carlos_69 pier***ę obu braci K. 08.11.07, 17:44 kogo interesuje jak ktos obraził Kaczorów?? beda plakać na tym spisem obaj z mamusia czy sądzić każdego kto im pozamiatał?? to kaszaloty są pier****one!!! w bani sie to nie miesci co oni wymyslają hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 CIPISek 08.11.07, 18:03 "Mam cały zestaw wypowiedzi Tuska, które są po prostu obelżywe wobec mnie" - oznajmił prezydent dziesięć dni po wyborach. Wcześniej milczał, bo - jak tłumaczyli jego urzędnicy - czekał na przeprosiny. Tak czuł się urażony, że zrezygnował z orędzia do narodu i wypowiedział się tylko w przyjaźnie doń nastawionej "Rzeczpospolitej". "Przeprosiny to pierwszy warunek stosunków paratowarzyskich prezydenta z szefem PO" - oznajmił premier w imieniu brata trzy dni po wyborach. A od siebie dodał: "Dostałem spis wypowiedzi szefa PO z ostatnich dwóch lat i nie mam ani jednej, która by się nie nadawała na proces. Pozwiemy również Stefana Niesiołowskiego, wolność słowa nie oznacza obrażania". Ludzie dobrzy!wyjasnicie mi jak takie czmo jedno z drugim doszlo do wladzy?chociaz pal licho,stalo sie,ale jakim cudem toto pozostaje jeszcze u wladzy? Odpowiedz Link Zgłoś
mlusca CIPISek 08.11.07, 21:41 Po kimś,kto jak twierdzi wychował się na inteligenckim Żolibirzu ,w dobrych warunkach materialnych ,należałoby spodziewać dużo więcej kultury osobistej i dobrego wychowania niż zaprezentował Narodowi ten cham,prostak,pogięty psychicznie jak najcięższe przypadki w Tworkach .To co robili Kaczynscy przez 2 ostatnie lata swoich rządów to była wielka tragedia Polakow,ale dopiero teraz mamy HORROR!!!!!!!!!!Kaczynscy znikajcie,bo Naród może dłużej nie wytrzymać,a jak emocje wezmą górę nad rozsądkiem to czarno widzę wasz los. Odpowiedz Link Zgłoś
makabi CIPISek 12.11.07, 12:49 A może otworzyć oddzielny spis obleg i obraz jakie panowie Kaczyńscy swoimi słówami i zachowaniem zaserwowali obywatelom kraju, którym władaja, albo wydaje im sie, zę władaja. Bo kij ma dwa końce. Skoro Kali uważa, ze jest bity, to znaczy że kogoś innego Kali bije... Zacznijmy gromadzić cytaty obrazliwe dla słucahczy i czytelników, dlwa wybirców i obywateli. wtedy zobaczymy kto jest bardzije winny. Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Przecierz to jest najswietsza oczywista 12.11.07, 14:08 oczywistosc, Sczczera prawda. Ale za prawde sie obrazamy krasnale i pokurcze, glisdowate Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Jakie obelgi? Czysta prawda! 12.11.07, 14:33 Przynajmniej przytoczone cytaty, nie wiem, może kto mamusię obrażał, ja nie słyszałam. Natomiast z ust Braci obelgi i owszem padały - a przynajmniej obraźliwe słowa. Centrum zajmujące się tym niech to wypisze po przejęciu władzy - jako kontrargument - mają doświadczenie - w potem zlikwidować. Tu nie Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
maddrake ciPISek 12.11.07, 14:41 Prof. Bartoszewski świetnie określił pewnych polityków mianem "dyplomatołki". Proszę zwrócić uwagę na to zdrobnienie, o ileż bardziej pasuje niż zwykłe "dyplomatoły" - od razu wiadomo, że to chodzi o takie dwa, małe matołki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zla51 Re: CIPISek 12.11.07, 15:20 Słowo daję,zachowują się jak przekupki na Woli.Teraz zamiast zająć się sprawami państawa,będą się licytować kto kogo bardziej obraził.Dalejże panowie,wszyscy do sądów.Może uda się wyciągnąć jakieś pieniążki na domy dziecka.Idzie zima, na pewno brakuje im na zimowe obuwie.Nie zwlekajcie więc z pozwami!Dzieciaczki czekają na wsparcie!Na zakończenie dodam tylko,ze najgorsza kołtuneria jest wśród polskich polityków.Wstyd i hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma co za kretyński tytuł ? Gdzie te obelgi ? 12.11.07, 16:06 Pod każdym wypowiedzianym, pod ich adresem, słowem mogę oburącz się podpisać ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyta2003 CIPISek 12.11.07, 16:17 A gdzie mozna nabyc slownik obelg, czy tez slusznycvh ocen jakie rzucal pod adresem obywateli, sejmu i pozostalych wspolrzadzacych Wielkiego Pilsudzkiego. ktoregos to ministra mianowal w nastepujacy sposob, w zaleznosci o ktoprym chcemy rozmawiac: P: Zostajecie ministrem Skladkowski? S: Jakim ministrem? PANIE KOMENDANCIE P: Glupim ministrem Skladkowski, he, he, he. Nie mozna ich porownywac? Ze stanowiska jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
prawy_czlek Nie no, w ogóle nikt tu nikogo nie obraził... 12.11.07, 16:36 Może panowie liberałowie nie raczyli się dokładnie zagłębić w tekst, ale moim zdaniem porównywanie Kaczyńskich do komunistycznych ciemiężycieli Polski, nie wiem czym (prawdopodobnie niczym) uzasadnione wypowiedzi o jakichś ich chorobach psychicznych itp., tworzenie wręcz psychozy straszliwych braci Kaczyńskich, którzy choć mieli aresztować, pałować i co tam jeszcze robić, spokojnie oddali władzę, jest obrazą. Najwidoczniej używanie ww. słów i sformułowań wobec przeciwników jest jak najbardziej wskazane, zaś najlżejsze wręcz upomnienie PO jest naganne. Wiecie co, drodzy liberałowie - ja was za to nawet lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
ciarka2007 Zgadnijcie, kto to powiedział? 12.11.07, 19:50 " Nie przesladować, nie represjonować - lekceważyć, wysmiewać - to jeden z jego zabójczych bon-motów". Jakże to aktualne i bardzo smutne :( Odpowiedz Link Zgłoś
ciarka2007 Re: Zgadnijcie, kto to powiedział? 12.11.07, 19:50 Podpowiem, odpowiedź znajdziecie w "Wysokich Obcasach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
pruszkowa Re: Nie no, w ogóle nikt tu nikogo nie obraził... 14.11.07, 01:52 a dla mnie użycie słowa - "spokojnie" - jest conajmniej nadużyciem. Jaki by nie był, ale MÓJ w końcu (choć nie wybrany moim głosem) prezydent, obraził mnie strzelając focha i nie występując w orędziu powyborczym. Dał tym samym znać, że mnie, moją rodzinę, bliskich, ma centralnie, jak to można ująć "w perdelu". I ja go czniam. I jego fochy/dąsy też. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Otwieram rozprawe bracia Kaczynscy kontra 12.11.07, 20:45 wszyscy obywatele... Odpowiedz Link Zgłoś
acu112 CIPISek 12.11.07, 22:27 Przebrzydła gazeto niepolska, nie buntuj Polaków przeciwko Prezydentowi i (jeszcze) Premierowi. Odpowiedz Link Zgłoś
edek_2007 CIPISek 13.11.07, 08:55 Gdzie się nie tkniesz w sprawie kaczorów to wychodzi ich małostkowość i brak humoru.Tacy już są nie wychodzili na podwórko! Odpowiedz Link Zgłoś
tersta bracia kaczynscy to chorzy ludzie i nie powinni... 13.11.07, 10:59 pełnić żadnych funkcji państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Pani Beato Kempa, czy mam przedstawic materiał,... 13.11.07, 11:01 w którym bracia kaczynscy wyzywająmnie i innych ludzi??? Bo jak przedstawię, to ci paniusiu, szpilki spadną! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Lista obelg Pana Prezydenta 13.11.07, 11:03 Jak uzupełnię tę listę oceną: NIEKOMPETENTNY! To obelga, czy stwierdzenie faktu? I błagam, nie publikuj "Gazeto" panów braci razem. Bo się omylę i niechcący obrażę tego, którego obrażać nie uchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco CIPISek 13.11.07, 13:19 Niech mi ktoś powie, czy w tym całym PiS-ie jest jakiś normalny członek? Wg mnie to same świry. Bo czy ten rejestr to normalna rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: CIPISek 13.11.07, 14:55 ten spis to dowod fobii tych smiesznych kurdupli!nie maja sie czym zajmowac!smiech na sali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
endzu.1 CIPISek 13.11.07, 17:23 Nie widzę w tych spisach obietnic przed wyborczych PIS z przed dwóch lat oraz wykonania tych obietnic. Nie widzę spisu obelg jakimi w stosunku do PO kierowali się politycy PIS. Prawo Kaczyńskich jak z tego wynika jest takie że oni mogą ubliżać natomiast im nie wolno ubliżać. Kaczyńscy to takie dwa małe nie wyrośnięte kartofle które nie znają klimatu zabaw podwórkowych i którzy w ogóle nie mieli normalnego dzieciństwa, wychowywani byli pod czujnym okiem ojca komunisty działacza PZPR który po dwumiesięcznym kursie kroju i szycia rozdawał innym działaczom PZPR dyplomy magisterskie. Na marginesie ja nie przepraszam Kaczyńskich ja po prostu na nich sram. Odpowiedz Link Zgłoś
gugula CIPISek 13.11.07, 17:32 Może by tak zrobić sois obelg, którymi Kaczyńscy obrażali społeczeństwo? Myślę, że "łże-elity: i "wykształciuchy" obraziły największą liczbę obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejny_forumowicz Re: CIPISek 13.11.07, 19:32 BOŻE! to naprawdę jes to o co on się obraził??? jezu, ja (i ponad połowa polaków pewnie:]) na odzień gadam o nim jako o szmaciarzu, gnoju, kurduplu, sk.u.rwysynie, nieiwadomo czym! a on się obraża o "mściwego, małostkowego człowieka"? kurde... niezły jest. jakbym ja się takim czymś przejmował to bym dawno umarł na zawał. ps. najpierw niech sam wykaże się kulturą i szacunkiem, a potem żąda tego samego od innych:/ mały kutas... Odpowiedz Link Zgłoś