mac_byd 22.11.07, 22:49 "Jacy prymitywni te pisuary"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahat1 Do budy 22.11.07, 22:57 Gosiewski ty intelektualny pokurrczu do budy, pilnuj kaczego kurnika Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Polacy do PiSu mają tylko jedno pytanie... 22.11.07, 23:04 Co wy tu jeszcze porąbani idioci robicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Ponad sto grubych posłów PiS ???? 23.11.07, 08:59 Uważam, że to dyskryminacja tych szczuplejszych, panie peronowy ekswicepremierze, stwórco uzdrowisk, lotnisk, kosmodromów i ch... wie co tam byś jeszcze wymyślił. O skarbnico mądrości, elokwencji i racjonalizmu !!! Wejdź cwaniaczku na pierwszą lepszą wagę, albo porównaj swoje zdjęcię sprzed dwóch lat z dzisiejszym odbiciem w lustrze a okaże się, że tytuł mojego postu nie jest tak zupełnie pozbawiony sensu. Z czwartej RP wyszedł wam tylko żołądek czterokomorowy...siedzicie teraz i przeżuwacie swą klęskę...Tylko jak z każdego przeżuwania g... wam z tego wychodzi. Co można wnioskować po waszych wypowiedziach, dochodzeniach i wewnątrzpartyjnym larum nad trumną czwartejerpe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu A ja mam jedno pytanie do PiSu 23.11.07, 09:06 dlaczego zamiast rozwiazywac realne problemy zajmowaliscie sie pie..mi (zawlaszczenie mediow publicznych, zawlaszczenie spolek sarbu panstwa, obsesje dekomunizacyjne, lustracja tzw uklad, promowanie ksenofobii, homofobii, psychozy maniakalno paranoidalnej) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Pytania od składu 22.11.07, 23:03 całkowicie niekompletnego. Bez wicepremierów z LPR-u i z Samoobrony. A pytania od ludzi, którzy współpracowali z bandziorami nie mają rangi dialogu cywilizowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
apolinary.laseczka Re: Pytania od składu 22.11.07, 23:10 Ci ludzie najwyraźniej nie wyciągnęli żadnych wniosków po wyborach. Oni dalej kompletnie nie rozumieją, dlaczego je przegrali. I dobrze. Bardzo wątpię, aby prowadzeni przez tuzów intelektu typu Gosiewski, Putra, Karski czy Szczypińska, byli w stanie dotrwać do następnych wyborów w jednym kawałku. Jest więc nadzieja, że te typy odejdą wreszcie w niebyt jak np. Krzaklewski... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Pytania od składu 23.11.07, 03:29 apolinary.laseczka napisał: > Ci ludzie najwyraźniej nie wyciągnęli żadnych wniosków po wyborach. Oni dalej > kompletnie nie rozumieją, dlaczego je przegrali. I dobrze. Bardzo wątpię, aby > prowadzeni przez tuzów intelektu typu Gosiewski, Putra, Karski czy Szczypińska, > byli w stanie dotrwać do następnych wyborów w jednym kawałku. Jest więc > nadzieja, że te typy odejdą wreszcie w niebyt jak np. Krzaklewski... ======================================= Oni doskonale rozumieja. Pytania w sprawie expose Tuska to ich ostatnia szansa na zaistnienie medialne. To beda proby wybielenia samych siebie i oplucia kogo sie tylko da. Prosze zwrocic uwage na wzmianke w komentowanym artykule o targowaniu sie doornowatego, ile MINUT otrzyma do zadania pytania. Dwie, cztery, szesc minut? Na zadanie pytania? Kwaczysci szykuja odwetowa kampanie publiczna, ot co. Tusk bylby niepowaznym chlopaczkiem, gdyby dal sie wpuscic w te wyraznie rozciagane sieci. Powinien zazyczyc sobie zebranie wszystkich pytan w formie pisemnej, i to nie tylko od PiSu. Najwyzej debata nad expose Premiera zostanie przelozona do jutra, a zmiary odwetowcow spala na panewce. Odpowiedz Link Zgłoś
yllen-kita i dobrze 23.11.07, 04:50 >Oni dalej kompletnie nie rozumieją, dlaczego je przegrali. I baaardzo dobrze, tak trzymac, oby proces rozumienia trwal jak najdluzej Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 22.11.07, 23:05 Po wygłoszeniu expose p. Tusk powinien opuścić Sejm podobnie jak posłowie PO, aby p. Kaczyński kwakał do wyłącznie do swoich hunwejbinów. Odpowiedz Link Zgłoś
sztudent1 Reszta niech przyjdzie w kaloszach do Sejmu 22.11.07, 23:05 bo pisowskie przygłupy tak sie zaplują, że suchą nogą nie przejdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 22.11.07, 23:16 A ja mam pytanie do pana Dorna. Czy suka dzis wyszla na spacer? A jesli wyszla to czy kupka byla ladna? Odpowiedz Link Zgłoś
areabis "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 22.11.07, 23:19 PIS powinien stanąć przed Ścianą Płaczu w Jerozolimie i prosić Jahwe o udzielenie odpowiedzi na 100 pytań : dlaczego naród nas odrzucił . dlaczego Polacy nas nie chcą ? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Niech te pytania prześlą listem 22.11.07, 23:23 po co marnować czas widzów i rządu. Kogo obchodzą jakieś bełkoty tytanów intelektu w rodzaju Karskich, Jackiewiczów, Kemp i Bredzińskich? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Niech te pytania prześlą listem 22.11.07, 23:34 elfhelm napisał: > po co marnować czas widzów i rządu. Kogo obchodzą jakieś bełkoty tytanów > intelektu w rodzaju Karskich, Jackiewiczów, Kemp i Bredzińskich? ----------------------- ich nie interesuje, ze nas to nie interesuje, ich interesuje upokorzyc Tuska jak to robia od 21.X. Odpowiedz Link Zgłoś
maj16 Szkło Kontaktowe uwielbia tych tytanów intelektu 23.11.07, 01:34 Miecugow z Sianeckim już zacierają ręce. PiS dostarczy im materiału na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Dobry był ich dowcip o Stadionie im. Sawickiej 23.11.07, 08:35 który wybuduje Bufetowa Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak jarek na Helu ! 22.11.07, 23:24 im więcej tych pisuarowych pytań - tym lepiej . Tusk będzie się musiał gimnastykować , żeby na głupie i złośliwe teksty , odpowiedzieć z poziomu Premiera , ale - i to jest ważne ! - Polacy zobaczą wreszcie PiS-uarów w całej , jadowitej krasie . No i ważne - a co robi na Helu były premier , byłego rządu ? Hel to rezydencja rządowa - nie PiS . A mieszkanie Urzędu Rady Ministrów - już opuścił ? Nie ma gdzie przeżywać klęski ? Rozumiem że Żoliborskie jest wynajęte - tylko musi skrócić czas wynajmu , bo nie przewidział klęski wyborczej . Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: o ku..a jak dobrze ze na nich nie glosowalem 22.11.07, 23:27 bo czuje ze dzis reka by mi uschla Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 22.11.07, 23:31 To widać ogłoszono w PiSie pospolite ruszenie i każdy ich poseł ma partyjny obowiązek zadać jedno pytanie. A ja bym przy okazji chciał spytać PiSu, gdzie jest 1,5 miliona wybudowanych mieszkań (obiecywali 3 miliony, ale byli u władzy tylko połowę kadencji, więc połowę im odpuszczam). Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Ja mam 100 pytań do PISu 22.11.07, 23:34 dlaczego mimo obietnic przedwyborczych z 2005r.: 1/ nie zlikwidowano żadnej agencji rządowej, 2/ nie zlkwidowano żadnego rządowego ośrodka wypoczynkowego, 3/ nie zreformowano KRUS, 4/ nie uproszczono podatków, 5/ nie ma jednego okienka dla przedsiębiorców, 6/ nie dano podwyżek w sferze budżetowej, 7/ upolityczniono prokuraturę i CBA , 8/ nieprywatyzowano , 9/ niebudowano autostrad, 10/ inwigilowano przeciwników politycznych, 11/ niewybudowano 3 mln. mieszkań, 12/ itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Ja mam 100 pytań do PISu 22.11.07, 23:37 dornjuan napisała: > dlaczego mimo obietnic przedwyborczych z 2005r.: > 1/ nie zlikwidowano żadnej agencji rządowej, > 2/ nie zlkwidowano żadnego rządowego ośrodka wypoczynkowego, > 3/ nie zreformowano KRUS, > 4/ nie uproszczono podatków, > 5/ nie ma jednego okienka dla przedsiębiorców, > 6/ nie dano podwyżek w sferze budżetowej, > 7/ upolityczniono prokuraturę i CBA , > 8/ nieprywatyzowano , > 9/ niebudowano autostrad, > 10/ inwigilowano przeciwników politycznych, > 11/ niewybudowano 3 mln. mieszkań, > 12/ itd. -------------------------- masz racje, ale do ostatniego pkt sie nie zgodze, skoro byli pol kadencji daruj im 1,5 mln mieszkan, milosierdzie poplaca Odpowiedz Link Zgłoś
marzenie_wiatraka Re: Ja mam 100 pytań do PISu 23.11.07, 07:06 Mieli dwa lata na zadawanie pytań. Teraz to PiS, i LiD bedzie zadawał, taka jest rola opozycji, jakby sie ktos pytał , no, nie? A Premier Tusk boi się odpowiedzi, doradców i zauszników nie będzie mial obok siebie. Optymizm jest dobry, ale huuura-optymizm, to juz przesada. Jestem realistą i sądzę, że cos tam uda się zrobić, ale spokojnie Panowie i Panie. Zdrowia,prawdziwej ludzkiej zyczliwości i kultury na co dzien życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 22.11.07, 23:35 Dwa lata towarzystwo rządziło a jednak jeszcze mają ponad sto pytań z cyklu "jak to się robi". Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: PiSiory jutro będą gryzły po nogach..Donek 3m 22.11.07, 23:46 Na pewno zrzuca na Donka odpowiedzialnosc, ze niewykonanie swoich obietnic z 2005 i beda go za to rozliczac. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Donaldzie...pokaż PiSuarom, że jesteś Premierem.. 22.11.07, 23:37 A my jesteśmy z TOBĄ......... ___________________________ LUMPENINTELIGENCIE, "CIEMNY LUDU", WYKSZTAŁCIUCHU, BURA SUKO, KAMASZU, ŁŻE ELITO, DZIADU, MAŁPO W CZERWONYM, "ZOMOWCU" z SOLIDARNOŚCI..... _______________________________ Za słowami____ SENEKI____ przypomnijmy wszystkim PiSuarom ,którzy przez dwa lata "ciężko" pracowali na przegraną ,że...... ......."WIELKODUSZNOŚĆ POLEGA NA LEKCEWAŻENIU KRZYWD. NAJBARDZIEJ WZGARDLIWY RODZAJ ZEMSTY TO TAKI, GDY UWAŻA SIĘ KOGOŚ ZA NIEGODNEGO ZEMSTY. TEN JEST WIELKI I SZLACHETNY,KTO ZWYCZAJEM WIELKIEGO ZWIERZA OBOJĘTNIE SŁUCHA SZCZEKANIA MAŁYCH PIESKÓW......" ________________________________ Wysłuchajmy ujadania PiSuarowej SFORY i DO DZIEŁA.....nikogo z nas nie ugryzą.......... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz chciałbym aby PiS 22.11.07, 23:38 najpierw rozliczyl sam siebie za swoje obietnice, bo swoj program zrealizowali w około 10%, mimo ze mieli doslownie WSZYSTKO. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Nawet w IV lidze mego PiSu się nie wstydzę!!! 22.11.07, 23:38 Nigdy nie spadnie, PiS, nigdy nie spadnie!!! PiS-Samoobrona-LPR - prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie! Nasze serca i pięści biją dla Ciebie, Jarosławie! Nie ma już PiSu w Warszawie, nie ma! To jest dawna Samoobrona, to już dożynki, to margines! Odpowiedz Link Zgłoś
sammler "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 22.11.07, 23:49 >> W debacie głównym "recenzentem" expose ze strony PiS będzie były premier Jarosław Kaczyński. Oprócz niego głos mają zabrać członkowie jego gabinetu, którzy ocenią poszczególne części expose.<< Praca "czlonkow" gabinetu pana Kaczynskiego zostala oceniona przez narod. Mysle, ze przekaz byl jasny. Dlaczego ci panstwo chca oceniac pomysly na rzady swoich nastepcow? Pozdrawiam, Sam. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 23.11.07, 00:09 Mam nadzieję, że wydrukowali je na papierze toaletowym. Odpowiedz Link Zgłoś
koloryfer "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 23.11.07, 00:10 Pytać każdy może "trochę lepiej lub trochę gorzej", ale jeżeli zamiast pytań o kształt i jakość Polski będzie kolejny popis PiS, premier powinien powiesić gadki o miłości na haczyk i odpowiadać w stylu Giertycha do bultriera. Pokazałby PiS-owi z kim tańczą a ludziom, że brzydzi się permanentnym stanem sraczki jaki był do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
hens "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 23.11.07, 00:28 Ta swołocz do tej pory nie potrafi zrozumieć że ich nie ma.To trylko 2 lata stracone pare cel czeka tak w sumie to jedna 30 osobowa starczy. OK........pisuary, ale za 3 miesiące to prokuratorzy i komisje śledcze zadadzą Wam pytania.............macie jakiś problem, to zawczasu sami pozamykajcie swoich złodziei, mataczy i konfidentów. Jaruś ty przepustkę pierwszą masz po 5 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 23.11.07, 00:43 ja tez ma kilka pytan do pisduarowskich qw...., to tak grzecznosciowo zanim zaczniemy wysadzac w powietrze ich siedziby ,podpalac samochody,porywac i rozstrzeliwywac działaczy tej jaczejki komuszej: 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną 3. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70. 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld euro) 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) co z tego qwy ubeckie zrealizowaliscie??? kaczynski...jestes martwy smieciu... Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 23.11.07, 00:59 Niech se bidoki pogadają. Ale jak wszyscy będą tak bajdurzyć jak Peronowy, Kuchciński albo ta Kempa lub jak Jaruś-Wodzuś po wyborach to 10% w następnym sondażu...Dajmy im wystąpić. Niech pytają. Niech się kompromitują Niech się zastrzelą z własnej dupy. Nie będzie trzeba dorzynać watahy...:-). Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 "Grubo ponad sto" pytań PiS do Tuska 23.11.07, 01:02 A tak a propos rozliczeń... Trzeba się będzie rozliczyć z niektórych nieruchomości w Warszawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wara ..pisory''od naszego Tusia.... 23.11.07, 01:44 Expoze jest znakomite ,tresciwe,spojne i..najlepsze od czasow Piasta Kolodzieja i myszy Popiela! Oceny..jak powyzej juz sa w drukarniach ,gdzie drukuja ,,wolna i demokratyczna''prase. ROFL albo ROTFL. Odpowiedz Link Zgłoś
oczeret 100 dni spokoju 23.11.07, 01:46 Kłamczyńscy jak zawsze. A PiS to taka prawica jak ku.. dziewica Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: 100 dni spokoju 23.11.07, 01:51 oczeret napisał: > Kłamczyńscy jak zawsze. A PiS to taka prawica jak ku.. dziewica Tusie klamczusie.Przyszlo PO i zostalo tylko szklo! Odpowiedz Link Zgłoś