qc Kokaina w Palacu 03.11.07, 17:43 czy pan Minister takze dobrze pamieta tamte czasy? Chcial dawac po pysku na trzezwo czy bylo to w zwidzie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzystor Szczygło ........ 03.11.07, 17:46 A KTO TO JEST S Z C Z Y G Ł O ???????????????????????????????!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: Szczygło ........ 03.11.07, 18:00 krzystor napisał: > A KTO TO JEST S Z C Z Y G Ł O ???????????????????????????????!!!!!!!!! -------------------- jak to kto?? S M I E C I N A R K O M A N Odpowiedz Link Zgłoś
aster.1 Re: Kiedy Zdrajca Sradek Dostanie Po Mordzie ???? 03.11.07, 17:49 Zdrajca??? c z e g o??? tylko dlatego, ze nie chcial wyslugiwac sie chorym na wladzę dewiatom i przejrzal w pore na oczy? Ludzie nie dajcie sie zwiarować, nie znizajcie sie do ich poziomu i dajcie się manipulować, by Kurski potem mogł posumować: ciemny lud to kupił! Odpowiedz Link Zgłoś
evveline3 RE Szczygło 03.11.07, 17:50 No, niestety złośliwy i zawistny kurdupel taki jak wszystkie pisiory Odpowiedz Link Zgłoś
aleks.sander Traci stanowisko pan Szczygło i z wsciekłości 03.11.07, 17:51 androny plecie. Nie może strawić tego że Sikorski jest kandydatem na powrót na stanowisko z którego usunął go "mały napoleon".Brawo panie Donaldzie i PO - Sikorski to mądry i odpowiedzialny człowiek , a kundle zawsze szczekają ze strachu .......... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Jaruzel i Prezio Lesio to jedna ponura sitwa. 03.11.07, 17:51 Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 jaruzel i kiszczak to ludzie honoru dla kaczora D. 03.11.07, 17:55 *} pomylilas fakty babuniu *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Gomułka to wzór dla Jarka K. 03.11.07, 18:19 ten sam styl i ciągoty do ręcznego sterowania Odpowiedz Link Zgłoś
evident Szczygiel, człowieku czy wyście oszaleli ? 03.11.07, 18:10 wam władza odebrała rozum ! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec zwykłe chamstwo typowe dla Pisu 03.11.07, 18:12 widać że Pis nie umie przegrywać - cieszę się ze przegrali i nie będę musiał codziennie oglądać tych kreatur Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 jachce bin Ladena na premiera, mam prawo :) 03.11.07, 18:19 ...> jesli tuskie zatrudnia agentow i serwuje nam rozne nazwy panstw coraz bardziej egzotyczne to moze jakas cudowna kraina opium uratuje nam zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chcieć każdy ma prawo ;-) 03.11.07, 18:21 miałas juz namiastkę terrorysty w osobie Jarka K.- i nie wystarczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 to gdzie jest ta Polska, agenci, azja ?:) 03.11.07, 18:32 ...> wiesz przynajmniej w jakim miejscu stoisz ? bo ja sie pogubilam w tej propagandzie :) a jarek to prawdziwy patriota i uczciwy czlowiek, nie zapominaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec rozmawiajmy powaznie ;-) 03.11.07, 18:42 teksty o patriotyźmie Jarka są dobre dla ciemnego moheru - Ciebie jednak oceniam wyżej ;-) Nie przepadam za Sikorskim ale swoje działania uzgadniał z Marcinkiewiczem swoim ówczesnym szefem więc gadanie Szczygły jest pozbawione sensu. Poza tym skąd nagle teraz taki atak na Sikorskiego? - PO chce go zrobić ministrem a Kaczyński szczerze go nie cierpi za 100 zł które mu zapomniał oddac - i stąd cały ten cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Kaczynski ma zawsze racje, nie popieram agentow :) 03.11.07, 18:46 ...> ani zaden demokratyczny kraj w Europie, al slysze ze siegniemy po morze zolte, bedzie egzotycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chyba dzisiaj nie pogadamy o polityce;-) 03.11.07, 18:50 skoro uważasz że Kaczyński ma zawsze racje to żaden mój argument do ciebie nie dotrze - zresztą może i lepiej - niech każdy ma swoje zdanie ;-) Czy dzisiejszy wieczór spędzimy razem czy planujesz jakieś wyjście? Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: chyba dzisiaj nie pogadamy o polityce;-) 03.11.07, 18:59 ...> pracuje w weekend , mysle ,ze wyprowadze jeszcze mojego dzeka na spacer i pojde spac, ale nie znaczy ze komus nie przyloze cos milego na dobranoc a co Ty robisz, ogladasz tVn,:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: chyba dzisiaj nie pogadamy o polityce;-) 03.11.07, 19:05 nie mam czasu na TV - jestem w pracy i robię duży kontrakt więc nie mam aktualnie czasu na rozrywki - oczywiście poza internetem - bo mam podobną do Ciebie ochotę aby komus przyłozyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: chyba dzisiaj nie pogadamy o polityce;-) 04.11.07, 16:45 doris9914 napisała: > ...> pracuje w weekend , mysle ,ze wyprowadze jeszcze mojego dzeka > na spacer i pojde spac, ale nie znaczy ze komus nie przyloze cos > milego na dobranoc a co Ty robisz, ogladasz tVn,:) Spadaj tłumoku do mycia kibli murzyńskich, bo do czego innego sie nie nadajesz. Zdradziłeś za kilka dolarków Polskę i śmiesz nasz teraz pouczać gnoju o patriotyzmie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarli64 Jak widzę błędny wzrok Szczygły, to mam 03.11.07, 18:16 coraz większe wrażenie, że widzę psychola. A tak poważnie, to takiego lizusa i kaczego doopowłaza, to dawno nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikr01 Jeżeli Sikorski zdrajca to Szczygło 03.11.07, 18:22 Najniekompentniejszy Minister Obrony Narodowej i na dodatek MORDERCA, bo pod jego dowództwem giną niewinni żołnierze przez to że akceptował takiego idiotę jak Macierewicz, wysyłając wojsko bez odpowiedniej osłony. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 nie znasz historii Polski, a szkoda, wielka szkoda 03.11.07, 18:29 poczytaj co nieco i wówczas masz prawo zabierać głos, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis chciał Polskę sprzedać USA 03.11.07, 18:36 Kaczyński za uścisk dłoni Busha wysłał nasze wojska do Afganistanu w strefę walk, Sikorski chciał walczyć o nasz4e interesy i widać że podpadł Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chyba nie 03.11.07, 18:47 ciągoty do państwa totalitarnego z jedną przewodnią partią i jednym wodzem sa typowe dla Pisu i Kaczyńskiego- w 2 lata nie udało im się podporządkować sobie tylko sądów i wolnych mediów Odpowiedz Link Zgłoś
wikr01 Re: Pis chciał Polskę sprzedać USA 03.11.07, 18:45 pakulec napisał: > Kaczyński za uścisk dłoni Busha wysłał nasze wojska do Afganistanu w strefę walk, Sikorski chciał walczyć o nasz4e interesy i widać że podpadł To nie PIS to Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie widze różnicy między tymi bytami 03.11.07, 18:52 głos Pisu to głos Jarosława k. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 a dupki od Po chca izolacji PRL-u:) 03.11.07, 18:53 ... agentura chce dalej krecic za Po nierzadu, a wszystkie panstwa z EU + USA biora udziel w roznych misjach na swiecie , tych latwych i tych trudnych , tylko lenie nic ni chca :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie wszystkie i nie za darmo 03.11.07, 18:56 a przede wszystkim pod swoim dowództwem tylko Polacy płacą za swoj pobyt sami,i mają wyższych dowódców z USA, a do USA jadą z wizami Odpowiedz Link Zgłoś
wikr01 Re: nie wszystkie i nie za darmo 03.11.07, 18:59 pakulec napisał: > a przede wszystkim pod swoim dowództwem tylko Polacy płacą za swoj pobyt sami,i > mają wyższych dowódców z USA, a do USA jadą z wizami I tu widać dokładnie kto komu kłania się w pas! Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Zróbcie sobie Wolskę na Ścianie Wschodniej 03.11.07, 19:07 wystąpcie z UE i wtedy możecie mieć, co tylko zechcecie, bombę atomową, cara Kaczora, papieża Rydzyka. Nawet Ziobera możecie ogłosić kobietą i ożenić go z Jarkiem. Co wam tylko fantazja podyktuje. Czemu my z pozostałych dzielnic Polski mamy się męczyć z bandą mongołów, lubiących żyć pod batem, w państwie policyjnym? Krzyż na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak dorżniemy watahę 03.11.07, 18:30 I ma racje Sikorski, koniec z populizmem i bolszewizmem PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 PO ma marzenia a nie ma rozumu :) 03.11.07, 18:35 ...> ani programu , w razie wpadki maja piekny program PiS-u :) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok czyli naród głosujący na debili............ 03.11.07, 20:37 dobre sobie. PIS za sprawą jego tfurcuf już niedługo znajdzie sie w politycznym niebycie. I to jest dobre miejsce dla tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan tadjan 03.11.07, 18:38 Szczygło: Sikorski to zdrajca Ja: Szczygło to głupek jeszcze 1,5 doby i na śmietniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Po ma gest Kozakiewicza, a sikorski to zdrajca:) 03.11.07, 18:39 ...> pomarzyc dobra rzecz dzisiaj irlandia, jutro chiny/azja/, japonie przerabialismy 15lat temu, pojutrze moze hawaje itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
doris.9914 Szczygło, to były kapuś SB... 03.11.07, 19:32 jeszcze do niedawna dawał ludzi bezpiece....sprzedawczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 obsrywanie zwycięzców przez przegrznych 03.11.07, 18:43 Rozumiemy , że Pani minister była z tej samej klasy co cała rządząca menażeria. Rozumiemy , że pan Szczygło ma dużo do powiedzenia we wszystkich znanych mu / panu prezydentowi i panu Premierowi również / językach .Ale nie rozumiemy , dlaczego nie umiecie do jasnej cholery odejść z honorem ???? . Odpowiedz Link Zgłoś
jqu Re: obsrywanie zwycięzców 03.11.07, 19:18 leszek.st37 napisał: > Rozumiemy , że Pani minister była z tej samej klasy co cała > rządząca menażeria. Rozumiemy , że pan Szczygło ma dużo do > powiedzenia we wszystkich znanych mu / panu prezydentowi i panu > Premierowi również / językach .Ale nie rozumiemy , dlaczego nie > umiecie do jasnej cholery odejść z honorem ???? . Przeciez to cozywista oczywistosc. Nie maja zdolnosci honorowej! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Szczygło, fajny gość! 03.11.07, 18:44 To PIS ustala teraz, kto jest bohaterem a kto zdrajcą? No to, np. co z renegatką Zytą, Płażynskim, Religą (nie był członkiem PO, ale należął do zwolenników)? Szczygło szczygli jak najęty, jakby jaki okoń śnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
lk10 "zdrajca Sikorski" 03.11.07, 18:50 Ja z takim zdrajcą jak Radek Sikorski mogę iść na wojnę jeśli trzeba. Z Kaczyńskimi i ze Szczygłą nie chcę iść nawet spacer. Oni wszyscy (ekipa Kacza) jakby poczuli trochę prochu a już nie daj Boże usłyszeli by wystrzał - spieprzali by jak ten dziad co mu prezydent kazał!!!!!!!!!!!!! Pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_dupa11 Szczygło! Skoncz partaczu! 03.11.07, 19:00 Obnizyłeś bezpieczeństwo państwa. Lepiej nic ni mów. Wkrótce będziesz zarządzał armią ołowianych żołnierzyków. Odpowiedz Link Zgłoś
mars60 Re: F16 głupcze! 03.11.07, 19:56 Panie Szczygło zapraszamy na front iracki tam się Pan wyładujesz emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 wybiórcza... 03.11.07, 19:28 ... nie kombinuj. Kto Wam wierzy.... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Mial ochote ale sie bal? 03.11.07, 20:09 "miał ochotę przyłożyć Sikorskiemu". ale bal sie ze Sikorski moglby mu oddac? Czekamy teraz na scenki w parlamencie ala rosyjska duma gdzie parlamentarzysci typu Zyrynowski mierzyli sie nie raz na piesci. Sikorski i Szczyglo sa rowni wiekiem, czy ktos zna pozostale parametry typu wzrost, waga, zasieg ramion, odbyte treningi martial art? ulubiona technika itp? Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Szczygło: Sikorski to zdrajca 03.11.07, 20:19 SZCZYGłO TO SZMATA jaki wszystkie PiSiory które nie mogą pogodzić się z porażką na czele pseudo prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Kundle 03.11.07, 23:39 dostały w dupę to ujadają. Szczygło może sobie przyłożyć okład na resztki móżdżku. Nie na zmądrzenie. Broń Boże! to nic nie da. Na ulgę w nienawiści do byłego swojego. Ta banda ma mentalność plemienną. Poszedłeś od nas bo nie chciałeś słuchaźć głupot co je wygadywał i wyrabiał wodzuś toś zdrajca. Dlatego kartofle i ich świta tak się uwzięły na Sikorskiego. A swoją drogą to ciekawe, czy obniżanie rangi przyszłego ministra spraw zagranicznych to tylko piramidalna głupota czy któryś z obcych wywiadów za to płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
maximus211 WSTYD i HANBA 04.11.07, 01:08 SZczyglo, Kaczynscy, Macierewicz i spolka sa odpowiedzialni za to ze nasi gina na misjach, wzieli od USA hummery, ktore w ogle sie nie nadaja. Teraz na gwalt szukaja nowych pojazdow. Takich przykladow mozna mnozyc...Wszystko w imie "sojuszniczej" przyjazni z Amerykanami-WSTYD I HANBA !!! Odpowiedz Link Zgłoś