasiłek i popije. Nienawidze liberałuf bo chcom obniżać podatki a skąd bedzie na zasiłek dla mnie a pracy sie nie chyce Ojciec dyrektor to mondry człowiek, tak mondrze mówi że trza patriotów popierać a nie takich co w co drugom niedziele do kościoła nie chodzom Premier to jest gość taka jak jo nie umie jeżdzić a autem ni mo konta w banku i mieszka u mamy, ino że ja mom psa a nie kota bo mi sie jusz czeci kocur ze smyczy zerwoł i uciek. On rozliczy wszystkich co majom firmy, co jeżdżom autami, co robiom na kapitalistóf albo w urzeńdzie, co majom konto w banku a nas porzodnych polaków obroni !!!! To ja wyborca Pis i pujde do wyborów bo gdy żondzi muj wudz bedzie mi lepiej !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Mam 47 lat popieram Pis !!!! 19.10.07, 11:53 Mogą nami rządzić i ludzie mądrzy, i kretyni, ludzie prawdziwego sukcesu i nieudacznicy, mali i duzi, kłamcy i prawdomówni, chamy i albo kulturalni, karierowicze i misjonarze, katolicy lub ateiści. Naprawdę. Możemy sobie w wyborach wybrać władzę, jaką chcemy. I potem - do następnych wyborów - płakać albo z dumą mówić w Londynie "jestem z Polski". POLSKA NIE DLA IDIOTÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: Mam 47 lat popieram Pis !!!! a ja mam jeszcze 19.10.07, 11:59 wiecej!!!wyborca_pis napisał: > Nienawidze sąsiadów, pedałów, wszystkich, uważam że wszyscy którzy mają więcej > niż ja to złodzieje. Syn somsiada wybudował dom na pewno kradnie, już dwa razy > doniosłem na niego. Ja nie pracuję bo nie bede robił na jakiegoś kapitaliste, > siedze w pierszej łafce w kościele, czasem dam po pysku żonie jak wezme zasiłek > i popije. > Nienawidze liberałuf bo chcom obniżać podatki a skąd bedzie na zasiłek dla mnie > a pracy sie nie chyce > Ojciec dyrektor to mondry człowiek, tak mondrze mówi że trza patriotów popierać > a nie takich co w co drugom niedziele do kościoła nie chodzom > > Premier to jest gość taka jak jo nie umie jeżdzić a autem ni mo konta w banku i > mieszka u mamy, ino że ja mom psa a nie kota bo mi sie jusz czeci kocur ze > smyczy zerwoł i uciek. > > On rozliczy wszystkich co majom firmy, co jeżdżom autami, co robiom na > kapitalistóf albo w urzeńdzie, co majom konto w banku a nas porzodnych polaków > obroni !!!! > > To ja wyborca Pis i pujde do wyborów bo gdy żondzi muj wudz bedzie mi lepiej !! > !!!! ''co w co drugom'' Ty Wyksztalciuchu- skladan donos bo nie powinno siem mowic 'w co' tylko 'fco'. no bo nasz prezydent tak mufi. czeba bendzie, czeba bendzie! niedziela! wietrzenie po smrodach!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daretto każdy dyktator otaczał się dziećmi..... 19.10.07, 11:42 Stalin, Bierut, Brezniew, Castro no i Hitler. Każdy z nich się też wzruszał i mówił, że te dzieci kocha. A swoje robił. Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm Tusk podpisuje 10 zobowiązań Platformy 19.10.07, 11:43 A GDZIE NAJWAŻNIEJSZE ZOBOWIĄZANIE, ŻE NIE POWSTANIE KOALICJA Z PISEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Tusk podpisuje 10 zobowiązań Platformy 19.10.07, 11:43 PO zrobiła wszystko co w naszej mocy, aby odbudować w Polakach nadzieję, odbudować w nas wszystkich marzenia na taką Polskę, jak na rysunkach naszych dzieci! W niedziele wietrzymy smrody!!! Polska a nie Kaczopol!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewicz Zobacz co kryje maska Tuska!!! 19.10.07, 15:22 pl.youtube.com/watch?v=vQRjGq7RtLQ Polecam. Gorąco!!! Posłuchaj Popieli. Odpowiedz Link Zgłoś
wrolo Tusk podpisuje 10 zobowiązań Platformy 19.10.07, 11:44 I może te 10 punktów odróżniają program PO od programu PIS? Czcionka taka sama, program prawie identyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 PO właśnie zawarła umowę k_o_r_u_p_c_y_j_n_ąPGNiG! 19.10.07, 11:45 biznes.interia.pl/prasa/parkiet/news/po-i-pgnig-przedwyborcza-umowa-za-4-miliardy-zlotych,994424,3412 Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Zamiast pieprzyć PISowskie głupoty 19.10.07, 11:49 Zamiast pieprzyć PISowskie głupoty radzę przczytać ustawę o prywatyzacji przedsiębiorstw. Tym ludziom należy się do 15% akcji jak kość psu. Ale lepiej kłamać podobnie jak wielki wódz Kaczor I , który właśnie zmierza w niebyt polityczny. Już mrożę szampana !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meleshka Re:i kto to mówi:)))liberał Tusk rozdaje pieniądze 19.10.07, 11:54 państwowe! Typowy debil demagog! Poza tym do jasnej cholery to jest zobowiązanie cywilno-prawne, a nie jakieś tam obietnice ustne!!! To jest kryminał! Odpowiedz Link Zgłoś
drk_z Re:i kto to mówi:)))liberał Tusk rozdaje pieniądz 19.10.07, 12:01 Nie bądź bardziej święty niż Papież, info jest z 16-tego października, myślisz że Kaczory tego nie czytały? Gdyby był choć cień możliwości wykorzystania tego przeciw PO cały tydzień byłby to pierwszy temat wiadomości w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
drk_z Re: PO właśnie zawarła umowę k_o_r_u_p_c_y_j_n_ąP 19.10.07, 11:58 Umowa jest korzystna zarówno dla firmy {akcje podrożały} jak i pracowników {mają perspektywę otrzymania akcji "za darmo"}, w ten sam sposób sprywatyzowano dotychczas wiele firm, PGNiG nie jest ani pierwszą ani ostatnią. Odpowiedz Link Zgłoś
sebok123 uwaga na PO - HGW oszukała mieszkańców Tarchomina 19.10.07, 11:45 Witam, ciekawe czy spełnią swoje zobowiązanie czy to przysłowiowa "marchewka" przedwyborcza. HGW oszukała już mieszkańców Tarchomina obiecująć przed wyborami że nie dopuści do rozbudowy oczyszczalni ścieków Czajka i nie tylko nie dotrzymała obietnicy ale zafundowała nam dodatkowo SPALARNIĘ ODPADÓW ŚCIEKOWYCH ( czyli gówna itd.. ) Na rozbudowę Czajki jeszcze bym się zgodził ale SPALARNIA to już przegięcie. Dlatego nie będę nigdy na PO głosował i na PIS też nie bo kłamią i nie dotrzymują obietnic. Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca_pis Mam 47 lat głosóje na Pis a nie liberaów !!!! 19.10.07, 11:54 Nienawidze sąsiadów, pedałów, wszystkich, uważam że wszyscy którzy mają więcej niż ja to złodzieje. Syn somsiada wybudował dom na pewno kradnie, już dwa razy doniosłem na niego. Ja nie pracuję bo nie bede robił na jakiegoś kapitaliste, siedze w pierszej łafce w kościele, czasem dam po pysku żonie jak wezme zasiłek i popije. Nienawidze liberałuf bo chcom obniżać podatki a skąd bedzie na zasiłek dla mnie a pracy sie nie chyce Ojciec dyrektor to mondry człowiek, tak mondrze mówi że trza patriotów popierać a nie takich co w co drugom niedziele do kościoła nie chodzom Premier to jest gość taka jak jo nie umie jeżdzić a autem ni mo konta w banku i mieszka u mamy, ino że ja mom psa a nie kota bo mi sie jusz czeci kocur ze smyczy zerwoł i uciek. On rozliczy wszystkich co majom firmy, co jeżdżom autami, co robiom na kapitalistóf albo w urzeńdzie, co majom konto w banku a nas porzodnych polaków obroni !!!! To ja wyborca Pis i pujde do wyborów bo gdy żondzi muj wudz bedzie mi lepiej !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Kiepska prowokacja. 19.10.07, 11:56 Ciekawe jest to, że zarzuca się "pisiorom" zacietrzewienie a tego samego się u siebie nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: uwaga na PO - HGW oszukała mieszkańców Tarcho 19.10.07, 11:57 Generalnie w Warszawie i okolicach nie powinno się NIC budować! Drogi, domy, szkoły, oczyszczalnie ścieków są niepotrzebne! Potrzebne są Kościoły! Najwyższy czas aby wróciły do stolicy lata świetności panowania Lecha Kaczyńskiego I. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: uwaga na PO - HGW oszukała mieszkańców Tarcho 19.10.07, 13:29 Oszukala? A co mieli z tym robic, moze wam pod domy wyrzuca? spalarnie sa w centarch duzych miast - wieden, Göteborg (te znam) i innych. Nie sa uciazliwe. Biarac pod uwage uprzedzenia narodu do WSZYSTKIEGO czasem sie nie dziwie polityka ze klamia. W Polsce przeciez nik rozsadny (nie populista) nie mial by szans. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Tusk podpisuje 10 zobowiązań Platformy 19.10.07, 11:47 >szybkie wypełnienie polskiej misji w Iraku naczy się będziemy Irakijczyków szybciej zabijać?? :) (taki ponury żart) Odpowiedz Link Zgłoś
krady Kit to ciągle wciska Kaczyński 19.10.07, 11:48 ciągle kłamstwa, oskarżenia, nie potrafi nic powiedzieć bez chociażby jednej złośliwości Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 kłamcy z PiS przegrali już 15 procesów z PO, a pre 19.10.07, 11:58 premier łże dalej. Ale to bedzie jego "ostatnia niedziela". Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Kazdy kto ma choc troche oleju w glowie kladzie 19.10.07, 11:59 laske na takie pokazowe 'procesy'. To wyborca ma sam osadzac kto mowi prawde a nie jakis ubecki sad. W wielu demokratycznych krajach nawet nie ma mozliwosci by takie procesy wyborcze przeprowadzac - strata czasu i koszta. PiS czesto olewal klamstwa PO wiec ma malo spraw wygranych bo po prostu nie chce mu sie wloczyc po sadach a elektorat PiS jest za inteligentny by na takie sztuczki sie zlapac. Natomiast POciemnoscie jak sad nie powie kto mowi prawde to POciemnota nie wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead Re: Kazdy kto ma choc troche oleju w glowie kladz 19.10.07, 12:03 Jak do tej pory to PiS stosuje ubeckie metody. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko kacza era dobiegła końca! 19.10.07, 12:06 już trzęsą swoimi kuperkami na myśl że uczciwi ludzie będą rządzić Polską Odpowiedz Link Zgłoś
ksin Re: kacza era dobiegła końca! 19.10.07, 12:24 zgadza sie i Donald Kaczor (DUCK) tez nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: kacza era dobiegła końca! 19.10.07, 12:26 kaczki są tylko dwie każdy głupi to wie ;];];];];] Odpowiedz Link Zgłoś
ksin Re: kacza era dobiegła końca! 19.10.07, 12:30 a kaczor donaldus( dus kaczki dus) jeden, sierotek jest pokrzywdzony Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: kacza era dobiegła końca! 19.10.07, 12:36 kaczorki już mają ku..ki w oczkach, już tupią nóżkami, już trzepią skrzydełkami, już ślina im się wylewa, już żółć ich zalewa, już w kale pląsają a Polacy i tak ich w dupie mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksin Re: Będę glosował na PO.! Tylko.! 19.10.07, 18:36 i bedziesz kwakal jak zasepleni duck Odpowiedz Link Zgłoś
ayronaa S L D chyba nie skrewi? Donald Tusk 19.10.07, 13:24 w rolach glownych: A.Kwasniewski SLD L.Walesa Prezydent W.Pawlak PSL D.Tusk KLD S.Niesiolowski ZCHN Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: kacza era dobiegła końca! 19.10.07, 12:55 mukroko napisał: > kaczorki już mają ku..ki w oczkach, > już tupią nóżkami, > już trzepią skrzydełkami, > już ślina im się wylewa, > już żółć ich zalewa, > już w kale pląsają > a Polacy i tak ich w dupie mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksin Re: kacza era dobiegła końca! 19.10.07, 12:30 a kaczor donaldus( dus kaczki dus) jeden, sierotek jest pokrzywdzony Odpowiedz Link Zgłoś
loppe pamiętajcie że programy PO i PiS były i sa bardzo 19.10.07, 12:36 podobne - Kaczor miał pełne prawo większości do wdrażania IVRP (IVRP wymyślił jako pierwszy działacz Platformy Śpiewak), a PO głosowała z PiSem za utworzeniem CBA i wszystkie inne ważne ustawy (pierwiastek, becikowe i tak dalej) rzecz dziś idzie tylko o to czy PO lepiej je zrealizuje niż PiS to robił IV Rzeczpospolita żyje i ma się dobrze, do władzy dojdzie teraz znów jak 2 lata temu PO lub PiS i bardzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: ale w platformie wiedzą do czego służy master 19.10.07, 12:42 i bardzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: kacza era dobiegła końca! 19.10.07, 12:53 mukroko napisał: > już trzęsą swoimi kuperkami na myśl że uczciwi ludzie będą rządzić Polską Odpowiedz Link Zgłoś
h3x Re: Kazdy kto ma choc troche oleju w glowie kladz 19.10.07, 12:07 ubeckie sądy - dobre. Dobrze przyswajasz propagandę. Zawężony umysł nigdy nie zrozumie, co to znaczy niezawisły sąd. Może by tak od razu wszystkie sprawy orzekać z urzędy na korzyść PiS - po co stosować się do prawa - przecież prawo to jest PiS. A PiS wykorzystuje KAŻDĄ okazję aby pozwać PO - chociażby urażona duma suki Dorna. Tylko, że nie ma tych okazji za dużo. A te przegrane sprawy to nie tylko sprawy wytaczane przez PO ale także przez PiS, więc się zastanów 2x zanim, wzorem swojego bożka Jarosława klepniesz kolejną propagandową bzdurę. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Kazdy kto ma choc troche oleju w glowie kladz 19.10.07, 12:12 h3x napisał: > ubeckie sądy - dobre. Dobrze przyswajasz propagandę. Zawężony umysł > nigdy nie zrozumie, co to znaczy niezawisły sąd. w Polsce - niezawisly to taki ktory wydaje wyroki korzystne dla POkomuchow Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead Re: Kazdy kto ma choc troche oleju w glowie kladz 19.10.07, 12:14 aplus napisał: > h3x napisał: > > > ubeckie sądy - dobre. Dobrze przyswajasz propagandę. Zawężony > umysł > > nigdy nie zrozumie, co to znaczy niezawisły sąd. > > w Polsce - niezawisly to taki ktory wydaje wyroki korzystne dla > POkomuchow Czy ty kolego umiesz myśleć? Czy tylko potrafisz powtarzać frazesy wypisane w PiSuarach? Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: Kazdy kto ma choc troche oleju w glowie kladz 19.10.07, 12:27 odpowiem za niego... on nie umie mysślecć.... Odpowiedz Link Zgłoś
solveik Re: Kazdy kto ma choc troche oleju w glowie kladz 19.10.07, 12:10 aplus napisał "bo po prostu nie chce mu sie wloczyc po sadach a > elektorat PiS jest za inteligentny by na takie sztuczki sie zlapac." Co ty bredzisz. Kaczyńscy mają manię na punkcie wytaczania procesów więc jak by byli pewni wygranej to nawet powieka by im nie drgnęła. Co do inteligencji elektoratu PiS można polemizować. W jego skład wchodzą emeryci niejednokrotnie z zaawansowaną chorobą starczą. Ja im nie umniejszam inteligencji ale brakuje im już zdrowego osądu i łączenia faktów. To grupa, którą się łatwo manipuluje więc Rydzyk i PiS powinni się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko kaczora sam odda władza platformie!! 19.10.07, 12:33 emigracja młodzieży tak drastycznie wzrasta, że sam kaczyński zauważył że kiedy pójdzie na emeryturę to nie będzie miał kto na nią płacić ;] więc uznał że rządzić dłużej nie może... stąd w jego oczach ta pustka.... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz kaczor sam odda władza platformie!! 19.10.07, 12:57 mukroko napisał: > emigracja młodzieży tak drastycznie wzrasta, że sam kaczyński zauważył że kiedy > pójdzie na emeryturę to nie będzie miał kto na nią płacić ;] więc uznał że > rządzić dłużej nie może... stąd w jego oczach ta pustka.... Odpowiedz Link Zgłoś
janko.b Re: Kazdy kto ma choc troche oleju w glowie kladz 19.10.07, 12:12 To ciekawe:D Teraz i sady pod przywództwem jednego z "jasnie oswieconych" p. Ziobro są "ubeckie". A "wyborca" wie lepiej niż sąd, bo usłyszał od "wodza". Nie jestem "fanatycznym" zwolennikiem jednej ze stron, i jak to gdzieś padło "jestem politykiem i jak wszycy patrzą to daję dzieciom cukierki, a jak nie patrzą to im je zabieram", dlatego też nie wieżę w "jednych uczciwych" po obu stronach. Polityka to sztuka dość "brudnego" kompromisu, ale to fanatyczne zaślepienie mnie poprostu bawi. Obym się co do Polaków nie pomylił. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream PiS - obiecali=oszukali 19.10.07, 11:49 Wciskali kit i oszukali. Bo w lodówce coraz mniej, bo drożeje żywność. Mieszkania i autostrady miały być i ich nie ma. Oszukali. Miała być silna pozycja kaczej IV rozmodlonej i moralnej w UE, a jej nie ma. Bo Joanina była na gębę i Kartofel znów musiał bełkotać coś w tej sprawie, że zerwie szczyt czy jakoś tak. Oszukali. PiS - kłamcy i nieudacznicy. Też w kampanii kit wciskali 2 lata temu. gamon0 napisał: > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: PiS - obiecali=oszukali 19.10.07, 12:20 Kaczyńscy-tacy literalnie wielcy obrońcy nurtu solidarnosci, a NIC nie uzyskali w UE dla wsparcia Stoczni Gdańskiej, a tymczasem Niemcy uzyskali finanse dla swego byłego NRD, czyli da się. Kaczory dbają jedynie o pozory bo sami tym jedynie są. Ni ogarniają niczego realnie, są jak zaćmieni. Zadufani sobą, własnym mirażem siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PiS - obiecali=oszukali 19.10.07, 13:00 vanilla.dream napisał: > Wciskali kit i oszukali. Bo w lodówce coraz mniej, bo drożeje żywność. > Mieszkania i autostrady miały być i ich nie ma. Oszukali. > > Miała być silna pozycja kaczej IV rozmodlonej i moralnej w UE, a jej nie ma. Bo > Joanina była na gębę i Kartofel znów musiał bełkotać coś w tej sprawie, że > zerwie szczyt czy jakoś tak. Oszukali. > > PiS - kłamcy i nieudacznicy. Też w kampanii kit wciskali 2 lata temu. > > gamon0 napisał: > > > :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 To plagiat zobowiązań samoobrony 19.10.07, 11:50 Na nic więcej was nie stać? Cienko z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko To jedyna uczciwa propozycją 19.10.07, 12:08 swoisty kontrakt jaki PO podpisuje z wyborcami, jestem dumny z bycia wyborcom Platformy Obywatelskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
k3stan Re: To plagiat zobowiązań samoobrony 19.10.07, 14:26 moki1 napisał: > Na nic więcej was nie stać? > Cienko z wami. No właśnie! Brakuje mi zobowiązania do powołania komisji ds. śmierci Brbary Blidy i prowokacji CBA w resorcie rolnictwa i w sprawie Sawickiej!!! Jeśli tego nie ma w zobowiązaniach, to można podejrzewać, że Tusk chce się po wyborach skumać z kaczyńskim!!! Pomyślcie o tym!! Odpowiedz Link Zgłoś
k3stan Re: To plagiat zobowiązań samoobrony 19.10.07, 14:29 I jeszcze jedno: trzeba rozwiązać problem CBA systemowo: albo zlikwidować tę yajną policję państwową (GeheimeStatsPolizei), albo całkowicie zmienić zasady jest kontroli! Na razie jest samowola kamińskiego i kaczyńskiego, bez kontroli Sejmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Podpis Tuska wart tyle, ile sam podpisany pap 19.10.07, 11:51 Głosuj 3 razy TAK! J. Kaczyński L. Kaczyński J.L. Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Podpis Tuska wart tyle, ile sam podpisany pap 19.10.07, 11:52 O metodach PiS wiele mówi również afera taśmowa związana z próbą politycznej korupcji, jakiej dopuścili się ministrowie Adam Lipiński i Wojciech Mojzesowicz wobec Renaty Beger z Samoobrony. We wrześniu 2006 r. telewizja TVN wyemitowała nagrania rozmów Lipińskiego i Mojzesowicza z Beger, w których za stanowisko wiceministra rolnictwa zabiegali o jej poparcie. Wybuchła polityczna burza. Prokuratura nie dopatrzyła się jednak w tej sprawie znamion przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan podziwiam gamonia , sam na forum 19.10.07, 11:53 napina te swoje pisowskie , skromne mięśnie , tupie nóżkami i dociera do niego , że tu już koniec , koniec , koniec i nastanie w końcu spokój a jarek będzie mógł się drzeć już tylko na swoich masówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: podziwiam gamonia - innii zwiali, on zostal z 19.10.07, 12:12 biala szmata na kijku od szczotki. Moze mu nogi obcieli? Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead Re: Tusk, mordo ty nasza, ty to potrafisz wciskać 19.10.07, 11:54 Jak do tej pory pierwszym KICIARZEM RP jest Jarosław Lech "Kartofel" Kaczyński w dwujcy jedyny i prawdziwy. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na I jeszcze zdrowie, szczęście i pomyślność... 19.10.07, 11:54 Chciałabym przeczytać o konkretnych działaniach, które w tym kierunku podejmie a nie to że coś tam będzie zrobione, bo on tak mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto No to: Alleluja i do przodu! 19.10.07, 11:55 Mam nadzieję, że będzie dobrze. Dość już tego syfu. Odpowiedz Link Zgłoś
odre Brakuje mi jedenastego 19.10.07, 12:07 A gdzie podatek liniowy? Mam nadzieję, że PO się z tego nie wycofa. Odpowiedz Link Zgłoś
exspres Re: No to: Alleluja i do przodu! 19.10.07, 12:15 Zawsze damy sie otumanić,choć sie zarzekamy ze to ostatni raz.Niedotrzymanie obietnic powinno być karane. Odpowiedz Link Zgłoś