cerambyx Re: Moherowy brudny motloch króluje tu 16.11.07, 23:50 burakpl4 napisał: > debilku, czytelniku wybiórczego g...na - myśl sam, MYŚL SAM, a > przynajmniej spróbuj, gnoju. za duzo od nich wymagasz, dla nich tak jest wygodniej: powtarzaja to co powiedzial medrzec michnik, czy bartoszewski a jak nie wiedza co odpowiedziec, albo brakuje haselek to zaczynaja obrazac i ublizac, na nic wiecej ich nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 i co pisi pomiocie delirkę macie, że Polska 17.11.07, 00:39 wraca do normalności? Wy jesteście skrzyzowanie qr.y z osłem, nie do nauczenia nie do zje.ania,nigdy nie pojmiecie, że wasz pisi świat szlag trafił i wracamy do normalności, do dialogu, do wolności słowa i myslenia, że koniec z bandytami Kryże i durniami ziobro trzymajacymi na krótkim łańcuchy ludzi pokroju p. Kempy. Świt goni do przodu i toruńskie myslenie nie ma racji bytu. koniec z partią,gdzie wódz wyznacza jednynie słuszny kierunek myslenia, gdzie każdego ranka idzie iskrówka jak i co mówić, żeby było po linii wodza. Świat jest piękny, po zimie przyjdzie wiosna i juz nie będzie pisu i jego durnowatych pisarczyków. Pozdrowienia dla ludzi mądrych i myslących. Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: i co pisi pomiocie delirkę macie, że Polska 17.11.07, 00:54 kiks11 napisał: > wraca do normalności? ubekistan to stan normalnosci jedynie dla komuchow, esbekow i innych aferzystow i przestepcow ten belkot i wsciekle ataki personalne pomine, bo juz mi sie nie chce komentowac tak niskiego poziomu wypowiedzi POzytywnie zmanipulowanych lewakow > koniec z partią,gdzie wódz wyznacza > jednynie słuszny kierunek myslenia a to dziwne, bo taka partia jest wlasnie partia POkrak, nie pamietasz to juz jak rokita cos powiedzial nie po mysli herr tuske od razu byl marginalizowany, a na listach byli wystawiani ludzie gowina, a nie rokity - PO to idealny przyklad parti wodzowskiej z jedynie slusznymi pogladamy (czego przykladem jest POzytywny beton, ktory tu na forum sie nam objawia) > Świat jest > piękny, po zimie przyjdzie wiosna i juz nie będzie pisu i jego > durnowatych pisarczyków. i po roznego rodzaju czerwonych i rozowych POkrakach wroca do rzadow narodowcy i patrioci, dla ktorych bedzie wazniejszy interes narodowy (znowu trzeba bedzie zaczac od naprawiania zdewastowanej Polski) niz prywtny jak to jest w przypadku liberalow i PO - slynne krecenie lodow gdzie tylko sie da > Pozdrowienia dla ludzi mądrych i myslących. no do tych niestety ciebie nie moge zaliczyc, ale dziekuje za pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Ktoś tu pisał - reformy Tuska były w IRL w 70-tych 17.11.07, 00:55 Ktoś tu pisał - reformy Tuska były w IRL w 70-tych kiks11 napisał: > wraca do normalności? > Wy jesteście skrzyzowanie qr.y z osłem, nie do nauczenia nie do > zje.ania,nigdy nie pojmiecie, że wasz pisi świat szlag trafił i > wracamy do normalności, do dialogu, do wolności słowa i myslenia, że > koniec z bandytami Kryże i durniami ziobro trzymajacymi na krótkim > łańcuchy ludzi pokroju p. Kempy. Świt goni do przodu i toruńskie > myslenie nie ma racji bytu. koniec z partią,gdzie wódz wyznacza > jednynie słuszny kierunek myslenia, gdzie każdego ranka idzie > iskrówka jak i co mówić, żeby było po linii wodza. Świat jest > piękny, po zimie przyjdzie wiosna i juz nie będzie pisu i jego > durnowatych pisarczyków. > Pozdrowienia dla ludzi mądrych i myslących. Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 Bartoszewski będzie sekretarzem stanu SKLEROtykow 17.11.07, 00:05 ten sklerotyk juz dzisiaj mowi dziedobry do muszli klozetowej..a tusk znowu robi z siebie IDIOTE...:( a todopiero poczatek................... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne kible juz wyszorowales??patron idzie..... 17.11.07, 00:07 matek1965 napisał: > ten sklerotyk juz dzisiaj mowi dziedobry do muszli klozetowej..a > tusk znowu robi z siebie IDIOTE...:( > a todopiero poczatek................... Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 Re: kible juz wyszorowales??patron idzie..... 17.11.07, 01:06 ty tuskostrzpie wiele bys dal zeby byc tam gdzie ja jestem. mam wrazenie ze jestes gruby, rude wlosy , ustawiony w po i masz pusta kieszen ...dlatego masz nadzieje , ze ten staruch z "prymierem" pozwola wam czerwonoludki krasc do woli ....... again (znowu - tlumacze bo rozumie ze jestes tlukiem) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: kible juz wyszorowales??patron idzie..... 17.11.07, 01:09 matek1965 napisał: > ty tuskostrzpie wiele bys dal zeby byc tam gdzie ja jestem. > mam wrazenie ze jestes gruby, rude wlosy , ustawiony w po i masz > pusta kieszen ...dlatego masz nadzieje , ze ten staruch z "prymierem" > pozwola wam czerwonoludki krasc do woli ....... again (znowu - > tlumacze bo rozumie ze jestes tlukiem) www.michalkaminski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: kible juz wyszorowales??patron idzie..... 17.11.07, 11:55 matek1965 napisał: > rude wlosy ale czemu akurat rude??? Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx kible juz wyszorowales??patron idzie..... 17.11.07, 11:54 przeciez nie bedzie ci roboty odbieral, od szorowania kibli ty jestes i dzisiaj nawet dostales szczoteczke do zebow, coby golymi raczkami nie musiec czyscic Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol Prof. Bartoszewski, Dr Walesa, Mgr Kwasniewski 17.11.07, 00:12 Bill Gates i Steven Jobs to przy naszych "naukowcach" dosc mizernie sie prezentuja Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Prof. Bartoszewski, Lepper... 17.11.07, 00:16 wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,8713217,wiadomosc.html?ticaid=14d59 Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: Prof. Bartoszewski, Dr Walesa, Mgr Kwasniewsk 17.11.07, 11:56 dodalbym jeszcze dr leppera i innych tego typu yntelektualystow Odpowiedz Link Zgłoś
pancygaro hurra!!! 17.11.07, 00:18 to naprawdę świetna wiadomość! :-) -- www.pancygaro.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: hurra!!! 17.11.07, 11:57 pancygaro napisał: > to naprawdę świetna wiadomość! :-) dla czerwonych, niemcow i zydow dobra - gorzej z Polakami i naszymi patriotami. Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 00:24 Wizerunek kraju bardzo sie poprawi.Sklerotycy beda reprezentowac naszkraj przeciez ten czlowiek jest wykorzystywacy w celach politycznych juz od dluzszego czasu plecie glupoty.Wybudujcie mu pomnik albo uhonorujcie jakas ulice jego nazwiskiem a jego na POWAZKI nie draznijcie wiecej polskiej patriotycznej emigracji.Niezyczymy sobie aby taki oblesnik poprawial nasze stosunki zwalaszcza na zachodzie.Wyslijcie go do Izraela albo do ktoregos germanskiego Landu tam bedzie sie czul najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 00:31 Autor: gaelic04 Mam szacunek dla wieku ale nie mam szacunku dla ludzi typu Bartoszewski/po jego ekscesach w czasie kampanii wyborczej;ten język,zapiekłość, fochy ******************************* na stronie Platformy jest sondaz, ktory mowi wszystko co piszesz tylko odwrotnie, wiec nie byl to przewazajacy odwaznik na szali!!!! °°°°°°°°°°°°°°°°°° Wygraliśmy. Dziękujemy za Wasze głosy! Jaki element kampanii wyborczej PO przemówił do Ciebie najmocniej? 822 - kampania billboardowa 12468 - postawa D. Tuska w debatach 316 - spoty telewizyjne 482 - film "180 stopni" na youtube.com 2668 - wsparcie prof. Bartoszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne barwro5 o jakiej emigracji mowisz??? 17.11.07, 00:32 barwro5 napisał: > Wizerunek kraju bardzo sie poprawi.Sklerotycy beda reprezentowac > naszkraj przeciez ten czlowiek jest wykorzystywacy w celach > politycznych juz od dluzszego czasu plecie glupoty.Wybudujcie mu > pomnik albo uhonorujcie jakas ulice jego nazwiskiem a jego na POWAZKI > °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° o komuchach z Chicago????? Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: barwro5 o jakiej emigracji mowisz??? 17.11.07, 12:05 pies_na_prawizne napisał: > o komuchach z Chicago????? coz za ironie lawek wyzywa patriotow od komuchow - twoi rodzice powinni sie wstydzic, ze takiego ignoranta wychowali Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 00:33 barwro5 napisał: > Wizerunek kraju bardzo sie poprawi.Sklerotycy beda reprezentowac > naszkraj przeciez ten czlowiek jest wykorzystywacy w celach > politycznych juz od dluzszego czasu plecie glupoty. Jakoś nie lubię Pana "prof" Bartoszewskiego, ale większej kompromitacji niż w wykonaniu Pani Fotygi IMHO trudno jest sobie wyobrazić nawet Alikowi lub Busi(owi)... www.youtube.com/watch?v=q2whkmQmK-U Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 opowiesci z krypty 17.11.07, 00:51 symBolek Lechu na ambasadora, krypciarz Bartoszewski ,adwokat Krauzego,sekretara Olechowskiego ha,ha co za cyrk no i Donald Kaczor ale kino! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 minister do specjalnch PO_mruczeń:))))) 17.11.07, 00:51 Dziadek! Jawohl!? Odpowiedz Link Zgłoś
wiszowaty Panie Profesorze 17.11.07, 00:52 proszę o zgodę na "pierdyknięcie sobie" koszulki z Pana podobizną. Na plecach strzelę sobie Fotygę ale z tyłu. Non commerical. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 00:53 Staruch na katafalku autorytetem u Donalda Tłuka z P-ełnej O-błudy. To nekrofiizm w czystej postaci. Dziwisz ,podobno kardynał ,a agent napewno pobłogosławił to dzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 dyplomatołków zmienimy na głup_Tusków:)))) 17.11.07, 00:53 Ot i filozofia:)))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijskio2 Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 00:53 Profesor Bartoszewski to jedna z tych nielicznych wspaniałych rzeczy które mogły sie przydarzyc temu małemu podłemu zasciankowemu kraikowi. Oby to był dobry prognostyk na przyszłosc:) Trzymamy kciuki:) PS...i jak ci sie podoba sil...tak teraz bedzie codziennie ..kazdy wasz wpis rozwalony..tak długo az sie nie wyniesiecie z forum GW pisowskie scierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 01:01 silesius.monachijskio2 napisała: > Profesor Bartoszewski to jedna z tych nielicznych wspaniałych rzeczy które mogł > y > sie przydarzyc temu małemu podłemu zasciankowemu kraikowi. > Oby to był dobry prognostyk na przyszłosc:) ... i obyś jadł chlebek w innym Kraju, nie zaściankowym, "ścierwojadzie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwwald Re: Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 11:23 bwwald napisał: > ... i obyś jadł chlebek w innym Kraju, nie zaściankowym, "ścierwojadzie" :),bo ja sie wyzywie,mi ambasada rosyjska dobrze płci za moje posty na tym koszernym forum,a towarzyszka amanasunta ma stopien lejtnanta grui jej nie podskoczycie polaczki. > Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 to rząd q_Tusków w roz_PO_rkach:)))) 17.11.07, 01:11 Buahahahahahaaaaaaaaaa! Na czele ze strażakiem o (o)Błędnym spojrzeniu- Łodim zwanym Downem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski02 klonie ksraliku: nie masz zadnych merytorycznych 17.11.07, 01:46 argumentow, zeby tego starego glupca bronic, wiec klonujesz; w swojej glupocie jestes do "lautoryteta" Wladka bardzo podobny; . a klonuj sobie: i tak wszyscy rozpoznaja oryginal; tylko glupcy sa POlszewia i POszolomstwem silesius.monachijskio2 napisała: > Profesor Bartoszewski to jedna z tych nielicznych wspaniałych rzeczy które mogł > y > sie przydarzyc temu małemu podłemu zasciankowemu kraikowi. > Oby to był dobry prognostyk na przyszłosc:) > Trzymamy kciuki:) > PS...i jak ci sie podoba sil...tak teraz bedzie codziennie ..kazdy wasz wpis > rozwalony..tak długo az sie nie wyniesiecie z forum GW pisowskie scierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 01:56 silesius.monachijskio2 napisała: > Profesor Bartoszewski to jedna z tych nielicznych wspaniałych rzeczy które mogł > y > sie przydarzyc temu małemu podłemu zasciankowemu kraikowi. > Oby to był dobry prognostyk na przyszłosc:) > Trzymamy kciuki:) > PS...i jak ci sie podoba sil...tak teraz bedzie codziennie ..kazdy wasz wpis > rozwalony..tak długo az sie nie wyniesiecie z forum GW pisowskie scierwa. ---------------------------------- Oj wej! Niech nie straszy bo jeszcze sobie pejsy opluje z wscieklosci!! - A nie daj Boze zylka mu w zadku peknie z wysilku i hemoroidow na mozgu dostanie! :)) Dobry to prognostyk dla Zydow? - Nuuuuu jawohl.. jawohl.. Shalom!! (I dlaczego "PiSowskie"? - ja nie "pisowskij" ale i nie "deutche-jewrejskij" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski03 Re: No dobra, niedojdo, a teraz Prozac... 17.11.07, 11:33 silesius.monachjiski001 napisał: > prozac? niech weźmie magnum 44 i sobie w ryj strzeli pociskiem z nadpiłowanym ołowianym płaszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
langston pamiatajcie POkraki-za Ziobry korupcja spadla!! 17.11.07, 01:16 pamiatajcie POkraki Wg Transparency International -za Ziobry korupcja spadla w Polsce po raz pierwszy przez dwa nastepujace po soebie lata!! www.transparency.org/policy_research/surveys_indices/cpi Zobaczymy jak bedzie za polonistki-Pitery:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: pamiatajcie POkraki-za Ziobry korupcja spadla 17.11.07, 01:21 langston napisał: > pamiatajcie POkraki > Wg Transparency International -za Ziobry korupcja spadla w Polsce po > raz pierwszy przez dwa nastepujace po soebie lata!! > www.transparency.org/policy_research/surveys_indices/cpi > Zobaczymy jak bedzie za polonistki-Pitery:))) Czerwone pomioty coś jednak mają ;) "Ryj w kubeł" pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Ziobro "Syn Jerzego i Krystyny. Dzieciństwo i okres szkolny spędził w Krynicy-Zdroju. Jego ojciec był dyrektorem krynickiego sanatorium, należał także do PZPR" Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Kto pyta... 17.11.07, 01:35 W temacie zadajesz pytanie? A u Rodziców Twoich wszystko w porządku? - retorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st pytam 17.11.07, 01:50 1) mam sie czuc adresatem epitetu "pokraka" ? 2) jesli tak, co dokladnie autor epitetu ma na mysli ? 3) czy mam traktowac powaznie postulat ze minister ziobro i rzad pis odniosl sukces w walce z korupcja, definiujac problem jak definiowal i proponujac metody walki jakie proponowal ? ( jestem wyborca PO, krytycznie oceniam ostatnie 2 lata ) Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: pytam 17.11.07, 02:46 gasior1st napisał: > 1) mam sie czuc adresatem epitetu "pokraka" ? > 2) jesli tak, co dokladnie autor epitetu ma na mysli ? > 3) czy mam traktowac powaznie postulat ze minister ziobro i rzad pis > odniosl sukces w walce z korupcja, definiujac problem jak definiowal > i proponujac metody walki jakie proponowal ? > ( jestem wyborca PO, krytycznie oceniam ostatnie 2 lata ) -------------------------------------------- Gegęcz.. Daj sobie spokoj.. To za trudne dla ciebie.. Toc widac natychmiast zes "wyborca" POpluczyn nie kogo innego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: pytam 17.11.07, 10:43 gasior1st napisał: > 1) mam sie czuc adresatem epitetu "pokraka" ? skoro glosowales na POkraki to tak > 2) jesli tak, co dokladnie autor epitetu ma na mysli ? POzytywnie zmanipulowanych przez POkraki trzeba po imieniu nazwyac ;) > 3) czy mam traktowac powaznie postulat ze minister ziobro i rzad > pis > odniosl sukces w walce z korupcja, definiujac problem jak > definiowal > i proponujac metody walki jakie proponowal ? nie musisz traktowac powaznie, mozesz nawet za wszelka cene sobie wmawiac, ze tak nie bylo - fakty mowia same za siebie, ze dzieki zioberkowi mamy mniejsza korupcje, mniej jest przestepstw, a dzieki sadom 24 godzinnym nasz system lepiej dziala. Skutecznosc mowi sama za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mordo.ty.moja niech ten kusy rządowy garnitur zapnie se rozPOrk 17.11.07, 01:21 bo mu q_Tusek wystaje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Szerzej nawet bolszewicka ... nie mogłaby :( 17.11.07, 01:25 pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
annaski Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 01:25 Czyz nie ma mlodszych ,cos widac ze trudno oderwac sie od koryta Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 10:49 annaski napisała: > Czyz nie ma mlodszych ,cos widac ze trudno oderwac sie od koryta herr tuske tylko swoja sitwe wspiera, nawet nie w glowie mu mlodzi, bo ci jeszcze osmiela sie samodzielnie myslec! Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka.galby Brawo prof. Batoszewski Brawo PO 17.11.07, 01:33 Brawo Tusk. Czas zaczac porzadnie sprzatac po niekompetetnym rzadzie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
cozano Re: Brawo prof. Batoszewski Brawo PO 17.11.07, 01:45 Przy calej antypatii do PiS-u i jego wodza Jarka K. uwazam, ze od polityki zagranicznej i dobrego wizerunku Polski za granica jest jednak minister spraw zagranicznych. Przyznam, ze niezrozumiale jest dla mnie zatem dublowanie tego stanowiska. Prof. Bartoszewski, niekwestionowany dla zaslug dla Polski, owszem moglby byc doradca Tuska, czy MSZ, ale tworzenie dodatkowego stanowiska to juz nadmiar dobrych checi. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Hehehe.. "profesor" tego.. noo.. "ministrem" :))) 17.11.07, 01:36 Jedno tylko natychmiast sie cisnie na usta: - "O ku.wa - ale jaja!" :)))) Jeszcze tylko "Bolka" "w ministry" wezmie i komplet gotow!! :)) - Zydzi wymusili miec swoja wtyczke?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: Hehehe.. "profesor" tego.. noo.. "ministrem" 17.11.07, 10:50 kiczkis napisał: > Jeszcze tylko "Bolka" "w ministry" wezmie i komplet gotow!! :)) > - Zydzi wymusili miec swoja wtyczke?? :)) to jeszcze stolzmana i bedzie caly trojkacik ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 01:43 GazWyb podaje: > Według informacji radia, Bartoszewski będzie się zajmował głównie > relacjami z Niemcami i diasporą żydowską. Cos mi sie tu nie zgadza. Obow w GW artykul o tym, jakoby Polacy byli ksenofobami i nie chcieli aby nimi rzadzil "Świr, Żyd, gej, Cygan". A tu prosze, Polacy wlasnie wybrali swira na nowego premiera (nie mowiac juz o jego pron-niemieckich inklinacjach), od Zydow znowu az sie bedzie roic w MSZ, Zyd Bartoszewski z nikim innym nie bedzie rozmawial tylko z Zydami i Niemcami, Platforma u steru rzadow zanosi sie na to, ze re-edukacja pro-gejowska teraz ruszy pelna para, poczynajac od zlobkow a konczac na wyzszych uczelniach.... Brakuje nam w rzadzie tylko jakiegos Cygana i mozemy sie okazac jednym z najbardziej "postepowych" narodow, o pardon, chcialem powiedziec landow, w Eurosojuzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciarka2007 Re: Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 02:08 Kochani, czy przed wyborami, to udawaliście, czy nie naprawdę nie widzieliście, kto pociąga za sznurki?. Tych, co przestrzegali przed takim scenariuszem, wysmiewano, wyszydzano , od czci i wiary .... , opluwano, tutaj na forum. A teraz, to Oni Wam, Nam, powiedzą, jak w piosence Jana Pietrzaka cyt.: "Głupki, kupcie se gwizdek, gwizdek na parę i nagwizdajcie nam w zakamarek". Teraz to dopiero zacznie sie kabaret, kabarecik, z Pierwszym Sekreterzam na czele. Narazie pokazali jednego. Osiągnęli cel, więc i reszta znajdzie tutaj ciepłe posadki (w ramach taniego Państwa). Faryzeusze, tylko jednym słowem moge podsumować postepowanie Premiera i spółki (druzyny) Lecha, bo nie tego Fircyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 02:26 ciarka2007 napisał: > Kochani, czy przed wyborami, to udawaliście, czy nie naprawdę nie > widzieliście, kto pociąga za sznurki?. Tych, co przestrzegali przed > takim scenariuszem, wysmiewano, wyszydzano , od czci i wiary .... , > opluwano, tutaj na forum. A teraz, to Oni Wam, Nam, powiedzą, jak w > piosence Jana Pietrzaka cyt.: "Głupki, kupcie se gwizdek, gwizdek na > parę i nagwizdajcie nam w zakamarek". Teraz to dopiero zacznie sie > kabaret, kabarecik, z Pierwszym Sekreterzam na czele. Narazie > pokazali jednego. Osiągnęli cel, więc i reszta znajdzie tutaj ciepłe > posadki (w ramach taniego Państwa). Faryzeusze, tylko jednym słowem > moge podsumować postepowanie Premiera i spółki (druzyny) Lecha, bo > nie tego Fircyka. -------------------------------- Durniow nie ma co zalowac.. Glupota nie boli.. tylko podrapac trudno jak swędzi... Zas motlochowi JEST OBOJETNE kto motlochem rzadzi, - aby byla pelna micha.. pelna kicha.. i nieustajace igrzyska.. Igrzyska z PiSem juz sie skonczyly.. Wiec teraz troche sie miotaja zanim na cos im wskaze "Gazieta Wybiorcza" - chociaz Pacewicz wlasnie wytyczyl linie ataku.. Zaraz kundle rusza do ujadania.. Zreszta.. to w ogromnej wiekszosci nie Polacy, tylko albo polskojezyczni, ktorzy "mieli nieszczescie" urodzic sie "w tym kraju", albo pociotki zydowskie - i dla nich jest to "ich" - Zydow ojczysty faterland - a Polacy to tubylcy nizszego rzedu ktorymi trzeba rzadzic - od tego jest "prof" Bartoszewski.. Te polskojezyczne kundle wszystko zrobia by Polske "upie.dolic" i wyjechac "z tego kraju" ktory serdecznie nienawidza - nawet jesli gdzies beda kundlami obcymi i to III-ciej lub IV-tej kategorii - ale aby "nie w tym kraju".. Odpowiedz Link Zgłoś
ciarka2007 Re: Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 02:34 Szkoda, Nocna Zmiana juz otwarcie wchodzi ...byli tacy, co ludzi przestrzegali, nikt nie słuchał. Głusi, ślepi...ech! smuta:( Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 10:53 ciarka2007 napisał: > Szkoda, Nocna Zmiana juz otwarcie wchodzi ...byli tacy, co ludzi > przestrzegali, nikt nie słuchał. przed targowica tez przestrzegali, a pozniej Polacy zalowali - teraz znowu tak bedzie, za 2-3 miesiace przejrza na oczy ale juz bedzie za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch.mariann Dyplomatołek Bartoszewski do serialu "Świat według 17.11.07, 01:48 Kiepskich" a nie w ministry. Jest wakat po babce Kiepskiej, przed telewizor i oglądać Koziołka Matołka Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch.mariann Dyplomatołek Bartoszewski do serialu "Świat według 17.11.07, 01:51 Kiepskich" a nie w ministry. Jest wakat po babce Kiepskiej, przed telewizor i oglądać Koziołka Matołka Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 01:55 staly kurier miedzy szefowa merkel i i tym polglowkiem jestem za eutanazja Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina Re: Prof. Bartoszewski będzie sekretarzem stanu 17.11.07, 02:02 i pomyslec ze bylam kiedys przeciw ..... Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Jaroslaw Kaczynski sugeruje: 17.11.07, 02:20 jesli by wylaczyc 5, 6 wielkich miast to Pis by wygral!!!!!! I nie mialabys dylematu z eutanazja, twoj kolaga swiatopogladowy, rowniez ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Kaczynski sugeruje?? - raczej ty.. 17.11.07, 02:33 gasior1st napisał: > jesli by wylaczyc 5, 6 wielkich miast to Pis by wygral!!!!!! > I nie mialabys dylematu z eutanazja, twoj kolaga swiatopogladowy, > rowniez ..... ----------------------- Kaczynski sugeruje?? - raczej ty.. i to na znanym od dwoch lat "poziomie".. Poza tym.. - PiSu i Kaczorow juz NIE MA.. Za to wraca w pelnej krasie "stare nowe" z "Nocna zmiana".. ludzmi "specsluzb" i ZYDAMI na czele.. - Wreszcie odbija MSZ z polskich rak!! Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st gratuluje poczucia humoru 17.11.07, 02:48 odsylam do zapisow dzwiekowych radiowej jedynki, 14 lub 15 listopada, sygnaly dnia pis wroci ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: gratuluje poczucia humoru 17.11.07, 02:51 gasior1st napisał: > odsylam do zapisow dzwiekowych radiowej jedynki, 14 lub 15 > listopada, sygnaly dnia > pis wroci ??? ---------------------------- Niech go boska reka broni przed powrotem! - Najpierw ma stosowac TE SAME metody przez dwa lata jakie wobec nich stosowano! - Inaczej strace resztki powazania jakie jeszcze mam dla PiSu.. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Re: gratuluje poczucia humoru 17.11.07, 03:03 sadzisz ze mamy do czynienia z rzadem socjalistycznym, ze ministrowie, z pierwszym na czele, beda nadawac z torunia ? ze lepper i giertych, kryze, wasserman, piecha, macierewicz dostana teki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: gratuluje poczucia humoru 17.11.07, 03:15 gasior1st napisał: > sadzisz ze mamy do czynienia z rzadem socjalistycznym, ze > ministrowie, z pierwszym na czele, beda nadawac z torunia ? > ze lepper i giertych, kryze, wasserman, piecha, macierewicz > dostana teki ? ------------------------ Pisalem tobie iz zbyt trudne to dla ciebie :)) - My mamy DUZO GORZEJ niz z rzadem sojalistycznym.. Nawet rozumiem twoje obsesje i tych "lepperow i giertychow, kryze, wassermanow, piechow(a to kto??), macierewiczow" - "nadajacych z Torunia"(nazwy wlasne i imiona w jez.polskim, ZAWSZE pisze sie WIELKA LITERA - ale zes "wyborca" POpluczyn, to zadac od ciebie tak trudnych rzeczy nie mozna oczywiscie :)) ) - ale rozumiejac TWOJE obsesje i manie, nie rozumiem skad DO MNIE "przylepiles" tych szczerzacych do ciebie zewszad kly - "lepperow i giertychow, kryze, wassermanow, piechow(a to kto??), macierewiczow".. Twoj to problem, ale psychozy czesto daja sie leczyc :) - Poza tym.. Przydaloby sie do szkol troche pouczeszczac, a nie zajmowac sie "wyborem" POpluczyn :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st czyzbym cie wyprowaszil z rownowagi ? 17.11.07, 03:25 poza tym, z intelektualnego i estetycznego punktu widzenia nie wnosisz NIC na tym forum. nie bede cie obrazal, choc ty sie starasz jak mozesz... Otoz nie jestes w stanie mnie obrazic bo nic nie znaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: czyzbym cie wyprowaszil z rownowagi ? 17.11.07, 03:57 gasior1st napisał: > poza tym, z intelektualnego i estetycznego punktu widzenia nie > wnosisz NIC na tym forum. nie bede cie obrazal, choc ty sie starasz > jak mozesz... Otoz nie jestes w stanie mnie obrazic bo nic nie > znaczysz ------------ Amen! - kundel tez ma swoja "godnosc" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: tylko czy musisz wlasnie tu szczekac ? 17.11.07, 04:17 Zdecydowanie NIE MUSZE.. Ale nie mozna tez bez konca ustepowac i oddawac pole holocie i polglowkom!To ich wowczas utwierdza w przekonaniu iz "zwyciezaja" argumentami i intelektualnie.. Dlatego czasami mowi sie "stop holocie i glupocie" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: czyzbym cie wyprowaszil z rownowagi ? 17.11.07, 10:46 gasior1st napisał: > poza tym, z intelektualnego i estetycznego punktu widzenia nie > wnosisz NIC na tym forum. znalazl sie yntelygent i esteta :)))))))))))) > nie bede cie obrazal, choc ty sie starasz > jak mozesz... a od kiedy to stwierdzenie faktow jest obrazaniem??? coz za POkretna logika Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: gratuluje poczucia humoru 17.11.07, 10:45 gasior1st napisał: > pis wroci ??? patrioci wracaja, jeszcze nikomu nie udalo sie ich powybijac co do nogi, chociaz wielu sie staralo, teraz tez ciezkie czasy nadchodza, ale latwo sie nie damy! Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch.mariann A pełnomocnik do zniesienia wiosennych przymrozków 17.11.07, 02:15 Znowu ceny jabłek wzrosną i z cudów nici.. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 Zdziecinnialy staruszek - tak mi go zal 17.11.07, 02:35 Bartoszewski - kiedys legenda - bohater, dzis - juz tylko zdziecinnialy staruszek, lubiacy robic "wiatraki" ramionami... PiS doporwadzil do eliminacji Samoobrony i LP|R z zycia publicznego, a niektore autorytety doprowadzaja sie do smiesznosci same - jak Bartoszewski... smutne Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: Zdziecinnialy staruszek - tak mi go zal 17.11.07, 02:38 W tym wieku nie mozna sprostac wymogom pracy. Dobrze ze sie siusiu zrobi. Dziwne posuniecie Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: A pełnomocnik do zniesienia wiosennych przymr 17.11.07, 10:54 pazdzioch.mariann napisał: > Znowu ceny jabłek wzrosną i z cudów nici.. i oczywiscie to znowu wina PiS! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 To stanowisko jakby z komedii "król Ubu" ? 17.11.07, 02:52 Tusk to komediopisarz , który przejdzie do historii jako polityk wiecznej opozycji , który do rządzenia się nie nadaje i któremu zrobiono krzywdę karząc mu pracować , czego on nie znosi ? Bartoszewski to postać z komedii Tuska , która miała własnie premierę . Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: To stanowisko jakby z komedii "król Ubu" ? 17.11.07, 03:00 jan3211 napisał: > Tusk to komediopisarz , który przejdzie do historii jako polityk > wiecznej opozycji , który do rządzenia się nie nadaje i któremu > zrobiono krzywdę karząc mu pracować , czego on nie znosi ? > Bartoszewski to postać z komedii Tuska , która miała własnie > premierę . ------------------------- Wazne ze cyrk swoj.. i malpy swoje.. A opinia motlochu sie nie liczy.. My mozemy pisac do woli.. Wazna jest opinia pryncypalow z Tel Avivu.. Berlina.. i Brukseli.. I ktos musi nad tubylcami trzymac piecze - bo jeszcze moga sie zbiesic i swojego laskawce w lape ugryzc zamiast ucalowac.. I od tego tez jest wlasnie "Nadrządca" w randze "takzwanegoprofesora"-ministra - by patrzec na rece rzadzacym tubylcom.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciarka2007 Re: To stanowisko jakby z komedii "król Ubu" ? 17.11.07, 03:05 "Motłoch", stawia krzyżyk w dniu wyborów i tylko do tego im służy, niby to takie oczywiste, ale jak widać, nie dla wszystkich. Osiągnęli swój cel. Na nic żale, na nic krzyki...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ciarka2007 Re: To stanowisko jakby z komedii "król Ubu" ? 17.11.07, 03:01 Ale się gościu urządził. Pierwszy garnitur do roboty, a Nocna zmiana do przestawiania pionków... Ale leci kabarecik!!! Czekam na ciąg dalszy hłe, hłe, chociaż, tak naprawde, to wcale mi do śmiechu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: To stanowisko jakby z komedii "król Ubu" ? 17.11.07, 03:20 ciarka2007 napisał: > Ale się gościu urządził. Pierwszy garnitur do roboty, a Nocna zmiana > do przestawiania pionków... Ale leci kabarecik!!! Czekam na ciąg > dalszy hłe, hłe, chociaż, tak naprawde, to wcale mi do śmiechu... : ( -------------------------------- Szkoda nerwow.. Wiadomo bylo ze lewactwo i Nowa Szlachhta Jerozolimska nie odpusci zanim nie uwala rzadow tak im nienawistnych i groznych.. Wesolo tylko z naiwnego motlochu.. Tych leninowskich "uzytecznych idiotow" ktorymi sie posluzono - a ktorzy JUZ WIDZA - o to nie martw sie.. WIDZA - ze sie budza z reka w nocniku - a to dopiero POCZATEK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: To stanowisko jakby z komedii "król Ubu" ? 17.11.07, 03:03 pisowcy za granicy ...język słowa to wasza przegrana..szkoda że tego nie rozumiecie intencje może były słuszne ale realizacja ???????????????? nawet po waszej gospodarce..wszystko drożeje Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Bartoszewski spec minister do spraw żydowskich? 17.11.07, 02:58 Niby ma dublować! sprwaw zagranicznych i mniejszości etnicznych, ale tak naprawde to o to chodzi : ) Odpowiedz Link Zgłoś