flyb52 Komorowski: To są próby podważenia mojej wiaryg... 27.10.07, 18:28 Bolszewia kaczynskich jest rodzajem choroby wirusowej. Tu nie pomoga antybiotyki. Potrzebna jest izolacja osobnikow zarazonych wirusem kaczkolisbolszewikusrydzys Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Komorowski: To są próby podważenia mojej wiar 27.10.07, 19:37 Ale kombinują, już niedługo Trybunał Stanu! Dwa stanowiska najważniejsze w państwie w rękach braci to jest nepotyzm jak na Kubie! Samoobrony wyczyny to nic, a jeszcze używanie symboli nazistowskich w kampanii wyborczej? www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Dzień aresztanta. Rząd rządzi, nie tyra, codziennie dzień świra. Ministra dewianta. Daj dzień aresztanta. Związku Radzieckiego. Aresztowanego. Do naprawy w czynie. To zaszczyt rodzinie. Soboty, niedziele, niech kamienie miele, przybytkom próżności, świątyniom opatrzności. Łamać się w areszcie, aż napapla wreszcie, co oczekuje rząd, może będzie miał sąd, za dwa, cztery lata lub kilof, łopata, kruszeć jako zając, pomału nadając! Mores, tempora, zamordyzmu pora. To notabli władza, tak wrogów usadza. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Komorowski: To są próby podważenia mojej wiar 27.10.07, 23:03 flyb52 napisał: > Bolszewia kaczynskich jest rodzajem choroby wirusowej. Tu nie pomoga > antybiotyki. Potrzebna jest izolacja osobnikow zarazonych wirusem > kaczkolisbolszewikusrydzys .................. i bezterminowa kwarantanna Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Komorowski: To są próby podważenia mojej wiar 27.10.07, 23:23 cud nastąpi za 9 dni,gdy już nie będzie rządu pisu Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Rrozumiem juz czemu premier uznal ze Komorowski___ 27.10.07, 18:28 Rozumiem juz teraz dlaczego premier J. Kaczynski kilka dni temu uznal, ze Bronislaw Komnorowqski bylby nieodpowiednim kandydatem na szefa MSZ. A tak na dobra sprawe, dopoki ta sprawa nie zostanie wyjasniona przez komisje weryfikacyjna WSI, to Bronislaw Komorowski nie nadaje sie nawet na sejmowego dziadka klozetowego. Bo dziadki klozetowe moga duzo w kiblu podsluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Rrozumiem juz czemu premier uznal ze Komorows 27.10.07, 18:32 A ja rozumiem, że to premier przez pomyłkę najpierw zawiadomił "Wprost" a dopiero potem komisję, że ma wezwać Komorowskiego? Wspaniały przykład współpracy byłego sekretarza KC PZPR z PiSobolszewikami. Ale już tylko kilka dni, potem cała Polska zobaczy te układy. Odpowiedz Link Zgłoś
orvel Pewnie,nie rozprowadza narkotyków 27.10.07, 18:55 nie podsłuchuje jak Ziobro i Kamiński,nie zamyka pisowskich szczekaczy ci to dopiero sie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Rrozumiem juz czemu premier uznal ze Komorows 27.10.07, 19:24 pies_na_lewizne napisał: > Rozumiem juz teraz dlaczego premier J. Kaczynski kilka dni temu > uznal, ze Bronislaw Komnorowqski bylby nieodpowiednim kandydatem na > szefa MSZ. > > A tak na dobra sprawe, dopoki ta sprawa nie zostanie wyjasniona > przez komisje weryfikacyjna WSI, to Bronislaw Komorowski nie nadaje > sie nawet na sejmowego dziadka klozetowego. > > Bo dziadki klozetowe moga duzo w kiblu podsluchac. Niech cie PiSia pala nie boli, pan Komorowski wstawi sie na wszelkie wezwania, nie bedzie uciekal do rozwiazania parlamentu zeby dupe ratowac jak to kaczynscy maja w zwyczaju, sprawa szybko sie wyjasni, oszczercy zostana publicznie napietnowani, powstana komisje sledcze przed ktorymi kaczynscy chcieli uciec i szopka ze zlodziejami i oszustami w polityce sie skonczy, ogromna wiekszosc tej prawoskretnej opozycji pojdzie do wiezien, wtedy zaczniemy budowac normalna, uczciwa i bogata Polske :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek.polny Czy PO opłacą się komisje śledcze? 27.10.07, 22:45 > powstana komisje sledcze przed ktorymi kaczynscy chcieli uciec Niektórzy publicyści, w tym również sympatyzujący z PO, tacy jak na przykład pan Ernest Skalski, uważają, że dla PO lepiej by było, gdyby komisje śledcze nie powstały. obserwator.salon24.pl/43091,index.html Ciekawostka, co? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Komorowski: To są próby podważenia mojej wiaryg... 27.10.07, 18:30 Spoko, zostało im już tylko kilka dni... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Komorowski: To są próby podważenia mojej wiaryg... 27.10.07, 18:32 ile jeszcze chamstwa i mściwosci ma sie przewalic przez ten kraj Coraz bardziej widac po działaniu pisu ,ze słuzby specjalne i propaganda w czasach PRL to cienki bolek z tym co robi PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Jankowski jak śmiesz wystepować w telewizji jako.. 27.10.07, 18:49 niezależny dzienikarz. Ty jesteś WPROST redaktor Dziennika Ustaw w bardziej kolorowej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Proces z tygodnikiem "WPROSTackim" 27.10.07, 18:33 to działanie na rzecz wiadomych sił, pod płaszczykiem. A mówiąc serio - to nie jest gazeta, którą czytają (w dowolnej formie) przyzwoici ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Komorowski: To są próby podważenia mojej wiaryg.. 27.10.07, 18:37 Dla mnie to Komorowski był najbardziej wiarygodny, gdy jako min. obrony twierdził, iż "nasi chłopcy to mogą latać na drzwiach od stodoły". Takie hamerykańskie "nasi chłopcy", to raz, a dwa STODOŁA. Teraz wiadomo dlaczego powstake sojusz POpłuczynowo -chłopski Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Komorowski: To są próby podważenia mojej wiaryg.. 27.10.07, 18:37 To dobrze dla Komorowskiego,ze go wzywaja przed "oblicze" wysokiej komisji.Pozniej bedzie mogl oglosic,ze byl przesladowany politycznie przez kaczystow. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis tonie i chwyta się każdego g.... 27.10.07, 18:38 trzeba jak najszybciej zrobić z tym porządek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: Pis tonie i chwyta się każdego g.... 27.10.07, 21:13 Niestety nie da się. Budżet kancelarii i paru innych "świętych krów" przyjmuje się bez gadania w takim kształcie jaki sobie wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no nie wiem 27.10.07, 21:31 przy uchwalaniu budżetu jest mozliwośc wnoszenia poprawek zresztą może nie będzie potrzeby - widać że facet w palacu mocno przezył upadek brata - nie słysze i nie widze go juz od wyborów - może tak juz pozostanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: no nie wiem 27.10.07, 21:40 Jakaś tam możliwość - na zasadzie odwołania do poczucia przyzwoitości i zachowania proporcji - jest, ale raczej nie da się im obciąć nic czego sami sobie nie obetną. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: no nie wiem 27.10.07, 21:43 na razie trzeba im szybko pozabierać zabawki, a potem szeroko nagłasniać każda próbę blokowania reform - a jestem pewien że Lechu ktorego nie było widać w polityce - oczywiście poza kampaia wyborczą w której ujawnił się jako prezydent wszystkich polaków - należących do pisu, ktoregos dnia się obudzi i będzie wszystko blokowac Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: no nie wiem 27.10.07, 23:37 pakulec napisał: > (...) a jestem pewien że Lechu (...) ktoregos dnia się obudzi i > będzie wszystko blokowac Też tak uważam. Teraz się regeneruje, zbiera siły przed następnym cyklem aktywności, który nastąpi w okolicach uchwalania budżetu. Wyskoczy wtedy jak Dracula z trumny i zawetuje wszystko siedem razy. Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: no nie wiem 28.10.07, 07:59 pakulec napisał: > na razie trzeba im szybko pozabierać zabawki, A trzeba, trzeba. Nie twierdzę, że to niepotrzebne, tylko trudne w stopniu graniczącym z niemożnością. a potem szeroko > nagłasniać każda próbę blokowania reform - a jestem pewien że Lechu > ktorego nie było widać w polityce - oczywiście poza kampaia wyborczą > w której ujawnił się jako prezydent wszystkich polaków - należących > do pisu, ktoregos dnia się obudzi i będzie wszystko blokowac Trzeba, chociaż na pewno usłyszymy, że to nie blokowanie reform, tylko obrona kraju przed odrodzonym układem. Tym ludziom wygadywanie dowolnych bzdur przychodzi zadziwiająco łatwo i żadna obawa przed ośmieszeniem czy odebraniem wiarygodności nie powstrzyma ich przed wygłaszaniem kolejnych. Do wyborów jeszcze 3 lata, impeachment nie jest łatwą sprawą. Nadzieja w utrzymywaniu Lecha w ciągłym stresie, żeby przez te 3 lata za przeproszeniem z kibla nie wyjrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: 'Wprost" wpadl do rynsztoka. 27.10.07, 18:39 Zbyt szybko kliknalem. "Wprost" wpadl do rynsztoka. Tygodnik ten po raz kolejny udowadnia, ze stal sie tuba propagandowa pisuaru. Dzisiejszy "Wprost" dorownuje poziomem i rzetelnoscia "Zolnierzowi Wolnosci" z lat 60- tych, bo swym "poziomem" i "rzetelnoscia" przescignal nawet "Trybune Ludu" z tamtych lat. I pisze to ja, ktory przez wiele lat bylem stalym i wiernym czytelnikiem tego tygodnika. W czasach, gdy nie bylo internetu znajomi przysylali mi go regularnie do Holandii. Wstd "Wprost", wstyd, jezeli wy tam w redakcji jeszcze wiecie, co to pojecie znaczy....... Kaczynscy i Zero do Wronek. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: czy PiS w koncu pogodzi sie z porazka ? 27.10.07, 18:43 PiS nigdy nie pogodzi się z porażką, będzie ciągle judził, skłócał, kopał dołki, oczerniał, pomawiał. I dlatego Tusk przegra a za rok będą kolejne wybory. Tylko 3/5 dla PO załatwiłyby sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: czy PiS w koncu pogodzi sie z porazka ? - do M 27.10.07, 19:08 Nie strasz 'Mikwa". Zycze Tuskowi i Pawlakowi oraz wszystkim Polakom, aby ten rzad dotrwal do nastepnych wyborow za 4 lata. W tym czasie mozna bedzie odkaczyzowac Polske gruntownie i skutecznie nie robiac z tego fajerwerkow. Wierze goraco, ze znajdzie sie dosyc miejsca we Wronkach i dla obu Kaczynskich i dla Zera, i dla Himlera-Kaminskiego i wielu innych komisarzy politycznych pisuaru. Ten bezczelny atak szmaciaka "Wprost" jest dowodem na to, ze pisuarom robi sie cieplo w majteczkach, a jeden z nich, prezio Lech ma juz od tygodnia zmieniane pieluchy. Kaczynscy i Zera do Wronek. Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: czy PiS w koncu pogodzi sie z porazka ? - do 27.10.07, 19:20 Ja też życzę Tuskowi jak najlepiej, ale popatrzmy na realia: 166 zionących nienawiścią posłów opozycji, 50 LiD-owców z których pożytku będzie mało, PSL w koalicji (czy nie będzie chciał za wiele ?), kaczy prezydent z ciągłym vetem. I już się zaczyna: zapowiadane procesy za "obrazę majestatu", oczernianie Komorowskiego, milczenie prezydenta. A to dopiero 6 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: czy PiS w koncu pogodzi sie z porazka ? - do 27.10.07, 20:06 Masz duzo racji, ale ja wole nieco optymistyczniej patrzec w przyszlosc. Zdaje sobie sprawe, ze pisuary beda sabotowac wszystko co tylko mozliwe, ze ich mottem jest "po nas chociazby potop" i "czym gorzej, tym lepiej", ze juz nie wiadro, ale cale beczkowozy pomyj beda wylewane na Tuska i jego rzad, ale nie trace nadziei. Polacy tydzien temu udowodnili, ze glupcami nie sa i widza i wiedza, kto chce Polski dobra, a kto chce ja zniszczyc. I na tym buduje swoj ograniczony optymizm. Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: czy PiS w koncu pogodzi sie z porazka ? - do 27.10.07, 21:46 Postaram się być takim samym optymistą, chociaż to nie będzie łatwe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Komorowski: To są próby podważenia mojej wiaryg.. 27.10.07, 18:46 gdyby 2-lata temu była taka swiadomość społeczna co soba prezentują Kaczyńscy to Lechu byłby tak prezydentem Polski...jak Putin dalajlamą...a o jego bracie nie wspomnę.....tylko skad tylu sługasów? aaaaaaaaaaaaaaa z radyjka.....zapomniałem..... Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Komorowski: To są próby podważenia mojej wiar 27.10.07, 18:54 Tylko, że Marysia byłaby wtedy premierem a Rusko-Niemiecki Arnold w damskim przebraniu drugą damą Rzeczpospolitej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Re: Komorowski: udeż w stół.......... 27.10.07, 19:28 ....właśnie sie odezwał........ Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re:Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ..... 27.10.07, 18:48 panie Komorowski nie jestem przekonana co do pana i nigdy nie będę gdyż dowidł pan swego zakłamania i braku rozumu będąc w opozycji nie konstruktywnej tylko puczu jaki wspólnie zrobiliście w kraju ale teraz towasz problem .Oczekuję na powstanie Irlandii w ciagu dwóch lat a spróbujcie jej nie zrobić !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re:Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia .... 27.10.07, 18:53 Polacy w dalszym ciagu oczekuja na 3 miliony mieszkan i tysiace kilometrow autostrad obiecanych 2 lata temu przez pisuar. Gdzie one sa milo pisofanko ? Chyma w ojczyznie Kaczorow, czyli na Ksiezycu. Acha, zapomnialbym - mialo byc tanie panstwo, a jest 300 milionow zlotych na podwojny kornik dla "nie-braci" Kaczynskich. Kaczynscy i Zero do Wronek. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
skir.dhu Szacunek dla Pana Komorowskiego 27.10.07, 18:55 Bronislaw Komorowski to jeden z nielicznych SUPER-PRZYZWOITYCH politykow obecnej Polski a wlasciwie Polski w ogole. Szlag czlowieka trafia gdy widzi, ze probuje sie Jego wlasnie obrzucic blotem, bo problem z blotem jest zawsze taki, ze nawet na najszlachetniejszym czlowieku jakis jego kawalek przyschnie. Publiczne kwestionowanie uczciwosci, solidnosci i odpowiedzialnosci kogokolwiek MUSI sie opierac na FAKTACH a nie domyslach czy przypuszczeniach. Dzienikarze sa skrajnie nieodpowiedzialni publikujac pomowienia i domysly bez ich sprawdzenia. Smutne jest tez to, ze czytelnicy nie domagaja sie faktow tylko zadowalaja sie plotkami bez pokrycia. Klaniam sie z szacunkiem Panu Komorowskiemu i zycze Mu wytrwalosci w naprawianiu Polski. Jest to, moim zdaniem syzyfowa praca, ale szacunek nalezy sie kazdemu, kto mimo wszystko probuje ja wykonywac uczciwie i konsekwentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Dla takich jak Hydepark wybudujmy Irlandkowo 27.10.07, 20:25 W kilka m-cy da sie zrobic. Bedziesz miał spokój, komputer. Wodza na ścianie. I dostep do Internetu. Piguły za darmo. Lewatywa obowiązkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
tersta kaczki chca pozamykac wszystkick przeciwników,.... 27.10.07, 18:50 a potem wmowic pozostałym, ze to jednak oni wygrali wybory ;-0000 Odpowiedz Link Zgłoś
orvel Stworzony przez komuniste Króla 27.10.07, 18:53 więc odpowiedni dla kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Komorowski: To są próby podważenia mojej wiar 27.10.07, 18:55 Nie od dziś wiadomo, z jaką opcją polityczną sympatyzuje "Wprost". Nie od dziś wiadomo, że PiS nie cieszy się ze zwycięstwa Platformy. Nie od dziś wiadomo, że "tonący brzydko się chwyta". Najlepszym sposobem, aby kogoś zniszczyć, jest rzucić na niego cień podejrzenia, to wystarczy, aby ludzie uwierzyli w winę tej osoby, nawet wtedy gdy sąd ją uniewinni. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Brawo PIS dzielce.To dowodzi jak bardzo los narodu 27.10.07, 19:01 lezy wam na sercu. Tylko wlasnobyt. Podcinac nogi, odciagac od pracy nad poprawa Rzeczypospolitej, wciagac do klotni, etc. Jeszcze raz udowadniacie swoj egoistyczny prymitywizm. I co, myslicie wciaz ze narod tepy, nie widzi? Cos mi sie zdaje ze w przyplywie tej desperackiej histerii PIS dzielce sami sie wykoncza do reszty, zamiast zreformowac swoje dogmaty. Jednak to sa chyba niepoprawialne matoly. Do lamusa historii! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 POpaprancy 27.10.07, 19:02 Jedno trzeba stwierdzic w PO zamelinowalo sie duzo Popaprancow, to nie taka krystalicznie czysta partia jak PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: POpaprancy 27.10.07, 19:43 A gdyby POwski minister wziął łąpówę a w ich otoczeniu ktoś handlował narkotykami...to byś dopiero krzyczał...ale jest dwóch takich którzy przekrzyczeliby wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: POpaprancy 27.10.07, 21:28 marcin1122331 napisał: > Jedno trzeba stwierdzic w PO zamelinowalo sie duzo Popaprancow, to nie taka > krystalicznie czysta partia jak PiS. PiS krystalicznie czystą partią? Krystalicznie i do czysta wypraną z honoru, praworządności, poczucia sprawiedliwości, poczucia humoru i paru innych przydatnych drobiazgów. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok podobni siedzą w telewizji jak na brzytwie i... 27.10.07, 18:58 kręcą sie nerwowo. Nie pomogą tanie grepsy w stylu wała Tomaszowi Lisowi. Własciciele i akcjonariusze rozliczą z głupiego braku obiektywizmu i ordynarnej służalczości wobec rządu. I sen srebrny o parnasie dziennikarstwa pryśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Cichacz 27.10.07, 19:00 Oto jest cichacz: bi.gazeta.pl/im/8/3924/z3924538X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.magistra Czekam na wezwanie zaszywając się w Bieszczadach 27.10.07, 19:02 aby do posiedzenia sejmu a potem przegłosujem że jest już dobrze i obywatele mają się do tego zastosować nie bacząc na wiadome służby. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Miałby uciekać przed truchłem? 27.10.07, 19:11 Maciarewicz i jego półgłówki mogą już mniej niż nic. Nie dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Pogieło? 27.10.07, 19:19 Sam se gadaj ze sobą jak masz klopoty psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne To pewnie byl zbieg okolicznosci__________________ 27.10.07, 19:08 GazWyb podaje: > - O godz. 12.42 na stronie internetowej "Wprost" ukazała się > informacja, że zostałem wezwany przed komisję ds. weryfikacji WSI, > a o godz. 12.59, a więc później, zadzwoniła do mnie pani z komisji > weryfikacyjnej która zapytała, czy miałbym ochotę przyjść do > komisji we wtorek. Rozumiem, że tutaj "Wprost" pisze scenariusz > tego, co ma się dziać, także w ramach komisji weryfikacyjnej - > dodał polityk PO [Bronislaw Komorowski]. Alez ten pan Komorowski podejrzliwy! Entuzjasta spiskowej teorii dziejow? To mogl byc zwykly zbiego okolicznosci. Byc moze komisja weryfikacyjna WSI wyslala wczesniej do p. Komorowskiego zaproszenie pisemne, a potem w ramach kurtuazji pani z komisji takze zadzwonila do pana Komorowskiego. A jak list byl dyskutowany, komponowany, pisany i wysylany, to gdzies podczas tej procedury mogl nastapic przeciek do prasy. I akurat publikacja przecieku na stronie internetowej tygodnika "Wprost" mogla poprzedzic kurtuazyjny telefon od pani z komisji o te 10 minut. Nie ma powodu zeby od razu przyjmowac najczarniejszy z czarnych scenariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To pewnie byl zbieg okolicznosci_____________ 27.10.07, 19:32 pies_na_lewizne napisał: > GazWyb podaje: > > > - O godz. 12.42 na stronie internetowej "Wprost" ukazała się > > informacja, że zostałem wezwany przed komisję ds. weryfikacji WSI, > > a o godz. 12.59, a więc później, zadzwoniła do mnie pani z komisji > > weryfikacyjnej która zapytała, czy miałbym ochotę przyjść do > > komisji we wtorek. Rozumiem, że tutaj "Wprost" pisze scenariusz > > tego, co ma się dziać, także w ramach komisji weryfikacyjnej - > > dodał polityk PO [Bronislaw Komorowski]. > > Alez ten pan Komorowski podejrzliwy! Entuzjasta spiskowej teorii > dziejow? > > To mogl byc zwykly zbiego okolicznosci. > > Byc moze komisja weryfikacyjna WSI wyslala wczesniej do p. > Komorowskiego zaproszenie pisemne, a potem w ramach kurtuazji pani z > komisji takze zadzwonila do pana Komorowskiego. > > A jak list byl dyskutowany, komponowany, pisany i wysylany, to > gdzies podczas tej procedury mogl nastapic przeciek do prasy. > > I akurat publikacja przecieku na stronie internetowej > tygodnika "Wprost" mogla poprzedzic kurtuazyjny telefon od pani z > komisji o te 10 minut. > > Nie ma powodu zeby od razu przyjmowac najczarniejszy z czarnych > scenariuszy. Jak sie ciebie czyta to az lezka w oku sie kreci za starymi dobrymi komunistycznymi czasami, tacy jak ty zawsze na wszystko mieli odpowiedz i wyjasnienie, pamietam, ze kikakrotnie tacy jak ty w podziemiach wojewodzkiej komendy milicji starali sie przekonac mnie i mojego ojca do slusznosci swoich spostrzezen, teraz ci sami, tymi samymi metodami probuje ksztaltowac rzeczywistosc w wolnej Polsce.Jakie to dziwne, ze takie Wprost, niegdys pozadna prawicowa gazeta w tak podlys posob potrafila oddac sie esbecji. Mam nadzieje, ze PO skonczy z tym wszystkim ujawniajac wszystkie teczki IPN i ze zrobia to szybko, bo dluzej takiego stanu rzeczy tolerowac nie mozna, bedzie to koniec dla takich szumowin posesbeckich jak chociazby pies na lewizne...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zlomas1 Re: To pewnie byl zbieg okolicznosci_____________ 27.10.07, 19:51 > Jakie to dziwne, ze takie Wprost, niegdys pozadna prawicowa > gazeta w tak podlys posob potrafila oddac sie esbecji. Przecież oni nie zmienili się od początku. Tylko umieją się łasić do każdej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To pewnie byl zbieg okolicznosci_____________ 27.10.07, 19:57 zlomas1 napisał: > > Jakie to dziwne, ze takie Wprost, niegdys pozadna prawicowa > > gazeta w tak podlys posob potrafila oddac sie esbecji. > > Przecież oni nie zmienili się od początku. Tylko umieją się łasić > do każdej władzy. Kiedys Wprost bylo naprawde dobre, ale to zalezy od redaktora naczelnego, teraz nim jest smiec i to wszystko...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: To pewnie byl zbieg okolicznosci_____________ 27.10.07, 20:18 kralik111 napisał: > Mam nadzieje, ze PO skonczy z tym wszystkim ujawniajac wszystkie > teczki IPN i ze zrobia to szybko, bo dluzej takiego stanu rzeczy > tolerowac nie mozna, bedzie to koniec dla takich szumowin > posesbeckich jak chociazby pies na lewizne...;DDD Alez ja sie podpisuje czterema lapami pod twoim zyczeniem, ujawnic wszystkie teczki, absolutnie :)! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To pewnie byl zbieg okolicznosci_____________ 27.10.07, 20:30 pies_na_lewizne napisał: > kralik111 napisał: > > > Mam nadzieje, ze PO skonczy z tym wszystkim ujawniajac wszystkie > > teczki IPN i ze zrobia to szybko, bo dluzej takiego stanu rzeczy > > tolerowac nie mozna, bedzie to koniec dla takich szumowin > > posesbeckich jak chociazby pies na lewizne...;DDD > > Alez ja sie podpisuje czterema lapami pod twoim zyczeniem, ujawnic > wszystkie teczki, absolutnie :)! Lzesz jak bura suka, ty podpisujesz sie czterema lapami pod slowami kaczynskich, a te sa takie, zeby te teczki nikomu nigdy nie ujawnic...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec już niedługo powstana komisje w sprawach Pis 27.10.07, 19:09 nie mogę się doczekac występów prokuratora Zero ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.magistra nie bądź taki szybki,pezez 2lata PiS dowiedział 27.10.07, 19:13 się tego i owego o przeciwnikach. teraz gdy nie ma szans na POPiS chłopaki nie zostawią suchej nitki na elektach. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chciałbyś ;-) 27.10.07, 19:15 Pis jest jak pragnienie - nie ma szans ;-) a grzechów ma na kilka komisji Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Zdziwisz sie jak niewiiele twój PIS sie dowiedział 27.10.07, 19:16 Nie tylko przez ostatnie dwa lata zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Istnieje cos takiego jak wiarygodnoscKomorowskiego 27.10.07, 19:12 kronopio77 napisał: > powietrze w tym kraju zostanie oczyszczone M:partia PrzestepcowOszustow dostala zielone swiatlo do przekretow. Komorowski nie bedzie juz musial sie uzalac, ze (jak w wypadku aferzystki Sawickiej) CBA robi laPOwkazom "swinstwo". Przynajmniej podziekujcie PiS-owi za to, ze dzieki 2 latom 7% wzrostu gospodarczego macie co krasc. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis tylko marnotrawił 27.10.07, 19:18 wzrost gospodarczy mamy dzięki rządowi Belki a Pisdzielce tylko rozdawały kasę na rózne bzdury Dopiero teraz jest szansa na jakiś wzrost gospodarczy Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Re: Istnieje cos takiego jak wiarygodnoscKomorows 27.10.07, 19:21 a co takiego pis zrobił aby był wzrost gospodarczy.....? chyba w kosztach działania pałacu prezydenckiego......ot czepiło sie gó.. okrętu i wrzeszczy......ALE PłYNIEMY ...... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Likwidacja podatku korupcyjnego.... 27.10.07, 19:31 kleopatra52 napisał: > a co takiego pis zrobił aby był wzrost gospodarczy.....? M: No ale jak widac Tuskowaci sa gotowi przywrocic podatek korupcyjny. Wiec laPOwkaze do roboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co to jest podatek korupcyjny? 27.10.07, 19:33 powinnaś zameldowac do CBA ale się spiesz bo już niedługo będa tam poważne zmiany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Re: Likwidacja podatku korupcyjnego.... 27.10.07, 19:56 czy rozumiesz pytanie ? jedna rzecz którą wykorzystujecie to straszenie !! odnosiło to skutek i jeszcze odnosi u starych babc które niedawno tak obawiały sie wejscia Polski do Unii.../przez wasze straszenie/ ...ale pójście młodych ludzi do wyborów pokazało wam ,że TO NIE BABCIE ....teraz stosujecie metodę opluwania aby namieszać w głowach ludziom i osłabic tych co wygrali .....ale przez te dwa lata pokazaliscie na co was stać w każdej sferze działania. Nawet odejść nie potraficie.Następne wybory wymiotą was na smietnik historii... na własne zyczenie.....Kto sieje wiatr zbiera burze...... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Platforma trafiona-za pare lat utonie 27.10.07, 20:31 kleopatra52 napisał: > czy rozumiesz pytanie ? jedna rzecz którą wykorzystujecie to straszenie !! M: Lkasz jak Sawicka ale czy tez sciskasz kase ? > odnosiło to skutek i jeszcze odnosi u > starych babc które niedawno tak obawiały sie wejscia Polski do Unii.../przez wasze straszenie/ ...ale pójście młodych ludzi do wyborów pokazało wam,że TO NIE BABCIE M: CZYZBYS UWAZALA, ZE MLODYM LATWIEJ ROBIC WODE Z MOZGU ? JA MAM LEPSZE MNIEMAMNIE O MOLODZIEZY ! > ....teraz stosujecie metodę > opluwania aby namieszać w głowach ludziom i osłabic tych co wygrali .....ale przez te dwa lata pokazaliscie na co was stać w każdej sferze działania. Nawet odejść nie potraficie. M: TERAZ STRASZYSZ, ZE STATYSTYKI GUS-u SA SFALSZOWANE ???? WIEC JAK Z TYM 7% WZROSTEM GOSPODARCZYM ???? > Następne wybory wymiotą was na smietnik historii... na własne zyczenie.....Kto sieje wiatr zbiera burze...... M: CZY MAM CI PRZYPOMNIEC CO SIE STALO Z AWS-UW PO 4 LATACH RZADZENIA ? A PRZECIEZ TO KRYPTO-TUSKOWACI !!!!! TAKI BEDZIE LOS laPOwkazy ale na szczescie zmiana przyjdzie ze strony PiS-u a nie SLD. IV RP na dobre jeszcze sie nie zaczela ! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skąd taki pesymizm? 27.10.07, 20:36 AWS się rozpadło bo było pełne szumowin i nieudaczników takich jak niejacy Kaczyńscy i tym podobni aktualni działacze Pisu, SLD jakos się trzyma i skoro do tej pory istnieje pomimo bolszewickich rządów Pisu to dobrze rokuje tej formacji ;-) pomyśl co będzie jak Rydzyk uzna że taki nieudolny kapciowy mu nie jest potrzebny i cofnie Jarkowi poparcie - wtedy cały Pis się zmieści na jednej niewielkiej kanapce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Pesymizm POstKomucha baaardzo uzasadniony 27.10.07, 23:00 pakulec napisał: > AWS się rozpadło bo było pełne szumowin i nieudaczników takich jak > niejacy Kaczyńscy i tym podobni aktualni działacze Pisu, M: Hmmm. Lech Kaczynski zrezygnowal z bycia Ministerem kiedy widzial korupcyjne zapedy obecnych UBekistanczykow w AWS i UW. A Buzek dzis to "twarz" Tuskowatych w Brukseli. Widac z tego pesymizmu laPOwkazom sie we lbie kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo PiS kłamstwem się żywi 27.10.07, 23:58 mirmat1 napisał: > M: Hmmm. Lech Kaczynski zrezygnowal z bycia Ministerem kiedy widzial > korupcyjne zapedy obecnych UBekistanczykow w AWS i UW. Kłamstwo. Lech Kaczyński zrezygnował z bycia "ministerem" kiedy pojawiła się szansa na chapnięcie prezydenta Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Dla POstKomuchow nawet GUS kłamie ! 28.10.07, 00:29 iedsupo napisał: > mirmat1 napisał: > > > M: Hmmm. Lech Kaczynski zrezygnowal z bycia Ministerem kiedy widzial korupcyjne zapedy obecnych UBekistanczykow w AWS i UW. > > Kłamstwo. Lech Kaczyński zrezygnował z bycia "ministerem" kiedy pojawiła się szansa na chapnięcie prezydenta Warszawy. M: Jak widac u Tuskowatych slowa znacza tyle co obelgi. Dla was nawet statystyki GUS pokazujace spadek bezrobicia z 18% do 12% i stworzenie 1,5 miliona miejsc pracy w dwa lata przy 7% wzroscie PKB to "klamstwo". Po odejsciu Kaczynskiego w AWS-UW rozpoczela sie orgia korupcji a Lech Kaczynski rozpoczal czysczenie Warszawy od POstKomunizmu. Odejscie Patrioty z Buzkowatego bagna nie zonacza (na szczescie) emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Najwyzszy czas otoczyc pana Macierewicza bardzo 28.10.07, 00:42 troskliwa opieke w zakladzie psychiatrycznym. Szkoda czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Kolejne PiSdackie łgarstwo... Tfu!!! 28.10.07, 01:31 mirmat1 napisał: > M: Jak widac u Tuskowatych slowa znacza tyle co obelgi. Dla was > nawet statystyki GUS pokazujace spadek bezrobicia z 18% do 12% i > stworzenie 1,5 miliona miejsc pracy w dwa lata przy 7% wzroscie PKB > to "klamstwo". Stan gospodarki zawdzięczamy działaniom poprzednich rządów. Rząd kaczystowski zbyt krótko był u władzy by mieć jakikolwiek realny wpływ na gospodarkę. Tyle, że nie zdążyli nic spi.przyć. Kto dynamikę PKB próbuje wpisać na listę sukcesów Kaczyńskiego, ten zwyczajnie kłamie. TO NIE JEGO ZASŁUGA. > Po odejsciu Kaczynskiego w AWS-UW rozpoczela sie orgia korupcji "Orgia korupcji" to było uwłaszczenie partii PC z aferą Art-B w tle. > Lech Kaczynski rozpoczal czysczenie Warszawy od POstKomunizmu. Znamy to - 200 wniosków do prokuratury, ZERO procesów. I 200 metrów wybudowanych ulic. > Odejscie Patrioty z Buzkowatego bagna nie zonacza (na szczescie) > emerytury. Dla niego prezydentura, czy emerytura - to bez różnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Tusk w 2005 przewidywal krach w Polsce-taka prawda 28.10.07, 02:59 iedsupo napisał: > mirmat1 napisał: > > > M: Jak widac u Tuskowatych slowa znacza tyle co obelgi. Dla was > > nawet statystyki GUS pokazujace spadek bezrobicia z 18% do 12% i > > stworzenie 1,5 miliona miejsc pracy w dwa lata przy 7% wzroscie PKB to "klamstwo". > > Stan gospodarki zawdzięczamy działaniom poprzednich rządów. Rząd kaczystowski zbyt krótko był u władzy by mieć jakikolwiek realny wpływ na gospodarkę. M: JAK WIDAC, NIE CZYTASZ PROPAGANDY SWOJEGO FUHRERA BO TUSK PO SWOJEJ KLESCE W 2005 PRZEWIDYWAL ZALAMANIE SIE GOSPODARKI - DOLARA ZA 6 ZLOTYCH, ZA TYLEZ BEDZYNE. NO COZ JESLI BY TAK SIE STALO TO BYLABY WINA KACZYNSKIEGO A JAK BYL SUKCES TO ZASLUGA...HI,HI,HI HIPOKTYCI > Tyle, że nie zdążyli nic spi.przyć. Kto dynamikę PKB próbuje wpisać na listę sukcesów Kaczyńskiego, ten zwyczajnie kłamie. TO NIE JEGO ZASŁUGA. M: SIEROTO, JAK KLONY BALCEROWICZA ZACZNA SCHLADZAC GOSPODARKE I ROZWALAC TO CO ZBUDOWAL PiS TO TEZ BEDZIESZ STOSOWAL SWOJA GOEBELLSOWSKA PROPAGANDE? Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: Tusk w 2005 przewidywal krach w Polsce-taka p 28.10.07, 08:49 mirmat1 napisał: > M: SIEROTO, JAK KLONY BALCEROWICZA ZACZNA SCHLADZAC GOSPODARKE I > ROZWALAC TO CO ZBUDOWAL PiS TO TEZ BEDZIESZ STOSOWAL SWOJA > GOEBELLSOWSKA PROPAGANDE? Konkretnie, _co_ zbudował PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 GUS:1,5 miliona nowych miejsc pracy,7% wzrostu PKB 28.10.07, 15:41 makrama1 napisała: > mirmat1 napisał: > > M: SIEROTO, JAK KLONY BALCEROWICZA ZACZNA SCHLADZAC GOSPODARKE I > > ROZWALAC TO CO ZBUDOWAL PiS TO TEZ BEDZIESZ STOSOWAL SWOJA > > GOEBELLSOWSKA PROPAGANDE? > > Konkretnie, _co_ zbudował PiS? M: kazdy wie, ze Kaczynski OSOBISCIE nie zasuwal z lopata. On stworzyl warunki do spadku bezrobocia z 18% Balcerowicza do 12%, stworzyl 1,5 miliona nowych miejsc pracy, 7% wzrost PKB, eliminacja deficytu budzetowego przez ostatnie 6 miesiecy. JAK PiS STWORZYL TE WARUNKI? 1. Eliminacja podatku korupcyjnego przez znienawidzona przez laPOwkazy CBA. 2. Wprowadzenie programu naprawy Romana Kluski (tego, ktorego dzieki przepisom Balcerowicza zamknieto w pace). 3. Zaprzestanie dzikiej prywatyzacji w postaci darmowego oddawania najlepszych Polskich przedsiebiorstw (PZU) w rece zagranicznych spekulantow. 4. Wspomaganie inwestycji zagranicznych, ktore nie maja spekulatycznego charakteru (jak Samsung czy Toyota) 5. Wspomaganie Polskiej przedsiebiorczosci a nie importu jak to robil Blacerowicz. 5. Obrona Polskiej racji stanu przeciw dyrektywom bolszewickich Komisarow w Brukseli. 4. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo "Łgać, ciągle łgać" - to taka PiSdacka piosenka... 28.10.07, 13:31 mirmat1 napisał: > M: JAK WIDAC, NIE CZYTASZ PROPAGANDY SWOJEGO FUHRERA BO TUSK PO > SWOJEJ KLESCE W 2005 PRZEWIDYWAL ZALAMANIE SIE GOSPODARKI - DOLARA > ZA 6 ZLOTYCH, ZA TYLEZ BEDZYNE. Ostrzeżenia te formułowano na wypadek, gdyby PiS rzeczywiście zamierzał zrealizować swój skrajnie populistyczny program. Jak wiadomo, z programu PiS wykonano jedynie rozwiązanie WSI i powołanie CBA (największe sukcesy jego rządu według pękatego Jara), reszta to był tylko pic dla ciemnego ludu. To właśnie mam na myśli pisząc, że Kaczyński na szczęście nie zdążył niczego spi.przyć - bo nie zrealizował swoich onirycznych wizji zwanych też "programem gospodarczym PiS", gdzie elementy liberalne ściągnięte od PO mieszały się bezładnie z socjalistyczną retoryką równych żołądków. Tak więc, słowa Tuska dotyczyły sytuacji, w której PiS wywiązuje się ze swoich obietnic, co jak wszyscy wiemy - nie nastąpiło. Ty też to wiesz, ale wolisz kłamliwie przeinaczać sens wypowiedzi Tuska, bo taka już twoja załgana, PiSdacka natura. Zresztą, zakłamanie to wcale nie najgorsza z twoich cech. 10 milionów ludzi które powiedziało Kaczyńskim duże stop to według ciebie "czerwone gnidy" - z takimi poglądami lokujesz się na dalekim marginesie społeczeństwa, wsród psycholi i oszołomów, tuż obok sracza i ojca Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Istnieje cos takiego jak wiarygodnoscKomorows 27.10.07, 20:34 Gdzie byles pajacu jak byla mowa o przekretach Twojego prezia? Odpowiedz Link Zgłoś
grajag Komorowski: To są próby podważenia mojej wiaryg.. 27.10.07, 19:15 Wszystkie,pisiolubne,kaczory nigdy nie dostaną takiego poparcia/41%/Pozostaje im tylko gryżć,kopać i płakać.Miałeś chamie złoty róg......mogą sobie powtarzać.Panie Komorowski,ma Pan więcej klasy w małym palcu niż oba kaczory,potrafią sobie wyobrazić!Jeszcze trochę i znikną na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.magistra PO najdalej dwóch latach śladu PO nich nie będzie 27.10.07, 19:23 podobnie jak PO sld Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis już się skończył ;-) 27.10.07, 19:25 po co Rydzykowi taki niewydarzony kapciowy? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ale się Pisdziele boją 27.10.07, 19:26 część z nich nie zauwazyła nawet że przegrali wybory ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 krec lody, chlopie *} 27.10.07, 19:28 *> widze wiecej strachu w lid i po niz PiS *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec od lodów są specjaliści w CBA 27.10.07, 19:30 Lidem się nie martw komuchy sobie poradzą ;-) lepiej pomyśl co zrobi Jarek gdy Rydzyk uzna że taki niedorajda od kapci mu nie jest potrzebny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: od lodów są specjaliści chyba w PO *?*} 27.10.07, 19:36 *> polska to glupi narod, itd czytaj sawicka od po , Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec widać ze strachu już nie panujesz nad sobą ;-) 27.10.07, 19:42 Polska to nazwa państwa - naród może być ale Polski, czy jest głupi? hm... ta ciemna, niewykształcona, banda zawistnych protaków głosująca na Pis pewno jest, Sawicka to nazwisko, podobnie jak Polska, ktora jest nazwą własną - to piszę się z dużej litery. Swoją niewiedzą potwierdzasz moje diagnozy co do poziomu Pisowców ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: a co lapie policja od sw. juli ?*} 27.10.07, 19:47 Od kiedy ty taki z zasadami, przefarbowany nie znaczy jeszcze nowe *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec od zawsze prostaku, od zawsze ;-) 27.10.07, 19:50 wykształcenie zobowiązuje - poznasz to jak uzupełnisz wykształcenie przynajmniej o maturę Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: a co lapie policja od sw. juli ?*} 27.10.07, 20:08 dyletant5 napisał: > Od kiedy ty taki z zasadami, przefarbowany nie znaczy jeszcze nowe *} Czy jak rano sie ubierasz tez stroisz sie w roznego rodzaju gwiazdeczki, paciorki, klamerki i koronki tak jak przystrajasz swoj kazdy glupi post ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czy to moze Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: krec lody, chlopie *} 27.10.07, 19:38 dyletant5 napisał: > *> widze wiecej strachu w lid i po niz PiS *} No i biale myszki tez widzisz...:DDD A tak na powaznie, to dlaczego przez tylko tygodnie lgales jak najpodlejsze bura suka o tym, ze PiS wygra wybory i bedzie rzadzilo samodzielnie, dlaczego nie powtarzasz teraz kaczego lajna o koalicji Po z LiD ? Jak widac zawsze sie mylisz, zawsze widzisz rzeczy ktore nie istnieja, zastanawiam sie czy to wynik glupoty, strachu czy choroby umyslowej...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: krec lody, chlopie *} 27.10.07, 19:43 *> kralik , zwyciezyla polska propaganda z pzpr, musisz byc dumny, nie dziwie sie , *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ważne że Pisdzielce przegrali 27.10.07, 19:46 to był nokdałn ( pisze fonetycznie abyś zrozumiał) jak powiedział był Jarosław K. zwany kiwdyś premierem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: krec lody, chlopie *} 27.10.07, 19:52 dyletant5 napisał: > *> kralik , zwyciezyla polska propaganda z pzpr, musisz byc dumny, > nie dziwie sie , *} Spoleczenstwo Polskie ktore wygralo wybory, kiedys obalilo PZPR, czyli ludzi takich jak tatus kaczynskich czy samych kaczynskich ktorzy z czlonkowstwa tatusia w pzpr mieli tylko i wylacznie same wygody i nietykalnosc w okresie gdy inni szli siedziec, ludzie pzpr to w ogromnej czesci sam czlon partii Prawo i Sprawiedliwosc ale rowniez w wiekszosci ich plankton. Musze ci rozwniez przypomniec, ze elektorat PiS to byly elektorat SLD a scislej mowiac leszka millera ktorym sie zawiedli, to rowniez elektorat Somoobrony, chce ci uswiadomoc parchu, ze propaganda pzpr, to PiS a nie Polskie Spoleczenstwo, gdybys nie byl smieciem i mial odwage powiedziec to przechodniowi na ulicy, badz pewny, ze mialbys obita morde na kwasne jablko, ale tytego nie zrobisz, bo ty jestes malym PiSkiem, takim samym tchorzem jak jaroslaw kaczynski i spolka...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: krec lody, chlopie *} 27.10.07, 19:58 *> pleciesz bzdury, sld/lid ma swoj staly elektorat ponad 50 lat, tak samo jak pawlakowe zsl *} Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: krec lody, chlopie *} 27.10.07, 20:01 dyletant5 napisał: > *> pleciesz bzdury, sld/lid ma swoj staly elektorat ponad 50 lat, > tak samo jak pawlakowe zsl *} Jestes glupi i to jest fakt nie obraza, gdyby SLD mialo ten sam elektorat dzisiaj rzadziliby dalej po wyborach ktore wygraliby 2 lata temu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sprawdz statystyki, nawet te ktore podaje PiS...:DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec najstarszy elektorat dostał Pis od RM 27.10.07, 20:03 na szczęscie powoli się wykrusza Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: to tez polska , farbowany *} 27.10.07, 20:07 pakulec napisał: > na szczęscie powoli się wykrusza *> a wy nigdy nie dozyjecie starosci, zawsze mlodzi , nastepny cud od tuskie od po *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec z bioligii też byłes słaby 27.10.07, 20:11 skąd ty się matolku tu wziąłes na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch2 Re: ucieka od odpowiedzialnosci- samozwaniec *}* 27.10.07, 20:56 Jeśli myślisz, że Tusk ci coś da, to pragnę donieść, że zrobi wszystko aby nikt nie przeszkadzał ci w dorabianiu się własnymi rękami, dochodzeniu do dobrobytu. Na tym polega liberalizm, jakbyś nie wiedział. Poza tym jeśli coś od kogoś dostawałeś do tej pory, to inny musiał to wypracować, i było mu zabrane aby obdarować ciebie. Na tym polegało kacze solidarne państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
saam2 Komorowski: To są próby podważenia mojej wiaryg.. 27.10.07, 19:24 moze w koncu ktos sprawdzi czy byly premier i min. sprawiedliwosci tudziez prokurator generalny nie lamali prawa w ciagu ostatnich 2 lat???? co powie pan prezydent, gdy jego brat pojdzie siedziec? amnestia? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 od kiedy on wiarygodny,*} 27.10.07, 19:26 *> widzielismy te obelgi i wybredne wypowiedzi na polske patrityczna *} Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie dyletant5..od kiedy jesteś dziwką? 27.10.07, 19:30 od zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 pies od kiedy jestes lewakiem *} 27.10.07, 19:38 *> pseudo-intelygent od po :*} Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie dyletant5.. ja lewakiem?..haq,ha.. 27.10.07, 19:42 dobra..odsiedziałem 5,5roku, za takich łajdaków jak kaczor jarek! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: dyletant5.. ja lewakiem?..haq,ha.. 27.10.07, 19:48 pies_na_lewiznie napisał: > dobra..odsiedziałem 5,5roku, za takich łajdaków jak kaczor jarek! *> dlaczego kreciles lody ?*} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Dyletant -to że umiesz pisać to nic nie znaczy 27.10.07, 19:53 ważne abyś posiadł umiejętność cztania ze zrozumieniem - a tego ci brakuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 no, ale nie farbuje sie : czerwone/zielone *} 27.10.07, 20:01 *> masz jakies problemy na forum ?*} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec łyse trudno ufarbować ;-) 27.10.07, 20:04 pewno jesteś faszystą z Młodzieży Wszechpolskiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 farbuj albo krec, nie- zekaj na cud*} 27.10.07, 20:11 pakulec napisał: > pewno jesteś faszystą z Młodzieży Wszechpolskiej ;-) chodzi o twoje poglady, ale ty ich nie masz , sorry *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co za mądrośc ludowa 27.10.07, 20:14 co do twojej wypowiedzi to muszę ci wyjaśnić że jak czegoś nie rozumiesz - to nie znaczy że tego nie ma ;-) tak na marginesie sorry to znaczy przepraszam - czy chcesz mnie przeprosić za swoją głupotę? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: no, ale nie farbuje sie : czerwone/zielone *} 27.10.07, 20:23 dyletant5 napisał: > *> masz jakies problemy na forum ?*} Ja mam, moim problemem jest twoj homoseksualizm, obnoszenie sie z nim w chamski sposob za pomoca gwiazdek i klamerek, nie lubie tego wiec jestes moim problemem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pies od kiedy jestes lewakiem *} 27.10.07, 20:17 No nie mow dyletant, ze nie jestes dziwka. Przeciez tylko pospolitya dziwka stroi sie w gwiazdki, koronki klamerki i te inne tam...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: od kiedy on wiarygodny,*} 27.10.07, 19:44 dyletant5 napisał: > *> widzielismy te obelgi i wybredne wypowiedzi na polske patrityczna > *} Przestan stawiac te idiotyczne znaczki ktore w tym przypadku nie maja zadnego znaczenie i postaraj sie wyrazac logicznie, bo w zab nie mozna cie zrozumiec, mam nadzieje, ze to z nerwow tak sie plujesz a nie z glupoty...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy podpisz kartę praw podstawowych a potem 27.10.07, 19:52 czekaj na synka jak przyjdzie ci oznajmić ,, tato wychodzę za mąż ,,. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: podpisz kartę praw podstawowych a potem 27.10.07, 19:59 mentorlevicy napisał(a): > czekaj na synka jak przyjdzie ci oznajmić ,, tato wychodzę za mąż ,,. Jezeli wychowasz sykna na lachociaga to miej pretensje do siebie, ze go tego nauczyles a nie do karty praw podstawowych...:DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy mnie to nie grozi , no ale ty masz piątkę..he,he 27.10.07, 20:03 wychowanie w tych sprawach nie zawsze wystarcza. zdarzają się wielkie porażki znanych ludzi. jest sporo przykładów ale pomińmy je. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: mnie to nie grozi , no ale ty masz piątkę..he 27.10.07, 20:15 mentorlevicy napisał(a): > wychowanie w tych sprawach nie zawsze wystarcza. zdarzają się > wielkie porażki znanych ludzi. jest sporo przykładów ale pomińmy je. Ty nie jestes wielki, poza tym nikogo nie interesuje twoj homoseksualizm i to, ze nie potrafisz sie z nim pogodzic...:DD Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy cały Bronisław , odwracanie kota ogonem zostało po 27.10.07, 20:41 po dwuletniej kampanii wyborczej.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: cały Bronisław , odwracanie kota ogonem zosta 27.10.07, 21:00 mentorlevicy napisał(a): > po dwuletniej kampanii wyborczej.. A tak w ogole to o co ci wlasciwie chodzi, co chciales powiedziec a rozumu ci zabraklo by to wyrazic, pomoz mi to ja pommoge tobie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: od kiedy on wiarygodny,*} 27.10.07, 19:55 kralik111 napisał: > > Przestan stawiac te idiotyczne znaczki ktore w tym przypadku nie > maja zadnego znaczenie i postaraj sie wyrazac logicznie, bo w zab > nie mozna cie zrozumiec, mam nadzieje, ze to z nerwow tak sie > plujesz a nie z glupoty...;DDD *> a co maja moje znaczki albo gwiazdki takie znaczenie dla ciebie, sam jestes nerwowy i niepewny swoich od Po, dlatego taka nadwrazliwosc, zrob sobie mala lewatywke, *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Znaczki dyletanta ;-)))) 27.10.07, 19:59 facet mysli że jak nastawia znaczków to wypowidż będzie bardziej inteligentna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: bezbarwnosc pakulca *} 27.10.07, 20:05 pakulec napisał: > facet mysli że jak nastawia znaczków to wypowidż będzie bardziej > inteligentna ;-) *> policzmy glosy - tuskie od po , a pawlak : polska ludowa lepsza i dostatnia- przemowienie w wolnej RP *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co za głupi post ;-) 27.10.07, 20:10 widać że nie tylko nie umiesz czytać ze zrozumieniem to i posty ci wychodzą bez sensu. postaw jeszcze z 2 lub 3 gwiadzki może poczujesz się jak magister ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 nastepny cud ! pakulec to naj,naj,naj,naj ***} 27.10.07, 20:13 ****> to medrzec d tuskie po wyorach ****}}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wyluzuj prostaku 27.10.07, 20:16 już ci się literki myla - może lepiej przestań, zmów paciorek albo posłuchaj Rydzyka, bo się w nocy zaczniesz moczć Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: bezbarwnosc pakulca *} 27.10.07, 20:13 dyletant5 napisał: > pakulec napisał: > > > facet mysli że jak nastawia znaczków to wypowidż będzie bardziej > > inteligentna ;-) > *> policzmy glosy - tuskie od po , a pawlak : polska ludowa lepsza i > dostatnia- przemowienie w wolnej RP *} > Dyletancie, postaraj sie te swoje pedalskie gwiazdki, klamerki, chafty i koronki zastapic logika, moze ktos zrozumie co chcesz przekazac...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: od kiedy on wiarygodny,*} 27.10.07, 20:03 dyletant5 napisał: > kralik111 napisał: > > > > > Przestan stawiac te idiotyczne znaczki ktore w tym przypadku nie > > maja zadnego znaczenie i postaraj sie wyrazac logicznie, bo w zab > > nie mozna cie zrozumiec, mam nadzieje, ze to z nerwow tak sie > > plujesz a nie z glupoty...;DDD > > *> a co maja moje znaczki albo gwiazdki takie znaczenie dla ciebie, > sam jestes nerwowy i niepewny swoich od Po, dlatego taka > nadwrazliwosc, zrob sobie mala lewatywke, *} Zbyt wielka uwage poswiecasz na znaczki i gwiazdki (moze ty pedal jestes?), niestety brakuje ci juz logiki do sklecenia najprostszego zdania, tylko o to mi chodzi, pisz logicznie bo zrozumiec cie matole nie mozna...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: od kiedy on wiarygodny,*} 27.10.07, 20:05 Jeszcze jedno dyletancie, czekasz na cud Tuksa i kase od zaraz ? To zaPiSdziaj smieciu do roboty, bo tylko ci co uczciwie pracuja benda beneficjantami cudu Tuska..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Re: karlik......... 27.10.07, 20:05 jemu sie po prostu ręce trzęsą ....głupi to on jest ...ale mu dobrze sikać........... więc nie spodziewaj sie po dyletancie jak sama nazwa.........niczego..... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: karlik......... 27.10.07, 20:11 kleopatra52 napisał: > jemu sie po prostu ręce trzęsą ....głupi to on jest ...ale mu > dobrze sikać........... więc nie spodziewaj sie po dyletancie > jak sama nazwa.........niczego..... Wiem i nie spodziewam sie niczego po nim. Zastanawia mnie tylko jedno, jak dorosly facet moze ozdabiac swoje posty w gwiazdki, koronki klamerki i inne takie tam ? Calkiem jak 12 letnia dziewczynka...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: karlik..jestescie cudownymi nudasami od po **. 27.10.07, 20:30 *> pozdrawiam cudakow od po , ale obowiazki niestety , dobranoc **)}} Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: karlik..jestescie cudownymi nudasami od po ** 27.10.07, 20:34 dyletant5 napisał: > *> pozdrawiam cudakow od po , ale obowiazki niestety , dobranoc **)}} Dobranc odmiencu, nie zapomnij z mordy zetrzec kilogramy pudru, sciagmac z uszu gwiazdeczek z rak i szyji klamerak a z dupy g-strinkow przed pojsciem do lozka... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś