cimoszewicz Nie jestem ani fanem Kaczynskiego ani PiS-u 29.11.07, 20:15 Ale to, co zrobil Sikorski to krancowe buractwo i zupelny brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 kocham cie Wlodku, to glos rozsadku :) 29.11.07, 20:20 ... nie mysl , ze kocham twoja partyjke z ktorej sie wywodzisz a sie przemalowales :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec burak siedzi w pałacu i nic nie rozumie 29.11.07, 20:22 nie zauważył że Pis wszystko przegrał i teraz kreuje sie na wielkiego męża stanu a jest zwyczajnym kartoflem Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nie jestem ani fanem Kaczynskiego ani PiS-u 29.11.07, 20:26 cimoszewicz napisał: > Ale to, co zrobil Sikorski to krancowe buractwo i zupelny brak profesjonalizmu. Jeżeli prawdą jest, że urzędnicy MSZ w c z o r a j kontaktowali się z Kancelarią i prosili o zmianę terminu, to nie Sikorski zachował się jak burak. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Kamiński Szczygło Fotyga 29.11.07, 20:17 róbcie tak dalej. Jak nic utopicie miniprezydencika szybciej niż do tej pory sądziłem. To już nie jest pałac prezydencki, ta pałacyk małych kretyniątek. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec niech sobie Lechu klepie Fotygę 29.11.07, 20:20 nie wiem po co przejmować się tą mumią Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 zglaszam Ciebie do nacz. homosapiens:) 29.11.07, 20:28 ... o wyciecie tego posta, he .... jestes niesprawiedliwy , :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec oj nie przesadzaj 29.11.07, 20:32 kochasz Pis i dobrze, a ja nie lubie i tez dobrze. Musisz się z tym nauczyć zyć ;-) Wycinanie postów jest głupie, tak samo jak podszywanie się pod cudze nicki, zresztą cieszy mnie to że wzbudziłem swoim w sumie niewinnym postem taka nienawiść moherowej damy, że aż chce mnie wycinac - to miłe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 spoleczenstwo nie wierzy bredniom rzadu Rajtuska 29.11.07, 20:36 ... konfrontacja z Prezydentem nic nie zwojuja, bo nawet media holenderskie pisza o zamecie sianym przez tuska, obrzydliwe ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec masz racje 29.11.07, 20:42 "> ... konfrontacja z Prezydentem nic nie zwojuja" oczywiście że nic nie zwojujuja, ten dziwny facet ktory przez zupełny przypadek został prezydentem, a właściwie powinienem powiedziec ta mumia, której przez ostatnie 2 lata nie było widac, teraz nagle kreuje się na wielkiego męża stanu. Wymysla jakies bzdury, odwołuje się do TK, a po co? chyba tylko po to aby Polacy nie zapomnieli, że cos takiego jak Pis jeszcze gdzies istnieje. Tak prawdę mówiąc, to indywiduum zupełnie nie rozumie, że tym panom juz podziękowalismy . ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft ale zauwasz, ze takie biedaczki jak 29.11.07, 20:47 "doris_cos_tam" produkuja sie tu i w "dzienniku" na forum ponad sily i rozumy. chyba wlasnie dlatego, zeby za wszelka cene zaistniec. masz racje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 nie kazdy ma Fobie myslenia :) 29.11.07, 20:51 ... najlepiej nie myslec, tylko przytakiwac :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ale zauwasz, ze takie biedaczki jak 29.11.07, 20:51 "dziennika" nie czytam, a takich jak Doris lubię - mają własne zdanie i niech sobie je wygłaszają. Ostatecznie jest demokracja o która walczylismy z komuna i z Pisem. Pomyśl jak by było nudno gdybysmy sie we wszystkim zgadzali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 brawo internauto, wolnosc slowa niezagrozona :) 29.11.07, 20:54 .... a tuskie staszyl nas cenzura i lamaniem praw obywatelskich a w koncu obiecal cud :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe kolezanko znowu nic nie zrozumiałaś ;-) 29.11.07, 20:58 cenzura była ale nie za Tuska - wtedy rzadził Pis i niejacy bracia K. (ksywka prezydent i premier). Na szczęscie to już przeszłość - teraz możesz tu wygłaszać bezkarnie swoje opinie, chociaż nie wiem jak by były głupie. O to walczyłem i cieszy mnie to niezmiernie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: aj, waj, zrozumialam :0 29.11.07, 21:02 ...nawet za czasow zaborow Pis pisalam co chcialam, ale czy zawsze mozna pisac o glupcie medialnej, to jest moje pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: aj, waj, zrozumialam :0 29.11.07, 21:07 ty pisałas co chciałas - bo pisałaś w konwencji chwalenia władzy, ja też pisałem co chciałem bo mam takie zajęcie, że władza ma małe możliwości aby mi zaszkodzić, ale bardzo mi przeszkadzało powszechne donosicielstwo, nagrywanie każdego, inwigilacja. To juz przerabialismy za komuny i wystarczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: aj, waj, zrozumialam :) 29.11.07, 21:19 ... no wlasnie kazdy cos tam pisal i bedzie pisal, no ale za tow. jaruzela to poszedlbys do pierdla a za czasow mojego kochanego PiS najwyzej pojedynek w sadzie a to roznica Ja nie zaluje kretaczy i zlodzieje , gangsterow moga ich za jaja powiesic w parku :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Jaruzel się skończył 18 lat temu 29.11.07, 21:23 Pis tylko usiłował go wskrzesić - oczywiście PZPR miało nazywać się Pis a Jaruzelskim miał być KAczyński. Ale to już koniec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft sroga "dorys" 29.11.07, 21:35 mieszkasz (jak przypuszczam) w holandii - w jednym z najbardziej tolerancyjnych krajow europy zach. nie zaraza cie ta cywilizacja? skad ten fanatyzm? masz zlych sasiadow? stress/mobbing w pracy? a poza tym skoro juz wieszac plec meska za ..., to z twoim poczuciem "prawa i sprawiedliwosci" nie wolno zapominac rowniez o zenskiej recydywie - wiec zdrac nam "milutka inkwizytorko", na jakich czesciach ciala wieszac zlodziejki i qurewki, bo nic mi mnie przychodzi do glowy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: sroga "dorys" 29.11.07, 21:37 ... za lewa noge, jesli nie masz pomyslu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft a to niezbyt sprawiedliwe ... 29.11.07, 21:58 o przepraszam - w pis sprawiedliwosc jest przeciez "insza" - calkiem zapomnialem, sorry - taaaaaka duuuuza "kacza sprawiedliwosc" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft przypuszczam jednak, ze 29.11.07, 21:20 "dorysiontko" mieszkajac w holandii polskie realia zna raczej tylko z mediow ... (np. z holenderskich jak "volksrant" hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: przypuszczam jednak, ze 29.11.07, 21:28 może mieszka w Holandii, może tylko konfabuluje - ma do tego prawo, ja w to nie wchodze, nie oceniam, za to lubie polemikę, nawet głupią i zwolennicy Pisu mi ją zapewniają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 a ja nie wierze w cuda :) 29.11.07, 21:40 ... rajtuska, wole prawo i sprawiedliwosc , racjonalne podejscie do zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec racjonalne podejście do zycia ;-)))) 29.11.07, 21:45 widziałas co robili przez 2 lata i uważasz to za racjonalne ;-) no cóż masz do tego prawo, ja taka racjonalnośc widziałem w rządach PZPRu. zresztą te dwie partie maja wspólną tożsamośc - np taki Karski członek PRONU, podobnie jak Bender widać że doktora nauk socjalistycznych - Kaczyńskiego pociągaja postacie z tamtych lat. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: brawo internauto, wolnosc slowa niezagrozona 29.11.07, 20:59 doris9914 napisała: > .... a tuskie staszyl nas cenzura i lamaniem praw obywatelskich a w > koncu obiecal cud :) ...a największą "cenzurę" na GW zaznałem w czasów rządów PIS - dlaczego teraz mnie już nie kasują ;) Mniej piszę o Rajmundzie a więcej o Józefie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Homo Sapiens-Michnik wie co robi :) 29.11.07, 21:05 ... chyba lapie sie ze popelnil blad, dyplomacja uderzyla mu do glowy i to jaka - ajatycka :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Peudo głowa ;) 29.11.07, 21:13 doris9914 napisała: > ... chyba lapie sie ze popelnil blad, dyplomacja uderzyla mu do > glowy i to jaka - ajatycka :) tnij.org/ajatycka Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft to fakt, kiedys tu byli 29.11.07, 21:01 fritz.fritz, silesius.monachijski i jola_z_dywit a teraz mamy "doris" ... bez tych postaci rzeczywiscie byloby nudno - hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no widzisz 29.11.07, 21:12 opozycja jest marna, ale jest i niech sobie będzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft doris, ty juz chyba nie wiesz co tu pisac 29.11.07, 20:55 o jakim "spoleczenstwie" ty bredzisz? co ty sobie uzurpujesz? wypowiadac sie w imieniu spoleczenstwa? ktorego? polskiego czy holenderskiego? "media holenderskie" pisza o zamecie? ktore media - konkretnie prosze! bo ci nie wierze, jak wszystkim "maluczkim klamczuszkom" z pis! >... konfrontacja z Prezydentem nic nie zwojuja, bo nawet media >holenderskie pisza o zamecie sianym przez tuska, obrzydliwe ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft Volksrant i dalej? 29.11.07, 21:14 podaj link do artykulu, w ktorym pisza, ze "Tusk to zadymiarz" ... poza tym pisalas "media" - czyli ogolnikowo, podaj w zwiazku z tym jeszcze kilka innych holenderskich mediow, w ktorych atakuje sie naszego premiera Tuska ... Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 masz internet? to szukaj :) 29.11.07, 21:25 ... przeglad prasy w europie zachodniej na temat ; siania zametu przez tuska :) Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft keyword "sianie zametu przez tuska" 29.11.07, 21:47 zaprowadzi mnie w "google" z pewnoscia na strony pis albo "radiomaryjne media" wzgl. "moherowe blogowisko" ... watpie, aby haslo "sianie zametu przez tuska" zaprowadzilo mnie do holenderskich mediow - hehehe - no chyba, ze przetlumaczysz mi to haslo na holenderski - masz wiec okazje, aby zafascynowac mnie znajomoscia holenderskiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: keyword "sianie zametu przez tuska" 29.11.07, 21:57 ... rozumiem, ze umiesz czytac po holendersku, oczywiscie tytul brzmi: de poolse premier zaait verwarring ; Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft doris, manipulowalas z tymi hol. mediami ... 29.11.07, 22:29 Na ile rozumiem holenderski (ktory zblizony jest do niemieckiego), w artykule nie pisze sie negatywnie o tusku - wrecz przeciwnie. Volksrant pisze, ze we wtorek premier Tusk swoja zapowiedzia, ze odstępuje od blokowania negocjacji Rosji w sprawie jej przystąpienia do Organizacji Współpracy Gospodarczej i Rozwoju (OECD) zasial zamieszanie - ale w pozytywnym sensie i ze holenderscy politycy maja nadzieje na normalizacje stosukow polsko-rosyjskich. Link do artykulu: www.volkskrant.nl/economie/article481953.ece/Poolse_premier_zaait_verwarring_over_WTO Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: masz internet? to szukaj :) 30.11.07, 01:54 doris9914 napisała: > ... przeglad prasy w europie zachodniej na temat ; siania zametu > przez tuska :) Na codzien czytam zachodnia prase, jest to czesc mojej pracy, ale nigdzie nie napotkalem sie na artykul krytykujacy Tuska, dlaczego wiec zlesz jak bura suka, czy to dlatego, ze twoja matka tak cie wychowala ulicznico ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
qc PO daje sie wciagac w kopanine 29.11.07, 20:29 z koniem. Wygraliscie wybory, ustalacie reguly gry. Kopac sie tez mozecie ale poczekajcie na pis lezacy na ziemi, bedzie mniej meczace. Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: PO daje sie wciagac w kopanine 29.11.07, 21:56 Daje się wciągać ? Nie zauważyłem żadnej agresji ze strony PO w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 20:29 gdzie te czasy gdy brat pana prezydenta sikorskiego po rękach całował ? Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Burza w szkalnce wody 29.11.07, 20:33 Kamiński jak zwykle robi z igły widły. Sikorski był wczoraj w USA i Kamiński o tym wiedział. Wychodzi na to, że trzeba będzie nagrywać rozmowy telefoniczne między ministerstwami i kancelarią prezydenta, żeby Kamiński nie mógł kłamać w żywe oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 ruski biznes sie cieszy :) 29.11.07, 20:39 ... a co Polacy na to , a nic , sondaze sa dobre i mile dla rzadzacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: ruski biznes sie cieszy :) 29.11.07, 20:44 Panie ministrze Sikorski! TAK TRZYMAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może ruski biznes sie cieszy ale KGB jest smutne 29.11.07, 20:44 nie udało się zaprowadzić w Polsce rządów totalitarnych na miare Putina i Łukaszenki, niestety bracia K. okazali się nieudolnymi agentami. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 za to mamy agentow w rzadzie tuska :) 29.11.07, 20:56 ... i chyba o to chodzilo PO :) po co im placic wysokie emerytury, kiedy moga brac rzadowe pensyjki :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gdzie ty widzisz agentów? 29.11.07, 21:03 agent Kaczyński(ksywka premier)- kiedyś prosty naukowiec od marksistowskiego prawa pracy, zwerbowany w latach 80-tych przez SB po to aby rozpracowywać opozycję, następnie uczestniczył w obradach okrągłego stołu po to aby chronić nomenklaturę, by wreszcie za pomoca tej nomenklatury - (Afera FOZZ i pan Żemek) się wzbogacić. Już odszedł w niebyt więc na razie z agentami mamy spokój ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 wszedzie, nawet dzisiaj wpusili jenerala w MON :) 29.11.07, 21:14 ... to nieprawda co piszesz ponizej, bylam w tym czasie w PRL-u co innego mowili Kaczynscy tylko Kaczynscy :) siegnij po dobra lekture solidarnosciowa, tylko nie walesowska, bo jego wodzily sluzby kiszczaka i on nic nie pamieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald a świstak... 29.11.07, 21:20 doris9914 napisała: > siegnij po dobra lekture www.prawica.net/node/8022 Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald a świstak nadal ... 29.11.07, 21:46 Ponieważ gdy był ministrem w PiS nigdy go nie atakowałem, więc koniowi pod kitę takie idiotyzmy "i sikorka tez" mogą jedynie spowodować obstrukcję..., Niunio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 za duzo ptactwa i innej padliny w rzadzie :) 29.11.07, 21:52 ...nie konczylam zootechniki , daj spokuj, :) pozdrawiam , obowiazki :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Lepsze "zielone";) 29.11.07, 21:56 doris9914 napisała: > ...nie konczylam zootechniki , daj spokuj, :) A czy ja Ci zarzucam, że nie wiesz, co znaczy fusarium oxysporum? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 nie spie z wikipedia:) 29.11.07, 21:59 ... zostaw ten moher na zimne wieczory :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald To pokaż... :))) 29.11.07, 22:21 Wiem... Pokazywałeś/aś gdy był/a mały/a ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: :( 29.11.07, 22:24 .... widze,z e ci szkoda ze ludzie cos posiadaja a ty nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Jakbyś miał, to byś pokazał ;) 29.11.07, 22:26 doris9914 napisała: > .... widze,z e ci szkoda ze ludzie cos posiadaja a ty nic :) Spacje Ci się pier...ą. "troszkU" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ja tez żyłem w PRLu 29.11.07, 21:20 nie ma dobrej lektury solidarnościowej bez Wałęsy - nawet twoi Kaczyńscy sie do niego łasili - i w sumie na Wałęsie wyplyneli - bez niego byliby nikim. Zresztą, za uleganie wplywom Kaczyńkich Wałęsa słono zapłacił i dobrze mu tak ma nauczkę by nie wspierać agentów SB Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: i zyjesz znowu :) 29.11.07, 21:42 .... oj, walesa nie mial glowy do polityki, ale mazowiecki i gieremk nim sie posluzyl, jaki znowu kaczynski ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald ...był w kancelarii Prezydenta Wałęsy 29.11.07, 21:48 doris9914 napisała: > jaki znowu kaczynski ?:) Nie jeden. Nawet dwóch ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec amnezja? 29.11.07, 21:49 ktoś wywołał wojne na górze- a tym kims byli doradcy Wałęsy - Kaczyńscy, Mazowiecki w tym czasie miał być prezydentem ale Wałęsa podburzony przez Kaczyńskich którzy uważali że łatwo im przyjdzie manipulować prostym robotnikiem zawrócili mu w głowie, niestety. na korzyść Wałęsy przemawia tylko to że szybko się przekonał co reprezentują soba kaczyńscy i im podziękował. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: amnezja? 29.11.07, 21:55 ...ale gawiedz z boku czuwala, ochlana, opluta i lasa na forse i biedny robotnik im uwierzyl , a teraz sam prosi o datki :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o kim mówisz? 29.11.07, 21:57 o Wałęsie? on chyba nie prosi o datki, ma dosyć kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o kim mówisz? 29.11.07, 21:57 o Wałęsie? on chyba nie prosi o datki, ma dosyć kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: amnezja? 30.11.07, 01:56 doris9914 napisała: > ...ale gawiedz z boku czuwala, ochlana, opluta i lasa na forse i > biedny robotnik im uwierzyl , a teraz sam prosi o datki :) Doris, jestes biedna, glupia o komunstycznej mentalnosci ci...a, ale takie juz twoje prawo...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
anastazy.apelbaum Putinokio_Się_Cieszy_Jak_Mu_Thusk e_Robi_Loda_:)))) 29.11.07, 20:55 zboczony podwórrkowy chamek her tuske przechodzi już samego siebie abe wejść kacapowi głęboko do d...y bez mydła :( Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 20:56 Obserwując to całe zamieszanie,widzę ,że to min.Mordo ty moja nakreca to całe widowisko.Panie prezio poigoń pan barana bo wystawia pana na pośmiechowisko i gdyby tylko pana to pal sześć, ale ośmiesza Rzeczpospolitą i to powinno być karane. Boże wybacz głosowałem na tego kartofla ,ale obiecuję że tego błedu już więcej nie popełnię. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Widzialy galy, co 29.11.07, 21:01 przedtem braly! A to, ze Sikorski jest takim politykiem i mezem stanu, jak Kwaczory solistami Leningradzkiego Baletu, to juz inny temat. A'propos: coz ten agent zalatwil w Ameryce, za byl "az tak zmeczony"??? Odpowiedz Link Zgłoś
mcguirre Re: Z_a_j_ę_c_z_o_w_a_r_g_i__Radek_Wy brał_Putina 29.11.07, 21:13 A ty to masz coś z głową. Weź tabletki i idź spać. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Porządek dziobania w polskim rządzie 29.11.07, 21:41 indeed4 napisał: > Ja bym jednak przystopował z tak jawnym publicznym ustalaniem > hierarchii dziobania - ze względu na Kreml. Co ma tu do rzeczy Kreml? PRL i ZSRR należą do przeszłości. A trochę czasu zajmie dla Lecha Kaczyńskiego aby ustalił on, zrozumiał i zaakceptował gdzie jest w porządku dziobania w polskim rządzie. Faktem jest, że minister Sikorski podlega premierowi Tuskowi. Sikorski publicznie oświadczył, że Pana Prezydenta respektuje. Panowie bliźniacy Kaczyńscy muszą się przyzwyczaić do nowych ról w demokratycznej Polsce. Tworzenie II PRL nie powiodło się. Muszą się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Juz wiem.... 29.11.07, 21:13 Sikorka zameldowal wiadomym sluzbom w Waszyngtonie "o wykonaniu zadania". Narazie na bardzo eksponowanym stanowisku Ministra Spraw Zagranicznych, ale wkrotce na najbardziej porzadanym strategicznie dla pracodawcow: Ministra Obrony Narodowej. I niechaj mnie kulka zardzewiala nie minie, jesli wkrotce nie dojdzie do "przetasowan" w Rzadzie. A my spokojnie patrzymy i zimno oceniajmy realizacje Naszych wyborczych pragnien. Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Kamiński kłamie 29.11.07, 21:17 sam przyznał, że wczoraj z MSZ telefonowano to kancelarii. To po co by ktoś dzwonił, jeśli Sikorski planowałby przyjść na spotkanie? Nakręca tę szopkę licząc na kompromitację Sikorskiego. Tak jak z tymi tajemniczymi "hakami". Odpowiedz Link Zgłoś
stasia24 szkoda ze Kamiński nie zrobłł znowu konferencji 29.11.07, 21:21 na tle koparek -byłyby większe atrakcje Odpowiedz Link Zgłoś
bolko_49 Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 21:27 a co jest kulturą w wydaniu ponoć pałacu ? Brak gratulacji po wygranych przez PO wyborach ?, Nominacja na premiera ponoć najjaśniejszej w 35 sekund? Brak obecności głowy na I posiedzeniu Sejmu i expoze premiera? Wyjazd głowy bez uzgodnień z rządem do Gruzji? To jest kultura? Bo kiedyś, za starych dobrych czasów, to się nazywało chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński powinien przeprosić 29.11.07, 21:40 powinien preprosić Sikorskiego za swoje głupie zachowanie i powinien mnie przeprosić za to że w kampanii wyborczej pokazywał się jako prezydent wszystkich pisowców. Myśle że odpowiednią formą przeprosin była by abdykacja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Poprawnie polityczny banal zlota warte :) 29.11.07, 21:44 ... propaganda medialna zrobila z Polakow tlumokow, intolerantow i ksenofobow, a moze maja to w genach :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na szczęście Pis przegrał 29.11.07, 21:51 i nikt nie pochwala juz u Polaków nietolerancji i ksenofobii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 21:46 Dupek myśli,że noszenie angielskich trenczy czyni gentelmenem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec on wogóle nie myśli samodzielnie 29.11.07, 21:54 robi tylko to co mu powie mamusia, Jarek i Maryśka zresztą co w tym dziwnego u faceta z muzgiem przeżartym alkoholem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec i co z tego? 29.11.07, 22:01 dasz mi jakis link z wikipedii? Mam nadzieje że przecztałes i zrozumiałes to co pisałem o korupcji? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: i co z tego? 29.11.07, 22:08 pakulec napisał: > dasz mi jakis link z wikipedii? Mam nadzieje ___","___ że przecztałes i > zrozumiałes to ..... co pisałem o korupcji? Nie zajmuję się przypadkami podobnymi do Twoich ;) Nie jestem erudytą. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re; pomyliles kadencje :) 29.11.07, 22:04 ... przezarty to byl najjasnieszy Ole,Ole Ole :) moj Prezydent nie uzywa alkoholu, tak pisac to grzech po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Re; pomyliles kadencje :) 29.11.07, 22:09 twój prezydent nie uzywa alkoholu publicznie za to jego wydatki na alkohol - zresztą z naszych pieniędzy są ogromne. nie chce mi się teraz szukać linku ale jak sie wpisze w google to się znajdzie odpowiedni artykuł ns ten temat;-) Więc skoro tyle wydaje to co z tym alkoholem robi? opija małżonke? może brata? a może cała rodzinka chodzi codziennie ochlana stąd tyle głupot w ich poczynaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: Re; pomyliles kadencje :) 29.11.07, 22:19 ...to koniec swiata, co Ty wypisujesz, chyba heineken wypiles :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Re; pomyliles kadencje :) 29.11.07, 22:25 a wiesz że masz racje, tylko że nie heinekena, a tyskie - mieszkam w Polsce i wspieram rodzimy przemysł, zresztą już na dzisiaj wystarczy mi dyskusji, idę sobię. Dobrej nocy i owocnych polemik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qrdebela Re: on wogóle nie myśli samodzielnie 29.11.07, 23:35 pakulec napisał: > robi tylko to co mu powie mamusia, Jarek i Maryśka > zresztą co w tym dziwnego u faceta z muzgiem przeżartym alkoholem > ;-) oj pakulec, pakulec z takim mUzgiem daleko nie zajedziesz, gratulacje dla zwycieskich wyborcow i wybrancow.... Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Przypomina mi się dowcip Mrożka... 29.11.07, 21:52 Rysunkowy naturalnie. Dwóch ludzi. Jeden skacze drugiemu po brzuchu, krzycząc: "Czy ty nie widzisz jak ja cierpię ??!!". Oto prezio nasz najjaśniejszy ponownie cierpi na oczach całego narodu. Chyba trzeba będzie znowu przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne zaczyna sie walka "na przetrzymanie" 29.11.07, 21:57 tak sobie mysle: 1/ Kaczor nie ma pojecia co sie wokol niego dzieje, a jego psy goncze robia wszystko aby iskrzylo i to pewno w zmowie z Jarusiem 2/ albo prezydent wie o wszystkim i to jest jego strategia, zeby na kazdym kroku gdzie sie to uda prowokacjami niby odkrywac slabostki i zla wole rzadu Tuska Moj Boze, na szczescie Polacy nie gesi i swoj rozum maja, a maja jeszcze jasniejsza wizje w poczynaniach PiSu dzieki ich klamstwom. Ciekawe tylko kto ta sytuacje dluzej wytrzyma??? Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: tak sobie mysle :) 29.11.07, 22:01 ... kto to wytrzyma ten zyc bedzie , tak psie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne zaczyna sie walka "na przetrzymanie" 29.11.07, 22:07 doris9914 napisała: > ... kto to wytrzyma ten zyc bedzie , tak psie :) @ Donald Tusk jest moim premierem @ -------------------------- no nie jestem pewien czy twoj pupil z NASZEGO palacu przetrzyma to wszystko do konca swojej kadencji, bo rak juz go toczy i jest mi to obojetne czy umrze jutro czy pojutrze, tacy ludzie jak Kaczynscy nie maja prawa do zycia Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: zaczyna sie walka "na przetrzymanie" 29.11.07, 22:27 ... masz gestapowskie myslenie , wymiotowac mi sie chce na twoje wynaturzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: zaczyna sie walka "na przetrzymanie" 29.11.07, 22:31 doris9914 napisała: > ... masz gestapowskie myslenie , wymiotowac mi sie chce na twoje > wynaturzenie :) Gdy miałem kilkanaście lat, też wymiotowałem z uśmiechem ;) S"z"kórki od pomidora zjadłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: tak sobie mysle :) 29.11.07, 22:18 doris9914 napisała: > ... kto to wytrzyma ten zyc bedzie , tak psie :) ------------------------------- doris-day znalazlas odpowiedz co to jest "fusarium oxysporum"??? Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: tak sobie mysle :) 29.11.07, 22:22 ... nie znalazlam szczerze mowiac i nie szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: zaczyna sie walka "na przetrzymanie" 29.11.07, 22:13 Wytrzymać będą musieli jedni i drudzy, bo nie zanosi się na kolejne przedterminowe wybory. Mnie interesuje: na ile nieuchronność trwania tego podziału władzy wykonawczej na dwa wrogie ugrupowania wymusi na preziu ucywilizowanie się. Czy będziemy świadkami równie brzydkiej walki przez następne trzy lata, czy w miarę szybko zarysują się jakieś kompromisy i, mówiąc obrazowo, Tusk i Lesio zdołają utrzymać się na jednym siedzeniu bez ciągłych przepychanek, do których skłonny jest zwłaszcza ten drugi, który z racji swego formatu może czuć się przytłoczony. I czy potrzebne będą poprawki w konstytucji lepiej precyzujące podział ról. Myślę, że prezydent reaguje bardzo emocjonalnie, a Kamiński i spółka przekuwają jego emocje na chłodną politykę, nieodległą od pragnień prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
koloryfer Re: Przypomina mi się dowcip Mrożka... 29.11.07, 22:02 Na następną randkę, poza przeprosinami ,Sikorski niech kupi jakieś kwiaty albo chociaż carbo medicalis Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga wystarczy jak na spotkanieRadek przyniesie kondona 29.11.07, 22:45 i zrobia sobie chlopaki w nim dziurke, napuszcza wody, i beda sikac na Fatyge. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur sytuacja sprawia wrażenie jak kłótnia między 29.11.07, 22:44 kochankami, może Sikorski ciągnął druta Pewnej osobie z najwyższych sfer a teraz nie chce i to może jest ta tajemnica o której PIS nie chce wyjawić Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 22:51 gó..arze w piaskownicy bawią się lepiej. Pan prezydent nie może się pogodzić że brat Jaruś jest na out-cie i to jest faktem na wieki wieków. Już nigdy nie będzie znaczył nic w polskiej polityce. I co na suwerenie będzie się Pan Prezydent odgrywać choć powinien strzec bezpieczeństwa państwa. Kamiński z Bielanem przerżnęli Jarusiowi wybory, a Pan Prezydent jak dziewica zamiast kopnąć i ich du.ę wystawia do walki z platformą. A komuchy zacierają ręce i czekają aż Pan Prezydent zdobędzie dla nich władzę eliminując PO z gry. Brawo Panie Prezydencie .... wszystkich pisuarów, brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Radek!zrób pure z tego kartofla.poświęć sie bo to 29.11.07, 23:31 brudna robota.Załóż rękawiczki i fartuch,a i maska gazowa wskazana-dyspepsja wciąż aktualna.Bądź dzielny! Powodzenia! Temu dupkowi kaminskiemu daj ryngraf z kartofla poświecony przez rydzyka i niech zamieszka u pinocheta sku..el. Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut W Annapolis g...o osiągnęliście - tylko 29.11.07, 23:40 odszczekaliście stare ataki na Autonomię i Arafata... Nie cieszy mnie, że miałem rację, ponieważ oznacza to dalsze cierpienia ludności cywilnej... Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedawczyk_z_okraglego_stolu Kancelaria Prezydenta: L. Kaczyński zaprosił Si.. 29.11.07, 23:47 Bydło i Wermacht.Niestety.A Sikorski niech lepiej zamilczy. Dla mnie (nie mam sympatii politycznych) ktoś kto strzela w plecy swoim kolegom jest zwykłym śmieciem.Bardziej cenię wiernych betonów PZPR niż zdrajców, którzy sprzedają się jak prostytutka. Oj, sorry. Przepraszam te panie bo one przynajmniej mają honor i niekiedy "nie dają" nawet za wielkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś