belunia10 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 02.11.07, 23:33 Wstyd mi za naszego prezydenta. Nie umie z klasą reprezentować kraju. Jeżeli tak mu trudno pogratulować zwycięstwa partii wybranej przez naród w demokratycznych wyborach, to znaczy że nie jest prezydentem wszystkich polaków , tylko parii swojego brata. Prosty wniosek , nie umie godnie pełnić powierzonej mu funkcji, to powinien podac sie do dymisji !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 02.11.07, 23:37 OBRAZIŁ SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Katolik polski---------- 02.11.07, 23:37 Nie wiem, czy napletek zarasta, jak cytujesz, ale ZWOJE MOZGOWE - dziedziczy sie po starych. Moze jako dziecinka, byles niekochany, kopany w glowke? Zdarza sie. Znies to jak MEZCZYZNA! Tyle, ze NIE OSMIESZAJ KORZENI WLASNYCH---------takim gownem, bracie! MIEJ tzw JAJA, synu! Szkoda CZASU i ZYCIA na BLEDY! No i to GOWNO w stylu:katolik polski! Jaki KATOLIK???????????? Jaki, k...a polski ? PO.. CIE???????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski U, dziób skleił sie od gumy do żucia? 02.11.07, 23:37 a łapy przymarzły do jeziora? Odpowiedz Link Zgłoś
maniakon ma prawo i najlepiej niech ze swojego niebytu 02.11.07, 23:43 korzysta jak najczesciej;) i sprawiedliwie przegrali to po co ma przemawiac do lamusa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maniakon kurcze ledwo sie czlowiek zaloguje 02.11.07, 23:53 w domu czy w pracy odwroci na chwile i juz ktos mu na kompa siadzie i cos nabazgrze, zalozcie sobie konta chlopacy a nie jak pan premier... mowilem zeby internet wszedzie podlaczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Dla dobra Polski niech powstrzyma się od 02.11.07, 23:50 wszelkich publicznych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
belunia10 Re: Tusk nie zrobi raju w Polsce 02.11.07, 23:51 Nie ma rady na mochery, głusi i ślepi i do tego wulgarni a nazywaja sie katolikami .. ble Odpowiedz Link Zgłoś
chavez6 Re: Przecież go k.. przeprosiłem! 02.11.07, 23:51 co prawda to prawda... Zostawić Leszkowi trabanta starego, z ochroniarzem i niech ma... zamiast 300mln zł na kancelarię prezydenta w tym roku jak chciał, (z 240 mln w zeszłym) zostawić mu 2 mln)...a co.. gadał tanie państwo to niech daje reszcie rządzących dobry przykład Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld Kaczka-sraczka obrazona na spoleczenstwo ze tez 02.11.07, 23:52 ten biedny kraj nad wisla jeszcze takie nieszczescie jak kaczka- sraczka spotkalo Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: niech się wstydzą Ci co na braci Kaczyńskich 02.11.07, 23:59 A wcześniej na Panów: Sikorskiego, Mężydło, Borusewicza i uwierzyli Bartoszewskiemu? ;) Kiedy ten ostatni powie, że znowu się pomylił? Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Tusk nie zrobi raju w Polsce 02.11.07, 23:56 katolik_polski1 napisał: > ---------------------------------------------- > Ty jestes niedobry czlowiek ! > Chyba zyd jakis ,czy co ? A ty gnojku reprezentujesz wszystko, czym się w mojej Ojczyźnie brzydzę. Zgiń, przepadnij na śmietniku historii - może nie zauważyłeś, ale mamy już XXI w. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 02.11.07, 23:57 do narodu powinna przemówić pani nelly Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Ah! Jakze mnie Pan Prezydent dotknal. 02.11.07, 23:59 Co za cios. Jesli chodzi o mnie to moze oniemiec do kanca kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9643 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 02.11.07, 23:59 Cholera! Po co bylo wybierac blizniakow. Tak naprawde to niewiadomo kt o jest kto Byc moze jareczek ktory sie obrazil chce dalej rzadzic i zamienil sie rolami ze swoim bratem.... Po wyborach ciagle slyszalem jak to ciezko PO pogodzic sie z przegrana ale teraz to dopiero zobaczylem. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Łobrażony?:) Moze mu Jarek nie pozwolil? 03.11.07, 00:00 W sumie.. niewielka strata. Tylko wstyd troche. Ale do tego juz Polacy przywykli. A wyborcy pisu i tak nie zauwaza.. Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Tusk nie zrobi raju w Polsce 03.11.07, 00:01 pos3gacz napisał: > Widzę imbecylku,że jesteś niezatapialny a to z tego względu,że masz > zamiast głowy pusty i bardzo szczelny baniak. Nie przejmuj się gnojkiem, on jest po prostu ułomny. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda biedny kaczy prezio - zejdzie na zawal albo skoncz 03.11.07, 00:03 y w Tworkach, ewentualnie udusi go apopleksja - w kazdym razie przed nim ponure perspektywy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: nie do końca 03.11.07, 00:04 katolik_polski1 napisał: > I mam piache jak bochenek chleba :))) Zapewne od "klepania (...)" z braku powodzenia wśród płci pięknej. Skąd takie gnidy jak ty wypełzają...?! Odpowiedz Link Zgłoś
bob_arctor <a href="http://www.przeprosprezydenta.pl/?strona=0" target="_blan 03.11.07, 00:06 Nie przemówi, bo ten głupi naród go we właściwy sposób nie przeprosił. Przeproś durny narodzie Pana Prezydenta, to zaszczyci wypowiedzią. Przeproś, zamiast uparcie tkwić w Układzie, przeproś, zamiast we wspólnym froncie z grzegorzem piotrowskim zwalczać jedynie słusznych Prawych i Sprawiedliwych. Przeproś, narodzie, przeproś Donaldu Tusku. Przeprośmy wszyscy Pana Prezydenta, że nie okazaliśmy się godni takiego przywódcy. Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: <a href="<a href="http://www.przeprosprezydenta.pl" target 03.11.07, 00:26 bob_arctor napisał: Przeprośmy wszyscy Pana Prezydenta, że nie > okazaliśmy się godni takiego przywódcy. o tak o tak...tarzamy sie u twych stóp przenajswietszy kaczorze...my niegodne raby, wybierz sobie inny narod bo my niedorosli do głebi twego intelektu i wyrastasz ponad nasze plemie jako PKiN (im. jozka wissarionowicza)..a nam tylko proch sprzed twych płetw zamiatac i kaczke faszerowana tępic po hipermarketach, błagamy my narod nie opuszczaj nas i nie odlatuj do cieplejszych krajów... tak nam dopomoz Lucku i marysiu wieczna dziewico analno oralna. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald :((( 03.11.07, 00:29 schwarze_sonne napisał: >... odlatuj do cieplejszych krajów... Co bierzesz narkomanie? Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: :((( 03.11.07, 00:34 bwwald napisał: > schwarze_sonne napisał: > > >... odlatuj do cieplejszych krajów... > > Co bierzesz narkomanie? pisuarów i młodz weszpolska pod glany.... cos jeszcze qwo chcesz wiedziec smieciu??? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald :) 03.11.07, 00:41 schwarze_sonne napisał: > bwwald napisał: > > > schwarze_sonne napisał: > > > > >... odlatuj do cieplejszych krajów... > > > > Co bierzesz narkomanie? > pisuarów i młodz weszpolska pod glany.... cos jeszcze qwo chcesz wiedziec > smieciu??? Wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Daruj sobie gwiazdki... 03.11.07, 00:48 Taki okaz sie natrafił, a ten się wpier... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: waLaDonaLdoWitUskOwI 03.11.07, 00:53 dyletant5 napisał: > nul=nic Pij Piwo albo mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: waLaDonaLdoWitUskOwI 03.11.07, 00:55 bwwald napisał: > dyletant5 napisał: > > > nul=nic > > Pij Piwo albo mleko. > > Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Daruj sobie gwiazdki... 03.11.07, 01:01 bwwald napisał: > Taki okaz sie natrafił, a ten się wpier... ;) > > hlippp nie sledzis moich wpisów tania kurewko pisowska...?????????/ zryłes mi ego matkojebco pie..ny w anusa... no to git.... lece do abuse foruma zebys wyjebke miał za brak szacuna dla mojego całkokształta durna ku.. pisowska Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Cwelisewa misio:) 03.11.07, 01:05 schwarze_sonne napisał: > ciang Większej ćwikły na forum Gazety jeszcze nie spotkałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re:Cw..isewa misio:) 03.11.07, 01:07 bwwald napisał: > schwarze_sonne napisał: > > > ciang > > Większej ćwikły na forum Gazety jeszcze nie spotkałem :) > od ciebie?? no nie da sie :PPPP ,wolisz ssac czy byc walonym w anusa?? jak wiekszosc pisd??? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Ależ niunio :) 03.11.07, 01:09 schwarze_sonne napisał: :) O łykaniu (powietrza) nie wspomnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Ależ niunio :) 03.11.07, 01:13 bwwald napisał: > schwarze_sonne napisał: > > :) O łykaniu (powietrza) nie wspomnę ;) > sorryy...sorryy.... ich vergessen...no tak...wleje ci ze 4 litry wody w dupe...zatkam anusa korkiem i bede dymał w szame ..,i od czasu do czasu kopne w dupe...lol Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Ależ niunio :) 03.11.07, 01:17 schwarze_sonne napisał: > bwwald napisał: > > > schwarze_sonne napisał: > > > > :) O łykaniu (powietrza) nie wspomnę ;) > > > wleje ci ze 4 litry wody w > dupe...zatkam anusa korkiem i bede dymał w szame ..,i od czasu do czasu kopne w > dupe...lol Pięknie, rowerku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Ależ niunio :) 03.11.07, 01:28 bwwald napisał: > Pięknie, rowerku :))) > > akceptujesz??? wiedziałem ze jestes ciota bierną jak wiekszosc pisduarów...ale za łatwo mi przyszło dymanko....łykasz czy wypluwasz...??? bo ja chronie dziecko napoczete i jak wypluwasz to skontaktuje cie z lapaczem plemników z radyja ...ksiadz..xxxx przechwytuje wytryski i zassysa ku chwale maryji wiecznej dziewicy analno oralnej gołebicy Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald "Pisuar" ;) 03.11.07, 01:19 dyletant5 napisał: > Jarek ma żonę, zwierzątko, kota? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re:w d..pie byliscie, g..no widzieliscie.ot cala * 03.11.07, 01:25 *> prawda odPO *} Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Rołwer ;) 03.11.07, 01:28 Wymieniłeś z ciocią klocią z tego wątku adresy? - retoryka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Rołwer ;) 03.11.07, 01:45 bwwald napisał: > Wymieniłeś z ciocią klocią z tego wątku adresy? - retoryka ;) nooooo :))))) dalem za twoj 200 zyla hakerom... ......misiu pisiu pisdowski...nie ma cie qwo........................... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald ROTFL :))) 03.11.07, 01:51 schwarze_sonne napisał: > bwwald napisał: >> ...hakerom. Jaka Ćwikła!!! :))) Podaj adres online - będziesz miała darmową reklamę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Nocnik znaczy PO, tak agencie lizusie *}* 03.11.07, 01:40 dyletant5 napisał: > nawet mi sie nie chce pisac ze od zaraz moge ci sie w ryj spuscic Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Napiz więcej zczegółów pederaniunio... 03.11.07, 01:45 schwarze_sonne napisał: > dyletant5 napisał: > > > > nawet mi sie nie chce pisac ze od zaraz moge ci sie w ryj spuscic Jak rower pływa z kanałem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 nocna zmiana-magdalenka i kiszczak+michnik *} 03.11.07, 01:14 schwarze_sonne napisał: > bwwald napisał: > > > schwarze_sonne napisał: > > > > > ciang > > > > Większej ćwikły na forum Gazety jeszcze nie spotkałem :) > > > od ciebie?? no nie da sie :PPPP ,wolisz ssac czy byc walonym w anusa?? jak > wiekszosc pisd??? Oto wasza ideologia agenturalna, zamiatac ulice gnoje, tylko praca spoleczna mozecie odpokutowac za zniewolenie narodu, hultaje !*} Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: nocna zmiana-magdalenka i kiszczak+michnik *} 03.11.07, 01:20 dyletant5 napisał: > Oto wasza ideologia agenturalna, zamiatac ulice gnoje, tylko praca > spoleczna mozecie odpokutowac za zniewolenie narodu, hultaje !*} panie daj pan qwa spokoj.... tez lubie Discordie ale macie pozamiatane w ch.. i cały czas nie potraficie sie z tym pogodzic????...nie ma was... qwa///tak ciezko to zrozumiec???? proponuje wypad na gazete polska.. PS... z dziadkiem lecialem w bola ale efekt fajny:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: nocna zmiana-magdalenka i kiszczak+michnik *} 03.11.07, 01:23 schwarze_sonne napisał: > dyletant5 napisał: > > > Oto wasza ideologia agenturalna, zamiatac ulice gnoje, tylko praca > > spoleczna mozecie odpokutowac za zniewolenie narodu, hultaje !*} > > panie daj pan qwa spokoj.... tez lubie Discordie ale macie pozamiatane w ch.. i > cały czas nie potraficie sie z tym pogodzic????...nie ma was... qwa///tak ciezk > o > to zrozumiec???? > proponuje wypad na gazete polska.. > PS... z dziadkiem lecialem w bola ale efekt fajny:)))))))))))) *> zobaczymy za 2 lata agencie , na co was stac ! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 odezwal sie agent po..bany od Kaczora Donalda *} 03.11.07, 01:11 schwarze_sonne napisał: > bwwald napisał: > > > Taki okaz sie natrafił, a ten się wpier... ;) > > > > > hlippp nie sledzis moich wpisów tania kurewko pisowska...?????????/ > zryłes mi ego matkojebco pie..ny w anusa... > no to git.... lece do abuse foruma zebys wyjebke miał za brak szacuna dla mojeg > o > całkokształta durna ku.. pisowska *> kazdy zna wasza retoryke Popaprancy, mam cie gdzies gniotku, moze ktos cie wrzuci do smietnika , inaczej podepcza ciebie przechodnie, sio !!!! *} Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne kacza dupa nie bedzie pierdziec???? seeerio??? joł 03.11.07, 00:11 Bardzo sie ciesze:)))) jedyne co mogłby ten oqwieniec to pojechac seria zaplutych jadem wypocin neobolszewickich -czytaj:cytatów z tatusia romualda ,komucha zyda stalinowskiego i jego idola tow."wiesława" ...aczkolwiek dziwne ze zydzi kaczynscy jada tekstami oprawcow zydowskich.... widac syndrom helsinski..albo lubia zabawy s/m Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Prawdziwy antysemita ;) 03.11.07, 00:21 schwarze_sonne napisał: > Bardzo sie ciesze:)))) ...komucha zyda stalinowskiego i > jego idola tow."wiesława" > ...aczkolwiek dziwne ze zydzi kaczynscy ... Podobno Michnik też jest Żydem ;) pl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Michnik www.grupy.egospodarka.pl/Re-Lista-zakonspirowanych-Zydow,t,141628,p,1,8.html Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Prawdziwy antysemita ;) 03.11.07, 00:32 bwwald napisał: > Podobno Michnik też jest Żydem ;) > Jest...no i co z tego???? , podobno ja jestem polacken podobnie jak rydzychujek.... mam sie bardzo wstydzic ??? ...nie wystarczy ze brzydze sie oddychac tym samym powietrzem co kalksteiny we wawce??? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Prawdziwy antysemita ;) 03.11.07, 00:40 schwarze_sonne napisał: > bwwald napisał: > > > Podobno Michnik też jest Żydem ;) > > > Jest...no i co z tego???? , podobno ja jestem polacken podobnie jak > rydzychujek.... mam sie bardzo wstydzic ??? Ja mam krew niemiecką, chciałbym mieć żydowską, oprócz polskiej - ta dominuje :) > ...nie wystarczy ze brzydze sie > oddychac tym samym powietrzem co kalksteiny we wawce??? Zmień miasto albo bądź mądrzejszy od wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Prawdziwy antysemita ;) 03.11.07, 00:53 bwwald napisał: > Zmień miasto albo bądź mądrzejszy od wawy. > wybacz ale pie..sz jak potłuczony,kaczynscy to zydzi, wg pisduarów hehehehehehehe mały wtret..zawsze mnie rozjebywal na tym forum smiechem pisduar szmata o nicku "herr tuske pies kanclerki"...taka mała szmata od kaczynskich-kalksteinów,...wawy nie zmienie -mimo iz nie moje miasto to szacun za wyciecie qw kaczorów...a btw. moj dziadek mial stopien "gruppenfuhrer" podczas zweite weltkrieg....uwielbiam ogladac jego fotki w czarnym mundurze. lol PS...pradziadka miałem spod Salzburga...kochał muzyke Wagnera :))),jego ksiazki o Wagnerze pisane szwabachą zajmuja eksponowane miejsce w mojej bibliotece.......(nie nie był w wehrmachcie... zmarło mu sie na rok przed 39') ale dziadek był w waffen SS i jestem z tego dumny ze walczył z komuna. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Bazgrasz jak potłuczona menda... 03.11.07, 00:56 Mały burak napisał: Żal mi Ciebie :(... Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Prawdziwy antysemita ;) 03.11.07, 01:07 schwarze_sonne napisał: > wybacz ale pie..sz jak potłuczony,kaczynscy to zydzi, wg pisduarów > hehehehehehehe mały wtret..zawsze mnie rozjebywal na tym forum smiechem pisduar > szmata o nicku "herr tuske pies kanclerki"...taka mała szmata od > kaczynskich-kalksteinów,...wawy nie zmienie -mimo iz nie moje miasto to szacun > za wyciecie qw kaczorów...a btw. moj dziadek mial stopien "gruppenfuhrer" > podczas zweite weltkrieg....uwielbiam ogladac jego fotki w czarnym mundurze. lo > l > PS...pradziadka miałem spod Salzburga...kochał muzyke Wagnera :))),jego ksiazki > o Wagnerze pisane szwabachą zajmuja eksponowane miejsce w mojej > bibliotece.......(nie nie był w wehrmachcie... zmarło mu sie na rok przed 39') > ale dziadek był w waffen SS i jestem z tego dumny ze walczył z komuna. ...a wieczorami zakładasz zapewne pikelhaubę, czarny, skórzany płaszcz i brandzlujesz się przy lagerku nad "Mein Kampf"... Rany boskie, co za faszystowski poj*b!!! Poczytaj pomiocie ze sqrwiałej familii, co twoi "bohaterowie" wyczyniali podczas Powstania w Warszawie - a potem wyświadcz światu przysługę i palnij sobie w łeb. Mam nadzieję, że nie masz dzieci BTW... Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Prawdziwy antysemita ;) 03.11.07, 01:10 mike1976 napisał: > > Mam nadzieję, że nie masz dzieci BTW... > mam około 300 dzieci spłdzonych z działaczkami pisu...... megarotfllllllllllllllllllllllllllllllll gosiu.... synku.... buhahahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Rowerzysta... 03.11.07, 01:13 schwarze_sonne napisał: > mike1976 napisał: > > > > > > Mam nadzieję, że nie masz dzieci BTW... Już??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald i sędziów IV RP ;) 03.11.07, 01:35 pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kry%C5%BCe pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kry%C5%BCe pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
dzina-au Szukam forum dyskusyjnego 03.11.07, 00:12 Szukam forum dyskusyjnego, nie opluwajni, czy ktos zna linka do takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: Szukam forum dyskusyjnego 03.11.07, 00:17 standardy obyczajowe forum wiadomosci sa zaskakujaco wysokie (nie mam intencji obrazac o... o... o... ood... tego, no... bytu biologicznego) w zestawieniu z - np - forum motocyklowym. zapewniam pania. Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Szukam forum dyskusyjnego 03.11.07, 00:20 dzina-au napisała: > Szukam forum dyskusyjnego, nie opluwajni, czy ktos zna linka do > takiego? tia.... zapie..j na katolik.pl tylko uwazaj we wsi moskal stoi wiec popylaj zbozem.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 03.11.07, 00:15 Nie dojrzała emocjonalnie Kaczka która na złość mamie chce odmrozić sobie uszy. Z drugiej strony lepiej żeby nic nie mówił jak ma pierd....lić głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne pozartowalismy sobie a tera qwa sieriozno. 03.11.07, 00:16 Prawnicy P.O ...wzywam was do rozpoczecia procedury postawienia Lecha Kaczyńskiego przed trybunałem stanu, to jest pierwszy krok do pozbycia sie via impeachment tego psychopaty . Odpowiedz Link Zgłoś
priller pytanie techniczne 03.11.07, 00:20 czy maly pistolecik w ogole mozna postawic? bo ja wiem, moze to po prostu sterczy jakos czy cos takiego. oj, przepraszam, o ktorym bracie mowa, bo ja ich nie rozrozniam. Odpowiedz Link Zgłoś