wal.do Re: Słapek: Dochodziło do sytuacji bliskich korup 29.11.07, 10:02 bpkw napisał: > Zastanawiam sie co jeszcze w telewizji publicznej robi ta baba; no > chyba, ze telewizja publiczna to dom pub..... ??? A ja się zastanawiam, dlaczego wszyscy robią się nagle tacy prawi jak ich z roboty wypieprzą ;) Dopóki koleś pracował, to nie miał problemów z tym, że materiały "na zlecenie" musi robić. Odpowiedz Link Zgłoś
judisztira Słapek: Dochodziło do sytuacji bliskich korupcji 29.11.07, 10:05 Odwaga dziennikarska jest porażająca! Gdy pracują, zachowują się jak tchórze gotowi wypełniać każdy rozkaz, gdy ich zwalniają odzyskują odwagę i są dzielni,poszkodowani za chęć mówienia prawdy. Większego tchórzostwa i łajdactwa jak w szeregach pismaków nie widziałem. SCierwojady to zbyt łagodne określenia. Pluję na was! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Słapek: Dochodziło do sytuacji bliskich korup 29.11.07, 10:09 nir pluj, nie pluj, bo to zdrowiu szkodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
szokinson Kotecka = transwestyta? 29.11.07, 10:09 Plotki o rzekomym romansie Koti z ZEREM to pic na wodę. Nawet jeśli by doszło do zaślubin to pewnie układ byłby taki że Koti może się puszczać z jakimiś młodymi dziennikarzami:0 a ZERO dalej dawać dupy facetom:))) Chodziłoby by tylko o zamydlenie oczu prawicowym wyborcom. Możłiwe też że Koti to facet po operacji zmiany płci, wtedy romans z ZEREM miąłby mocneijsze podstawy do zaistnienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Słapek slabizna 29.11.07, 10:26 a co jest niby zlego w zrobieniu materialu dziennikarskiego o politykach , ktorzy sie wzbogacili w poprzedniej kadencji sejmu , przeciez to sluzy tzw. przejrzystosci czyli transparencji czgo sztandarowa zwolenniczka jest pani pitera - i nie wazne ze ma to dotyczyc politykow okreslonej opcji , inna opcja niech trafi sie innym dziennikarzom - ja jako ewentualny wyborca jestem bardzo zainteresowany tym jak tzw. politycy sluza interesowi wspolnemu a co robia dla interesu wlasnego - tak wiec panie slapek jest pan po prostu slabizna dziennikarska - ot i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
tewie60 Słapek i inni - reporterskie niedojdy ! 29.11.07, 10:28 Ciągle czytamy: Kotecka kazała... Kotecka zmusiła ...Kotecka... Kotecka... Kotecka.........! A wszystko to piszą jedni dziennikarze na podstawie relacji innych dziennikarzy. Taka korporacyjno-poglądowa solidarność. O ile wiem to podstawowym atrybutem każdego szanującego się reportera jest dyktafon z pełnymi bateriami w kieszeni, bo nigdy nie wiadomo, na co i kiedy się trafi. Wszyscy wyrzuceni to takie biedne misie, które odzywają się dopiero, jak im się odbiera zabawki. A wcześniej nie wiedzieli, że Urbański, Kotecka i jej przydupasy w tefałpe zostali tam wetknięci w jednym i jedynie słusznym celu ??? Nie wystarczyło wcześniejszych doświadczeń, aby wpaść na pomysł nagrywania każdego kontaktu z tymi osobami ??? Gadać każdy może ... pisać też, ale rasowy dziennikarz po prostu nagrywałby tę hołotę z premedytacją, a potem, zamiast wyżalać się społeczeństwu w GW, puściłby publicznie taśmę i to zanim spotkałyby go represje. Jak ktoś jest dupa to trudno go żałować. Co do tefałpe - szambo, to bardzo delikatne określenie, więc czym prędzej należy zlikwidować abonament. Jak się jednym ruchem odetnie środki, z których nikt tej bandy złodziei nie rozlicza, to Urbańscy, Koteckie i reszta sami odejdą, bo za darmo nikt im partyjnej propagandy produkować nie będzie i nawet na prąd do nadajników nie wystarczy. Same reklamy PiS-dzielców nie pokryją kosztów funkcjonowania tego burdelu. Oby Tusk i jego ekipa tę prostą prawdę zrozumieli ! Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 jakoś mnie to nie dziwi 29.11.07, 10:31 przecież ta kobita jest z nadania politycznego. więc czemu się tu dziwic?? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe powiedziałbym tak: 29.11.07, 10:37 ktos w końcu w kraju musi (te materiały ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Kotecka ma przychlapane 29.11.07, 10:41 Już za chwileczkę zaczną się czystki w TP Dla Koteckiej zostanie tylko Radyjo bo nikt nie zatrudni kumpelki zera Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Słapek: Dochodziło do sytuacji bliskich korupcji 29.11.07, 10:42 Co jeszcze porabia w TVP to partyjne ścierwo. Wywalić i to szybko na zbity pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Bezczelna 29.11.07, 10:49 Dziennikarz TVP Łukasz Słapek, który we wtorek stracił pracę w "Wiadomościach", twierdzi, jesli to prawdfa to takiego smiecia jak ten Słapek nie powinno sie juz nigdzie zatrudniac Najpierw wykonywał niegodne polecenia a teraz szczeka Wyjscia miał dwa - wtedy zaprotestowac i zwolnic sie z pracy - teraz siedzieć cicho Odpowiedz Link Zgłoś
ul32 Re: Goebelsy z wyborczej! A co to za nowy leppero 29.11.07, 10:43 No i mareckiego zatkała typowe Pisowskie zagranie. rzucić temat obrazić kogoś, nie wchodzić w dyskusje bo wtedy wychodzi na jaw, że poza inwektywami insynuacjami nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilozzo pisowskie knury ciągle knują 29.11.07, 10:50 To jedyne co umieją. Kotecką w końcu powinna się prokuratura zająć! Odpowiedz Link Zgłoś
jkal Ile dostał Jarek K. za artykół o Bondaryku? 29.11.07, 11:09 Ciekawy typ ten Bondaryk,tera juz wiem kto stoi za zbieraniem wszystkich śmieci nt każdego obywatela i stworzeniem superABW,CBŚ, wojinfo w jednym. Genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek ta suka jeszcze tam pracuje? 29.11.07, 11:16 najwyższa pora żeby wróciła do Ziobry a z TVP won a Odpowiedz Link Zgłoś
thor.g Drodzy dziennikarze... 29.11.07, 11:17 ... ile jescze bedziecie znosić po cichu to co dzieje wie w TVP ?! Ta kobieta nie jerst tam od wczoraj ani od wczoraj nie lawiruje na granicy prawa i przyzwoitośći. Wiec w kupie siła, moze jakiś mały strajk :D nikt nie bedzie miał TV, poróbcie samowolne programy :D OPERACJA CHAOS ! COKOLWIEK , ALE RóBCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 Co z tym abonamentem? 29.11.07, 11:19 Jakimi pieniedzmi płaciła? To brzmi jak zgłoszenie, a CBA co na to?Jeśli z abonamentu to także moimi.Może urzędnik państwowej {PISowskiej}telewizji p.Kotecka się wypowie.Łaski nikomu nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 nie płaćcie za abonament! 29.11.07, 11:29 Przecież to MY za to płacimy a PAŃSTWO BEZCZELNIE żąda os nas opłat abonamentowych!!! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kontur_szafy Łezka się w oku kręci...;-) 29.11.07, 11:35 Po prostu - kilka lat pracowałem w państwowej TV, pamiętam jeszcze czasy Brunatnego Roberta i myślę sobie, że po prostu nic się nie zmieniło.....Każdy "Pan" jest dobry - byle płacił , za dużo nie wymagał i byle za bardzo się nie czepiał......Przyjść, odwalić pańszczyznę, iść do domu i skasować na koniec miesiąca za "sztuki".....Taka robota, takie life....Pamiętacie Orchola - pomnikowa postać ;-)) A jak pewna dziennikarka - blond (nazwiska nie będę tutaj wspominał) robiła film dokumentalny o L. Milerze ps. Kanclerz? Gdzie diałeł nie może tam babę pośle.... Ech, to były czasy... kontur_szafy Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Fajna dupa z tej Koteckiej 29.11.07, 13:44 ja wiem? Troche juz rozjechana.... Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal Re: Fajna dupa z tej Koteckiej 29.11.07, 18:40 ta suka rozjechana we wszystkie dziury nadaje sie do burdelu dla tirowcow azerbejdzańskich ,a nie szefowania w publicznej TV,qwiszcze i ewidentny lachociag. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Czy tą suką nie powinien zając się prokurator. 29.11.07, 16:27 Czy tą suką nie powinien zając się prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś