nessie-jp CIPISek 07.11.07, 21:52 No i co z tego? Ja także nie daruję Kaczyńskiemu obelżywych słów pod adresem mnie ("zabójcy księdza Popiełuszki" - bo głosowałam nie tak, jakby pan Kaczyński chciał) i mojej rodziny ('hołota z PRL' - moja Babcia, sanitariuszka AK, z Powstania Warszawskiego wywieziona do Dachau, to jest dla tego człowieka 'hołota'!). Ani słów o ZOMO. Ani ordynarnej drwiny z przewróconej na ziemię, oszołomionej kobiety ("but tej pani spadł"). Ani kłamstw i pogardy wobec ludzi. Powstanie kiedyś księga obelg rzuconych przez PiS. Ludzie tak łatwo nie zapominają. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka17 CIPISek 08.11.07, 07:26 a ja zacytuję zdanie,które myślę zna każdy wykształcony Polak; "prawdziwa cnota krytyk się nie boi".Jak ono się ma do panów K? Chyba nijak? Lubią jak wszystko kręci się wokół NICH! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka17 CIPISek 08.11.07, 07:36 A może by tak sporządzić KATALOG OBELG DO NARODU POLSKIEGO? obelg wygłaszanych przez panów Kaczyńskich.Gdyby społeczeństwo polskie obrażało się z taką łatwością jak rządzący bracia K.to wynik wyborczy dla PIS byłby może 10%.A tu,proszę,jakie mamy wspaniałe poczucie humoru!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andziapa CIPISek 08.11.07, 07:38 A mnie sie wlos na glowie jezy, na co wydawane sa publiczne pieniadze!!!!!!! Za te absurdale spisy tzw. 'obelg' zaplacili podatnicy czyli my wszyscy! Zamiast przeznaczyc kaske na cos pozytecznego... Dla mnie to SKANDAL! Jak PiS i Kaczyniaki chca sobie robic spisy obelg, niech sami za to placa a nie wydaja lekka reka pieniadze z panstwowej kasy na cele prywatne, bo do tego to sie sprowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 CIPISek 08.11.07, 07:54 Wykorzystywanie organow rzadowych do osobistych porachunkow z konkurencyjnymi politykami nalezy dopisac do listy zarzutow kiedy w koncu ci ludzie stana przed trybunalem stanu... Mam nadzieje, ze Tusk nie bedzie bawil sie w te ich dziecinna gre bo na spisanie wszystkich glupot ktore wypowiedzieli nie starczyloby rzadowych srodkow a przeciez jest jeszcze kraj do rzadzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
drugipadre1 CIPISek 08.11.07, 07:56 Zawsze uważałem,że mali wielcy bracia to zakompleksieni,mściwi mali ludzie,którzy te kompleksy próbują leczyć przez parcie na władzę i spiskową teorię dziejów. Odpowiedz Link Zgłoś
lucjona Re juz do przesady! 08.11.07, 08:25 otwieram poczytac, i znow jak od dwoch lat , kolejny tydien na fotografii,albo jaro,albo SZ P P Lechu--ok LechU! co sie dzieje, o rany blagam piszczie owszem, ale odcheca mi sie odrazu od artykulu gdy widze zdjecia, dobrze, bylo, minelo, a teraz piszcie, ale bez tych zdjec---dajcie juz odpoczac! Zmiencie taktyke informacyjna na pozytywne spostrzezenie nowego rzadu ,dawajcie jak najwiecej informacji,,i tez nie musi byc zdjecie,,,co to prasa teraz to albumy?????????????????????? pilityczne foto? czytam, bo mnie interesuje wiele spraw, i znalazlam sposob,, mam naklejke i zakrywam zdjecie i czytam:) nie zywie nienawisci , ale takie mam zdanie i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
rokal Kto jest zleceniodawcą,... 08.11.07, 08:50 ...za publiczne pieniądze, takiego kretyństwa. NAZWISKO?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
pruszkowa Re: Kto jest zleceniodawcą,... 14.11.07, 01:41 zabaw się we wróżkę :-) Wg linii oficjalnej wyjdzie pewnie coś na kształt: "Ja? - nie. Pan? - nie... Społeczeństwo!!!" oczywiście kierowane podług wytycznych Ministerstwa Słusznych Kroków. Swoją drogą, aż dziw, że nasz kraj nie wzbogacił się o taki resort, no ale niewiele brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 CIPISek 08.11.07, 09:22 No cóż. Ja już tego nie zrozumiem, bo jestem za stary. Gdy chciałem ukraść gwiazdkę z nieba (bo księżyc był za duży i przypominał rogalik, bo byłem wtedy głodny) byłem przesuwany od mieszkania do schronu, od schronu do mieszkania. Uciekaliśmy z "miasta" na wieś i ze wsi do "miasta". Po drodze były rozszarpane zwłoki ludzi i ludzie poranieni ustawieni pod płotem. Zaden Religa nad nimi się nie litował. Bo takich nie było. Może jakiś felczer, który zresztą uratował mi życie. Przeszłość Kaczyńskich jako akowców jest dla mnie tak śmieszna jak przeszłość Pani Walentynowicz. Jarek mógłby się z nią ożenić. Byłaby to piękna para. A teraz mamy zabawę w piasku na osiedlu, gdzie wszystkie koty i psy załatwiają swoje sprawy. Ja do takiej szkoły nie posłałbym swojej wnuczki czy wnuka. Nie mylić ze szkołą o. Rydzyka. Za bardzo śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agora7 CIPISek 08.11.07, 09:47 PANOWIE; PREMIER I PREZYDENT NIE MAJA SIĘ O CO OBRAŻAĆ !!! To co mówił D.Tusk nie bylo niczym obraźliwym ale najprawdziwszą prawda ujętą w sposób delikatny i prawdziwy. Czy dotrze w końcu do tych panów, że JUŻ IM DZIĘKUJEMY ???? Odpowiedz Link Zgłoś
aster.1 CIPISek 08.11.07, 11:40 Dobry i prawy człowiek nie ma obelg a przynajmniej nie tyle. Skoro Kaczyńscy tyle ich mają, to zamiast domagać się az tak nahalnie publicznej miłości, powinni zastanowić się nad swoim postepowaniem i zrewidować je. Odrobina pokory, oddanie szacunku innym, z pewnoscią zniweluje z czasem złą ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
condor Co to jest ? 08.11.07, 12:43 Małe, wredne i wystaje rydzykowi spod kiecki ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnymak CIPISek 08.11.07, 13:43 Czemu dla uczciwosci zwykłej nie spysywali też komplementów i pozytywnych uwag? Jak toś sobie tylko negatywne rzeczy czyta na temat własnego siebie, no to może nabrać nieprawdziwego mniemania o sobie i innych. W sumie to niezłej wrustracji można się nabawić w ten sposób... albo można dostać przysłowiowego "Kota" Odpowiedz Link Zgłoś
dionea Re: CIPISek 14.11.07, 09:42 przejrzałam całą psychiatrię i nie znalazłam żadnego zespołu chorobowego, który by pasował do tej sytuacji :> Może zrobić pracę naukową na ten temat? Materiał do badań dość obfity. Pozdrawiam wykształciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 CIPISek 08.11.07, 13:53 A to wszystko dla tego że cały naród nie przeprosił braci Kaczyńskich. Więc teraz i tu chcę to zrobić za cały naród . Panie Prezydencie i Panie Premierze H....J wam w d....pe spadajcie na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
es-emigrant CIPISek 08.11.07, 14:05 Tylko maluczcy i w przenośni i dosłownie obrażają się na innych. Ludzie mądrzy lub choć przyzwoicie inteligentni po prostu próbują zmienić swoje złe postepowanie lub w ostateczności dyskutują broniąc swych racji. Nie zachowują się jak dzieci w piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
jareklag CIPISek 08.11.07, 14:16 Pod tymi "obelgami" mogę się tylko podpisać ! Uznanie dla Donalda Tuska za asertywność ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 Uwaga bede Zle mowil o Premierze... 08.11.07, 14:24 nie moge pojac jak ktos tak malego ducha mogl zostac przywodca i liderem politycznym, KURDUPLOM mentalnym mowie NIE po trzykroc NIE, kaczu udowadnie codziennie swoja postawa ze nie nauczyl sie niczego, i ku mojemu zadowoleniu stwierdzam ze PIS w obecnej formie nie przetrwa do nastepnych wyborow, a jesli to sie stanie, marny bedzie wyborczy wynik, LAMUS CZEKA NA POJEBUSOW Odpowiedz Link Zgłoś
kaza40 CIPISek 08.11.07, 14:25 jeśli to jest zapowiedź konstruktywnej opozycji to coś tu nie pasuje,tz.będzie tak jak było byle nie gorzej,bracia nie popuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
simon77.pl CIPISek - bravo bravo bravo :) 08.11.07, 15:17 zeby tak ladnie i umiejetnie spisac wszystkie swoje grzechy z wypowiedzi innych ;) rewelacja :))) teraz mamy czarno na bialym wszystkie grzechy pisiorow :) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwpis CIPISek 08.11.07, 15:34 ....mam ich tam , gdzie czasami się kogoś ma .... i cieszę się ,że ich rządy przeszły już do historii .... no może jeszcze został ...jeden, ale cosik chorowity...? Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Czy są dwaj bracia Kaczyńscy ??? 08.11.07, 16:27 Odnoszę wrażenie ,że jest jeden Kaczyński a ten drugi to przystawka czy może tzw płód pasożytniczy Odpowiedz Link Zgłoś
slarwar Obelgi . . . 08.11.07, 16:55 A kto sporządzi spis obelg skierowanych pod adresem Polaków przez braci Kaczyńskich ? Począwszy od " spieprzaj dziadu", . . . ., itd., itp. Wychowany na wrocławskim podwórku Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Tuskowi i Bogu dzięki, że te dwie małpy odchodzą w 08.11.07, 17:42 polityczny niebyt. rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś