patthecat Przepraszam, ale ta fatyga to co to jest? 03.12.07, 22:08 Pamiętam, że jakiś czas temu małe lasery importowane z Chin furorę robiły. Bateryjka siup i gó..arz mógł zabłysnąć nawet po drugiej stronie ulicy. Ale przestało być popularne i teraz chyba nikt tego nie kupuje. Tak samo tutaj. Ja pamiętam, że jakiś obojnak z fryzurą jak z gnojówki odpowiadał kiedyś za sprawy zagraniczne, ale to se ne vrati, po jabłkach. Więc skąd ten smród się wziął? Klon jakiś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda co takiego potrafi zrobic fatyga kaczemu preziowi, 03.12.07, 22:09 ze jest niezastapiona? Czy moze mi ktos to wyjasnic?! Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: co takiego potrafi zrobic fatyga kaczemu prez 03.12.07, 22:13 Co sie dzieje pod prezydenckim biurkiem to niech pozostanie ich slodka tajemnica. Najwazniejsze ze owa pani jst NIESFATYGOWANA Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Nie zdycha ze śmiechu po odsłonięciu kaczorka.... 03.12.07, 22:13 Pytanie jest tendencyjne :D cyndyndanda napisał: > ze jest niezastapiona? Czy moze mi ktos to wyjasnic?! Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Nudna się już robi 03.12.07, 22:18 Widać też dostała karteczke od Jarka co ma gadać i będzie tak co dwa teraz występować... Odpowiedz Link Zgłoś
fidus-achates A Fotyżka wpadła w dziurę między głupotą a 03.12.07, 22:19 nicością. Co też ta baba ma w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: w języku dyplomacji :jest potrójnym agentem 03.12.07, 23:17 A w tym samym języku to ty jesteś idiotą do n-tej potęgi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zas_ale_pyra Re: Fotyga: Sikorski wpisuje się w rosyjską retor 03.12.07, 22:24 Sikorski zaczyna się zazchowywac jak ZDRAJCA nbaRODUJ! TO NAPRAWDĘ SZCZENIAK SZUKAJąCY SWOJEJ SUKI! Czy "Lady_Godziwa" bylaby uprzejma wytlumaczyc co oznacza "szczeniak szukajacy swojej suki"? Dla informacji, SZCZENIAKI nie szukaja DOROSLYCH suk. A po drugie, moze "Lady_Godziwa" bylaby uprzejma przetlumaczyc pierwszy cytowany akapit z "jej jezyka" NA JEZYK POLSKI? Dziekuje. Skopiowalem raz jeszcze, jako ze "Lady_Godziwa" zniknela, a tak bardzo chcialbym, aby odpowiedziala. Oczywiscie, mysle o odpowiedzi konstruktywnej. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Poziom retoryki można porównać tylko 03.12.07, 22:39 z tymi parszywymi dźwiękami www.youtube.com/watch?v=F1peBVGlOXI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dwa lata temu w rosyjską retorykę wpisał się 03.12.07, 22:42 polski jedno jajeczny Putin w dwóch osobach. Powszechna inwigilacja przez służby specjalne, prężenie muskułków wobec sąsiadów. Toż to normalna putinologia w polskim wydaniu. Na szczęście Polacy to nie Rosjanie i nie dali zwieść się temu Putinowi dwa w jednym, ale niestety pozostało jeszcze pół Putina z jego świtą i podstawowym problemem jest to jak tego półputinowca zneutralizować. Odpowiedz Link Zgłoś
oczeret Fotyga: Sikorski wpisuje się w rosyjską retorykę 03.12.07, 22:53 "w czasie trwania obu rządów PiS-u, to rząd zwracał się z wnioskiem do prezydenta o podejmowanie decyzji. - Postanowienie, czyli decyzja należy do prezydenta, do rządu należy wniosek " A teraz będzie normalnie i zgodnie z Konstytucją. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Niemka Fotyga 03.12.07, 23:07 ma żyjących do dziś rodziców w Niemczech . Jak w tym kontekście wygląda bezpieczeństwo Polski . Ponadto , Pan Prezio zatrudnił niemkę , Panią Arnold w swojej kancelarii . Również i tu powstaje pytanie j.w.? Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Fotyga: Sikorski wpisuje się w rosyjską retorykę 03.12.07, 23:09 Putin teraz nie ma powodów aby Polskę wykorzystywać w przetargach politycznych. Moze zniesie embargo na mięso. Moze w ramach mocarstwowej polityki kwestionowac przynaleznosc Polski do UE. Rosyjscy bizmesmeni uważają Polaków za część swojego systemu i wykorzystuja to jako kanał ekspansji na przestraszona UE. "Mimo że sprzedajecie się za euro jesteście nasi słowiańscy". Coś w rodzaju polityki Kargula i Pawlaka. Co innego gdy Ukraina wejdzie do UE wraz z rosyjskim biznesem. Wtedy polscy bizmesmeni nie będa potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Fotyga: Sikorski wpisuje się w rosyjską retor 03.12.07, 23:15 soldadura104 napisał: > Putin teraz nie ma powodów aby Polskę wykorzystywać w przetargach > politycznych. Moze zniesie embargo na mięso. Moze w ramach > mocarstwowej polityki kwestionowac przynaleznosc Polski do UE. > Rosyjscy bizmesmeni uważają Polaków za część swojego systemu i > wykorzystuja to jako kanał ekspansji na przestraszona UE. "Mimo że > sprzedajecie się za euro jesteście nasi słowiańscy". Coś w rodzaju > polityki Kargula i Pawlaka. Co innego gdy Ukraina wejdzie do UE wraz > z rosyjskim biznesem. Wtedy polscy biznesmeni nie będa potrzebni. Biznesmeni z biznesmenami zawsze sie dogadają, jeżeli tylko wyczują że będą z tego tytułu mieli zyski, natomiast narodowi politycy kochają targać się po szczękach. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 fotygatus durnus est i brzydulus.nie pokazujcie 03.12.07, 23:40 tego trolla bo mam złe sny.koszmar fotygi jest nie do zniesienia na równi z bratem mniejszym fideliusem kastrowatym i raulowatym Może coś mi sie pojmieszało ale jak słysze czy widze -fotyga-to dostaje drgawek,a jak razem z trollem l. to mam zapaść.Nie dobijajcie ludu pracującego miast i wsi! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Fotyga: Sikorski wpisuje się w rosyjską retorykę 03.12.07, 23:47 Madam vo-pa dgyby głupota miała skrzydła była by pani PIĘKNĄ KACZKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Kierownictwo rosyjskie i psychiatryk. 03.12.07, 23:51 To, że obecny rząd polski zamierza rozmawiać z Rosją o tarczy rakietowej świadczy tylko o trzeźwym podejściu do naszego największego sąsiada, który nawet ze względów już tylko na dobre maniery, a tych w Pałacu ostatnio ani na lekarstwo, skrótowo rzecz ujmując, powinien wziąć czynny udział w rozmowach przed podjęciem decyzji o ewentualnym zainstalowaniu tego systemu obronnego na terenie Polski. A sprawa jest, przecież, mocno skomplikowana ze względów czysto wojskowych i technicznych. Sami Amerykanie przyznają, że nie wiadomo jaki byłby stopień skażenia tej części terytorium Rosji, na którą spadłyby pozostałości po udanym przechwyceniu wrażego pocisku nuklearnego. Kierownictwo rosyjskie musiałoby się wywodzić z tego samego psychiatryka, z którego wywodzi się obsługa Pałacu Prezydenckiego, od najwyższej do najniższej, żeby przejść do porządku dziennego nad zainstalowaniem amerykańskich rakiet w Polsce. To, że w Rosji łamane są prawa człowieka, i że Rosja stanowi zagrożenie dla energetycznego bezpieczeństwa Polski mocno komplikuje i utrudnia wybranie konsekwentnej opcji politycznej wobec niej. Nie oznacza to, że odrealnienie problemu amerykańskich rakiet w Polsce, i izolacja Rosji ma jakiekolwiek szanse na powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
st-crispin Fotyga: Sikorski wpisuje się w rosyjską retorykę 04.12.07, 00:02 No cóż, dziewczyny moje, na koniec zawsze wygrywa Naród – już nie raz wygrał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy kto tego gamonia Fotygę w ogóle spłodził?? 04.12.07, 00:11 Już mam dość w tym kraju tych pisowych baboli, tych gamoni od prezydenta, tej Fotygi, której komentarze ktoś powinien do dupy wcisnąć. I te jej wredne ślepia - jedno w lewo, drugie w prawo. Zezuje gamoń... Aż się na te ofermę patrzeć nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Rosja to ogromny rynek zbytu dla naszych produktów 04.12.07, 00:19 I tego powinniśmy się trzymać. Gamoń Fotyga i Kurduple Kaczory sami Polsce zamykają drzwi przed tym rynkiem, bo duma im nie pozwala!!!!!!!!!!!!!!!! Wolą sprowadzać gaz od Norwegów, który jest o wiele droższy. Ceny gazu rosyjskiego są ruchome, każdy kraj płaci inaczej. Kopiąc po dupie Rusków na pewno nie załatwimy Polakom tańszego gazu i rynku zbytu dla polskich produktów. DLa Kaczych gamoni powinno liczyć się dobro obywateli a nie Kacza duma. Co mnie obchodzi łamanie ordynacji wyborczej w Rosji, na którą powołuje się Fotyga. Co mnie interesuje łamanie innych praw obywateli rosyjskich w ich własnym kraju. Dla mnie liczą się Polacy. A Polska do śmierci będzie bidulą jeśli nie zacznie wozić własnych produktów za granicę do takich krajów jak Rosja. Kaczory won na Żoliborz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy terytorium duże ale rynek ubogi bo ubogie żyjątka 04.12.07, 01:28 i ubogie ich potrzeby..fachowcy już to badali...to jest mały rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Karski, Karski, Karski, Karski, Karski!!! 04.12.07, 00:26 Panie Karski, gdzie pan jest??? Dlaczego pan tak nagle zniknął po wypowiedziach pańskiego kolegi, tow. Czarzastego? Dlaczego to min. Fotyga się tak fotyguje krytykując PO i nie mając oparcia w pańskim silnym moralnie szkielecie??? WSTYD panie Karski! Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Bardzo mądra kobieta... 04.12.07, 01:25 pani kropka natomiast zaznaczyła swoje wotum separatum co jak na tylko dziennikarkę zabrzmiało śmiesznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Fotyga: Sikorski wpisuje się w rosyjską retor 04.12.07, 01:44 Czy tej amatorki dlugo jeszcze bedziemy musieli sluchac? Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Fotyga: Sikorski wpisuje się w rosyjską retorykę 04.12.07, 01:56 Minister zdrowia powinien tom babem zabronic. Albo przynajmiej przykleic jej napis na klate: "Sluchanie i widzenie mnie szkodzi Twojemi zdrowiu - psychicznemu, ale tez gastrologicznemu (rzygi!)." Co za mutant(ka)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Fotyga: Sikorski wpisuje się w rosyjską retor 04.12.07, 02:00 Tak nb to czy ktos juz sie dokladniej przyjrzal, co ona takiego robila tyle czasu w Parlamencie Europejskim ? Tzn. JAK - bo co 'formalnie', to znalazlem w necie w ciagi 0,5 minuty. Jakies szczegolne osiagniecia, zaslugi, dorobek. A moze przynajmniej jakies wybitne przemowienia ? Odpowiedz Link Zgłoś