jhwh 09.11.07, 10:33 Przeciez to jest dowcip... Co za matol :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivan49 Suski: Po mediach krąży instrukcja, żeby krytyk... 09.11.07, 10:37 Może dziennikarz podstawiłby mikrofon Sabie Dorna to powiedziałaby coś mądrzejszego.Dziennikarze myślą,że jak ktoś zdziera zeluwy na Wiejskiej to jest zaraz alfą i omegą. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Suski: Po mediach krąży instrukcja, żeby kryt 09.11.07, 10:47 a instrukcję wydał UKŁAD :-DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: UKŁAD ? 09.11.07, 10:57 Ależ banalny,ogólnikowy slogan.Ja na przykład stwierdzę,że po Pis-ie krąży instrukcja jak budować bomby.I co? Zaprzeczycie pisiory? To se zaprzeczajcie jeszcze tysiąc lat. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: UKŁAD ? 09.11.07, 11:03 Pan Suski to ten "genetyczny patriota" - i przez ten pryzmat należy patrzeć na jego wypowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Tak, to ten sam tłuk i pusty łeb Suski. 09.11.07, 11:27 Suski genetyczny tłuku, mój chomik ma więcej polotu niż ty. Następny pustak z PiS. Czy ta partia skupia wyłącznie uszkodzonych mentalnie meneli? Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Psychiatry! 09.11.07, 11:32 Wszystkich, którzy mieli bliski kontakt z Kaczyńskimi, należy skierować na obowiązkowe badania psychiatryczne. Samych Kaczyńskich - od razu w kaftan bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Oj, tak, tak - psychiatry, patrząc na tę gębę!!! 09.11.07, 11:43 Nie wiem czy nie zacząć od kilku karków co najpierw takie bydlę ubiorą w kaftan bezpieczeństwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Kaczory nadal w jakimś równoległym wymiarze 09.11.07, 12:02 funkcjonują. Kłamią prosto w oczy bez mrugnięcia i mówią o własnych sukcesach których nie było i o nieistniejących wadach opozycji (a szkoda - bo przez to nie zwracamy uwagi na istniejące). Odpowiedz Link Zgłoś
raul124 Suski>> z zawodu Lalkarz-Perukarz 09.11.07, 12:28 ...a wypowiada się o mediach. Idź pacynki czesać Misiu Uszatku a nie glupoty będziesz opowiadał Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx oczywiście, że krąży instrukcja 09.11.07, 13:30 ...oczywiście, że krąży instrukcja ...i sam szatan ją napisał ... bo prywatne media są w polsce kontrolowane przez szatana ...to dowód: jest taka telewizja nazywa się polsat ale nie jest ona na prawdę polska wiec musimy wykreślić pol i zostaje nam sat a jest to telewizja odbierana przez antenę - "antenowa" więc mamy SAT AN ...co było do udowodnienia Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 oczywiście, suski sam ja do mediow wyslal, wiec 09.11.07, 14:17 wie co bredzi. Facjate ma jak rzeznik, umiejetnosci tez - jak co rusz je "prezentuje". Odpowiedz Link Zgłoś
kalokagathia Re: Z niego trociny wypadają 10.11.07, 12:22 I oczko mu się odlepiło, temu posłu Marku Susku Odpowiedz Link Zgłoś
util Znaczy się: artyyyyysta! 09.11.07, 13:40 No bo przecież w PiSdziówku sami artyści. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Ciszej nad tym szambem! 09.11.07, 12:07 Wypowiedzi członków władz Paranoi i Schizofrenii wskazują na znane z biologii zjawisko: po śmierci organizmu niektóre komórki żyją jeszcze przez jakiś czas. Ale trup to trup i trzeba go zakopać, a nie obśmiewać, bo się zaśmierdnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: UKŁAD ? 09.11.07, 11:05 Jeżeli nawet trzy osoby w partii liczącej "chyba"(sic) ponad dwadzieścia tysięcy członków konstruują bomby, to jeszcze o niczym nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Instrukcja od kogo ? 09.11.07, 11:27 Media albo sa prywatne, albo obsadzone przez PiS, to od kogo ta instrukcja ? Z Moskwy ? Cos ci sie pokrecilo, polityku od siedmiu bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless co od kogo? no od wroga! a od kogo? 09.11.07, 12:37 czy to takie skomplikowane? Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Paranoicy wszystkich krajów swiata laczcie sie 09.11.07, 15:59 Mania przesladowcza jest w stanie wytlumaczyc kazde niepowodzenie, kazdy blad, kazda krzywde, wlasna glupote i niedolestwo - i daje komfort uczucia, ze sie samemu nie jest niczemu winnym. Bo winne sa uklad i siec, które teraz zaczely rozsylac instrukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
util Suski intelektem nie grzeszy. 09.11.07, 10:53 Co zrobić, w partii zaczęto ostro równać w dół. Teraz ideologicznym kołem zamachowym jest pielęgniarka Szczypińska i technik teatralny Suski - mają swoje 5 minut. PiS bliżej ludzi. Średnio wykształconych. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Suski intelektem nie grzeszy. 09.11.07, 11:05 util napisał: Co zrobić, w partii zaczęto ostro równać w dół. Teraz ideologicznym kołem zamachowym jest pielęgniarka Szczypińska i technik teatralny Suski - mają swoje 5 minut. > PiS bliżej ludzi. Średnio wykształconych. O ile wiem, to Szczypinska jest zawodu salowa? Ale moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Suski intelektem nie grzeszy. 09.11.07, 11:14 Zawód wyuczony: pielęgniarka Zawód wykonywany: tuba prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Suski intelektem nie grzeszy. 09.11.07, 11:55 > Zawód wyuczony: pielęgniarka > Zawód wykonywany: tuba prezesa chciałes chyba powiedzieć - Zawód wykonywany: przykrywka kakaowego słoneczka żoliborzą :D Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Suski intelektem nie grzeszy. 09.11.07, 12:28 Dzieki. Wkrotce bedzie i zawod milosny, jak prezia zesla w niebyt polityczny. I komu on bedzie wtedy imponowal swoja zoliborska "kindersztuba", maly bezjajecznik? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_krystyna Re: Tusk "grzeszy" intelektem? Ale numer 09.11.07, 16:11 Jeżeli Suski nie grzeszy intelektem, to wy z PO jesteście najbardziej niewinnymi z aniołów.Ale czy ty mnie w ogóle zrozumiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Suski intelektem nie grzeszy. 09.11.07, 12:26 Ta pielęgniarka zostanie teraz w sprywatyzowanym szpitalu Ordynatorem oddziału porodowego.Juz wiem gdzie,ale narazie nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Suski intelektem nie grzeszy. 09.11.07, 12:30 miranda333 napisała: > Ta pielęgniarka zostanie teraz w sprywatyzowanym szpitalu > Ordynatorem oddziału porodowego.Juz wiem gdzie,ale narazie nie > powiem. Ty jestes jak kaczory: "wiem ale nie powiem". A moze wiesz, kiedy ziobru do wora? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Pośle Suski, obrazasz pan ludzi myslacych 09.11.07, 11:11 PiS-u wcale nie trzeba krytykować, sam daje takie jaja, ze powinniscie sie z siebie smiać jak policjanci z kawałów o sobie, tylko ze o was to swięta prawda.Róznica między Stworcą a wami jest taka ze Stwórca jest niegraniczenie miłosierny a wy nimiłosiernie ograniczeni, w kazdym temacie, genetycznie posle Suski. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbusio Jarek - wywal tę bandę czwroga z PiSu 09.11.07, 11:44 Po co w PiSie ludzie myślący? Oni maja wykonywać polecenia wodza i jego brata oraz przeprasać ich obu, bo przecież zawsze się może zdarzyć, że wykonali coś nie tak. Z takimi nie trzeba się patyczkować. Mnie by wystarczył jeden taki Mularczyk! Nawet przed Sądem Ostatecznym gotów byłby dla swego wodza oskarżyć 12 Apostołów o współpracę z SB. Ale chyba w końcu bracia odpowiedzą za deprawację młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Genetyczny idiota 09.11.07, 10:49 Jest jednak Suski genetycznym idiotą i chyba nie ma już nadziei na poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Genetyczny idiota 09.11.07, 10:51 tez nie lubie tego gnoja z wiecznie durnym usmieszkiem.. :| czy oni kiedys zaczna mowic loodzkim glosem ? ?? npzdr Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Genetyczny idiota 09.11.07, 10:54 maruda.r napisał: > > Jest jednak Suski genetycznym idiotą i chyba nie ma już nadziei na poprawę. > Więcej wiary w naukę, genetyka wciąż się rozwija. Ale czy osiągnie kiedyś aż taki poziom? Nadzieja umiera ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonyprofesor Re: Suski: Po mediach krąży instrukcja, żeby kryt 09.11.07, 10:49 Tak, wydalem taka instrukcje. - Mistrz lozy Wielki Wschod Polski, mason XXXIV stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Suski: Po mediach krąży instrukcja, żeby kryt 09.11.07, 10:57 szalonyprofesor napisał: > Tak, wydalem taka instrukcje. > - Mistrz lozy Wielki Wschod Polski, mason XXXIV stopnia. Dla mnie bomba :) Odpowiedz Link Zgłoś
piter_o Nieprawda ! 09.11.07, 11:02 To JA wydalem te instrukcje. Tak samo jak wiele innych godzacych w zywotne interesy Najjasniejszej i skierowanych przeciwko jedynej uczciwej partii w RP. Honorowy Prezydent Towarzystwa Syjonistycznych Cyklistow Odpowiedz Link Zgłoś
piter_o Re: Nieprawda ! 09.11.07, 11:31 OK, ale za pieniadze wiadomo czyje ? szalonyprofesor napisał: > No dobra, razem wydalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonyprofesor Re: Nieprawda ! 09.11.07, 12:00 piter_o napisał: > OK, ale za pieniadze wiadomo czyje ? > > > szalonyprofesor napisał: > > > No dobra, razem wydalismy. Za pieniadze wiadomej stolicy europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Nieprawda ! 09.11.07, 12:32 A guzik prawda! A moja instrukcja była pierwsza,już bowiem obowiąxzuje od 2 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 To prawda. Fakty TVN poświęciły PiS owi prawie pól 09.11.07, 10:54 To prawda. Fakty TVN poświęciły PiS owi prawie pól czasu swojego wydania informacyjnego o 19. Od rana do wieczora tylko PiS i PIS.O PO ani słowa. Wyborcy PO - Wy nie jestescie zainteresowani tym co sie u Was dzieje? Jakie przymiarki w oczekiwaniu cudów Tuska?Chyba to PO wygrało wybory i to oni powinni byc w centrum zainteresownaia Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: To prawda. Fakty TVN poświęciły PiS owi prawi 09.11.07, 11:00 Czemu się dziwisz? Media są zorientowane na negatywny przekaz i wyłapywanie idiotyzmów. A tych dwóch rzeczy PIS ma pod dostatkiem. Sami się podkładają, a potem są zdziwieni, że ludzie z nich robią sobie jaja. Przecież jak kartofel wraz z zapleczem pseudointelektualnym zaczeli pieprzyc głupoty po wyborach, to im się dziób nie zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski010 Przeciez nie ma wiekszego idioty od Tuska 09.11.07, 11:02 wiec media powinny sie nim zajmowac przez 24 godziny na dobe heycisco napisał: > Czemu się dziwisz? Media są zorientowane na negatywny przekaz i > wyłapywanie idiotyzmów. A tych dwóch rzeczy PIS ma pod dostatkiem. > Sami się podkładają, a potem są zdziwieni, że ludzie z nich robią > sobie jaja. Przecież jak kartofel wraz z zapleczem > pseudointelektualnym zaczeli pieprzyc głupoty po wyborach, to im się > dziób nie zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: Przeciez nie ma wiekszego idioty od Tuska 09.11.07, 11:13 Przytocz mi chodź jedną jego wypowiedź porównywalną z głupotą i chamstwem poniższych wypowiedzi: ‘srutututu’ posła Joachima (nazwiska nie pamiętam) „Fiut polskiej młodzieży” Opis: Lapsus językowy podczas kongresu PiS, 4 czerwca 2006. „Małpa w czerwonym” „Spieprzaj Dziadu” „My jesteśmy tu, gdzie wtedy. Oni tam, gdzie stało ZOMO” To tylko część idiotyzmów twoich idoli. W swej łaskawości pomijam cytaty z Kurskiego, Dorna, Gosiewskiego i innych gigantów intelektualnych PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq PiSuar ci nie przytoczy bo nie jest przytaczania 09.11.07, 11:26 PiSuar jest od tego zeby sie na niego odlac a nie z nim dyskutowac. co najwyżaj jak za bardzo zalatuje, to można go domestosem potraktować a nie rozmawiać, żeby przestał smierdzieć. dlatego uważam, że rozmowa z typami takimi jak silesius cos tam jest jalowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Przeciez nie ma wiekszego idioty od Tuska 09.11.07, 12:16 heycisco napisał: > Przytocz mi chodź jedną jego wypowiedź porównywalną z głupotą i > chamstwem poniższych wypowiedzi: Prosze najuprzejmiej. Chociażby matołowate obarczanie przez PółTuska PiSu winą za wzrost cen w minnionym roku. Ktoś kto pozuje na liberała, jest zwolennikiem gospodarki rynkowej, boleje nad czymś co jest wynikiem działania jej mechanizmów. Tylko kompletny idiota moze bredzić w taki sposób. Obarczanie rzadu winą za przymrozki wiosenne, wypadki drogowe itd. Twierdzenie ze polactwo masowo wyemigrowało do UK nie po to by korzystać z możliwości lepszego zarobku wynikajacego z anschlussu do UE ale...dlatego, bo jest spragnione liberalizmu. A tak naprawdę to uciekli przed totalitarnym widmem Kaczyzmu. CUDonek to socjotechniczna wydmyszka, jętka jednodniówka która wzbiła się siermiężnym wysiłkiem na godowy wyborczy lot. Dopiero teraz wyjdzie z niego cała mizeria, miałkość, oportunizm i dyspozycyjność. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Przeciez nie ma wiekszego idioty od Tuska 09.11.07, 12:40 To co wyjdzie z Tuska rządow,to dopiero sie okaże,ale narazie to musimy podsumowac tych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: Przeciez nie ma wiekszego idioty od Tuska 09.11.07, 13:02 Nie jestem naiwniakiem, żeby wysłuchiwać obietnic przedwyborczych. Tuska będę rozliczać, jak zacznie rządzić. Jak sam przekonałeś się próbując mi coś udowodnić, nie jest łatwo znaleźć wypowiedzi na poziomie PIS-u, zwłaszcza po odejściu SO i LPR. Tusk jest politykiem, więc wszystko co mówi trzeba dzielić przez 2. Trzyma jednaj jakiś poziom, czego o kartofelkach powiedzieć nie można, bo raz za razem, jak już wydaje się, że walnęli głową w dno, oni wyznaczają nowe standardy miernoty. Wszystko co mówią jest tak śmieszne w swym prymitywizmie, że nawet nie trzeba się specjalnie nagimnastykować, żeby ich ośmieszyć. Wystarczy podstawić mikrofon, włączyć kamerę, a oni sami to zrobią z lepszym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Przeciez nie ma wiekszego idioty od Tuska 09.11.07, 13:02 popatrz w lustro osiołku bawarski... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Przez dwa lata PiS informował o PO 09.11.07, 11:19 i nadal to robi. Teraz media chcą troche przyblizyc wyborcom ich ulubina partię, zeby nie czuli sie dyskryminowani, bo z tego co ostatnio słysze, PO mówi o PiS bardzo serdecznie,nieprzyzwyczajony? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: To prawda. Fakty TVN poświęciły PiS owi prawi 09.11.07, 11:50 Bo też w PO jest nudniej - poza awanturą o Sikorskiego trwają dywagacje typu czy MON ma być deputowany PE Klich, czy może gen. Koziej, przy czym tak na dobrą sprawę mało kto wie że ci panowie w ogóle istnieją. O tym, że Gowin nie będzie MEN, a Zdrojewski MON mimo że mieli być, owszem mówiło się w TVN 24, ale zainteresowani szybko ucinali temat. No a w PiSie - 75% wiceprzewodniczących się zwalnia jednocześnie, w ślad za nimi idzie 2 innych eksponowanych polityków, prezes publicznie domaga się rezygnacji kilku posłów oskarżając ich o niekompetencje, słowem - rozpiernicz na całego. Nie mają telefonów do siebie, że muszą rozmawiać przez media? Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: To prawda. Fakty TVN poświęciły PiS owi prawi 09.11.07, 12:35 PO wzięło przykład z PiSu...wszystko w wielkiej tajemnicy,a wyborcy nie musza wiedzieć o gabinetowych rozmowach.To Kaczory wprowadziły te zwyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
elizak7 Re: I tacy idioci rządzili przez 2 lata!..Brrrr. 09.11.07, 12:41 a czekają nas jeszcze gorsze czasy bo, tacy jak ty zamierzają rządzić 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: I tacy idioci rządzili przez 2 lata!..Brrrr. 09.11.07, 12:44 Wiemy,że gorzej juz nie może być! Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Układ znów wściekle atakuje :)) 09.11.07, 10:58 Wszędzie wietrzą spisek. Psychiatrzy przed telewizorami muszą załamywać ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Suski nie docenia 09.11.07, 10:58 inteligencji dziennikarzy twierdząc, że do krytyki PiS jest im potrzebna instrukcja Odpowiedz Link Zgłoś
matsoft Komunikaty Oberkomando der Wehrmacht z kwietnia 45 09.11.07, 10:58 Coraz ciaśniej skupiają się nasi wierni żołnierze dookoła swojego ukochanego Fuehrera - oświadczenia PiS-u coraz bardziej przypominają te komunikaty. I koniec będzie taki sam, no i dobrze, Polska odetchnie od tego kaczego smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Suski: Po mediach krąży instrukcja, żeby kryt 09.11.07, 10:59 Ręce i gacie opadają, jak sie takich inteligentnych inaczej slucha. Moj pies ma cos takiego,ze na niektorych na ekranie powarkuje. Widocznie od nich inteligentniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 Suski w twoje głowie ciągle coś krąży 09.11.07, 11:00 zresztą wszytskim wam krąży w tym Pisie 20 000 tyś ludziom krąży !! Ziobro zamiast więzień mógl rozocząc wielką akację budowy szpitali psychiatycznych kiedys gdzies będzie trzeba ich umieścić !! Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 Suski, swoim zwyczajem chama,puscił bąka !!!!! 09.11.07, 11:03 ten typ tak ma... Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Suski: Po mediach krąży instrukcja, żeby krytyk.. 09.11.07, 11:02 A poza tym Suski jest zdrowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Suski: Po mediach krąży instrukcja, żeby krytyk.. 09.11.07, 11:02 Zaraz ktos madry, na dowod ze to spisek, powola sie na bzdet "protokoly medrcow syjonu". Kiedy wreszcie Polska dorosnie do bycia europejskim krajem a nie zasciankiem? Cala nadzieja w polskiej mlodziezy. A kiedy ziobro do wora? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul kto wydał tę instrukcję? 09.11.07, 11:09 Przecież chyba nie jest to anonim. No powiedz pan, panie Suski. A numer tej instrukcji to pewnie 0015? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Mądrzejszy rządzi głupszym. 09.11.07, 11:36 Widziałeś kiedyś żeby baran i owca rzadziły pasterzem? Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Suski: Po mediach krąży instrukcja, żeby kryt 09.11.07, 11:11 Pan Suski i PiS-owcy tak przywykli do "prikazow" i odgornego sterowania, ze nie sa w stanie wyobrazic sobie, ze ktos moze samodzielnie wyrazac swoje poglady. Umysly skazone totalitaryzmem nie sa wstanie zrozumiec demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
allajah Re: Suski: Po mediach krąży instrukcja, żeby kryt 09.11.07, 11:12 Tak, Suski to wyjątkowy matoł. Ja życze źle tej partii, zycze zle PISowi. Bo tak! Odpowiedz Link Zgłoś
thehard Czyli p. Suski, 09.11.07, 11:15 jakby nie patrzeć dupa zawsze z tyłu. I czemu się pan dziwisz? Tym bardziej, że należysz pan do ciu..tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 Gęba Suskiego mówi sama za siebie.... 09.11.07, 11:18 tak wrednego ryja mają nieliczni!..Kurski,J.Kaczyński,Ziobro....itd Odpowiedz Link Zgłoś
kerremit.20 Re: Gęba Suskiego mówi sama za siebie.... 09.11.07, 11:34 fakt!..ryj,że tylko w morde lać ! Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Suski: Po mediach krąży instrukcja, żeby krytyk.. 09.11.07, 11:18 Panie Suski a poza tym w domu wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Widzę, że skrzętnie przepisujesz instrukcje szefun 09.11.07, 11:20 cie, "zjawiska biologicznego" Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: Ja nie chcę juz o PIS, chcę o PO ,bo 09.11.07, 11:20 > Fura gnoju z wozem też się znajdzie. Będziesz mógł sobie wybrać. Domylam się, że trzymasz pod domem. No to już wiem kim jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Oczywiście że krąży. Ja ją wydałem. 09.11.07, 11:21 [kretynizm tych politycznych karłów zaczyna przekraczać wszelki granice głupoty]. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Możliwości są trzy 09.11.07, 11:21 1) Suski to idiota 2) Suski ma wszystkich - poza sobą - za idiotów 3) Suski to idiota, który jednakowoż uważa wszystkich (no, prawie) za idiotów jeszcze większych od siebie samego Osobiście skłaniałbym się ku opcji nr 3 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz Suski: Po mediach krąży instrukcja, żeby krytyk.. 09.11.07, 11:21 a jak o takich szmatach jak PIS mowic dobrze? poprostu sie nie da :) bez wzgledu czy sa przy wladzy, czy w opozycji Odpowiedz Link Zgłoś