flyb52 Jarosław Kaczyński: PO zawłaszcza państwo 30.11.07, 12:43 Prezydent Kaczynski jest przede wszystkim prezydentem pisu. Niejako przedluzeniem macek jego brata Jaroslawa. Kaczynski nawet nie probuje byc prezydentem wszystkich Polakow bez wzgledu na poglady polityczne. W jego kancelarii pracuja same kretyny z pisu. Normalnych ludzi tam nie ma. Prezydent nie jest w stanie nawet uzgodnic terminu spotkania z ministrami. I poza tym dzioba nie otwiera. Prezydent jest na uslugach pisu i tak nie moze byc. Konstytucja i w tym wzgledzie pewnie cos mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Znałem od dziecka sąsiada. Startował z list PiSu. 30.11.07, 13:13 Mogę powiedzieć wam, że tak interesownego, pustego, chciwego, leniwego i zakłamanego tłumoka nie było na całej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Kaczyński stracił okazję by siedzieć cicho 30.11.07, 12:45 po raz kolejny otworzył japę i po raz kolejny strzelił sobie w kolano. niech mu ktoś zaufany np. brat-prezio wytłymaczy, że jedynym sposobem uratowania jego pozycji i partii jest powstrzymanie się od wystapien publicznych. z każdym słowem pogrąża się coraz bardziej, wzbudza śmiech nie tylko już wśród zwykłych ludzi ale także lekceważą go wewnątrz własnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
fackir to od PIS zalatuje demagogia adolfa i stalina 30.11.07, 12:47 kto nie jest z nami jest przeciw. szukanie wrogów wewnętrznych i zewnętrznych. wodzostwo w partii itd. podobne ciągoty ma teraz putin Odpowiedz Link Zgłoś
malwina007 Jarosław Kaczyński: PO zawłaszcza państwo 30.11.07, 12:48 troche godnosci EKS - premierze! Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Jarosław Kaczyński: PO zawłaszcza państwo 30.11.07, 12:48 > jeśli by chciała, to "może zagrozić demokracji" Na tym polega różnica między PO a PiS. PiS zagraża demokracji nawet gdyby tego nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
idefix3 Jarosławie Kaczyński! Zamknij dziub 30.11.07, 12:49 Jarosławie! Twoje czasy dobiegły końca. Zamknij dziub i odpocznij sobie. Twój brat też cię nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Widac ze pedziuchowi kilak mozg 30.11.07, 12:49 zaatakowal. Dobra wiadomosc, jak zacznie smierdziel Klamczynski robic pod siebie to moze go odizoluja na wieki wiekow od kamer i nie bedzie mnie z wczesnego popoludnia denerwowal. Zla, ze nawet nie zauwazy jak jego mierny zywot dobiegnie konca. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Demokrata się odezwał...socjalistyczny 30.11.07, 12:50 skończysz kaczor w piekarniku z buraczkami. Już ci uszy rosną Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Żenada 30.11.07, 12:51 W takie głupoty może jedynie wierzyć przydupas Brudziński, najbardziej nieudany świerklanicczanin. Idźcie razem na poszukiwania mózgu. Jeden Wam wystarczy. Nie zapomnijcie o Fotydze. Odpowiedz Link Zgłoś
peer4 Jarosław Kaczyński: PO zawłaszcza państwo 30.11.07, 12:51 Panie Kaczynski, roznica polega na tym ze WOLNE media popieraja PO, wyscie towarzyszu przewodniczacy nie mieli tego poparcia wiec w najlepszej tradycji komunistcznej wprowadziliscie SWOICH LUDZI do kontroli. To sie nazywalo CENZURA. Teraz towarzartyszu przewodniczacy WASZ UKLAD jest rozwalany. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Jak można cytować te chore myśli. 30.11.07, 12:54 Ten człowiek jest po prostu szkodnikiem. Na wielką skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
pablus130 Re: Jak można cytować te chore myśli. 30.11.07, 13:02 Idzie dwóch braci Lech i Jarosław przez las. W pewnym momencie spotkali czarownicę i kota. Lech wziął czarownicę, a Jarosław kota... i to tyle w temacie jarka:) Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero do takiego wniosku to mogl dojsc tylko geniusz, 30.11.07, 12:54 najprawdziwszy i w trojcy jedyny! Malo tego, taki ktory sam sie poswiecil i sprawdzil to na sobie. Zaiste wielki jest, przeogromny geniusz jego.... Odpowiedz Link Zgłoś
pynky Jarosław Kaczyński: PO zawłaszcza państwo 30.11.07, 12:55 Kaczor ma trochę racji POwcy wymietli w spektakularny sposób 14 dyr ZUSu, ani słowa o zawłaszczaniu państwa;) Jednego dnia donald śpiewa z dodą następnego dnia redaguje fakt słowem straszne lizydupstwo ja wolałem program "teraz my" kiedy zapraszali Jarosława, albo jacka i starali im sie dokopać, było to dobre dla polityków i dla dziennikarzy a to co teraz mamy jest okrope Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 K a c z a s c h i z m a.Banda Trojga ośmieliła 30.11.07, 12:59 się domagać demokracji wewnątrz partyjnej wbrew woli I Sekretarza KC Partii.Chcieli dyskusji.Nie ma w Partii Kaczorów miejsca na tekie "odchylenia lewicowe".Obowiązuje zasada:jedna partia ,jeden wódz.Myślę partia a w domyśle Kaczor,myślę Kaczor a w domyśle partia.I niech nikt nie myśli,że czarne jest czarne a białe jest białe.Wszystko jest K a c z e.Buntownicy won z partii.Kongres pokaże co to jest za partia.Zwarta ,jednomyślna i bezwzględnia uległa swojemu Przywódcy...Tysiące rąk,miliony rąk,a serce bije jedno..... Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Re: K a c z a s c h i z m a.Banda Trojga ośmiel 30.11.07, 13:04 szasza7 napisała: > się domagać demokracji wewnątrz partyjnej wbrew woli I Sekretarza KC > Partii.Chcieli dyskusji.Nie ma w Partii Kaczorów miejsca na > tekie "odchylenia lewicowe".Obowiązuje zasada:jedna partia ,jeden > wódz.Myślę partia a w domyśle Kaczor,myślę Kaczor a w domyśle > partia.I niech nikt nie myśli,że czarne jest czarne a białe jest > białe.Wszystko jest K a c z e.Buntownicy won z partii.Kongres pokaże > co to jest za partia.Zwarta ,jednomyślna i bezwzględnia uległa > swojemu Przywódcy...Tysiące rąk,miliony rąk,a serce bije jedno..... ***************************************** Ale naraziłeś się junkierowi strach się bać :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Jarosław Kaczyński: PO zawłaszcza państwo 30.11.07, 12:59 bamboos1 bleble... Hahaha! jaki to smieszny Kaczusiek: ma jakies zjawy,bo nie moze przebolec swojego bankructwa politycznego. To czlowiek bez honoru - ja bym dawno podal sie do dymisji,ale on czeka az go wywioza! -Nie zawiedziemy Cie,wodzu! LOL Pecunia non olet. Odpowiedz Link Zgłoś
bnew Jarosław Kaczyński: PO zawłaszcza państwo 30.11.07, 13:00 Niee no to są jakieś kpiny, ja nie wierzę żę w to co teraz czytam, to jest lepsze niż najlepszy kabaret... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Jarosław Kaczyński: PO zawłaszcza państwo 30.11.07, 13:03 Taki sen wlasnie mialem: tv pokazala Buszka i Kaczorka na lawie oskarzonych w Trybynale haskim. Och,ale,niestety...przebudzilem sie i zobaczylem ten artykul. Co za zmora.... Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Jak to dobrze, że już nikt tego nie słucha. 30.11.07, 13:04 Pieprz Jareczku , pieprz ....to wychodzi Ci najlepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Temu Panu już dziękujemy.... 30.11.07, 13:10 Mam żal do mediów ,że ciągle cytuja te mamrociny.Jedyną obroną wobec tych bezczelnych wypowiedzi, to ignorancja(jest to i wymowne, i bolesne).Nie mogę juz sluchac jak to wszyscy przed bracmi zawlaszczali i przejmowali kolejne sektory , a teraz to samo robi PO.A PIS byl czysty i szlachetny. Totalna amnezja,bezczelność i chora wyobraźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Uwazam , ze zycie kota jest w niebezpieczenstwie. 30.11.07, 13:25 Jaroslaw jest malo odpowiedzialnym osobnikiem i nie jest w stanie roztoczyc nalezytej opieki nad domowym zwierzeciem. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l trzeba mu odebrać zwierzaka choćby siłą 30.11.07, 15:49 a potem niech używa na sCipińskiej ktoś zna telefon do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami? Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Jarek 30.11.07, 13:13 W pałacu prezydenckim Służba swe obowiązki zna, Precz wysiedlono stąd niepokornych Tam na świat wyrok zapaść ma. Okna już widzą, słyszą ściany Jak kaszle nad cygarem Lech Jak skrzypi wózek popychany Z wielkim Demokratą w tle. Lecz nikt nie widzi i nie słyszy, Co robi Jarek w ciemną noc, Gdy gestem wiernych towarzyszy Wpaja swą legendarną moc Nie miejcie żalu do Prezydenta, Nie on się za tym wszystkim krył, Przecież to nie jest jego wina, Że Kwaśny w Charkowie nie miał sił. Gdy się triumwirat wspólnie brał Za Polski historyczne kształty, - Wiadomo kto Cezara grał - I tak rozumieć trzeba PIS W resztce cygara mdłym ogniku Pływała Jara męska twarz: Nie rozmawiajmy o Bałtyku, Po co w Europie tyle praw? Polacy? - chodzi tylko o to, Żeby gdzieś w końcu mogli żyć... Z tą Polską zawsze są kłopoty - Jarek troszczy się i drży. Lecz uspokaja go Prezydent Pożółkły dłonią głaszcząc nos: Pałac pomocną dłoń wam poda, PO niech rządzą się jak chcą. Nie miejcie żalu do Prezydenta Nie on wszak za tym wszystkim stał, Wszak po to tylko był triumwirat, By Jarek dostał to, co chciał. Komu zależy na pokoju, Ten zawsze cofnie się przed gwałtem - Wygra, kto się nie boi wojen I tak rozumieć trzeba PIS. Ściana pałacu słuch napina, Gdy do Jareczka mówi Lech - - Ja wierzę w szczerość słów Putina Dba chyba o radziecką krew. I potakuje mu Jareczek, Niezłomny demokracji stróż: Lechu, to ktoś na miarę wieku, Oto mąż stanu, oto wódz! Bo sojusz wielkich, to nie zmowa, To przyszłość Polski - wolność, ład - Przy nim i słaby się uchowa, I swoją część otrzyma... - strat! Nie miejcie żalu do Prezydenta, Pomyślcie ile musiał znieść! Fajka, dym cygar i butelka, Ten Tusk, co miał sojusze gdzieś. Wszakże radziły trzy osoby Nad granicami, ludzkiej podłości - W szczegółach zaś już siedział Jaro I on tu będzie rzucał kości. I delegacje nie doojechały Ucichł na Wiejskiej szum i gwar Kiedy w Pałacu działa grzmiały Jest też w pałacu nowa STAR Kraj wolny święcił potem tryumf, Opustoszały nagle fronty - W kwiatach już PIS-owy grób, A tam transporty i transporty. PIS-owy świt się z nocy budzi - Z woli wyborców odszedł wódz A tam obrady nocnych ludzi, Macierewicza strażnik budzi Nie miejcie więc do Jarka żalu, Wyrok historii za nim stał Opracowany w każdym calu - On tylko chronił, co już miał. Mógł mylić się zwiedziony chwilą - On jest Polakiem a nie Bałtem... Tylko PISIORY się nie mylą! I tak rozumieć trzeba Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Kłamstwa i brednie Kartofla 30.11.07, 13:13 Zaklinanie rzeczywistości przez Kaczora jest już nudne. Kiedyś było groteskowe, później straszne, ale dzisiaj, po 2 latach bredzenia i kłamania ciągle w dokładnie w taki sam sposób, po prostu nuda. W kółko to samo: nikt nas nie przekona że czarne jest czarne.,.. - To PiS pod wodzą Kaczyńskiego łamał podstawowe standardy demokracji wydając publiczne wyroki przed procesami ŁĄMIĄC PRAWO. Sprawa doktora G chociażby. - To rząd Kaczyńskiego upolitycznił w całości media publiczne, ŁŻĄC wcześniej w kampanii, że tego nie zrobi. To w TVP jest cały czas komisarz polityczny PISu, podejrzana o korupcję kochanka Ziobry, Pati Kotekcka. - To rząd Kaczyńskiego w skandaliczny sposób insynuował, że Trybunał KJonstytucyjny jest stronniczy i że jego zdanie się nie liczy. - To Kaczyńscy zaprzestali demokratycznej zasady konkursów w Służbie Cywilnej, aby wsadzać tam swoich! Nepotyzm. KACZYŃSCY TO ŁGARZE. WON! Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Jarosław Kaczyński: PO zawłaszcza państwo 30.11.07, 13:14 Potrzebna jest pilna interwencja psychiatryczna.Przegrany blizniak prezentuje wyrazne symptomy schizofrenii (rozszczepienie jazni).Doloze zlotowke na jego leczenie w jakiejs klinice zagranicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
ooxoo Niedobrze mi się robi jak słyszę Kaczyńskiego 30.11.07, 13:15 - taki fizjologiczny odruch na retorykę przepełnioną jadem, wzbudzaniem wrogości, budowaniem na nienawiści. Uważam ponadto że szczytem arogancji jest przypisywanie INNYM (tym, którzy nie są po jego myśli) swoich cech. Nie udało się zniszczyć opozycji i wprowadzić jedynowładztwa PiS, więc zarzuca PO dążenie do rządów totalitarnych, oskarża, że to PO podporządkowuje sobie i zdominowuje media, podczas gdy sam próbował uczynić je swoim instrumentem. Długo tak jeszcze można byłoby wyliczać. Ten człowiek jest paranoikiem, i wielka szkoda dla Polski, że nie ma mechanizmów pozwalających na odsunięcie go z życia publicznego. Dopóki w nim istnieje, dużo szkód wyrządza. Walka, ofensywa, zagrożenie, katastrofa, oszustwo, czystka, wojna... Naprawdę mam dość. Chcę żyć w kraju, w którym politycy zajmują się organizowaniem życia społecznego, a nie walką. Odpowiedz Link Zgłoś