mangold 05.12.07, 16:29 nie wykluczam,ze Nelly Rokita donosiła na meża Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tmkmk co za swinia 05.12.07, 16:33 >> Przyznaje jednak, że nie ma na to żadnych dowodów. to po co rzuca oskarzenia? bo nie ma nic innego do powiedzenia? zeby zaistniec w mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm co oni cpaja w tym pisie? abrazja mozgu jest zastr 05.12.07, 16:42 aszajaca.. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero nie dosc ze glupia to jeszcze podla 05.12.07, 17:08 stul pysk, kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 ^^^^^^^^^^^^Nelly Elektroda szykuje sobie życiorys 05.12.07, 17:18 W PiSie więcej jest członków nieboszczki PZPR oraz bezideowych młokosów, którzy nie pamiętają PRL niż antykomunistycznych opozycjonistów. Nelly chciałaby zostać kombatantem. Może to być misja nie do wykonania, bo nawet J. Kaczyński nie ma co liczyć na tytuł prześladowanego przez PRL. Świnia nie zasługuje na porównanie ją z Nelly. Odpowiedz Link Zgłoś
expert_spod_mostu_kierbedzia jak tego słucham to mnie gacie opadają z łoskotem 05.12.07, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
oblatywacz_budyniu a..ale o co tu wogle chodzi..?? ...pytam serio.. 05.12.07, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: a..ale o co tu wogle chodzi..?? ...pytam seri 05.12.07, 18:14 Chodzi o to że profesor Bralczyk doniósł bezpiece że Nelly jest osobą co najmniej nierozgarniętą i gada zawsze głupoty:))) Współczuję szczerze Janowi Rokicie, choć trochę jako mężczyzna mu się także dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
diabetyczka To Nelli A. donosiła na mnie 05.12.07, 18:52 Nelli donosiła na mnie podczas studiów chociaż mieszkaliśmy w różnych miastach i studiowaliśmy co innego, każda na innej uczelni, chociaż nie mam na to żadnych dowodów. Ale nie jest ważne, że nie miałam pojęcia o istnieniu Nelli A. ani ona o moim istnieniu. A może to ja donosiłam na nią? minęło tyle lat. Ale jak da mi kasę ze swojego posłowania to przyznam się, że donosiłam na Nelli i oczywiście na Janka. A może zrobią to bez pieniędzy - po prostu kocham ich, że się w końcu odczepili od Platformy O. i udupili PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
karagandak Re: co za swinia 05.12.07, 18:55 Są różne rodzaje świń. Ta należy do największych ! I pomyśleć , że długo nie trzeba było czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Nie wykluczam, że Rokita to agentka KGB 05.12.07, 16:41 Urodzona w Czelabińsku Nelli Rokita do RFN przeniosła się z rodziną w 1976 r ************************************ Urodzona w 1957, a więc KGB miało trochę czasu, by zrobić z niej agentkę - bo przecież tego wykluczyć nie możemy. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Wykluczam, że Rokitowa to agentka KGB 05.12.07, 17:10 Babsko jest za glupie zeby zostac jakimkolwiek agentem. Toz to nie portafi trzymac jezyka w glebie nawet o tym co jej sie wydaje, a co dopiero o tym co wie. Mysle, ze w PiSie zanlazla wlasciwe miejsce na zatrudnienie swojego intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyzulicy Re: Wykluczam, że Rokitowa to agentka KGB 05.12.07, 18:43 colombina napisała: > "Babsko jest za glupie zeby zostac jakimkolwiek agentem. Toz to nie > portafi trzymac jezyka w glebie" Ja też wykluczam. Tam werbowali ludzi bez twarzy, ona ma zbyt charakterystyczną gębę Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Nelli Rokita: Nie wykluczam, że Bralczyk na mni.. 05.12.07, 16:41 Nie wykluczam, że Nelly Rokita na mnie donosiła. Całe szczęście, że mało kto bierze ją poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Panie Bralczyk! 05.12.07, 16:41 Rozumiem, że to "dumb blonde" (chociaż ciemnowłosa), ale ja na Pana miejscu szukałabym satysfakcji w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Pech PiS 05.12.07, 16:48 Normalnie to zakazaliby Nelli się wypowiadać. Ale wobec takiej osoby jest to bezskuteczne. Najwyraźniej PiS przekombinował. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Pech PiS 05.12.07, 17:03 Nie mowi ! Niech mowi jak najwiecej! Kazda wypowiedz kompromituje PIS coraz Wiecej . I dobrze ! Takiej kretynki nie bylo w historii powojennj Polski ! Musi ten jej mezus taki sam , bo inny czlowiek nie znioslby tego Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Nelli Rokita: Nie wykluczam, że Bralczyk na m 05.12.07, 17:00 > nie wykluczam,że donosiła na męża.>Do STASI ? Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Nelli Rokita: Nie wykluczam, że Bralczyk na m 05.12.07, 17:04 Nelly mści się na prof.Bralczyku za kiepską mowe w języku polskim? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma cała ta atmosfera rzekomej opozycyjnej działalno 05.12.07, 17:03 Nelly mnie smieszy Odpowiedz Link Zgłoś
pedroz666 Re: Nelli Rokita: Nie wykluczam, że Bralczyk na m 05.12.07, 17:03 A coz ona takiego robila w tamtych czasach, ze ktos chcialby na nia donosic? Ja trzeba doniesc... ale do psychiatry. P.S. Wyrazy wspolczucia dla Jana M. Odpowiedz Link Zgłoś
hoyacarnosa Re: Nelli Rokita: Nie wykluczam, że Bralczyk na m 05.12.07, 17:09 ja nie wspolczuje, wiedzial co wybiera. "co" a nie "kogo". poza tym opinie o jego wybitnej inteligencji sa mocno przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 byla i jest obcym cialem w ciele narodu to musiala 05.12.07, 17:03 byc sprawdzana: zreszta ma korzenie niemieckie a niemiecki memu dziadkowi kojarzy sie z hande hoch... Odpowiedz Link Zgłoś
hoyacarnosa Re: byla i jest obcym cialem w ciele narodu to mu 05.12.07, 17:10 a rosyjski "ruki w wierch". Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: byla i jest obcym cialem w ciele narodu to mu 05.12.07, 17:28 Wytłumacz mi. Czy wg. Ciebie Rokita, w ciele Nelly, to też "obce ciało" w ciele wrażego agenta Zachod (Wschodu ?) czy tylko nieudolna próba "zdrowej" część narodu polskiego zadania cierpienia wrogowi !? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Nelli Rokita: Nie wykluczam, że Bralczyk na m 05.12.07, 17:06 ona gada takie głupoty zeby ją w tv pokazywali, strasznie ją to chyba podnieca Odpowiedz Link Zgłoś
gogel Nelli Rokita: Nie wykluczam, że Bralczyk na mni.. 05.12.07, 17:09 ta "kobita" jest glupsza, niz Jan, Maria i Rokita razem wzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowczaninpl Jak pani śmie? 05.12.07, 17:09 Kim pani jest, że śmie pomawiać tak szanowanego Polaka? Co pani zrobiła dla tego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Bez dowodów to pomówienie i jest karalne. 05.12.07, 17:10 jak Janek-Marysia może wytrzymać z taka idiotką? Odpowiedz Link Zgłoś
gregman77 nie wykluczam, ze nelly rokita jest mezczyzną... 05.12.07, 17:16 nie wykluczam ze nelly rokita byla agentka stasi...nie wykluczam ze nelly rokita nie ma mozgu- ba, nie wykluczam ze ma mozg... Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Nelli Rokita: Nie wykluczam, że Bralczyk na mni.. 05.12.07, 17:19 Nelly Rokita byla w PRLu osoba niepozadana. Za to teraz jest niezmiernie cenna dla narodu jako czlonek PIS-u. Tak trzymac Nelly. PS. A moze... az boje sie to napisac.... czasami i PRL mial racje. Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Re: dziwne,bralczyk nazwany swinia nie jest oburz 05.12.07, 17:39 A dla mnie to normalne: ja też nie jestem oburzony na ptaszka (czyli istotę o ptasim móżdżku) co mi nas.. na ubranie. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Nie mam dowodów, ale opluję 05.12.07, 17:27 Jakie to sPIsiałe. Rzygać się chce jak się o tej poślicy-PISlicy słyszy Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Nelli winna zwrocic sie do IPN o dostep do akt nt 05.12.07, 17:30 Nelli winna zwrocic sie do IPN o dostep do akt nt. swojej osoby. Byc moze znajdzie w nich nazwiska a moze nawet i donosy tych, ktorzy na nia donosili. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard521 TYpowe - NIE wiem,NIE mam dowodów ale sądę żeTAK 05.12.07, 17:32 W myśl zasady - wpierw obrzuć g...., a potem jakoś to będzie. Najwyżej wytłumaczę się. To klasa tej kobiety - A FE!!!!!!!! A swoją drogą. To były wydarzenia nasze, wewnętrzne i nic nikomu obcemu do tego. Nawet gdyby donosił, to miałby rację bo strzegł interesu kraju - jaki on by nie był - przed zakusami obcych. A kto zagwarantuje czy osoby jak NELLI nie byli (i nie są dotychczas) na łańcuszku obcych wywiadów ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Nelli Rokita: Nie wykluczam, że Bralczyk na m 05.12.07, 17:35 Opieka naukowa Prof. Bralczyka byla z cala pewnoscia jedna z najlepszych rzeczy, jakie tej pani mogly sie zdarzyc. Sadzac jednak po rezultatach byla to...rozrzutnosc perel... Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Re: Nelli Rokita: Nie wykluczam, że Bralczyk na m 05.12.07, 17:44 Zgadzam się na 100%. Nie nauczył jej myśleć ani mówić po polsku (ja nie znam biografii pani Nelli R., ale sądząc z jej wypowiedzi nie przypuszczałem, że miała okazję uczęszczać na jakąkolwiek polską uczelnię). A jeżeli Janek R. z nią wytrzymuje, to dlatego że po latach spędzonych z nią nauczył się po prostu nie słuchać tego, co mówi. (Mój teść też tak miał z moją teściową). Odpowiedz Link Zgłoś
marych Pani Arnold sobie pochlebia za bardzo 05.12.07, 17:42 gdyby SB interesowało sie wszystkimi inteligentnymi inaczej blondynkami to zabrakłoby agentów, nawet importowanych z NRD Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Nelli Rokita: Nie wykluczam, że Bralczyk na mni.. 05.12.07, 17:42 niech nikt nie waży sie byc przyjacielski wobec Nelli, bo go potem obsmaruje ze donosiciel, jezu jaka cienka gnida, gdzie ten Jasiu miał oczy że taką płytką kanalie sobie wybrał??? Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Re: Boże, co za idiotka.......[nt] 05.12.07, 17:47 Ale spełnia pożyteczną rolę, propagując "walory intelektualne" PiSu wśród Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Boże, co za idiotka.......[nt] 05.12.07, 17:54 mysli, ze tak jak ona i jej rodzina w ZSRR, to w PRL tez tak bylo. bylo, tylko statystycznie 7 razy mniej niz w ZSRR... Odpowiedz Link Zgłoś