cherry07 Wszystkie twarze Donalda Tuska 09.11.07, 22:56 Ja jestem bardzo zadowolona z tego ze bedziemy miec takiego premiera. Zupelne przeciwienstwo Kaczynskiego, ogłada, kultura, klasa i to przywiazanie do rodziny a nie do kota Alika i mamy. Poza tym wyglada na inteligentnego faceta, który nie bedzie sie wdawal w jakies glupie spory i leczyl swoje kompleksy w polityce. Mnie wlasnie podoba sie to, ze jest taki bezkonfliktowy i niekłotliwy, po rządach PiSu to duza odmiana. Głosowalam na Po nie tylko ze wzgledu na program co do liberalnej gospodarki ale tez ze wzgledu na ludzi takich jak Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: Wszystkie twarze Donalda Tuska 09.11.07, 23:12 Przez ostatnie dwa lata nie widzialem tej etykiety u Tuska o ktorej tak duzo piszesz. Jedynie mogę sie zgodzic, ze mniej szkody dla Polski zrobi co ten "karl od moralnosci". Odpowiedz Link Zgłoś
cherry07 Re: Wszystkie twarze Donalda Tuska 10.11.07, 00:41 Jednak ja widzialam ;). Wydaje mi sie w tym politycznym piekiełku jedną z jaśniejszych postaci ;)A "Karła od moralnosci" to juz nikt nie pobije chyba. :))! Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Wszystkie twarze Donalda Tuska 10.11.07, 00:00 Tłuk to zwykły kaszubski prostak. Mamusia pielęgniarka jak sam mówi,o dziadku polskim patriocie,który był Klosem w Wermahcie też coś wiemy,ale o tatusiu cicho sza,czyżby nie było czym się chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
poki442003 Och, kochany Donaldzie 10.11.07, 01:12 jesteś taki wspaniały Wasza Ekscelencjo, my, marne dziennikarzyny nie jesteśmy godni rozwiązać Ci rzemyka. Laurki to może mu pisać jego córeczka, ale już jest za stara. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Wszystkie twarze Donalda Tuska 10.11.07, 01:57 > dość prostego trybu bycia Panie Singer - wytlumacz Pan nam to dokladniej - hmm? A zarzut, ze ostatnie miesiace lider PO wygladal niewyraznie, znaczy: siedzial raczej cicho i nie atakowal (medialnie), jest po prostu smieszny. Byla to najlepsza, bo najmadrzejsza strategia: czekanie i przygladanie sie razem z nami, jak kaczki demontuja sie same. Niestety, czasami trzeba odczekac - np. w przypadku takich niedobrych krasnali z zapedami dyktatorskimi i gebelsowska maszyneria. PO byla jedyna nadzieja, ale za wczesne wyjscie na ring moglby zniweczyc te szanse - i co bysmy mieli dzisiaj ? Ciemnosc! I zadnej perspektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
tbotox Wszystkie twarze Donalda Tuska 10.11.07, 03:15 Zmiany pogladow to nie jest zaleta idioto............ Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Wszystkie twarze Donalda Tuska 13.11.07, 20:27 wszystkie twarze? a może mordy wy nasze? Odpowiedz Link Zgłoś
po_kolenie_mp3 Donek pokazał rząd "fachowców" z łapanki 13.11.07, 20:54 Były doradca rosyjskiego rządu Rostowski ministrem finansów - ciekawe co na to odpowiednie nasze służby ...? Prawnik Drzewiecki ministrem sportu - co za znajomość tematu sportu :) Lekarz Klich ministrem obrony - będie zalecał wojsku lewatywę i aspirynę ? Odpowiedz Link Zgłoś
elpukatore Re: Donek pokazał rząd "fachowców" z łapanki 13.11.07, 22:44 Trampki...lekarze wojskowi zawsze przepisywali trampki...aspiryny nie bo nie było..... Odpowiedz Link Zgłoś