Dodaj do ulubionych

Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si...

• cimoszewicz Nie jestem ani fanem Kaczynskiego ani PiS-u 29.11.07, 20:15
      Ale to, co zrobil Sikorski to krancowe buractwo i zupelny brak profesjonalizmu.
      • doris9914 kocham cie Wlodku, to glos rozsadku :) 29.11.07, 20:20
        ... nie mysl , ze kocham twoja partyjke z ktorej sie wywodzisz a sie
        przemalowales :)
      • pakulec burak siedzi w pałacu i nic nie rozumie 29.11.07, 20:22
        nie zauważył że Pis wszystko przegrał i teraz kreuje sie na
        wielkiego męża stanu a jest zwyczajnym kartoflem
      • remez2 Re: Nie jestem ani fanem Kaczynskiego ani PiS-u 29.11.07, 20:26
        cimoszewicz napisał:

> Ale to, co zrobil Sikorski to krancowe buractwo i zupelny brak profesjonalizmu.
        Jeżeli prawdą jest, że urzędnicy MSZ w c z o r a j kontaktowali się z
        Kancelarią i prosili o zmianę terminu, to nie Sikorski zachował się jak burak.
    • incipit Kamiński Szczygło Fotyga 29.11.07, 20:17
      róbcie tak dalej.

Jak nic utopicie miniprezydencika szybciej niż do tej pory sądziłem.

To już nie jest pałac prezydencki, ta pałacyk małych kretyniątek.
    • pakulec niech sobie Lechu klepie Fotygę 29.11.07, 20:20
      nie wiem po co przejmować się tą mumią
      • doris9914 zglaszam Ciebie do nacz. homosapiens:) 29.11.07, 20:28
        ... o wyciecie tego posta, he .... jestes
        niesprawiedliwy , :)
        • pakulec oj nie przesadzaj 29.11.07, 20:32
          kochasz Pis i dobrze, a ja nie lubie i tez dobrze. Musisz się z tym
          nauczyć zyć ;-)
          Wycinanie postów jest głupie, tak samo jak podszywanie się pod cudze
          nicki, zresztą cieszy mnie to że wzbudziłem swoim w sumie niewinnym
          postem taka nienawiść moherowej damy, że aż chce mnie wycinac - to
          miłe ;-)
          • doris9914 spoleczenstwo nie wierzy bredniom rzadu Rajtuska 29.11.07, 20:36
            ... konfrontacja z Prezydentem nic nie zwojuja, bo nawet media
            holenderskie pisza o zamecie sianym przez tuska, obrzydliwe ...:)
            • ritterausleidenschaft media holenderskie 29.11.07, 20:41
            • pakulec masz racje 29.11.07, 20:42
              "> ... konfrontacja z Prezydentem nic nie zwojuja"
              oczywiście że nic nie zwojujuja, ten dziwny facet ktory przez
              zupełny przypadek został prezydentem, a właściwie powinienem
              powiedziec ta mumia, której przez ostatnie 2 lata nie było widac,
              teraz nagle kreuje się na wielkiego męża stanu. Wymysla jakies
              bzdury, odwołuje się do TK, a po co? chyba tylko po to aby Polacy
              nie zapomnieli, że cos takiego jak Pis jeszcze gdzies istnieje.
              Tak prawdę mówiąc, to indywiduum zupełnie nie rozumie, że tym panom
              juz podziękowalismy . ;-)
              • ritterausleidenschaft ale zauwasz, ze takie biedaczki jak 29.11.07, 20:47
                "doris_cos_tam" produkuja sie tu i w "dzienniku"
                na forum ponad sily i rozumy. chyba wlasnie dlatego,
                zeby za wszelka cene zaistniec.

masz racje.
                pozdrawiam
                • doris9914 nie kazdy ma Fobie myslenia :) 29.11.07, 20:51
                  ... najlepiej nie myslec, tylko przytakiwac :)
                • pakulec Re: ale zauwasz, ze takie biedaczki jak 29.11.07, 20:51
                  "dziennika" nie czytam, a takich jak Doris lubię - mają własne
                  zdanie i niech sobie je wygłaszają. Ostatecznie jest demokracja o
                  która walczylismy z komuna i z Pisem. Pomyśl jak by było nudno
                  gdybysmy sie we wszystkim zgadzali ;-)
                  • doris9914 brawo internauto, wolnosc slowa niezagrozona :) 29.11.07, 20:54
                    .... a tuskie staszyl nas cenzura i lamaniem praw obywatelskich a w
                    koncu obiecal cud :)
                    • pakulec hehehe kolezanko znowu nic nie zrozumiałaś ;-) 29.11.07, 20:58
                      cenzura była ale nie za Tuska - wtedy rzadził Pis i niejacy bracia
                      K. (ksywka prezydent i premier). Na szczęscie to już przeszłość -
                      teraz możesz tu wygłaszać bezkarnie swoje opinie, chociaż nie wiem
                      jak by były głupie. O to walczyłem i cieszy mnie to niezmiernie ;-)
                      • doris9914 Re: aj, waj, zrozumialam :0 29.11.07, 21:02
                        ...nawet za czasow zaborow Pis pisalam co chcialam, ale czy zawsze
                        mozna pisac o glupcie medialnej, to jest moje pytanie :)
                        • pakulec Re: aj, waj, zrozumialam :0 29.11.07, 21:07
                          ty pisałas co chciałas - bo pisałaś w konwencji chwalenia władzy, ja
                          też pisałem co chciałem bo mam takie zajęcie, że władza ma małe
                          możliwości aby mi zaszkodzić, ale bardzo mi przeszkadzało powszechne
                          donosicielstwo, nagrywanie każdego, inwigilacja. To juz
                          przerabialismy za komuny i wystarczy ;-)
                          • doris9914 Re: aj, waj, zrozumialam :) 29.11.07, 21:19
                            ... no wlasnie kazdy cos tam pisal i bedzie pisal, no ale za tow.
                            jaruzela to poszedlbys do pierdla a za czasow mojego kochanego PiS
                            najwyzej pojedynek w sadzie a to roznica Ja nie zaluje kretaczy i
                            zlodzieje , gangsterow moga ich za jaja powiesic w parku :)
                            • pakulec Jaruzel się skończył 18 lat temu 29.11.07, 21:23
                              Pis tylko usiłował go wskrzesić - oczywiście PZPR miało nazywać się
                              Pis a Jaruzelskim miał być KAczyński. Ale to już koniec ;-)
                            • ritterausleidenschaft sroga "dorys" 29.11.07, 21:35
                              mieszkasz (jak przypuszczam) w holandii - w jednym z najbardziej
                              tolerancyjnych krajow europy zach. nie zaraza cie ta cywilizacja?

skad ten fanatyzm? masz zlych sasiadow? stress/mobbing w pracy?

a poza tym skoro juz wieszac plec meska za ..., to z twoim poczuciem "prawa i
                              sprawiedliwosci" nie wolno zapominac rowniez o zenskiej recydywie - wiec zdrac
                              nam "milutka inkwizytorko", na jakich czesciach ciala wieszac zlodziejki i
                              qurewki, bo nic mi mnie przychodzi do glowy, hehehe

• doris9914 Re: sroga "dorys" 29.11.07, 21:37
                                ... za lewa noge, jesli nie masz pomyslu :)
                                • ritterausleidenschaft a to niezbyt sprawiedliwe ... 29.11.07, 21:58
                                  o przepraszam - w pis sprawiedliwosc jest przeciez
                                  "insza" - calkiem zapomnialem, sorry - taaaaaka duuuuza
                                  "kacza sprawiedliwosc" :-)))
                          • ritterausleidenschaft przypuszczam jednak, ze 29.11.07, 21:20
                            "dorysiontko" mieszkajac w holandii polskie
                            realia zna raczej tylko z mediow ... (np. z holenderskich
                            jak "volksrant" hehehe)
                            • pakulec Re: przypuszczam jednak, ze 29.11.07, 21:28
                              może mieszka w Holandii, może tylko konfabuluje - ma do tego prawo,
                              ja w to nie wchodze, nie oceniam, za to lubie polemikę, nawet głupią
                              i zwolennicy Pisu mi ją zapewniają ;-)
                              • doris9914 a ja nie wierze w cuda :) 29.11.07, 21:40
                                ... rajtuska, wole prawo i sprawiedliwosc , racjonalne podejscie do
                                zycia :)
                                • pakulec racjonalne podejście do zycia ;-)))) 29.11.07, 21:45
                                  widziałas co robili przez 2 lata i uważasz to za racjonalne ;-)
                                  no cóż masz do tego prawo, ja taka racjonalnośc widziałem w rządach
                                  PZPRu. zresztą te dwie partie maja wspólną tożsamośc - np taki
                                  Karski członek PRONU, podobnie jak Bender widać że doktora nauk
                                  socjalistycznych - Kaczyńskiego pociągaja postacie z tamtych lat.
                                  ;-)
                    • bwwald Re: brawo internauto, wolnosc slowa niezagrozona 29.11.07, 20:59
                      doris9914 napisała:

> .... a tuskie staszyl nas cenzura i lamaniem praw obywatelskich a w
                      > koncu obiecal cud :)

...a największą "cenzurę" na GW zaznałem w czasów rządów PIS - dlaczego teraz
                      mnie już nie kasują ;) Mniej piszę o Rajmundzie a więcej o Józefie? ;)
                      • doris9914 Homo Sapiens-Michnik wie co robi :) 29.11.07, 21:05
                        ... chyba lapie sie ze popelnil blad, dyplomacja uderzyla mu do
                        glowy i to jaka - ajatycka :)
                        • bwwald Peudo głowa ;) 29.11.07, 21:13
                          doris9914 napisała:

> ... chyba lapie sie ze popelnil blad, dyplomacja uderzyla mu do
                          > glowy i to jaka - ajatycka :)

tnij.org/ajatycka
                  • ritterausleidenschaft to fakt, kiedys tu byli 29.11.07, 21:01
                    fritz.fritz, silesius.monachijski i jola_z_dywit
                    a teraz mamy "doris" ...

bez tych postaci rzeczywiscie byloby nudno - hehehe
                    • pakulec no widzisz 29.11.07, 21:12
                      opozycja jest marna, ale jest i niech sobie będzie ;-)
            • ritterausleidenschaft doris, ty juz chyba nie wiesz co tu pisac 29.11.07, 20:55
              o jakim "spoleczenstwie" ty bredzisz? co ty sobie uzurpujesz?
              wypowiadac sie w imieniu spoleczenstwa? ktorego? polskiego czy
              holenderskiego?

"media holenderskie" pisza o zamecie? ktore media - konkretnie prosze! bo ci nie
              wierze, jak wszystkim "maluczkim klamczuszkom" z pis!

>... konfrontacja z Prezydentem nic nie zwojuja, bo nawet media
              >holenderskie pisza o zamecie sianym przez tuska, obrzydliwe ...:)
              • doris9914 Re: ej, ty nie typowy :) 29.11.07, 20:58
                ...VOLKSKRANT :)
                • ritterausleidenschaft Volksrant i dalej? 29.11.07, 21:14
                  podaj link do artykulu, w ktorym pisza, ze "Tusk to zadymiarz" ...

poza tym pisalas "media" - czyli ogolnikowo, podaj w zwiazku z tym jeszcze kilka
                  innych holenderskich mediow, w ktorych atakuje sie naszego premiera Tuska ...
                  • doris9914 masz internet? to szukaj :) 29.11.07, 21:25
                    ... przeglad prasy w europie zachodniej na temat ; siania zametu
                    przez tuska :)
                    • ritterausleidenschaft keyword "sianie zametu przez tuska" 29.11.07, 21:47
                      zaprowadzi mnie w "google" z pewnoscia na strony pis albo
                      "radiomaryjne media" wzgl. "moherowe blogowisko" ...

watpie, aby haslo "sianie zametu przez tuska" zaprowadzilo mnie
                      do holenderskich mediow - hehehe - no chyba, ze przetlumaczysz mi to haslo na
                      holenderski - masz wiec okazje, aby zafascynowac mnie znajomoscia holenderskiego
                      ...

• doris9914 Re: keyword "sianie zametu przez tuska" 29.11.07, 21:57
                        ... rozumiem, ze umiesz czytac po holendersku, oczywiscie tytul
                        brzmi: de poolse premier zaait verwarring ;
                        • ritterausleidenschaft doris, manipulowalas z tymi hol. mediami ... 29.11.07, 22:29
                          Na ile rozumiem holenderski (ktory zblizony jest do niemieckiego), w artykule
                          nie pisze sie negatywnie o tusku - wrecz przeciwnie.
                          Volksrant pisze, ze we wtorek premier Tusk swoja zapowiedzia, ze odstępuje od
                          blokowania negocjacji Rosji w sprawie jej przystąpienia do Organizacji
                          Współpracy Gospodarczej i Rozwoju (OECD) zasial zamieszanie - ale w pozytywnym
                          sensie i ze holenderscy politycy maja nadzieje na normalizacje stosukow
                          polsko-rosyjskich.

Link do artykulu:
                          www.volkskrant.nl/economie/article481953.ece/Poolse_premier_zaait_verwarring_over_WTO
                    • kralik111 Re: masz internet? to szukaj :) 30.11.07, 01:54
                      doris9914 napisała:

> ... przeglad prasy w europie zachodniej na temat ; siania zametu
                      > przez tuska :)

Na codzien czytam zachodnia prase, jest to czesc mojej pracy, ale
                      nigdzie nie napotkalem sie na artykul krytykujacy Tuska, dlaczego
                      wiec zlesz jak bura suka, czy to dlatego, ze twoja matka tak cie
                      wychowala ulicznico ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • qc PO daje sie wciagac w kopanine 29.11.07, 20:29
      z koniem.
      Wygraliscie wybory, ustalacie reguly gry.
      Kopac sie tez mozecie ale poczekajcie na pis lezacy na ziemi, bedzie
      mniej meczace.
      • turtlezzz Re: PO daje sie wciagac w kopanine 29.11.07, 21:56
        Daje się wciągać ? Nie zauważyłem żadnej agresji ze strony PO w tej sprawie.
    • vomitorium1 Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 20:29
      gdzie te czasy
      gdy brat
      pana prezydenta
      sikorskiego
      po rękach całował ?
    • yot23 Burza w szkalnce wody 29.11.07, 20:33
      Kamiński jak zwykle robi z igły widły. Sikorski był wczoraj w USA i
      Kamiński o tym wiedział. Wychodzi na to, że trzeba będzie nagrywać
      rozmowy telefoniczne między ministerstwami i kancelarią prezydenta,
      żeby Kamiński nie mógł kłamać w żywe oczy.
      • doris9914 ruski biznes sie cieszy :) 29.11.07, 20:39
        ... a co Polacy na to , a nic , sondaze sa dobre i mile dla
        rzadzacych :)
        • bwwald Re: ruski biznes sie cieszy :) 29.11.07, 20:43
          Sakiewicz, Macierewicz...
        • mapi7 Re: ruski biznes sie cieszy :) 29.11.07, 20:44
          Panie ministrze Sikorski! TAK TRZYMAĆ!!!
        • pakulec może ruski biznes sie cieszy ale KGB jest smutne 29.11.07, 20:44
          nie udało się zaprowadzić w Polsce rządów totalitarnych na miare
          Putina i Łukaszenki, niestety bracia K. okazali się nieudolnymi
          agentami. ;-)
          • doris9914 za to mamy agentow w rzadzie tuska :) 29.11.07, 20:56
            ... i chyba o to chodzilo PO :) po co im placic wysokie emerytury,
            kiedy moga brac rzadowe pensyjki :)
            • pakulec gdzie ty widzisz agentów? 29.11.07, 21:03
              agent Kaczyński(ksywka premier)- kiedyś prosty naukowiec od
              marksistowskiego prawa pracy, zwerbowany w latach 80-tych przez SB
              po to aby rozpracowywać opozycję, następnie uczestniczył w obradach
              okrągłego stołu po to aby chronić nomenklaturę, by wreszcie za
              pomoca tej nomenklatury - (Afera FOZZ i pan Żemek) się wzbogacić.
              Już odszedł w niebyt więc na razie z agentami mamy spokój ;-)
              • doris9914 wszedzie, nawet dzisiaj wpusili jenerala w MON :) 29.11.07, 21:14
                ... to nieprawda co piszesz ponizej, bylam w tym czasie w PRL-u co
                innego mowili Kaczynscy tylko Kaczynscy :) siegnij po dobra lekture
                solidarnosciowa, tylko nie walesowska, bo jego wodzily sluzby
                kiszczaka i on nic nie pamieta :)
                • bwwald a świstak... 29.11.07, 21:20
                  doris9914 napisała:

> siegnij po dobra lekture

www.prawica.net/node/8022
                  • doris9914 Re: i sikorka tez :) 29.11.07, 21:40

• bwwald a świstak nadal ... 29.11.07, 21:46
                      Ponieważ gdy był ministrem w PiS nigdy go nie atakowałem, więc koniowi pod kitę
                      takie idiotyzmy "i sikorka tez" mogą jedynie spowodować obstrukcję..., Niunio ;)
                      • doris9914 za duzo ptactwa i innej padliny w rzadzie :) 29.11.07, 21:52
                        ...nie konczylam zootechniki , daj spokuj, :) pozdrawiam ,
                        obowiazki :)
                        • bwwald Lepsze "zielone";) 29.11.07, 21:56
                          doris9914 napisała:

> ...nie konczylam zootechniki , daj spokuj, :)

A czy ja Ci zarzucam, że nie wiesz, co znaczy fusarium oxysporum? ;)
                          • doris9914 nie spie z wikipedia:) 29.11.07, 21:59
                            ... zostaw ten moher na zimne wieczory :)
                            • bwwald A chociaż masz pluszaka? 29.11.07, 22:05
                              ...
                              • doris9914 Re: zywego nawet:) 29.11.07, 22:17

• bwwald To pokaż... :))) 29.11.07, 22:21
                                  Wiem...
                                  Pokazywałeś/aś gdy był/a mały/a ;)
                                  • doris9914 Re: :( 29.11.07, 22:24
                                    .... widze,z e ci szkoda ze ludzie cos posiadaja a ty nic :)
                                    • bwwald Jakbyś miał, to byś pokazał ;) 29.11.07, 22:26
                                      doris9914 napisała:

> .... widze,z e ci szkoda ze ludzie cos posiadaja a ty nic :)

Spacje Ci się pier...ą. "troszkU" ;)
                • pakulec ja tez żyłem w PRLu 29.11.07, 21:20
                  nie ma dobrej lektury solidarnościowej bez Wałęsy - nawet twoi
                  Kaczyńscy sie do niego łasili - i w sumie na Wałęsie wyplyneli - bez
                  niego byliby nikim. Zresztą, za uleganie wplywom Kaczyńkich Wałęsa
                  słono zapłacił i dobrze mu tak ma nauczkę by nie wspierać agentów SB
                  • doris9914 Re: i zyjesz znowu :) 29.11.07, 21:42
                    .... oj, walesa nie mial glowy do polityki, ale mazowiecki i
                    gieremk nim sie posluzyl, jaki znowu kaczynski ?:)
                    • bwwald ...był w kancelarii Prezydenta Wałęsy 29.11.07, 21:48
                      doris9914 napisała:

> jaki znowu kaczynski ?:)

Nie jeden. Nawet dwóch ;)
                    • pakulec amnezja? 29.11.07, 21:49
                      ktoś wywołał wojne na górze- a tym kims byli doradcy Wałęsy -
                      Kaczyńscy, Mazowiecki w tym czasie miał być prezydentem ale Wałęsa
                      podburzony przez Kaczyńskich którzy uważali że łatwo im przyjdzie
                      manipulować prostym robotnikiem zawrócili mu w głowie, niestety.
                      na korzyść Wałęsy przemawia tylko to że szybko się przekonał co
                      reprezentują soba kaczyńscy i im podziękował. ;-)
                      • doris9914 Re: amnezja? 29.11.07, 21:55
                        ...ale gawiedz z boku czuwala, ochlana, opluta i lasa na forse i
                        biedny robotnik im uwierzyl , a teraz sam prosi o datki :)
                        • pakulec o kim mówisz? 29.11.07, 21:57
                          o Wałęsie? on chyba nie prosi o datki, ma dosyć kasy.
                        • pakulec o kim mówisz? 29.11.07, 21:57
                          o Wałęsie? on chyba nie prosi o datki, ma dosyć kasy.
                        • kralik111 Re: amnezja? 30.11.07, 01:56
                          doris9914 napisała:

> ...ale gawiedz z boku czuwala, ochlana, opluta i lasa na forse i
                          > biedny robotnik im uwierzyl , a teraz sam prosi o datki :)

Doris, jestes biedna, glupia o komunstycznej mentalnosci ci...a, ale
                          takie juz twoje prawo...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        • anastazy.apelbaum Putinokio_Się_Cieszy_Jak_Mu_Thusk e_Robi_Loda_:)))) 29.11.07, 20:55
          zboczony podwórrkowy chamek her tuske
          przechodzi już samego siebie
          abe wejść kacapowi głęboko
          do d...y bez mydła :(
    • sarhenziel Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 20:56
      Obserwując to całe zamieszanie,widzę ,że to min.Mordo ty moja
      nakreca to całe widowisko.Panie prezio poigoń pan barana bo
      wystawia pana na pośmiechowisko i gdyby tylko pana to pal sześć,
      ale ośmiesza Rzeczpospolitą i to powinno być karane.
      Boże wybacz głosowałem na tego kartofla ,ale obiecuję że tego
      błedu już więcej nie popełnię.
    • darkraj Widzialy galy, co 29.11.07, 21:01
      przedtem braly!
      A to, ze Sikorski jest takim politykiem i mezem stanu, jak Kwaczory
      solistami Leningradzkiego Baletu, to juz inny temat.
      A'propos:
      coz ten agent zalatwil w Ameryce, za byl "az tak zmeczony"???
    • mcguirre Re: Z_a_j_ę_c_z_o_w_a_r_g_i__Radek_Wy brał_Putina 29.11.07, 21:13
      A ty to masz coś z głową. Weź tabletki i idź spać.
      • mis22 Porządek dziobania w polskim rządzie 29.11.07, 21:41
        indeed4 napisał:
        > Ja bym jednak przystopował z tak jawnym publicznym ustalaniem
        > hierarchii dziobania - ze względu na Kreml.

Co ma tu do rzeczy Kreml? PRL i ZSRR należą do przeszłości. A trochę
        czasu zajmie dla Lecha Kaczyńskiego aby ustalił on, zrozumiał i
        zaakceptował gdzie jest w porządku dziobania w polskim rządzie.
        Faktem jest, że minister Sikorski podlega premierowi Tuskowi.
        Sikorski publicznie oświadczył, że Pana Prezydenta respektuje.

Panowie bliźniacy Kaczyńscy muszą się przyzwyczaić do nowych ról w
        demokratycznej Polsce. Tworzenie II PRL nie powiodło się. Muszą się
        z tym pogodzić.
    • darkraj Juz wiem.... 29.11.07, 21:13
      Sikorka zameldowal wiadomym sluzbom w Waszyngtonie "o wykonaniu
      zadania".
      Narazie na bardzo eksponowanym stanowisku Ministra Spraw
      Zagranicznych, ale wkrotce na najbardziej porzadanym strategicznie
      dla pracodawcow: Ministra Obrony Narodowej.

I niechaj mnie kulka zardzewiala nie minie, jesli wkrotce nie
      dojdzie do "przetasowan" w Rzadzie.
      A my spokojnie patrzymy i zimno oceniajmy realizacje Naszych
      wyborczych pragnien.
    • yot23 Kamiński kłamie 29.11.07, 21:17
      sam przyznał, że wczoraj z MSZ telefonowano to kancelarii. To po co
      by ktoś dzwonił, jeśli Sikorski planowałby przyjść na spotkanie?
      Nakręca tę szopkę licząc na kompromitację Sikorskiego. Tak jak z
      tymi tajemniczymi "hakami".
    • stasia24 szkoda ze Kamiński nie zrobłł znowu konferencji 29.11.07, 21:21
      na tle koparek -byłyby większe atrakcje
    • bolko_49 Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 21:27
      a co jest kulturą w wydaniu ponoć pałacu ? Brak gratulacji po wygranych przez PO
      wyborach ?, Nominacja na premiera ponoć najjaśniejszej w 35 sekund? Brak
      obecności głowy na I posiedzeniu Sejmu i expoze premiera? Wyjazd głowy bez
      uzgodnień z rządem do Gruzji? To jest kultura? Bo kiedyś, za starych dobrych
      czasów, to się nazywało chamstwem.
    • pakulec Kaczyński powinien przeprosić 29.11.07, 21:40
      powinien preprosić Sikorskiego za swoje głupie zachowanie i powinien
      mnie przeprosić za to że w kampanii wyborczej pokazywał się jako
      prezydent wszystkich pisowców. Myśle że odpowiednią formą przeprosin
      była by abdykacja ;-)
    • your.goofee rzetelnie napisany artykuł,rzadko tu się zdarza 29.11.07, 21:40
    • doris9914 Poprawnie polityczny banal zlota warte :) 29.11.07, 21:44
      ... propaganda medialna zrobila z Polakow tlumokow, intolerantow i
      ksenofobow, a moze maja to w genach :)
      • pakulec na szczęście Pis przegrał 29.11.07, 21:51
        i nikt nie pochwala juz u Polaków nietolerancji i ksenofobii ;-)
    • bokassa Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 21:46
      Dupek myśli,że noszenie angielskich trenczy czyni gentelmenem.
      • pakulec on wogóle nie myśli samodzielnie 29.11.07, 21:54
        robi tylko to co mu powie mamusia, Jarek i Maryśka
        zresztą co w tym dziwnego u faceta z muzgiem przeżartym alkoholem
        ;-)
        • bwwald Re: on w ogóle nie myśli samodzielnie 29.11.07, 21:57
          .
          • pakulec i co z tego? 29.11.07, 22:01
            dasz mi jakis link z wikipedii? Mam nadzieje że przecztałes i
            zrozumiałes to co pisałem o korupcji?
            • bwwald Re: i co z tego? 29.11.07, 22:08
              pakulec napisał:

> dasz mi jakis link z wikipedii? Mam nadzieje ___","___ że przecztałes i
              > zrozumiałes to ..... co pisałem o korupcji?

Nie zajmuję się przypadkami podobnymi do Twoich ;) Nie jestem erudytą.
              • pakulec Re: i co z tego? 29.11.07, 22:11
                i chwała ci za to ;-)
        • doris9914 Re; pomyliles kadencje :) 29.11.07, 22:04
          ... przezarty to byl najjasnieszy Ole,Ole Ole :) moj Prezydent nie
          uzywa alkoholu, tak pisac to grzech po prostu :)
          • pakulec Re: Re; pomyliles kadencje :) 29.11.07, 22:09
            twój prezydent nie uzywa alkoholu publicznie za to jego wydatki na
            alkohol - zresztą z naszych pieniędzy są ogromne. nie chce mi się
            teraz szukać linku ale jak sie wpisze w google to się znajdzie
            odpowiedni artykuł ns ten temat;-)
            Więc skoro tyle wydaje to co z tym alkoholem robi? opija małżonke?
            może brata? a może cała rodzinka chodzi codziennie ochlana stąd tyle
            głupot w ich poczynaniach?
            • doris9914 Re: Re; pomyliles kadencje :) 29.11.07, 22:19
              ...to koniec swiata, co Ty wypisujesz, chyba heineken wypiles :)
              • pakulec Re: Re; pomyliles kadencje :) 29.11.07, 22:25
                a wiesz że masz racje, tylko że nie heinekena, a tyskie - mieszkam w
                Polsce i wspieram rodzimy przemysł, zresztą już na dzisiaj wystarczy
                mi dyskusji, idę sobię. Dobrej nocy i owocnych polemik ;-)
                • doris9914 Re; laku noc:) 29.11.07, 22:30

• pakulec hvala 29.11.07, 22:33

• qrdebela Re: on wogóle nie myśli samodzielnie 29.11.07, 23:35
          pakulec napisał:

> robi tylko to co mu powie mamusia, Jarek i Maryśka
          > zresztą co w tym dziwnego u faceta z muzgiem przeżartym alkoholem
          > ;-)

oj pakulec, pakulec z takim mUzgiem daleko nie zajedziesz,
          gratulacje dla zwycieskich wyborcow i wybrancow....
    • turtlezzz Przypomina mi się dowcip Mrożka... 29.11.07, 21:52
      Rysunkowy naturalnie. Dwóch ludzi. Jeden skacze drugiemu po brzuchu, krzycząc: "Czy ty nie widzisz jak ja cierpię ??!!".

Oto prezio nasz najjaśniejszy ponownie cierpi na oczach całego narodu. Chyba trzeba będzie znowu przepraszać.
      • pies_na_prawizne zaczyna sie walka "na przetrzymanie" 29.11.07, 21:57
        tak sobie mysle:
        1/ Kaczor nie ma pojecia co sie wokol niego dzieje, a jego psy
        goncze robia wszystko aby iskrzylo i to pewno w zmowie z Jarusiem

2/ albo prezydent wie o wszystkim i to jest jego strategia, zeby
        na kazdym kroku gdzie sie to uda prowokacjami niby odkrywac
        slabostki i zla wole rzadu Tuska

Moj Boze, na szczescie Polacy nie gesi i swoj rozum maja, a maja
        jeszcze jasniejsza wizje w poczynaniach PiSu dzieki ich klamstwom.
        Ciekawe tylko kto ta sytuacje dluzej wytrzyma???
        • doris9914 Re: tak sobie mysle :) 29.11.07, 22:01
          ... kto to wytrzyma ten zyc bedzie , tak psie :)
          • pies_na_prawizne zaczyna sie walka "na przetrzymanie" 29.11.07, 22:07
            doris9914 napisała:

> ... kto to wytrzyma ten zyc bedzie , tak psie :)

@ Donald Tusk jest moim premierem @

--------------------------

no nie jestem pewien czy twoj pupil z NASZEGO palacu przetrzyma to
            wszystko do konca swojej kadencji, bo rak juz go toczy i jest mi to
            obojetne czy umrze jutro czy pojutrze, tacy ludzie jak Kaczynscy nie
            maja prawa do zycia
            • doris9914 Re: zaczyna sie walka "na przetrzymanie" 29.11.07, 22:27
              ... masz gestapowskie myslenie , wymiotowac mi sie chce na twoje
              wynaturzenie :)
              • bwwald Re: zaczyna sie walka "na przetrzymanie" 29.11.07, 22:31
                doris9914 napisała:

> ... masz gestapowskie myslenie , wymiotowac mi sie chce na twoje
                > wynaturzenie :)

Gdy miałem kilkanaście lat, też wymiotowałem z uśmiechem ;) S"z"kórki od
                pomidora zjadłeś?
          • bwwald Nie pochlebiaj sobie :) 29.11.07, 22:12
            ;)
          • pies_na_prawizne Re: tak sobie mysle :) 29.11.07, 22:18
            doris9914 napisała:

> ... kto to wytrzyma ten zyc bedzie , tak psie :)
            -------------------------------

doris-day znalazlas odpowiedz co to jest "fusarium oxysporum"???
            • doris9914 Re: tak sobie mysle :) 29.11.07, 22:22
              ... nie znalazlam szczerze mowiac i nie szukam :)
        • turtlezzz Re: zaczyna sie walka "na przetrzymanie" 29.11.07, 22:13
          Wytrzymać będą musieli jedni i drudzy, bo nie zanosi się na kolejne przedterminowe wybory. Mnie interesuje: na ile nieuchronność trwania tego podziału władzy wykonawczej na dwa wrogie ugrupowania wymusi na preziu ucywilizowanie się. Czy będziemy świadkami równie brzydkiej walki przez następne trzy lata, czy w miarę szybko zarysują się jakieś kompromisy i, mówiąc obrazowo, Tusk i Lesio zdołają utrzymać się na jednym siedzeniu bez ciągłych przepychanek, do których skłonny jest zwłaszcza ten drugi, który z racji swego formatu może czuć się przytłoczony.

I czy potrzebne będą poprawki w konstytucji lepiej precyzujące podział ról.

Myślę, że prezydent reaguje bardzo emocjonalnie, a Kamiński i spółka przekuwają jego emocje na chłodną politykę, nieodległą od pragnień prezia.
      • koloryfer Re: Przypomina mi się dowcip Mrożka... 29.11.07, 22:02
        Na następną randkę, poza przeprosinami ,Sikorski niech kupi jakieś kwiaty albo
        chociaż carbo medicalis
        • baba-jaga wystarczy jak na spotkanieRadek przyniesie kondona 29.11.07, 22:45
          i zrobia sobie chlopaki w nim dziurke, napuszcza wody, i beda sikac
          na Fatyge.
    • macarthur sytuacja sprawia wrażenie jak kłótnia między 29.11.07, 22:44
      kochankami, może Sikorski ciągnął druta Pewnej osobie z najwyższych
      sfer a teraz nie chce i to może jest ta tajemnica o której PIS nie
      chce wyjawić
    • anna-76 Wojny ciąg dalszy 29.11.07, 22:48
      Wszytko dla PO
    • tadjan Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 22:51
      gó..arze w piaskownicy bawią się lepiej. Pan prezydent nie może się
      pogodzić że brat Jaruś jest na out-cie i to jest faktem na wieki
      wieków. Już nigdy nie będzie znaczył nic w polskiej polityce. I co
      na suwerenie będzie się Pan Prezydent odgrywać choć powinien strzec
      bezpieczeństwa państwa. Kamiński z Bielanem przerżnęli Jarusiowi
      wybory, a Pan Prezydent jak dziewica zamiast kopnąć i ich du.ę
      wystawia do walki z platformą. A komuchy zacierają ręce i czekają aż
      Pan Prezydent zdobędzie dla nich władzę eliminując PO z gry. Brawo
      Panie Prezydencie .... wszystkich pisuarów, brawo.
    • bogdan331 Radek!zrób pure z tego kartofla.poświęć sie bo to 29.11.07, 23:31
      brudna robota.Załóż rękawiczki i fartuch,a i maska gazowa wskazana-dyspepsja
      wciąż aktualna.Bądź dzielny! Powodzenia!
      Temu dupkowi kaminskiemu daj ryngraf z kartofla poświecony przez rydzyka i niech
      zamieszka u pinocheta sku..el.
    • ben_shaprut W Annapolis g...o osiągnęliście - tylko 29.11.07, 23:40
      odszczekaliście stare ataki na Autonomię i Arafata...
      Nie cieszy mnie, że miałem rację, ponieważ oznacza to dalsze
      cierpienia ludności cywilnej...
    • bogdan331 w co kaczyńscy graja na korcie? w siatkówkę! !!!!! 29.11.07, 23:41
    • sprzedawczyk_z_okraglego_stolu Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 23:47
      Bydło i Wermacht.Niestety.A Sikorski niech lepiej zamilczy. Dla mnie (nie mam
      sympatii politycznych) ktoś kto strzela w plecy swoim kolegom jest zwykłym
      śmieciem.Bardziej cenię wiernych betonów PZPR niż zdrajców, którzy sprzedają się
      jak prostytutka. Oj, sorry. Przepraszam te panie bo one przynajmniej mają honor
      i niekiedy "nie dają" nawet za wielkie pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka