nexxon 08.12.07, 07:31 Przygladaj sie uwaznie temu co sie dzieje w Samoobronie, to samo czeka ciebie i twoja partie nienawistnikow Antypolskie organizacje nie maja szans na dluzsza mete, czas na smietnik panie kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyndyndanda przy panu Dornie zafajdany kaczor-cipinski to jest 08.12.07, 07:34 maly czlowieczek - zreszta co moze soba reprezentowac polowa kaczego tandemu?! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk pisiorki się nie rozłamią, ale sami zmarginalizują 08.12.07, 08:14 A I Nieudacznik RP Jarosław Kaczyński poprowadzi ich do tego celu najkrótszą drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: pisiorki się nie rozłamią, ale sami zmarginal 08.12.07, 09:21 Trzeba umieć czytać słowa Jego Oczywistej Oczywistości, który powiedział dla tego że rozłam jego partyjki już nie grozi, gdyż stał się on już dawno faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Rozłam się nikomu nie opłaca 08.12.07, 09:33 Bo trzeba by zrezygnować z ok. 36 mln zł rocznej subwencji dla PiS. Lepiej wywalić Jarka i przejąć partię: Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Dorn sie pokaja czy nie? 08.12.07, 09:44 teraz sie okaze kto jest twardzielem. Odpowiedz Link Zgłoś
wazelina2005 ***Prawdziwi patrioci popieraja Prezesa**** 08.12.07, 10:24 nasze gorace serca prowadzone nieomylnym glosem ojca Tadeusz Rydzyka nier pozwola na zniszczenie Polski Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja ===Oczywistą oczywistością jest że będzie dyskusja 08.12.07, 10:55 - weźmie w niej udział Jarosław i wytypowany przez niego oponent, najprawdopodobniej Kuchciński lub inny dupowłaz. Jarosław już opracował cały scenariusz dyskusji. Jeśli Kuchciński nie będzie się go trzymał co do słowa - wyleci z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Wywody Kaczyńskiego: bałkaciany bełkot 08.12.07, 11:17 Dyskusja-tak, publiczna-nie. Demokracja-tak, władza kolegialna-nie. Samodzielne myślenie-tak, publiczne wypowiadanie własnych myśli - nie...itede, itepe. Czy ktoś mu podeśle lekarza ??? Uważam, że trzymanie go w psychiatryku mniej obciąży budżet niż trzymanie go na stołku prezesa partii utrzymywanej i tak z budżetu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink Gotcha 08.12.07, 12:03 Mogą go jeszcze równie dobrze ponieść. Nie zauważasz, że prezes dojrzał i nieźle kombinuje. Teraz wystarczy prywatna kolacja z backbenchers i zagranie mediom na nosie. I sytuacja partyjna może się rozwijać korzystnie. Potrzebuje backbenchers, ponieważ bez nich nie ma szans spychać "liberałów" do środka i zostaną mu tylko krzykliwi krótkoterminowi frontmani. Im może zanucić pieśn infantylno-republikanską, którą będą śpiewac w kółko, aż zniknie im z oczu rzeczywistość. Na młodego lidera PiS nie ma co liczyć. Musiałoby poszukać twarzy z "Jarocina". Calkiem serio. To nie żadna ironia, ani prowokacja. Żeby dobrze łoić, nie można się rozmemłać. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 to jest "jesień patrairchy" :)) 08.12.07, 10:59 Preze i Sekta odchodzą do historii... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Jaką piękną dziś w Warszawie sobotę mamy... 08.12.07, 12:04 I słoneczko ślicznie świeci i Jarosław Kaczyński dostanie kolejnego kopa w d... Jest pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ja w ogóle nie widzę tematu 08.12.07, 10:16 to jak pierdnięcie słonia w ZOO, normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Ja w ogóle nie widzę tematu 08.12.07, 11:19 Nie widzę tematu...dobre...zależy z której strony słonia stoisz :)) =========== a.k.traper napisał: > to jak pierdnięcie słonia w ZOO, normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Ja w ogóle nie widzę tematu 08.12.07, 12:00 Normalka, normalka... Ale smród jak diabli... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jak się akurat jest w pobliżu i w tym ZOO 08.12.07, 16:09 Sztuczne wywoływanie zaciekawienia, otoczka tajemnicy, to zawsze w PiS-ie było, tak jak kiedys w ZChN, potem w LPR i RM, mówia że kto nie zasłużył temu Bóg nioe pozwoli ujrzeć prawdy, ich prawdy. Sama blaga i miałkośc umysłu, Bóg pozwala kazdemu dotrzec do prawdy, dlatego sa takie róznice w rozumowaniu, rózni ludzie w różnym stopniu wykorzystuja możliwość rozumienia. Kaczyńskiemu przesłania chorobliwa ambicja, spotęgowana wygraną w 2005 r, i niezdolność przyznania się do błędu co widzimy teraz. Ja ci chłopie powiem co powinienes powiedzieć. Poniosło mnie i spieprzyłem temat. Radze odsunąc niedouczonych i nadgorliwych klakierów upajających się władzą i zacząć rozmawiac z ludzźmi o wyrobionym intelekxcie i doswiadczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Jarosław Kaczyński: PiS nie grozi rozłam 08.12.07, 07:53 A to hitlerek.............. Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Nudzi mnie ten Kaczyński ! 08.12.07, 10:40 Od paru lat w kółko pieprzy to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra To znaczy ze PiSowi grozi rozlam? 08.12.07, 08:01 Tak mi podpowiada doswiadczenie w interpretowaniu wypowiedzi Klamczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykszum Dorna sie boi -- on zna kacze tajemnice machlojek 08.12.07, 09:24 Dorn zna ciemne sprawki i przekrety z czasow gdy dzielili i rozchwytywali majatek panstwowy na ktorym zeruja do dzisiaj i tego sie Slonce Zoliborza nieomylny zawsze BOI !!! Dlatego wolalby miec go skruszonego i zakneblowanego w tylnich lawkach . Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx wypisz, wymaluj... dupek 08.12.07, 08:11 z takim mysleniem nadaje sie do Komunistycznej Partii Korei Odpowiedz Link Zgłoś
tomeu Re: Jarosław Kaczyński: PiS nie grozi rozłam 08.12.07, 08:12 "- Ale PiS może stracić całe skrzydło konserwatywne." To PiS ma jakieś skrzydło liberalne? Rozumiem, że byłoby to skrzydło, które miast chodzić codziennie na roraty, tylko raz na tydzień do kościoła się udaje, i tak nie bardzo wiedząc, po co? Skrzydło, które zamiast kary śmierci dopuszcza jedynie tortury? Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx jeden narod, jedna partia jeden führer 08.12.07, 08:16 wstyd panie Kaczynski...kopiuje pan modele od narodow , ktorych pan tak nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Re: jeden narod, jedna partia jeden führer 08.12.07, 10:11 Co można samodzielnie wymyślić ptasim mózgiem pokątnego kauzyperdy? Odpowiedz Link Zgłoś
larson41 Jarosław Kaczyński: PiS nie grozi rozłam 08.12.07, 08:18 zamordyzm panie Kaczynski zawsze prowadzil do buntu ,oporu a w konsekwencji do rozpadu i samozaglady radze o tym pomyslec AWS jest tego dobitnym przykladem! Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Po co te całe dyskusje w prasie o jakimś tam PiS?? 08.12.07, 08:26 Po cholerę??? To przegrani ludzie są i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Po co te całe dyskusje w prasie o jakimś tam 08.12.07, 08:28 rakieter napisał: > Po cholerę??? > To przegrani ludzie są i tyle.. ale i największa partia opozycyjna Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Jarosław Kaczyński: PiS nie grozi rozłam 08.12.07, 08:39 NSDAP w takiej sytuacji przetrwało bo było silniejsze. Do czego to doprowadziło - wszyscy wiemy. Dzięki Bogu PiS pod wodzą tego firera kieszonkowego formatu nie ma takiej siły jak w podobnej sytuacji NSDAP. Zgiń przepadnij maro nieczysta! Nie lubimy zapachu fekalnego z tego pisiowego szamba! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Dogmat o nieomyloności Jarosława Kaczyńskiego 08.12.07, 08:41 - Powiedział pan: koniec kolegialności i ma rządzić prezes. Chodziło mi o rozmemłanie. Partia była zbyt liberalna, bo musiałem się liczyć z różnymi ludźmi i środowiskami. ************************************* Wiemy. Oczywisty Jarosław dąży do tego, żeby nie musieć się liczyć z niczym i z nikim. Jeżeli ktoś miał co do tego jeszcze jakieś wątpliwości, to chyba wreszcie otrzeźwiał. Reszta może pojechać na kongres i skandować: beee, beee, beee Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Jarosław Kaczyński: Takie zuchy, a dzieło obsiadły 08.12.07, 09:09 Takie zuchy, a dzieło obsiadły muchy. Narozrabiał ważny gość. Głupek z uśmiechem. Taka zadra czy ość. Napchany Lechem. Kopia Jarosław Modry. Taka krągła kapusta. Za swoje to nieszczodry. Za społeczne rozpusta. Zawsze na jednego dwóch. Stołków, wiele talerzy. Ze spluwą bez obaw zuch. Dokopią jak już leży. Kto ma zatarg z sąsiadem. Lubi robić złośliwość. Z ich uczonym przykładem. Ma prawo, sprawiedliwość. Wiara posowiecka. Wykrętny “powstań ludu ziemi”. Przekręty to naszej sekty miód. TiVi TR-wam natchnie promiennymi. “Dziś wiedzie nas na bój, na trud. ...” Smród swojski, do Rydza jak ćmy. Choć marność, jutro wszystkim my. Kleszcz i jad wznosi wspólny śpiew. Wtórują nam kościelne dzwony. Niesiemy zawiść, złośliwcom zew. Ojciec Ryzdyk woła siew, siew, siew. Nasz krzyż płonie i jest czerwony. Weźmiemy wrogom ciało i krew! Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Ujadanie. 08.12.07, 09:16 Pieskom i Suczkom nie tylko grozi rozłam, on już jest faktem dokonanym. A przewodnikowi stada, który zachłysnął się władzą życzę, aby się nią do końca udławił. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Bełkot Jarosława, dowodem na bolszewickie ciągoty! 08.12.07, 09:18 szambo-PIS Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Ot, byle kto klepie durnoty. Nieudaczniki tyle. 08.12.07, 10:08 Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Jarosław Kaczyński: PiS nie grozi rozłam 08.12.07, 09:24 Skoro nie grozi rozlam to po co sie wypowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Racjonalność jest racjonalna gdy jest moja - 08.12.07, 09:38 mówi ten polityczny wypierdek. I dobrze, że tak mówi. Gdyby mówił inaczej to, nie daj Boże, mógłby kiedyś wrócić do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 walczą z całym światem a tak nie można. 08.12.07, 09:45 dwa lata było niezgody i walki a społeczeństwo dalej głoduje i żyje z dnia na dzień,Tanie państwo ,widzieliśmy jak to wyglądało,tylko płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Jarosław Kaczyński: PiS nie grozi rozłam 08.12.07, 10:07 Partia (PiS) to jedno a w domysle Lenin(Jaroslaw Kaczynski). Powinno sie przywrocic w polskich szkolach Majakowskiego (jak zreszta wielu innych poetow i pisarzy epoki socjalistycznej). Jak widac Jaroslaw Kaczynski jest niezle obeznany z owczesna literatura.Trzyma sie zasady ,ze jednostka zerem ,jednostka niczym - wylaczajac z tej kategorii wlasna osobe,osobe Wodza. Oby tak dalej a PiS szybko zgnije od srodka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Sługuski z "Rzepy" = 0 trudnych pytań 08.12.07, 10:35 Gdzie np. pytanie o Karskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
tukot po czym poznać że jarus kłamie? 08.12.07, 10:46 to tym że rusza ustami. powinni go leczyć - te ciągłe kłamanie to jakaś patologia. jak się nazywa taka jednostka chorobowa, kiedy ktoś nie powstrzymać się od kłamania? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec kogo obchodzi bredzenie tego pajaca? 08.12.07, 10:53 jego opinie powinny być prezentowane w dziale ciekawostki, obok tekstu o najlepszych dozorcach z Rosji którzy pojadą na Kanary i do Czech Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jaroslaw nie jest kaczka... 08.12.07, 11:02 za ktora chialby uchodzic,BARDZIEJ PRZYPOMINA POGROBOWCA HITLEROWSKIEGO. Poczytajcie 'Mein Kampf',PODOBIENSTWO FORMULOWANIA MYSLI PRZEZ HITLERA i przez tego polskiego karla jest zdumiewajace.TO ZLY CZLOWIEK OGARNIETY MANIA POSIADANIA WLADZY.Zle sie stalo ,ze to okropna kreatura ma cos do powiedzenia w polskiej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Kaczyński stosuje maksymę Napoleona........ 08.12.07, 11:03 "...Na tym świecie istnieje tylko jedna alternatywa: rozkazywać albo słuchać..." Kaczyński rozkazywać już nie może a słuchać nie potrafi...... I bardzo dobrze ....PiSuary pogrążają sie w szambie ,które sami sobie wykopali i zapełnili kaczym g...wnem..... Za cztery lata, będzie rok po wyborach nowego prezia a wynik wyborczy...........PO-52%,PSL-28%,LiD-20%.... ..... ______________________ Jeżeli,ktoś podrzynał kaczce gardło to wie......jak się trzepie .....a trzeba to robić umiejętnie,z wyczuciem aby się powoli wykrwawiła.....SKUTEK GWARANTOWANY....... msnbcmedia3.msn.com/j/msnbc/Components/Photos/051015/051015_birdfluromania_hmed_6a.h2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Jarosław Kaczyński: PiS nie grozi rozłam 08.12.07, 11:12 Oj grozi, grozi! Odpowiedz Link Zgłoś