amanasunta I wyszlo szydlo z wora ..Antek M 26.11.07, 12:50 I juz jasne dlaczego w komisji Spec w Sejmie nie ma miejsca dla Antka M.Uklad komisji Spec bez piS jest znakomity dla koalicji (PO+PSL) z przysrawka(LiD).Hulaj dusza piekla nie ma!A to dopiero pierwszy tydzien nowej demokracji''.Pierwsza akcja to namierzenie o.Rydzyka i aranzacja prowokacji ,z udzialem ,,bratniego''TVN!ROFL Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Tego towarzystwa nie trzeba namierzać... 26.11.07, 12:59 Wszak to nie perfumeria,a dalej już znasz.(A te Twoje konkluzje też Cię do Nieba nie zaprowadzą)Odejdź w pokoju i zabierz ze soba PIS Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Milosniku Sienkiewicza(W pustynii i w...).... 26.11.07, 13:07 por1 napisał: > Wszak to nie perfumeria,a dalej już znasz.(A te Twoje konkluzje też > Cię do Nieba nie zaprowadzą)Odejdź w pokoju i zabierz ze soba PIS Jak Kali ukrasc to dobry uczynek jak Kalemu to zly. Jak Begerowa+TVN nagrywala i nagrywany nie wiedzial,ze Renatka to zdzira to bylo dobrze. A jak inni(w tym samolocie) sie nagrac nie dali,to zle i potepic ich trzeba!!!!!!Oczywiscie ,,nagrywajcy''TVN w obu przypadkach,jest OK.ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Milosniku Sienkiewicza(W pustynii i w...)... 26.11.07, 15:24 jestes amanasunta milosniczka moherow? Nisko upadlas.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Mam gdzies ,,mohery'' i ,,wyksztlciuchy zTVN'' ... 26.11.07, 19:08 1zorro napisał: > jestes amanasunta milosniczka moherow? Nisko upadlas.... To dwie strony tej samej falszywej monety. Odpowiedz Link Zgłoś
endzu.1 Rydzyk z TVN w samolocie do Kobylańskiego 26.11.07, 12:58 Rydzyk ty bydlaku za te posądzenia musisz teraz przeprosić. Ojciec Muchomor to zaropiały wrzód na zdrowej dupie narodu Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Rydzyk z TVN w samolocie do Kobylańskiego 26.11.07, 13:09 a ten grzybek to niech wreszcie zamknie dziób! Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Rydzyk z TVN w samolocie do Kobylańskiego 26.11.07, 13:15 Dla mnie dużo większym chamstwem jest to że stopy Rydzyka i jego przydupasów jak ta posłanka kalają polską ziemię. Marzy mi się aby zostali już tam - w Ameryce Południowej. Odpowiedz Link Zgłoś
azazul Rydzyk z TVN w samolocie do Kobylańskiego 26.11.07, 13:28 Papcio Rydzyk zwany Ojcem oraz caly episkopat to najwieksi hipokryci jakich matka ziemia kiedykolwiek nosila. Czas najwyzszy by ludzie w Polsce w koncu to zrozumieli. Sluzba mamonie a nie Bogu ,strzyzenie owieczek a nie ich pasienie oto jest ich cel. Ksieza na ksiezyc!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Na kolana i proś o przebaczenie....niewierna...... 26.11.07, 13:37 Jak mogliście w ten sposób potraktować O.dyrektora Tadeusza Rydzyka ,który w słusznej sprawie walczy o Polskość Narodu aby wyzwolić się z szatańskich szponów tych,którzy zniewalają Polskę....... www.polonica.net/KTO_jest_KIM.htm On..... jako jedyny w tym kraju wykorzystując datki babć i dziadków odwiedza w dalekim Urugwaju jedynego piewcę prawdy objawionej...czcigodnego Kobylańskiego,który jest ostoją polskości dla Polonii...... Jak możecie zakłócać spokój wielebnego Tadeusza w rozważaniach jaką drogą idzie Polska......nawet w samolocie,gdzie jest bliżej Najwyższego nie ma chwili spokoju....... www.polonica.net/ Bezcześcicie przy okazji dobrowolne datki wyznawców o.Rydzyka,którzy miesiącami głodują ,aby oddać ostatnią złotówkę z renty aby przewielebny mógł w spokoju odbywać częste podróże tam gdzie jest źródło prawdy bo w Polsce ostatnimi czasy zwyciężył szatan,który prowadzi kraj ku upadkowi..... Proście o przebaczenie i na kolana niewierni......a karą będzie..... www.joemonster.org/phorum/images/smiles/bicz.gif Odpowiedz Link Zgłoś
turysta86 Ehh i po co ciągle o Rydzyku? 26.11.07, 14:56 Nie jestem zwolennikiem Rydzyka (jest mi obojętny), ale strasznie denerwuje mnie już ta przesadna nagonka na RM. Ludzie wpłacają na to radio DOBROWOLNIE pieniądze, bo mają do tego prawo. To ich kasa i mogą zrobić z nią, co tylko chcą. Tak samo jak ja mogę własne pieniądze nawet zjeść, bo są MOJE, tak samo ci ludzie mają prawo wpłacać na konta RM. Dlaczego tak wielu osobom, to się nie podoba? A co do artykułu, to raczej mało prawdopodobne, żeby dziennikarka TVN leciała akurat tym samym samolotem, co Rydzyk całkowicie przypadkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Kiedy czytam te idiotyzmy na forum 26.11.07, 15:00 zawsze zastanawiam się, co bardziej podziwiać: totalną niewiedzę i zakłamanie, durnowatość piszących czy też ich bezczelność i chamstwo wręcz, przypominające mi jako żywo "tuskiolenie" pewnego polityka z Bożej łaski. ___________ Zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie, że ujdzie to wam bezkarnie (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Kiedy czytam te idiotyzmy na forum 26.11.07, 15:25 rozumiem, ze - chamstwo - to o swoim wodzu kaczorze cie tak porusza? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Kali prowokowac - to konfabulacja! 26.11.07, 15:53 Prowokujaca reporterka TVN obrzucajaca o.Rydzyka stekiem niecenzurowanych wyzwisk, dwoch drabow z kamerami, interweniujacy personel Lufthansy, relacje eurodeputowanej Urszuli Krupy ... Wedlug GW to wszystko jest konfabulacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Kiedy czytam te idiotyzmy na forum 26.11.07, 23:45 bydlo_prof_wb napisał: > zawsze zastanawiam się, co bardziej podziwiać: totalną niewiedzę i zakłamanie, > durnowatość piszących czy też ich bezczelność i chamstwo wręcz, przypominające > mi jako żywo "tuskiolenie" pewnego polityka z Bożej łaski. > O tuskoleniu ględził niejaki Moskwa (mówi ci to cos?:). > > Zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie, że ujdzie to wam bezkarnie > (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: guru 27.11.07, 15:27 guru133 napisal: > Kiedy czytam te odiotyzmy na forum Kiedy czytam twoje wypowiedzi to widze, ze taki z ciebie guru jak ze mnie Chinczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Jak go obraziła, to mógł po porostu wysiąść..... 26.11.07, 15:50 www.jezuici.pl/dr/cytat/10-2006.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: milo_1 26.11.07, 15:57 milo_1 napisał: > Jak go obrazila, to mogl po prostu wysiasc... Tak, tak! ... Mogl wysiasc na srodek Atlantyku. Masz umysl bystry jak woda w klozecie. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: milo_1 26.11.07, 16:11 wet3 napisał: > milo_1 napisał: > Jak go obrazila, to mogl po prostu wysiasc... > > Tak, tak! ... Mogl wysiasc na srodek Atlantyku. Masz umysl bystry > jak woda w klozecie. _______________________________________ Naucz się czytać ze zrozumieniem tekstu albo inaczej...podtekstu.... Właśnie byłbym zadowolony i jak sądzę nie tylko ja aby Rydzol po prostu wysiadł nad Atlantykiem..... Mielibyśmy problem z głowy....... A twoją "bystrość" szarych komórek niestety zbyt mocno uciska gumka w bereciku moherowym i synapsy ciężko przewodzą zdrowe myślenie... POLUZUJ ....albo wal czołem przed Rydzolem...... vader.joemonster.org/zzv/eee07eb4eddea2.gif Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: milo_1 26.11.07, 23:48 Jako Boży Wybraniec nie powinien obawiać się wysiadania z samolotu nad dowolnym punktem Atlantyku! Odpowiedz Link Zgłoś
zero.pl Rydzyk z TVN w samolocie do Kobylańskiego 26.11.07, 19:04 a ten samolot nie mógł z nim spaść na ziemię? Ile by to rozwiązało problemów.Mam nadzieję że któryś spadnie. Razem eurodeputowaną i ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
zero.pl Rydzyk z TVN w samolocie do Kobylańskiego 26.11.07, 19:06 kiedy wreszcie PAN powoła go do siebie? Oby jak najszybciej. Jakie to będzie święto w Polsce!!!!Jaka radocha. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj przeczytalem od deski do deski 26.11.07, 19:13 i za chinskiego boga nie mam pojecia, czym ta dziennikarka tak strasznie Tatulowi Muchomorowi naublizala. Narazie Forumowicze bija piane O NIC! Czy slowa wulgarne to na przyklad: "Panie Rydzyk!", "Co pan ma do powiedzenia w sprawie nichlubnej przeszlosci Kobylanskiego?", "kto finansuje panska kontrowersyjna wizyte, a kto poslanki Krupy?", "Czy aktywnosc poslanki w dzialalnosci wyznaniowego radyjka ma charakter wylacznie parafialny?", "JAKICH finansowych efektow spodziewacie sie po tej wizycie i czy beda one upublicznione w radyjku?", "Czy z poslanka Krupa, lacza was wiecej niz biznesowe watki?". Po podobnej serii pytan Tatulo moze mowic nawet o zamachu na Kosciol. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Atak na Rydzyka to atak na IV RP ! 26.11.07, 19:32 to już było, drodzy sekciarze z PiS i RM .... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Proste pytanie.Po co leciala tam ekipa TVN? 26.11.07, 19:28 Czy to obsluga telewizyjna wizyty o.Dyrektora u ,,zydozercy''Kobylanskiego?Material bedzie wykorzystany w programach Wojewodzkiego i Majewskiego?Czy nowy cykl w stylu ,,Pinejro o PC,, w TVP za czasow SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Proste pytanie.Po co leciala tam ekipa TVN? 26.11.07, 23:42 amanasunta napisała: > Czy to obsluga telewizyjna wizyty o.Dyrektora > u ,,zydozercy''Kobylanskiego?Material bedzie wykorzystany w > programach Wojewodzkiego i Majewskiego?Czy nowy cykl w > stylu ,,Pinejro o PC,, w TVP za czasow SLD. Prosta odpowiedź. Dziennikarze są tam, gdzie być powinni i demaskują obłudę, którą demaskować powinni. Jak to zrozumiesz, przestaniesz zadawać głupie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
dino808 Rydzyk z TVN w samolocie do Kobylańskiego 26.11.07, 21:24 Jednego w tym wszystkim nie rozumiem! DLACZEGO???? Dlaczego "Taki Swiety" , czy jak go tam zwą , lata zwykłym rejsowym samolotem , zamiast skorzystać z należnych mu uprawnień z racji wykonywanej służby , i na przykład lecieć na skrzydłach jakiegiegoś archanioła czy cóś tam podobnego. Nie byłoby całej sprawy i nie potrzebnego stresu, gdyby dajmy na to samolot spadł z takim dostojnikiem na pokładzie. Luckowi to ze śmiechu druga para rogów by wyrosła. Czy ktoś może mi to wyłumaczyć , bo zupełnie się w tym wszystkim pogubiłem i chyba zaraz pójdę się napić wina mszalnego.!!! Pozdrawiam "owieczki". 666. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Rydzyk z TVN w samolocie do Kobylańskiego 26.11.07, 23:51 Bo taki z niego święty (a co to jest w ogóle święty?) jak z koziej dupy król. I na tym zakończmy tę bezprzedmiotową dyskusję.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lew.org.pl Miedzynarodówka polskich antysemitów dziwi się że 27.11.07, 01:43 ktoś się z nich śmiał i drwił. Oklaski dla tej Pani. Szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Miedzynarodówka polskich antysemitów dziwi si 27.11.07, 02:16 Widac, ze jestes z innej "miedzynarodowki" polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/wydarzenia_20010/bnai-brith-otwiera-now-lo-w-warszawie--9-wrzenia-2007.html Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Miedzynarodówka polskich antysemitów dziwi si 27.11.07, 11:38 Dobrze nazwlaes to towarzystwo,robia nam na swiecie gebe antysemitow,wg mnie to nie towarzystwo to jest banda ktorej przewodzi zkonnik katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Czy wszelkie artykuły na temat jakiegoś Jasia Kowa 27.11.07, 09:08 Czy wszelkie artykuły na temat jakiegoś Jasia Kowalskiego, ochrony przyrody albo huraganu w Indiach muszą zaczynać się od słów „wiadomością dnia jest fakt, że ksiądz Rydzyk dziś nic nie powiedział a rząd nie skomentował tego ważnego faktu”. Czy każdy będzie miał teraz w życiorysie rubrykę „wypowiadał się na antenie Radia Maryja”? Może GW napisze ile razy kto się wypowiadał się na antenie Programu Pierszego Polskiego Radia albo innego programu. Najlepiej całą listę mediów przytoczyć. I listę co każdy ksiądz w Polsce robi począwszy od tych na literę Ry. Nie mają tam w redakcji innych problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
marekfocus Rydzyk z TVN w samolocie do Kobylańskiego 27.11.07, 11:02 ochrona samolotu powinna udostepnic nagrania z tego incydentu jezeli zeczywiscie dziennikarze zachowywali sie po chamsku powinni bys ukarani a jezeli zniewarzyli euro deputowana to pozbyci mozliwosci wykonania zawodu Odpowiedz Link Zgłoś
dinko11 Rydzyk z TVN w samolocie do Kobylańskiego 27.11.07, 12:17 kiedy to czarne scierwo odda pieniądze które ukradl STOCZNI GDANSK Odpowiedz Link Zgłoś