togo13 Szczygło: Sikorski to zdrajca 04.11.07, 09:16 Dyskusje polityczne w Polsce sięgają bruku. Raz się wygrywa, raz przegrywa. Panowie z PiS-u. Zwycięzca może być tylko jeden. Napewno DOBRO Polski nie było i nie jest wpisane w wasz program i definitywnie nie było waszym celem. CAŁY świat śmieje się z Polski. Mogę pisać ładnie, - a mogę zniżyć sie do poziomu tego forum i napisać - PiS off. Prawda, że brzydko? Dyskutujmy konstruktywnie, - bo inaczej szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_szarwark Szczygło nie nadaje się na ministra 04.11.07, 09:40 z tym swoim zapijaczonym pyskiem Jan Sylwester Odpowiedz Link Zgłoś
edek_2007 Radek Sikorski 04.11.07, 09:45 Radek Sikorski patriotą jest. Dbał o wojsko i kasę. Nie włazi do tyłka amerykańcom , którzy cały czas tylko obiecują różne rzeczy ale nic nie realizują. Gdzie te offsety? . Szczygło pijakiem natomiast jest a do tego zawistny jak cała jego grupa nieudaczników. Mali mają blisko głowy dupę i dlatego problem z myśleniem myli im się z procesem oddawania .... Nareszcie będzie normalnie , ale trzeba wszystkich PiS owców natychmiast wymiksować zestanowisk aby nie świnili , bo tylko to potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Szczygło ma krótką pamięć!!! 04.11.07, 11:06 Dziwne, że gdy przychodziła do PiS-u Zyta Gilowska i wypowiadała się w podobnym tonie o PO, to jakoś mu to nie przeszkadzało. Cóż. Szowinizm ogranicza pole widzenia i samoocene. A swoją drogą. Ciekaw jestem czy Szczygło pamięta dlaczego Zyta odeszła z PO? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Język p.Szczygły rodem z... 04.11.07, 16:29 mordowni czy jakiejś innej podłej knajpy. Trochę kultury p.ministrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lukskajloker88 Szczygło: Sikorski to zdrajca 04.11.07, 18:13 Szczygłoty cycku nawet nie wiesz co mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
stereotyp76 Niech Szczygło wyzwie Sikorskiego na pojedynek, 04.11.07, 23:50 jak jest taki macho. Ale on tego nie zrobi, w rzeczywistości jes zakompleksionym cieniasem, który istnieje tylko jako sezonowy polityk, w odróżnieniu od Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mrotom Ciekaw jestem ile ten "ćwok" Szczygło zna języków 05.11.07, 04:00 "- To byłaby ekstrawagancja, gdybym tak powiedział. Ale to jest jak w przypadku znajomości języków obcych. Można znać ich kilkanaście i w żadnym z nich nie mieć nic do powiedzenia - stwierdził." Sikorski jest po Oxfordzie. Mówi pięknym brytyjskim angielskim. Tak więc nie mam wątpliwości, że ten człowiek jak najbardziej ma coś do powiedzenia, a do tego potrafi to wyrazić w sposób bardzo ładny przez co robi nam Polakom bardzo reklamę ;o) Natomiast Pan Szczygło... Że nie ma nic do powiedzenia to już wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś